כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
לא ממש הבנתי את ענין הכרטיס קול המשולב, כי בכרטיס עצמו יש רק יציאות וידאו זה אומר שהוא משולב ביציאות DVI? יש דרך לחבר אותו לרמקולים רגילים? עוד דבר זה שהכרטיס קול של הלוח אם לא עובד, האם זה בגלל ה HD או שיכול להיות שהוא מקולקל בלי קשר?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
השתמשתי בshowshifter אבל נגמר הזמן החופשי ועכשיו צריך לקנות למישהו יש תוכנה אחרת להציע? תודה רבה שלחו את הלינק בבקשה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה כרטיס מסך חדש שיתמוך במשחקים כבדים... יש לי לוח אם מסוג Gigabyte M61PME-S2 בתקציב של עד 1000 ש"ח... עוד שאלה : האם אתם ממליצים לקנות רכיבי מחשב ב KSP ולמה?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הריוה טיונר מציג שיש צינורות לפתיחה האם זה באמת נכון????? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שהלכתי לאתר של sapphire ראיתי שבמפרט של ה9800xt מציינים שבבאנדל יש את הקופון של HL2 אבל בבאנדל של ה9600xt לא כתוב, רציתי לשאול מישהו שקנה את הכרטיס אם הוא קיבל את הקופון
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום!!! אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות ה -1900 שקל שני המסכים שהבנתי כי הם הבולטים בשוק ותחת תקציבי הם הסמסונג 710N וה LG 1720B רציתי לדעת מי עדיף ואם יש עוד מסכים שמשתווים לאלו באיכות ובמחיר... תודה!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום עדיין לא החלטתי איזה כרטיס לקנות אבל בהנחה שאני אלך על 1950x pro אני רוצה לדעת אם שי עוד דברים שאני צריך לחליף במחשב בשביל לנצל את הכרטיס. לדוגמה מאוורר , ספק כוח , זכרונות וכד'
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
להלן הידיעה: http://www.digitimes.com/news/a20040930A7056.html וואו, XBOX2 עם R500 שיוצא ברבעון ראשון 2005 וR480 שיוצא בקרוב .... ATI ממש עסוקה טוב הנה *לחיים*, להמשך קרבות מהנים בין ATI, ל-NVIDIA ולעוד כרטיסים מדהימים שיגיעו ויפילו אותנו מהכיסא עכשיו אני אשב בצד ואחכה לכל ה-FANBOYS שיפלטו את השטויות המתלהבות שלהם כתמיד
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני יודע בזמן האחרון שיגעתי אותכם קצת אבל ראיתי שהביצועים של שניהם דומים תחליטו אתם: Pine XFX nVIDIA GeForce 7900GT 256RAM או Sapphir Radeon X1950XT 256RAM תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! המסך הוא לא בשבילי, אבל הוא ישומש לעיצוב, ציור ובעיקר פוטושופ. איך הוא לשימושים האלו? ומה מבחינת ביצועים? הוא גם מתאים בול מבחינת מראה גודל ומחיר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag InnoVission 786PFs חדש שיש לו בעיה רצינית . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני מכוון את ההגדרות של המסך (כמו הבהירות וה CONTRAST), ואז כשאני מכבה את המחשב כל ההגדרות מתאפסות ואני חייב לכוון אותם מחדש. הערה : כשאני מכבה את המחשב אני מנתק אותו מהחשמל, אבל אני לא חושב שניתוק מהחשמל עלול לגרום בעיה כזאת !!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם המסך הזה: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2 ? תומך ב-?Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? זאת אומרת אם אני אוכל לשים את הכרטיס מסך הזה אני צריך לדעת כי אם לא אני קונה מסך אחר ומביא את זה לאחיות שלי תודה מראש לעוזרים פשוט אמרו לי שזה מסך שלא תומך בהרבה כרטיסים חדשים אז אני צריך לדעת כדי שאני לא יקנה כרטיס שלא יתמוך
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי כרטיס שאני רוצה. אולי תוכלו להביע חוות דעת עליו? אני חושב על לקנות את כרטיס הטלויזיה הזה: leadtek WinFast TV USB II Deluxe. מה אתם אומרים עליו? איכותי? דרך אגב, 454 ש"ח זה מכיר סביר? יש מקומות יותר זולים שמהם אפשר להשיג אותו? (אין לי בעיה עם קניה מאתרים בחו"ל). אני יודע שיש לו אפשרות ל-Timeshifting. יש לי שאלה בנושא. יש אפשרות לחבר את הממיר (הוט) לכרטיס ומהכרטיס לטלויזה ואז לעשות Timeshiting? (זאת אומרת, לעשות פאוז, להריץ, וכו'..?) או שאין חיה כזאת? אני מדגיש, לחבר את הממיר לכרטיס ואת הכרטיס לטלויזיה. בלי מחשב בכלל. צריך את המפרט שלי? AMD sempron 3300+. 1GB +256MB ram. Ati xpress 200m (128MB(. HD 80GB אבל אני קונה חיצוני בכל מקרה... וזהו אני חושב. אשמח לדעות…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אלהן פורום נכבד נגיד וקניתי היום כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה - מה לעזאזל זה אומר, שאני אוכל לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב ואז יחסוך במסך מחשב או שחייב מסך בשביל זה, מה החסרון בלחבר את המחשב לטלוויזיה (רזולוציה, משחקים וכו...) ועם כבר גסרתי על כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב היום בשוק במחיר של עד 1400 שח"??? תודה חבר'ה...
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי AMD 2500 +R9800P + SAMSUNG 512 לפני חודש קניתי מחשב חדש ואז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה חשבתי שזה בעיה שאני עשיתי אז התכנאי התקין הוא עשה FORMAT ולפני כמה ימים גם אני עשיתי למחשב FORMAT רציתי רק לבדוק עם זה לא יהה קשה לפרמט כי זה SATA וזה ביוס חדש והכול אז אחרי שעשיתי פורמט ב 100 אחוז ראיתי שייש לי עוד פעם אותו בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה אז לא ידעתי מה לעשות!!! אז התקנתי את הדריבר הרגיל שמקבלים עם R9800P יש דיסק מקור וזה סידר אז זה אומר שזה בעיה בכרטיס מסך? או במסך? וגם ראיתי שלפעמים יש חושך במחשב! וגם יש בעיות בגרפיקה ואני משחק במשחקים ישנים.. זה בעיה בכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס מסך הזה ולומר לכם את האמת הוא על הפנים האתרים נגללים לי בצורה מזעזעת ואין כזה שיפור ברמת הFPS יש לי פנטיום 4 3.0 2 גיגה RAM דרייברים מעודכנים לכרטיס וללוח אם יש למישהו מושג מה נסגר ==================== עריכה לא משנה ריסט מסדר הכל =)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המפרט העלוב שלי P42.4@2.7(עדין לא גמור הOC) KINGSTON1GB)512X2) P4SP-MX FX5200 כי נשרף הHD3650(הסבר בהמשך) ספק חברה לא ידוע 500W (אבל מיוצר בCHENNEL WELL TACH שזה חברה לא ג'אנרי אבל לא אחת החברות הטובות) ככה השאלה הקלה אם במפרט הנל יהיה צאור בקבוק?ואם כן עד כמה גדול או קטן הוא יהיה?(HD3650AGP GDDR2) לפני כמה זמן קניתי HD3650AGP והוא נשרף הוא הוחזר לחנות ואני מחכה שיחזור אלי בקיצר שאלה כזו מה לדעתכם הסיבות לשרפת הכרטיס?... הסבר- קניתי את כרטיס התקנתי, התקנתי דריורים הדלקתי את המשחק F.E.A.R על המקסימום ברזולוציה 768X1024 זה היה בקטע של הסרטון שבהתחלה הוא טס אחרי זה קטע אם חושך ואופ.....NO SIGNAL הדלקה מחדש http://img386.imageshack.us/my.…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מוריד את גירסה 2 המלאה, אך אין תמיכה ב 8600GTS התוכנה לא מזהה. מישהו יכול להביא לי קישור או את דף הבית המקורי של התוכנה (על מנת שאוריד את הגירסה התומכת...)?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם נכנסתי לאתר http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/home.tmpl כדי לבדוק משחקים שונים וכבדים איך הם יעמדו במחשב שלי (לבנתיים הכל פיקס ועל מקסימום) בבדיקה של Vertex Shader הוא אומר שיש לי 3 בכרטיס מסך -במשחק LOST PALNET Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0 האם זה תקין? לא אמור להיות לי 4? אשמח לתשובה [br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 21:16:36 מישהו? :-\
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני תקוע בדילמא בזמן האחרון יצאטו מלא כרטיסים חדשים אבל אין לי מושג איזה לקחת פשוט נאבדתי מתחת לכל הכרטיסים אם אפשר המלצה .המסך שלי הוא 2333SW של SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך עם HDMI שיתחבר לרסיבר של YAMAHA ויוכל להעביר גם תמונה וגם סאונד על גבי כבל HDMI. לוח אם: asus m2n-e תקציב עד 400 שקל. אני לא גיימר ולכן לא חשוב לי ביצועים גרפיים במשחקים. מודה לכם מראש
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם שני מסכים(CRT) במוד של extended desktop. הבעיה היא שאת ה-TaskBar אני רואה רק במסך השמאלי ואני רוצה שהוא ישתרע גם על המסך הימיני יש לי Radeon 9600Pro עם הדרייברים האחרונים כולל CCC. מה אני צריך לעשות כדי ששורת המשימות תשתרע לי על שני המסכים? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדל בביצועים בינהם? ואני מתכוון ל 7600 gs בגירסה של ב 256 מגה.... אני יודע רק שב 7600 יש 12 צינורות עיבוד ו זה 128 ביט ו ב 6800 גי טי יש 16 צינורות וזה 246 ביט.... האם ההבדל במשחקים הוא גדול? למשל ב fear? מה ההבדל? תודה לעוזרים.......
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כ.מסך לביצועים במשחקי מחשב כמו קרייסס לדוגמה, שיריצו משחקיים כמה שיותר חלק ושיראה כמה שיותר יפה, אני פשוט קונה מחשב חדש ב3 אלף, וכל פעם שמים לי משו אחר, פעם זה 8800GT או 9600GT או Radeon 3850 ואיזה ספק כח דרוש להפעלת הכרטיס? אז קיצר איזה מהכרטיסים האלה הכי מומלץ (ביצועים\תצוגה) ואם יש כרטיס אחר טוב יותר עד 1,200 ש"ח אז זה מאוד יעזור לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/Videocards/386/
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-