עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, וגילית שחלק גדול מהכרטיסים החדשים מגיע עם שני חיבורי DVI. במידה ואני מעוניין להישאר עם המסך הישן, שאין לו חיבור DVI האם קיים מפצל כלשהו מ-DVI לחיבור של מסך CRT רגיל?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  2. הדריברים האחרונים של nvidia 43.03 שוקלים 18 מגה ולמשל גרסה אחת לפני כן היתה 20 ומשהו מגה אז ההבדלים משמעותיים ? כאילו מה הם הורידו משהו למה זה פחות מגה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. כן אני יודע שהדבר לא משפיע כלל במסכי LCD, ואני יודע שהשאלה קצת מוזרה, אבל האם מישהו יודע או מכיר מסך LCD 17" ומעלה עם ריפרשרייט של מעל 85Hz ? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  4. שלום לכולם שאלתי תשאלה בפורום משחקים אבל לא ממש הצלחתי לפתור אותה.. אז ככה ישלי מחשב פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט 1024 6800gt הבעייה התחילה אחרי שהתקנתי אקס פי מחדש.. אני נגיד משחק במשחק ושאני מזיז מהר את העכבר ימינה שמאלה ליד איזה קיר או משהו אז כאילו הקיר כזה לא נשאר ישר... כאילו זז קצת כזה חשוב לציין שלפני זה לא הייתה את הבעייה לפני התקנת ווינדוס מחדש והדרייברים של הכ. מסך עדכניים וגם דיירקט איקס עכשיו במשחקים אמרו לי לעשות v sync on בהגדרות של כ מסך עשיתי והבעייה נפתרה אבל זה פוגע בביצועים של המשחקים ולא אמור להיות ככה יש למישהו מושג איך פותרים תבעייה? תודההההההההה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by lipa,

אני מעוניין בכרטיס TV לצורך חיבור הממיר של YES למחשב כדי לבצע הקלטות באיכות טובה וללא העמסה על המעבד , או שבעצם כדאי לי לקנות כרטיס של עריכת וידאו כי למעשה אין לי שימוש בטיונר של כרטיס ה-TV התקציב הוא עד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. אוקי בדקתי כמה אופציות וכולן נעות בסביבות ה1800 ש"ח ולכולם כמעט מפרט זהה, עכשיו מה שלרוב משתנה זה הContrast Ratio ורציתי לדעת אם ככל שהיחס יותר קטן ככה האיכות טובה יותר או ההפך? לדוגמא מה יהיה עדיף 1:350 או 1:500? בקשר למסכים רובם בעלי 16MS, רזולוציה מקסימלית של 1024X1280 , ו16.7 מיליון צבעים וגודל נקודה של 0.264. המסכים שאני מיתלבט ביניהם: Nu Tech QL711V CMV CT722 Polyview PT725A Fujitso SCENICVIEW X17-2 PHILIPS 170S5FS וזהו אני חושב או שלכם יש הצעות טובות יותר, תודה מראש.

7. Started by idan90mizrahi,

אני לא מצליח למצוא בדרייברים של NVIDIA את האופציה לבדוק טמפ' של הכרטיס. מישהו יכול לתת תוכנה שנותנת נתונים על טמפ' של הכרטיס? (דחוף) תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. Started by Triple-z,

אני משתמש ב- 2 מחשבים שהראשי עם ה- DVI והשני עם ANALOG 1 עכשיו כדי לעבור מהראשי לשני זה רק לחיצה על כפתור 2 שרוצים לעבור חזרה ולוחצים על 2 זה עובר קודם ל- ANALOG 2 וזה קצת מציק צריך לעבור דרך התפריטים כדי לדלג על אנלוג 2 יש אפשרות לעשות DISABLE לאנלוג 2 כדי שאני יעבור בין המסכים בלחיצה ובלי להיכנס לאנלוג 2?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by approx,

לא ידעתי איפה לשים את הנושא טוב אז אני רוצה לערוך וידאו (להתחיל ) לא משהו מסובך אלה סרטים ביתים כאלה מה אני צריך לעשות ובאיזה תוכנה להישתמש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by Raul,

אודות ל Guarding angel שלקח יוזמה והשקיע רבות, הועלה מדריך מפורט אודות פתיחת חיישן הטמפרטורה של ה 6600. את המדריך תוכלו למצוא ב FAQ הרשמי של הפורום. >>המדריך<< נ.ב. כל מי שמעוניין לבנות מדריך בתחום הגראפיקה ולקחת יוזמה, מוזמן ליצור איתי קשר בהודעות פרטיות.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. Started by therdier,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס גרפי ומתלבט. המפרט שלי: Motherboard - Asus P4P800 SE 1024 MB RAM Inno3d GeForce FX5900XT אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות 1000 ש"ח. הכרטיס היחיד שמצאתי כרגע שעונה על הדרישות שלי הוא הGeForce 7600GT. יש למישהו הצעות נוספות? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by MatrixDevil,

שלום לכולם, יש לי amd 2700+ 2.2 Ghz 512 mb ram ASUS A7n8x deluxe geforece 5200fx אני משחק CSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW ויש לי 35 FPS כשאני רואה אובייקטים אחרי הFPS יורד עכשיו חשבתי איזה כרטיס מסך AGP אני יכול לקנות משהו כמו עד 600 שח שיתאים למעבד שלי ושישפר את הFPS למקסימום שאפשר יהי לשחק לפחות ב 1280 780 וגם אם יש לכם חנויות טובות בפ"ת שאפשר לקנות בהם בזול כרטיס מסך . חשבתי על משהו בכיוון http://www.skypc.co.il/pl_product~27383~8~0.htm תודה רבה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  13. אותו דבר כמו בכותרת שווה לקנות אותו? :s05: Chipset NVIDIA GeForce 6600 GT Memory 128MB DDR3 SDRAM General features 0.11u process technology 128-bit advanced memory interface 256-bit graphics architecture 500 MHz engine clock 1000/1200 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC 375 Million vertices/ sec 4.0 Billion texels/ sec fill rate 16.0/19.2 GB sec memory bandwidth Full-speed 32-bit color precision 64-bit floating point texture filtering and blending NVIDIA SLI multi-GPU ready 8 pixels per clock rendering engine 16 texels per pixel with 8 textures applied per clock Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 NVIDIA CineFX 3.0 Engine High dynamic-range (HDR) …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by yariv12,

שלום אני יביא לכם את המפרט של המחשב שלי ותגידו איזה כרטיס מסך טוב וזול יעבוד לי. CPU Speed-2.41 GHz System RAM-511 MB Video Card-RADEON 9200 PRO Family Video Card Driver Version (DirectX-6.14.10.6462 DirectX Version-9.0c Sound Card-C-Media Wave Device וד"א אני רוצה לשדרג את הram שלי לאיזה 2 ג'יגה ככה כמה יעלה ואיזה מתאים? לילה טוב

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by nVIDIA70,

שלום, אפשר לינק ישיר לדרייבר הכי חדש ל7600GS שלי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב חדש עם 8800GT של BFG (אם זה משנה אז עם Q6600 ו GB P35 DS3L י) *ועל המחשב מותקנת זמנות ויסטה 32ביט (בקרוב אפרמט והתקין 64) התקנתי את הדרייבר169.25 בעברית והכל הלך חלק אבל כשאני נכנס אליו (לחצן ימני בעכבר כשאני בWIN -> לוח הבקרה של NVIDIA י) הכל נראה ממש ממש פשוט בדרייבר, יש את ההגדרות הבסיסיות ביותר כמו: איכות צבע,ניגודיות,סיבוב מסך וכאלה ואין שם שום דבר בנוגע למהירות (MHZ) הכרטיס והטמפ' שלו [דרך אגב, הכותרות נושאים בדרייבר, כמו "נהל הגדרות תלת מימד", "כוונן הגדרות תמונה עם תצוגה מקדימה" באותיות בסדר הפוך...] אני ממש צריך לראות מה הטמפ' שלו ואני לא מוצא את האפשרות בדרייבר, גם כשאני מנסה בRivaTuner אני לא מצליח למצוא את האפשרות לראות מה טמפ' ה…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by NETANELKOREN,

אפשר לדעת למה ה8800GTS 640 MB יותר טוב מ2900 XT 512 MB אני כבר לר יודע מה יותר טוב בפורום הזה יש בילבול נושא אחר אומר שה8800 GTS יותר טוב ונושא אחר אומר שה2900 XT יותר טוב. אני גם ראיתי בביקורות באתר הזה שה2900 XT יותר טוב מ8800 GTS לפי מבחני ביצועים. אז שאלות. 1.אפשר בבקשה שתרשמו לי את הפרטים הטכניים של כל כרטיס 8800 GTS ו2900 XT כמו מהירות ועוד. 2.איזה כרטיס יותר טוב למשחקים כבדים מאוד שתומכים DX9 3.איזה כרטיס יותר טוב למשחקים כבדים מאוד שתומכים DX10 4.מי יותר שקט 5.מי יותר טוב לסרטים 6.אפשר לדעת מהם הטמפרטורות של 2 הכרטיסים במאמץ ובמנוחה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by alergic,

כל פעם שאני נכנס ללוח בקרה של נוידיה או בכנסה למחשב המסך נכבה ונדלק מספר פעמים. על איזו בעיה זה יכול להצביע? חיברתי מחשב אחר למסך וניסיתי גם להיכנס ללוח הבקרה של כרטיס המסך ולא היו כיבויים- זה לא הבעיה במסך.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. Started by japaN,

כותרת אני קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט בין XT לXTX אז בכמה אחוזים הוא יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של הXTX

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

שלום. לא מזמן נשרף לי כרטיס המסך הקודם (800GT של ATI) והחליפו לי אותו לאחד אחר(X1800) מכיוון שלא מיצרים עוד כאלא... השאלה שלי היא האם באמת הכרטיס החדש עדיף או שמה זה רק מה שאמרו לי? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי.... תודה (חשוב להדגיש שאני לא משמיץ אף אחד אלא רק חשדן מטיבעי...)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by mescalin,

שלום לכולם אני מבקש המלצות לכרטיס עם יציאת HDTV עדיפות לכרטיס שיוכל להתחבר במקביל לטלוויזיה ולמסך מחשב תמיכה במשחקים למינהם לא ממש חשוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by The SONY Man,

שלום, אניי מעוניין במידע על השיטה של Nvidia עם כרטיסי ה GeForce ולוחות הnForce אני צריך מידע ומאמרים בעברית אשר מסבירים איך כל העניין החדש הזה עובד ואיך הסנכרון בין שני כרטיסי המסך עובד ואני יודע לכם אם תצרפו גם מאמרים אשר מראים קרב בין שני החברות הכוונה בין SLI לCF. ממש אם תוכלו להביא כמה מידע שאתם יכלוים על שני הטכנולוגיות האלה אני יודה לכם מאוד.

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  23. שלום כרגע יש לי גיפורס 6600 256mb בחיבור PCI express. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Intel Glen Ridge D915PGN (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) והמעבד שלי הוא CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) אני מחפש כרטיס חדש שיכול להריץ את המשחקים החדשים כמו מדליה של כבוד Crysis Call_Of_Duty_4 וגם need for speed שיצא ועוד משחקים חדשים.. שיהיה לו תמיכה בShader Model מומלץ 3 ולא חייב שיתמוך בדירק x 10....(בעיקר ירץ את המשחקים בצורה חלקה) ושהכרטיס לא יהיה יקר עד 1500 ש"ח. שהכרטיס יהיה טוב וחזק ושיפסיק לכמה שניים טוב.. שיהיה לו אם אפשר 512 mb של ראם או יותר... תודה לעוזרים.

24. Started by יניב51,

שלום לכולם. קניתי היום כבל HDMI בשביל לחבר את הכ. מסך ל LCD. נכנסתי ל CCC, ומצאתי אפשרות למטה ב Basic להגדיר בדיוק מה שאני רוצה. הבעיה היא שבשביל להגדיר שהמחשב יהיה רק עם המסך מחשב צריך שוב פעם לעשות את זה. שמתי לב שהוא שומר את הפרופיל ב Options - Profiles, אבל כל פעם אחרי כל הגדרה ב BASIC הוא מוחק את הפרופיל הקודם ושם פרופיל אחד. השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות פרופיל חדש בלי למחוק את הקיים? תודה! ----- הסתדרתי כבר... סה"כ היה צריך לרשום שם ולסמן למטה ב V את התצוגה, יצא מעולה פרט לעובדה ש-ב LCD יש בכל פינה טיפה רווח ( כלומר שטח שחור ).

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.