כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה - כבר הזמנתי לוח Epox 4G4A+ שיש לו את הכרטיס מסך שאינטל שליבו בו. השאלה שלי היא עד כמה הוא חזק, והאם לפחות יותר מהוודו 3 3000 שיש לי כרגע... שאלה שנייה היא על הסמך שאני מתכנן לרכוש בימים הקרובים - Samsung 19" 959NF: האם יש פה מישהו ששני הקווים של השפורפרת הפריעו לו עד כדי כך שהוא מצטער על הרכישה או שהיה מעדיף מסך אחר כמו LG??? אני חושש ששני הקווים האלו יפריעו לי... ותודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים - זקוק לעזרתכם יש לי כרטיס מסך gforce2 mx200 32mb w/t היצרן לא ידוע - לא מסומן על הכרטיס התקנתי אותו עם driver שהורדתי מהאתר של nvidia אבל זה לא עובד. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא דרייבר מתאים - אנא הודיעו לי ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
7100 נקודות זה נראה לי נמוך למפרט שלי לא?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
מתי זה יצא? והאם זה יבוא יחד עם לוחות אם בתושבת יותר חדשה, כי אני יודע שאנו בדור השלישי ואם יהיה PCI-E2 כנראה יהיה דור רביעי, לא?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חבר שלי היה רוצה שתמליצו לו בבקשה על מסך 17 בישביל משחקים תקציב בסביבות 1200 שקל תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה רכיבים צריך במחשב על מנת ליצור אולפן עריכה ביתית למתחיל. ושתהיה אפשרות כמובן להעביר ע"י כבל - וידיאו מהמחשב על הטלויזיה. וכמה כל הרכיבים האלה יעלו? התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך!! אני רק מתחיל, אני מחפש ניסיון זה הכל.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק משהו עם 256bit ו-256mb ואני רוצה אותו להרבה זמן, אז מה כדי להשאר עם AGP או PCI Express? יש לי: P4-3Ghz socket 478 DDR400 Dual Channal 1Gb FX5200 128mb 64bit AGP
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אתם לא תאמינו, אבל כל הבעלים של הGF4MX הנה כתבה (או לפחות חלק ממנה) בשבילכם: לחץ כאן אומנם ההבדך בין הקוד של DX7 לDX9 ואפילו לזה של הDX8 הוא ממש שמיים וארץ, עדיין תוכלו לשחק ברזולוציה סבירה לחלוטין, ואף יחסית גבוהה, בFPS שמספיק ומעל ומעבר לתמונה חלקה! אני עדיין חושב שכדי לכם לשדרג לצורך איכות תמונה טובה בהרבה, אבל מבחינת מהירות, אין לכן בעיה! (הבדלי האיכות ניתן לראות עמוד אחד קודם).
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לוח שתומך PCI-E לבין לוח שתומך AGP עיקר ההתלבטות הוא על כרטיס המסך מה כדאי יותר למשחקים? SEPPHIR 9800 AGP או GEFORCE 6600 PCI-E תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה ההבדל בין geforce 6600 256 MB לבין geforce 6600 LE 256MB?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיס PRO לא SE של CONNEC3D 256BIT יש אפשרות להפוך כרטיס כזה ל XT עם ליבה 350 (לא בדקתי פיזית זה מה שמופיע) יש לכרטיס 128 זיכרון HYNIX 2.8ns hy5du283222a f-28
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש כבר מחיר לכרטיסים החדשים מהסדרה 8XXX? (אלה שעדיין לא יצאו) והאם כל הכרטיסים מהסדרה הזאת יתמכו בdx10?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט קיים בצד. היום, כבר בהגדרות לא ממש גבוהות World at war מגמגם קשות בסצינות עמוסות. משחק ברזולוציה של 720*1280 עדיפות לכרטיס מקורר פסיבית אם צריך למתוח תקציב, אפשרי גם עד 1000.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי כרגע 7600GT ומשחקים כמו SUPREME COMMANDER זזים לאט עליו... האם כדאי לקחת HD3850??
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ששלום אני מחפש כרטיס מסך low profile שייכנס לתוך מחשב htpc שיש לי. המפרט הוא: i3 sandybridgh,h67 motherboard, 4gb ram. החלק העיקרי שמגביל אותי הוא המארז enermax laguna +300w ספק. לכן,לפי הבנתי, אני יוכל להוסיף רק כרטיסי low profile למחשב. המחשב יחובר לפלזמה ברזולציית 1333*768 והכוונה היא להריץ עליו פיפא ופרו באיכות טובה ובלי תקיעות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדגם הזה של הכרטיס והייתי רוצה לקבל ממכם חוות דעת לגביו. אשמח אם תוכלו להתייחס לביצועים של הכרטיס בגיימינג וגם לגבי טמפרטורת עבודה. כמו כן, קראתי שיש בעיות עם הדרייברים של הכרטיס וגם בעיות של מסכים שחורים. האם אתם מכירים את העיניין ? האם אתם ממליצים על הכרטיס ? אני רוצה לקנות אותו יד שניה. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי geforce 4 ti 4600 asus ואני רוצה לדעת איך כדי לעשות את ההגדרות, עשיתי על המקסימום, ורציתי לשאול אם זה מוגזם? יש לי p4 2.26 intel 512 ddr אם תרצו עוד פרטים אז תודיעו.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ציוץ טרי מדאלאס מעניק לנו מבט נוסף מקרוב על גרסת המהדורה המוגבלת של יצרנית השבבים לאחד ממוצריה המתקדמים ביותר בדור ה-Arc Alchemistלכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מסך CRT של MAG דגם 786FD דיי ישן ניראה לי מלפני 4-5 שנים . יש לי בעיה במשחקי מחשב שהמסך נורא חשוך למורות שבהגדרות של המסך הוא על הכל הכי גבוהה ובהגדרות משחק גם הבריטנס על הכי גבוהה . יש לי כרטיס מסך R9800P של MSI . עכשיו אם זה בעיה שאי אפשר לתקן אז בבקשה תתנו לי מסכים בעד 800 שקל , ראיתי את הדיון בדביק אבל הוא מאוד מבולגן ופולש על 40 דפים (צריך לארגן בו את הספאם ..) תודה .
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, מדובר בתוספת למחשב שמיועד לסטודנט וצפיה בסרטים. אין שום שימוש למשחקים (אולי סוליטר ) תודה!
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי כרגע I5 2500K 16GB וSSD ספק כוח 550 אאלט הכרטיס מסך שיש לי הוא 1050GTX והוא לא מספיק חזק. https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/microsoft-flight-simulator/19451 רציתי לשאול איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות כרגע? המטרה היא לחסוך כמה שיותר
-
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכם, ייתכן ואפנק את עצמי במסך Dell ultrasharp u3011 שעובד ברזולוציה של 2560X1600 מסך זה יעבוד לצד Dell 2007FP שעובד ברזולוציה של 1600X1200 האם כרטיס המסך GTX570 שברשותי בכלל מסוגל להחזיק את הרזולוציה הזו? רוב העבודה שלי היא גראפית אבל אני כן משחק ב battlefield 3 אם כי כבר היום אני בוחר לשחק על מדיום עם AAx4 ברזולוציה של 1920X1200 (+מסך נוסף 1600x1200) כדי לקבל בין 70-120 FPS בנוסף אני גם רואה סרטים כמובן האם הכרטיס יכול להחזיק את הדברים הנ"ל או שצטרך SLI \ לוותר על זה?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס הזה מוצע למכירה ב- KSP במחיר של 370 ש"ח. מישהו יודע אם הכרטיס הוא גרסא מוחלשת או הגירסא הרגילה?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-