עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TARON,

מזה VIVO ואיך אני יודע עם הכרטיס שלי תומך בזה ישלי X550 של סאפירי רשום שהוא תומך ומה אני יוכל לעשות עם ה VIVO הזה מזה נותן עכשיו מזה "אול אין וונדר" של ATI מזה ?ואיך אני יודע עם הכרטיס שלי תומך בזה?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by omri_ro,

התקנתי לאחותי SIMS2 על המחשב שהמפרט שלו כדלקמן: P3 800MHZ 256MB SDRAM והשו"ס:[glow=red,2,300] ATI RAGE128 עם 8MB זיכרון[/glow] וזה עובד אבל ברוורס (מעניין למה באמת) ;D אוקצור הגיע זמן להחליף את הזקן ואין לי כ"כ מושג מה לקנות לכן אני פונה למועצת חכמי הפורום שימליצו התקציב 700+/- ורצוי גם משהו שלא יתישן מהר מידי

3. Started by matizami,

אני רוצה לחבר את המחשב הישן לLCD. אחרי שראיתי סרט HD בקובץ MKV, כנראה הכ.מסך-GEFORCE 6600GT נשרף. אני צריך המלצה לכ.מסך הכי זול שאפשר שלא יקרוס שאני רוצה סרטי HD. זה המפרט AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ ספק 400W

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by --Shadow--,

שלום לכולם נכנסתי לאתר http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/home.tmpl כדי לבדוק משחקים שונים וכבדים איך הם יעמדו במחשב שלי (לבנתיים הכל פיקס ועל מקסימום) בבדיקה של Vertex Shader הוא אומר שיש לי 3 בכרטיס מסך -במשחק LOST PALNET Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0 האם זה תקין? לא אמור להיות לי 4? אשמח לתשובה [br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 21:16:36 מישהו? :-\

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. Started by wais ass,

מעבד AMD 3000+ כרטיס מסך 6600 GT של ג'יגבייט אין לי מושג פשוט אם התוצאה הזאת טובה חוות דעת.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. שלום, אני צריך המלצה ממכם לכרטיס מסך אחר שיכול להתחרות עם X1950 XT 512 GDDR3 בסכום עד 1300 שקל. אני דיי סגור על הכרטיס אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת נוספות.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. שלום, אני צריך כ.מסך לביצועים במשחקי מחשב כמו קרייסס לדוגמה, שיריצו משחקיים כמה שיותר חלק ושיראה כמה שיותר יפה, אני פשוט קונה מחשב חדש ב3 אלף, וכל פעם שמים לי משו אחר, פעם זה 8800GT או 9600GT או Radeon 3850 ואיזה ספק כח דרוש להפעלת הכרטיס? אז קיצר איזה מהכרטיסים האלה הכי מומלץ (ביצועים\תצוגה) ואם יש כרטיס אחר טוב יותר עד 1,200 ש"ח אז זה מאוד יעזור לי. תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Salwaby,

למישהו יש ? לא מצאתי בגוגל תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by musari,

:s05: באיזה תאריך הוא אמור לצאת לחניות ולארץ מתי יגיע בערך?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. אני לא מתכוון לשחק איתו משחקים - רק לצפות בו בטלביזיה שיש בה רק כניסת RCA COMPOSITE - הכבל הצהוב... צריך להיות שקט מאוד לכן אני מחפש קרור פסיבי ללא מאוורר. יש המלצות? תודה רענן

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. אז השאלה היא כזאת: האם כרטיס מסך יכול לגרום למסכים כחולים וריסטרת למחשב באמצע משחק? כי לפעמים בערך כל יום בשעות שונות שאני משחק בCS 1.6 או NFS:MW או כל משחק אחר זה עושה לי מסך כחול באמצע המשחק עדכנתי את הוינדאוס ואת כל הדרייברים של הכרטיס מסך והCHIPSET של הלוח אבל זה עדיין ממשיך גם שהשארתי את המחשב דולק הוא עשה מסך כחול הכרטיס או המחשב לא נמצאים בOC וזה מחשב חדש בן שבועיים וחצי מה יכולה להיות הבעייה? יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך עצמו?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by mp281111,

שלום לכולם אני רוצה להיתיעץ עם חברה שיש להם מסך LCD והם משחקים כבדים אני מעוניין לקנות מסך LCD ואמרו לי שלמשחקים רצינים הוא לא מומלץ האם זה נכון? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. Started by Royz,

חבר שלי קונה sapphire ati radeon x800xl 256mb במקום club3d ati radeon x800xl 256mb הוא רוצה לדעת אם יש הבדל בין שני החברות האלה ואם הן טובות. הוא רוצה לדעת גם האם הם יתנו לו את האיכות הכי טובה של הכרטיס הזה עם לוח האם asus p4s800d-x motherboard למשחקים וסרטים.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by Sai,

תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by nesber,

אני נוסע בקרוב לגרמניה ומבדיקה שערכתי באינטרנט ראיתי שהמחירים שם יותר זולים, כך שאני שוקל לקנות שם כרטיס מסך. השאלה היא האם הכרטיס שאני אקנה שם מתאים ב100 אחוז מכל הבחינות הטכניות למחשב שלי כאן בארץ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by THE FOX,

מה תוצאות ה 3DMARK 05? תדרים שאליהם הגעתם ב OC עם הכרטיס? האם מישהו מצא קירור שמתאים לכרטיס? או דרך אחרת?....

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by kobibo,

רציתי לדעת האם משתלמת הקנייה של הכרטיס הזה ואיך הוא יחזיק משחקים חזקים כיום? Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by KobiHo,

שלום לכולם, אני צריך חומרים על כרטיסי מסך (איך הם בנויים, מה המרכיבים שלהם, מה היא שרשרת העברת הסיגנל בתוחם ועוד). אם אפשר בעיברית. בתודה קובי

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. ראיתי אותו בIQPC ב1063 ש"ח... איך הוא מבחינת ביצועים?? אם אפשר לקבל באנצ'מארק או ביקורת עליו. אשמח ביותר ערב טוב ולילה טוב...

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  20. יש לי לוח ועט של חברת WACOM ...אומנם ניקנו לפני 6 שנים - אבל לא השתמשתי כלל... הורדתי דרייברים מהאתר - על פי הדגם אני מחבר למחשב הישן שלי עם פנטיום 4 ומערכת הפעלה XP פרופשיונאל החיבור הוא לPS2 רואים אור ע"ג הבורד = אור צהוב וכשנוגעים עם העט במשטח זה הופך לירוק גם כשלוחצים על הכפתורים שע"ג העט אבל הסמן לא זז רק עם העכבר שלי _ USB) אני מצליח להזיז את הסמן ניסיתי לעלות את המחשב בלי העכבר - רק עם העט - וגם זה לא עזר מה חסר כאן ? למה זה לא עובד ? THX

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by waizman,

ואם כן איך בוחרים אם זה יהיה יציאה או כניסה של וידאו? המפרט המלא בצד

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. יש לנוידיה את ה-7950GX2 ול-ATI יש את ה-X1950XTX, רציתי לדעת למי יש ביצועים יותר טובים (בכללי)?? הנה קישור למה שהתכוונתי: http://hwzone.co.il/news/1156351733/21698/

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  23. אני מתלבט בין שני מסכים של 17אינ'צ אחד הוא LG FLATRON מדגם F700P לינק - http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF17&globalCode=FB790G&globalSuffix=000000&unit=17inch&model=14 ואחד הוא של VIEWSONIC מדגם G75F פלוס לינק - http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g75fplus בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מביניהם הוא יותר טוב תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  24. שלום אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך טוב לאי גי פי כפול 8 אפילו באיי בי הגעתי ל 850 שח במשומש ופתאום אני רואה ב חנות pc now 6800 gt דגש של ה gt ב950 שח...... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124 לינק... שאלתי היא האם החברה שלל inn3d היא טובה? למשל ביחס לגיגה בייט או pny////// והאם אין פה קאטש...... כלומר האם הכרטיס בעל ביצועים דומים לכל כרטיס 6800 גי טי אחר...... ממה שהבנתי זה כך... תקנו אותי אםן אני טועה? אשמח לתגובות ותוה לכם מראש

• 4 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים