עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אוריפ,

אתם לא תאמינו, אבל כל הבעלים של הGF4MX הנה כתבה (או לפחות חלק ממנה) בשבילכם: לחץ כאן אומנם ההבדך בין הקוד של DX7 לDX9 ואפילו לזה של הDX8 הוא ממש שמיים וארץ, עדיין תוכלו לשחק ברזולוציה סבירה לחלוטין, ואף יחסית גבוהה, בFPS שמספיק ומעל ומעבר לתמונה חלקה! אני עדיין חושב שכדי לכם לשדרג לצורך איכות תמונה טובה בהרבה, אבל מבחינת מהירות, אין לכן בעיה! (הבדלי האיכות ניתן לראות עמוד אחד קודם).

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by PCguy,

אני מתלבט בין לוח שתומך PCI-E לבין לוח שתומך AGP עיקר ההתלבטות הוא על כרטיס המסך מה כדאי יותר למשחקים? SEPPHIR 9800 AGP או GEFORCE 6600 PCI-E תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by michagen,

מה ההבדל בין geforce 6600 256 MB לבין geforce 6600 LE 256MB?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by pumbatal,

אני מדבר על כרטיס PRO לא SE של CONNEC3D 256BIT יש אפשרות להפוך כרטיס כזה ל XT עם ליבה 350 (לא בדקתי פיזית זה מה שמופיע) יש לכרטיס 128 זיכרון HYNIX 2.8ns hy5du283222a f-28

5. Started by mz155,

יש כבר מחיר לכרטיסים החדשים מהסדרה 8XXX? (אלה שעדיין לא יצאו) והאם כל הכרטיסים מהסדרה הזאת יתמכו בdx10?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מפרט קיים בצד. היום, כבר בהגדרות לא ממש גבוהות World at war מגמגם קשות בסצינות עמוסות. משחק ברזולוציה של 720*1280 עדיפות לכרטיס מקורר פסיבית אם צריך למתוח תקציב, אפשרי גם עד 1000.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  7. יש לי כרגע 7600GT ומשחקים כמו SUPREME COMMANDER זזים לאט עליו... האם כדאי לקחת HD3850??

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  8. ששלום אני מחפש כרטיס מסך low profile שייכנס לתוך מחשב htpc שיש לי. המפרט הוא: i3 sandybridgh,h67 motherboard, 4gb ram. החלק העיקרי שמגביל אותי הוא המארז enermax laguna +300w ספק. לכן,לפי הבנתי, אני יוכל להוסיף רק כרטיסי low profile למחשב. המחשב יחובר לפלזמה ברזולציית 1333*768 והכוונה היא להריץ עליו פיפא ופרו באיכות טובה ובלי תקיעות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות את הדגם הזה של הכרטיס והייתי רוצה לקבל ממכם חוות דעת לגביו. אשמח אם תוכלו להתייחס לביצועים של הכרטיס בגיימינג וגם לגבי טמפרטורת עבודה. כמו כן, קראתי שיש בעיות עם הדרייברים של הכרטיס וגם בעיות של מסכים שחורים. האם אתם מכירים את העיניין ? האם אתם ממליצים על הכרטיס ? אני רוצה לקנות אותו יד שניה. תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by benchy,

יש לי geforce 4 ti 4600 asus ואני רוצה לדעת איך כדי לעשות את ההגדרות, עשיתי על המקסימום, ורציתי לשאול אם זה מוגזם? יש לי p4 2.26 intel 512 ddr אם תרצו עוד פרטים אז תודיעו.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ציוץ טרי מדאלאס מעניק לנו מבט נוסף מקרוב על גרסת המהדורה המוגבלת של יצרנית השבבים לאחד ממוצריה המתקדמים ביותר בדור ה-Arc Alchemistלכתבה

12. Started by zuzu89,

היי, יש לי מסך CRT של MAG דגם 786FD דיי ישן ניראה לי מלפני 4-5 שנים . יש לי בעיה במשחקי מחשב שהמסך נורא חשוך למורות שבהגדרות של המסך הוא על הכל הכי גבוהה ובהגדרות משחק גם הבריטנס על הכי גבוהה . יש לי כרטיס מסך R9800P של MSI . עכשיו אם זה בעיה שאי אפשר לתקן אז בבקשה תתנו לי מסכים בעד 800 שקל , ראיתי את הדיון בדביק אבל הוא מאוד מבולגן ופולש על 40 דפים (צריך לארגן בו את הספאם ..) תודה .

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. שלום, מדובר בתוספת למחשב שמיועד לסטודנט וצפיה בסרטים. אין שום שימוש למשחקים (אולי סוליטר ) תודה!

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by arik100,

אהלן יש ברשותי כרגע I5 2500K 16GB וSSD ספק כוח 550 אאלט הכרטיס מסך שיש לי הוא 1050GTX והוא לא מספיק חזק. https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/microsoft-flight-simulator/19451 רציתי לשאול איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות כרגע? המטרה היא לחסוך כמה שיותר

15. שלום לכם, ייתכן ואפנק את עצמי במסך Dell ultrasharp u3011 שעובד ברזולוציה של 2560X1600 מסך זה יעבוד לצד Dell 2007FP שעובד ברזולוציה של 1600X1200 האם כרטיס המסך GTX570 שברשותי בכלל מסוגל להחזיק את הרזולוציה הזו? רוב העבודה שלי היא גראפית אבל אני כן משחק ב battlefield 3 אם כי כבר היום אני בוחר לשחק על מדיום עם AAx4 ברזולוציה של 1920X1200 (+מסך נוסף 1600x1200) כדי לקבל בין 70-120 FPS בנוסף אני גם רואה סרטים כמובן האם הכרטיס יכול להחזיק את הדברים הנ"ל או שצטרך SLI \ לוותר על זה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Dimness,

הכרטיס הזה מוצע למכירה ב- KSP במחיר של 370 ש"ח. מישהו יודע אם הכרטיס הוא גרסא מוחלשת או הגירסא הרגילה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by zaroor,

שלום רציתי לקבל המלצה לכרטיס tv ולכידת וידאו ראיתי דגם של videohome עם צ"פסט של פיליפס 7130 האם הוא טוב ? ואיזה נקודות חשובות לבדוק לפני קניית כרטיס ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. טוב כבר אני לא מבין מה הולך בכרטיסים יש 8800GT ו 8800GTS שבהם יש 8800GTS 640MB ו 340 ועכשיו אני מבין שיש 8800GTS 512MB שהוא בעמצם עם ליבה של G92? עכש ב 8800GT יש אותו רגיל עם 512MB ויש אותו 8800GT 512MB עם ליבה 92G עם משהו יכול לדרג מה יותר טוב מימה כי אני מבין ש 8800GT עדיף על 8800GTS 640MB אבל נירא לי ש 8800GT G92 נחות מה 8800GTS 512MB G92 כי עם לא אני לא מבין את ההבדל במחיר שלהם של איזה 500 שקל אחרי הדורג בטוח נוידה משהו יכול לסדר פחות או יותר עם ATI ביחד עם נוידי כלומר עם אני מבין נכון ה HD3870 הכי נחות מכולם ואיפשהו ליד ה 8800GT הרגיל צריך ה 2900XT להשתבץ ומה בכלל עם ה HD3870 X2 הוא עדיף עליהם או באזור רמה של מי?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום הבנתי שאין ממש הבדל מבחינת ביצועים בין היצרנים השונים. אני מבקש לדעת מניסיון של מישהו, על איזה יצרן הוא ממליץ שהכרטיס שלו גם שקט יותר. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by ino,

יש למישהו מושג? אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ ולמישהו גם יש מושג כמה הוא צריך לעלות בחנות בארץ? בבקשה תעזרו לי דחוף...אני חייב להחליף את הכרטיס מסך שלי ...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך מסוג ULTRA XP 750 של GAINWARD עם TI4400. חיברתי מוצא מצלמת ווידאו (אנאלוגי) לכניסת ווידאו (COMPOSITE) של כבל הכניסה של הכרטיס. כבל זה מתפצל ל4 מחברים 2 יציאות ו 2 כניסות, כל אחת בפורמט COMPOSIE או S. הפעלתי את תכנת WICODER שמסופקת עם הכרטיס וניסיתי לברור את מבוא הווידאו. הופיעה רק אפשרות אחת של מצלמת האינטרנט (creative web-cam) שאותה ניתן לראות ולהקליט באמצעות התכנה. לא הופיעה אפשרות לבחירת מבוא הווידאו של כרטיס המסך. מה עושים? תודה, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by DarkX,

ראיתי על כל כרטיסי המסך Radeon כתוב ליד TV. מה זה אומר?! זה כרטיס טלויזיה? או TV-OUT?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. Started by Spiritus,

יש לי כרטיס מסך Ti4400 של לידטק. עכשיו קיבלתי איתו כזה כבל כחול ואין לי מושג איך אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ואם איזה כבל אני משתמש. אין שום דבר על התקנה בחוברת של לידטק. אם מישהו יכול לעזור .....תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. היי, לפי 8 חודשים קניתי מהחנות הזאת www.comp-il.co.il מפרט למחשב, בין השאר כרטיס מסך. הכרטיס מסך פגום (חלק קטן מהזיכרון דפוק) ועד עכשיו לא היה לי כוח להחליף אותו... מה שכן עכשיו כבר נמאס לי והתקשרתי אליהם, הם אמרו לי שאחרי שאני יביא להם אותו והם יראו שהוא פגום, יהיו לי מספר אפשרויות: 1) לבקש אחד חלופי מאותו סוג 2) לבקש אחר ובמקרה הצורך לשלם את התוספת מחיר. זה הכרטיס שקניתי בזמנו: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 אז קניתי אותו בפחות מ1300 שקל, עכשיו הוא שווה 1500... אני לא יודע איך הם יתחשבו בזה (1500 או 1300). בכל מקרה אני יכול להמיר אותו בכל כרטיס אחר אצלהם, אני מוכן להשקיע עד עוד 300 שקל פחות או יותר, מה כדי לי לקחת?…

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by fire1ce,

אפשרי לחבר 2 מחשבים למסך אחד ככה שאני יכול להחליף בין התצוגות ?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.