עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי 9600GT (כל המפרט בצד) אך הוא מוציא בסביבות ה7000-8000 ב3DMark 06 במקום 10000+. אינ לא יודע למה, יכול להיות שיש צוואר בקבוק בגלל ה E6300? ניסיתי לעשות לו OC (למעבד, בתקווה שזה יפתח את צוואר הבקבוק) אבל לא ממש הצלחתי... אולי בגלל הספק? אני אשמח למעט עזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by erlich9,

קניתי מחשב חדש p4 3000 2x1mb dualcore 512x2 667sumsung אני צריך כרטיס א מה אתם אומרים על ה 6800gs אני לא מתכוון לעשות oc אבל אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כמו שצריך מה אתם אומרים ... הוא יעשה את העבודה... נ.ב בהתחלה הזמנתי gto ואז החלפתי לזה...

3. Started by username80,

היי, האם בכרטיס GIGABYTE 9600GT 512MB 256BIT PCI-E יש יציאת VGA? במפרט רשום 2 יציאות DVI ולא רשום כלום על VGA. כרגע יש לי מסך ישן "17 LCD של LG בלי DVI, שאני מתכנן לשדרג בעתיד (שהוא יתקלקל).

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by redead,

כל הזמן מדברים על הגודל שלו. באיזה הוא לא יכנס ואיך אפשר לדעת מראש?

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by Ashand,

שלום אני מנסה להתקין כרטיס מסך HD 4670 על ויסטה והוא נותן לי ERROR 43 הלוח שלי הוא של גיגהבייט עם NVIDIA מובנה NFORCE 6 אני לא מצליח להעלות את המחשב מהכרטיס בכלל ומה-OB כשאני מתקין דרייברים אז הוא נותן לי את הERROR 43 ומבטל לי את הכרטיס! יש למישהו מושג!?!?!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by oror1,

שלום קוראים לי אור יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9600 GT כמו כן יש לי טלויזיה שהיא לא פלזמה ולא LCD. (חברה : EXTREME) יש לי כבל מתאים (S-VIDEO)עם פין שמתחבר לחיבור הצהוב במסך (של הוידאו) הכבל הזה מחובר למתאם שמחובר למחשב אני לא מצליח ליצר תמונה מהמחשב בטלויזיה. כנראה שזה קשור בהגדרות של הכרטיס מסך אשמח אם מישהוא ידע איך לעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. האם שלושת הנ"ל הם כרטיסים נפרדים ? האם יש כרטיסים שמאחדים חלק מהם, או את כולם לכרטיס אחד ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. Started by Bone-Breaker,

חבר שלי קנה Gigacube Radeon 9600XT 256 MB והוא מקבל ב3D MARK2001SE רק 11,200 לעומת הרדון 9500 פרו שלי של ATI שמקבל על אותו מחשב 12,000 נקודות. זה אמור להיות ככה או שיש בעיה בXT?

9. Started by Javo,

שמעתי שאם אני קונה GeForce PX8800GTS כדי שהוא יעבוד טוב צריך 2G DDR2 של זיכרון.. האם זה נכון ? האם 1G DDR2 667 יספיק? או שהכרטיס מסך בכלל לא קשור לזכרון?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by rollita,

אני מתעתד לקנות מחשב עם הלוח הבא: ASRock 939NF4G-SATA2 + VGA Socket 939 Motherboard האם יש בו יציאת DVI? במידה ולא, לא משתלם לי לקנות מסכים דיגיטלים (כמו ה- 750B של LG) , ה- LG L1750SQ יספיק לי?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. שווה לקנות אותו או לחכות ל7600GT לAGP?? בכל מקרה זה 800 שקל ,שנתיים אחריות ,והוא חדש אחרי החלפה...

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by m0sh,

טוב אני לא בעיניינים בחודשים האחרונים וראיתי שיצא מלא כרטיסים חדשים לשוק עכשיו חבר שלי ביקש ממני המלצה לכרטיס גרפי חזק והתקציב שלו הוא 1200-1400 שקל...שמעתי על ה x8000gt שהוא יותר טוב מה6600GT וזה הטווח מחיר...אז האם זה באמת הבחירה הכי טובה? תודה

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  13. הכרטיס שכרגע יש לי הוא X800GTO2 שלא הומהר, חדש! אבל לא תומך SM3, ורוב המשחקים החדשים דורשים SM3. קרוב משפחה טס לארה''ב, איך זה הולך, אם אני מזמין מNewegg זה מגיע אליו שם? איך זה הולך. אז איזה כרטיס מסך כדאי לי, לא יקר מאוד! שיהיה כרטיס טוב למשחקים חדשים. אפשרות שנייה, מעבד או כרטיס RAM נוסף, אז מה כדאי!? או שבכלל מסך? המפרט שלי נמצא בצד. תודה רבה, זה די דחוף.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.newgenerationorder.org/rad_w2kxp_omega_2551.cab אני מוריד עכשיו נראה אם הוא יותר טוב מהקודם

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  15. תודה.. אולי התמונה תעזור... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי כבל 6 פינ תוספת כוח מאיפה אני משיג אוו קונה אחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by yogevmalachy,

שלום, אני חייב עזרה דחופה. מצטער שאני שואל את השאלה שברור לי שכבר מישהו שאל אבל אין לי זמן לחפש אני חייב לסגור עסקה. איזה כרטיס יותר טוב שהשימוש העיקרי הוא משחקים? twintech nvidia gforce 98000GTX 512mb ------->1285 Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail----------->1064 תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by ely2001,

איזה מבין כרטיסי המסך הנ"ל כדאי לי לקנות: LEADTEK - WinFast 6600TD 128mb DDR - PCX - Retail 700 nis Gigabyte 6600-DP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 631 nis POINT OF VIEW 6600 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX 676 nis תודה לכל מי שעונה לי ומה יותר מהיר pci או agp

19. Started by U DUN,

קראתי את המדריך של Bessmertniy בקשר לכרטיסי מסך כדי להבין מה קורה בכלליות , העזרתי באתרים שהיו שם ובחרתי בערך את הכרטיס הזה : http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_1.html http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1196 עכשיו התקציב שלי הוא 1300 ש"ח והייתי רוצה לדעת כמה דעות של אנשים שמבינים בקשר לבחירה שלי או אולי להציע משהו אחר במקום תודה מראש!

20. Started by lipa,

אני מעוניין בכרטיס TV לצורך חיבור הממיר של YES למחשב כדי לבצע הקלטות באיכות טובה וללא העמסה על המעבד , או שבעצם כדאי לי לקנות כרטיס של עריכת וידאו כי למעשה אין לי שימוש בטיונר של כרטיס ה-TV התקציב הוא עד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by Triple-z,

אני משתמש ב- 2 מחשבים שהראשי עם ה- DVI והשני עם ANALOG 1 עכשיו כדי לעבור מהראשי לשני זה רק לחיצה על כפתור 2 שרוצים לעבור חזרה ולוחצים על 2 זה עובר קודם ל- ANALOG 2 וזה קצת מציק צריך לעבור דרך התפריטים כדי לדלג על אנלוג 2 יש אפשרות לעשות DISABLE לאנלוג 2 כדי שאני יעבור בין המסכים בלחיצה ובלי להיכנס לאנלוג 2?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by Mazumotte,

אולי יש איזה נס ארכיטקטורי מNVIDIA שגורם לכרטיסים לתפקד יותר טוב בDX10??

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by factor,

האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלו הוא כזה גדול, ושווה לשלם 160 יותר? ועוד שאלה: האם שני הכרטיסים תואמים ללוח האם הזה ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II??

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום, הייתי בחנות מחשבים והם נתנו לי את מפרטי המחשב, והייתי מרוצה מפרטים חוץ מכרטיס מסך חלשים, הם אמרו שהם לא מכורים כרטיסים חזקים והמליצו לקנות את עצמי כרטיס המסך. לפני חודשיים שאלתי פורום הזה בנושא: בקשת להמלצת כרטיס מסך בסביבות 600 ש"ח, והמליצו את כרטיס PALIT GeForce 7600GS Sonic 256MB PCI-E. לפני שאני קונה את כרטיס המסך ורציתי להגיד משהו. אני אף פעם לא קניתי חלקי מחשב ואני די חושש שפתאום שכרטיס מסך לא יתאים ללוח. ולכן אם תוכלו לעזור לי לפני שאהיה בטוח לקנות את כ. מסך . ואני מציג את המפרט שאני הולך לקנות את לוח: לוח פנטיום 4 INTEL מקורי 945 CHIPSET P755 תומך בסידרת המעבדים החדשה "ליבה הכפולה" שכוללים עבור של 2 יישומים כבדים בו זמנית, הלוח כלל את הטכנולוגיית החדשות: HT,…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by shai11,

חבר שלי קנה ליפני כמה ימים כרטיס מסך 8500GT רציתי לדעת כמה דברים על הכרטיס הוא יסחוב את המישחק CRYSIS? האים הוא שווה בביצועים ל 7600? והיאם הוא שווה בכלל משהו?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים