עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mazam,

שלום חבר שלי רוצה לקנות היום כרטיס מסך חדש עכשיו יש לו גיפורס 5200 והוא רוצה לקנות חדש עכשיו הוא לא יודע אם יש לו AGP8 או PCI אקספרס איך בודקים את זה? נ.ב יש לו את התוכנה EVEREST אבל הוא לא יודע איך לבדוק דרך התוכנה אז אם אפשר הסבר או משהו תודה מאור.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by fers,

תישמעו אני רוצה להיות בטוח במשהו אני צריך תעזרה שלכם . הייתי אמור ליקנות את ה h4890 אבל היום יצא ה hd5830 שבערך באותו רמה שלו יותר חזק בכמה אחוזים בודדים ואם dx11 אז החלטתי ללכת עליו עכשיו המעבד שלי intel core 2 dou e7300 2.66 אני קונה ספק 550 w של ססוניק וקירור של mugen 2 למעבד עושה OC למעבד לכ 3.2-3.6 כי הלוח שלי מגביל אותי . לפי מה שאמרו לי לאחר ה oc לא אמור להיות לי צוואר בקבוק מה אתם אומרים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by Raped,

שמעו בהתחלה הזמנתי 8800 GTS 320 MB ביטלתי אותו מהזמנה והזמנתי מחנות אחרת את הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 מה אתם אומרים אליו? הוא מומלץ? מה "ההבדל" שכולם מדברים אליו פה תודה.

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by משיקומי,

מה משתלם יותר לPCI-E?? הכרטיס 7600gt או הכרטיס 6800gs

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by esxadmin,

שלום רב, האם אני יכול לשים 2 כרטיסי 670 משני יצרנים שונים, למשל - Asus ו- MSI ? תודה על תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by voolcan,

האם יש חברות שהפסיקו לייצר כרטיסי ראדיון 9800 פרו עם 256bit (אני לא מדבר על MB אלא על bit)? וגם מה דעתכם על: Sapphire 9600 XT 256MB 256 bit DVI ועל: MSI 9800 Pro 128 MB DVI

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by joniar,

ואיך הוא ב-CROSSFIRE. לרמה של מה הוא יגיע מה הוא יוכל להריץ לאיזה רזולוציה הוא מתאים..... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  8. כתבתם על זה בשירשור הארוך בהמשך אבל לא הצלחתי להבין... (אני עדיין מתלבט בין 9600 ל 8800 gt , הבנתי שה8800 מעט חזק יותר אבל זה די זניח) תודה ערן

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. אז ככה בגלל שקניתי את ה9550 אני יכול להעביר את GF 4 למחשב הישן שלי? יש לי מחשב P2 200MMX MHZ שהוא ממש ממש ישן. אבל כמה AGP הוא תומך?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by idani1983,

קניתי את ה 7800GT ויש לי בעיה להפעיל את הטלויזיה שלי איתו. לכרטיס מסך חיברתי פלג שהופך מ SVIDEO ל לחיבור רגיל שאיתו חיברתי לטלויזה עם כבל 21 פין אבל כל מה שאני מנסה לעשות לא מצליח לי ואני לא מצליח לראות כלום בטלויזה- ניסיתי לכפות זיהוי טלויזה שמתי אותו על מצב של "שכפול מדויק" אבל אני רואה רק שחור . נראה לי אולי שהבעיה היא שהוא נותן לי שבכרטיס מראה רזולציה של 1024X768 לטלויזה ובכרטיס מסך הישן שלי הוא הראה על הטלויזה ב 648X480 אז שיניתי את זה וזה גם לא שינה כלום- מה לעשות? האם מישהו שמע על בעיה דומה או יכול להציא פתרון? בבקשה ותודה רבה!!!!!!!!!!!!1

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  11. palit hd3870 - http://tms.co.il/product/5940 או gigabyte hd4670 - http://tms.co.il/product/6140 אם אתם מציעים משהו אחר באותו תקציב אז בבקשה את ההצעה תביאו מTMS(פשוט בניתי מפרט משם,ואני מתלבט לגבי הכרטיס)

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. שאלה קצרה ופשוטה האם הכרטיס מרעיש? ואיך הקירור שלו? תןדה ;D

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. איזה מסך הכי טוב מבחינת גיימינג וסרטים? LG 17 FLATRON T710BH EZ Mag 17 CRT 786 PF Silver SAMSUNG SYNCMASTER 793DF תודה! נ.ב בקשה התרכזו במסכים האלו או הציעו מסכים בסביבות התקציב 750-850 ש'ח ולא LG 17 FLATRON F700P

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. יש לי כבר את הGTX275 בערך חצי שנה, והיום קניתי את הDuOrb. עכשיו השאלה היא כזאת, הקירור הסטוק עם אפשר להגיד שקל קצת יותר מי הDuOrb והDuOrb מקפל את החלק האחורי של הכרטיס בערך 3 ס"מ כלפי מטה, מה שיוצר סוג של קיפול בכל הכרטיס. עכשיו מה ניתן לעשות ? בתחלס הקירור הזה לא מתאים לכרטיס, אני פשוט חיזקתי את הקירור עם 2 ברגים במקום 4 באלכסון, זה ממש לא קשור לקיפול כי הכל מוחזק טוב מאוד, הסברתי את זה שעם נגיע לשאלה קשורה לזה אינה מה עשיתי כדי שהכל יעבוד, יש שיפור רציני מאוד בביצועים ובשקט אבל הקיפול הזה לא ניראה לי טוב בעין, מה אתם חושבים על זה ? אולי למישהו קרה מקרה דומה אפילו עם כרטיס ישן ויכול לעזור ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by ברק2000,

איפה אני יכול לקנות כרטיסי מסך משומשים? ממקום אמין שיש בו כרטיסים משומשים במצב טוב

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. Geforce 6600GT PNY 128mg יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל המוצגת כאקטיפקטים כל מי שיש לו את הכרטיס הזה מחברת PNY וAGP אשמח אם יצור איתי קשר דרך הפרטי\איסי\מסנגר\אימייל תודה מראש! זה ממש דחוף!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שלום חברה, יש לי כרטיס מסך RADEON X850 XT ולאחרונה החלטתי לשדרג אותו בעיקר בגלל שהוא אינו תומך בSHADER 3.0. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית כרטיס מסך, לא כרטיס רציני אבל שיריץ אצלי משחקים בסבירות. התקציב הוא עד 500-600 ש"ח. הנה נתונים על המחשב שיעזרו לכם: 1 גיגה RAM PENTIUM 4 CPU 3.0 לגבי הלוח אם, איפה אני מוצא מידע עליו? חח על איזה כרטיס תוכלו להמליץ לי? תודה מראש=]

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

היי, ברשותי כרטיס SAPPHIRE 9600XT 128MB, השאלה היא כזאת האם הסילסר רב 3 מתאים לו? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2044 שאלה שניה ויותר קשורה בניסיון של אנשים איתו, האים הוא מכסה את כל הכרטיס ככה שאני אצתרך להסיר את הסינקים של הזיכרון? ובעוד אנחנו בנושא, מה עדיף, סינקים של אלומיניום או נחושת? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  19. האם כרטיס המסך Intel GMA 950 המשולב בלוחות האם בצ'יפסט 945G חזק יותר מ-Geforce 4 mx 440? אם כן, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? אם לא, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? תודה מראש, גיא

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by mrbig,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2827&p=1 נראה לא רע

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה הכרטיס שהכי ישתלם לי במחיר הזה או שיש יותר טוב .. תודה רבה לעוזרים!

22. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. בפורום פה אומרים שהX600 XT מתאים רק לPCI - E. אם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI - E, הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן... ;D

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by yaadhadar,

יש לנו מסף דק 17. האם כדי לחבר עם הכבל DVI שקיבלנו או עם הכבל הרגיל? מה ההבדל? מה יהיו השינויים? בתודה גדולה. יעד.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by D.Apsentel,

אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח אין לי כטיס מובנה אבל יש לי שאלה האם יהיה לי צבר בקבוק עם אני אקנה את 9800GT והאם כל החבור של הכרטיס מתאיםמות לי . אם אתם נותנים לי שם של כרטיס מסך אחר כמו HD4670 תנו לי שם של חנות ש…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים