כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה...יש לי איזה 1300-1500 שח..(ואי אפשר להתגמש...)... אני צריך מסך...בעיקר לסרטים וגם למשחקים...אבל המשחקים זה לא העיקר...ממש לא העיקר...זה אולי 10% ממה שאני עושה על המחשב במשך השבוע..!!..(משהו כמו 2-4 שעות בשבוע) אני מחפש מסך איכותי...אני לא יכול להוציא יותר מזה כסף...ובגלל זה ירדה האפשרות של הLG F900P... אז ככה הנה רשימת המסכים(קישורים לאתרי יצרן): Samsung 955DF Samsung 997DF Hyundai Q995 ViewSonic E92f+SB עכשיו פירוט על המסכים: Samsung 955DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1600X1200 תדר אופקי - 30Khz עד 85Khz תדר אנכי - 50Hz עד 160Hz רוחב פס - 185Mhz גודל נקודה - 0.2 תמונה - Samsung 997DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יספק הכי טוב את הסחורה? מסך, 22'' TAGAN BZ700 I5 וכל השאר לא רלוונטי.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 ואני מאוד מאוד רוצה להחליף לו כרטיס מסך.. זה אפשרי?? ואם כן אז איפה וכמה?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך 9700 עדכנתי את הדריברים האחרונים בלי ה קונטרול פאנל. עכשיו אני רוצה לעשות את מה שאני רואה במסך אני אראה ב TV. יש כל מני אפש' אבל הצלחתי לעשות רק שה TV יהיה המשך של ה DESKTOP. כמו כן בהתחלה (אחרי הפורמט הרוזלוציה שהייתה מוגדרת ל TV הייתה 640*480 וראו ב TV פצצה. ניסיתי לראות איך רואים ב 800*600 ורואים פחות לכן, באתי להחזיר למצב הקודם אבל אין יותר את הרזולציה של ה 640*480. אז לסיכום, איך אני עושה שה TV לא יהיה המשך של השולחן עבודה. איך אני מגדיר שה TV תעבוד ב 640*480? בנוסף אם אני נכנס למשחק ואני שם בו רזולוציה נמוכה ממה שאני משמתש בשולחן עבודה (1024*768) אני רואה חלקים שחורים ואני צריך לכוון תמסך בגלל זה, מה אפשר לעשות? מצטער על האורך …
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב GeForce 8600 gs או GeForce 8600 gt או GeForce 8600 gts תודה אם תוכלו לעזור לי בזה...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב שעולה בסביבות ה300 שקלים... מצאתי 2 שאני מתלבט ביניהם: זה שעולה 338 כולל משלוח או זה שעולה 384 כולל משלוח בבקשה תעזרו לי לבחור, ואם יש לכם עוד דברים להציע בסביבות ה300 שקל (אפילו יד שנייה) בבקשה תמליצו לי...
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מדגיש. AGP. לא PCIE
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
סתכלו חברים אני משחק משחקים כבדים כמו crysis,Stranglehold,World in Conflict ואחרי שאני משחק זמן ממושכך או פתאום (אחרי 20 דקות + -) אני רואה פסים מקווקוים אדומים לרוחב. למה זה קורה ? אני משחק בכל המשחקים על רזולוציה 1280X1024 וHIGH האם אני צריך להוריד את הHIGH למדיום ?
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=999 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות HERCULES RADEON 9700 PRO... אוקייי אחרי ששמעתי על ההסכמים שחותמת NVIDIA עם חברות משחקים אני חושב שאני ילך על GEFORCE FX או GEFORCE 4TI עכשיו מה מבין שני הכרטיסים האו הוא מומלץ יותר ? Leadtek WinFast A300 TD MyVIVO GeForce FX 5800 או GeForce FX 5800 Asus V9900 TD 128MB או ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB ישנה גם האופצה של ה HERCULES RADEON 9700 PRO אבל אני שואל את עצמי אם באמת כדאי לי לקנות כרטיס שאולי לא ינוצל על ידי משחקי העתיד הקרוב... :'( אני ממש מצפה לתגובות שלכם !!! תודה ראש דרך אגב אם יש לכם המלצות אחרות תרשמו גם אותם...
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז אני חושב על לקנות מסך חדש לאח שלי כי יש לנו כבר מסכים ישנים מאד כמו הסוני 200GS. אז אני לא יודע אם שווה לי לתקן אותו בעד 300 ש''ח. אז חשבתי לקנות כבר מסך חדש. יש לנו גם את המסך 786FD MAG. אבל השאלה אם המסך הזה מספיק טוב למשחקים וסרטים? או שכבר עדיף לקנות מסך חדש? תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני יודע שזאת בטח שאלה שנשאלה פה באופן כללי כמה פעמים אבל גם לאחר חיפוש לא מצאתי תשובות שחפשתי ! טוב אני רוצה לקנות מסך LCD , ומאוד בא לי על המסך של Lenovo 19W יענו widescreen אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על החברה הזאת (Lenovo) ? האם כדי בכלל WideScreen או רגיל ? או שיש לכם המלצות שונות לגמריי , אני ישמח לדעת גם אותם תודה בכל אופן !
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הזמנתי ועדיין יכול להתחרט.... :s05: את הכרטיס הזה: http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_HD2400XT-Sonic.html עם שנתיים אחריות (זה לא מזד מחשבים... ) במחיר של 300 ש"ח. האם עדיף לי כרטיס של GIGABYTE GV-NX85T256H GEFORCE 8500GT עם DDR2 במחיר דומה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד I5 - 4590 ספק כח : thermaltake tr2 500wזיכרון 8G 1033 כרטיס מסך : gtx 750 {לא TI} ssd : evo 840 120G hdd : wd 1T green אני עובד באופן קבוע על טלויזיה 40" 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים בעיקר אך בעיקר The Witcher® 3: Wild Hunt מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח {עד 1100 עם חריגה} על מנת להפעיל משחקים על הגדרות בינוניות לפחות באופן חלק
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי OC ל970GTX שלי והכרטיס כל הזמן קורס במנוחה, במאמץ הוא מחזיק 40 דקות ויותר אבל שאני יוצא ממשחקים או סתם גולש באינטרנט או משאיר את המחשב לבד לכמה שעות אני רואה שהתדרים חזרו למקור- כלומר הOC קרס. למה זה קורה? קראתי משהו שזה יכול להיות בגלל שהמעבד משחק עם המתחים של עצמו ובתדרים זה יוצר בעיה. המעבד הוא i5 3470
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך R9 290 יש לי גם כרטיס ישן 9600GT של נוידיה האם אני יוכל לשלב את שניהם אחרי שDIRCTX 12 יצא? ואז הPHYSX ירוץ בצורה נורמלית ( אם הנוידיה יריץ רק PHYSX ולא את הגרפיקה אז הוא יוכל להתמודד איתו יופי) מה נראה לכם יקרה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב סביר ביותר לכל הדיעות פנטיום 4 3 גיגה עם גיגה זיכרון וכרטיס מסך x800 xt pe והבעייה היא כזו באתר בתוכנה 3dmark 03 על רזולוציית 768*1024 בלי פילטרים קיבל הכרטיס שלי 11573 אבל שאני מריץ בדיקה קיבלתי 7128 מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה!?!?!?!? הדרייברים מעודכנים הכל פיקס מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx970? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו, ראיתי לאחרונה שהמסך שלי עושה בעיות הוא מתחמם בטירוףףף ולא הבנתי למה. אז שמתי אותו במחשב השני שלי והוא לא התחמם בכלל. החלפתי מסך שהיה לי מהמחשב השני עם שלי שלו היה לו כלום, ויום אחד אני בודק אם היו לו פיקסלים שרופים ואני מגלה שיש לו אחד. השאלה שלי אם הספק כוח\לוח אם אוו כרטיס מסך יכולים לגרום לשריפה של פיקסלים בגלל סיפוק מתח\ גרימה לחימום יתר של המסך?? דבר נוסף, יש לי 6600GT בטמפ' של איזה 40 מעלות מנוחה +-.. זה משפיע על איכות התמונה? שאלה נוספת שמתרידה אותי זה אם מותר לשטוף תמסך בסמרטוט מים לח? אוו שצריך חומר מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מתכוון לדוגמא: האם יש הבדל בין כרטיס 8600GT של חברת LEADTEK מאשר של חברת ASUS מבחינת הכרטיס עצמו ולא מה שמגיע בחבילה עצמה??? ואם כן האם הוא מצדיק הפרש של מעל 100 ש"ח לטובת ASUS??? כולל גם יכולות של OC האם יש הבדל?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הבא במחיר שצוין? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 האם Albatron נחשבת לחברה טובה? האם הקירור כה טוב? אולי עדיף חברה אחרת? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך leadtek px780GT ועכשיו פרמטתי את המחשב והביצועים שלו ממש גרועים (10 FPS בסין אפיסוד על הגדרות הכי נמוכות) מקודם הוא פעל אחלה מה קרה ומה צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-