כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב עם הכרטיס הזה עכשיו אני לא מקבל את הכרטיס כי הוא עוד לא בארץ המוכר כל הזמן דוחה את הזמן הפעם הוא אמר שהם מגיעים ב-25 לחודש עכשיו אם הם לא יגיעו אני רוצה לקחת אולי כרטיס אחר אבל אני לא בטוח מה לקחת החנות שאני קונה זה www.com4u.co.il יש לכם הצעות לכרטיס אחר בערך באותו מחיר כי שאלתי את המוכר שם ואת המוכר בPANDAS ושתיהם אומרים ששווה יותר לחקות לכרטיס מאשר ליקנות X-800 מה אתם אומרים מה שווה לי יותר???
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אם אין לי יציאת טלוויזיה בכרטיס מסך האם אי אפשר להעביר דברים מהטלוויזיה למחשב עם כרטיס טלוויזיה?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי AMD 2500 +R9800P + SAMSUNG 512 לפני חודש קניתי מחשב חדש ואז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה חשבתי שזה בעיה שאני עשיתי אז התכנאי התקין הוא עשה FORMAT ולפני כמה ימים גם אני עשיתי למחשב FORMAT רציתי רק לבדוק עם זה לא יהה קשה לפרמט כי זה SATA וזה ביוס חדש והכול אז אחרי שעשיתי פורמט ב 100 אחוז ראיתי שייש לי עוד פעם אותו בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה אז לא ידעתי מה לעשות!!! אז התקנתי את הדריבר הרגיל שמקבלים עם R9800P יש דיסק מקור וזה סידר אז זה אומר שזה בעיה בכרטיס מסך? או במסך? וגם ראיתי שלפעמים יש חושך במחשב! וגם יש בעיות בגרפיקה ואני משחק במשחקים ישנים.. זה בעיה בכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכוון להוציא 1000 שקל על כרטיס מסך ואני מתכוון לחרוש טוב טוב לפני שאני מוציא ת 1000 שקל האילו אז ככה אני גולש ביחסית הרבה אתרים להשוות מחירים ואני לא מבין איפה 3 שנים אחריות?! מה קרה לזה@$^%?$^(אשמח אם כמה נקבל מכמה חנויות הסבר קטן.) למה מגיע לי רק שנה אחת למה?! עכשיו ההתלבטות הכי גדולה שלי זה האם לקנות כרטיס אם שנה אחת של אחריות? אני לא יודע אם זה משתלם? כי אם אחרי 366 ימים הוא יחלט להתפגר הלכו 1000 שקל? הכרטיסים שיש על הכוונת הם GF 5900/R9800 עכשיו כל האילו עם המחירים הטובים הם רק שנה אחריות ואני לא יודע האם זה שווה קניה אני זקוק ליעוץ והאם הגירסה הזאת שווה קניה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=2244
-
- 13 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הזמנתי מ פנדה ת XFX 6800 U והם דיברו איתי היום ושאלו עם אני יהיה מעוניין להחליף ל ליטדק עם הוא יגיע אליהם קודם ויישאר להם בשבילי אבל ההתלבטות שלי היא ש ה XFX בא כבר ישר מהחנות עם אוברקלוק של 450/1150 והליטדק בא עם הציפ הרגיל של 400 1100 ואז ההבדל הוא שאני לא צריך לעשות ל XFX OC כי הוא כבר מגיע ישר ואז אני לא צריך להסתכן באוברקלוק עם ה ליטדק אז מה אתם מציעים לי לעשות ????? נ.בייקח עוד איזה שבועיים וחצי שלוש עד ש ה XFX יגיע.... ואני כבר מפנטז עליו יותר מדיי זמן .... לינקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7059 ההבדל הוא 200 שקל וזה לא משמעות…
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
חשוב שיהיה עם זמן תגובה 16MS(מיועד בין השאר למשחקים), ועם איכות תמונה גבוהה ביותר. חשבתי על ה-Viewsonic VP171, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים, דבר די הכרחי בשבילי.. רציתי לדעת אם יש מסך ברמה של המסך שהזכרתי עם 16MS ועם DVI, עם רמקולים מובנים. תקציב כאמור בכותרת, בין 3K ל3.5K. תודה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בידי הכרטיס שנמכר בפאנדה בעבר elsa 9800se עם זיכרונות 2.5ns שנפתח בוודאות ל9800pro רציתי לדעת איזו גרסאת ביוס תתאים לכרטיס- ואיך בדיוק אני צורב ביוס? שימו לב- אלו זיכרונות נדירים בכרטיסי מסך כאלה- 2.5ns תוצרת היניקס
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן קניית מחשב בימים אלו. אני מתכנן לשחק בו לפעמים (אבל לא יותר מידי) ותכננתי לקנות כרטיס מסך 9600PRO ב-690 ש"ח מ-KSP. אבל התוכניות שלי לא הסתדרו כ'כ וכרגע ה-9600PRO של ספיר עולה כ-890 ש"ח. ישנם שני כרטיסים נוספים באותו טווח המחירים - 9800SE ב-870 ש"ח ו9600XT ב-920 ש"ח. יש לי שתי שאלות - 1. איזה כרטיס מבין השלושה הוא המוצלח מכולם - ההבדל במחיר כפי שניתן לראות הוא לא קריטי... 2. ראיתי שיש גם 9800 פרו ב-1290 ש"ח - במידה ואצליח לגרד את התקציב (זה ידרוש הרבה גירודים...) מישהו יודע על בנצ'מרק בין הכרטיס הטוב מבין השלושה לבין ה-9800 פרו - חשוב לי לדעת עד כמה ההבדל באחוזים קריטי. כאמור - השימוש העיקרי של המחשב הוא לא למשחקים אלא לעבודה משרדית - לא יותר מידי קריטי לי…
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=30000055&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=63&aff=zap מסך טוב? איך הוא ביחס לLG F700P?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם הוא שווה את הכסף? ואם כן או לא אני פתוח להצאות אחרות...... תודה
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מהם בדיוק הפילטרים במשחקים שיש ה-X4 X8..... ועד כמה כל שינוי שלהם משפיע על הכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
קודם כל לפני הדיון אני מבקש מכל מי שרשום לכל מיני פורמים אחרים בארץ ובעולם שקשורים לחומרה שיפרסם את זה גם שם למה אני פשוט חייב תשובה. ועכשיו לדיון עצמו..: יש לי מסך LCD: SAMSUNG SYNCMASTER 171S ואני חייב להגיד שלפי דעתי הוא מסך תותח...... רואים מצויין! בול כמו במסך רגיל! שום מריחות , שום פיקסלים שרופים... שום בהירות יתר וכו' וכו'... יום אחד היה בא לי לחפש ביקורות עליו. מצאתי עלי ביקורונות בXBIT LABS בהשוואה של מסכים. והזדעזתי בקשר לנתון אחד שהיה שם 'RESPONSE TIME 23MS' ואני כזה בול בסדר של הסמיילים(למתקשים - מופתע , לא מאמין , עצוב , כועס) אז עכשיו לבעיה... המשחקים הם MAFIA וRENEGADE וFAR CRY... וכן... גם בDOOM 3 שמתי לב שאצל כולם גם בFPS תותחני של 60+ יש מעין לאגים()[חוץ…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני בטוח שאין הבדלים בין ביצועים שלו או חברות אחרות.. אהל מה עם OC??
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
5600xt שווה או יותר מ TI4200? [שניהם 128 מגה] מבחינת ביצועים , מי לוקח?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בלמיר, למטרת משחקים. אני מעוניין בכרטיס MSI 9800 Pro שיש בק.ס.פ אבל בלמיר אין. (שם אני קונה את כל המחשב) מישהוא יכול להמליץ על כרטיס אחר שיש שם: Lamir.co.il תודה
-
- 10 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בעיקרון אני תכננתי להביא את ה 9800 פרו של MSI אבל אמרו לי שזה מהדור הקודם אז כבר לא אכפת לי להגיע ל1800 שקל ככה בשביל הכרטיס מסך ראיתי בקי אס פי את ה ?GF 6800 128MB,TV,DVI? http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6800-TD128&class=vga איך הוא ? ואם לא זה אז איזה 6800 אני יכול להביא ב 1800 ככה ומתי דרך אגב יגיעו ה 6600?
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה לעביר את הרזלוציה ל 1152*860 (משהו כזה) המסך פתאום ניהיה לא על מסך מלא ומטוטש קצת אבל פעם זה פעל טוב על 1152 אז מה אני עושה עכשיו ששוב אני יוכל להיות עם 1152? :-X
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקוח מ- Gamespot http://www.gamespot.com/features/6105370/index.html כמו שאתם רואים אין פה כזאתי "קטילה" וההבדלים בביצועים לא כאלה גדולים בין ה- Ati ל- 6800 וזה לא אמור להדאיג אותכם איזה כרטיס לקנות אם אתם קונים כרטיס מהדור החדש כי כולם הולכים להריץ את זה מצוין על ההגדרות הכי גבוהות. (הכרטיסים מהדור החדש)
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם לגבי קניה של כרטיס מסך שיוכל לספק לי 100 FPS במשחק CS עכשיו התקציב שלי מוגבל ל600 שקל ואני לא יודע מה לקנות ... המפרט שלי: intel 4 2000 256 ddr לוח אם בעל תמיכה של AGP8 בבקשה צריך את עזרתכם antiHeRO.
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
בעיקרון רציתי לקנות את ה 9800 pro של MSI אבל אמרו לי שהוא מהדור הישן או משהו איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות ב 1600 1700 משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ז"א שאני יוכל להציג משהו דרך יציאת ה VGA, משהו שונה דרך ה TVOUT ואם אני ירצה - בשניהם את אותו הדבר. יש חיה כזאת או שאני יהיה חייב 2 כרטיסי מסך? אפשר גם 2 VGA ובלי TVOUT, זה לא משנה. טנקס :-*
-
- 17 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא 99 אחוז מהמסכים שאני מוצא תומכים עד ל 1280 x 1024 מעל זה אני לא רואה..... הודה לכם על ליקים וכיוצא בזה .... תודה
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-