עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sh2006,

"עוד כרטיס שנחשף הוא ה-8600GTS שיבוסס על ליבת ה-G84-400 של NVIDIA. הכרטיס החדש יגיע בשני גירסאות בעלות 256MB או 512MB ..." (מבזק מכותרות האתר) האם לדעתכם 8600GTS ינצל 512 של זיכרון???

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by david85,

בתקופה האחרונה יש שיגעון דרייברים אדיר משום מה... ??? :..... בכל מקרה יש דרייברים חדשים שיצאו ומכיוון שבאתר לא הודיעו על זה אז אני נותן לכם כאן קישור לגירסה החדשה והמתקדמת של הדרייברים: http://www.guru3d.com/files/ הגירסה היא למערכות מסוימות והיא של 42.51 תהנו תגובות על השיפורים או משהו יתקבלו בברכה. ביי.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  3. שלום, במחשב שלי יש כרגע כרטיס מסדרת ATI3650 אני מעוניין להחליפו בכרטיס מתקדם יותר (אבל לא להוציא הרבה מדי כסף) - מה שחשוב לי: 1. יציאת HDMI - חובה 2. יציאת VGA - חובה 3. משחקיות ב-1280X1024 אבל גם ב-1024X768 לא הולך לריב עם אף אחד - רב המשחקים הם אסטרטגיה (C&C, WARCRAFT, ומתי שיצא STARCRAFT2 ) 4. רצוי שיהיה קירור פאסיבי - או מאוורר שלא עושה יותר מדי רעש 5. ביצועים יותר טובים מהכרטיס הנוכחי 6. רצוי ATI - אני לא משתגע על הדרייברים של NVIDIA משום מה הם תמיד מצליחים לעצבן אותי לא מתוכנן OC רצוי מ-SKYPC שאני מכיר אותם טוב מצאתי שני כרטיסים - 1. 4670 http://skypc.co.il/pl_product~9S4670M5U~8~0.htm 2. 5570 שגם יתן DX11 http://skypc.co.il/pl_product~9S5570H2~8~0.htm תודה, ג…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. הייתי אמור לקנות 7600 מומהר כי הייתי צריך את הכרטיס של ה8800GT ובסוף הסתדר ואני קונה 8800GT רק צריך עזרה.. שלושת הכרטיסים הם ! ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe במה אני מתלבט ! 1.איזה משחק מקבלים ב8800GT של Leadtek בASUS מקבלים COH:OF 2.באיזה מהכרטיסים הבאים המאורר גדול יותר ? 3.מה אתם ממליצים ! והאם כדי בכלל להוסיף עוד קצת כסף ולקחת את הASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe למרות שזה עם אותו קירור של ה8800GT בלי הOC ?? והשאלה הבאה האם כדי לחכות לכרטיס החדש שיושק בקרוב של חברת ATI ? מה מחירו יהיה בארץ והאם הוא יהיה טוב יותר מה8800GT ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by RASTA^MAN,

מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים ? ובמה עדיף לשחק ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by getsomefood,

מתי ati/nvidia יוציאו את כרטיסי הדור הבא שלהם (שתומכים בdx10) האם זה יגיע בערך באותו זמן של המעבד החדש של intel?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by rony1880,

היי איזה מהם חזק יותר למישחקים? רוני

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. היי חברים אני לא מבין דבר בכרטיסי מסך או בכלל בחומרת מחשב, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר 2 מסכי מחשב (VGA/DVI) ומסך טלויזיה 50" (HDMI) יחד ובנוסף להריץ משחקים גם על רזולוציות גבוהות (אני מאוד רוצה לשחק על המסך טלויזיה) (אני לא גיימר מטורף אבל מדי פעם משחק BF4 וכו') בנוסף, הבנתי שאם כרטיס מסך מתקדם אני אצטרך גם לקנות ספק כוח מתקדם יותר, אני כרגע עם NVIDIA GeForce GTS 450 ועם ספק כוח 400watt - האם אצטרך לקנות גם ספק כוח חדש? אם כן, תוכלו להמליץ לי איזה? לא יודע אם זה חשוב לשיקולים של בחירת כרטיס אבל לוח האם שלי הוא: GIGABYTE H67MA-D2H-B3 וכמובן שאשמח לפתרון הזול ביותר שאפשר למצוא לנ"ל. תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by rider704,

יש לי לוח G55-US3L ו כרטיס מסך 4870 512M... שאלה איך אני יכול לנצל את תמיכתו ב CROSSFIREXת עם בכלל??? כמו כן מארז שלי הוא ANTEC 300 ו ספק כח נמצא ממש ליד הכניסה לכרטיס מסך שני.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  10. אז ככה...יש לי איזה 1300-1500 שח..(ואי אפשר להתגמש...)... אני צריך מסך...בעיקר לסרטים וגם למשחקים...אבל המשחקים זה לא העיקר...ממש לא העיקר...זה אולי 10% ממה שאני עושה על המחשב במשך השבוע..!!..(משהו כמו 2-4 שעות בשבוע) אני מחפש מסך איכותי...אני לא יכול להוציא יותר מזה כסף...ובגלל זה ירדה האפשרות של הLG F900P... אז ככה הנה רשימת המסכים(קישורים לאתרי יצרן): Samsung 955DF Samsung 997DF Hyundai Q995 ViewSonic E92f+SB עכשיו פירוט על המסכים: Samsung 955DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1600X1200 תדר אופקי - 30Khz עד 85Khz תדר אנכי - 50Hz עד 160Hz רוחב פס - 185Mhz גודל נקודה - 0.2 תמונה - Samsung 997DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nahum8,

מה יספק הכי טוב את הסחורה? מסך, 22'' TAGAN BZ700 I5 וכל השאר לא רלוונטי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by YBN,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ‎Lenovo 3000 N100 ואני מאוד מאוד רוצה להחליף לו כרטיס מסך.. זה אפשרי?? ואם כן אז איפה וכמה?? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by xgamer,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך 9700 עדכנתי את הדריברים האחרונים בלי ה קונטרול פאנל. עכשיו אני רוצה לעשות את מה שאני רואה במסך אני אראה ב TV. יש כל מני אפש' אבל הצלחתי לעשות רק שה TV יהיה המשך של ה DESKTOP. כמו כן בהתחלה (אחרי הפורמט הרוזלוציה שהייתה מוגדרת ל TV הייתה 640*480 וראו ב TV פצצה. ניסיתי לראות איך רואים ב 800*600 ורואים פחות לכן, באתי להחזיר למצב הקודם אבל אין יותר את הרזולציה של ה 640*480. אז לסיכום, איך אני עושה שה TV לא יהיה המשך של השולחן עבודה. איך אני מגדיר שה TV תעבוד ב 640*480? בנוסף אם אני נכנס למשחק ואני שם בו רזולוציה נמוכה ממה שאני משמתש בשולחן עבודה (1024*768) אני רואה חלקים שחורים ואני צריך לכוון תמסך בגלל זה, מה אפשר לעשות? מצטער על האורך …

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by lala123,

יש כרטיס מסך שמישתווה ל-psp

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. Started by A-L-o-n,

איזה כרטיס מסך יותר טוב GeForce 8600 gs או GeForce 8600 gt או GeForce 8600 gts תודה אם תוכלו לעזור לי בזה...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש כרטיס מסך טוב שעולה בסביבות ה300 שקלים... מצאתי 2 שאני מתלבט ביניהם: זה שעולה 338 כולל משלוח או זה שעולה 384 כולל משלוח בבקשה תעזרו לי לבחור, ואם יש לכם עוד דברים להציע בסביבות ה300 שקל (אפילו יד שנייה) בבקשה תמליצו לי...

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  17. אני מדגיש. AGP. לא PCIE

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by Swed,

סתכלו חברים אני משחק משחקים כבדים כמו crysis,Stranglehold,World in Conflict ואחרי שאני משחק זמן ממושכך או פתאום (אחרי 20 דקות + -) אני רואה פסים מקווקוים אדומים לרוחב. למה זה קורה ? אני משחק בכל המשחקים על רזולוציה 1280X1024 וHIGH האם אני צריך להוריד את הHIGH למדיום ?

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by lipa,

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=999 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by SUNDUCK,

בהתחלה רציתי לקנות HERCULES RADEON 9700 PRO... אוקייי אחרי ששמעתי על ההסכמים שחותמת NVIDIA עם חברות משחקים אני חושב שאני ילך על GEFORCE FX או GEFORCE 4TI עכשיו מה מבין שני הכרטיסים האו הוא מומלץ יותר ? Leadtek WinFast A300 TD MyVIVO GeForce FX 5800 או GeForce FX 5800 Asus V9900 TD 128MB או ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB ישנה גם האופצה של ה HERCULES RADEON 9700 PRO אבל אני שואל את עצמי אם באמת כדאי לי לקנות כרטיס שאולי לא ינוצל על ידי משחקי העתיד הקרוב... :'( אני ממש מצפה לתגובות שלכם !!! תודה ראש דרך אגב אם יש לכם המלצות אחרות תרשמו גם אותם...

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by STRENGTH,

טוב אז אני חושב על לקנות מסך חדש לאח שלי כי יש לנו כבר מסכים ישנים מאד כמו הסוני 200GS. אז אני לא יודע אם שווה לי לתקן אותו בעד 300 ש''ח. אז חשבתי לקנות כבר מסך חדש. יש לנו גם את המסך 786FD MAG. אבל השאלה אם המסך הזה מספיק טוב למשחקים וסרטים? או שכבר עדיף לקנות מסך חדש? תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  23. טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. אני יודע שזאת בטח שאלה שנשאלה פה באופן כללי כמה פעמים אבל גם לאחר חיפוש לא מצאתי תשובות שחפשתי ! טוב אני רוצה לקנות מסך LCD , ומאוד בא לי על המסך של Lenovo 19W יענו widescreen אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על החברה הזאת (Lenovo) ? האם כדי בכלל WideScreen או רגיל ? או שיש לכם המלצות שונות לגמריי , אני ישמח לדעת גם אותם תודה בכל אופן !

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  25. הזמנתי ועדיין יכול להתחרט.... :s05: את הכרטיס הזה: http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_HD2400XT-Sonic.html עם שנתיים אחריות (זה לא מזד מחשבים... ) במחיר של 300 ש"ח. האם עדיף לי כרטיס של GIGABYTE GV-NX85T256H GEFORCE 8500GT עם DDR2 במחיר דומה ? תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.