כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
נפל לידי כרטיס רדאון 9500 של SAPPHIRE, עוד לא יצא לי לבדוק אם הוא פרו או לא, אבל נראה לי שלא. אם הוא לא פרו אז אני רוצה לפתוח בו את הצינורות עיבוד וזכור לי שעושים את זה עם ביוס פרוץ ולא פיזית. מישהו יכול להביא עוד פרטים?
-
-
שלום וחג שמח, חיברתי את הכרטיס מסך שלי (9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD של LG וכיוונתי בהגדרות של Nvidia nView Desktop Manager וNvidia PhysX במצב התצוגה Dualview כלומר ששני הצגים לא יהיו תלויים זה בזה. עכשיו הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שבטלוויזיה לא מופיעה שורת המשימות ולא מופיע כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להפעיל משחקים במסך הטלוויזיה אלא רק חלונות כמו דף אינטרנט ותיקיות. אם אני בוחר שמצב תצוגה יחיד (לא Dualview), כלומר שרק הטלווזיה תעבוד אז הכל תקין ככה שהבעיה היא לא בחיבור אלא בהגדרות של הדרייברים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לכוון ולשנות בהגדרות. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, שני שאלות: 1. ברשותי כ.מסך 1900XT, האם שווה להחליפו? או שיש לו עוד שנה לחיות? הרזולוציה שאני משחק במשחקים היא 1280/1024, וזה עדיין זז לי מעולה במשחקים שאני משחק. (GOW/C&C/Crysis) 2. אם כבר לקנות חדש, איזה מומלץ? בהתחשב בעובדה שאני משחק ברזולוציה הנ"ל? כמו כן יש להתחשב בנתונים של הספק כח שלי (400W ליברטי), והמפרט הרשום מטה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בוקר טוב. קניתי לפני שבועים מסך LCD 19 (סמסונג 913N) בגלל ההמלצות עליו מהפורום, תודה רבה (אני ממש מרוצה ממנו ;D) בכול אופן נהייתי פרפקציוניסט בקשר אליו והחלטתי שהוא כבר עכשיו צריך ניקוי. איך אני מנקה אותו? מותר לי להרטיב אותו עם מגבון לח? מותר לי לשים עליו חומר לניקוי חלונות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב יושב בחדר השינה וחשוב לי שהכרטיס מסך יהיה כמה יותר שקט אני מתלבט בן שני כרטיסי מסך :עם מאוורר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2633&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& או: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=470&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& איזה מהם הוא השקט ביותר? ולמה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקי אז ככה בכרטיס יש לי 2 סוגי TV OUT אחד צהוב כזה כמו של ה DVD והשני זה עיגול שחור עם משהו כמו 5 חורים.. בטלויזיה יש לי רק 2 חיבורים מאחורה 21 פינים חיבור של כבלים אנולוגיים העיגול המוזר הזה.. ה21 פינים מחובר לממיר של YES שיש בממיר עצמו מאחורה חיבורים אדום לבן - לאודיו צהוב - לוידאו חיברתי את הצהוב לצהוב בכרטיס מסך עשיתי איתור תצוגות.. או משהו כזה שיש ב nView והוא לא מצא כלום.. ניתקתי מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה משפיע על הרעש שהכרטיס עושה? החברה שמייצרת אותו והקירור שהיא שמה? או הבנייה שלו? זתומרת אם יש לי 7600 של חברה ג'נרית ו7600 של נגיד ג'יגהבייט האם הקירור הוא הדבר היחיד שיכול להשפיע על הרעש או שהחברה המספקת יכולה לשנות גם את הכרטיס עצמו?
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 2,050 ש"ח 1 Gainward Bliss GeForce 7600GT 256MB PCI-e 999 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 258 ש"ח 1 Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 1,290 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 699 ש"ח 1 LG LCD 19 L1970HR 2,063 ש"ח סוג הסר מוצר מהסל ¤1,060.00 ¤1,060.00 עדכן DFI Infinity 975X for LGA775 מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤230.00 ¤230.00 עדכן ZALMAN VF900CU LED מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤770.00 ¤770.00 עדכן GIGABYTE 3D AURORA מכירה רגילה - הזכייה …
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני בונה לי מחשב חדש מישהו יכול לתת לי קישור למסך טוב אבל לא יקר מתחת ל 700 שקל תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך עם יציאת HDMI (PCI-E( אני מייעד אותו לשדר סרטים באבחנה גבוה לטלויזית LCD בלבד.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמור על זה קצר. אני לא משחק יותר מדי בחשב כבר לצערי, אבל עדיין משחק קבוע ב WOW (כן אני יודע שזה לא כבד) משחק ב BF4 (המחשב סוחב את זה בצורה סבירה פלוס) ומחכה בקוצר רוח ל BF1. כרגע אני עם המפרט הזה: Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz מומהר ל 4.2Ghz מהיום שקניתי אותו (שנים) 8 גיגה זכרון ואני לא זוכר איזה לוח אם יש לי, אבדוק אם זה קריטי. בכל מקרה, כרגע אני עם ATI 7950 - כדאי לשדרג ל GTX1070 או שהמערכת הזו תיצור צוואר בקבוק? תודה!
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך: 250GTS. מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM אם צריך עוד משהו תגידו לי. אני מעוניין לקנות את הכרטיס המצויין למעלה, תגידו לי אם הוא מתאים, ואם יש לכם כרטיס מסך יותר טוב להציעה לי במחיר עד 800 ש"ח, אני אשמח לשמוע. (אבל משהו שיתאים למחשב שלי!) תודה מראש (: ^^
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חבר'ה שלום, רכשתי אתמול כרטיס מסך מאייבורי Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe הכרטיס אמור להגיע תוך 6 ימי עסקים מחו"ל, בדקתי באתר והוא מתחבר ללוח אם ע"י PCI Express 2.1. פתאום שאלתי את עצמי האם יש מצב שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : MSI G41M4. בדקתי בספר שקיבלתי איתו וכתוב שיש שם יציאה PCI EXPRESS X16 וכתוב שהוא תומך עד 4 GB\S ... מה זה אומר? האם זה 2.1? ובקיצור האם תיהיה בעיה לחבר את הכרטיס מסך ללוח? ועוד שאלה כללית: לאן נעלמו חיבורי ה AGP הישנים? לא קיים יותר? ( אני מהתקופה הישנה )... תודה לכולם. לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 00:30:24 תקשיבו חבר'ה אכלתי אותה לגמרי!!!!!!בקשר להודעה למעלה.. זה בסדר בדקתי את העניין הוא יתחבר כמו גדול ללוח אם.. אבל נ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע איך פשוט הפעלתי את הסריקה של ה all in wonder ופתאום אני רואה סינמה אחד שתיים שלוש! אומנם יש לי ממירים בבית אבל לא בחדר שלי... איזה כיף יש לי עכשיו שתי טלויזיות בחדר חחח אחת של המחשב ואחת שעל הקיר
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הכרטיס הזה מוצע ב-150 דולר = 656 ש"ח (www.compusa.com) כנ"ל יש גם את הכרטיס הזה אשר באותו מחיר בדיוק: PNY Verto GeForce 6800 Ultra Video Card, 8x AGP, 256MB DDR3 (בעיקרון רציתי לקנות את ה-6800NU מ-newegg אבל הוא כבר לא נמצא באתר..) מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרטיס מסך מדגם GTS250 בזמן בחודש האחרון חוויתי 2 קריסות (מסך כחול) כמו שרשמתי הבעיה קוראת באקראיות מוחלטת היום קראה לי קריסה שלישית החודש הפעם בהפעלת משחק מחשב, מה שגרם לי לחשוד בכרטיס מסך. הקריסות הקודמות קראו אחת לשבוע/שבועים סתם אפילו ללא הפעלת תוכנה ברקע סתם בשולחן עבודה. עכשיו הרצתי OCCT למעבד ראיתי שהכל בסדר בכל זאת עוברים דבר דבר הרצתי בדיקה לGPU עם בדיקת שגיאות לאחר כדקה של בדיקה נפתח לי מסך שגיאות, הפרמטים: בדיקת זמן כ 240 שניות. שגיאות כ 150,000. טמפרטורה 95. בכל הזמן הזה היו ארטיפקטים המאוורר על 100% למורות שהטמפרטורה לא הפסיקה לטפס עד שהפסקתי את הבדיקה לאחר כ240 שניות חיכיתי לקריסה למורות שזה לא קרה פחדתי להרוס את הכרטיס מסך, למורות שאני חושב שהכרט…
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ראיתי מבחני ביצועים\צריכת חשמל ולפי הבנתי ה 6870 לוקח במעט את ה GTX470 מה עוד שה 6870 פי 2 יותר חסכוני בחשמל במצב מנוחה אם ככה מה עדיף אני כבר לא יודע.. התלבטות קשה אני צריך עזרה....
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי,לדעתי החלק הכי חלש הוא כרטיס המסך המפרט הוא: מעבד :intel core 2 duo e7500 לוח אם: gigabyte ga-g31mes2c זכרון:ddr2 4g כרטיס מסך:sparkle 9500gt nvidia 1024 ספק: FSP 400W 60HCN השידרוג הוא כדי שהמחשב יצליח להריץ משחקים חדשים למשל cod החדש עם הגדרות סבירות תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קודם כל מה אתם אומרים על המסך הזה, הוא טוב? דבר שני, יש הבדל בין המסך הזה ב PCH למסך הזה ב LAMIR ? כי זה הבדל עצום במחיר וזה נראה לי מוזר, אם אני אקנה אותו מלמיר זה אותו מסך בדיוק נכון?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי x1900 ויש לי avivo שהבנתי שהוא קשור לחיבור לטלווזיה/ממיר.. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לראות סרטים מהמחשב לטלוויזיה(זה אפשרי??) בכל אופן קיבלתי עם הכרטיס מסך 7000 כבלים ואני ממש לא מבין מי מהם אמור להתחבר לממיר..... מישהו יכול להרחיב על הנושא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אהלן , אני הולך לקנות היום את הכ.מסך Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 ורציתי רק לוודא מולכם שהוא יהיה תתואם למפרט של המחשב שלי שהוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU מבחינת ספק כוח ולוח אם וכו' , זה לא יצור שום בעיה שהכ.מסך יחסית חדש והחלקים יחסית ישנים? ושאלה נוספת יש את אותו הכרטיס רק עם ג'יגה זיכרון ולא 2 שהוא ועלה קצת פחות , יש הבדל משמעותי שמורגש בין הכרטיסים? תודה מראש.
-
מחשב של ילד בן 8 ,שמשחק משחקים "של גדולים", שדורשים גרפיקה טובה. המחשב חדש יחסית, פנטיום 4 , מהירות 3.0, זיכרון כרגע 256 מגה, אבל איטי- 200MHZ. הכרטיס מסך הוא ON BORD. משחקים חדישים לא עולים בכלל בגלל הכרטיס מסך החלש. רוצה להוסיף כרטיס מסך סביב 400 שקלים, חיבור AGP. חשבתי על 9550 של ATI,של גיגהבייט שעולה 380, אבל אולי ב 20-30 שקל יש יותר טוב מעט. בגדול- מה עדיף ATI או גיפורס? אשמח לקבל דגם. דבר שני: האם כדאי להוסיף עוד סטיק של 256 מגה, שיעבוד במהירות האיטית יותר של השני (200 MHZ), או להוציא את זה שקיים ולקנות אחד חדש של 512 מהיר? יש לציין הציוד יקנה מחנות LOGICPC (כי איתם אני עובד קבוע). זה דיי דחוף להיום לשם הזמנה. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יפה גם על מסך עלוב כמו שלי ? ולמה לעזאזל 2-3 דקות של סרט שוקלים 100-140 מגה ?? http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/contentshowcase.aspx זה ניקרא High Definition משהו .. זה קשור ל HDTV ? או שזה פשוט HDTV ?!? עריכה: ראיתי את הדרישות להפעלה של סירטון ב1080P ... אממ WTF ?? זה דומה לדרישות של דום 3 לא של סירטון ...
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-