כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אלהן פורום נכבד נגיד וקניתי היום כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה - מה לעזאזל זה אומר, שאני אוכל לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב ואז יחסוך במסך מחשב או שחייב מסך בשביל זה, מה החסרון בלחבר את המחשב לטלוויזיה (רזולוציה, משחקים וכו...) ועם כבר גסרתי על כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב היום בשוק במחיר של עד 1400 שח"??? תודה חבר'ה...
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כמה שאלות בנושא: מה זה native resolution? אני ידוע שהפיקסלים במסכי LCD קבועים, אז לזה הכוונה? לדוגמה המסך ViewSonic VP171B http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-116-276&depa=0 אם תרדו למטה תראו שהרזולוציה הממולצת היא 1280x1024, אבל המסך תומך גם ב - 1024X768, 800X600, 640X480. אז מה הכוונה למומלצת? אם אני ישחק לדוגמא על 800X600 אז זה יגרום לפיקסלים לא מנוצלים, או לירידה באיכות בצורה דרסטית? ושאלה אחרונה, האם 16MS יספיק למשחקים, או שכדאי ללכת לכיוון של סמסונג עם 12MS? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך חדש עד סכום של 3000 שקל. אני מחפש מסך 19crt או 17lcd איכותים שאני יוכל להשתמש ברזולוציות כמו 1600 על 1200. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לא בדיוק יודע לאיזה נושא לשייך את השאלה, מקווה שפגעתי נכון לחבר שלי יש כרטיס ג'יפה 2 (100/200) ומשדר אלחוטי (מקמ"ש) בעזרתו הוא משדר לטלויזיה. בהגדרות של ה-nView הוא משתמש ב dualview. הבעיה היא שבטלויזיה, האות (הסרט למשל) במקום להתפרש ע"פ כל המסך, מתפרש עד הגבולות העליונים והתחתונים בסדר אבל בצדדים נוצרים מן 2 פסים שחורים (3-4 ס"מ בכל צד). הם לא עולים על השידור עצמו אלא פשוט יוצא שהם מצמצמים את השטח ע"פ הטלויזיה שבו הסרט יכול להתפרש. הבעיה היא בהגדרות של הnView, בשידור עצמו..? יש דרך לשנות את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מסך MAG 796FD2 ואני לא יודע איך מנקים אותו. אפשר לנקות אותו באופן שוטף או שאסור? עם מה מנקים אותו כשהוא מתלכלך?
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח ga-7vm400m ובו vga און בורד וגם סלוט agp אני מעוניין לחבר מסך גם לאון בורד חוץ מל- agp הבעייה היא שבחוברת של הלוח-אם נכתב שכאשר מחברים כרטיס מסך חיצוני (agp) אז מתבטלת אוטומטית פעולת ה- vga און בורד. האם מישהו יודע כיצד ניתן לעקוף/להתגבר על הבעייה הזאת - מבלי לקנות כרטיס מסך pci ? תודה, גלעד.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD. המסך שאני חושב ללכת עליו הוא SONY SDM-HS73PB. מעולם לא ראיתי אותו אבל הנתונים היבשים שלו ממש מרשימים אותי: 17 אינץ נקודה 0.264 רזולוציה 1280*1024 קונטרס 500 בהירות 400 !!!! תגובה 16 וזויות ראיה 160,160 עניין שיש להם מסך אחר בלי הציפוי Onyx-black ... השאלה היא מהוא הציפוי הזה למה הוא משמש ואם שווה באמת לשלם קצת יותר בשביל מסך עם ציפוי כזה???? מחכה לתשובה בתודה אלי
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
בעקבות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1093071525,65931, דיון (תרבותי ) על מצב השוק הבינוני לתושבת הPCI-e. מה הכרטיס העדיף לדעתכם? X700 של ATI או GF6600 של nVidia
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכתורת.. אני בדקתי ואבל לא מצאתי שום תשובה חד משמעית. אם למישהו יש את הכרטיס הזה יכול להגיד אם יש לו VIVO? תודה
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוך המסך (לא בתמונה) יש מן אור כתום מתחת לחורים, כשאני מכבה את המסך הוא נכבה וכשהוא דלוק הוא גם נדלק נשפך טיפה מים מהמזגן והוא נדפק קליל אבל האור הזה יכול להיות משהו מסוכן? יש לי מסך MAG 17" 786FD והוא משמיע גם רעש מוזר.. אבל לא חזק רק כשאני מתקרב עם האוזן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין גרסא חדשה של הדריוורים של ATI נוצרת לי סיפריה בתוך \ATI\SUPPORT עם שם הדריוורים בגודל בינוני (ש30 מגה) בסוף ההתקנה לאחר הריסט, אפשר למחוק אותה?
-
5515 זה טוב או שזה גרוע? A64 3000 R9800P 512SAMSUNG זה תוצאה גרוע מאוד הוא בסדר?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה איך יכול להיות שבחלק מהמבחנים שאני ראיתי באתרים מסוימים כמו פה http://www.firingsquad.com/hardware/far_cry_sm30/page1.asp יש מבחנים אבל מועטים ש ה GT עדיף על פני ה אולטרה??!?!?!? אני יודע ש ה אולטרה עדיף על פני ה GT אבל אני עדיין לא מבין את זה..... תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
נגיד במשחקים כמו FAR CRY או DOOM 3 יש את אופציית ה-ANISTROPIC ואפשר ךשים שם 1 או 2 או 4 וכו'.. או שאת ANTI ALIASING שאני לא יודע בכלל מה זה ואיך להגדיר הכל נכון.וגם את VERTICAL SYNC שאני לא יודע מה אלו בכלל.פשוט לפעמים אני מגדיר והמשחקים עובדים יפה ולפעמים יש כמה באגים מעצבנים וזה וגם קראשים. יש לי כרטיס X800 PRO של POWERCOLOR
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מאיפה מורידים עידכון של הכרטיס מסך R9800P אבל עידכון הכי חדש + קישור ישיר יש לי WIN XP פרו בעברית :-[
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני עוד מעט קונה מחשב חדש... בנתיים במחשב שאני עובד איתו עכשיו יש לי LG F900B את המסך הזה אני אעביר למחשב החדש... עכשיו אני צריך עצה בקשר לקניית מסך חדש למחשב הזה... בעיקרון המסך ישמש לעבודות והוא יהיה דלוק משהו כמו 8 שעות ביום... מה אתם מציעים? יש לי תקציב של 800 שקל אבל אם יש משהו ששווה לעלות עליו ת'מחיר אז תציאו תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תראו אחרי מחשב רבה אבל באמת רבה התחלתי לחשוב על לקנות את ה X-800 XT איך שהו בחול :\ ולהביא אותו לארץ כי בחול הוא עולה כבערך 2000 +- עכשיו השאלה האם באמת כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה או שאני יקנה את MSI RADEON 9800 PRO ! כי אני ממש מפחד שבמשחקים כמו Hl2 ו CS:SOURCE אני בכלל אפילו לא יוכל לשים את זה על HIGH ולקבל את המקסימום מהמשחקים וזה מה חשבתי שאני יקבל אני לא רוצה לשחק CS SOURCE על HIGH אבל עם 40-30 FPS זה מה שמדאיג אותי :\ אז מה נראה לך שבאמת ככה זה יהיה מה שציינתי למעלה ? 30-40 FPS במשחקים האלה ? מפחיד אותי שבסופו של דבר אני יצטרך לשחק כל משחק חדש על MEDIUM או LOW ואלה בכלל לא היו הציפיות שלי אני קונה מחשב חדש כדי שכל המשחקים ירוצו לי על HIGH…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה מסוימת !... אז ככה... אני מתלבט מה עלי לקנות האם ASUS ATI RADEON X600 XT Video Card, או את ה ATI 9800XT 256MB הסיבה שאני מתלבט היא שקראתי שהכרטיס של ASUS יותר מהיר גם מבחינת Chipset/Core Speed וגם Memory/Effective Speed. הביצועים שלו הם Chipset/Core Speed: ATI Radeon X600XT/503MHz ו Memory/Effective Speed: 128MB DDR/736MHz האומנם יש לו זיכרון נמוך יותר אבל למה יש יותר משמעות.? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ה- Mitsubishi 930SB או - Samsung 959NF או - Philips 109P לא צריך להתחשב במחיר זה לא כל כך משנה ואני צריך תמסך למשחקים וסרטים לא דברים אחרים אם זה משנה בכלל תודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איך אני מפעיל פילטרים בכרטיס? לעשות על custom setting? במה להשתמש? ב DIRECT3D או OPENGL? להשאיר את ההגדרות על BALANCED? מזה ה FAST WIRE הזה? לכבות אותו? אני צריך לסדר את ההגדות פשוט... ואני לא יודע אם בהגדרות הרגילות הפילטרים עובדים, ואם כן אז בקאסטיום מה לסמן שם וכל זה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב כרטיס מסך-9600pro מNewegg ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-119-125&depa=1 בבקשה תגיבו אני חייב להיות בטוח בקנייה שלי. תודה למי שיעזור.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי כוח לפרט הכל בטופיק חדש אז תנסו בבקשה להבין בטופיק מפורום אחר... http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=22430 תודה
-
- 16 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברי פורום גרפיקה. פתחתי את הדיון הזה עקב המקרה שהיה לי לא ניקיתי את המחשב לעיתים קרובות והמאורר של הכרטיס מסך היה סתום והוא נשרף לי. gainward GF4 TI 4200 128 mb vivo אז אנשים נקו את מחשבכם לעיתים קרובות שלא יקרה לכם מקרה כזה מצער...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו..רציתי לשתף אותכם בבעייה שמשגעת לי את השכל עם הכרטיס מסך שלי. קודם כל פרטים על המערכת : AMD Athlon 2600 Barton Mobile 2600 @3400 Abit NF7 SL V2 Geil 512 DDR PC 3200 400MHZ HEC 475W Ati Radeon 9700np 128DDR ולבעייה : תראו,עד לפני שבועיים היה לי כרטיס מסוג רדאון 9600 פרו 128 מגה של חברת ג'יגה בייט,הכל היה סבבה עד שהיה לי להביא 9700 במחיר מציאה והחלטתי להחליף אחריי התיעצויות רבות עם אנשים שאמרו שה - 9700 הרבה הרבה יותר חזק מהכרטיס הנוכחי שלי. סבבה...החלטתי להקשיב והחלפתי,נחרדתי לגלות שזאת הייתה הטעות הכי גדולה שעשיתי במחשבים עד היום. פתאום משחקים שרצו לי מהר עם ה - 9600 עובדים לי עם עצירות עם ה - 9700 בדיוק באותם הגדרות שרצו חלק על ה - 9600. בעיות חימום שיש ל…
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-