עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם , רכשתי כרטיס GainWard GTS-250 והתקנתי את הדרייבר 196.21 במערכת Win7-64 כאשר אני עובד עם ההמחשב הכרטיס שקט מאוד , המאוורר עובד ב- 35% מהמהירות שלו וטמפרטורת הכרטיס סביב 42 מעלות אולם כאשר אני מפסיק לעבוד במחשב והוא עובר למצב המתנה (לאחר זמן מה) המאוורר של הכרטיס הגרפי עובר למהירות מקסימלית 100% ומרעיש מאוד , זה נראה כאילו במצב שינה דרייבר הכרטיס אינו מנהל את המאוורר של הכרטיס ולכן הכרטיס עובד במצב מלא כיצד ניתן לגרום ל-Win7 ודרייבר הכרטיס לנהל את מאוורר הכרטיס גם במצב שינה ? כך שרעש המאוורר לא יפריע לי לעבוד כאשר המחשב במצב המתנה רן

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. Started by tomer_et,

ראיתי את הדרייבר הזה ברשימת ההורדות של האתר. מישהו יכול להסביר לי למה הדרייבר הזה משמש ובמה הוא שונה מהדרייבר הרגיל בגירסה הזאת? ועוד משהו, האם הוא נחוץ בכלל ואם כן, איך בדיוק מתקינים אותו. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  3. Started by DeNon1,

שלום לכולם! יש לי חבר שיש לו את אותו כרטיס מסך והוא הצליח לעשות עדכון שפתח לו עוד 4 צינורות עיבוד כשאני מנסה לעשות את העידכון הזה הוא רק משנה לי כמה דברים אבל הוא רושם לי שיש לי עדיין 12 צינורות עיבוד ולא 16 האם מישהו יודע משהו לגבי זה ומה אפשר לעשות? תודה מראש!

4. שלום! 8) הבעיה לי היא כזו, לפני פחות מחצי שנהקניתי מסך LCD ללא חיבור DVI. עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש והכרטיס הנ"ל (7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E) הוא הנבחר. אבל יש לי בעיה. אני לא יודע אם יש לו חיבור מתאים למסך שלי ואני ממש לא רוצה לברר אחרי הקניה שכל מה שיש לו זה רק DVI ו- TV out. אז השאלה שלי היא אם ניתן להשיא בשוק את הכרטיס הזה עם חיבור "ישן" של 15 פינים? (נראה לי שקוראים לו VGA תתקנו אותי אם אני טועה) המון המון המון תודה מראש!

5. Started by penny1,

האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by eran57,

שלום לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שנותנת פירוט לגבי ביצועי מסכים(יש לי כמה מסכי LCD שהייתי רוצה להשוות בינהם)

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. Started by buzz man,

מידע מעניין שנתקלתי בו,מסתבר שישנו 4 גרסאות למסך כשההבדלים באיכות ניכרים,ניתן להגיע לנתון על סוג הפאנל ע"י כניסה לתפריט "סודי במסך. אפשר לקרוא פה: http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html http://www.behardware.com/articles/673-1/samsung-syncmaster-226bw-c.html

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. האם מישהו מכיר כרטיס מסך מצויין שעולה שם בזול משמעותית מאשר בארץ? האם אפשר להביא לי לינק לחנות מכוונת? אשמח לעזרה, יוסי.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. היי בלוח אם שלי יש 2 חיבוריי PCI E , באיזה מהם החיבור של PCI E3?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. אהלן חבר'ה,אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך בצפייה בתכני 4K (אין צורך בגיימיניג).ראיתי את הכרטיס Gigabyte Radeon RX 550 שעולה באילת פחות מ-400 שח.השאלה שלי, האם מישהו מכיר כרטיס דומה או דגם אחר במחיר זול יותר?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kobibo,

יש לי כרטיס מסך מסוג Gforce 3 Ti200 128MB ,אני רוצה לבצע Overclocking אך לפני כן רציתי לבדוק אותו בעזרת התוכנה AquaMark עלמנת שאוכל להשוות לפני ואחרי . כשהרציתי את התוכנה ישנם שני פרמטרים שהתוכנה בודקת TRIS/FRAMES ו- FPS . רציתי לדעת מהו כל פרמטר ? ולמה אני יכול לקרו תוצאה טובה ותוצאה גרועה ? ;D מפרט מחשב : P III 866 512MB W.D 30GB W.D 20GB

12. Started by arbily,

קראתי בכמה כתבות ש HD4890 עוד לא הוכרז רשמית ככרטיס אחד. עכשיו, אני מעוניין לקנות 2 כרטיסים ולעשות להם CrosFire . יהיה הבדל בין ה CrosFire שאני אעשה לבין הכרטיס שיוכרז רשמית כ- HD4890x2 ? תודה מראש.

13. עדיין אין לנו מידע מוצק אודות הפוטנציאל המדוייק של דגם ה-RTX 2080 Ti בקצה העליון - אך כן יש לנו גרפים שמציגים את השיפור של אחיו הקטן ביחס ל-GeForce GTX 1080 העכשווי לכתבה

14. Started by Royz,

של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. היי. הלוח שאיתו אנ עובד הוא: gagabyte k8nsc939 nforce 3 ויש ברשותי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X 128MB השאלה שלי היא כזאת : מה יותר איכותי קודם כל (למשחקים בינוניים ומטה --> לא לקפוץ) והאם יש טעם להתקין את הכרטיס החיצוני ? אם כן או אם לא..בוא נגיד, כמה רחוק אני יכול ללכת אם אני רוצה לשחק (FIFA2006, COMMANDOS או VOLFIED) .. תודה רבה ! נ.ב : Amd Athlon 64b 939 3000+ venice core .

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. Started by rino,

אני מסייר קבוע בזאפ והיום מצאתי את המסך של CTX "19 במחיר מדהים של 2200 ש"ח מה דעתכם עליו ? אין לו DVI , זה משמעותי? הנה הקישור לאתר http://www.ctxintl.com/products/lcd_s962A.htm

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. Started by pumbatal,

החלפתי מכרטיס 6800GT לכרטיס ישן יותר 9600XT חיברתי את הכרטיס לטלויזיה רואים רק בשחור לבן ניסיתי PAL-G ו NTSC וכו' (גם בכרטיס וגם בטלויזיה) מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by slider,

80% מהביצועים של Ti4600 ב 100$ נשמע לא רע... השאלה היא, האם באמת??? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  20. (נ.ב שתי אנשים על אותו מישתמש) איזה חברות של כרטיסי מסך מתאימות למחשב שלי ^^"? amd socket am2 athlon 64/x2 processers amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 nvidia gforce7600 gs

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין). בבקשה

22. Started by eladbu,

זהו אכלתי אותה סופית אחרי שהתקנתי לאחי הקטן מחשב עושים עלי עליהום עכשיו חבר טוב שלי מתקרצץ בהגיעו לכמעט 30 שנה אני צריך כרטיס מסך עם 650 שקל אולי אולי בלחץ 700 עדיף ראדאון!!!!!!לא שקל יותר רוצה שיסחוב את כל המשחקים בכבוד בלי גימגומיישן לשיקולכם תנו לי משהו פצצה שאני יגיד לו תשמע זה ה x800 שלי אולי קצת פחות טוב!!אוי שכחתי לא pcix בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. Started by Wormy,

קניתי אתמול כרטיס מסך ATI RADEON HD3450 AGP. יש לי 2 מערכות הפעלה: XP ו-7. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס ב-XP, אין שום בעיה. הכל מותקן כמו שצריך אבל כשאני מתקין את הדרייבר ב-7, ההתקנה אמנם "הסתיימה בהצלחה", אבל ה- Catalyst Control Center (CCC) לא הותקן בכלל. כמו כן, כשאני מפעיל ערכת נושא של AERO, יש כל מיני עיוותים (הכפתור START לא רואים טוב, התמונת DESKTOP לפעמים עם מלא קווים, החלון של מישהו שנכנס למסנג'ר לא נראה טוב, ה- Desktop gadgets לא נראים טוב וכו'). אם אני מחליף לערכת נושא שהיא לא AERO, הכל עובד בסדר. את הדרייבר לוינדוס 7 הורדתי מהאתר של ATI מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום. קודם כל הייתי מעוניין לדעת מהו המסך עם קצב הרענון (ms) הטוב ביותר שקיים כיום בשוק. שנית, רציתי לדעת מה בדיוק נותנת לי הטכנולגיה החדשה של NVIDIA ששמה SLI. ידוע לי שניתן לחבר שני כרטיסי מסך ביחד ובעתיד אפילו יותר (עד 4) אבל השאלה שלי היא: מה בעצם יתנו לי שני כרטיסי מסך ביחד על אותו לוח אם? תשובות יתקבלו בשמחה. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. ???????

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים