כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הערב אני טס לארה"ב ומתכוון לקנות HD4850 של חברה בשם VISIONTEK. http://www.circuitcity.com/ccd/Search.do?c=1&searchType=user&keyword=4850&searchSection=All רציתי לשאול אם מישהו שמע על החברה הזאת, או אם יש המלצה אחרת לכרטיס מסך באותו תקציב (200$) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום... אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה2000 שקל... תהיה לי בחדר גם טלויזיה 32 אינץ' FULL HD שאני אחבר אותה לכרטיס מסך... זאת הטלויזיה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717922 אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקחת כדי שאני אוכל לראות סרטים ולשחק על המסך טלויזיה באיכות הכי טובה שאפשר... וגם הייתי רוצה לדעת מה חשוב שיהיה בכרטיס מסך בשביל שיראו טוב בטלויזיה כשהיא מחוברת לכרטיס... את המחשב אני קונה מהחנות KSP... תודה
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזה וורסיה הכי כדאי? מבחינת סוג וגודל זיכרון.. איזה יצרן?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שקט חשוב לי למישהו יש מושג איזה מן החברות של saphir 3dclub palit connect3d וכ וכו יש את הכרטיס הכי שקט אנשים שכבר יש להם את הכרטיס הזה יכולים בבקשה להמליץ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 4870 512. ואני מעוניין לקנות עוד כרטיס כמו שלי אבל הפסיקו לייצר אותם. האם אני יכול לחבר כרטיס עם 1ג'יגה? או אולי אפשרי לקנות את אותו כרטיס של חברה שונה?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש ברשותי את שני הכרטיסים ואני חשבתי להחליף בניהם המחשב מיועד לעבודה משרדית. מעבד 3000 64 AMD לוח GIGABYTE לא זוכר דגם זיכרון 2 GIGA RAM DDR1 האם זה ישנה משהו?הולך להיות מותקן WIN 7 32 האם זה ישפר את העבודה עם המשק הגרפי של הווינדוס? סרטים בהבחנה גבוהה א?אולי ישפר את השימוש בדפדפן? אולי זה ישמש למשחקים קלים ביותר(אני בספק) . תודה!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך עם HDMI שיתחבר לרסיבר של YAMAHA ויוכל להעביר גם תמונה וגם סאונד על גבי כבל HDMI. לוח אם: asus m2n-e תקציב עד 400 שקל. אני לא גיימר ולכן לא חשוב לי ביצועים גרפיים במשחקים. מודה לכם מראש
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ספק כוח Enermax Pro82+ 525W וכ. מסך Asus 8600GT. אני רוצה להחליף את הכ. מסך וחשבתי גם להחליף ספק בהתאם לצורך. אם נגיד שאני לא מחליף ספק, מה הקוניפגורציה הטובה ביותר שאני כול להעמיס עליו ? כ.מסך בודד או אולי מערך של שני כ.מסך ? המפרט הוא כזה: Q9450 EP43-DS3 4 GB DDR2 800MHz SATA HDD * 2 IDE HDD * 1 צורב DVD רגיל קירור למעבד Zalman 7700 2 מאווררים 120mm וכמובן כל הדברים הרגילים שמחוברים למחשב ב USB (מקלדת, עכבר ושאר שטויות) תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תישמעו אני רוצה להיות בטוח במשהו אני צריך תעזרה שלכם . הייתי אמור ליקנות את ה h4890 אבל היום יצא ה hd5830 שבערך באותו רמה שלו יותר חזק בכמה אחוזים בודדים ואם dx11 אז החלטתי ללכת עליו עכשיו המעבד שלי intel core 2 dou e7300 2.66 אני קונה ספק 550 w של ססוניק וקירור של mugen 2 למעבד עושה OC למעבד לכ 3.2-3.6 כי הלוח שלי מגביל אותי . לפי מה שאמרו לי לאחר ה oc לא אמור להיות לי צוואר בקבוק מה אתם אומרים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, קניתי טלווזיה חדשה LCD 37 אינצ' HD. חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI ואני רואה הכל מצורה מדהימה, אבל שאני רואה בסרטים או כל מה שיש לו רקע\צבע שחור אני רוצה אותו בצבע ורוד או משהו מוזר ובאיכות לא טובה... והצבע משתנה מכל מיני זוויות. האם אתם יודעים מה הבעיה? האם פשוט ככה זה? (לא יכול להיות) אני רוצה לציין שלכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI, אז קניתי מתאם של DVI ל HDMI, והחיבור עצמו הוא HDMI בסופו של דבר.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע חיברתי את מסך הlcd למחשב כמסך ראשי בחיבור hdmi מדובר בכרטיס גי פורס 840 של אסוס משום מה המסך פעם בכמה שניות הופך להיות שחור לשנייה ואז חוזר בחזרה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פתרון. הרזולוציה היא על פי מה שמומלץ והכבל תקין האם יש איזה שהיא הגדרה שהייתי אמור להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ללא הגבלת תקציב, המגבלה היחידה שלי היא ספק הכח. יש לי thermaltake toughpower 600w המחשב הוא : I5 3570K 8GB DDR3 1600 איזה כרטיס מסך אני יכול לשים ? כרגע יש לי 6850 1GB ואני רוצה לשחק משחקים כמו BF3 על הגדרות גבוהות ביותר על FHD.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
הרחבה לשלושה מסכים. יש לי חבר קנה מחשב פצצה עם i7 2600k והוא ביקש שהכרטיס יתמוך בשלושה מסכים, כנראה שלא הבינו אותו ושמו לו GT430 שיכול לשכפל עד שלושה אבל לא להרחיב, אז הוא קנה כרטיס חדש מבית AMD שאמור לתמוך בeyefinity, אני לא יודע איזה דגם בדיוק כי לא הייתי אצלו אבל זה מסדרת HD5700, בכל מקרה הוא עדיין לא מצליח לעשות הרחבה לשלושת המסכים, מה עושים? . :s05: תודה מראש. עריכה: הבעיה היא שלא נותנים לעשות שלושה מסכים מורחבים, אפשר רק 2, למרות שהמחשב קולט את כל שלושת המסכים, עוד דבר מוזר הוא שהכרטיס הוא HD5700 כלומר או 5750 או 5770, אבל הוא אמר לי שיש לו 3 יציאות, כאשר ידוע שצריך להיות 4 יציאות:2 של DVI, אחד של HDMI ועוד אחד של Display port. עריכה 2: זה הכרטיס: http://www.powerc…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו. ברשותי מסך MAG XJ770 האם יהיו בעיות בין הכרטיס מסך למסך ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
האם זה הכרטיס שהוצע? הכרטיס http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=121654&Cat2Cat1ID=2857&Cat2ID=3695 הצעה של הפורום כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=17
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש והתברר לי שהכרטיס מסך שלי לא תואם אליו (למרות שרשום שהוא כן). עכשיו אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים אליו (AGP 8X) המחיר הוא עד 750 ש"ח, ואני מעדיף נראה לי את ה9600. תראו לי חנויות שאפשר וגם איזה חברה הכי טובה לקנות. בלמיר, שזה קרוב לבית, יש כמה אופציות - הראשונה Sapphire Radeon 9600 256MB CRT + DVI LITE - RETAIL. המחיר הוא 713 ש"ח. השניה Club3D Radeon 9600 256MB 128bit TV/DVI Video Card. המחיר הוא ב750 ש"ח. איזה כרטיס יותר טוב? אני אישית נוטה ללכת על הclub3d בגלל שבספיר רשום שזה גירסא לייט. בקיצר בבקשה תעזרו לי דחוף כי יש לי רכישים חדשים למחשב (לוח אם, מעבד AMD 2800 וזיכרון 512) שלא מנוצלים. היום אני אלך ללמיר ואנסה לסדר שהכרטיס שיש לי עכשיו (geforce 3 ti …
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך AGP x8 תומך גם בלוחות אם ישנים יותר? אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, למשל ATI RADEON 9600 PRO אבל יש לי לוח אם יחסית ישן שמגיע עד AGP x4 או במקרה הגרוע x2 האם הכרטיס יעבוד איתו? אם כן, כמה מביצועיו אני יאבד בכך שאני לא משתמש במלוא הפוטנציאל שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לאחר שביררתי טיפה לגבי שני הכרטיסים גיליתי שביעקרון ה9800 שווה את ההפרש במחיר בגלל היותו בעל טכנולוגיות חדישות יותר ובעזרת OC קטן אפשר להביא אותו בקלות ל9800pro, אבל האם אני טועה, האם ה9700 פרו יותר חזק, למרות ההבדל בטכנולגיות? או בכל אופן לא שווה את ההפרש בשביל שאקנה 9800
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי חשבתי לקנות מסך LCD חדש ( כי שלי ממש קטן LG L1511S ) ואני בעיקר משחק מישחקים כמו CS וכאלה. למסך יש לי קונה, אמא שלי קונה אותו מימני ב1200 שקל. אז חשבתי לקנות מסך LCD 17 INCH עד 600 דולר ( אפשרות קניה גם בחו"ל ) חשבתי עעל המסך הבא: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-116-276&depa=1 ViewSonic VP171B 17" TFT LCD Monitor רציתי ממכם תגובות עליו או הצעות אחרות למסכי LCD בתודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
עד ל-2000 שקלים על איזה מסך אתם ממליצים לא משנה lcd או crt.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1200 שקל לתושבת agp שהייה במצב סטוק
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מחשב שתומך בלחבר שני כרטיסים... עכשיו הכרטיס שיש לי זה 6600GT 128 MB אם אני יחבר עוד אחד אז יהיה לי 256MB או רק 128MB??
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידיאו ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שיש על הקלטת שבמצלמה לתוך המחשב. כאשר אני מחבר את המסרטה לוידיאו ומנסה להעתיק את הסרט לוידיאו זה יוצא שחור לבן. לכן המליצו לי לקנות כרטיס עריכת וידיאו ולהעביר את הסרט לתוך המחשב ואז לצרוב את זה לדיסק- dvd. האם יש לכם המלצה לכרטיס עריכת וידיאו באיזור ה- 400 שקל? הכרטיס חייב להיות חיצוני כיוון שהוא מיועד לשימוש עם מחשב נייד. במחשב יש חיבור- usb2. http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp האם הכרטיס הזה יתאים לי? והאם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה או דומה לו? בתודה מראש, דורון ריבניק.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-