עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחירים הללו, לא משהו מפוצץ מדי, יש מצב שאני יכול לעלות עד 700. מדובר בכרטיס ללוח אם שתומך בAGP. תודה מראש

2. אילו כרטיסים יתנו את התמורה הכי טובה בסביבות המחיר הזה(בלי אוברקלוק!)

3. שלום, אני צריך המלצה ממכם לכרטיס מסך אחר שיכול להתחרות עם X1950 XT 512 GDDR3 בסכום עד 1300 שקל. אני דיי סגור על הכרטיס אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת נוספות.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. אני קונה מסך 17 חדש מה המסך הכי משתלם 800 שקל אפשר לחרוג תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. ובכן... בהתחלה חשבתי לבנות מחשב רק ליישומים המקצועיים שלי, אלא שמשחקים העתידים לצאת בקרוב ל-PC שכנעו אותי אולי לשדרג את המערכת שתאפשר לי גם לשחק משחקים בביצועים סבירים עד מעולים. אני לא רוצה להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך אבל יש לי כסף להשקיע, עד 1,500 ש"ח. אני לא בקיא כרגע בהיצע והשאלה היא איזו אופציה הכי משתלמת עבורי לתקופה של השנה הקרובה. האם לקנות שני כרטיסי VALUE ולשלב אותם במערך SLI\CROSS או לקנות כרטיס אחד מעולה? איזה כרטיס הכי משתלם ומה אפשרויות השילוב של כרטיסים במערך. אודה לכם על כל מידע שתתרמו למטרה. (אגב - הכל למען BIOSHOCK, למי ששמע)

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by HiTiT,

אני מעוניין לקנות כ. מסך 7600GT אבל יש לי שאלה האם אני אוכל לחבר את שניהם [sLI] בעתיד אם אקנה 8800GT? תודה.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by Cilay,

CPU : Intel P 4 2.8GHZ socket 478 Memory : 1.5GB og RAM DDR MotherBoard : ABIT i865e Graphic Card : FX 5700 256MB Hard Drive : 120GB 7200RPM MAXTOR אגב יש לי את המסך 2007wfp ... וספק ב70 שקל השאלה שלי היא האם המחשב יהיה מספיק טוב? אם לא יהיה צוואר בקבוק ואם אני ארגיש בכלל הבדל משמועתי מבחינת משחקים ... זה הדגם שאני מעוניין לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814161082 יש דגם יותר טוב ב 1950 ? והאם בארץ יש מחיר דומה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by ofirterev,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ועל הקופסא כתוב לי שהוא תומך ב-HDCP capable מה זה אומר כי לי אין מושג בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by IMAGUY1X,

שמעו לפני ארבע חודשים קניתי מחשב.. אז יש לי hd6870 amd athlon x4 לא זוכר מספר מדוייק .. 4 GB RAM עכשיו השאלה יש לי צוואר בקבוק ? אם כן כמה אחוז בערך ? ד"א יש הבדל כזה גדול בין ATHLON X4 ל PHENOM X4 והאם זה משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו carbon וכו.. תקציב דיי מוגבל,רק 500 ש"ח עם התגמשות ל-550 (אוליי טיפה יותר) תודה רבה מראש :]

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by ori24,

יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  12. האם שימוש בכרטיס מסך high end עם זיכרון מהיר במיוחד עליו --512mb ddr3 יכול להאיץ משמעותית טעינת שלבים במישחקים ולפצות על כמות זיכרון נמוכה יחסית של 1giga בלבד ? (אני מדבר ספיציפית על x1800xt או x1900xt עם 512mb ddr 3 )

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by aviyefet,

יש לי כרטיס מסך גיפורס gefors 440 mx ולוח אם via p4x333 וברגע שאני מתקין את הדרייברים של ניבידה יש לי בעיות מוזרות בתצוגה מה אפשר לעשות. הבעיה ידועה??

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by טייגרהיל,

שלום לפורום יש לי מחשב חדש עם כרטיס חלש יחסית (x550). החריץ הוא PCI-E לצערי אין לי מושג לגבי ספק הכוח (יש מצב לבדוק ללא פתיחת המארז ?) יש לי תקציב של בערך 700-1000 ש"ח למרות שעד עכשיו היו לי רק כרטיסי ATI, אני פתוח לרעיונות לגבי כרטיסים של nVidia למי שמתעניין - אני משחק במחשב הרבה יחסית ולכן הצורך בכרטיס חזק (x550 די מקרטע עם Oblivion) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by oru85,

יש לי חבר קונה מחשב נייד וחשוב לו לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI® RADEON® X1400 אווו NVIDIA GeForce Go 7400 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by lenso,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם מעבד C2D 2GHZ , ועם 2 ג'יגה זכרון , אבל הכרטיס מסך שלו הוא של אינטל GMA950 אתם חושבים שזה יפגע בעבודה עם פוטושופ? האם התוכנה משתמשת יותר בכרטיס הגרפי או במעבד?...אני לא מתכוון להריץ משחקים במחשב הזה. תודה .

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by Crown,

הורדתי את התוכנה ATITOOLS והיא לא שומרת את ה OC שאני עושה! זה כל פעם חוזר אחורה! האם יש תוכנה נורמלית שמשאיר את ה OC גם אחרי שסוגרים את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי תלת מימד מתקדמים כמו WC3, DOOM, CARBON וכו'. אני לא מבקש עכשיו ביקורת על כל המחשב - לכן אני מפרסם כאן את הודעתי. המחשב יכלול את המעבד Core 2 Duo, זיכרון 1GB, ועוד הרבה חלקים מתקדמים, אך אני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור מבין השתיים הבאים: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II או ATI X550 PCI-E 512MB DDR II שימו לב - שניהם כרטיסי 512MB, ושניהם PCI-E. מה עדיף להרצת משחקים מתקדמים? ה-ATI או דווקא ה-GForce? תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין דבר חשוב! אני קונה אותם מחנות שאני משער שאף אחד מפה לא מכיר, חנות של החברה אריקום, לכן יש לי שם הנחה גדולה על כרטיסי המסך ובגלל זה לקחתי 512MB - כרטיסי 256MB יעלו אותו ה…

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by Check_Point,

שלום. לאחרונה רכשתי geforce 7600gs של אסוס, בגרסת ה- 512 MB. כשאני נכנס לסנדרה הוא רושם לי בחלק של המאיצים הגרפים רשום לי: SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA GeForce 7600 GS Chipset : GeForce 7600 GS RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 5.73.22.20.00 VGA Compatible : No Total Memory : 512MB (506MB Video) (248MB System) Texture Memory : 754MB Supports DIME Texturing : Yes למה הוא רושם בסוגריים 248 סיסטם? הרי הכרטיס מסך צריך להיות 512 על הכרטיס, או שאולי אני פשוט לא מבין נכון... תודה על ההסבר

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by ganymede,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים ובטלוויזיה דרך מקרן או מסך גדול. האם אני ארגיש הבדל גדול אם אני אקנה לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (ערכת שבבים intel G965) לעומת כרטיס מסך ממוצע נפרד? תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך 600 עד 700 שקל

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  22. שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by avi_meshogaa,

אני די סגור על 7900GS אבל יש לי לוח.. asus p5rd1-vm שיש עליו כבר כרטיס מובנה של ATI ורציתי לדעת אם הלוח שלי יוכל לתמוך בכרטיס.. תודה ד.א. לא יודע אם זה קשור אבל המעבד שלי אינטל 2.8

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. Started by dreamboot,

Gainward Geforce 6600 Ultra/1760 AGP 128MB DVI Video Card איך הכרטיס הזה כמה זמן הוא יריץ משחקים כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. שלום, אבקש להמלצה לכרטיס מסך לצרכי עבודה. תקציב קצת פחות מ 10K. תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים