עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobibo,

יש לי כרטיס מסך מסוג Gforce 3 Ti200 128MB ,אני רוצה לבצע Overclocking אך לפני כן רציתי לבדוק אותו בעזרת התוכנה AquaMark עלמנת שאוכל להשוות לפני ואחרי . כשהרציתי את התוכנה ישנם שני פרמטרים שהתוכנה בודקת TRIS/FRAMES ו- FPS . רציתי לדעת מהו כל פרמטר ? ולמה אני יכול לקרו תוצאה טובה ותוצאה גרועה ? ;D מפרט מחשב : P III 866 512MB W.D 30GB W.D 20GB

2. Started by arbily,

קראתי בכמה כתבות ש HD4890 עוד לא הוכרז רשמית ככרטיס אחד. עכשיו, אני מעוניין לקנות 2 כרטיסים ולעשות להם CrosFire . יהיה הבדל בין ה CrosFire שאני אעשה לבין הכרטיס שיוכרז רשמית כ- HD4890x2 ? תודה מראש.

3. עדיין אין לנו מידע מוצק אודות הפוטנציאל המדוייק של דגם ה-RTX 2080 Ti בקצה העליון - אך כן יש לנו גרפים שמציגים את השיפור של אחיו הקטן ביחס ל-GeForce GTX 1080 העכשווי לכתבה

4. Started by Royz,

של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. היי. הלוח שאיתו אנ עובד הוא: gagabyte k8nsc939 nforce 3 ויש ברשותי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X 128MB השאלה שלי היא כזאת : מה יותר איכותי קודם כל (למשחקים בינוניים ומטה --> לא לקפוץ) והאם יש טעם להתקין את הכרטיס החיצוני ? אם כן או אם לא..בוא נגיד, כמה רחוק אני יכול ללכת אם אני רוצה לשחק (FIFA2006, COMMANDOS או VOLFIED) .. תודה רבה ! נ.ב : Amd Athlon 64b 939 3000+ venice core .

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. Started by rino,

אני מסייר קבוע בזאפ והיום מצאתי את המסך של CTX "19 במחיר מדהים של 2200 ש"ח מה דעתכם עליו ? אין לו DVI , זה משמעותי? הנה הקישור לאתר http://www.ctxintl.com/products/lcd_s962A.htm

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  7. Started by pumbatal,

החלפתי מכרטיס 6800GT לכרטיס ישן יותר 9600XT חיברתי את הכרטיס לטלויזיה רואים רק בשחור לבן ניסיתי PAL-G ו NTSC וכו' (גם בכרטיס וגם בטלויזיה) מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by slider,

80% מהביצועים של Ti4600 ב 100$ נשמע לא רע... השאלה היא, האם באמת??? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. (נ.ב שתי אנשים על אותו מישתמש) איזה חברות של כרטיסי מסך מתאימות למחשב שלי ^^"? amd socket am2 athlon 64/x2 processers amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 nvidia gforce7600 gs

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  11. בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין). בבקשה

12. Started by eladbu,

זהו אכלתי אותה סופית אחרי שהתקנתי לאחי הקטן מחשב עושים עלי עליהום עכשיו חבר טוב שלי מתקרצץ בהגיעו לכמעט 30 שנה אני צריך כרטיס מסך עם 650 שקל אולי אולי בלחץ 700 עדיף ראדאון!!!!!!לא שקל יותר רוצה שיסחוב את כל המשחקים בכבוד בלי גימגומיישן לשיקולכם תנו לי משהו פצצה שאני יגיד לו תשמע זה ה x800 שלי אולי קצת פחות טוב!!אוי שכחתי לא pcix בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. Started by Wormy,

קניתי אתמול כרטיס מסך ATI RADEON HD3450 AGP. יש לי 2 מערכות הפעלה: XP ו-7. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס ב-XP, אין שום בעיה. הכל מותקן כמו שצריך אבל כשאני מתקין את הדרייבר ב-7, ההתקנה אמנם "הסתיימה בהצלחה", אבל ה- Catalyst Control Center (CCC) לא הותקן בכלל. כמו כן, כשאני מפעיל ערכת נושא של AERO, יש כל מיני עיוותים (הכפתור START לא רואים טוב, התמונת DESKTOP לפעמים עם מלא קווים, החלון של מישהו שנכנס למסנג'ר לא נראה טוב, ה- Desktop gadgets לא נראים טוב וכו'). אם אני מחליף לערכת נושא שהיא לא AERO, הכל עובד בסדר. את הדרייבר לוינדוס 7 הורדתי מהאתר של ATI מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום. קודם כל הייתי מעוניין לדעת מהו המסך עם קצב הרענון (ms) הטוב ביותר שקיים כיום בשוק. שנית, רציתי לדעת מה בדיוק נותנת לי הטכנולגיה החדשה של NVIDIA ששמה SLI. ידוע לי שניתן לחבר שני כרטיסי מסך ביחד ובעתיד אפילו יותר (עד 4) אבל השאלה שלי היא: מה בעצם יתנו לי שני כרטיסי מסך ביחד על אותו לוח אם? תשובות יתקבלו בשמחה. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. ???????

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  16. האם שווה להשקיע את המאמץ הכספי (645 ש"ח) עבור club3d hd3850 oc adition 512mb http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm או להסתפק ב Inno3D 9600GSO 384mb ב-550 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1537&CatCode=400 האם בכלל לשקול את הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 בתודה מראש

17. שלום לכם , ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך משתווה / טוב יותר מהכרטיס HD4870 בטווח המחירים שלו כיום - 650 ש"ח מקסימום מחיר עד 200-300 ש"ח יותר תודה מראש adam levi

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. תראו בחרתי את הכרטיס 8800GT 512MB HEATPIPE של TwinTech והיום הודיעו לי בטלפון שיש בעיה עם הייבוא של הכרטיסים של TwinTech אז אמרו לי לקחת פשוט את אותו כרטיס [כאילו 8800GT 512MB] רק של חברה אחרת. אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור כרטיס משתלם של חברה טובה של הדגם 8800GT וגם אמרו לי שאת הכרטיסים של XFX אין להם. אז פשוט כרטיס 8800GT 512MB לא של TWINTECH ולא של XFX. אני רוצה שתבחרו לי משהו מהאתר של פנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273 ושוב, כרטיס 8800GT ואני מדגיש: 512MB! לא של Twintech ולא של XFX. הכרטיס של TWINTECH שאני בחרתי עולה 880 שקל אז אני רוצה משהו ככה עד 950 גג. ובבקשה אחרי שאתם בוחרים תגידו גם למה. תודה וזה דחוף כי אני צריך להגיד להם איזה כרטיס בחרתי. ת…

19. Started by arik3k,

היי לכולם, אני מנסה להחליט בין 2 כרטיסי מסך, מצד אחד יש לי את ה HD 4850 שהוא כרטיס MID-RANGE סבבה לגמרי, ולפי "שמועות" מיני ביקורות הוא הולך להיות לא רע בכלל. מצד שני יש לי את ה 9800 GTX שמבחינת מחיר יש עליה של 250 - 300 שקל, אבל מבחינת ביצועים הוא בסדר גמור. המחשב שאני קונה הוא במערך CF כי הבורד הוא GA-EX38-DS4, אבל אני מעדיף NVIDIA שהרי בטווח המחירים הזה 1000 שקל לבורד אין מקבילה משתלמת ל ASUS. כך שאני במצב קצת תקוע, עצות מישהו ?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  20. זה מסך CRT בעל שפורפרת דקה במיוחד

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  21. הגרסה עם GDDR5 עולה פחות מ-400 ש"ח והביצועים שלה דרגה אחת מתחת ל-GTS450 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2671 ביקורות : http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-6570-radeon-hd-6670-turks,2925-5.html http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=sapphire_radeonhd_6570&num=5 אני מניח שעם הזמן המחיר יתייצב בסביבות ה-300 וקצת ואז יהיה קל להמליץ עליו לדעתי. הוא מתחרה ב-GTS440?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. Started by IceScream,

אני קונה מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך שיריץ לי בצורה המקסימלית משחקים כמו Assassain creed III , starcraft וdiablo III וHeroes6 לדוג'. תודה רבה שוב, אני ממש לא מתמצא בתחום הזה ואני גם לא מחפש כרטיס מסך שהוא דווקא המילה האחרונה אלא כרטיס טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה גם עוד שנה שנתיים. תודה. כרגע יש לי 6750 HD

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המקסימום שאני מוכן להשקיע בזה הוא 1000 ש"ח. אני צריך את הכרטיס הזה בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות וחשוב גם שיהיה HD בשביל הטלוויזיה. זהו פחות או יותר. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra/750 XP וכמה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אני בקרוב מאד רוכש ATI 5850. עכשיו הבעיה היא ש.. יש כמה יצרניות שונות שבנו את הכרטיס. חלק אומרים לי תקנה XFX. חלק אומרים POWER COLOR חלק אומרים SHAPPIRE. ASUS? מה???? יש הבדלים של לפעמים 100-200 ש"ח בין כל חברה לחברה וזה מבלבל אותי. אם אני כבר קונה כזה כרטיס יקר אני מעדיף גם לרכוש אותו מיצרנית החומרה הטובה ביותר. ברור לי שההבדלים הם מינורים ביותר אבל בכל זאת... האם יש חברה שיותר מומלצת לגבי הכרטיס שאני רוכש?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.