כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להשתלט על המאוורר של ה-8800GT שלי עם RIVA TUNER. הוא כל הזמן עובד ב-100%. מצד שני כל הקריאות האחרות של ה-RIVATUNER עובדות. המאוורר מחובר לסוקט שנמצא על כרטיסה מסךו (אולי בגלל זה אי אפשר לשנות את המהירות?). התקנתי את הדריברים הכי חדשים מהאתר של nVidia. ניסיתי גם ATITOOL וגם nTune (שם אין לי בכלל את אפשרות שינוי מהירות המאוורר למרות שאמורה להיות).
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
תגידו יש תאריך יציאה לכרטיס מסך הזה 4870x2? והאם הוא יהיה יותר חזק ממערך cf4870? ושאלה אחרונה לגביו הוא צריך לוח x38\x48 שיתמוך טוב cf?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי כרטיס מסך 9800GTX BFG OVERCLOCK EDTION (הכרטיס הרגיל ולא הפלוס!) אני רוצה לחבר לו כרטיס מסך נוסף שיהיה לי ב SLI והכרטיס הוא GTX רגיל אבל של חברה שונה. השאלה האם זה יעבוד לי ???? יש לי לוח DQ6 - 680i SLI . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ברצוני ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי פרטים : תקציב: 300 חריגה מקסימלית: אין מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג קל חנות: KSP IVORY האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: KSP IVORY עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: Intel Pentium 4 2.4GHZ לוח אם: ASUS P4S533-VM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 6600GT ספק: ABPower 550W ATX איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 17 הערות ובקשות מיוחדות: אם אין כרטיס מסך טוב למפרט אז לא חשוב
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז השאלה היא כזאת: האם כרטיס מסך יכול לגרום למסכים כחולים וריסטרת למחשב באמצע משחק? כי לפעמים בערך כל יום בשעות שונות שאני משחק בCS 1.6 או NFS:MW או כל משחק אחר זה עושה לי מסך כחול באמצע המשחק עדכנתי את הוינדאוס ואת כל הדרייברים של הכרטיס מסך והCHIPSET של הלוח אבל זה עדיין ממשיך גם שהשארתי את המחשב דולק הוא עשה מסך כחול הכרטיס או המחשב לא נמצאים בOC וזה מחשב חדש בן שבועיים וחצי מה יכולה להיות הבעייה? יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך עצמו?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
למה הרידון 7970 נראה רק חתיכה אחת שחורה ודקה ואילו ה7950 נראה כמו טנק ובא עם שני מאוורים למטה וכו ? מה העניין ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX66T128D GeForce 6600GT DDR3 ואני שוקל לשדרג אותו ל: PALIT GEFORCE 7300GT SONIC 256MB האם אני עושה נכון בשדרוג הזה?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 400-500 שקל גג שיתמוך לי במסך מחשב ובLCD. מעבד Intel Core 2 Duo 6300 ואם יש עוד פרטים שצריך לדעת תגידו לי ואני ארשום תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ATITOOLS והיא לא שומרת את ה OC שאני עושה! זה כל פעם חוזר אחורה! האם יש תוכנה נורמלית שמשאיר את ה OC גם אחרי שסוגרים את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
תראו בקרוב אני הולך לקנות מחב חדש והחלטתי שאני רוצה לשים כרטיס מסך 8800 GT או GTS.אני לא יודע מה עדיף לי.אני רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של קרייסיס.יש לי כמה התלבטויות:או 8800GT GTB 512 של לידטק,או 8800 GTS של GIGABYTE או שאחד מהרגילים של 8800 יש עם קירור זלמן ויש עוד אחד רגיל האם עדיף GTS של GIGABYTE?הוא טוב למשחקים כמו קרייסיס?או שעדיף ה8800GT GTB 512(שהבנתי שהוא מגיע עם OC). תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://shop.vgames.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=400&CategoryName=Vgames_all&AuctionId=5999834 האם שווה ללכת על זה יותר מעל gigabyte כי החברה הזאת טובה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: - האם כדאי לקנות Geforce FX5500 256MB 128 BIT ב450 ש"ח? ובכמה הוא יותר טוב מה 5200? ואם אני אקנה(אני לא בונה על זה) Geforce 6600 הספק יחזיק לי את זה? נראה לי שיש לי ספק של ג'נרי 400 וואט, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום האם יש טבלת אנלוגיה שבה רשום מה הכרטיס המגביל לביצועים בחברות המתחרות כלומר : 1. ATI Radeon HD4850 512MB PCIe 2. ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 3. ATI 4350 PCIe איזה כרטיס של NVida מקביל לכרטיס הנל
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם בדשותי כרטיס מסוג ATI 9550 הבעיה שלי היא שפירמטתי את המחשב ומאז הפירמוט האפשרות לריבוי צגים נעלמה התקנתי את הדריברים הרשמיים וגם של אומגה ובכל זואת האפשרות לא קיימת!! אני פשוט לא יכול לראות שני צגים ביחד רק לחוד האפשרות של ריבוי צגים לא נמצאת אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600LE וחיברתי אותו לטלויזיה דרך TV OUT ואני לא רואה צבעים בטלויזיה רק שחור לבן. ניסיתי הכל שיחקתי בהגדרות שיניתי drivers כלום לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
עדיף שיהיה רדאון אבל לא כ"כ משנה. ושהכרטיס יהיה הכי חזק שאפשר, לא מעניין אותי דברים אחרים... נ.ב שיהיה יותר חזק מכל ה-4mx כי זה הכרטיס הנוכחי...
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום,לדוד שלי יש את המחשב הבא: AMD Athlon FX-57 939 DFI LanParty UT RDX200 CF-DR Sapphire Radeon X1900XTX CF Edition X2 Maxtor 300GB S-ata 16MB OCZ EL Gold GX XTC 2048MBX2 500MHZ=4Giga Sunbeam Transformer BLACK OCZ PS 520W Modsream והוא רוצה להשלים את המערכת עם איזה מסך 40'' אינץ' למחשב. התקציב שלו הוא 12,000 ש''ח. הוא רוצה שהוא יהיה כסוף. יש העדפה לחברות הבאות: SONY LG Samsung NEC Sharp
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
מהו הכרטיס המומלץ שיכול להקרין על מסך 40" HD ב720P ן1080? התקציב הוא 1200 ש"ח עדיף עם תמיכה גם 264. תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ברור לי שהמעבד הוא צוואר בקבוק, אבל השאלה היא, ואני מקווה שאני שואל נכון בכלל, האם במשחקים של היום כוח העיבוד לא הולך ברובו לכ"מ? או שזה בכלל קשור בויסטה? בכל אופן, כדאי לשדרג? הכרטיס נמכר ב KSP עבור 690 ש"ח. משחקים מיועדים: gears of war, rainbow six vegas 2 תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839 יש לי כרגע FX5200 כשיו הבעיה היא בספק שהוא חלש ואני מחפש כרטיס הכי חזק שהספק יריץ (240וואט) וראיתי שהכרטיס הזה יעבוד טוב עם הספק שלי יש משהו יותר טוב מהכרטיס הזה? אין בעיית תקציב.. הבעייה העיקרית היא הספק ואין לי כסף לקנות ספק+מארז חדש אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך שלא צורך הרבה חשמל..
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
תשמעו יש לי פלזמה LG HDR. ביום שקניתי תכרטיס מסך 9800GTX שאלתי מזה הדבר הזה SPDIF! אמרו לי ברגע שתצטרך לחבר את המחשב לטלויזיה אתה תצטרך לחבר את הכבל הזה מהכרטיס ללוח אם כדי שהכרטיס מסך ידע להעביר סאונד לטלויזיה דרך HDMI. עכשיו אני יודע איפה לחבר בכרטיס לא יודע לאן לחבר בלוח אם... זה מתפצל ל2 על אחד רשום SPDIF ועל השני Ground איך לחבר ולאן לחבר אני לא יודע אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר... וברגע שאני משתמש במתאם DVI לHDMI האיכות תרד ברמה גבוהה ? תודה חן !
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כרגע המערכת שיש לי היא : A64 3000+ 1GB DDR 400 R9800P (יותר מזה אתם לא צריכים ניראה לי) אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך כי מבחר המישחקים שאני יכול להריץ מצתמצם לו. התקציב : 1000 - 1250 ש"ח גג. חשבתי ללכת על X1950PRO האם כדי באמת? או שאולי עדיף לחכות לDX10 ?
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איזה כרטיס\ים יותר חזק 8800gts 640mb או שני כרטיסים ב sli 8600gts
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-