כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מערכת שלמה, כאשר ההתלבטות היחידה שנותרה לי היא בכרטיס המסך, בין ה ATI RADEON 8500 לבין ה GF3 TI 500. אני מודע לעובדה של GF3 יש יתרון כמעט בכל הבנצ'מארקים, אבל הוא גם עולה יותר מכפול מה RADEON. לכן אני מתלבט אם כדאי להשקיע כ-1000 שקלים יותר תמורת ה GF3 TI 500 , כאשר ה Radeon 8500 נותן ביצועים קרובים מאוד לשלו. אנא כתבו לי את דעתכם, וכמו כן אני יודע שיש מספר דגמים גם ל RADEON 8500 , אבקש גם המלצה על הדגם והחברה שמייצרת אותו.
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן אבא שלי רוצה למחשב בעבודה מסך חדש LCD 1000 שקל...... רצוי זמן ריענון נמוך כי אין שם משחקים וכל זה........ אני לא ממש מבין במסכים אז אם 1000 שקל זה קצת אז עדיף 15" אבל כמובן שעדיף 17" ואם 1000 שקל זה המון למסך LCD אז תביאו איזה 17" עם זמן ריענון גבוה-בינוני בשבילי ואני אתן לאבא שלי את ה15" שלי...
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ב-HIGH רזולוציה 1024X768 (עם הכרטיס FX5900XT וAMD 2500 ללא OC) תוצאה טובה? אני גם סובל מקירטועים קלים אחרי הטעינה, בתחילת המשחק... סביר?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התוכניות העדכניות של מפתחת השבבים עבור 2020 כוללות, כך נראה, עדכון עבור דגמי הביניים הפופולריים שלה - והשקה של דגמי שוק גבוה בהתבסס על ארכיטקטורת RDNA2 משודרגת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להעביר את מסך המחשב גם לטלביזיה בסלון ולכן אני צריך כרטיס מסך עם שתי יציאות, אחת למסך והשנייה לטלביזיה בHDMI הדרישות מהכרטיס מסך לא גבוהות... אבל שיוכל להריץ את הממשק של WIN7 חלק. עדיף קירור פאסיבי!! אני יכול לשלם עד 500 אבל אם לא הכרחי אז עדיף פחות. יש לי לוח אם GA-P35-DS3 של ג'יגהבייט מה שאומר שיש לי PCI Express x16. לא אכפת לי להוסיף 100 שקל למחיר אם זה אומר שהכרטיס יהיה מחברה טובה ואמינה יותר. תודה! נ.ב. המסך שלי הוא dell 2007FP שהוא 20" ברזולוציה 1600x1200 יחס 4:3 הטלביזיה LCD "32 ברזולוציה 1366x768 יחס 16:9 אני כמובן מעדיף כרטיס שידע להוציא את הרזולוציות הטבעיות של המסכים שלי. נ.נ.ב ראיתי שצריך לוודא שהספק יכול לתמוך בכרטיס... אז הספק שלי הוא Enermax 400W E…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 שאלות למבינים, אני רוצה לקנות מסך של סמסונג (T240) , שהוא 24 אינצ' , איזה כרטיסי מסך מתאימים לו? (הכי חדשים בבקשה.) שאלה שניה: מה עדיף לי לעשות, לחכות לסדרה 300 של NVIDIA או לקנות עכשיו כרטיס מהכרטיסי מסך החדשים של ATI, כסף הוא לא בעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע מה זה OC ואשמח אם תעזרו לי להבין
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני לא גיימר כבד אך אוהב משחקים... קונה מסך בגודל 22-24"... העם יש הבדל ממשי בין הכרטיסים??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
?Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm הבנתי שזה מהדור היותר חדש אך האם זה מגיע מחברה אמינה וזה יחזיק משחקים חזק? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של geforce g210 רציתי לשאול אם הhdmi שלו מעביר גם קול ואם הוא מתאים ל full hd ? הכרטיס מסך בעיקר לסרטים וממש קצת משחקים אם אפשר חוות דעת עליו תודה והמשך יום טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות geforce 4 אבל לא יודע של איזה חברה שמעתי שהפילטרים של MSI לא טובים ואולי יש עוד כמה דברים כאלה שאני לא מודע אליהם אתם יכולים לדרג את החברות לפי איכות המוצר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. המפרט בקצרה הוא כזה: Amd Athlon 64B 3000+ (939) Venice-Core Gigabit k8nsc939 Nforce 3 והכרטיס מסך מיושן : AGP >nvidia Geforce 4 MMx 128Mb הבעיה כזאת : אם המחשב עובד הרבה זמן, ובאיזשהו זמן אני מחליט לשחק (מדובר פה על FIFA2006 לא על משחקים שדורשים יותר מדי כי המחשב לא נועד למשחקים ברובו) ----> אז וואלה עובד פרפקט . אם אני מדליק את המחשב, מחכה 10-15 דקות ומחליט לשחק - שום דבר, נתקע באמצע המשחק, יוצא ואומר שיש צורך במאיץ גרפי . אחרי זה שום משחק לא מביא לשום תגובה כשאני לוחץ עליו להפעלה... אז ככה. מה, אבל מה צריך לעשות ?! הרי המשחקים שאני משחק עובדים עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם פחות ויש לי 1GB DDR שזה מספיק מאוד . אז מה עושים ? אם אפשר..... (פתחתי את ה…
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנ"ל המערכת החדשה תהיה: INTEL I3 4130 HASWELL ASUS H81M-C 1X4G TRANSCEND 1333MHZ SEASONIC 520W S12II אלו החלקים העקיריים המחשב מיועד לילד בן 12 איך הכרטיס GIGABYTE GTX650 OC 1G שעולה 560 ש"ח ? [h=1][/h]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש מספר מהירויות לPCIE החל מ X1 ועד X16 אני רוצה שמישהו יסביר לי את העיניין 1.איך אני יודע שהלוח תומך ב X16 ולא פחות? 2.האם מהירות ירודה של חריץ PCIE כגון 1X פוגעת בביצועים? 3. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10654&catid= מה המהירות של הלוח הזה? 16X או 1X? אני מקווה שהאתר המוצלח הזה יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי X800 PRO POWERCOLOR המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי.. מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה?? יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בכמה ימים האחרונים ניסיתי למצא איזה מאורר עושה לי רעש בהתחלה חשבתי שזה הזלמן על המעבד אבל עכשיו אחרי שעצרתי ביד אחד אחד מצאתי את האשם ! זה המאורר של הכרטיס מסך.... LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme יש דרך לשלוט במהירות העבודה של המאורר שלו???(תוכנה משהו...)
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב אז ככה - כבר הזמנתי לוח Epox 4G4A+ שיש לו את הכרטיס מסך שאינטל שליבו בו. השאלה שלי היא עד כמה הוא חזק, והאם לפחות יותר מהוודו 3 3000 שיש לי כרגע... שאלה שנייה היא על הסמך שאני מתכנן לרכוש בימים הקרובים - Samsung 19" 959NF: האם יש פה מישהו ששני הקווים של השפורפרת הפריעו לו עד כדי כך שהוא מצטער על הרכישה או שהיה מעדיף מסך אחר כמו LG??? אני חושש ששני הקווים האלו יפריעו לי... ותודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים - זקוק לעזרתכם יש לי כרטיס מסך gforce2 mx200 32mb w/t היצרן לא ידוע - לא מסומן על הכרטיס התקנתי אותו עם driver שהורדתי מהאתר של nvidia אבל זה לא עובד. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא דרייבר מתאים - אנא הודיעו לי ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
7100 נקודות זה נראה לי נמוך למפרט שלי לא?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
מתי זה יצא? והאם זה יבוא יחד עם לוחות אם בתושבת יותר חדשה, כי אני יודע שאנו בדור השלישי ואם יהיה PCI-E2 כנראה יהיה דור רביעי, לא?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חבר שלי היה רוצה שתמליצו לו בבקשה על מסך 17 בישביל משחקים תקציב בסביבות 1200 שקל תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה רכיבים צריך במחשב על מנת ליצור אולפן עריכה ביתית למתחיל. ושתהיה אפשרות כמובן להעביר ע"י כבל - וידיאו מהמחשב על הטלויזיה. וכמה כל הרכיבים האלה יעלו? התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך!! אני רק מתחיל, אני מחפש ניסיון זה הכל.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק משהו עם 256bit ו-256mb ואני רוצה אותו להרבה זמן, אז מה כדי להשאר עם AGP או PCI Express? יש לי: P4-3Ghz socket 478 DDR400 Dual Channal 1Gb FX5200 128mb 64bit AGP
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-