עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cheapwine,

חיברתי מחדש את הטלוויזיה לממחשב והא מראה לי תמונה בצבעים שחור לבן

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by liav12,

איפה שבדרך כלל מתקינים את הדרייברים (בכונן C) יש לי תיקייה בשם NVIDIA, ועוד תיקייה בשם NVIDIA Display Driver, ובתיקייה של Nvidia נמצאים כל הדרייברים שהשתמשתי בהם שזה משהו כמו 5 סוגים ומכילה בתוכה 140 מגה, ובתיקייה Nvidia Display Driver יש גם כל מיני קבצים של אנוידיה שאני לא יודע מהם ומכילה 40 מגה, האם זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה? וזה בסדר שאני מתקין דרייברים אחד על השני בלי למחוק את הקודמים?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  3. היי לכולם החלטתי לקנות מסך דק של סוני בגודל 17' אך אני קצת מבולבל יש שלושה דגמים אפצוינלים שחשבתי עליהם: 1. SDM-HS73B\S 2. SDM-HS73P 3. SDM-HX73B\S (אני יודע שהוא כולל רמקולים וכלולל כניסת DVI יש אולי למישהו לינק אשר מאפשר השוואה בין כל אחד מהמסכים והאם יש אתר ביקורת טוב למסכים ? ובנוסף אם יש למישהו מקום זול לקניייתם. תודה

• 15 תגובות
    • 843 צפיות
  4. רציתי את דעתכם כמה באמת חשוב כניסת DVI במסך LCD ובמה זה בא לידי ביטוי. אשמח לקבל לינק הסוקר את הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  5. זהו החלטתי, אני הולך על הדגם הזה Sony HS74P הבעיה היא שבארץ (לפי זאפ) רק 2 חנויות מוכורת אותו והוא עולה 3300 ש"ח האם יש למישהו מקום שהוא יודע שאפשר לרכוש אותו זול יותר ? אתם יודעים אולי ביקורת עליו ?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  6. אין לי מה להוסיף??

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by gabig12,

17 אינץ ותגידו לי לפי מה מסתכלים כשקונים מסך? תהנו מהר כי זה דחוף (הלך מסך) :(

8. Started by frezi,

יש לי המפרט הבא: P4 2.4 512DD r9600XT (Connect 3D 128mbdd) אני רוצה לרכוש 9800פרו או 9800אקס טי . יש לי תקציב. הכרטיס הנוכחי שלי עושה לי המון בעיות, יש לי המון VPU RECOVERS ואני לא מרוצה מהFPS. מה עדיף לי לקנות מבין ה2 (מעבד צוואר בקבוק...?), חשוב לי FPS גבוה ומוכנות לגרפיקה של משחקים בעתיד.

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by nim901,

אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר של אומגה מהכתובת - http://www.omegadrivers.net וזה לא עולה לי. מה קרה לאתר? או שהכתובת שלי לא נכונה ? ד"א שמתי את זה פה כי זה על כרטיסי מסך \:

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  10. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28393

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אני צריך המלצה למסך דק LCD של 17/18 אניץ' עם זמן תגובה לא יותר מ 15MS (אני מעדיף בסביבות ה 10 11) זוית ראיה 170 רזולוציה לא פחות מ 1280x1024 (לפי דעתי זה החי טוב) תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ori24,

אני חדש בתחום הזה,רציתי לדעת מה זה בדיוק,איך עושים את זה בדיוק,ואיזו תוצאה נחשבת לטובה?

13. Started by davidz,

יש לי מסך viewsonic g75f שקניתי לאחרונה הבעיה היא שבמרכז המסך רואים טוב מאוד אבל ככל שזזים לכיוון הקצוות הרזולוציה יורדת לדוגמה אייקון שנראה יפה וחלק כשהוא באיזור אמצע המסך כששמים אותו בצד שמאל של המסך הוא נראה כאילו הוא מורכב מריבועים קטנים . זה ממש מורגש, בייחוד בטקסט. האם למישהו יש את אותו מסך ונתקל בתופעה דומה? האם המסך תקין?

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by Le0n,

מה אתם חושבים עליו ממולץ??? איכות שווה את המחיר?. ומה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אם שווה.?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by T_pants,

שלום לכולם! אני שואל את השאלה הזאת בשם קרוב משפחה.. (לא שזה משנה) הוא רוצה להחליף את הג'יפורס 4 64MB 440MX בRadeon 9100 הוא מתכוון לקנות יד שנייה...הוא אמר לי שה-9100 יותר חזק מה9200...אבל הבעיה היא שהוא לא תומך בDirectX9.. הוא לא מחפש ביצועים גבוהים למשחקים של ימנו..הוא דורש רק ביצועים נחמדים...שהמשחקים יעבדו בצורה סבירה... השאלה שלי היא האם באמת ה9100 יותר חזק מה9200?...והאם התמיכה בDirectX9 משפיעה בצורה משמעותית על הביצועים.... בעיקר הוא רוצה לקנות את הכרטיס בגלל מחירו הזול והביצועים הטובים שלו לפי דבריו...המחיר שהוא השיג הוא 170ש"ח... אז מה אתם אומרים?..אני אמרתי לו שכבר ילך על ה9200 הרבה יותר כדאי לו... אני חושב שאני צודק... תודה על התגובות....(כל הכרטיסי מסך הם בגיר…

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by עדי נסטסה,

אהלן, יש לי מספר מצלמות אנלגיות (מצלמות אבטחה), ואני מעוניין לחבר את כולן למחשב. למצלמות יש כבל כמו של הכבלים, טבעת מתכת ובאמצע חוט אלומיניום דק. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שישנו מתאם כלשהו + תוכנה... תודה מראש.

17. Started by dani,

קניתי לאח שלי מחשב חדש ועכשיו צריך לקנות לו מסך אני בעיקרון מתחנן על ה LG F700B כי הוא כסוף ואח שלי רוצה כסוף איך הוא מבחינת הביצועים?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  18. אורח voodooman

http://www.techreport.com/onearticle.x/7258 או לחות ככה מעריכים

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  19. בפורום פה אומרים שהX600 XT מתאים רק לPCI - E. אם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI - E, הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן... ;D

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  20. אין לי מושג מזה אבל הלוואי שזה נכון תסתכלו את ההשוואה באתר הזה http://www.pcper.com/article.php?aid=67&type=expert

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  21. הוא יהיה יותר טוב אם כן למהלא קראים לו נגיד 6900 ואם לא למה רק עכשיו נזכרו להוציא אותו??? תודה

• 13 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by שמנואל,

שלום. אני מחזיק ביד 2 כרטיסי מסך: על שניהם יש מדבקה בלבד שמזהה אותם. על אחד כתוב : NVIDIA GEFORCE 4 ועל השני כתוב: GEFORCE 256 32 גם תוכנת אוורסט מזהה אותם כך. אבל אני רוצה לשאול איך בכלל אפשר לאמת את הסוג ללא אוורסט, הרי מדבקה אפשר לזייף בקלות. על הכרטיס לא מצויין שום מזהה אחר. ו...חוץ מזה מה פירוש ה- 256 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by yanivganor,

שלום קוראים חביבים, ברשותי כרטיס ASUS 9600XT. כשאני משתמש בתוכנות כמו MATLAB או POWER DESK זמני עליית התוכנה איטיות מהרגיל, וגם חלק מהגרפים שאני מצייר יוצאים מעוותים. ניסיתי לשנות את ה HARDWARE ACCELERATION (ב-TROUBLESHOTS ) והדבר באמת עוזר, אבל הוא כמובן מבטל לי את היכולות של הכרטיס למשחקים. האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by arkady,

שלום D: אני קונה מחשב חדש בעוד כמה זמן ורציתי לדעת האם ההשקעה על ה500 שקל האלה שווה את ההפרש בין ה6800NU ל9800PRO או שעדיף לי לקחת את ה9800PRO ולשדרג בעוד כמה זמן? או בכלל לקחת את הX800 (משהו). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

יש לי את הכרטיס המצויין בכותרת מבית הרקולס, אני רוצה להאיץ אותו למהירויות של 9800פרו, השאלה שלי היא האם שאני יעלה למהירויות של 9800פרו האם הוא יהיה כמוהו, או שהליבה הישנה יותר מחלישה אותו משמעותית? אגב, האם יש בעיות לאחר שמאיצים את הכרטיס מסך?, כי חבר שלי בעל 9700NP האיץ את שלו ואח"כ היו כל מיני מסכים שחורים לא צפויים ובעיות מדי פעם. אם אפשר המלצה חד משמעית לתוכנה טובה אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים