עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי את ה X800GTO2 ורציתי לדעת האם אוכל להעלות לו את המתח באמצעות הדרייבר של ATI או תוכנה אחרת?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. מעוניינים ליהנות ממיטב היכולות של דור ה-Ampere של NVIDIA בתצורה ניידת (יחסית) ובמחיר זול משמעותית מהמתחרים? לאמאזון ואייסר יש הצעות מעניינות עבורכםלכתבה

3. שלום רב! יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של ATI radeon8500 לא LE.. מתי לדעתם יהיה כדאי לי להחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר? ואם זה בקרוב אז לאיזה כרטיס? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום האם יש טבלת אנלוגיה שבה רשום מה הכרטיס המגביל לביצועים בחברות המתחרות כלומר : 1. ATI Radeon HD4850 512MB PCIe 2. ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 3. ATI 4350 PCIe איזה כרטיס של NVida מקביל לכרטיס הנל

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by foxil821,

ברשותי סמסונג B450 חיברתי את כבל ממחשב בחיבור VGA‏, אני שוקל לחבר את מDVI‏ ל-HDMI‏ ויש לי מספר שאלות: 1. ברשותי כרטיס מסך 7600GS‏ לא הצלחתי למצוא באתר על איזה רזלוציה מקסימלי יכול להגיע בחיבור DVI‏ לטלוויזיה? 2. ברשותי מסך מחשב LCD‏ בחיבור DVI‏ יכול להגיע מקסימום עד 1440X900, האם חיבור חלופי VGA‏ יכול להגיע למקסימום זהה לחיבור DVI?‎‏ ואין שינוי משמעותי באיכות המסך? (המסך המחשב לא תומך בHD FULL‏)‏. 3. איך אני יכול לחבר קול ממחשב לטלוויזיה עם חיבור DVI‏ לhdmi‏ בערוץ אחד?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by adirnasri,

זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PV-T71U-ZDD9&affiliate=zap או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12249 ומה ההבדל בניהם תודה מראש אדיר

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT PCIe or Gigabyte Hd4350 pci-e

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. שלום לכולם בקשר ל8800 GTS של GIGABYTE מסך סמסונג 22 על הרזולוציה הכי גבוהה אקספי SP2 אז בעבודה שוטפת_(קומפיילר, אופיס, שיעורי בית, גלישה, מוזיקה ועוד וכל מה שלא קשור למשחקים) היתי רוצה לשלוח את הכרטיס מסך לישון, זתומרת לא לישון אבל שלא יתאמץ סתם שלא יהיה יותר מדי בלאי בשימוש קומפיילר אני לא צריך את הכרטיס, יש משהו בהגדרות או כל דבר שדורש מהכרטיס מינימום התאמצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  9. רציתי לדעת איך היצרן הזה של הכרטיס ואם שווה לקנות אותו 1290 ש' ב KSP ואם הוא צריך קירור נוסף/החלפה של קירור קיים לאיזה כדאי. הוא למחשב חדש E6600. צפוי OC בעתיד

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  10. אני לא ממש משחק וזה לא כל כך התחום שלי, פעם האחרונה שבדקתי בשביל חבר המליצו לי על RADEON 1950PRO משהו כזה, האם זהו עדיין הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה? ואם לא אז איזה כן? אשמח לקבל המלצות תודה עריכה: בנוסף אני רוצה שיהיה בכרטיס יציאת HDMI, לצורך סרטים וחיבור אל LCD, האם זה קיים בכרטיסים החזקים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by wow,

יש לי מסך מסוג LG די חדש (חצי שנה בערך) וזה מה שאני מקבל לאחרונה: מה זה בדיוק? האם "הלך" המסך או שזה קשור לאיזשהם הפרעות (מגנטיות?),אגב אין לי ליד המסך שום מכשיר חשמלי אחר.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  12. זה תהליך פיזי של מגע בכרטיס או משהו בהגדרות ? למה זה בכלל ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. בניתי אתר באיימייג' רדי ויש לשוניות למעלה שאין בעיה איתם אני מקשר את הלשוניות לדפים למשל לשונית "מסזיקה" לדף "מוזיקה". עכשיו בתוך הדף מוזיקה יש עוד לשוניות כמו "מזרחית" וכמו "לועזי" עכשיו כשאני עושה סלייסים על הלשוניות שבתוך הדף "מוזיקה" (שהוא אחד מהלשוניות הראשיים) אז הסלייסים הראשיים מתחילים להידפק לי לא פועלים יותר... אני נואש אני מחפש משהו שיעזור לי להבין יותר לומר איך זה עובד ד"א אני משתמש בImageReade cs אז אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור לי שידבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר... ICQ:800097 Mess:kobitomi20@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן למצוא דרייבר עובד כדי לראות 3D Stereo עם ה-8800GTS שלי. שמעתי שיש אישהם Beta drivers מהאתר mtbs3d, אבל ניסיתי אותם והם לא עבדו... האם יש לכם דרייבר אחר שעובד? או שיש דרכים להפעיל את זה? תודה!

15. Started by padirn,

לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. יש לי בעיות ממש חמורות של התחממות עם ה- Connect3D Radeon X1800XT שלי. אפילו בעבודה בווינדוס הוא על 90 מעלות לפי הקונטרול-פאנל. במשחקים (Assassin Creed וגם RainbowSix החדש) המעלות מגיעות ל- 110 במצבים לא עמוסים בסתם מקומות ואני מאמין שהטמפ' מגיעה ל 120+ בקטעים עמוסים. לרוב קופצת לי הודעה http://img361.imageshack.us/img361/335/dasgf1.jpg ניקיתי את המארז די יסודי שבוע שעבר והשתמשתי גם בספריי אוויר. המארז הוא sunbeam transformer. איך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי ש 100+ מעלות זה כבר מסוכן לכרטיס לא? -המאוורר עובד -ניקיתי את המארז ממש שבוע שעבר די יסודי...

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  17. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום ראיתי באיזה מפרט של מחבר שלי כרטיס מסך MX6600 אז רציתי לדעת אם הוא פחות או יותר טוב מ-6600 רגיל

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by ebrami,

אהלן יש לי מעבד 2.4, 1024 DDRM ולוח אם של אסוס CUV4X עם סלוט AGP X4 אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 600-700 שקל, מה יהיה הכי משתלם ויעיל מבחינתי? האם NVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP Asus יתאים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by gal1304,

שלום לכולם בראשותי כרטיס מסך HD2400 PRO AGP SLOT לאחר תקופה אחרונה עם הרבה בעיות היצרן (power color) הוציא דרייבר חדש אשר פתר מספר בעיות,אך מאז עדכון הדריבר החדש הרזולוציה שהשתמשתי לLCD 768*1360 לא נמצאת ברזולוציה לבחירה הרזולוציה הכי קרובה 1280*768 (שמשאירה פסים שחורים במקום מסך מלא) האם משהו מכיר ויודע אך לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. נכון, תקציב נמוך ביחס לבקשה. חייב שתהיה תמיכה SM 3.0 צריך המצלצות.... מערכת win xp sp2 intel dou core 2.8 1 giga ram ספק ג'נרי כלשהו 350 או 400 ואט מסך LCD LG 19'' האם שווה לחכות לירידת מחירים (מתי זה קורה בד"כ?) ומה כרגע הכי מומלץ בתקציב כזה? משהו שיכול לשמש לפחות לשנה שנתיים הבאות למשחקים... תודה.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  22. זה לכל אלה בינינו שאוהבים לשמוע רקע טכני והסברים על מאחורי הקלעים של המנועים של המשחקים : לפי הסדר http://www.gametrailers.com/player/23184.html http://www.gametrailers.com/player/23183.html http://www.gametrailers.com/player/23275.html באיכות 720P אגב.. תנו בתגובות ובדעות..

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by alonlior,

כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 256MB/256BIT , CORE CLOCK 450MH לעומת זה (הבדל של 80 שקל) 256MB/256BIT , CORE CLOCK 470MH לעומת זה (הבדל של 90 שקל מה470) כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 Extreme Edition וככה זה ממשיך השאלה שלי אם ההבדל הוא משמעותי והאם הוא מצדיק הבדל מחירים כזה, עד שכדאי לקנות את היותר יקרים

24. יש לי AGP אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בשביל משחקים די חדשים שיוצאים וקשה לי להשקיע יותר וזה בדולרים כי עכשיו אני בארה"ב ואני יכול לקנות באיבי ובעוד מקומות

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  25. דיברתי קצת וראיתי ב ORB שהכרטיס יכול להוציא 6K 7K בסטוק ב 3DMARK06 אני מצליח לגרד רק את ה 4700 בקושי, השאלה אם אתם נתקלתם בבעיה כזאת או שיש לכם כבר ביצועים כאלה..? (מצד ימין שלכם המפרט עם הבנצ'ים)

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים