כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מזמין בימים הקרובים את ה6800GT ויש לי התלבטות קשה בין האלסה לאלבטרון.... האלסה עולה בסביבות 150 שקל יותר, אבל זה לא שיקול.... על מה אתם ממליצים??
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחנות אחת אמרו שיש בעיה עם הכרטיס הזה בארץ. בפנדה אמרו שאין אותו בכלל עדיין בארץ(כל החברות). מובן שאני יכול לקנות אצל KSP אבל אני לא רוצה שום מגע איתם(עושים טובה ששמים לב אלי). האם מישהו פה קנה את זה חוץ מאשר בKSP?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן, האם כול MSI 9800Pro בארץ מבוסס R360?והאם יש למישהו ראיה חותכת לכך? וכמו כן,מה הבדל הביצועים ב 9800Pro בליבת R350 לבין אותו 9800Pro בליבת R360? -תודה.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי R9800P יש בכרטיס הזה גם כרטיס טלוויזה שאני יוכל ליראות טלוויזיה במחשב ? וגם איזה תוכנה צריך בשביל ליראות טלוויזה אולי קיבלתי את הדיסק מה השם של התוכנה?
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני בטוח שאין הבדלים בין ביצועים שלו או חברות אחרות.. אהל מה עם OC??
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
החברות: 1. ג'יגהבייט 2. אלבטרון 3. אלסה הנציג שירות של פנדה אמר שהאלסה יותר טוב מהאלבטרון לא שאלתי אותו על הג'יגהבייט כי אין להם אותו בחנות אז מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן.... טוב פירסמתי כמה תראדים בנושא וחבר שלי רוצה לקנות מחשב ב8.5K שקל...... זה המחשב שרצינו להזמין מנועה מחשבים- Athlon 64 3400+ (S-754) - 1860 EPOX 8KDA3J - 648 ALBARTON 6800U - 3200 512MB TwinMos DDR PC3200/400 x2 - 1080 Thermaltake PurePower 480 WATT 2-fan APFC - 475 WD 120/7200 SATA 8MB -580 RAIDMAX SCORPIO 868 SILVER הרכבה 170 סך הכל 8685 מזומן הנחה 3% סך הכל סופי 8424 עכשיו......... חבר שלי שלח להם אימייל עם ההזמנה והכל...... והם אמרו לו שיש מחסור עולמי בכרטיס 6800U של אלברטון.... אבל אמרו לו שאפשר לקנות X800PRO...... חח צחקתי איזה שתי דקות.... או שהוא יתן לו כרטיס מסך חלופי עד שיגיע הכרטיס....... חבר שלי אמר ששווה לנסות ושאל אותו אם הוא יתן…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסביבות ה2300 ש"ח, שיהיו לו ביצועים מצוינים ושהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שדורשים הרבה (כמו doom 3 וhalf life 2) על high ושזה ירוץ הכל חלק. בקיצור כרטיס עם ביצועים טובים מאוד... על מה אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה2300 ש"ח? לאיזה כרטיס יש את הביצועים הכי טובים? בנוסף לזה יש לי P4 1.5 Ghz ולגבי זיכרון פנימי 256 אני חושב שRDRAM... (בקרוב אני משדרג לזיכרון של 512)... האם עדיין כדאי לי לקנות כרטיס מסך כזה חדש וטוב למחשב כזה? אם לא מה כדאי לעשות? תודה מראש איתי
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 750 שקל רק....והציעו לי בחנות את הכרטיס RADEON 9600 PRO 256 DDR ושל ספיר ..הנה לינק לאתר אחד שמצאתי בדיוק את הכרטיס שהציעו לי בחנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1346&catcode=254 לקנות או לא לקנות זאת השאלה.... האם הוא טוב למשחקים חדשים ? האם הוא מהיר ? ועד מתי המשחקים כבר יהיה יותר מדי טובים בשבילו תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי הדרייברים שלי מאוד ישנים!, אז רציתי לעדכן מפני שלא רואים טוב, אז מחקתי את הדרייברים הקודמים שלי, והתקנתי את הדרייברים החדשים, אבל בהמצאה ההתקנה הופיע לי החלון הזה: מה אני צריך לעשות עכשיו? ואיך אני יכול להעדכן בלי שיפתח לי החלון הזה? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
שלום כרטיסי המסך החדשים תומכים ב PCI EXPRESS שלפי מיטב הבנתי יותר טוב מPCI רגיל וגם יותר טוב מAGP... השאלה שלי היא אנשים כמוני שיש להם לוח אם של ASUS P4C800 DELUXE שאין עליו PCI EXPRESS ורוצים PCI EXPRESS , האם אני צריך לקנות לוח חדש? ומה ההבדלים מבחינת ביצועים בין AGP לPCI EXPRESS? תודה מראש ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אז ככה, קודם כל, אני לא גיימר! פה ושם אני משחק באיזה משחק, אבל אני לא מגדיר את עצמי כגיימר. לעומת זאת אני גם לא מגדיר את עצמי כמישהו שלא משתמש במחשב, אז נמאס לי מהג'יפה MX440 שלי אז יש לי כמה אפשרויות לשדרוג, אני רוצה שהכרטיס יריץ לי משחקים יפה וחלק, אבל לא בהגזמה. בבקשה בלי שאלות מאיפה, וגם אם אתה יודעים מאיפה(ולא קשה לדעת), זה לא המקום לפרסם את זה. 1. GeXcube R9600PRO 128MB באיזור ה 550 ש"ח. 2. Abit FX5700 128MB באיזור ה 500 ש"ח. 3. MSI TI4200 64MB באיזור ה 250 ש"ח. המטרה שלי היא שיריץ טוב את C&C GENERALS, NFSU2, MOHAA ועוד. השאלה היא אם ה TI4200 יספיק לי? אם כן אני אקח אותו.... אם לא אז יש התלבטות בין ה R9600PRO שהוא קצת יותר חזק לפי מה …
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הנה מאמר שנכתב ב- Inquirer, שמסכם בדיוק איפה עומדות חברות ATI ו- nVIDIA, ובעיקר שם דגש על למה ל- ATI כדאי מאוד להתעורר לפני שהיא תגיע למצב של 3DFX שהתפרקה. ולכל מי ששקל אי פעם להמליץ על כרטיסי הדור ה"חדש" של ATI, אולי עכשיו תחשבו אחרת... :\ נ.ב. אני לא פאן בוי של אנווידיה או משהו, אבל כדאי שתשימו לב לזה... http://www.theinquirer.net/?article=18029
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. רציתי לדעת אם יש איזושהיא חברה שהכרטיס שלה יותר טוב (מהמחבר בארץ, אני בכל זאת רוצה לקנות ולא רק לברר ;D)
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אם כן שמעתי שהם מעולים... נכון?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מישהו יודע באמת איזה ספק צריך ה6800U ??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אנשים PLZ תעזרו לי! קניתי את זה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1762 אני ממש לא מבין מה אני באמת אמור לקבל מהכרטיס הזה. אולי מישהו שיש לו את אותו כרטיס שיסביר לי אם זה נורמלי? זאת תמונה מ EVEREST : (אני יודע שהתוכנה הזאת לא ממש מדוייקת) http://pictures.greatestjournal.com/userimg/1845406/198648 מה זה אומר אם שם הקוד בכרטיס שלי הוא 350 ? (ב EVEREST) עבדו עלי או משהו??? יש לי R9800PRO מזיגזג (256BIT) ועוד משהו. איפה אני יכול לקבל מידע על תוצאות?? תוצאות שלי ב 3DMARK (מעבד 2.6C 512 MB) ללא אוברקלוק כמובן על 1024*768 AF 4 AA 4 - יצא לי 2800 האם זה גרוע ?? שמעתי אנשים אם די אותה מערכת שקיבלו 6000 ... יכול להיו…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם , http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=6937 איך הייתם משווים את הכרטיס הזה לעומת ה 9800 פרו ? שימו לב - לפי האתר של ABIT זה 256BIT עד היום ניתקלי רק בדגם עם ה 128BIT שלא עלה שהשתווה בערך ל 9600XT הרגיל. זו קנייה טובה לדעתכם למערכת מבוססת לוח עם PCI-E בלבד..? ( משחקים כמובן ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת ב GEforce כמה צימורות פתוחים??
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על GIGABYTE ו ALBATRON לגבי הכרטיס מבחינת הקירור?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום חברים! לחבר שלי אין חיבור AGP, ולאחרונה נשרף לו ה Geforce 3 ואין לו אחריות. אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא כרטיס מסך PCI שיעבוד טוב עם המשחקים של היום (הוא לא ישחק ברמת פירוט גבוהה אז אין צורך בכרטיס יותר מדיי חזק) אבל לא במחיר מוגזם.. אשמח אם תעזרו לי..
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תודה רבה לכם על כל העצות הטובות. בסוף הלכתי עד לזיגזג וקניתי את ה R9800 פרו 256 BIT. עכשיו חזרתי מפירמוט וכרגע הכל נראה מדהים. יש לי הרגשה שכל איכות התמונה השתפרה חבלז. ***עריכה**** בדקתי את הנתונים ב EVEREST ונראה לי שהם לא נכונים. ב FAQ של הפורום רשום רק מס' צינורות עיבוד וזהו. הנה תמונה: מה דעתכם ?? לא צריך להיות לו יותר PIXEL SHADERS ??? . למרות שאני חייב להגיד שהכרטיס הזה הוא מדהים!!!! כל משחק שהפעלתי עד עכשיו שמתי בהגדרות הכי גבוהות והוא לא ירד מ 60 !
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכוון להוציא 1000 שקל על כרטיס מסך ואני מתכוון לחרוש טוב טוב לפני שאני מוציא ת 1000 שקל האילו אז ככה אני גולש ביחסית הרבה אתרים להשוות מחירים ואני לא מבין איפה 3 שנים אחריות?! מה קרה לזה@$^%?$^(אשמח אם כמה נקבל מכמה חנויות הסבר קטן.) למה מגיע לי רק שנה אחת למה?! עכשיו ההתלבטות הכי גדולה שלי זה האם לקנות כרטיס אם שנה אחת של אחריות? אני לא יודע אם זה משתלם? כי אם אחרי 366 ימים הוא יחלט להתפגר הלכו 1000 שקל? הכרטיסים שיש על הכוונת הם GF 5900/R9800 עכשיו כל האילו עם המחירים הטובים הם רק שנה אחריות ואני לא יודע האם זה שווה קניה אני זקוק ליעוץ והאם הגירסה הזאת שווה קניה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=2244
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-