כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
כנראה שעוד מספר ימים אני מזמין את המחשב שלי מחול והיתלבטתי כרטיס מסך של איזה חברה לקחת הכרטיס שאני אקח יהיה 7800GTX (אלא מה?) ההעדפה הראשונה של אבא שלי היתה אסוס כנראה בגלל המוניטין וגם ראיתי שיש להם באנדל עשיר מאוד בבקשה המלצות רק לכרטיסים שנמצאים ב NEWEGG
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני חושב שזה חשוב כי כולנו רוצים וכולנו להוטים כל אחד רוצה חברה מסויימת אבל לכל חנות יש טיפות ראשונות מכל יצרן מסוים לדעתי צריך להתאחד ולעשות משהו כי אם נעשה משהו ביחד יכול להיות שכל אחד ישיג את מה שהוא רוצה. אני התקשרתי לפנדה לנועה ול IQPC ושאלתי על הגיגבייט (חלילה לחשוב שאני בא להשמיץ אני רק מוסר מידע) וכרגע הוא אינו זמין. בפנדה הוא אינו זמין בנועה הוא רק בהזמנה בIQPC תשובה תתקבל לפי המשלוח הבא.אגב בIQ יש את המחיר הכי טוב שראיתי אבל אי אפשר לדעת אם הוא ישאר. למה המצב ככה ? איך זה שיש מלאי כל כך מצומצם בחנויות הכי "מועדפות" אם אפשר לומר.וחלק מהחנויות בכלל לא מעודכן על ה GT ועדיין מוכר את ה 8800 הישנים במחיר מלא :P
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כלשהו באתר YouTube.com מופיעה לי שגיאה: http://img280.imageshack.us/img280/8377/flash0po.png מותקנת אצלי הגירסא הכי עדכנית של Flash ואפילו ShockWave. לגבי JavaScript אני לא בטוח, ב-IE שלי קמת האבטחה על Medium וזה אמור לאפשר דברים כאלה, אם הכוונה ל-Java (ולא לשפת תכנות) אז גם התקנתי את הגירסא הכי עדכנית של Sun Java. אנא עזרו לי - תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי בכמה ימים האחרונים ניסיתי למצא איזה מאורר עושה לי רעש בהתחלה חשבתי שזה הזלמן על המעבד אבל עכשיו אחרי שעצרתי ביד אחד אחד מצאתי את האשם ! זה המאורר של הכרטיס מסך.... LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme יש דרך לשלוט במהירות העבודה של המאורר שלו???(תוכנה משהו...)
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
למי יש PCB יותר ארוך? ל-7800 או ל-x1800xt ?? יש לי בעיה פשוט אני מתכנן בקרוב להתקין מערכת קירור מים ולעשות אוברקלוק קצת רציני הקטע שעם ה-lanparty שלי ה-7800 יושב בול על הצ'יפסט וזה דפקט ממש רציני כי אני לא יכול לשים בלוק קירור על הלוח ככה בקיצור יעזור לי אם ה-x1800xt קצר יותר כי חשבתי להחליף אותו גם ככה בכרטיס שלי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ניסיתי להעביר סרט לטלויזיה בעזרת יציאת ה-tv-out, הבעיה היא שכל התמונה מלאה בהפרעות, מן "גלים" כאלו בתמונה. בלתי אפשרי לצפות ככה. בעבר הייתי מקבל תמונה עם פחות הפרעות, אין לי מושג למה זה נהיה ככה פתאום. ניסיתי לשחק בתדר דרך ההגדרות של הדרייבר. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של דרייבר. אך כל אלו לא פתרו את הבעיה... help! תודה.
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב מפרט חדש מבוסס AMD, ומתלבט בין לוחות האם GA-MA74GM-S2H לבין GA-MA78GM-S2H. אחד השיקולים בהשוואה בין השניים הם הכרטיסים הגרפיים המובנים. הראשון מבוסס על Radeon 2100, ואילו השני על Radeon HD3200. השאלה שלי היא לאילו ביצועים גרפיים אני יכול לצפות מ-2100? הדרישות אינן גבוהות מדי: דפדדן אינטרנט, אפליקציות משרדיות, סרטים, משחקים ללא גרפיקה מתקדמת. האם 2100 יוכל להפעיל את הממשק אארו של ויסטה? בתודה, ilil
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אי זוכר הייתה פה רשימה של כל הדריוורים של NV+הורדה שלהם!!! יש למישהו לינק לדף הזה? תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום,אני קונה את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Zalman Edition והוא מגיע גם עם קירור Zalman VF-830,ויש לו טמפרטורה של בערך 50 מעלות, ואני מעוניין לעשות לו OC שיהיה בערך כמו ה9800GTX,אז הקירור שמגיע עם הכרטיס הוא מספיק? ומה הסיכוי שיקרה משהו לכרטיס עם הOC והקירור שמגיע איתו? וזה נחשב לOC גדול או קטן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שווה לקנות אותו יש לו חיבור AGP-X8 שווה? ולאיזה כרטיס מסך של GEFORCE הוא משתווה? ויהיה נחמד אם יהיה נעוץ על כרטיסי מסך של RADEON ו GEFORCE שמתואר למה כול כרטיס משתווה מבחינת מתחרה תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מחפש מסך 17 איכותי, שנמכר בארץ... חשוב לי במיוחד חדות, בהירות ותדרי רענון גבוהים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ובכן... בהתחלה חשבתי לבנות מחשב רק ליישומים המקצועיים שלי, אלא שמשחקים העתידים לצאת בקרוב ל-PC שכנעו אותי אולי לשדרג את המערכת שתאפשר לי גם לשחק משחקים בביצועים סבירים עד מעולים. אני לא רוצה להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך אבל יש לי כסף להשקיע, עד 1,500 ש"ח. אני לא בקיא כרגע בהיצע והשאלה היא איזו אופציה הכי משתלמת עבורי לתקופה של השנה הקרובה. האם לקנות שני כרטיסי VALUE ולשלב אותם במערך SLI\CROSS או לקנות כרטיס אחד מעולה? איזה כרטיס הכי משתלם ומה אפשרויות השילוב של כרטיסים במערך. אודה לכם על כל מידע שתתרמו למטרה. (אגב - הכל למען BIOSHOCK, למי ששמע)
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אנשי פורום גרפיקה, בו לא דרכתי כבר שנה X: נתחיל בהצהרה: הדרייברים של nVidia הם הדבר הכי גרוע שהעולם הזה ראה, במיוחד בכל הנוגע לריבוי מסכים ולעניין: לפני יומיים עברתי מ X800GTO ל 7800GT. ומאז, אין לי יותר את הרזולוציה 1360X768 Power strip לא עזרה. אז, מה אני עושה, ואיך אני עושה את זה? O: תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה זה קורה רק במשחקים מסוימים שמעו יש לי 6800 gt של giga byte אחלה כרטיס אבל יש משחקים משוימים שאני מפעיל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש אין לי שמץ אם זה מהכרטיס כמעט כל המשחקים האחרים עובדים חוץ מאיזה 3 שלא עובדים לי כחו דוגמה doom תודה לעוזרים המיפרט שלי הוא:p4 2800 ht גיגה זיכרונות 120 גיגה hard disk . בבקשה תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המהירות של המאוור זה פוגע לי בכרטיס?? אם לא אפשר בבקשה ממקור מוסמך? ואם לא אז לכמה להעלות כדי שיקרר טוב בלי רעש של מטוס ובלי שיפגע במכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הכיוון שלי זה להשתמש בזוג מסכים כאלו: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24CBUABV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec ברזלוציה המלאה שלהם. יש בעיה עם כרטיסי המסך הבסיסיים? השימוש בעיקר עבודה משרדית, לפעמים סרטים. מה שכן - משתמש בaero של windows 7 - נעזר בזה. חשבתי לכיוון הכרטיס Gigabyte ATI Radeon HD 4350 512MB DDR2 בגלל המחיר. יש בעיה עם זה? יהיו בעיות ביצועים? יש המלצה אחרת?[br]פורסם בתאריך: 25.04.2010 בשעה 23:31:12 רק הבהרה: השאלה העיקרית שלי אם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו כשאני בוחר כרטיס מסך או כל כרטיס מסך יתן לי את מה שאני צריך.בנוסף, אם אפשר המלצה על כרטיס מסך זה יהיה נחמד. עוד פרט קטן - מדובר בספק של 300w. אש…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ברצוני ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי פרטים : תקציב: 300 חריגה מקסימלית: אין מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג קל חנות: KSP IVORY האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: KSP IVORY עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: Intel Pentium 4 2.4GHZ לוח אם: ASUS P4S533-VM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 6600GT ספק: ABPower 550W ATX איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 17 הערות ובקשות מיוחדות: אם אין כרטיס מסך טוב למפרט אז לא חשוב
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה כרטיס חלש, אבל איתו אני משתמש בין לבין במשחקים לפעמים כשאני משועמם. אני מנסה להשתמש ב Rivatuner, אבל אז הוא אומר לי שהדרייבר נכשל בלעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, גם כן כשאני עושה דרך התצוגה הראשית של אנוידיאה אז הוא לא נותן לי בכלל להעלות אפילו מגה הרץ אחד, הכרטיס הוא של אינוויז'ן. יכול להגיד משהו? גם כן לפני השתמש ב GTU, וגם שם כשאיפשרתי את האוברקלוק הוא לא נתן לי להעלות כלום. תודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ברצוני לדעת, האם הכרטיס מסך הזה: GEFORCE FX5700 256MB + DVI+ TV 128BIT יתאים ללוח אם הזה: http://img198.echo.cx/img198/5427/25wu.jpg *אני חייב לציין שבלוח אם הזה כרגע יש פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך GEF 4 MX 440 128MB אז תודה רבה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפורס gefors 440 mx ולוח אם via p4x333 וברגע שאני מתקין את הדרייברים של ניבידה יש לי בעיות מוזרות בתצוגה מה אפשר לעשות. הבעיה ידועה??
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD6870 של ספיר והגדרתי בקטליסט קונטרול סנטר בתוך הגדרות צבע שב3D יהיה יותר בהיר הצבע ובשולחן עבודה יהיה קצת כהה עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק אני יוצא ממנו ואז השולחן עבודה ניהיה לי בהיר מאוד ואז אני צריךל להכנס לקטליסט קונטרול סנטר וולחוץ REACTIVE ATI COLOR CONTROL וזה חוזר לעצנו מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות בנוגע לזה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום האם יש טבלת אנלוגיה שבה רשום מה הכרטיס המגביל לביצועים בחברות המתחרות כלומר : 1. ATI Radeon HD4850 512MB PCIe 2. ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 3. ATI 4350 PCIe איזה כרטיס של NVida מקביל לכרטיס הנל
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איזה עדיף?? ati radeon x1600pro 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express או nvidia geforce fx7600gs 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express והאם הביצועים שלהם טובים??
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
Gainward Geforce 6600 Ultra/1760 AGP 128MB DVI Video Card איך הכרטיס הזה כמה זמן הוא יריץ משחקים כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-