כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אני בקרוב הולך לקנות כ.מ Sapphire HD4870 512MB ומשהו שקצת מפחיד אותי זה ה-2 חיבורי 6 פין שהוא דורש. האם מגיעים 2 מתאמי מולקס ל-6 פין יחד עם הכרטיס? שאלה נוספת, האם ספק ג'נרי 600W יחזיק את הכרטיס? תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מדובר בדרייבר חצי-רשמי ששימש את הדוכן של נוידיה בתערוכת קומפיוטקס האחרונה, וכנראה ילווה את השקת ה-G70 בעוד שבועיים. הביקורות משבחות ברובן. 77.13 נמצא יציב יותר מכל דרייבר בטא נכון להיום, הוריד טמפ' בשיעור של עד 5 מעלות, שיפר את איכות התמונה בכל יישום גרפי ואת קצב הפריימים ברוב המשחקים. אצלי, נכון לעכשיו, מדובר בשיפור של 101 נק' ב3Dmark05 קישור להורדת הדרייבר: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1087 קישור לת'רד בGuru3d: http://forums.guru3d.com/showthread.php?&threadid=139769&perpage=10&highlight=&pagenumber=1
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי GFORCE FX5600 דריברים 56.72 (האחרון ניראה לי ..) אני משתמש הרבה ב nviwe profiles ומידי פעם ... בלי שום הסבר ה nview disply mode נעלם !!! אני ממש לא יודע למה והדרך היחידה שאני מצליך להחזיר אותו זה להתקין מחדש את הדריברים ... (כל פעם !!) אני ממש צריך עזרה כיי זה כבר ממש ממש מעצבן אותי ...!!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו שמע משהו בקשר לכרטיס הזה? מתי הוא יגיע לישראל? לפי מה שאני יודע אפשר להשוות אותו ל 6800 GT מישהו יודע מתי הוא ימכר בארץ אני מת לקנות אותו...
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
Connect3D vs. PowerColor HD4870 - מה עדיף מבין השניים? שחשוב מאוד זה שליטה במהירות המאוורר דרך CCC (הבנתי שה-Connect3D לא היתן לשליטה במאוורר, האם זה נכון?)
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
מה ההבדל ביין PCI-Eל ...AGP והאם PCI-E שייך רק לכרטיסי Nvidia ואם כן אז מה אם הסלוטים של ATI..היסתבכתי רצח..תודה!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר כשאומרים שמפעילים פילטרים ואיך ניתן לעשות זאות כדי להעלות את איכות הגראפיקה של המחשק? הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT XFX
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מנססה לחפש כרטיס מסך למחשב מסוג Shuttle (יחסית ישן) שיש עליו ספק כוח של 250WATT על אותו דגם של מחשב הצלחתי להריץ Geforce 6800GT של NVIDIA ולאחר המון כאב ראש של שינויים בביוס הכרטיס רץ בצורה מעולה עם הדריברים החדשים וללא שום בעיות. (גם לאחר ביטול דברים שמבזבזים חשמל ואין בהם שימוש). עכשיו אני מחפש לאותו מחשב כרטיס אחר, אני מתלבט בין NVIDIA ל ATI כי עם ATI הניסיון היחידי שיש לי זה במחשב הנייד והוא רע (כי אני עובד עם לינוקס והדריברים שלהם הם לא מי יודע מה.. אז אין לי מושג מה המצב בווינדוס). כמובן הדבר הכי חשוב, מדובר על יציאת PCI-E X16 ולמען האמת, לאחר צימצום אפשרויות הגעתי רק לאופציה אחת ה Geforce 8500GT השאלה אם אולי אני מפספס משהו? אולי ל ATI יש כרטיס חזק יותר שיתאים…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום , יש לי ממיר יס בבית ואני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה , אפשר לייעץ לי מה אני צריך ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב חדש ואני צריך לקנות כרטיס מסך. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: MSI GF7050 AMD מעבד: ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD אני משחק במשחקים כמו CRYSIS DRIT GRID אז אני צריך כרטיס מסך טוב שיעבוד לי במשחקים כבדים פחות או יותר והתקציב הוא עד 500 או 700 תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן....מישהו יכול להסביר לי? ומה יותר טוב?...האם הבדל המחירים מצדיק את אחת מהטכנולוגיות האלה?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי עכשיו Asus FX 5200 כרטיס חלש במיוחד , ואני רוצה לקנות כרטיס סביר , זול , כי גם המחשב שלי לא הכי חזק ... אז אני גם ככה הולך לקנות מחשב חדש עוד שנה בערך אז אני לא רוצה להשקיע כסף על כרטיס חדש . בקיצור ראיתי בKSP במציאון את ה9600Pro ב-250 שקל ורציתי לדעת עד כמה שווה לקנות אותו ועד כמה גדול הפער בין ה FX5200 לבין ה9600PRO
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למען צפיה והקלטה כרגע יש לי רק כבלים אנלוגי אבל בעתיד יהיה לי גם ממיר דיגיטלי אז אני רוצה שהוא יתמוך בדיגיטלי שזה בכלל יתן לי את האפשרויות של להקליט סדרות תוכניות לפי תוכנית השידורים.. שיהיה איכותי וחזק המערכת שלי עכשיו זה Intel E6600 Abit IN9 32x MAX EVGA 8800GTS KO Edition 1GBX2 g.SKill 800MHz ומסך DELL 2007WFP רחב על איזה כרטיס ספציפי אתם מציעים ואיזה עוד כרטיסים כדאי לי להסתכל ושל איזה חברות? תקציב גמיש אבל הבנתי שהמחירים הם בסביבות 400-500
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שעליו התקנתי כרטיס מסך של ATI עם יציאת טלוויזיה היציאה בכרטיס מסך הוא חיבור שנראה כמו S-VIDEO עם הכרטיס בא מתאם מהמחבר שנראה כמו S-VIDEO ל RGB אל כרטיס זה חיברתי טלוויזיה ישנה שיש לה רק חיבור TV כלומר בננה בצבע צהוב עבור התמונה ושני חיבורים נוספים עבור רמקול ימין ורמקול שמאל בחוברת הוראות רשום שהתמונה עבור טלוויזיות עם סוג חיבור כזה אמור לצאת מיציאה אחת מתוך ה RGB של המתאם חיברתי את הטלוויזיה למתאם אך רואים תמונה רק שאני מחבר ליציאה שונה לחלוטין במתאם RGB לעומת המתואר בחוברת הוראות אני רואה תמונה ושומע קול אבל!! התמונה בשחור לבן אין צבע למה!!! ניסיתי מתאם של חבר אותה בעיה התמונה יוצאת מחיבור שונה במתאם של החבר ועדיין רואים תמונה בשחור לבן ניסיתי לשחק עם הצבעי…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין asus 6600gt 128mb ל club 3d 6800gt 256mb אודה לתגובה מהירה מפני שאין לי עוד הרבה זמן להחליט
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 כי ה…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הבעיה די מוכרת, כשהכבל נפגם, ולא מעביר את כל הצבעים, במקרה שלי את הכחול, ורציתי להחליף את הכבל, יש לי בבית כמה מסכים ישנים הבעיה שהחיבור בצד הפנימי החיבור של כל אחד שונה, איך מתגברים על זה?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
או קאיי, אצלי בבית ישנם ארבעה מצלמות במעגל סגור, המצלמות כולן מחוברות לממיר שמחובר לוידאו וטלוויזיה שמקליט נוןסטופ - הבעיה היא שהאיכות חרא ומס' הפריימים לשניה מאוד נמוך מה שמוריד מערכו של הצילום לצילום של תמונות של ממש. בקיצור המלצתי לאבא שלי להשקיע קצת כסף ולקנות מחשב, לחבר (בעזרת כרטיס) את המצלמות אל המחשב, ובעזרת תוכנה שאני בטוח שבאה עם הכרטיס המחשב יקליט נוןסטופ את הפלט של המצלמות וככה יהיה לנו הרבה יותר נוח, יותר קל והכי חשוב יותר איכותי. לכן בניתי מפרט מסויים למחשב שיהיה, מפרט לא הכי הכי - משהו בסביבות ה- 3700 - 4000 כולל מסך וספק אל פסק. בניתי את המחשב בהתאם לדרישות של הכרטיס שראיתי ועכשיו מתעוררות שאלות: זה הוא הכרטיס אשר ברצוני לקנות: http://www.zigzag2000.co.il/…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
התוצאת שלי היית 1500 נקודות... איך זה? האם יש דרך להשיג serial טוב כי זה לא נותן לי לפעול באינטרנט!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כן שלום אני חושב על לקנות כ-מסך טוב למחשב שלי ואני רוצה את העצה שלכם ........... אני חשבתי בכיוון של FX כגון: FX5700 ULTRA DDR3 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html או...... FX5900XT 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_2.html יש פה שוני........ וגם זה סך הכל 100 שקל הפרש בין אחד לשני ...אז תגידו לי מה כדי מכל בחינות.......
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס הנ"ל ובאתר החברה בין יתר דרישות המערכת רשום: An available hard disk drive power dongle אשמח אם מישהו יוכל להסביר באופן מפורט למה הכוונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הכרטיס GeForce 6600GT AGP X8 שנסקר כאן: http://hwzone.co.il/reviews.php?file=alb6600agp יתאים ללוח אם ASUS P4S533-VM שתומך בAGP X4: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01 ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-