כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לאחותי SIMS2 על המחשב שהמפרט שלו כדלקמן: P3 800MHZ 256MB SDRAM והשו"ס:[glow=red,2,300] ATI RAGE128 עם 8MB זיכרון[/glow] וזה עובד אבל ברוורס (מעניין למה באמת) ;D אוקצור הגיע זמן להחליף את הזקן ואין לי כ"כ מושג מה לקנות לכן אני פונה למועצת חכמי הפורום שימליצו התקציב 700+/- ורצוי גם משהו שלא יתישן מהר מידי
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
למי יש PCB יותר ארוך? ל-7800 או ל-x1800xt ?? יש לי בעיה פשוט אני מתכנן בקרוב להתקין מערכת קירור מים ולעשות אוברקלוק קצת רציני הקטע שעם ה-lanparty שלי ה-7800 יושב בול על הצ'יפסט וזה דפקט ממש רציני כי אני לא יכול לשים בלוק קירור על הלוח ככה בקיצור יעזור לי אם ה-x1800xt קצר יותר כי חשבתי להחליף אותו גם ככה בכרטיס שלי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכרטיס שלי ? 8800GT מדבר פחות על מאמץ וכו', מה שחשוב לי זה לבדוק אם הרכיב תקין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום אני חושב לקנות כרטיס מסך של ATI אבל אין לי אפשרות להתנסות עם אחד כדי לבדוק את האפשרות המדוברת. אני מחפש תשובה ממישהו שהתנסה באפשרות הזאת ברזולוציות ביחסים שונים במשחקים (במקרה וקיימת כזאת) והאם זה עובד כמו שצריך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן נשרף לי כרטיס המסך הקודם (800GT של ATI) והחליפו לי אותו לאחד אחר(X1800) מכיוון שלא מיצרים עוד כאלא... השאלה שלי היא האם באמת הכרטיס החדש עדיף או שמה זה רק מה שאמרו לי? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי.... תודה (חשוב להדגיש שאני לא משמיץ אף אחד אלא רק חשדן מטיבעי...)
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! לאחר קריאת הכתבה פה באתר על המעבדים עם ה3 ליבות והליבה הסגורה, בסוף היה כתוב שאפשר לפתוח צינורות ב6800GS ולהפוך אותו ל6800ULTRA רציתי לשאול איך עושים את זה? ואם יש מדריך(עדיף בעברית) זה יהיה מעולה! הכרטיס נמצא בOC אם זה משנה. מפרט מלא בצד. תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כמה אמור לעלות + - אני יודע שהוא ישן ולפני 3 - 4 שנים עלה באיזור האלפייה, מהו לדעתכם מחיר ריאלי לשלם עבורו ? נכון להיום אני משתמש ב Riva TNT עם 32M אז התייחסותכם בהתאם, תודה
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכוולם אני כבר גולש באתר באופן קבוע יותר מ4 חודשים אבל אני עכשיו חדש בפורמים פה .. אני צריך קצת עזרה אם שפר לבקש ממכם כי אני רואה שיש פה פורם רציני! תודה מראש.. מה זה יציאת DVI ו VIVO ו TV OUT (TV OUT אני מכיר מה זה אבל אני צריך כזה בפירוט ומה משמשת כל אופציה ומה הצרכים שלהם במחשב .. תודה? ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אי זוכר הייתה פה רשימה של כל הדריוורים של NV+הורדה שלהם!!! יש למישהו לינק לדף הזה? תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי גיפורס 6600 256mb בחיבור PCI express. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Intel Glen Ridge D915PGN (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) והמעבד שלי הוא CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) אני מחפש כרטיס חדש שיכול להריץ את המשחקים החדשים כמו מדליה של כבוד Crysis Call_Of_Duty_4 וגם need for speed שיצא ועוד משחקים חדשים.. שיהיה לו תמיכה בShader Model מומלץ 3 ולא חייב שיתמוך בדירק x 10....(בעיקר ירץ את המשחקים בצורה חלקה) ושהכרטיס לא יהיה יקר עד 1500 ש"ח. שהכרטיס יהיה טוב וחזק ושיפסיק לכמה שניים טוב.. שיהיה לו אם אפשר 512 mb של ראם או יותר... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/Videocards/386/
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני לא מצליח להשתלט על המאוורר של ה-8800GT שלי עם RIVA TUNER. הוא כל הזמן עובד ב-100%. מצד שני כל הקריאות האחרות של ה-RIVATUNER עובדות. המאוורר מחובר לסוקט שנמצא על כרטיסה מסךו (אולי בגלל זה אי אפשר לשנות את המהירות?). התקנתי את הדריברים הכי חדשים מהאתר של nVidia. ניסיתי גם ATITOOL וגם nTune (שם אין לי בכלל את אפשרות שינוי מהירות המאוורר למרות שאמורה להיות).
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1100 להריץ את המשחקים של היום וגם בעתיד בהתחלה רציתי סדרה 9800 אבל יותר יקר וכמעט אותם ביצועים התלבטתי אם לקנות את הכרטיס הזה XFX GeForce 8800 GT Zalman OC 512 MB DDR3 XXX 670mhz\1950mhz במחיר של 1085 ורציתי לדעת אם זה הכי כדאי... יש לי את המסך DELL2007WFP
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מדובר בathlon 64 3200.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הורדתי את זה שיש באתר של ATI אבל שאני מדליק את המחשב הוא זורק לי שגיא אז עכשיו אני מנסה את הגירסה בלי ה CCC תציאו מה הכי טוב..
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה זה קורה רק במשחקים מסוימים שמעו יש לי 6800 gt של giga byte אחלה כרטיס אבל יש משחקים משוימים שאני מפעיל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש אין לי שמץ אם זה מהכרטיס כמעט כל המשחקים האחרים עובדים חוץ מאיזה 3 שלא עובדים לי כחו דוגמה doom תודה לעוזרים המיפרט שלי הוא:p4 2800 ht גיגה זיכרונות 120 גיגה hard disk . בבקשה תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX66T128D GeForce 6600GT DDR3 ואני שוקל לשדרג אותו ל: PALIT GEFORCE 7300GT SONIC 256MB האם אני עושה נכון בשדרוג הזה?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1) למה אני לא מוצא שום דבר (בשום מקום) בנוגע לביוס בכרטיס שלי?.... 2) האם יש איזו תוכנה ל-OC לכרטיס? 3) ראיתי באתר של 3DMARK שהגיעו ל-9K+ עם אותו כרטיס! איך זה יכול להיות?? :s05: ** הכרטיס כמובן בחתימה..
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ויש לי כרטיס גרפי טוב ואני משחק עם רזולוציה 1920x1200 עם גרפיקה הכי גבוהה ובכל זאת יש כל מיני משחקים שנחשבים לטובים מבחינה גרפית ועדיין יש להם את הבעיות המוזכרות הנ"ל. אם יש אפשרות לבצע משהו בדרייברים של הכרטיס בנדון? נ.ב: אני מדבר לדוגמא על משחק כמו GTA 4 ,FEAR 2 ועוד .. *מצורפת תמונה לדוגמא [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
חבר שלי קונה sapphire ati radeon x800xl 256mb במקום club3d ati radeon x800xl 256mb הוא רוצה לדעת אם יש הבדל בין שני החברות האלה ואם הן טובות. הוא רוצה לדעת גם האם הם יתנו לו את האיכות הכי טובה של הכרטיס הזה עם לוח האם asus p4s800d-x motherboard למשחקים וסרטים.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי! ניסיתי להיעזר בסטיקי של הפורום, וגם בהודעות האחרונות אבל רק הסתבכתי. כרטיס המסך האחרון שקניתי היה FX 5900XT, ואני ממש לא מעודכן בכרטיסים החדשים שיש כיום בשוק, שלא לדבר על כך שאני מכיר רק AGP . יש לי חבר עם כרטיס מסך 7300 (לא זוכר איזה דגם בדיוק - אבל הוא עלה כ600 ש"ח) שרכשתי בשבילו לפני כחודש-חודשיים. הכרטיס לא מספק אותו, והוא רוצה כרטיס יותר טוב. תקציב: 800-1000 ש"ח. משחק לדוגמא: Spliner Cell Double Agent. חיבור: PCI Express. אולי חלקכם יגידו לי שהכרטיס הנוכחי אמור לספק את צרכיו, אבל גם במקרה כזה אני אזדקק להמלצה על כרטיס יותר חזק. אני אזדקק ל2-3 דגמים שווים פחות או יותר בכדי שאוכל לרכוש אותם דרך אותו ספק ולא לחפש ספק אחר(אבל גם המלצה על דגם אחד בלבד תתקבל …
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ראיתי אותו בIQPC ב1063 ש"ח... איך הוא מבחינת ביצועים?? אם אפשר לקבל באנצ'מארק או ביקורת עליו. אשמח ביותר ערב טוב ולילה טוב...
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-