עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה תהליך פיזי של מגע בכרטיס או משהו בהגדרות ? למה זה בכלל ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  3. LG T710BH MAG 786PF Samsung 793DF כולם פלוס מינוס אותו המחיר, אבל מה עדיף? נתונים יבשים אינם רלוונטים כי כולם בערך עם אותם נתונים, אבל איך הם באמת ברזולוציה נורמלית? אחריות, תמונה, בהירות ובעיות אחרות?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  4. שמעתי שלא ממש משתלם לקנות כרגע מחשב לפני יציאת DX10, בגלל שעוד מעט יצא DX10 וכרטיסים תומכים. אז השאלה היא.. עד כמה לא משתלם לקנות מחשב חדש כרגע? אפשר להסתדר ללא DX10 שנתיים-שלוש?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by Xer,

אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב (רזולוציה 1280X800 לפחות) ושלא יעלה יותר מ1600 וכמובן לפחות 16MS. על איזה מסך יש לכם להמליץ לי? ואם אפשר גם את דף הדגם באתר היצרן, תודה.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by rtr,

זה עוזר לכל הכרטיסים או רק לסידרת ה X ? כי קראתי כמה ביקורות שבהם זה נוסה רק על ה X800 ו X700 תווודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by 1nstall,

היי חשבתי לקנות מסך LCD חדש ( כי שלי ממש קטן LG L1511S ) ואני בעיקר משחק מישחקים כמו CS וכאלה. למסך יש לי קונה, אמא שלי קונה אותו מימני ב1200 שקל. אז חשבתי לקנות מסך LCD 17 INCH עד 600 דולר ( אפשרות קניה גם בחו"ל ) חשבתי עעל המסך הבא: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-116-276&depa=1 ViewSonic VP171B 17" TFT LCD Monitor רציתי ממכם תגובות עליו או הצעות אחרות למסכי LCD בתודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by N.Strike,

איפה להוריד 3dmark איזה אתר או שתביאו לי קישור

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. מה הכי כדאי? עד 200 שקל דרישות הכרטיס: איכות TV-OUT טובה PCI-E X16 חיבור DVI לא למשחקים כלל!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  10. Started by nanadav,

האם אני יוכל לשדר דרך המחשב שלי שידור חי לאנשים אחרים? כמו רדיו...

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את כל המשחקים המודרניים כרגע + עם קצת פרספקטיבה לעתיד, סביבות ה1500 ש"ח עם סטיות לפה ושם. האם הדרישה מוגזמת מדי? ומה עומד פחות או יותר בדרישות? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. שלום! יש לי כרטיס מסך Gainward powerPack Ultra/1460pcx, GeForce 6200 , TurboCache DDR2 ,128MB Supporting 256MB ובמשחקים אחרי בערך רבע שעה שאני משחק מתחיל לעשות קווים מוזריםם וכל המסך משתוללל... ולקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שהוא תקין לגמרי והכל בסדר גמור והם לא יודעים בכלל מה אני רוצה אתם מבינים?!?!? אז תעזרו לי פה בבקשה בעניין הזה ואיזה כרטיס מסך נורמליי ועם הגדרות סבבה הגדרות ממוצעות למשחקים שהם די רמה... תודהה לכם מקווה שתוכלו לעזור לי!!

• 10 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by bazz,

היי, ראיתי ששני הכרטיסים בכותרת מתומחרים די דומה, אם כי הDDR3 קצת יותר יקר. הצרכים שלי די מגוונים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, עריכת וידאו וקצת משחקים. אני הולך לשלב את אחד הכרטיסים במחשב עם מעבד E6750 או Q6600, זכרון 2G, לוח אם P35 של אינטל או ג'יגבייט, ספק שבא עם המארז (500W), ומסך VP930 או 200W6CS (יש עוד רכיב שיכול להיות רלוונטי לכ. מסך?) אז רציתי לשאול כמה דברים: 1. מי מהם יותר טוב? אם תלוי למה, אז למה כל אחד מהם יותר טוב? 2. DDR3 נשמע לי מו משהו שלא מנוצל טוב אם שאר רכיבי המחשב לא תומכים בDDR3. אני צודק? 3. ראיתי כמה חברות שיש להן גם 512MB DDR3. עד כמה זה יותר טוב מהקודמים? (אם התשובה לא כבר חלק מהתשובה לשאלות הקודמות) 4. עבור הכרטיסים האלה, מישהו יודע לומר …

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  14. אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר כשאומרים שמפעילים פילטרים ואיך ניתן לעשות זאות כדי להעלות את איכות הגראפיקה של המחשק? הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT XFX

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  15. מה דעתכם על הכרטיסים האלה ומה ההבדלים ביניהם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3092 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לסטודנטית למדיה דיגיטלית באקדמיה לאומנות. כלומר צריכים כרטיס באמת חזק. אני חושב לכיוון ה-8600GT של gigabyte (זכרון 256 DDR3) האם הכרטיס הזה מספיק חזק למטרה זו? למישהו יש המלצות נוספות?? תודה רבה!! עריכה: תוכנות: פוטושופ, פלאש, פרמייר, אולי (ובטוח) דברים נוספים. אולי maya בעתיד. מפרט המחשב במדובר: לוח: Gigabyte P35DS3L מעבד: 6750 זכרון: 2GB קורסייר CL4 (הסדרה הרגילה) דיסק: 400 WD ספק 400W (אמיתיים)

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  17. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי מספר כרטיסים. באפשרותי לקנות כרטיס מסוג: GYGABITE GV-RX387512HB ATI RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E RETAIL האם מדובר בכרטיס טוב? האם צריך לוח אם מתאים בשבילו שיתמוך במשהו ספציפי? השימושים שלי הם משחקים NBALIVE , NFS ואולי גם Gears of WAR , אני רוצה לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר במשחקים האלו. אפשר אולי להמליץ על כרטיס מסך שיעשה את העבודה בעלות יותר נמוכה מהכרטיס הנ"ל (עלותו 1200) ? תודה !

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש את המסך ה LCD הכי זול שיש כיום בשוק אבל שעדיין בגדר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by 8dsim,

XFX GeForce FX 5900 XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI RAMDA Dual 400 MHz Vertices per Second 300 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memo 128MB Memory Type DDR SDRAM Core Clock 400 MHz Memory Clock 850 MHz eVGA GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI GPU/VPU nVidia GeForce FX 5700 Ultra RAMDAC Dual 400 MHz Fill Rate per Second 1 Billion texels Vertices per Second 356 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz …

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  20. שלום! אני מחפש מסך 19" CRT בתקציב של 1000-1200 ש"ח. אשמח אם תתנו לי דגמים מומלצים יותר, ועדיף מניסיון. בתודה מראש, נועם.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by paveltj,

איך מחברים את ה4870 לספק כוח כי יש שם חיבור של 8 ו6 פינים

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by Shoko,

שלום יש לי כרטיס x1550 שנקנה השבוע קיבלתי עם הדיסק דרייבר (גירסא 7.4 (ההכי חדש הוא 7.9)) באנגלית אם יש בבקשה תשאירו לינק לדרייבר בעברית תודה ;D

23. Started by pain_killer12,

אני שוקל האם לקחת הספרקל קאליבר או את הBFG OC2. שניהם מגיעים עם אותם תדרים, הBFG זול יותר, השאלה שלי מי מהם יותר טוב לOC משלי?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  24. ברשותי מחשב שעליו התקנתי כרטיס מסך של ATI עם יציאת טלוויזיה היציאה בכרטיס מסך הוא חיבור שנראה כמו S-VIDEO עם הכרטיס בא מתאם מהמחבר שנראה כמו S-VIDEO ל RGB אל כרטיס זה חיברתי טלוויזיה ישנה שיש לה רק חיבור TV כלומר בננה בצבע צהוב עבור התמונה ושני חיבורים נוספים עבור רמקול ימין ורמקול שמאל בחוברת הוראות רשום שהתמונה עבור טלוויזיות עם סוג חיבור כזה אמור לצאת מיציאה אחת מתוך ה RGB של המתאם חיברתי את הטלוויזיה למתאם אך רואים תמונה רק שאני מחבר ליציאה שונה לחלוטין במתאם RGB לעומת המתואר בחוברת הוראות אני רואה תמונה ושומע קול אבל!! התמונה בשחור לבן אין צבע למה!!! ניסיתי מתאם של חבר אותה בעיה התמונה יוצאת מחיבור שונה במתאם של החבר ועדיין רואים תמונה בשחור לבן ניסיתי לשחק עם הצבעי…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  25. תודה רבה לכם על כל העצות הטובות. בסוף הלכתי עד לזיגזג וקניתי את ה R9800 פרו 256 BIT. עכשיו חזרתי מפירמוט וכרגע הכל נראה מדהים. יש לי הרגשה שכל איכות התמונה השתפרה חבלז. ***עריכה**** בדקתי את הנתונים ב EVEREST ונראה לי שהם לא נכונים. ב FAQ של הפורום רשום רק מס' צינורות עיבוד וזהו. הנה תמונה: מה דעתכם ?? לא צריך להיות לו יותר PIXEL SHADERS ??? . למרות שאני חייב להגיד שהכרטיס הזה הוא מדהים!!!! כל משחק שהפעלתי עד עכשיו שמתי בהגדרות הכי גבוהות והוא לא ירד מ 60 !

• 3 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים