עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shai56,

שלום לכולם . יש לי כרטיס מסך 8600GT 512MB ולא מזמן קניתי את המסך DELL 2407WFP הדורש כרטיס מסך חזק. אני ישמח אם תמליצו לי על כרטיס שהיה לאורך טווח ושיתמוך בטכנולוגים FULL HD במחיר נוח [אין הגבלת ממחיר] תודה רבה והמשך יום טוב!!

2. איך אני משנה הגדרות שפה בדרייברים של נוידיה ובתוכנת nTune שלה לאנגלית? קשה לי עם העברית הלא ברורה הזו שזה קשור למונחים טכניים תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  3. Started by gania23,

זאת תוצאה טובה בהתחשב שהרזולוציה היא 1024ס768 ? http://img165.imageshack.us/my.php?image=3dmark06vu9.jpg הכרטיס הוא x1900xt 256 mb

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by crazy man,

היי , יש לי מסך CRT רגיל .. של LG .. עכשיו , אני רוצה לנקות אותו אבל אני פוחד לדפוק משהו יש למישהו רעיונות איך אני יכול לנקות נכון את המסך שלי מבלי לפגוע בו ? תודה לעוזר :-*

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. קניתי לפני כמה חודשים נייד של hp מחו"ל וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה חיצוני שמתחבר לנייד דרך כניסה מיוחדת. קוראים לכרטיס HP Expresscard Hybrid ATSC/NTSC TV Tuner w/Remote & Receiver for Windows Vista וברצוני לדעת אם ניתן לחבר אותו ל"יס" ולצפות בטלויזיה דרך המחשב סוף סוף. אני חושד שצריך אולי כמה כבלים שלא קיבלתי אותם עם המחשב. זהו מפרט המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00892544&lc=en&cc=il&dlc=he&product=3370377&os=2093&rule=35785〈=he ולבסוף אני רוצה להגיד תודה לכל מי שיעזור לי לשפוך אור על העיניין הזה.

6. Started by angelos21,

רציתי לדעת בקשר לCHUCK PATCH , אותו אחד שמאפשר להפעיל HDR+AA בכרטיסי ATI, האם הוא עובד רק למשחק OBLIVION, או שעובד לכל המשחקים והאם חייב אותו בשביל להפעיל את הHDR והAA ביחד, במשחקים????

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. Started by 120788,

אומנם ה-8400GS תומך ב-DX10, אבל הוא עובד על 64BIT לעומת 128 ב-7300GT וה-7300SE. האם זה יתרון באמת משמעותי? והאם יש באמת הבדל גדול בין ה-7300GT וה-7300SE שמצדיק את פער המחירים ביניהם??

8. Started by yanivrsi,

מדוע לא מייצרים את 6600gt בגרסת 256mb אלא רק 128mb השמח לקבל תשובה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by amit1242,

שלום..אני מתכנן על ה2408WFP...יש לי כבר פלזמה אז לא נראה לי הגיוני להחליף לLCD גדולה עכשיו השאלה שלי זה - מה הכרטיס מסך הכי זול שיריץ לי משחקים בצורה טובה על הרזוולוציה הזאת? המקסימום שאני יכול לחרוג עליו זה 8800GT..יספיק? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by enter,

זה: http://bfgtech.com/7800GS_256.html או זה : http://bfgtech.com/7600GT_256_PCIX.html תודה

11. Started by orkir,

שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך החדש שלי למחשב (מסך 32") שעובד ברזולוציה 768*1360 דרך VGA. כשאני רוצה לשחק בOBLIVION אין לי את האפשרות להגדיר במשחק את הזולוציה הנ"ל... איך אני פותר את הבעיה? (המסך עובד כראוי רק ברזולוציה 768*1360...) תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by ytoledano,

אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD שיחליף את הCRT 19 שיש לו עכשיו. יש שוק קטן יחסית למסכים כאלה בארץ, אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות כזה, ואיזה דגמים נמכרים כאן. סתם לזרוק מהראש משהו שנראה לי מעניין: הCinema HD 23 inch של אפל נראה מעניין, הוא עולה $1800 מהאתר שלהם, שזה בהחלט בטווח, אם היה אפשר למצוא כזה בארץ. מה גם, שאפל בקביעות, כבר שנים, שודדים לקוחות על מוצרים, אז לא נראה לי כל כך הגיוני לקנות מהם (עיצוב, עיצוב... אבל יקר!). רזולוציה חשוב שתהיה גבוהה, ושזה לא סתם יהיה מסך גדול (ראיתי 30" עם 1280 על 768, וזה נראה לי מצחיק), אז באיזור ה1920 על 1200. לא שנראה לי שהכרטיס מסך און בורד יחזיק את זה (ג'י פורס 4 MX שבא עם הNF7-M). אז אם אפשר המלצות על מסכים בגדלים האלה.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by fog,

התקנתי VISTA ולאחר מכן את הדרייברים העדכניים ביותר עבור ויסטה מהאתר (אלו של חודש יוני...) הבעייה עכשיו היא שהוא נשאר תקוע על הגדרות 3D כלומר 500MHZ במקום 621MHZ למעבד ולזכרון 594MHZ במקום 900MHZ ניסיתי להתקין AtiTool שזה מה שפתר לי את הבעייה ב-XP אבל זה לא עוזר (גם שם הוא לא מצליח לעלות) חשבתי שאולי אני אריץ משחק וזה יעלה מעצמו בעקבות הפעלת המשחק. לא ניסיתי את זה אבל זה גם נראה לי קצת לא סביר. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by CrashZone,

השאלה בכותרת, התקציב הוא עד 400 שקל בערך, ושניהם עולים 350 שקל בKSP.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by danielhasan,

התקנתי את המשחק CS 1.6 על המחשב הכל טוב ויפה אבל ה FPS קופץ.. לפני המחשב הזה היה לי כרטיס 6600 רגיל לא גרסת ה GT אפילו ולא זז מ-100 ה FPS למה זה ? האם אפשר לתקן ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שלום לכולם, ראיתי שיש את ה LEADTECH 8800GTS 640MB ב 2020 ש"ח... וה 640MB של SPARKLE עולה 1950. מה ההבדל בין הכרטיסים שהמחירים שלהם שונים?? ולמה האסוס יקר מכולם ב 500 ש"ח???

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by Tomerm,

שלום . אני ממש לפני קניית כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת האם לפי המפרט שלי לא תהיה לי בעיה לחבר HD4850 ? מבחינת הלוח אם (אין תמיכה ב PCI-E 2.0 אני חושב) מבחינת הספק כח (400 ואט אני חושב לא זוכר בדיוק אבל לא משהו גנרי)

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by Javo,

שמעתי שאם אני קונה GeForce PX8800GTS כדי שהוא יעבוד טוב צריך 2G DDR2 של זיכרון.. האם זה נכון ? האם 1G DDR2 667 יספיק? או שהכרטיס מסך בכלל לא קשור לזכרון?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by ruff stuff,

שלום יש לי חיבור s video שקניתי על מנת לחברו לטלויזיה אני מצליח לחבר את הכבל ולראות את תמונת המסך ע"ג הטלויזיה אבל ,וזה אבל גדול התמונה היא לא על מסך מלא אצלי בטלויזיה אלא קעורה. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון . עכשיו האם העיניין הוא לשחק עם הפיקסלים של מסך המחשב? או שזה משהו אחר. מקווה שיש לכם פיתרון בשבילי.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. טוב שלום לכם, יש לי בעיה קצת מוזרה, לאחרונה החל המסך , Iiyama 703UT, שלי להשמיע ציפצופים בעת שאני מריץ משחקי תלת מימד "כבדים" יחסית (הכוונה בעיקר ל NBA LIVE 2005). ז"א אם אני מעלה את המשחק אני שומע ציפצוף/זימזום מכיוון המסך, אני חושב אולי מהספק שלו, ואם אני חוזר לשניה ל WINDOWS הכל מסתדר. אני משחק ב 1024X768 וקבעתי REFRESH RATE 85HZ ל 3D דרך הכרטיס מסך, אבל לא תמיד הוא עולה ב 85 לפעמים ב 60 או 75 לפי השגעונות של ה CC או כשאני מעלה אותו רגיל לא דרך ה CC. אם אני מזיז קצת את המסך זה מסתדר... לפעמים. אם יש רעיונות אשמח.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי כבל 6 פינ תוספת כוח מאיפה אני משיג אוו קונה אחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by shay tidhar,

פשוט דנו תגובות על המסך: lcd-lg 1730s ועל כרטיס מסך: sapphire 9600xt וגם המלצות על כרטיס מסך בתקציב של 1000 שקל

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  23. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים בסיסיים בתקציב של עד 650 שקלים לחיבור pci-e

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. אז ככה, השאלה האם מערך של SLI יתן לי ביצועים יותר טובים על הרזולוציה הזו? או שיספיק כ. מסך אחד טוב (כמו ה 9800GX) ? ??? נ.ב. עדיף שהכרטיס מסך יוכל לתמוך במשחקים בכמה שנים הבאות..

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by ilay22,

לא ממש הבנתי את ענין הכרטיס קול המשולב, כי בכרטיס עצמו יש רק יציאות וידאו זה אומר שהוא משולב ביציאות DVI? יש דרך לחבר אותו לרמקולים רגילים? עוד דבר זה שהכרטיס קול של הלוח אם לא עובד, האם זה בגלל ה HD או שיכול להיות שהוא מקולקל בלי קשר?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים