כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך מחשב LCD לראות בו סרטים ולשחק משחקיםבטווח מחירים של 1500 עד 2000 בערך משהו סבבה ועל הכיפאק 19 אינץ' כמובן בתודה מראש מקווה להענות רבה מצידכם שלכם בכנות ר.משיח
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
נהרס לי הכרטיס מסך ,Radeon 9800Pro, ואני מחפש המלצה לכרטיס טוב לא פחות עד 1000 שקל מקסימום, אם אפשר אז פחות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב שמתאים ל- DDR2 עם ממשק AGP 8X בעיקר למשחקי יריות תקציב:עד 1000
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://ckturbo128.proboards4.com/index.cgi?board=computerhardware&action=display&thread=1138544120 עדיף ה 7800GS במיוחד אחרי OC !
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי הוא R9 290 Gigabyte Windforce Edition כידוע יש לו 4GB והמסך שיש לי כרגע הוא Dell U2412M ברזולוציה של 1920X1200. אני מעוניין לרכוש עוד שני מסכים כאלה. כרגע אני משחק על הגדרות הכי גבוהות שיש למשחק. מלבד להתפשר על כיבוי של AA במשחק, האם כרטיס אחד יכול להתמודד עם הרזולוציה או שאצטרך CF?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש כרטיס עד 800 ש"ח שיריץ את המישחקים כגון BF4 COD GHOST לוח האם שבשותי הוא GIGABYTE MA770 UD3 ספק: TT TR2 430W זיכרון: 6GB DDR 2 800MHZ
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם כדי לחכות לכרטיסים האלה ולהשתמש בשאר הכסף לטובת רכיב אחר במערכת, משום שההבדלי ביצועים יהיו מינוריין או שההבדלים יהיו משמעותיים ובמקרה כזה אני רוצה לחסוך. תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מתלבט לגבי קניית מחשב חדש, ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי הכרטיס מסך.... רוב הסיכויים שאני הולך על הX1950P. אני מנסה לעשות את מיטב מאמציי כדי להוריד כסף מהמפרט כי התקציב שלי לא גדול בכלל. בקיצור,ראיתי בזמן האחרון גרסה של הPRO עם קירור פאסיבי...ב-650 ש"ח,לעומת הכרטיס הרגיל עם קירור אורגינל שעולה 780 ש"ח [מאוורר] והשאלה שלי היא, האם הכרטיס עם הקירור הפאסיבי מציג תוצאות יותר טובות מאלה של הכרטיס עם הקירור האורגינל, למה הכרטיס עם הקירור הפאסיבי עולה פחות ? והאם אכן שווה לקנות אותו ? בתודה מראש, ניב
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי. ההתלבטות היא בין 2 הכרטיסים הבאים (תקציב בסביבות 1200 ש"ח), אשר יעבדו עם מעבד I5 2500 PNY Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DVI DVI PCI-E GiGABYTE GTX560 1024MB GV-N560OC-1GI כאשר הכרטיס מיועד לשימושים בתוכנות כגון: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, 3D Max. האם העדיפות היא לכרטיס חזק של NVIDIA על פני כרטיס בינוני של PNY? איזה כרטיס ייתן ביצועים יותר טובים מבין השניים, או שכדאי בכלל לקנות כרטיס אחר?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי 8800GT, ויש מאחורה יציאה של S-Video וקיבלתי גם עם הכרטיס כבל מעביר בין S-Video ל Composite (החיבור שיש לי בממיר של Yes). אז האם אפשר לחבר את הממיר לכרטיס ולראות טלויזיה על מסך המחשב ? אם כן, איך בדיוק, צריך תוכנה מיוחדת לזה או מה ? כי אני מחבר את הממיר לכבל המעביר שקיבלתי ואת הכבל לכרטיס מסך ואין כלום... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
HD4870 512MB GDDR5 HD4870 1024MB GDDR5 ATI RADEON HD5770 Nvidia GeFoce GTX260 מי מביניהן הכי מומלץ למשחקים call of duty 6 ו-crysis מסך בגודל 20-22 אינץ' לא יודע אם full hd ספק כוח 550w לוח אם לא ידוע(פתוח להמלצות עד 500 ש"ח) מעבד- amd ii x3 435
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כבערך חצי שנה התייעצתי פה בפורום לגבי מפרט לגיימינג לבסוף רכשתי את המפרט הבא מKSP בהרכבה אישית: GPU: GIGABYTE GTX780 OC CPU: INTEL I7-4770 MOTHERBOARD: GIGABYTE Z87 HD-3 RAM: 8GIB G.SKILL (MONITOR: PHILIPS BRILLIANCE 190CW (1440X900 בזמן זה ישנה את מכירת הקיץ של סטים וקניתי את METRO-LAST LIGHT והGFORCE EXP הגדיר לבד את ההגדרות הגרפיות הוא שם את המשחק על VERY HIGH המשחק כל הזמן נתקע מרגיש לאגי (LAG) ומאוד לא מאפשר משחק התאכזבתי מאוד לאחר שהוצאתי כמעט 7000 שקל על המחשב שלי... האם הכרטיס מסך תקול או זקוק לטיפול? תודה לעוזרים (שנישארו עד לפה)
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 בסביבות ה-2 אלף.... ואני לא מבין בזה כלום!!! מישהו יכול לעזור לי למצוא מסך טוב?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
בדקתי בפורום קודם והכרטיסים האלו מתאימים לי לכן אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת מחיר איכות אורך חיים וכאלה.. עיקר המטרה שלי זה להיות מסוגל לשחק באיכות טובה יותר על fps גבוה כרגע אין לי כרטיס מסך. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה... מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי... אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות? האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קנית את הHD4350 והופתעתי לגלות שהציון של הAERO בווינדוס 7 השתנה ל3.7 כשהכרטיס OB שלי (3100 INTEL) היה על 3.9... כמובן התקנתי את הדרייברים מאתר ATI. מה שמוזר זה שציון הגרפיקה הוא 5.8 זה הציון אגב לכל שאר הקטגוריות.. קיצור מישהו יכול להסביר את זה? יש פה עוד מישהו עם הכרטיס הזה שיכול לאמת את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שתי הכרטיסים החדשים שיצאו לשוק בזמן האחרון אחד עם תג מחיר של 900+ והשני מתחיל מ 1400 מה ההבדלים ביניהם? אפשר קצת בנצים בבקשה? איזה מהם יציג תכני HD יותר טוב??? איזה כרטיס מסך יותר חזק ובכמה אחוזים??? מי יותר משתלם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
לפי מה שרשום משתמשים רבים סובלים מבעיות של מסכים חומים/אפורים מעניין לדעת אם יש פה חברה שסובלים מהתופעה הזאת =ם http://www.tomshardware.co.uk/ATI-Radeon-Grey-Screen-Crash,news-32659.html
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה, התקציב עומד על 900 שקל עם חריגה, מה כן- אעדיף לשלם פחות, העיקר שיהיה משתלם מבחינת ביצועים-מחיר. בבעלותי כרגע GTX560 TI , i7- 4770 8GB Ram, אני רוצה כ.מ חדש. עכשיו- לפי מה שהבנתי http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu זה מחיר מציאה ממש, ואין לי בעיה עם זה שזה משומש וזה. האם אני ארגיש הבדל ביצועים דרסטי ממה שיש לי כרגע? האם עדיף לשים עוד 350 שקל בשביל משהו חזק יותר? השיפור ישתלם? קיצר הצעות בבקשה, תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי MSI1070 משומש לפני כשנתיים למערכת בבניה, דבר ראשון אחרי התקנת הדריוורים שמתי את ה NVIDIA LED Visualizer כדי לכבות את הלדים המציקים שמפוזרים עם הכרטיס. מפה לשם, בניתי את המערכת שוב ושוב (האצה, קירור, החלפת דיסקים ובקרי RAID) עם התקנת WIN 10 מחדש. ניסיתי השבוע הקמת מערכת סופית (בתקווה...), הכל פחות או יותר עובד חוץ מהכיבוי לדים. חיפשתי ברשת וגיליתי שאני לא היחידי שמתלונן על כך, אלא מה, הפתרון המוצע הוא שימוש ב NVIDIA LED Visualizer אלא שהוא פשוט לא עובד. התוכנה מותקנת ועולה אבל לא מכבה את הלדים הדפוקים! מישהו יודע איך פותרים את זה? -תוכנת LED Visualizer מעודכנת שעובדת? אני לא מצליח למצוא שום דבר כזה ואני חורש את הפורומים כבר כמה ימים. -לא אכפ…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה אבל אני לא יודע איזה חברה מה ההבדל ביניהם? יתרונות וחסרונות של כל אחד?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כל מי שזוכר- הרכבתי יחד עם עזרתכם מערכת עריכת וידאו. כ.מסך- קניתי בסוף את הכרטיס של ספייר - X800GTO2 , ופתחו לי אותו והמהירו אותו,כולל אחריות! המחיר- 1480 שקל. הכרטיס לא עובד כמו שציפיתי ממנו... עובד טוב אך ציפיתי ליותר. מה דעתכם על הכרטיסים האלה: ATI Radeon X800XL 256MB Asus ATI Radeon X800GTO 256MB Asus ATI Radeon X800XL 512MB Gigabyte כולם סביב אותו מחיר. כמובן אני מעדיף אסוס, אבל לא מצאתי מה ההבדלים בין 2 האסוסים,גם באתר שלהם לא מצאתי מידע אודות פרטים ליבה/זיכרון. מה דעתכם? להחליף ? תודה
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואני משחק הרוב במשחקי ea games לכן מצד אחד אני חושב לקחת את הכרטיס מסך 7600gt במקום את ה 1800gto האם הדעה שלי נכונה ? יש לי כיוון להשקיע על הכרטיס מסך x1950p הבעיה שהוא reduon
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש דרייבר לכ. מסך Intel® Graphics Media Accelerator. באתר של INTEL מופיעים דרייברים מ2005 :-\ נראה לי קצת הזוי.. מישהו מכיריודע?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-