עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Stoichkov,

אוקיי נכון הכרטיס כבר לא כ"כ באופנה יש לי אותו כבר חצי שנה אבל בכל זאת החלטתי לעשות סקירה קטנה ולראות את הביצועים שלו על גבי call of duty 4 המערכת היא: AMD 5200(2700Mhz) HD3850 256Mb GeCube GPU:669 ,Memory Clock: 829 OCZ 2*1024Mb 800Mhz בהתחלה התוצאות הן על המשחק עצמו ללא כל בoc התוצאה השניה היא כולל oc לכרטיס מסך והתוצאה השלישית היא הoc כולל oc למעבד . מחכה לתגובות..

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by smulikon,

יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by Mr_Kevin,

לאחרונה קניתי HD4550 לאחר שהGeforce 8500 הישן נשרף. מפרט:Intel Core 2 Duo E8400 3GHz מסך 22 KDF ספק אין לי מושג. לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 אם יש צוור בקבוק OC למעבד יעזור?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  4. יש לי AGP אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בשביל משחקים די חדשים שיוצאים וקשה לי להשקיע יותר וזה בדולרים כי עכשיו אני בארה"ב ואני יכול לקנות באיבי ובעוד מקומות

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  5. חוץ מבhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 אני לא מוצא כלום על הכרטיס כולל באתר של Twintech :s05:

6. Started by Spootnik,

אני מתכנן לקנות בקרוב אותו אני מעוניין לדעת יש הבדל בין ה Connecte3D או Sappihre ? בקשר לפתיחת צינוריות עיבוד + יש הצדקה לקנות לא לקנות BULK ? האם הקרור שלו שקט? והאם הוא יותר מושלם מה 7900GT תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by bora8,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב G210 או G9500GT מה יותר טוב למשחקים וסרטים?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. Started by רן.ט,

אני לא מבין ממש במחשבים ואבא שלי יכול להשיג לי כמעט בחינם מבין שני כרטיסי מסך: Sapphire ATI Radeon X700Pro או Sapphire ATI Radeon X800GTO איזה מבניהם כדאי לי לקחת???

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. אני קונה אותו וקראתי מס' תגובו שאמרו שזה די בסדר אך למען האמת,אם אני קונה כ. מסך אני מעוניין שהוא יחיה לאורך זמן. אני לא רוצה להתעסק עם החלפת משחה תרמית. האם יש צורך בהוספתת קרור? אם כן, איזה קרור ירעיש בצורה סבירה ולא יפריע בחדר שהוא גם חדר שינה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שלום לכם. אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקחת הכי חשוב שיהיה חיבור לטלויזיה אני לא גיימר אני לא צריך כרטיס מסך ב1000 ש"ח אלא בסביבות ה 400 ש"ח הציעו לי לקחת את ה HD2400XT בסקייפיסי שעולה 430 מה אתם אומרים? בקשר לכרטיס טלויזיה אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט ערוצים באיכות טובה המליצו לי על hauppauge win-tv-pvr 150 mce בסקייפיסי שעולה 384 מה אתם אומרים עליו? תודה רבה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by nirorlev,

הי, למישהו יש המלצה למסך 17" LCD (צר)? מישהו מכיר את: MAG MS776 ACER AL1712 למה ה-MAG יקר בכ-350 שקלים? מוצדק או לא? תודה...

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן....מישהו יכול להסביר לי? ומה יותר טוב?...האם הבדל המחירים מצדיק את אחת מהטכנולוגיות האלה?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. שלום לכולם, אני לא מאמין שיש פורום כזה, למה לקח לי כ"כ הרבה זמן למצוא אותו הזמנתי היום מחשב מהחנות FOXPC, ונאלצתי לשנות שלוש פעמים את הכרטיס מסך עקב שלל ביקורות חיוביות/שליליות לגבי הכרטיס הזה: 9800GTX+ OC - בהתחלה עשיתי הזמנה לכרטיס HD4850, לאור הביקורות הטובות שקיבל הכרטיס של NVIDIA התחלתי קצת לתהות אם כדאי להוסיף סכום זעיר של 20 ש"ח, ולשדרג את הכרטיס ל- 9800GTX+. ואכן שיניתי, אבל אחרי כניסה נוספת לפורומים בחו"ל קיבלתי רושם אחר, אז שוב שינתי את ההזמנה ל-ATI. בקיצור, עכשיו ההזמנה עומדת על הכרטיס 9800GTX+ OC שעולה 890 ש"ח, אני אצטרך לחכות לו שבועיים עד שתגיע המכולה הבאה, אבל רציתי לדעת אם אני עושה את הצעד הנכון? חיכיתי הרבה זמן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לנצל ממנו את …

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by rs6,

בחדשה האחרונה עליו נאמר שהוא יכיל 12 צינורות עיבוד ויאפשר מקסימום 16 צינורות אז מה הכוונה פו ? שהוא יכיל 12 צינורות פעילים ו4 רדומים כמו ב 9800se או שכרגע יהיו לו 12 צינורות ו ati יוציאו בקרוב גירסה עם 16 צינורות ? תודה למי שיענה RS6

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. שלום אני בונה מפרט לחבר למשחקים , רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של עד 1600 ש"ח . שאר החלקים הם: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Gold 4GB 5-5-5-18 OCZ2G8004GK תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. האם הגיע הזמן להחליף את המסך? (17" מודל 770V של מאג, בן 4.5 שנים)

18. מעוניין לקנות מסך 19lcd בתקציב נמוך של 2500 שח ראיתי את ה913N אצל הדובים במחיר של 2490 רציתי לדעת אם זה המסך הכי טוב מבחינת מפרט שאני יכול להביא במחיר הזה.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by xcalibur,

הכותרת. תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. אין תוספת לכותרת..

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by Genom_g,

כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by snapdragon,

האם כדאי להשקיע 600 שקל כדי להחליף כרטיס מסך כך שהציון של 3DMARK05 יעלה מ2000 ל 4500 ? מדובר על לוח אם וכרטיס AGP, ככה שאם אני ארצה שיפור גדול יותר אני אצטרך להשקיע הרבה יותר.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה יותר חזק? אחד יותר מהיר אבל 64 ביט,והשני 128,ויותר איטי. מה לבחור? או שיש לכם המלצה על כררטיס במחיר דומה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. Started by Armageddon1,

זהו הג'פה MX שלי שיגע אותי.... אני צריך דחוף לקנות כרטיס חדש או שהמחשב יתפוצץ (אני יפוצץ אותו)

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. Started by lol2k,

שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce PX6600TD. הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שאני יראה את המחשב בטלוויזיה אבל אני לא מצליח לראות טלווזיה במחשב. (כמובן יש לי יציאת HDTV) לתמונה תודה רבה רבה לכל העוזרים - זה מאוד דחוף בתודה רועי...

• 6 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים