כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מתלבט בין R9700 Pro חדש ב-750 ש"ח ובין R9800 Pro משומש ב-1100 ש"ח. הבנתי שההבדל בביצועים לא גדול ואם להגיד את האמת זה לא מעניין אותי. אני מחפש איכות תמונה. רק איכות תמונה. לאיזה מהכרטיסים יש את האיכות הגבוהה ביותר ואם ההבדל באיכות שווה תוספת כסף?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותו לפנטיום 3 800 מה"צ שלי... שווה להשקיע בו 250 ש"ח? כרגע יש לי ATI RAGE 128 PRO 32MB, השידרוג יורגש במשחקים שרצים עליו (warcraft3,AOM ומשחקי אסטרטגיה נוספים)?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני דחוף כבל לג'ויסטיק « בתאריך: היום בשעה 15:46:22 » -------------------------------------------------------------------------------- אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור???
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הערב אני טס לארה"ב ומתכוון לקנות HD4850 של חברה בשם VISIONTEK. http://www.circuitcity.com/ccd/Search.do?c=1&searchType=user&keyword=4850&searchSection=All רציתי לשאול אם מישהו שמע על החברה הזאת, או אם יש המלצה אחרת לכרטיס מסך באותו תקציב (200$) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בין GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe http://www.ewiz.com/detail.php?name=GA-2600XT ל Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=152&prod_cat_id=164&prod_id=63438 מחפש כרטיס מסך בעיקר למשחקים.. ב2600XT יש DirectX 10 וMS4.0 ול 1950pro יש DirectX 9 וMS3 עם אפשר בבקשה גם פירוט על ה DirectX ועל הMS ואיזה כרטיס מסך עדיף... תודה..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס לטובת עריכת וידאו חובבנית (כרגע אני עם וגאס, אולי פרמייר אלמנטס בהמשך) ספק: Antec EA-500 זכרון: 2G לוח: G33M מעבד: QX9650 תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
גיליתי שאין לי תקציב ל-7600gt. אני יודע שיש פה סיכום של אחראי הפורום אבל אני רוצה לשמוע דעות מעודכנות יותר של אנשים אחרים. מ-ksp או נועה בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי , אני מחפש מסך רחב בגודל 19-21" למשחקים , (משחק World of warcraft לדוגמא , UT וכו...) ניסיתי לברר על ה dell 2005FPW אבל לא מצאתי להשיגו בארץ (גם דרך טים וגם אומניטק). האם למישהו יש המלצות על מסכים רחבים אחרים בסדר מחיר זהה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה כרטיס מסך חדש שיתמוך במשחקים כבדים... יש לי לוח אם מסוג Gigabyte M61PME-S2 בתקציב של עד 1000 ש"ח... עוד שאלה : האם אתם ממליצים לקנות רכיבי מחשב ב KSP ולמה?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אז כך יש לי בארון , NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV,חדש שנקנה בארץבגלל שדודה שלי החכמה נזכרה רק עכשיו שהיא מביא מחו"ל 6800gs,חחחחח קראתי מלא סקירות,והרבה הודעות של משתמשים בפורומים בחו"ל לגבי הכרטיס, אבל אמרתי שזה יכול להיות נחמד לשמוע גם את דעותם של בעלי הכרטיס הזה גם בארץ (6800gs). נ.ב אני מוכרת את ה 6600gt ב900 ש"ח-כרטיס חדש (3 שנים אחריות). תודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בעל כרטיס של nvidia ואני לא מצליח לראות טלויזיה, הכבלים מחוברים כמו שצריך ליציאת ה svideo. הבעיה שב NVIEW אני יכול לבחור רק single display ולא נפתחת אפשרות של clone וכדומה נא עזרתכם , איפה טעיתי בהגדרות/חיבורים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ATI HD 3650. עומדות בפני 2 אופציות: 1) SAPPHIRE בעל קירור אקטיבי. 2) ASUS בעל קירור פסיבי. שמעתי שהקירור האקטיבי של הכרטיס הספציפי הזה יחסית מרעיש ולכן אני שוקל לקנות הכרטיס של ASUS אך אני מתלבט בכדאיות הקנייה. יש לציין כי המארז שברשותי לא מאוורר היטב ויש לי בו רק 80mm בכניסה וביציאה. אשמח להמלצה בנוגע לאיזה כרטיס לרכוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אלהן פורום נכבד נגיד וקניתי היום כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה - מה לעזאזל זה אומר, שאני אוכל לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב ואז יחסוך במסך מחשב או שחייב מסך בשביל זה, מה החסרון בלחבר את המחשב לטלוויזיה (רזולוציה, משחקים וכו...) ועם כבר גסרתי על כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב היום בשוק במחיר של עד 1400 שח"??? תודה חבר'ה...
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
השאלה מופנעת לכל מי שיש לו כרטיס ati ..... על כמה באמת דרייבר משפיע ? השאלה שלי אם מה מותקן אצלכם ? הדרייבר הרגיל שמוצאים אותו בה www.ati.com או משהו אחר כמו אומגה ...? על כמה באמת זה יכל להשפיע על המשחקים הרי הכל תלוי בכרטיס מסך עצמו .
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
נהרס לי הכרטיס מסך ,Radeon 9800Pro, ואני מחפש המלצה לכרטיס טוב לא פחות עד 1000 שקל מקסימום, אם אפשר אז פחות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המפרט העלוב שלי P42.4@2.7(עדין לא גמור הOC) KINGSTON1GB)512X2) P4SP-MX FX5200 כי נשרף הHD3650(הסבר בהמשך) ספק חברה לא ידוע 500W (אבל מיוצר בCHENNEL WELL TACH שזה חברה לא ג'אנרי אבל לא אחת החברות הטובות) ככה השאלה הקלה אם במפרט הנל יהיה צאור בקבוק?ואם כן עד כמה גדול או קטן הוא יהיה?(HD3650AGP GDDR2) לפני כמה זמן קניתי HD3650AGP והוא נשרף הוא הוחזר לחנות ואני מחכה שיחזור אלי בקיצר שאלה כזו מה לדעתכם הסיבות לשרפת הכרטיס?... הסבר- קניתי את כרטיס התקנתי, התקנתי דריורים הדלקתי את המשחק F.E.A.R על המקסימום ברזולוציה 768X1024 זה היה בקטע של הסרטון שבהתחלה הוא טס אחרי זה קטע אם חושך ואופ.....NO SIGNAL הדלקה מחדש http://img386.imageshack.us/my.…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
נשרפה לנו לאחר כ-10 שנים טלויזיה 29 אינץ' של GOLDSTAR לאחר שנשרף הפלייבק (שנאי מתח גבוה) והתיקון עולה כ-500 שקלים, לכן החלטנו לרכוש טלויזיה חדשה. הבעיה היא שהתקציב לא גבוהה, לא רק בגלל שאין כסף, מכיוון שלדעתי שווה לקנות איזה טלויזיה פשוטה 34" בתקציב של עד 3000 ש"ח שתיהיה שטוחה, שתעשה את העבודה ל4 שנים ואח"כ כשהטכנולגיה תיהיה בשיאה ויתחילו לשדר בH.D וכל הערוצים יעברו ל16:9 ובעצם כשאני אוכל לראות בLCD באיכות טובה גם שידורי טלויזיה בלי להוציא 14000 אלף ש"ח, רק אז אני ארכוש LCD או פלזמה במידת הצורך והשימוש. רציתי לשאול לדעתכם בגישה שלי, ושתעזרו לי למצוא טלויזיה שתענה על הדרישות.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מעבד AMD 3000+ כרטיס מסך 6600 GT של ג'יגבייט אין לי מושג פשוט אם התוצאה הזאת טובה חוות דעת.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כ.מסך לביצועים במשחקי מחשב כמו קרייסס לדוגמה, שיריצו משחקיים כמה שיותר חלק ושיראה כמה שיותר יפה, אני פשוט קונה מחשב חדש ב3 אלף, וכל פעם שמים לי משו אחר, פעם זה 8800GT או 9600GT או Radeon 3850 ואיזה ספק כח דרוש להפעלת הכרטיס? אז קיצר איזה מהכרטיסים האלה הכי מומלץ (ביצועים\תצוגה) ואם יש כרטיס אחר טוב יותר עד 1,200 ש"ח אז זה מאוד יעזור לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חברה אני מחפש ביוס של BFGTech שנותן 1.6 מתח לליבה של הכרטיס ואני לא מוצא כול הביוסים שמצאתי נותנים 1.5 גג מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1100 להריץ את המשחקים של היום וגם בעתיד בהתחלה רציתי סדרה 9800 אבל יותר יקר וכמעט אותם ביצועים התלבטתי אם לקנות את הכרטיס הזה XFX GeForce 8800 GT Zalman OC 512 MB DDR3 XXX 670mhz\1950mhz במחיר של 1085 ורציתי לדעת אם זה הכי כדאי... יש לי את המסך DELL2007WFP
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-