עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס Msi Radeon 9800 Pro ואני מעוניין בתוכנה/ות ומדירכים לאוברקלוק. לפניי שאתם נועלים, אם אפשר תנו לי לינק או לפחות הפנייה לדיון בנושא

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by motir,

היי, אני מסתכל באתר של זיגזג ורואה שני כרטיסים: 9200: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1657 9550: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=2398 לפי מה שקראתי בסטיקי כאן בפורום ה-9550 אמור להיות יותר טוב. ההבדל במחירים ביניהם הוא פחות מ-40 ש"ח! רציתי לשאול עד כמה ההבדל בביצועים משמעותי, והאם אני לא טועה ומסתכל כאן על כרטיס לא טוב או משהו כזה... (בגלל ההבדל הזניח במחיר). תודה מוטי

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  3. שלום רב ברשותי כרטיס מסוג 9600xt של Shappire. אני רוצה לדעת מהם מהירויות הליבה של הכרטיס ומהם מהירויות הזיכרון שלו. בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by demonshlomo,

זה קשה לראות כרטיס הולך...כבר ראיתי שתיים הולכים שלא היו שלי וזה היה קשה.. ועכשיו הגיע זמנו של שלי..וזה הרבה יותר קשה :-[ קודם אני ירשום מה קרה ואז מה אני תריך שתגידו לי...... אז אתמול הלכתי למסיבת רשת , היה בן זונה, ובדרך חזרה שמתי את המחשב על הרצפה של האוטו (מיני בוס כזה).. וכנראה באיזהשהיא קפיצה בכביש משהו נדפק בכרטיס.... אז ככה : רדאון 9700 פרו.. עם זלמן עליו ו BGA RAMSINKS... נקנה לפני שנתיים וקצת..עדיין יש לי ביטוח אצל ATI אבל אי אפשר להוריד את הBGA... אני עדיין לא בטוח שהוא הלך אז לפני שאני ישאל איזה כרטיס לקנות....כשאני פותח את המחשב אז המסך הראשוני מרוח ואז המסך שמראה את הכמות זיכרון ושטויות מלא בארטיפקטים כאלה מרובעים שמסודרים בשורות יפות..כשזה מגיע לווינדוס…

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

WHQL FW version 65.73!! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=854 גם אני רוצה לנסות אותו על הגיפורס 4 טיטניום 4400 שלי אפילו שזה לא יתן כלום בכל זאת סתם לבדוק חח אני חושב שאני הראשון שמפרסם את זה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by TimoTy,

שני דברים : 1) האם יש לי TV_OUT??? ואם כן איך אני משתמש בה 2) אם אפשר השוואה עדכנית של הכרטים עם R9800P תודה

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  7. Started by dani,

אני צריך לקנות מסך 17 חדש עד איזה 900 שקל ככה אהה ועדיף כסוף אבל לא חייב

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by HumanFly,

עריכה : מצטער מנהלים - לא שמתי לב לדיון המרוכז :-[ היי הייתי רוצה לדעת, ביחס למחיר הזול של הכרטיס שמציגה MSI את ה 9800 (1200 שקל) האם הכרטיס מספק את הסחורה ? כלומר איך הקירור שלהם, האם יש אופציה מיוחדת בכרטיסים הללו שיכולים לתת איזה פלאש לביוס ל -XT או משהו ? אשמח לקבל מידע על הכרטיס והקירור שלו אם מישהו יודע...

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by IsreaLI_ElitE,

שלום! יש לי מסך MAG 17'796FD2 ומשום מה אני לא מקבל מעל ל60 FPS בשום משחק...למרות המערכת החזקה שלי... אני יודע שכיעקרון אין משמעות למספר הFPS מעל ל25-30 אבל זה מדד לחוזק של המערכת...ואצלי הוא משום מה לא עולה על 60...גם במקומות שהוא צריך להיות מעל 500(כמו למשל בתפריט הראשי של AAO) מה לעשות? שאר המפרט: AMD Athlon 64 3000 ?EPOX 8HDA5J S-754 ?512MB A-DATA? 400 DDR X2 MSI Radeon 9800 Pro 128MB

10. לאור ריבוי השאלות באחרונה לגבי מסכי LCD ו CRT איזה יותר טוב מה כדאי לקנות וכולי, החלטתי להביא לכם את האתר הבא, אומנם הוא מביא נתונים טכניים תמונה וביקורת או שניים או 3 על חלק מהמסכים אבל זה בעקרון מה שאחנו יכולים להגיד לכם. (יש גם רשימת חנויות לרכישה המחיר בפאונד ) עדיין צריך ללכת לראות! את המסך לפני הקנייה. הנה לדוגמא השוואה ביין 3 מסכים של BENQ , השוואה שנשאלה הרבה לאחרונה. 767bs (black\silver), 767-v2(ver2) ,767-12 http://www.halifax-shopping-extra.co.uk/xSBS-Monitors~PG-1~NCP-3~PRDLT-21429989-21915379-22107103 (גם פה התבלבלו ושמו את התמונה של ה 767bs במפרט של ה 767v-2) בכל מקרה הנה הכתובת הראשית של השוואת המסכים : http://www.halifax-shopping-extra.co.uk/xPP-Monitor…

11. Started by redti,

חוץ מהבדלי המחיר בין הgigabyte fx 5700 לבין inno3d של כ 300 שקל בממוצע יש הבדל רציני בביצועים שעולה בשיפור של כ15%? אני מתכנן קניה של הכרטיס ורציתי לדעת אם ההשקעה הנוספת של כעוד 300 שקל (כ800 שקל) תהיה שווה לעומת ההשקעה המינימלית של 550 שקל השייך ל inno3d.

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  12. אני פשוט רוצה להוכיח לחבר שלי שהמשחק לא ירוץ לו אלא עם כן הוא ישחק על ההגדרות הכי נמוכות..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by masterb,

http://www.glbsale.com/eng/MSSM2.html והזה- ? http://www.glbsale.com/eng/MSSDM.html והאם משהו יודע אם צריך לשלם למכס בגין הזמנה מארה"ב שימו לב למחירים!!! שינוי כותרת נושא 29.8.2004

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  14. מבחינת הכל - איכות תמונה, צבעים וביצועים. ואיך המסך הזה, בלי קשר - Mitsubishi 19" 930 SB? תודה

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  15. עם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת תמסך הזה בפחות מ 2400 שקל אז שיגיד לי.... תודה :xyxthumbs:

16. Started by Evgeniy,

שלום לכולם! אני צריך המלצה על מסך שטוח 19" CRT עד 2200-2300 ש''ח, למטרת עיצוב (תלת מיימד, עריכת וידאו, בניית אתרים, דפוס). מה דעתכם על LG f900P? והאם 930SB יקר רק בגלל ה-"SB"?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by R9800PP,

יש לי בעיות עם הכרטיס מסך התכנאי אמר שהוא צריךלירשום להם בדף מה הבעיות של הכרטיס מסך החברה אזות שנותנת אחריות לכרטיס מסך הם יעשו בדיקות על הכרטיס מסך? ועם הכרטיס לא תקין אז הם נותנים כרטיס חדש? וגם אני שולח להם יום רשאון את הכרטיס הם הם יחזירו לי את הכרטיס מסך מהיר? שאלה אחרת- עם אני סם את המסך על איזה רוזלציה אז אני צריך לעשות שהמסך יהיה על 75MHZ או על 85MHZ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by stingeR-,

אוקיי , אני רואה את המסך הזה כאן במבצע בחנות כלשהיא , והם מציעים אותו ב860שקל , ב32תשלומים(27 לכל תשלום) , התשלום בשבילי מאוד נוח , ולפי איך שזה נראה , זה מסך מעולה והוא גם נראה טוב... אז רציתי לשאול אותכם , האם כדאי לקנות?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by liav12,

עריכה: מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיסי mx?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by גל פרידמן,

אני עומד לקנות מסך דק 17', אין לי מגבלת תקציב, אבל כמובן אני רוצה לחסוך כמה שיותר. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא אינטרנט אופיס וקצת סרטים, אני לא משחק במחשב אף פעם. כרטיס המסך שלי הוא ישן יחסית ולכן אין לי יציאות דיגיטאליות . האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE 710 ב 2450 ש"ח או להוסיף כמה שקלים ולקנות את ה LG ? האם כדאי לקנות את ה VIEWSONIC VP שהוא יקר ב 700 יותר.?\ קחו בחשבון שהצרכים שלי מאוד בסיסיים ואין לי צורך במסך פגז

21. Started by hagay21,

למישהוא יש פיתרון לבעייה?

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by tiestoboy,

היי, לאחר שהתחלתי את התתקנה של הדרייבר נעצרה לי ההתקנה וקפץ לי הודעה שאני צריך להתקין קודם דרייבר VGA סטנדרטי ישן ואז לאחר מכן להתקין את הדרייבר הזה, אך אני לא מצליח לעשות זאת...מה עושים?..זה באג של 4.8?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by ruler,

שלום לאחרונה , מסך המאג הישן (6 שנים בערך) שלי התחיל להיות ורוד (למה כל המסכים ניהים ורודים כשהם מתחילים להתיישן?) וזה ממש מעצבן תעיניים. אז החלטתי לקנות מסך חדש כנראה 15 אינץ' (הבנתי שב lcd 15 זה כמו בסיארטי 17 כן?) . השימוש הוא סרטים ומדי פעם גם משחקים אז חשוב גם שיהיה זמן תגובה נמוך . יש לציין שאיני צריך רמקולים בתוך המסך. ועוד שאלה אחת קטנה לקראת הסוף:האם ההבדל בין חיבור dvi לחיבור הרגיל באמת מורגש?אם כן אז אנא המליצו לי על מסך עם dvi וחיבור רגיל (שכרגע שחכתי איך קוראים לו...) כי עכשיו יש לי ג'יפה שתומך רק בחיבור הרגיל. תודה!

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by StrayGator,

אני מחפש כרגע מסך 15" דק. נתקלתי במותג CMV שבמסגרת נסיונות חדירה לשוק נותן מסך עם נתונים טובים בהרבה מאחרים ברמת המחיר (1700-1800), ואפילו ממסכים יקרים יותר, וגם אחריות ל-3 שנים. למישהו יצא להתעסק איתם ויכול להמליץ עליהם / להזהיר מפניהם? ואם כבר פתחתי אשכול (לא רוצה סתם להכביד על הפורום) - אני משתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, פוטושופ, ואולי אפילו איזה "שולה המוקשים" כשבא לי באמת להתפרע. יש סיבה שה-9200SE לא יענה על דרישותי?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by mr hankey,

האם אתם ממליצים על הכרטיס הנ"ל ואפשר לקנות אותו בראש שקט?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים