כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
למה הרידון 7970 נראה רק חתיכה אחת שחורה ודקה ואילו ה7950 נראה כמו טנק ובא עם שני מאוורים למטה וכו ? מה העניין ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
חבר שלי קונה sapphire ati radeon x800xl 256mb במקום club3d ati radeon x800xl 256mb הוא רוצה לדעת אם יש הבדל בין שני החברות האלה ואם הן טובות. הוא רוצה לדעת גם האם הם יתנו לו את האיכות הכי טובה של הכרטיס הזה עם לוח האם asus p4s800d-x motherboard למשחקים וסרטים.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך הוא: NVIDIA GEF ORCE FX 5200
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
כל הצבעים נמרחים לי ... . על המסך במשחקי ם ... בwindwos זה עוד בסדר .. אני דיי בפניקה שלא נדבר על משחקים אי אפשר להפעיל בכלל בכלל ! הכל צבע בתוך צבע כמאט ולא רואים מסך או שיש פסים כחולים לכל עובר המסך ... גם בתוכנה ati tool שמפעילים את הקוייה כל המסך מתחרפן לגמריייי ולא עשיתי אוברקלוק.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לנוידיה את ה-7950GX2 ול-ATI יש את ה-X1950XTX, רציתי לדעת למי יש ביצועים יותר טובים (בכללי)?? הנה קישור למה שהתכוונתי: http://hwzone.co.il/news/1156351733/21698/
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם בדשותי כרטיס מסוג ATI 9550 הבעיה שלי היא שפירמטתי את המחשב ומאז הפירמוט האפשרות לריבוי צגים נעלמה התקנתי את הדריברים הרשמיים וגם של אומגה ובכל זואת האפשרות לא קיימת!! אני פשוט לא יכול לראות שני צגים ביחד רק לחוד האפשרות של ריבוי צגים לא נמצאת אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מהו הכרטיס המומלץ שיכול להקרין על מסך 40" HD ב720P ן1080? התקציב הוא 1200 ש"ח עדיף עם תמיכה גם 264. תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איזה מסך כדי לקנות המליצו לי על המסך הזה שווה משהו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_242&products_id=746
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מאז שהפעלתי פיפא אני לא מצליח לעלות את הMHZ של המסך ליותר מ60 המסך הוא בן 7-8 שנים יש מצב שהוא הלך לעולמו? או שמא יש איזה פתרון מבריק בתודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק בפחות מ2000 ש"ח לצרכים משרדיים. המחיר יכול להיות גם מחיר מוערך במכירה פומבית. יש הבדל גדול בין 12 ל16 ms?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
Geforce 6600GT PNY 128mg יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל המוצגת כאקטיפקטים כל מי שיש לו את הכרטיס הזה מחברת PNY וAGP אשמח אם יצור איתי קשר דרך הפרטי\איסי\מסנגר\אימייל תודה מראש! זה ממש דחוף!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ובעבודה רגילה? יש מריחות כשגוררים חלון או משהו?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות לגביי לוח G31 או P43 בחיבור שלPCI E , האם בכרטיס הספציפי הזה יש תמיכה מלאה בחיבור המהיר של PCI E -2 אני אקבל יותר ביצועים מאשר כרטיס עם חיבור PCI E -1 ? רוני
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועי משמעותיים בין הכרטיס הזה ל- 512M ? האם שווה עוד כמאתיים ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk. חשבתי אולי לקנות במקומו GeForce 6800GT. איזו חברה מומלצת, ובאיזה מחיר (אשמח לקבל קישורים רלוונטיים)? לא מצאתי 6800GT עם VIVO. יש חיה כזו? איזה שימוש יכול להיות ל-VIVO בכרטיס מסך אם במחשב מותקן כרטיס PVR?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איזה כרטיס\ים יותר חזק 8800gts 640mb או שני כרטיסים ב sli 8600gts
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום ! אני מחפש לקנות כרטיס ללכידת וידיאו אנלוגי ( כרטיס עריכה ) בסכום של עד 800 ש"ח . חקרתי קצת את העניין באינטרנט וגיליתי עולם ענק של כרטיסי עריכה וטלויזייה ויצאתי יותר מבולבל . . . מה יותר טוב לקנות ? כרטיס עריכה בחיבור PCI או קופסה חיצונית בחיבור USB או אולי מתאמים פשוטים ( RCA לוידיאו USB למחשב ) יעשו את העבודה ? האם קיים כזה דבר קופסה חיצונית המחברת ע"י FIREWIRE ללוח ? האם תוכנות עריכה כמו פרמייר או AVID דורשות כרטיסי עריכה מסויימים או שניתן להפוך חומר אנלוגי לדיגיטלי באמצעות תוכנות אחרות ורק אז לערוך את החומר ( שהוא כבר בפורמט דיגיטלי ) באמצעותן ? אחרי שאני לוכד את החומר האנלוגי - לאיזה פורמט הוא יהפוך ? הבנתי שכרטיסים בחיבור PCI דוחסים את החומר האנלוגי בפעולת הלכ…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כמובן שהמסך צריך להיות האיכותי והטוב ביותר בסכום הזה. מטרת המסך - עבודה רגילה (לא תהיה בו תצוגה של משחקים כבדים או סרטים ככול הנראה). תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מאושר והכל בדף הדריברים מישהו ניסה? http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-