כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה ויש לא שתי שאלות 1 זה האם אני צריך את הדריורים של asus? ושנית איזה תוכנה טוב כדי לי להשתמש ואם למישהוא יש אותו כרטיס ולוכד וידאיו שגדי לי את הצעדים ללכידת וידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הלוח שלי לא תומך ב SLI, זה ה NF4 ULTRA יש לי X800GTO עם 2 חיבורי תצוגה אין כרטיס מובנה יש איזשהו פתרון זול וטוב ל PCI, או שאני חייב לשדרג ללוח SLI ?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי GFORCE FX5600 דריברים 56.72 (האחרון ניראה לי ..) אני משתמש הרבה ב nviwe profiles ומידי פעם ... בלי שום הסבר ה nview disply mode נעלם !!! אני ממש לא יודע למה והדרך היחידה שאני מצליך להחזיר אותו זה להתקין מחדש את הדריברים ... (כל פעם !!) אני ממש צריך עזרה כיי זה כבר ממש ממש מעצבן אותי ...!!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו שמע משהו בקשר לכרטיס הזה? מתי הוא יגיע לישראל? לפי מה שאני יודע אפשר להשוות אותו ל 6800 GT מישהו יודע מתי הוא ימכר בארץ אני מת לקנות אותו...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר כרטיס טלויזיה איכותי וטוב שיתאים לויסטה?, אני מחפש כרטיס שתיהיה בו אפשרות הקלטה, רדיו וכו' תקציב: עד 400 ש''ח. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לחדש ולנקות את ה http://english.gigabyte.ru/products/vga/bios/gv-nx88t512hp.html. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את המאוורר וההיטסינק.מתחת לכרטיס יש 4 ברגים, הורדתי אותם ועדיין הגוף קירור מסרב להתנתק..אין לי מושג איך מורידים אותו . דבר נוסף הוא,מה זה העידכון ביוס הזה..צריך אותו לכרטיס מסך ? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
למרות שהבנתי שלא אמור להיות בעית תאימות ביניהם עדיין מעניין אותי אם זאת תאימות ב- 100% הכוונה שאם יש בעית תצוגה במצב כזה האם אפשר להיות בטוח שזאת לא בעית תאימות
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות Radeon 9800pro ואני מתלבט האם לקנות פה בישראל או לקנות בחו"ל, בnewegg מוכרים את אותו הכרטיס במחיר של 950ש"ח בערך וזה עוד כולל איזהשהוא משלוח בחינם כמובן שזה ללא מע"ם והכרטיס בלי אחריות אבל לא נראה לי שאצטרך את האחריות הזאת (אחריות של שנה במידה ואני קונה מפה) ובכלל זה נראה לי כמו חיסכון גדול מאוד אם אני קונה מחו"ל, לפחות 400ש"ח פחות, 400שקלים שאין לי כרגע. אני ממש בהתלבטות, מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום שמי שי אני זקוק לדרייבר לכרטיס מסך החדש שלי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe לווינדוס XP בעברית וגם גירסה אחת שתהיה באנגלית אם אפשר קישור בבקשה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3.2GHZ- דגם 640 ומארז סונאטה 2 של אנטק עם ספק SMARTPOWER2 450W שאלתי האם אוכל להתקין כרטיס מסך כזה במחשב או שיש צורך להחליף את הספק בהתחשב בצריכת החשמל הגבוהה של הפרסקוט וה 8800 תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה המהירות GPU CLOCK ו-MEMORY CLOCK של HD 4850 512MB בגרסה רגילה (לא מומהרת...) ??
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הדור הראשון היה לא רע בכלל, הדור השני יצליח לזנק מעל ליכולות של המתחרה העיקרית?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מתכונן להחליף radeon 9800 pro שנשרף לי בgeforce 7600GT שניהם ביציאת AGP, הספק שלי הוא של מותג HEC, הדגם הוא HEC-425VD-T והשאלה שלי היא האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג? שאר המערכת היא די ג'נארית, צורב אחד, מעבד בסוקט 482 2.66 ג'יגה, ג'יגה של ראם וכונן קשיח אחד שרץ ב7200 rpm. רשום לי שהpeak output זה 425W והtotal output זה 350W. האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג את הספק, או שהוא מספיק? עריכה : רשום גם שב12V הוא יכול לספק 15 אמפים (והpeak 17). אם אאלץ לקנות ספק חדש, ישנה המלצה? אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על ספק אז גם אם אאלץ לקנות אחד ג'נארי לא תהיה לי בעיה. בנוסף רצוי מאוד שזה יהיה מlogicpc בגלל שמשם אני קונה את הכרטיס מסך אבל אפשר גם בksp או בח…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המבחר של החברה לתחילת שנת 2022 עשוי לכלול את ה-RTX 3090 Ti המפלצתי - וגם קאמבק לדגם ביניים וותיק מדור ה-Turingלכתבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... היום כשחיברתי את הכרטיס מסך התחלתי לראות מלא אותיות על המסך(באתחול המחשב,שלב הביוס) ומה שמוזר שהENERGY בצהוב כן נראה... הכרטיס מסך היה עד עכשיו עם סיילנסר ועבד טוב.לא עבר שום OC בתקופה האחרונה...עם כרטיס מסך אחר הכל קץ כמו שצריך... האם הלך הכרטיס מסך(6800LE)? האם יש דרך להציל אותו? ואם לא האם משתלם לקנות 5200 FX מיד 2 ב100 ש"ח? לא בשביל משחקים אלא רק לעבודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מה עדיף? ה Catalyst החדש בגירסת 4.2 או Omega? מה ישפר לי יותר ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שעליו התקנתי כרטיס מסך של ATI עם יציאת טלוויזיה היציאה בכרטיס מסך הוא חיבור שנראה כמו S-VIDEO עם הכרטיס בא מתאם מהמחבר שנראה כמו S-VIDEO ל RGB אל כרטיס זה חיברתי טלוויזיה ישנה שיש לה רק חיבור TV כלומר בננה בצבע צהוב עבור התמונה ושני חיבורים נוספים עבור רמקול ימין ורמקול שמאל בחוברת הוראות רשום שהתמונה עבור טלוויזיות עם סוג חיבור כזה אמור לצאת מיציאה אחת מתוך ה RGB של המתאם חיברתי את הטלוויזיה למתאם אך רואים תמונה רק שאני מחבר ליציאה שונה לחלוטין במתאם RGB לעומת המתואר בחוברת הוראות אני רואה תמונה ושומע קול אבל!! התמונה בשחור לבן אין צבע למה!!! ניסיתי מתאם של חבר אותה בעיה התמונה יוצאת מחיבור שונה במתאם של החבר ועדיין רואים תמונה בשחור לבן ניסיתי לשחק עם הצבעי…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס 6800U של חברת LEADTEK המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד 4 RAID RAPTOR 2 GIGA RAM DFI LAN PARTY NF4U 4800+ X2 ואחרי כל האופרציה שאלתי היא האם הכרטיס מסך שלי עם מחשב כזה יוכל לעמוד בשידור HD למסך פלזמה... ..???? אני שואל כי הבנתי שהכרטיס שלי הוא לא מי יודע מה היום.....אני פוחד שהכרטיס לא יהיה מספיק חזק או שאני טועה.???
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
דברים כמו : ADAPTIVE ANTI ALIASING, הם טוענים שזה לא משפיע על הביצועים, ולא ברור גם באיזה מצב הם נכנסים למשחק עצמו-לדוגמא ב NWN2, על 1024X768 אני רואה AA מעולה, אבל על 1280X960 הוא לא קיים..לא יודע אם זה קשור. HIGH QUALITY AF- האם הוא מופעל כאשר התוכנה מפעילה את ה AF? או רק כאשר אני מפעיל אותו שיעבוד תמיד? מה הוא עושה בכלל..? מישהו ראה הבדל? ב MIPMAP - האם במשחקים השליטה על ביצועים-איכות מתקמבנת עם האופציה של ה CENTER , או שצריך לשים בביצועים ואז בנפרד להעלות את ההגדרות הגרפיות של המשחק? או ההיפך בכלל...?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איזה כרטיס יכול להוציא 1080P בחיבור לטלוויזיה LCD שמקבלת 1080P?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איזה ומה התנאים שצריך עלמנת לחבר 2 מסכים לכרטיס מסך אחד? תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הכרטיס מסך 9600GT, חיברתי אותו כמו שצריך גם לספק גם ללוח, התקנתי את הדרייברים החדשים \הישנים כמה פעמים, פירמטתי את המחשב ועדיין לא עוזר. הבעיה היא במשחקים כל משחק שאני נכנס יש מן תקיעה כזאת \ פסים כאלה והמשחק קורס. יש משחקים בודדים שעובדים אבל השאר לא. הלוח תומך PCIEX16(אין לי דגם מדויק אני אביא בהמשך) זכרונות 2G 667 מעבד E6750 ספק כוח FSB bluestorm II אם צריך עוד משהו תגידו לי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
סליחה על הבורות האם VIVO מאפשר כניסת אות וידאו אנלוגי דרך מחבר RCA אם כן קראתי בפורום שיש חברה שמיצרת את הכרטיס HD3850 עם VIVO אשמח לקבל קישור לכך (מעוניין רק בכרטיס זה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני רוצה להגיד שזה אחלה אתר עכשיו השאלות יש לי מעבד p4 2.0 ואת הלוח אם הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SRX.htm עריכה: יש לי 512 ddr ורציתי לדעת אם המעבד והלוח אם ינצלו את הכרטיס כמו שצריך תודה מראש ....
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מלא - כולל מסך. נשארו לי 1500 ש"ח עבור כרטיס מסך ומסך 17 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות מתמטיות כבדות אבל גם למשחקים (בקטנה). אני אשמח לקבל עצות .... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-