עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sasonhaim,

איזה חברה הכי טובה הכי שקטה אפשר גם שיהיה זול יחסית ויהיה לה קירור טוב מאודדד חשוב!!! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by טייגרהיל,

שלום לפורום יש לי מחשב חדש עם כרטיס חלש יחסית (x550). החריץ הוא PCI-E לצערי אין לי מושג לגבי ספק הכוח (יש מצב לבדוק ללא פתיחת המארז ?) יש לי תקציב של בערך 700-1000 ש"ח למרות שעד עכשיו היו לי רק כרטיסי ATI, אני פתוח לרעיונות לגבי כרטיסים של nVidia למי שמתעניין - אני משחק במחשב הרבה יחסית ולכן הצורך בכרטיס חזק (x550 די מקרטע עם Oblivion) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD6870 של ספיר והגדרתי בקטליסט קונטרול סנטר בתוך הגדרות צבע שב3D יהיה יותר בהיר הצבע ובשולחן עבודה יהיה קצת כהה עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק אני יוצא ממנו ואז השולחן עבודה ניהיה לי בהיר מאוד ואז אני צריךל להכנס לקטליסט קונטרול סנטר וולחוץ REACTIVE ATI COLOR CONTROL וזה חוזר לעצנו מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות בנוגע לזה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by iyehuda,

והאם זה לא עושה נזקים

5. Started by UnkownK,

אלהן חברה=] אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין ה 9800se שהוא 256ביט לבין ה 9600xt. בגדול 9600xt אני יודע שהוא יותר טוב אבל זה די בקצת והם עולים אותו מחיר, אז רציתי להתייעץ איתכם מה לדעתכם כדאי לי? ה9800se הוא 256ביט ככה שהבנתי שיש מצב שאפשר לעשות לו סופטמוד אבל זה רק ב1 לכל כמה כרטיסים. אפשר בבקשה שמי שכותב איזה עדיף, שגם יפרט שאני ידע שיש ביסוס לטענה. הכרטיס מסך של ה ה9800se הוא של חברת yuan www.yuan.com.tw למי שרוצה עוד פרטים, ושל ה9600xt לא משנה לי החברה אז זה לא משנה כרגע. אם צריך עוד פרטים תודיעו לי (בנוגע למפרט , המערכת שלי תנצל את שני הכרטיסים אז אין טעם לכתוב בכל מקרה..) תודה מראש לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by ברק,

תהנו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by kliftag,

HD4890 מול GTX275 === HD4890 toxic-oc version מול GTX275 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. כל הצבעים נמרחים לי ... . על המסך במשחקי ם ... בwindwos זה עוד בסדר .. אני דיי בפניקה שלא נדבר על משחקים אי אפשר להפעיל בכלל בכלל ! הכל צבע בתוך צבע כמאט ולא רואים מסך או שיש פסים כחולים לכל עובר המסך ... גם בתוכנה ati tool שמפעילים את הקוייה כל המסך מתחרפן לגמריייי ולא עשיתי אוברקלוק.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. אז כמוש הכותרת אומרת, השאלה היא האם אפשר להריץ תכני HD על כ.מ. כמו 9250? והאם ה-1300P או 1600P לא עדיפים עליו?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by ofershap,

אני צריך מסך 17 אינץ' שיעבוד טוב במשחקים. הוא לא צריך להיות LCD. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח,אם אפשר תרשמו לי גם איפה אפשר להשיג אותו תודה מראש.

11. Started by orkir,

כמובן שאני מדבר על 8800GTS... איפה בא לידי ביטוי כמות גדולה יותר של זיכרון והאם ההשפעה במשחקים היא גדולה? כיום יש לי מסך עם רזולוציה של 768*1366, על איזה כרטיס אתם ממליצים ללכת? תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by meni99,

אומרים שהוא משתווה לסמסונג נכון ?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by shloosh,

עדיף שיהיה רדאון אבל לא כ"כ משנה. ושהכרטיס יהיה הכי חזק שאפשר, לא מעניין אותי דברים אחרים... נ.ב שיהיה יותר חזק מכל ה-4mx כי זה הכרטיס הנוכחי...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP בתקציב של 1000 ש"ח + אני רוצה כרטיס שיהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ושיהיה טוב לOC ושיעמוד בחום הגבוה עם הקירור Stock תודה מראש לכל העוזרים

15. מהו הכרטיס הכי משתלם בתחום ה1000שח. של אנוידיה זה GTX 260 SP216 האגדי (כ950שח) לאייטיאיי יש שניים את ה 4870 1GIG(כ1000שח) ואת ה 4890 1GIG החדש(כ1050שח) ואני לא מדבר על 275GTX שעובר את ה1100. אשמח לשמוע לשמוע את הדעות שלכם. בקרוב מחשב חדש. E8400

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. Started by sofix4,

^^^

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  17. :'( שיחקתי לי בשקט כמה שנים טובות בלי שום בעיות ובלי שום שינוי הגדרות ופתאום בזמן שאני משחק ב- CS 1.6 המשחק מתחיל להבהב ו"להשתגע" ריבועים, משולשים וכל מיני צורות מבולגנות מופיעות על המשחק והוא פשוט קורס. חשבתי שהבעיה היא רק במשחק הזה... התקנתי משחק נוסף אותה בעיה... עוד משחק אותה בעיה, שום משחק לא עובד. עשיתי בדיקה ב- DXDIAG ובטסטים של Direct3D גם כן הופיעו המשולשים וצורות המשונות אבל המחשב לא כתב שיש שגיאה כלשהי והטסט פשוט ניתקע אבל לא אמר שיש שגיאה כלשהיא. ניסיתי הכל, מחקתי את הדרייבר והתקנתי שוב, הורדתי את העידכונים הכי חדשים, עשיתי הכל ועדיין לא עובד. אז למה זה קרה לא נגעתי בשום הגדרות מזה למה למה? הכרטיס מסך שלי: NVIDIA GeForce4 MX 440 תודה...

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  18. מעניין אותי במיוחד ב OpenGL

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by J S Bach,

היי, אני אשמח לקבל המלצות לכ.מסך ב-300 ש"ח לקרובי משפחה. הוא ישמש מעט למשחקים פשוטים [sPORE או SIMS 3 מקסימום] ולעוד כל מיני פעולות פשוטות. בתודה מראש. עריכה: חשבתי על HD4650: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5061 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2374

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by A1eX,

העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by zBuv,

הי לכולם, אולי תוכלו לעזור או אפילו ליעץ. אני מחפש כרטיס דגימה לוידאו אנלוגי - לא משהו סופר יקר אבל.... משהו שיתן תוצאה מקצועית. את MATROX למדתי לשנוא אחרי ה RT2500. דרייברים מעפנים, פשוט סיוט. עד כמה שקראתי כל כרטיסי ATI וכדומה לא מספקים את הסחורה. לא מחפש כרטיס שידגום ללא דחיסה או כרטיס שידחוס רע. מחפש פתרון לדחיסה ב Realtime ל MPEG1 ו MPEG2 באיכות. די התקבעתי על שני דגמים. Dazzle digital video creator 150. ו Plextor ConvertX. היתרון שאני רואה בפלקסטור זה הדחיסה ל MPEG4. מה שאני מבקש ממכם זה : א. בעד ונגד כל כרטיס. ב. אם מישהו עבד / עובד עם אחד מהם (או אפילו שניהם) - אשמח לקרוא ביקורת. ג. אם למישהו יש הצעה לכרטיס אחר - אשמח לקרא (נא לנמק).

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by Static,

1. יש מסך יותר טוב מה LCD LG17" 1750HQ במחיר 1600ש"ח? לפי מה שבדקתי במחירים עד 1800ש"ח והנתונים "על הנייר" הוא נראה הכי אטרקטיבי מה אתם אומרים? 2. אני צריך למחשב השני בבית מסך CRT 17" חשבתי ללכת על משהו זול עם מסך שטוח שיעשה את העבודה חשבתי לכיוון Viewsonic E70F+SB Flat Monitor שעולה 660ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=660.00;7236 יש עליו איזה ביקורות\המלצות? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים של עד 680ש"ח בערך? נ.ב. בדקתי את הת'רד שפתחו על מסכי LCD מומלצים והוא לא ממש מעודכן לכן אני שואל את זה פה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. אז מצאתי עוד כרטיס נוסף בארון ההפתעות של הדוד, כמובן ששנינו נובים שלא מתעסקים כל כך במשחקים וכו'. חיפשתי בגוגל ומצאתי כרטיס MAINSTREAM מ2006, תומך בDX 9 ועלה בזמנו 1200 ש"ח. אלה הנתונים שמצאתי * Ultrathreaded SM 3.0 engine with fast dynamic branching * 500 MHz core speed * 1.0 GHz memory speed * 256-bit memory interface * 12 Pixel shader processors * 8 Vertex shader processors * 512-bit Ring Bus memory controller with 256-bit GDDR3 memory * 2 dual link DVI connectors * HDTV and ViVO enabled * HDCP option for board implementation נאמר שאני משפצר את המארז יפה יפה והוא מתוכנן להיות בOC מקסימלי עם הקירור סטוק שעליו, זה כרטיס סביר ? (סב…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. שלום יש לי 3DMARK 05 גרסת PRO 1.00 עכשיו המפרט שלי בצד ימין אני פעם ראשונה משתמש בתוכנה ואני רוצה לבדוק את כל ביצועי המפרט שלי בבת אחת לא לרק לכרטיס מסך אלא כל המחשב עכשיו תסבירו לי על איזה הגדרות אני צריך לשים אותה כי יש שם מלא דברים לסמן ב- V מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. Started by tiestoboy,

היי, לאחר שהתחלתי את התתקנה של הדרייבר נעצרה לי ההתקנה וקפץ לי הודעה שאני צריך להתקין קודם דרייבר VGA סטנדרטי ישן ואז לאחר מכן להתקין את הדרייבר הזה, אך אני לא מצליח לעשות זאת...מה עושים?..זה באג של 4.8?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים