עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by doctor hardware,

שיריץ HITMAN BLOOD MONEY חלק תקציב עד 1000-1500

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by Track,

טוב, אז הGTX 480 שלי מת בפתאומיות ואני לא מתכוון לבזבז שבועיים מהקיץ בלי המחשב שלי אז אני לא יכול להזמין כרטיס חדש מחו"ל. גם כן, נמאס לי מהחום והרעש ולכן החלטתי לשדרג לGTX 680. אז אני צריך למצוא אחד בארץ. המחיר הנמוך ביותר שמצאתי הוא 2700 ש"ח שזה בערך 650$, חוץ ממודעה אחת ביד2 עבור 680 שממוקם באילת ב2,000 ש"ח.. מה שלא רלוונטי כי אני גר בגבעתיים. עשיתי חישובים ומצאתי שאוכל להשיג את הGTX 680 מחו"ל במתחת ל600$ כולל שילוח ואולי מתחת ל550$ דולר אם אחכה להזדמנות הנכונה. אבל כפי שאמרתי, אין לי זמן לזה. אז אני שואל אתכם, HWZone, האם אתם מכירים מקום שאוכל לרכוש GTX 680 בפחות מ2700$ בארץ? תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום, אני קניתי מחשב ומסך חדש, הכרטיס מסך ( SAPPHIRE HD 6870 ) בעל חיבור HDMI וDVI, המסך החדש הוא של DELL 23inch בעל חיבור DVI בלבד, אני מעוניין לחבר אותו גם למסך הטלויזיה בעל חיבור HDMI, זה אפשרי לחבר את שני המסכים שכל אחד מהם בעל חיבור שונה בו זמנית לכרטיס מסך ולשלוט בחיבורים, אם כן איך עושים זאת ? לקנות כבל HDMI ואיך בדיוק לשלוט בחיבורים, כלומר מתי שארצה שמסך אחד יהיה מכובה והשני דלוק ולהפך על מנת לא לגרום לכרטיס מאמץ רב כל כך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  4. Started by ohadher,

האם ה 670 של זוטאק טוב? קיים הבדל בתכלס בינו לבין החברות האחרות שעושות 670? ומה עדיף זוטאק 670 או סאפיר 7950? שניהם 2000

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by -m..l-,

היי, הכרטיס הישן שלי כבר זקוק לעדכון (4850) ואני מתלבט בין 7770 שעולה רק 720 שקל או ששווה להוסיף 500 ולקחת 7850? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. מה יותר חזק הכרטיס שבא עם הלוחות של GIGABYTE במקרה הזה 6100 או FX 5200 לא מובנה עם 128MB. שמעתי שהמובנה בקושי מריץ מריו לעומת הFX שאומנם כרטיס חלש מאוד אבל עדיין מצליח להריץ פה ושם משחקים.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  7. לפני שפתחתי את הנושא, הסתכלתי בסטיקי אבל לא מצאתי את מה שרציתי אז הנה: 1. מה יותר חזק: GEFORCE 6600 GT 256 MB או RADEON 9600 XT 256 MB ? 2. האם אחד מהכרטיסים הנ"ל/שניהם יוכלו להריץ את המשחק TEST DRIVE UNLIMITED?(בהנחה שכל הרכיבים האחרים במחשב מתאימים) באיזו רמת גרפיקה?(נמוכה,בינונית,....) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  8. קניתי אותו והוא לא סוחב לי את הGTA החדש. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי יותר טובים ממנו בlow profile

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shaul,

המטרה: משחקים עכשיו לכל החכמים שיגידו שלא כדאי לי לקנות מסך LCD ובכן אני יודע, אבל ההורים שלי...ובכן, הם רוצים מסך דק....התקציב לא ממש חשוב, יותר חשוב לי שהוא יהיה טוב למשחקים ושיהיה 15 אינץ נ.ב איך המסך הזה למטות האלו? BenQ LCD 15 FP581SB

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by GeForce,

אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את Call of duty 2 Direcx encountered an unrecoverable error מה אפשר לעשות? כרטיס המסך שלי הוא Intel 946GZ

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by OmerS,

האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? נ.ב. אני מאמין שהבעיה היא בכ. מסך מכיוון שהתופעה התחילה מאז שהכרטיס הוחלף. תודה מראש, עומר שקדי.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  12. הרשת מתמלאת בידיעות מפתיעות המדברות על משא ומתן בין חברת אינטל וחברת AMD הנוגע לליבות הגראפיקה של השניה במוצריה של הראשונה זה לא תרגיל – התאריך 1 באפריל אמנם מגיע רק בעוד כעשרה ימים, אבל הידיעה הבאה בכל זאת מסתובבת ברשת ובאתרי החדשות בימים אלה: החברות אינטל ו-AMD, יריבות מושבעות בשוק מעבדי המחשבים האישיים, מנהלות משא ומתן הנוגע לשילוב ליבות הגרפיקה של חברת AMD במעבדיה של אינטל. הצפי הוא שעל פי המצב כרגע המשא ומתן יכשל והתוכנית לא תצא לפועל, כך אומרים גורמים המעורבים במשא ומתן המבקשים להשאר אנונימיים, אך במידה וכן, יוולד שיתוף פעולה חסר תקדים בו אינטל תייצר מעבדים המכילים ליבה גרפית מובנית Radeon – כזו המגיעה מחטיבת הגרפיקה של AMD ומשולבת גם במעבדים העצמיים שלה. …

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  13. לא למשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו עד 2006. ושיוכל להריץ בריל: http://www.youtube.com/watch?v=tSSdljODC_0 http://www.youtube.com/watch?v=eYU4QA-ddOA&mode=related&search= תקציב - 600 גג. רצוי בסביבות 400-500. למחשב חדש, ללא OC. האם צריך 512MB או שאפשר להסתפק ב-256MB?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  14. שלום וברכה, איזה כרטיס מסך, שנחשב שידרוג נאה ומיישר קו עם המשחקים הכבדים כיום הייתם ממליצים לקנות? כרגע יש לי HD5850 רפרנס. בגדול אני קונה משומשים בלבד בגלל שקניתי בעבר משומשים ולא היו איתם בעיות כלשהם.

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אהלן, המערכת הנוכחית שלי (בת 4 שנים): Radeon HD 6850 Core i5-2500 @ 3.30GHz 9/9/9/24 DDR3 16 GB Dual channel SSD hard drive Windows 10 Resolution - 1920x1200 השאיפה היא להריץ League of Legends על הגדרות בינוניות בצורה חלקה כל הזמן - לא לרדת מ - 60 FPS. המצב היום הוא שה - FPS שלי יושב על 100, אבל בזמנים "מאתגרים" למחשב צונח אפילו ל - 20, גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מנחש שהבעיה היא הכרטיס מסך ולא המעבד, אבל אני לא רוצה לקנות חדש רק כדי לגלות שזה לא עזר. אני מעדיף לא להוציא הרבה כסף על הנושא, אבל אם כרטיס מסך ב - 800 שקל יפתור את הבעיה אז אני אלך על זה. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by giri71,

I know Nvidia got some problems with SLI running on LCD setup Anyone knows,if they fixed it with new drivers

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by XPDX10,

היית שמועה שיתכן שמיקרוסופט תשחרר DX10 ל-XP ביוני ? האם יתכן ?

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  18. שלום, מה דעתכם על שילוב כרטיס מסך מסוג Nvidia Geforce 9300gs 512mb P.O view בלוח אם של MSI G31 m4 השימושים הם סנדרטיים דני

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by taltola,

היי חברים, אחותי יכולה לרכוש לי את הכרטיס בסינגפור ואני שוקל זאת. 1. איך זה הולך מבחינת המכס בשדה תעופה? צריכים להצהיר/לשלם? 2. האם למישהו יש בטעות מושג היכן מומלץ לרכוש שם את הכרטיס? 3. איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי כרטיס של ATI (R9600XT( , באתר של החברה כתוב שיש כזה דבר שקוראים לו FULLSTREAM: http://www.ati.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf איך אני מפעיל את זה או לפחות יודע שזה פועל? כי ממה שאני רואה בסרטים אין הבדל. *שאלה שניה: רציתי להתקין את הMMC של אי טי אי ובשבל זה רציתי להתקין את הDVD DECODER, כאשר הורדתי אותו והפעלתי את ההתקנה הוא ביקש את הדיסק של ATI, הכנסתי את הדיסק שקיבלתי מספיר והוא אומר שזה לא הדיסק, הוא לא מוכן להתקין, מה עושים?? תודה רבה!!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by itay_k,

היי, אני רוצה לקנות GFORCE 8800GT. השאלה איזו חברה לקנות? יש הבדל של איזה 200 שקל בין GIGABYTE ל-E-VGA, או חברות פחות מוכרות. יש גם GIGABYTE שהוא over-clocked. למה אני לא יכול לעשות את זה לבד? מה ההבדל ביניהם בכלליות? אשמח להכוונה.. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  22. אתם יכולים בבקשה לייעץ לי איזה כרטיס מסך לקנות התקציב שלי זה 800 שקלים אשמח אם תענו לי תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by reyrey_200,

איזה מבין השניים יותר טוב,שימו לב לגרסאות. 9600GT: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 8800GT: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אבל אני שואל אם לדעתכם זה למקום אחר אנא אימרו לי ואל תתנו לי להיות בלי תשובה וללא יחס יצא לי להתעסק עם מחשב הנ"ל P4-2.4 GHZ לוח אם Asus P4P800 שני כרטיסי זיכרון של 512 מגה DDR 1 הארד דיסק של לא יודע כמה אחד פלופי 1 צורב די וי די וכרטיס מסך ASUS V9570/TD/128MB או ASUS FX 5700 וספק כח של FSP 300W המערכת הזו אמורה לעבוד עם ספק כח כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך קצת חזק בשביל ספק כזה? כי פעם המחשב הזה עבד עם ספק כח קצת יותר חזק לא יודע של כמה והבנאדם שהמחשב הזה שלו אומר שהיה לו איזה בלגאן משהו שפרצו לו למחשב ועשו לו בלגאן וניתק את התקע מהחשמל..... ואחרי זה החליפו לו ספק אמרו לו שזה מחשב ישן ושמספיק לו 300 ווט..... ואז המחשב עבד איזה ת…

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. Started by __MIKO__,

קודם כל מגיע לי "תתחדש". לאחר שהתקנתי את המסך, ב- setting/advanced/monitor רשום "plug and play monitor" ולא רשום את הדגם שברשותי. (XP PRO) . האם כך זה גם אצליכם?

• 11 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.