עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אבקש להמלצה לכרטיס מסך לצרכי עבודה. תקציב קצת פחות מ 10K. תודה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by aviad1989,

היי!!! אני חדש!!! רציתי לשאול דבר אחד! הכרטיס מסך שלי עושה בעיות ואני רוצה להחליף אותו לא משהו יקר מדי ולא משהו זול מדי! איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by BoRiS.K,

יש לבן דוד שלי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB עכשיו כשבודקים אצלו את המעלות ה-AMBIENT TEMPERATURE עומד אצלו על -0 איך זה יכול להיות

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by Swed,

תשמעו יש לי פלזמה LG HDR. ביום שקניתי תכרטיס מסך 9800GTX שאלתי מזה הדבר הזה SPDIF! אמרו לי ברגע שתצטרך לחבר את המחשב לטלויזיה אתה תצטרך לחבר את הכבל הזה מהכרטיס ללוח אם כדי שהכרטיס מסך ידע להעביר סאונד לטלויזיה דרך HDMI. עכשיו אני יודע איפה לחבר בכרטיס לא יודע לאן לחבר בלוח אם... זה מתפצל ל2 על אחד רשום SPDIF ועל השני Ground איך לחבר ולאן לחבר אני לא יודע אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר... וברגע שאני משתמש במתאם DVI לHDMI האיכות תרד ברמה גבוהה ? תודה חן !

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by borg,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk. חשבתי אולי לקנות במקומו GeForce 6800GT. איזו חברה מומלצת, ובאיזה מחיר (אשמח לקבל קישורים רלוונטיים)? לא מצאתי 6800GT עם VIVO. יש חיה כזו? איזה שימוש יכול להיות ל-VIVO בכרטיס מסך אם במחשב מותקן כרטיס PVR?

6. Started by kobibo,

רציתי לדעת אלו דרייברים עדיפים יותר לשם התקנת כרטיס 9800PRO 128MB 256BIT ? 1. הדרייברים שיגיעו יחד עם הכרטיס ? 2. הדרייבר החדש באתר של CATALYST 4.6 ATI ? 3.הדרייבר של חב' אומגה שהבנתי שגם לה יצא גירסה של 4.6 ? איך ניתן להגיע לאתר שלה ? האם יש הבדל משמעותי בין סוגי הדרייברים ? חשובים לי הביצועים אך לא פחות גם היציבות . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by ofir3,

איזה כרטיס\ים יותר חזק 8800gts 640mb או שני כרטיסים ב sli 8600gts

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  8. :'( שיחקתי לי בשקט כמה שנים טובות בלי שום בעיות ובלי שום שינוי הגדרות ופתאום בזמן שאני משחק ב- CS 1.6 המשחק מתחיל להבהב ו"להשתגע" ריבועים, משולשים וכל מיני צורות מבולגנות מופיעות על המשחק והוא פשוט קורס. חשבתי שהבעיה היא רק במשחק הזה... התקנתי משחק נוסף אותה בעיה... עוד משחק אותה בעיה, שום משחק לא עובד. עשיתי בדיקה ב- DXDIAG ובטסטים של Direct3D גם כן הופיעו המשולשים וצורות המשונות אבל המחשב לא כתב שיש שגיאה כלשהי והטסט פשוט ניתקע אבל לא אמר שיש שגיאה כלשהיא. ניסיתי הכל, מחקתי את הדרייבר והתקנתי שוב, הורדתי את העידכונים הכי חדשים, עשיתי הכל ועדיין לא עובד. אז למה זה קרה לא נגעתי בשום הגדרות מזה למה למה? הכרטיס מסך שלי: NVIDIA GeForce4 MX 440 תודה...

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מסך מהאתר הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-31 המסכים פה לא משהו. הקישור הוא למסכים של 19 אינץ', אני רוצה מסך במכירה קבוצתית. אני ממש ממש לא מבין במסכים, מבין המסכים האלה מה הכי טוב? טווח מחירים עד1650 ש"ח בערך.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. Started by gjook,

שלום... ברשותי כרטיס מסך מדגם: 8800 gts. הרצתי את המשחק Call of Duty® - World at War(TM כבר שיחקתי בכמה שלבים , אבל באחד מהשלבים בטעינה שלו המשחק פשוט נתקע ,ואחרי זמן מה קופצת הודעה שמדברת על ה compatible Direct3d devices . אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה..

11. Started by skot,

איך הכרטיס החדש שקניתי: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX1300PRO-TD256E&class=vga

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by zBuv,

הי לכולם, אולי תוכלו לעזור או אפילו ליעץ. אני מחפש כרטיס דגימה לוידאו אנלוגי - לא משהו סופר יקר אבל.... משהו שיתן תוצאה מקצועית. את MATROX למדתי לשנוא אחרי ה RT2500. דרייברים מעפנים, פשוט סיוט. עד כמה שקראתי כל כרטיסי ATI וכדומה לא מספקים את הסחורה. לא מחפש כרטיס שידגום ללא דחיסה או כרטיס שידחוס רע. מחפש פתרון לדחיסה ב Realtime ל MPEG1 ו MPEG2 באיכות. די התקבעתי על שני דגמים. Dazzle digital video creator 150. ו Plextor ConvertX. היתרון שאני רואה בפלקסטור זה הדחיסה ל MPEG4. מה שאני מבקש ממכם זה : א. בעד ונגד כל כרטיס. ב. אם מישהו עבד / עובד עם אחד מהם (או אפילו שניהם) - אשמח לקרוא ביקורת. ג. אם למישהו יש הצעה לכרטיס אחר - אשמח לקרא (נא לנמק).

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. אז ככה היה לי GF9600GT שכימעט ולא עשה לי בעיות רק בהעלאת ההגדרות במשחקים לכן רכשתי תHD4850,ועכשיו הוא עושה לי קצת בעיות כאילו בעיות דומות ורציתי לדעת עם אני רוכש כרטיס נוסף לביצוע CROSSFIRE מה אני מקבל ? כאילו למה אפשר להשוות 2 כאלו ? ואם זה שווה לי כי אני יכול לימכור את שלי להוסיף כסף וליקנות למשל תGTX260 האם זה יצא לי מישתלם יותר ? כרגע אני משתמש ב WIN7 נכון שהוא מהיר והכל אבל במשחקים הHD4850 שלי עושה בעיות לכן אני צריך פיתרון מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. התוכנות שאני צריך שיעבדו על המחשב הן : illustrator flash indesign freehand אין לי מושג איזה כרטיס לקחת. 500 שקל זה מעט מדי ? תודה מראש למגיבים!

15. מה הכי כדאי? עד 200 שקל דרישות הכרטיס: איכות TV-OUT טובה PCI-E X16 חיבור DVI לא למשחקים כלל!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by nanadav,

האם אני יוכל לשדר דרך המחשב שלי שידור חי לאנשים אחרים? כמו רדיו...

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם חיברתי לכרטיס מסך (geforce fx 5200 מפרט מלא בימין) ליציאת VIVO את הטלווזיה, אבל אפשר לראות רק בsingle display אפשרויות אחרות לא מופיעות כשמעבירים לטלווזיה האיכות סבירה, אבל הצבעים נמרחים והכול ניראה בגווני אדום, ניסיתי לשנות את ההגדות ולא עזר, יש פתרון? אחרי זה ניסיתי לחבר את הממיר ישירות למחשב, אבל הוא נתקע ורק ריסטוט עזר יש אפשרות לקלוט טלווזיה במחשב בלי כרטיס טלווזיה? (הקלטה לא חשוב כרגע)

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. חוץ מבhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 אני לא מוצא כלום על הכרטיס כולל באתר של Twintech :s05:

19. אהלן, אני זוכר שבעבר העלו כאן איזה קובץ של NVIDIA שהוא מראה כמו בועות וצורות יפות באיכות גרפית מאוד יפה... רק שאני לא זוכר מה היה הקובץ או שמו ולא מצאתי משהו דומה באתר, ידוע לכם על מה אני מדבר? זהו קובץ רק לכרטיסים של NVIDIA. תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. Started by choochoo,

שלום, לאחר ש-Raedon 9200 נשרף, חזרתי ל-MX440 ובערך לימי הביניים מבחינת איכות תצוגה על הטלויזיה (דרך אגב על הסוני X95 שלי רואים מצוין ...) אני בכל מקרה מתכוון לקנות מחשב חדש ומחכה לDX10 + הורדת מחיר של אינטל בסוף אפריל. מכיון שרוב השימושים שלי מלבד אינטרנט הם צפייה בסדרות על הטלויזיה (אנלוגית) הייתי שמח לדעת האם יש עדיפות ל-nVidia על ATI או להפך מבחינת איכות תצוגה על הטלויזיה. בנוסף, אם למישהו יש רעיון איך אפשר לשפר את האיכות במצב הקיים אני אשמח (יש המון "רעש" בתמונה)... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by rotman,

שלום לכולם , לפני כמה ימים במחשב של אמא שלי התרחשה תופעה מוזרה מאד , יש לה מסך של viewsonic 19" בן 3 שנים שנחשב אז למאד טוב (פאנל מעולה) בכל מקרה , המסך התחיל להדלק ולהכבות בלי סוף בהפרשים של שניה אחד מהשני (זאת אומרת שהוא לא מספיק אפילו להראות תמונה) , חיברתי מקרן למחשב (היה לי הכי זמין) והמקרן הראה תמונה חיברתי את המחשב הנייד למסך ולא היתה תמונה ולכן הסקתי שהמסך נדפק. חיברתי בנתיים מסך זמני , פיליפס 15" LCD מאד ישן (בערך בן 8) ואומנם מאז בקושי עבדו על המחשב אבל ממה שכן עבדו הכל פעל פיקס מה שרק יותר חיזק את העובדה שהמסך הלך. היום הגיע המסך החדש והמסך שלי עבר למחשב של אמא שלי , viewsonic VX922 19" משום מה אותה תופעה בדיוק. המחשב מתחיל לעלות , רואים ביוס וכו' לאחר מכן רו…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. ב"ה שלום לכל חברי הפורום :-* -= Sapphire ATI RADEON X1600PRO AGP =- סוף סוף הגיע לארצנו הקדושה, חיכיתם לו :s05: אז הוא כבר פה !!! הכרטיס מגיע ב-2 גירסאות שונות האחת עם 256MB והשניה (בתור גימיק רציני) עם 512MB !!! המחיר ינוע בין 950-1100 ש"ח לגירסה של 256MB ולגירסת ה 512MB המחיר ינוע בין 1050-1200 ש"ח, שצריך להיות שפוי לקחת 512MB... והנה פרטים על הכרטיס : וסקירה קטנה (למרות שהיא ל PCIE) נגד 6600GT ועוד כמה חברים ... http://www.vr-zone.com/index.php?i=3092&s=1 http://www.pcpop.com/doc/0/124/124198_2.shtml והנה כל מיני פרטים אחרים ותמונות על הכרטיס ... http://www.sapphiretech.com/en/pressfiles/29_reg1.doc - מידע מחברת Sapphire http://vga.zol.com.cn/25/253…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום. קודם כל הייתי מעוניין לדעת מהו המסך עם קצב הרענון (ms) הטוב ביותר שקיים כיום בשוק. שנית, רציתי לדעת מה בדיוק נותנת לי הטכנולגיה החדשה של NVIDIA ששמה SLI. ידוע לי שניתן לחבר שני כרטיסי מסך ביחד ובעתיד אפילו יותר (עד 4) אבל השאלה שלי היא: מה בעצם יתנו לי שני כרטיסי מסך ביחד על אותו לוח אם? תשובות יתקבלו בשמחה. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. מה דעתכם על הכרטיסים האלה ומה ההבדלים ביניהם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3092 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לסטודנטית למדיה דיגיטלית באקדמיה לאומנות. כלומר צריכים כרטיס באמת חזק. אני חושב לכיוון ה-8600GT של gigabyte (זכרון 256 DDR3) האם הכרטיס הזה מספיק חזק למטרה זו? למישהו יש המלצות נוספות?? תודה רבה!! עריכה: תוכנות: פוטושופ, פלאש, פרמייר, אולי (ובטוח) דברים נוספים. אולי maya בעתיד. מפרט המחשב במדובר: לוח: Gigabyte P35DS3L מעבד: 6750 זכרון: 2GB קורסייר CL4 (הסדרה הרגילה) דיסק: 400 WD ספק 400W (אמיתיים)

• 9 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים