עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by chen1234,

חבר שלי (טיפש) אומר שגיפורס יו8תר טוב למשחקים ולא מביןשאין הבדל בין החברות אלה רק בין הסוגים.... אז מישהו יכול לענות לו איזה חברה יותר טובה למשחקים??? הוא מבקש סוגי כרטיסים באותו תחום מחירים והשוואה ביניהם....

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  2. Started by shy,

מכיוון שאני לפני קניה של מחשב לצורכי תלת מימד בעיקר אני שואל האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיסי קואדרו חדשים מבוססי 8800 ,כרגע יצאו רק כרטיסים מאד יקרים ,האם משהוא יודע מתי יצאו הסדרות הזולות יותר

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by Dmoney,

יש לי WinXP Pro וחיברתי אליו כרטיס טלויזיה. עם הכרטיס קיבלתי את התוכנה Studio PCTV Rave של Pinnacle. התקנתי את התוכנה והכל עובד חוץ מ2 בעיות: 1) השלט לא עובד (העין של השלט מתחברת למחשב ביציאת COM...אל תשאלו אותי למה ???). 2) כשאני מנסה למזער את החלון של הטלויזיה המחשב מייד מבצע Reset :-\ מי שיודע מה הבעיה....ואולי אפילו מה לעשות, בבקשה שירשום 10x

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. לעשות נושא סטיקי חדש על יד שנייה - הרבה אנשים משדרגים ונעזרים באנשים באתר - אז אפשר לפתוח סטיקי לאנשים שרוצים למכור את החומרה שלהם ולמחוק אותם לאחר שמוכרים את המוצר . אז בפורום שלכם אפשר לשים סטיקי שקשור רק לכרטיסי מסך ואנשים שמוכרים כרטיסי מסך. לי לדוגמא יש את ה 4870 שאני מוכר , רמקולים, זכרונות\ לוחות אם מארזים וכל מיני ג'אדג'ים קטנים שאפשר להוסיף בסטיקי של יד שנייה, בכל מקרה מדובר על המלצה , מקווה שתיישמו אותה , תודה !

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by base1,

יש לי מסך של DELL2007WFP השאלה שלי איך הכרטיס למסך כזה ובכלל? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או שיש איזו חברה אחרת שיותר מומלצת בקטגוריית 8800GT אשמח לדעת

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  6. יעבוד עם מסך LG 22" W2253TQ תודה

7. Started by the terminator4,

זה כרטיס משולב, האם יש לו זכרון משלו??או שרק משתמש בזכרון של המחשב?? ומה הוא יודע לעשות ?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

גירסה חדשה של דריברים הגיעו! 7.1! להורדה : http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html הנה רק חלק מהשיפורים: עוד 2 דקות הם אצלי!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by orental5,

שלום, צריך המלצה לכרטיס מסך עבור מערכת HTPC שאני מנסה לבנות תודה,

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. אני כבר מבולל מכל הסוגים, חשבתי בהתחלה ללכת על כרטיס מסך מסוג Quadro FX 580 512MB GDDR3 ואז מישהו אמר לי שה GTX275 יותר מתאים לעריכה, במחיר הזה ראיתי גם דגמים של 5770,ATI HD 5830 עם DDR5 אני חוזר ומדגיש הכרטיס ישמש אותי אך ורק לעריכה גראפית עם תוכנות מהסוג של: finel cut, premier, Avid מישהו יכול להסביר לי מה היתרון של הQuadro על פני האחרים כי ראיתי שהוא הכי נפוץ לכרטיסי עריכת ווידאו אשמח אם מישהו יענה בהקדם זה דחוף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by ESSENCE,

צריך עצה על מה ללכת: 8600GT LEADTEK עם מאורר 8600GT GIGABYTE עם silent pipe הבחירה היא רק בינהם. תודה

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by Dr.K2,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש כרטיס להעברת ווידאו למחשב ומשם לDVD. לאיזה נתונים יש לשים לב בחיפוש אחר כרטיס? מה יתרון של כרטיס עריכה על כרטיס TV? אשמח לקבל המלצה במחיר סביר. תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by Dano,

שלום! אני כמעט סגור על קניית 6600GT בKSP... עכשיו אני ראיתי שיש שם גם 6800 ב300 בערך ש"ח יותר.. עכשיו האם במקרה שלי כדאי לי לשדרג ל6800? הביצועים ישתפרו פלאים? עכשיו צריך גם לקחת בחשבון שאם אני משדרג ל6800 אני צריך ספק כוח יותר חזק ממה שישלי במארז CI6A19.. שזה אומר עוד 380 ש"ח... מה דעתכם? נ.ב. אני דיי קצר במזומנים...( )

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by Chaos,

שלום, ברשותי הכרטיס הנפלא הנראה בכותרת. נכנסתי למדור "הורדות" לפני זמן קצר והורדתי שתי תוכנות לשיפור ביצועים וביצוע OC לכרטיס. אין לי שום ידע בתחום ולא ביצעתי OC מעולם. התוכנות הן: CoolBits ו GeForce Tweak Utility. ברצוני לבקש מכם הסבר על התוכנות הנ"ל, טיפים בהקשר וכדומה. נ.ב: הציוד שברשותי הוא מיושן (בן ארבע שנים), לכן אין אני יודע אם באפשרותי לעשות בכלל OC. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by redead,

כל הזמן מדברים על הגודל שלו. באיזה הוא לא יכנס ואיך אפשר לדעת מראש?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by somebody,

שלום אני מעוניין במסך טוב במחיר עד 2000 שח. לפי מה שקראתי בפורומים שונים חשבתי על samsung 959NF או LG F900P. מה אתם ממליצים? אני מעוניין גם שיהיה ניתן לחבר את המסך ל 2 מחשבים, האם צריך לקנות חלק בנפרד או מסך מיוחד לזה? מה ידוע לגבי זה? (מחירים, סוגים, ...) תודה somebody

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. Started by Mithras,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה ולראות במחשב את הערוצים של YES האנלוגים והדיגיטליים במחיר בסביבות ה 300-500. אין לי שום מושג בדברים האלה, וזאת הפעם הראשונה שלי שאני. כמו כן אם אפשר גם להסביר על הכבלים השונים שאני יצטרך בשביל לחבר את הממיר לכרטיס הטלויזיה, תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by Ashand,

שלום אני מנסה להתקין כרטיס מסך HD 4670 על ויסטה והוא נותן לי ERROR 43 הלוח שלי הוא של גיגהבייט עם NVIDIA מובנה NFORCE 6 אני לא מצליח להעלות את המחשב מהכרטיס בכלל ומה-OB כשאני מתקין דרייברים אז הוא נותן לי את הERROR 43 ומבטל לי את הכרטיס! יש למישהו מושג!?!?!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שלום, קניתי חלקים למחשב חדש (מKSP) והרכבתי בעצמי. להלן המפרט ובסוף אפרט את הבעיה: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL Channel 1066 Mhz CL5 ‏500GB 7200RPM, 16MB, Sata II ‎ ‏HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular‎ לאחר ההתקנה של כל החלקים, התקנתי וינדוס והמחשב עבד לפחות כשעתיים. לאחר מכן בלי שנגעתי בכלום, המסך הפסיק לקבל INPUT מכרטיס המסך, ונורית החיווי של המסך הפכה מצהוב לכתום (כאילו שהוא לא מחובר לכרטיס מסך). בדקתי עם כרטיס מסך נוסף (ישן יותר) ושם המסך כן עבד. החלפתי את הכרטיס מסך בKSP לאותו דגם בדיוק בלי …

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by lybmann,

אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD. המסך שאני חושב ללכת עליו הוא SONY SDM-HS73PB. מעולם לא ראיתי אותו אבל הנתונים היבשים שלו ממש מרשימים אותי: 17 אינץ נקודה 0.264 רזולוציה 1280*1024 קונטרס 500 בהירות 400 !!!! תגובה 16 וזויות ראיה 160,160 עניין שיש להם מסך אחר בלי הציפוי Onyx-black ... השאלה היא מהוא הציפוי הזה למה הוא משמש ואם שווה באמת לשלם קצת יותר בשביל מסך עם ציפוי כזה???? מחכה לתשובה בתודה אלי

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. Started by niva401,

מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 8600GT- האם ספק של 400W מספיק ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  22. Started by Salwaby,

כמו שכתוב בכותרת , אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP , בתקציב של כ 500-600 ש"ח. הכרטיס לא צריך להיות מפלצת משחקים, אבל רצוי שיהיה יותר טוב מ 9800PRO שהלך לעולמו.(לא מעוניין ביד שנייה) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by bobby323,

והאם למישהו פה יש איזה כרטיס AGP ברמת 6800GT שהוא רוצה למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. טוב אז אני לא גיימר ולא עשיר... אני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק מדי פעם משחקים...שמשעמם לי ככה.. העיקר שזה יעבוד חלק..!! לא איכפת לי איך רואים וכל זה... משהו זול...חמוד כזה... הרבה תודה עריכה: עד 400 שקל...

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by zerocool15,

האם אני יכול לחבר ישירות מהקיר לכרטיס כדי לצפות טי וי או שאני צרי ךלחבר ממיר? בארץ יש לנו Pal או Ntsc? אני יודע שאירופה זה פאל, ואיך האיכות של הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים