כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום חברי הפורום . יש לי את הכרטיס מסך הבא: C3D Radeon X1800XT 512MB עכשיו רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים מהמחשב לטלוזיה . סבבה , קניתי כבל RCA ל- RCA כמו שאמרו לי , וכבל של סאונד , חיברתי הכל עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך , ומצאתי את הערוץ בטלוזיה . הבעיה היא , ששומעים , אבל לא רואים . אני מתכוון , שאם אני שם שיר במחשב , אני שומע אותו בטלויזיה , אבל לא רואה כלום (כי לא הגדרתי כלום!) ואני לא יודע איך להגיר את זה . הלכתי ל- CATALYST Control Center , ושם הלכתי ל- Displays Manager . ואני רואה שזה מזהה טלויזיה , אבל הבעיה היא , כשאני רוצה "להזיז" את האייקון של הטלויזיה , אי אפשר! וכשאני עושה Enable למסך 2 , זה עושה מן ריענון למסך , אבל זה בעצם לא עושה כלום! הנה תמ…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את ה8600 עם מערכת הפעלה ויסטה ובחיבור לטלויזה הרמת תצוגה ממש ירודה שמנו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס וזה לא עזר וגם ההרצ' הוא רק 25 ולא ניתן לשנות את זה למרות שהטלויזיה תומכת בהרבה יותר אם יש למישהו פתרון או עצה זה ממש יעזור לי כי אין לי מושג איך לסדר את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בחדשה האחרונה עליו נאמר שהוא יכיל 12 צינורות עיבוד ויאפשר מקסימום 16 צינורות אז מה הכוונה פו ? שהוא יכיל 12 צינורות פעילים ו4 רדומים כמו ב 9800se או שכרגע יהיו לו 12 צינורות ו ati יוציאו בקרוב גירסה עם 16 צינורות ? תודה למי שיענה RS6
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש הבדל בין הגרסא של palit - dual sonic לזו של sapphire - vapor X ? אני מתכנן לקנות בTMSFOX את הגרסא של ה1GB ויש הבדל של 120 שקל בערך
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בCCC אין לי את ה overdrive, ואני לא יכול לראות טמפ. ניסיתי ATI tools וגם שם ברשימת גרפים לא קיימת טמפ. של הכרטיס מסך ניסיתי את EVEREST וגם הוא לא מראה (מראה אפילו של הארד-דיסקים, ולא כ.מסך...) אני חושב שהוא מתחמם יותר מדי, ואני לא מוצא דרך לבדוק את זה, חוץ מלפתוח את המחשב...
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת מאוד. אני נכון לעכשיו משתמש בדרייברים 71.89 הבעייה בדרייברים האלה היא שבעת צפיית סרט התצוגה או בהירה מידי או כהה מידי. אז החלפתי לכמה סטים של דרייברים 77.77/ 78.01/81.26 והם אכן סדרו את בעיית הצבע אך הסרטים לא רצו חלק אלא מקוטעים בצורה מעצבנת שכזו. קראתי איפשהו שאפשר לסדר את בעיית הצבע ללא התקנה של דרייברים חדשים. כל המשחקים בצבע ובבהירות לא עזרו עם הדרייברים הנוכחיים משום שהתמונה תמיד או כהה מידי או בהירה מידי. אני משתמש בתוכנה פאוורדיוידי 6. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מכין מצגת, הכוללת תזמון, ואפקטים עם סאונד. אני רוצה להמיר את המצגת (pptx) לקובץ וידאו על מנת שאוכל להציג את המצגת בטלויזיה. (29 אינצ') ניסיתי מספר תוכנות אך רובן עשו את העבודה בצורה לקויה למדי... הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
XFX GeForce FX 5900 XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI RAMDA Dual 400 MHz Vertices per Second 300 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memo 128MB Memory Type DDR SDRAM Core Clock 400 MHz Memory Clock 850 MHz eVGA GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI GPU/VPU nVidia GeForce FX 5700 Ultra RAMDAC Dual 400 MHz Fill Rate per Second 1 Billion texels Vertices per Second 356 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz …
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש מסך 19" CRT בתקציב של 1000-1200 ש"ח. אשמח אם תתנו לי דגמים מומלצים יותר, ועדיף מניסיון. בתודה מראש, נועם.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איך מחברים את ה4870 לספק כוח כי יש שם חיבור של 8 ו6 פינים
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח 975X Platinum של MSI, ואני אמור לקבל בקרוב 7950X2. פתאום שמתי לב שמדברים על כך שהכרטיס לא נתמך על ידי כל לוח. אין לי אופציה ל-SLI בלוח (רק קרוספייר), ואני מאד מודאג שהכרטיס לא יעבוד. לפי מה שמפורסם באתר של NVIDIA ערכת שבבים 965 כן נתמכת, מישהו יודע האם צפויה לי בעיה?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שאלתי בכותרת אני מצליח רק או 2 מסכים או מסך + TV
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אפשר בבקשה באנצ'ים\תמונות ? אני פשוט כבר לא מאמין לכל האתרים שכל אחד מציג משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
9800GTX של TwinTech יכנס לפה? http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1171 תודה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כותרת ;D
-
- 13 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זאת תוצאה טובה בהתחשב שהרזולוציה היא 1024ס768 ? http://img165.imageshack.us/my.php?image=3dmark06vu9.jpg הכרטיס הוא x1900xt 256 mb
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לאו דווקא למשחקים (חשוב לי רק שיוציא אות איכותי לטלויזיה), עד 400 שח קיים דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום , בגלל אופציה שיש לי עכשיו למכור את הכרטיס מסך הקיים שלי במחיר טוב החלטתי לשדרג , הייתה לי הזדמנות היום להביא הביתה כרטיס gecube 9800pro 128mb , התקנתי אותו בזריזות ורצתי להפעיל את FARCRY ,חיכתה לי אכזבה גדולה. כשהעלתי את הגרפיקה למקסימות המשחק לא זז עד כדי כך שאי אפשר היה לשחק , ניסיתי בעוד כמה משחקים בהבעיה חזרה על עצמה . אחרי שקראתי פה בפורום איזה ת'רד שאנשים דיברו על התוצאות שלהם עם כרטיסים שונים ב3DMARK החלטתי לנסות ולראות לאיזה תוצאות אני מגיע . התוצאות הם נוראיות לפחות בהשוואה לתוצאות של אנשים מהפורום פה , המפרט שלי הוא כזה : לוח - asus p4p800 deluxe זיכרון - kingston 256X2 400MHz מעבד - pentium 4 3.0GHzc fsb 800MHz HT HD - seagate 120GB SATA 7200 8mb כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לארה"ב ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסכום הנ"ל.. הוא צריך המלצות לחנויות בניו יורק סיטי בנתיים יש את החנות www.jr.com ויש שם את הכרטיס הזה ב300$: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3993328 שהוא נראה לי הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה. אם מישהו ימצא משהו יותר טוב או אותו כרטיס של חברה אמינה יותר, ויודע אולי על חנות אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, לאחורה בסרטים שאני רואה בטלויזיה, TVOUT של XFX 6600GT אני מבחין ב SCAN LINES כאלו, זה כמו נגיד שמסך מתרנדר ? דבר דומה רק שעובר כמו פס בהיר יותר כז שעובר באיטיות על המסך, התמונה לא מרצדת או משהו אבל פשוט יש פס בהירות כזה שעובר על המסך, וזה עשוי להרגיז... תהיתי האם זה בלאי של הכרטיס מסך כתוצאה מחום ? כי כפי שזכור לי לפני כן זה לא היה... חשבתי אילו אתקין דריבר חדש זה יסדר את הבעיה, אך כנראה שטעיתי, האם מישהו מוכר עם הבעיה ? או יודע כיצד לסדר אותה ? אשמח לתגובות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2922 ואני לא מבין בזה... אז אם אני קונה ומחבר למחשב אני צריך גם להביא ממיר ונקודת טלוויזיה בשביל שיהיה אפשר לראות ואיך זה הולך למשל יש לי YES אז אני רואה את זה כמו שרואים בטלוויזיה בדיוק נגיד לראות תקציר או משהו?? האם מישהו יכול לפרט לי פחות או יותר ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
קניתי לפני 3 ימים את GIGABYTE 9800 PRO 128MB ,יש לי מחשב עם 2.4 מעבד,זכרון 256DDR ולוח ASUS P4S533VM למי שמכיר שתומך בAGPX4. השאלה שלי היא מה אני צריך לשנות במחשב כדי לנצל את הכרטיס מסך שלי בצורה הכי מקסימילית?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לטלוויזה מישהו יכול להסביר לי ? יש שם יציאה אחת וקיבלתי גם כבל
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-