עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DoR TnT,

יש לי בעיה במחשב הוא לא נותן לי במשחקים להעלות מעל רזולוציה 1024*768 וכשאני מחבר את הטלויזיה שלי דרך DVI TO HDMI ואני עושה רזולוציה של 720P אז המסך מראה לי ירוק ומלא מריחות ואילו במחשב של אחי עם אותו כבל ואותה טלויזיה אין שום מריחות ולא כלום יש לו 9800GTX. אהה ועוד משהו אצלי בדריבר זה מראה כאילו יש יציאה של HDMI ואצל אחי זה מראה כאילו זה מחובר דרך DVI אי אפשר לשנות את ההגדרה הזאת. ניסיתי למחוק דריברים ולהתקין ידני וגם דרך דריבר קלינר. כל הקטע עם הרזולוציות קרה מאז שפירמטתי פעם אחרונה אם אני לא טועה וזה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו עם הטלויזיה זה מפריע רצח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by Asaf-K,

מה קורה חברה!!! (שנים שלא ביקרתי פה ;D) כמו שהבנתם מהכותרת.....אני צריך עזרה ברכישת כרטיס מסך. ההתלבטות כרגע עומדת בין: 1) Asus Geforce FX 5900 V9950 128MB DDR 2) ATI Radeon 9800 PRO 128MB ??? ??? ??? כל עזרה/הצעה/הארה/הערה......וכו יתקבלו בברכה. מה שכן... הייתי מאוד רוצה שלא ינתנו פה תשובות כמו : " תקנה את ה Asus כי שמעתי שהוא יותר טוב" מאוד יעזור לי לדוגמא קישורים מהסוג הזה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=r9800256&page=4 רק עם הכרטיסים הרלוונטיים (בקישורית הזו מופיע רק ה-9800).

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. יש מה לחשוש מהם?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  4. שלום, אבקש להמלצה לכרטיס מסך לצרכי עבודה. תקציב קצת פחות מ 10K. תודה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני הולך לקנות לאחותי הקטנה מחשב ואחד הדברים שהיא אוהבת זה כמובן לשחק,חשבתי על כרטיס מסך רדאון 9200 או FX 5200 איזה עדיף?

6. Started by lmlm,

אם אני קונה כרטיס חזק כמו 1900 או 7800 וכשיצא משחקים שתומכים ב DX10 אני עדיין אוכל לשחק בהם ברזולוציות גבוהות? אם לא אז באיזה רזולוציה? ואפקטים אני אוכל?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by RT-PRO,

בקשר לכרטיסי מסך אני כבר מזמן לא מעודכן, אז בבקשה תמליצו לי על משהו בסביבות ה 500 שקל גג.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by Quickly,

שלום פורום יקר. הרבה זמן לא הייתי פה ואני כבר לא מתמצא במה כדיי ומה לא קיצר אני שוקל להחליף ל7900GT השאלה אם זה הכרטיס שמומלץ לי נכון לעכשיו או שבכלל כדיי לי לחכות אם כל DX10 שעומד לצאת קיצר אין לי מושג התקציב שלי זה בערך 1700 שקל ראיתי ש 7900 GT נכנס לי אולי שווה משהו מבית ATI שאני קניתי את הXL הוא היה הכרטיס הכי מומלץ אחריו בא ה7800GT קיצר מה הכרטיס הכי משתלם היום

9. Started by amitgv1,

האם יש הבדלי ביצועי משמעותיים בין הכרטיס הזה ל- 512M ? האם שווה עוד כמאתיים ש"ח ?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. כמה אני אמור לקבל בבדיקה של המשחקים ( game tast ) שיש שם תשלושת משחקים..

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by orenalster,

שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA חבר'ה ניסיתי את כל האופציות וחרשתי על הפורום ולא מצאתי פיתרון אני חייב עזרה!!! אין בהגדרות של הדרייבר שום דרך להורות לכרטיס להוציא DVI. הדרך היחידה לעשות זאת היא עם כפתור SOURCE וזה לא מצליח

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  13. אז מצאתי עוד כרטיס נוסף בארון ההפתעות של הדוד, כמובן ששנינו נובים שלא מתעסקים כל כך במשחקים וכו'. חיפשתי בגוגל ומצאתי כרטיס MAINSTREAM מ2006, תומך בDX 9 ועלה בזמנו 1200 ש"ח. אלה הנתונים שמצאתי * Ultrathreaded SM 3.0 engine with fast dynamic branching * 500 MHz core speed * 1.0 GHz memory speed * 256-bit memory interface * 12 Pixel shader processors * 8 Vertex shader processors * 512-bit Ring Bus memory controller with 256-bit GDDR3 memory * 2 dual link DVI connectors * HDTV and ViVO enabled * HDCP option for board implementation נאמר שאני משפצר את המארז יפה יפה והוא מתוכנן להיות בOC מקסימלי עם הקירור סטוק שעליו, זה כרטיס סביר ? (סב…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. Started by vampirus,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 דגמים לרכישה של מסך LCD, הראשון, LG l1710b , בגודל 17'. השני Mag LT865, בגודל 18'. שניהם בסביבות 2700-3000 ש"ח. (אם למישהו יש רעיון יותר מוצלח....) בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. מה הכי כדאי? עד 200 שקל דרישות הכרטיס: איכות TV-OUT טובה PCI-E X16 חיבור DVI לא למשחקים כלל!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. Started by qt1h00,

קניתי GT250 אבל אחרי שהתקנתי אותו המחשב לא מבצע BOOT, המסך שחור, שום צליל. חיברתי את המחברים של הספק לכרטיס. אני חושב בכיוון של ספק אבל מה ההגיון יש לי משהו סביר CHIFTEC 550EW מה דעתכם? מה זהעוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by OnlyOne,

שלום לכולם ברצוני לדעת האם יגרם צוואר בקבוק בשילוב המעבד : Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM והכרטיס מסך:Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה ויום טוב

18. אותו דבר כמו בכותרת איזה כרטיס כדי לי לקנות מי מהם יותר חזק ובכמה אחוזים יותר?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  19. יש לי בעיה בזמן שאני צופה בסרטים בד"כ מסוג WMV או בסרטים שנותנים לצפות באתר של קשת... אני רואה את הצבעים ככה... יש לי מסך L194WT של LG וכרטיס מסך סאפיר RADEON 1600 PRO הנה דבר שימחיש את הבעיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by e.N.m,

היי, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאד מוזרה =\ אני עם Vista 64Bit ו-4870 וה-Catalyst 8.8 ואני לא מצליח למצוא את הפרופילים. אני פתחתי את המנעול, סימנתי ב-V, יצרתי 2 פרופילים ושמרתי אותם אבל אני לא מוצא אותם. אני מנסה להכנס ל-C:\Users\Your Windows ID\AppData\Local\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML אבל, AppData והלאה פשוט לא קיימים אצלי. תודה לעוזרים, אלן.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by kman888,

קודם כל תודה. בעזרתכם קניתי כרטיס מסך. ועכשיו לשאלה. אני רוצה לחבר למחשב 2 מסכים. מסך חדש שמתחבר בHDMI ומסך ישן יותר שיש לו רק Vga הבעיה שבכרטיס המסך שקניתי אין יציאת VGA אבל במחשב עצמו יש כרטיס מסך מובנה שלו יש יציאת VGA. אז חיברתי את המסך החדש לכרטיס מסך החדש ואת המסך הישן ליציאת הVga שקיימת במחשב (לא בכרטיס המסך) ושני המסכים עובדים השאלה היא האם זה שחיברתי את המסך הישן ליציאת VGA. במחשב פוגעת לי בביצועים או שמבחינת המחשב זה שקוף לאן חיברתי את המסכים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  22. שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן....מישהו יכול להסביר לי? ומה יותר טוב?...האם הבדל המחירים מצדיק את אחת מהטכנולוגיות האלה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. אני צריך שני דריברים, אחד לכרטיס קול והשני לכרטיס מסך. אני צריך את הדריבר החדש ביותר לכרטיס מסך - GeForce FX 5200 ואת הדריבר החדש ביותר לכרטיס קול - Game Port for Creative בבקשה תביאו לי אני חייב את זה...תודה רבה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by yossi_gr,

שלום אני מחפש כרטיס מסך יש לי Geforce mx 440 והוא ממש לא משהו עד עכשיו הוא סחב את כל המשחקים. עכשיו יש לי לוח אדם Asus p4s8x ואני שאול איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי? דבר שלא הזכרתי אני חייל והתקציב לא הכי גבוהה אז כן אני יהיה ישראלי ויגיד את המשפט הכי נופץ "אני רוצה את הכי טוב שיש בהכי מעט כסף" מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו בתודה יוסי

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  25. ברשותי מחשב שעליו התקנתי כרטיס מסך של ATI עם יציאת טלוויזיה היציאה בכרטיס מסך הוא חיבור שנראה כמו S-VIDEO עם הכרטיס בא מתאם מהמחבר שנראה כמו S-VIDEO ל RGB אל כרטיס זה חיברתי טלוויזיה ישנה שיש לה רק חיבור TV כלומר בננה בצבע צהוב עבור התמונה ושני חיבורים נוספים עבור רמקול ימין ורמקול שמאל בחוברת הוראות רשום שהתמונה עבור טלוויזיות עם סוג חיבור כזה אמור לצאת מיציאה אחת מתוך ה RGB של המתאם חיברתי את הטלוויזיה למתאם אך רואים תמונה רק שאני מחבר ליציאה שונה לחלוטין במתאם RGB לעומת המתואר בחוברת הוראות אני רואה תמונה ושומע קול אבל!! התמונה בשחור לבן אין צבע למה!!! ניסיתי מתאם של חבר אותה בעיה התמונה יוצאת מחיבור שונה במתאם של החבר ועדיין רואים תמונה בשחור לבן ניסיתי לשחק עם הצבעי…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.