עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Genom_g,

הורדתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך שלי GeForce 7800 GS. ניסתי להתקין ואז הוא עוצר אותי בהודעה Error שהוא לא מוצא Hardware או משהו כזה. "The nVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware" עזרה דחוף, בלי זה אני לא יוכל לשחק במשחקים די חדשים ובמיוחד פיפא 2007 ימשיך לרוץ לי כמו זקנה עם מקל תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. להורים שלי יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מבוסס על nvidia. אחרי התקנת הדרייבר כשאני עומד על אייקון של הכרטיס כל התפריטים מופיעים עם סימני שאלה... האם למישהו יש הסבר למה ואיך פותרים את הבעיה? התקנה של הדרייבר הייתה באנגלית ולא בעברית. תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. Started by Ncoder,

זה בעיקר לשימוש בתוכנת תלת מימד סימטרון והרבה פחות למשחקים. לוח אם של אינטל גראנט קאונטי, זיכרון 512 מגה ראם, מעבד 3 גיגהרץ. התקציב עד 600 ש"ח ושני הכרטיסים נכנסים בתקציב הזה. ה-x 1600 נמצא בשימוש ע"י מחשבי APPLE בהם משתמשים לרוב בתחום הזה של התלת מימד ועיצוב גרפי. ה-7600 GS פשוט עולה על ה-1600 במבחני ביצועים.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. Started by IdolAdmin,

אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואין לי מושג מה התווך מחירים ועל מה להסתכל.. שיהיה כמובן עם שלט..חיבורים לממיר..ובלי ממיר..שיקליט..שיהיה איכותי אבל לא מטורף לא עריכת סרטים או משהו..

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  5. אחרי שסיימתי לבצע את ה-OC שלי,נכנסתי לשחק ב-COD2 ושמתי לב ש-FPS ירד בכ-20...משו שלא היה אף פעם לפני ה-OC,ותמיד המשחק עבד חלק. האם נעילת האפיק באמת משפיעה על ביצועים?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  6. יש אפשרות לחבר את האנטנה למחשב בלי כרטיס טלוויזיה? יש לי מודם של HOT לצורך הענין אבל אין לי ממיר

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. מאחר וקניתי מסך 20 אינץ', אני מעוניין לחבר ממיר של HOT (אנלוגי או דיגיטלי) למחשב. הבנתי שאני אצטרך בשביל זה כרטיס טלוויזיה, אבל אני לא בטוח איזה. אני יודע שלא בכל הכרטיסים ישנה כניסת סאונד, לכן צריך כרטיס שיכלול כניסה כזו. מצאתי ב-ZAP שני כרטיסים עם תגובות טובות: Hauppauge WinTV-PVR-150 ב-550 ש"ח Leadtek WinFast PVR2000 ב-500 ש"ח מה דעתכם עליהם והאם מומלץ משהו אחר? האם אני אקבל איכות תמונה טובה במסך ה-LCD שלי שהוא מדגם 203B? אגב, בנטוויז'ן יש מבצע שמקבלים כרטיס טלוויזיה במתנה. אין לי מושג על איזה כרטיס מדובר, אבל בתמונה של הפרסומת זה נראה כמו Leadtek WinFast PalmTop TV שמחירו כ-400 ש"ח. מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by Mike-,

שלום לכולם, היום שמתי לב שהמסך שלי משנה את הניגודיות שלו לבד באופן אקראי כל מספר דקות. האם יש סיבה לדאגה ? מדובר על מסך CRT בן כ6 שנים. אציין שהשינוי בניגודיות הוא מזערי, אך ניתן להשים לב. בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by yotamavi,

אז ככה. יש לי מחשב (מפרט בצד) שמחובר למסך שרשום במפרט. עכשיו קניתי LCD דגם TOSHIBA 26WL66 אני רוצה לחבר את המחשב גם לLCD. בכרטיס מסך שלי יש DUAL DVI ועוד יציאת TVOUT הבנתי שכדי לראות פרקים בHDTV 720 אני אצטרך כרטיס מסך עם יציאת HDMI , זה נכון או שיספיק לי ממיר מDVI לHDMI שאני ייחבר למסך? אם צריך להחליף, אז איזה כרטיסים מומלצים? ויש 8800GTS 320MB עם HDMI? מקווה שהבנתם. ובכללי ייעזור לי אם מישהו יסדר לי קצת בראש איך זה בדיוק יילך למשל אני לא יודע אם למשל אני יוציא 2 חיבורי DVI מהמחשב אם אני יוכל לבחור למה לשדר למשל. ואני צריך לדעת גם מה לחבר למה.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  10. Started by shuy,

האם אפשר להמיר אות בצורה פסיבית מ-RGB Component ל-RGB D-SUB (חיבור VGA)?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Started by esharone,

שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס טלוויזיה (pvr 2000) של leadtek, איך אני מחבר אליו את הממיר של יס? יש רק יציאה לאנטנה ועוד יציאה שדומה ל s-video אבל אני לא בטוח שזה s video איזה סוג כבל אני צריך כדי לחבר ממיר?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  12. Started by omershak,

שלום לכולם רציתי לשאול האם בשביל פוטושופ כדאי להשקיע בכרטיס מסך רציני או שאפשר להסתפק בכרטיס מסך פשוט יותר והאם יש הבדלים בין הכרטיסים?. בכלל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחשב החדש. אני מתעסק לרוב בפוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש וסולידוורקס. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. Started by oru85,

יש לי חבר קונה מחשב נייד וחשוב לו לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI® RADEON® X1400 אווו NVIDIA GeForce Go 7400 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. מישהו יודע מתי לערך יצאו כרטיסי GeForce 8 בדגמים פשוטים יותר

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. ההתלבטות בין כמה כרטיסים: 1. 1637 ש"ח- ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M - RETAIL 2. 2680 ש"ח ASUS PCI-EX RADEON X1950XTX CROSSFIRE 512MB DDR4 256 BIT TV/O DVI - EAX1950CROSSFIRE/HP/512M - RETAIL 3. 2221 ש"ח- LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 4. 1782 ש"ח- LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 5. 2251 ש"ח -LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX1500 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV - BOX אני סטודנט לאדריכלות והשימוש העיקרי יהיה בהדמיות שרטוטים קצת פוטושופ ועריכת וידאו (מחשב חדש מבוסס intel 6400 ) וכשממש מצ'עמם אז קצת משחקים... אבל…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. Started by omri1509,

מה ההבדל בדיוק בין GeForce PX8800GTS 320 MB לבין ה-640? אני יודע שה640 זה למסכים 20 ומעלה וה320 זה ל-17-19. ההבדל בין ה640 ל320 הוא גדול מבחינת גראפיקה והכל ? ועוד משו, מה ההבדל בין הכרטיס הזה:BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL . לזה:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ?? תודה.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  18. Started by Golf.GTI,

אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך X1950PRO. ראיתי שיצא לפני שבועיים-שלוש עידכון בשבילו. רציתי לדעת איך להתקין את הדרייבר החדש? זאת אומרת האם למחוק את היישן או להתקין עליו? ואם כן שנכנסתי להוסרה של תוכנות ראיתי המון תוכנות של ATI,אין לי מושג איזו מהן זה הדרייבר עצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  19. R(V)610 is already set to become the fastest-selling graphics chip of all time האתר הזה אמיתי או מכונת שיווק של ATI ? http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38836

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by ravx,

שלום לכולם, מקווה שזה אכן הפורום המתאים לפרסום השאלה הבאה : עד היום עבדתי על מחשב P4 3GHZ, 1GB RAM, GFORCE6800 256MB בתוכנת הגרפיקה Solid edge. בגלל שמודלים גדולים לא נעו באופן חלק קניתי כרטיס QUADRO FX3400 256MB 256BIT על מנת לשפר את התנועה של החלקים. אך אחרי שהתקנתי את הכרטיס כולל הדריברים האחרונים לא הבחנתי בשום שינוי בתנועה של המודלים אותם אני מזיז ( שאינם כבדים יותר מידי). אם יש למישהו מושג אם ניתן להגדיר את הכרטיס בצורה מסויימת שיעבוד טוב יותר ? בכל הבנצ'מקרים הוא נחשב ל MEDIUM/HIGHEND לתוכנה הזו, ואני לא מתעסק במודולים כבדים יותר מידי, פשוט נראה לי משהו לא תקין בהגדרות, אם למישהו יש מושג אשמח לעזרה... תודה.

21. Started by roco,

שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  22. Started by Shafan,

יש לי טלוויזיה של טושיבה 29 אינ'צ שהיא תומכת ב- HD Ready 1080i. אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע וראיתי שכרטיסי המסך החדשים יש בהם יציאה שנקראת HDTV. רציתי לדעת עם אני קונה כרטיס שמגיע עם כזו יציאה איך אני מחבר אותו לטלוויזיה ( שבה יש כניסת Component ) האם קיים קבל כזה שמצד אחד הוא component ומצדו השני הוא מותאם ליציאת HDTV שקיימת בכרטיס המסך ? או שמה אני אמור לעשות זאת בדרך אחרת שהייית שמח עם מישהו היה מסביר לי עליה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  23. שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. כל פעם שאני מפעיל סרטון באתרים כמו וואלה נענע,ynet וכו' אני רואה את כל חלון הצפיה מרוח בצבע ירוק זרחני שמעוות לי את כל התמונה. יש לציין שבאתרים כמו youtube זה לא קורה לי. יש כרטיס מסך ati 1900 gt ועדכנתי את הדרייורים וכלום לא עזר... מקווה שתוכלו לעזור לי....תודה.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  25. יש פה השוואה רצינית ומכובדת . אמנם 22 עמודים ,אבל למי שמשקיע הרבה כסף שייקח כמה דקות ויתחיל לקרוא http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/msi8800gts-640.html

• 1 תגובה
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים