כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
PCI EX אמור להיות יותר קטן בהרבה מPCI רגיל אז איך זה שבלוח שלי 945-S3 אותו אורך?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמת הכרטיס המינימאלי שמנצל בצורה מלאה את מסך ה24 הוא רק ה 280GTX?? פשוט כי יותר חשבתי על 9800GTX .. וחברה רק NVIDIA (בלי ATI) תגובות יעזרו...
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי לקנות 2 כרטיסי 4770, אבל אי אפשר למצא אותם בשום מקום במלאי, והיבואן לא יודע מתי יהיה... מה כדאי לקנות עד סכום של 1500 ש"ח? (כולל OC).
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
7900GT או X1800XT מבחינת FPS
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קנה כרטיס מסך חדש (GF9800GT). הוא ביקש ממני לשאול שאלה בשמו. אז ככה: יש לי כרטיס מסך 9800GT, בכרטיס מסך קיימות 3 יצאות, 2 של DVI והיציאה השלישית HDMI אני רוצה לעבוד על שני יציאות במקביל,זאת אומרת DVI ו-HDMI בשני מסכים שונים. הבעיה היא שרק יציאת ה-DVI משדרת. יציאת ה-HDMI לא משדרת למסך השני (טלויזיה). הבנתי שצריך להגדיר את ההגדרות של הכרטיס מסך כך שתתקבל התוצאה הרצויה. השמח לעזרה בשם החבר.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...דוד שלי קנה מחשב חדש, נתנו לו כרטיס שהו x600pro td אני לא יודע בדיוק כמה עלה לו אבל חבל שהוא יאכל אותה כי אני חושב שהכרטיס הזה לא יותר טוב מה 9600xt הרגיל. עדיף להחליף ל 6600 רגיל? 6600GT? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לא יאומן, אבל פשוט אי-אפשר להשיג מסך נורמלי, כזה אם יכולת טובה ברזו' 1600x1200@85. 959NF לא זמין והיבואן ממש גרוע,(יש פה נושא על זה). P95f+ ו- Iyama 454 לא זמינים וגם לא יהיו זמינים! Mag 810FD2 ו- CTX960 לא מייבאים. F900P סתם מסך ונוטה לבעיות גרפיות מה טכנולוגיה ה"חדשה" שלו, ואת Philips 109P40 לא ממש אהבתי בגלל טישטוש בולט בפינות. סוני?- יקרים רצח!! 2800 ש"ח הדגם הכי פשוט. סוני=עוני! נו? אז מה נשאר? להתפשר על ViewSonic G90f+ שהוא בכלל shadow mask ולא נותן את הרזו' שאני רוצה, אבל מסך אם ביקורות מצויינות ומחיר טוב,בערך 1600 ש"ח. הוא עדיין לא זמין, כל שבוע היבואן אומר "עוד שבוע שבועיים". האפשרות השניה היא כמובן Mitsubishi 930SB מסך מצויין אבל יקר כמעט 2700ש"ח (שזה תוספת של …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI REDON ושאני מחבר לן את TY OUT ועשה הפעלה מחדש הוא מראה לי תצוגה רק בטלויזיה ובמסך של המחשב הוא רושם לי באדום OUT OF RANE ורק אחרי שהמסך מגיע לוינדוס מסך ברוך הבא הוא נידלק לי מה לעשות האם יש דרך לסדר זאת אודה מאוד לכול התומכים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. ידידה שלי קנתה מסך LCD למחשב ויש בעיה עם החיבור בין המחשב ל LCD החיבור בכרטיס מסך הוא השני מלמעלה בתמונה . כלומר DVI-I Dual Link החיבור במסך הוא הרביעי בתמונה. כלומר DVI-D DUAL LINK והכבל שהיא קיבלה עם המסך (מוזר מאוד) הוא השלישי בתמונה , כלומר DVI-D SINGLE LINK איך מחברים ביניהם ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני חייב להוסיף שפעלו כמה תוכנות ברקע אולי זה השפיע הנה המפרט שלי(חדש בן 4 ימים): AMD Athlon XP 2500+ 1.8 GHz NVIDIA GeForce FX 5900XTV (albatron) משום מה הוא מזהה לי אותו בהגדרות כ 5900 רגיל,מוזר לא? NVIDIA® nForce Audio soundstorm Samsung 512 DDR NF7-S/NF7 (nVidia-nForce2) Seagate 80GB 8MB S-ATA התוצאה היא:4700 תחוו דעתכם כי זה לא משהו נראה לי.... :-\
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9550 של gigabyte 128mb 128 bit אני משתמש בעיכון הרגיל שקיבלתי אם הדיסק שלו זאת גירסה ישנה לפי מה שאני יודע אבל תמיד שאני מוחק את הגירסה היישנה ושם את הגירסה הכי חדשה אז הביצועים של הכרטיס יורדים המשחקים מתחילי יותר לקרטע מה זה יכול להיות?? ויש לי מחשב חזק יחסית מעבד 2.8 prescott לוח p4s800d זכרונות של geil 512 400mb
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
הכרטיס משמש למשחקים (לא גיימר). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש וברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך, משהו עם 512MB זיכרון ושייתן ביצועים טובים במשחקים כמו Doom 3 ו-F.E.A.R ברזולוצייה של 1152x864. תודה.
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
זהו. אחרי 3 וחצי שנים טובות, הכרטיס מתחיל להראות סימני זיקנה, הוא גוסס ומבקש רחמים. הנה התוצאה: ניסיון לשחק גיטר הירו 3, 800*600, הגראפיקה הכי נמוכה שאפשר וגם זה מקרטע ניקיתי קירור, שימנתי, שמתי משחה חדשה, אפילו בניתי קירור משלי (גוף קירור של פנטיום 4 ומאורר 80) וזה לא עזר . אבל! המחשב לא נתקע, והמשחקים פועלים אז למה שאני לא אשחק בו עד שהוא ישרף? יהי זכרו ברוך טוב צריך הצעות לכרטיס חדש לא יקר סביבות ה-400-500 שקל אני משער. לא מתכנן להריץ קרייסיס על מקסימום... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אני חדש פה,ויש לי שאלה: יש ברשותי כרטיס מסך 9800 gt ואני לא בטוח שהוא עובד בצורה טובה בכלל. יש איזשהו משהו או לא יודע מה ששם אני יכול לבדוק אותו? (אתר ששם בודקים וכו') ששם אני אבדוק אותו,תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות כל כך מעצבן אני עם כרטיס מסך 7800 GT החברה רשומה לי בחתימה, ניסיתי לרדת לסידרת דריברים של 80 נקודה משהו וכלום ... גם 160 ו180 למינהם לא עזרו. ניסיתי לשחק עם ההגדות בתוך הדריבר לפי המשחק וזה גם לא עזר. האם זה קורה רק לי, רק לי בעולם כולו מאיפה מגיע הבעיה ? המשחקים שעשו בעיות היו Gears of War, Burnout Paradise The Ultimate Box תודה רבה לעוזרים דרך אגב-את הקווים שיש בתמונה הוספתי בפוטושופ כי ה"צלם מסך" לא תפס את מה שהיה במשחק [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2532
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
היי לכולם, המערכת שלי כרגע היא E8400 על 3.6GHz וHD5850. הרזולוציה שאני משחק איתה היא 2560x1440 אז אפשר להגיד שאני גיימר כבד. לאחרונה אני מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי לא מספק את הסחורה, ולאור גל המשחקים שעומדים להשתחרר בחודשים הקרובים החלטתי לשדרג את המערכת. התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים גג. אז אני רוצה לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת לקנות HD6950 ולעדכן לו את הביוס לHD6970 או שעדיף לשדרג את המערכת לגמרי מה שאומר מעבד + לוח אם + זכרונות כי המעבד הנוכחי יגרום לצוואר בקבוק ברזולוציה הנתונה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי 8 יחידות 1080ti של ג'יגהבייט טורבו, הבנתי שבגלל שהקירור שלו שהוא blower הוא לא מספיק מקרר והוא יכול להישרף. מישהו יכול לתת חוות דעת נוספת ? **מדוכר על מערכת לכרייה של מטבעות דיגיטליים, זה אומר שהכרטיסים עובדים אחד ליד השני בעוצמה מקסימלית 24/7
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
תראו הסתובתי בחנות של נעה מחשבים ומצאתי שם "מכירת סוף עונה " של כרטיסי מסך יש שם כמה דברים שווים כמו ההרקולס 9700 פרו וג'פורס 5800 וגם כמה פשוטים יותר במחיר דיי טובים והם אומרים שהכל חדש דנדש באריזה ובאספקה מידית http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=352 מה אתם חושבים על זה? תגובות...
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מפרט מחשב: q9550 asus p5q pro turbo Kingston HyperX DDR2 1066MHZ 4 GB MODU82+ II 625WATT Power Supply Ver 2.3 Sli Crossfire 80PLUS Bronze Dell UltraSharp U2312HM 23" IPS LED MSI nVidia GeForce GTX260 Twin Frozr OC 896 MB DDR3 2DVI PCI-Express Video Card N260GTX TWINFROZR OC המחשב בן 5 שנים וארבע חודשיים אני לא יודע עם כדאי לי לקנות כרטיס מסך אוו לחכות לסוף השנה ולקנות מחשב חדש בינתיים כל המשחקים עלו לי על מינימום גבוה חוץ crysis 3 שלא עלה בכלל בגלל dx11 המחשב לא שודרג אף פעם
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136 תכננתי לקנות 9550 אבל אז ראיתי את זה, האם זו גרסת TC ?כי לא כתוב, וגם כתוב שזה 128 ביט כדאי או לא ? (אם זה לא TC אז המחיר די אטרקטיבי)
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ליfx5200 יש לו יציאת svideo של 4 פינים(קבלתי כבל svidio יחד איתו אבל קצר מאוד...) ויש לי נייד אם יציאת svideo אם 7 פינים, האם אני יוכל להשתמש בכבל של הfx5200 או שאני צריך לקנות כבל חדש?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-