כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את Call of duty 2 Direcx encountered an unrecoverable error מה אפשר לעשות? כרטיס המסך שלי הוא Intel 946GZ
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? נ.ב. אני מאמין שהבעיה היא בכ. מסך מכיוון שהתופעה התחילה מאז שהכרטיס הוחלף. תודה מראש, עומר שקדי.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הרשת מתמלאת בידיעות מפתיעות המדברות על משא ומתן בין חברת אינטל וחברת AMD הנוגע לליבות הגראפיקה של השניה במוצריה של הראשונה זה לא תרגיל – התאריך 1 באפריל אמנם מגיע רק בעוד כעשרה ימים, אבל הידיעה הבאה בכל זאת מסתובבת ברשת ובאתרי החדשות בימים אלה: החברות אינטל ו-AMD, יריבות מושבעות בשוק מעבדי המחשבים האישיים, מנהלות משא ומתן הנוגע לשילוב ליבות הגרפיקה של חברת AMD במעבדיה של אינטל. הצפי הוא שעל פי המצב כרגע המשא ומתן יכשל והתוכנית לא תצא לפועל, כך אומרים גורמים המעורבים במשא ומתן המבקשים להשאר אנונימיים, אך במידה וכן, יוולד שיתוף פעולה חסר תקדים בו אינטל תייצר מעבדים המכילים ליבה גרפית מובנית Radeon – כזו המגיעה מחטיבת הגרפיקה של AMD ומשולבת גם במעבדים העצמיים שלה. …
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לא למשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו עד 2006. ושיוכל להריץ בריל: http://www.youtube.com/watch?v=tSSdljODC_0 http://www.youtube.com/watch?v=eYU4QA-ddOA&mode=related&search= תקציב - 600 גג. רצוי בסביבות 400-500. למחשב חדש, ללא OC. האם צריך 512MB או שאפשר להסתפק ב-256MB?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום וברכה, איזה כרטיס מסך, שנחשב שידרוג נאה ומיישר קו עם המשחקים הכבדים כיום הייתם ממליצים לקנות? כרגע יש לי HD5850 רפרנס. בגדול אני קונה משומשים בלבד בגלל שקניתי בעבר משומשים ולא היו איתם בעיות כלשהם.
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, המערכת הנוכחית שלי (בת 4 שנים): Radeon HD 6850 Core i5-2500 @ 3.30GHz 9/9/9/24 DDR3 16 GB Dual channel SSD hard drive Windows 10 Resolution - 1920x1200 השאיפה היא להריץ League of Legends על הגדרות בינוניות בצורה חלקה כל הזמן - לא לרדת מ - 60 FPS. המצב היום הוא שה - FPS שלי יושב על 100, אבל בזמנים "מאתגרים" למחשב צונח אפילו ל - 20, גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מנחש שהבעיה היא הכרטיס מסך ולא המעבד, אבל אני לא רוצה לקנות חדש רק כדי לגלות שזה לא עזר. אני מעדיף לא להוציא הרבה כסף על הנושא, אבל אם כרטיס מסך ב - 800 שקל יפתור את הבעיה אז אני אלך על זה. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I know Nvidia got some problems with SLI running on LCD setup Anyone knows,if they fixed it with new drivers
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היית שמועה שיתכן שמיקרוסופט תשחרר DX10 ל-XP ביוני ? האם יתכן ?
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על שילוב כרטיס מסך מסוג Nvidia Geforce 9300gs 512mb P.O view בלוח אם של MSI G31 m4 השימושים הם סנדרטיים דני
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אחותי יכולה לרכוש לי את הכרטיס בסינגפור ואני שוקל זאת. 1. איך זה הולך מבחינת המכס בשדה תעופה? צריכים להצהיר/לשלם? 2. האם למישהו יש בטעות מושג היכן מומלץ לרכוש שם את הכרטיס? 3. איזה דגם הכי מומלץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כרטיס של ATI (R9600XT( , באתר של החברה כתוב שיש כזה דבר שקוראים לו FULLSTREAM: http://www.ati.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf איך אני מפעיל את זה או לפחות יודע שזה פועל? כי ממה שאני רואה בסרטים אין הבדל. *שאלה שניה: רציתי להתקין את הMMC של אי טי אי ובשבל זה רציתי להתקין את הDVD DECODER, כאשר הורדתי אותו והפעלתי את ההתקנה הוא ביקש את הדיסק של ATI, הכנסתי את הדיסק שקיבלתי מספיר והוא אומר שזה לא הדיסק, הוא לא מוכן להתקין, מה עושים?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
אתם יכולים בבקשה לייעץ לי איזה כרטיס מסך לקנות התקציב שלי זה 800 שקלים אשמח אם תענו לי תודה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איזה מבין השניים יותר טוב,שימו לב לגרסאות. 9600GT: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 8800GT: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אבל אני שואל אם לדעתכם זה למקום אחר אנא אימרו לי ואל תתנו לי להיות בלי תשובה וללא יחס יצא לי להתעסק עם מחשב הנ"ל P4-2.4 GHZ לוח אם Asus P4P800 שני כרטיסי זיכרון של 512 מגה DDR 1 הארד דיסק של לא יודע כמה אחד פלופי 1 צורב די וי די וכרטיס מסך ASUS V9570/TD/128MB או ASUS FX 5700 וספק כח של FSP 300W המערכת הזו אמורה לעבוד עם ספק כח כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך קצת חזק בשביל ספק כזה? כי פעם המחשב הזה עבד עם ספק כח קצת יותר חזק לא יודע של כמה והבנאדם שהמחשב הזה שלו אומר שהיה לו איזה בלגאן משהו שפרצו לו למחשב ועשו לו בלגאן וניתק את התקע מהחשמל..... ואחרי זה החליפו לו ספק אמרו לו שזה מחשב ישן ושמספיק לו 300 ווט..... ואז המחשב עבד איזה ת…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
קודם כל מגיע לי "תתחדש". לאחר שהתקנתי את המסך, ב- setting/advanced/monitor רשום "plug and play monitor" ולא רשום את הדגם שברשותי. (XP PRO) . האם כך זה גם אצליכם?
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב למשחקים? ברור שאלו כרטיסי הMID-LOW RANGE. אני יודע שאין עדיין בנצ'ים רשמיים. אין כוונה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות על 1200X1600, אלא על 1280X1024 על בינוניות. המחיר הוא 495 ש"ח ל-8500GT ו580 ל2600PRO. עם E2140/2160 ו2GB של RAM.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אפשר לדעת למה ה8800GTS 640 MB יותר טוב מ2900 XT 512 MB אני כבר לר יודע מה יותר טוב בפורום הזה יש בילבול נושא אחר אומר שה8800 GTS יותר טוב ונושא אחר אומר שה2900 XT יותר טוב. אני גם ראיתי בביקורות באתר הזה שה2900 XT יותר טוב מ8800 GTS לפי מבחני ביצועים. אז שאלות. 1.אפשר בבקשה שתרשמו לי את הפרטים הטכניים של כל כרטיס 8800 GTS ו2900 XT כמו מהירות ועוד. 2.איזה כרטיס יותר טוב למשחקים כבדים מאוד שתומכים DX9 3.איזה כרטיס יותר טוב למשחקים כבדים מאוד שתומכים DX10 4.מי יותר שקט 5.מי יותר טוב לסרטים 6.אפשר לדעת מהם הטמפרטורות של 2 הכרטיסים במאמץ ובמנוחה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
האם יש איזהשהוא סיכוי שלוח אם עם צ'יפסט VIA 694 X אפולו, יוכל לעבוד עם כרטס ג'יפורס ב AGP X 4 ולא ב X2 למרות ההגדרות בביוס והתקנת הדרייברים המעודכנים של VIA - חבילת 4in1 - אני עובד עצות לא משנה מה שאני מנסה לעשת ה AGP לא עובר את ה X2 , יש לציין שעם כרטיסים מחברה אחרת - ATI למשל הבעיה הזאת לא קיימת, הבעייה עם כרטיסי ג'יפורס ידועה אך האם בסופו של דבר ישנו פיתרון אבסולוטי? בברכה.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
א - אפשר לדעת\להבין\ושתסבירו לי - מה כל דבר ב- 3D וב- AVIVO שנמצא בדריבר של הכרטיס מסך (x1600xt אבל זה לא משנה איזה כרטיס מסך זה ) עושים ? ב -אפשר תמונות של הבדלים בין משחק עם פילטרים לבין משחק ( עם הגדרות בדריבר הכווונה.) בלי פילטרים ? (americas army - counter strike 1.6 ) ג - איך ייתכן שכשאשר הפעלתי כמה הגדרות כגון AA - HQAF + 16X וכו ... קיבלתי 60 FPS ב- קאונטר סטרייק וזה היה על מקסימום, לעומת זה שאחרי זה הפעלתי את כל האפשרויות לאיכויות הכי טובות (בדריבר ) וקיבלתי 100 FPS ?? ד - יש מצב הפילטרים בכלל לא מופעלים וובכלל אין שום שינוי ?(בגלל זה ביקשתי תמונות למעלה .. ) תודה . ובבקשה תנסו לענות לי .. אייל . נתחשב בזאת שבשני המשחקים במשחק עצמו הגרפיקה על האיכות הכי גבוהה…
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי שאלה לכל המומחים. יש כרטיס מסך RADEON 9600XT וחיברתי אותו בחיבור DVI למסך פלזמה מדגם NEC VR5. והתמונה שאני מקבל קטנה מידי. איך אני מגדיר את כרטיס המסך כדי שאוכל לראות על כל המסך? תודה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מחשב p4 3ghz עם כרטיס מסך fx5200 ו-512 DDR יש אפשרות להריץ חלק 720 P על מפרט כזה?
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, שיחזיק אצלי במחשב הרבה זמן (כעת יש לי GF 2 GTS). כבר ממש התבלבלתי מהמבחר ומהאפשרויות הרבות העומדות בפניי. אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כיוון - יציבות באובר קלוק בעתיד יהיה פלוס תודה
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות, האם אתם מרוצים מהכרטיס? איך עובדים עליו משחקים כבדים (דאוס אקס, הדמו של far cry) ועוד משחקים ברמתם, איך הוא מתפקד כאשר מופעלים ה AA,FA? תודה על תשובות
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט למחשב. שימושים: שרטוט וגרפיקה. תוכנות: ARCHICAD, AUTOCAD, PHOTOSHOP תוכנות בשימוש מועט יותר : 3DMAX, SKETCHUP. מעבד: ככול הנראה INTEL מאחר ולפי הפורום הוא מתאים יותר ל PHOTOSHOP כ.מסך: התוכנה העקרית שבשימוש היא ARCHICAD ולפי היצרן נדרש כרטיס התומך ב OPEN GL לפי המלצות בדיונים מקבילים ובמדריך להרכבת מפרט עבור תוכנת 3DMAX נדרש כרטיס QUDRO של NVIDIA או FIRE PRO של ATI עם זאת אני כמעט ולא עובד ב 3DMAX, האם יש כרטיסים נוספים שעובדים ב OPEN GL? בכול מקרה דרישה מינימלית של 256K זכרון על הכרטיס
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-