כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתקין פה מחשב לחבר, המעלות במנוחה בכרטיס מעט מפחידות אותי, מצד שני אמרו לי שזה נורמלי. המעלות שלו (לפי אברסט) במנוחה הן: DispIO - 52 MemIO - 64 (!!!, לא מוגזם?!) Shader - 58 האם אילו מעלות נורמליות במנוחה? הכרטיס שלי למשל (285 GTX) היה יותר קר עם הקירור סטוק שלו. אגב, לפי ה"אוברדרייב" של ATI, הכרטיס על 55 מעלות והמאורר עובד על 52 אחוז, הם זה תקין כל זה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצות לכ.מסך ב-300 ש"ח לקרובי משפחה. הוא ישמש מעט למשחקים פשוטים [sPORE או SIMS 3 מקסימום] ולעוד כל מיני פעולות פשוטות. בתודה מראש. עריכה: חשבתי על HD4650: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5061 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2374
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שמעו בהתחלה הזמנתי 8800 GTS 320 MB ביטלתי אותו מהזמנה והזמנתי מחנות אחרת את הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 מה אתם אומרים אליו? הוא מומלץ? מה "ההבדל" שכולם מדברים אליו פה תודה.
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני חושב שזה חשוב כי כולנו רוצים וכולנו להוטים כל אחד רוצה חברה מסויימת אבל לכל חנות יש טיפות ראשונות מכל יצרן מסוים לדעתי צריך להתאחד ולעשות משהו כי אם נעשה משהו ביחד יכול להיות שכל אחד ישיג את מה שהוא רוצה. אני התקשרתי לפנדה לנועה ול IQPC ושאלתי על הגיגבייט (חלילה לחשוב שאני בא להשמיץ אני רק מוסר מידע) וכרגע הוא אינו זמין. בפנדה הוא אינו זמין בנועה הוא רק בהזמנה בIQPC תשובה תתקבל לפי המשלוח הבא.אגב בIQ יש את המחיר הכי טוב שראיתי אבל אי אפשר לדעת אם הוא ישאר. למה המצב ככה ? איך זה שיש מלאי כל כך מצומצם בחנויות הכי "מועדפות" אם אפשר לומר.וחלק מהחנויות בכלל לא מעודכן על ה GT ועדיין מוכר את ה 8800 הישנים במחיר מלא :P
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש כרטיס מסך לה AGP וביקש ממני לעזור לו עז להחרונה שמתי עין על ה RADEON HD2600PRO של PALIT באתר SKYPC אך אני לא מבין כל כך בRADEONנים עז מישהו יכול להמליץ לי על משהו?????
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב כרטיסי הAGP לDX10 יצאו, ואיתם יחד הPCI, כן כן, מסתבר שSparkle החליטה לשווק את כרטיס ה8500GT גם בPCI, דבר זה יכול להועיל למחשבים ללא חריץ AGP\PCI EXPRESS, ומי יודע, אולי אפילו כרטיס פיזיקה בעתיד. לכרטיס יש 900MHz בShader Clock, עם 256MB זיכרון מסוג GDDR2, ו128Bit. מהירות הליבה שלו היא 450MHz, ומהירות הRAMDAC שלו היא 400MHz. הכרטיס בעל קירור פאסיבי שתופס סולט אחד, ומקור הכח שלו פנימי (הישר מחריץ הPCI). לכרטיס המסך יש יציאת VGA אחת, יציאת DVI אחת, ויציאת HDTV/S-Video/Composite. כרטיס המסך תומך בOpenGL® 2.0, DirectX® 10, וברזולוציה של עד 2048x1536 בקצב ריענון של 85Hz. ביצועי הכרטיס משתווים לכל כרטיס 8500GT אחר בשוק, ומחירו בארץ עומד על כ622 ש"ח. …
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הכרטיס. הורדתי דרייברים אחרונים מהאתר של SAPPHIRE מכיון שבאתר של ATI הם לא מתאימים לAGP , ורואים ממש טוב על LCD 32" אבל הכרטיס קורס, באמצע משחק הוא מפסיק לפעול, המחשב עדיין רץ אבל אין תצוגה. הבנתי שזאת בעייה ידועה בAGP. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אומגה אולי יפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום קניתי לפניי כמה ימים את 3850 וואלה השקעתי 1100 ש"ח ווואלה הוא מפעיל לי הכול על מקסימום במשחקים אבל רק קריסיס מקרטע כלומר הלוגו של החברות איטי מאוד והתפריט משחק איטי. נראה לי זה בעיה של דרייברים אבל יש לי את המעודכן ביותר תעזרוו לי בקשה כי קנתי את הכרטיס רק בשביל קרייסיסי :-\
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי לכולם זקוק להמלצה לכרטיס מסך לשימוש משרדי באפיק AGP ,במחיר זול. רק לצורך שימוש משרדי. בתודה מראש שי תקציב עד 200 ש"ח ועדיף פחות.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זה לכל אלה בינינו שאוהבים לשמוע רקע טכני והסברים על מאחורי הקלעים של המנועים של המשחקים : לפי הסדר http://www.gametrailers.com/player/23184.html http://www.gametrailers.com/player/23183.html http://www.gametrailers.com/player/23275.html באיכות 720P אגב.. תנו בתגובות ובדעות..
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר כרטיס טלויזיה איכותי וטוב שיתאים לויסטה?, אני מחפש כרטיס שתיהיה בו אפשרות הקלטה, רדיו וכו' תקציב: עד 400 ש''ח. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
מבקשת עזרה בתקלה מטרידה: מאז שהתקנתי אקספלורר 7 - כשאני מנסה לראות סרטונים באינטרנט באתרי חדשות (למשל Ynet) או באתרים של ערוצי הטלוויזיה אני מקבלת תמונה משובשת כמו בדוגמא. הקול נשמע תקין אני כן יכולה לראות סרטים ב-אתרים כמו u tube או metacafe כל עזרה תתקבל בתודה גדולה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
פשוט אני רואה שהתדר של הזכרונות והליבה ב7300GT יותר מהירים מה7600GS. האם זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 6600GT, יש לו ארטיפקטים מטורפים בכל משחקי התלת מימד,כמו מין קרעים מטורפים ומודלים חצויים.. בדסקטופ ומחוץ למשחקים הכל בסדר...ניסיתי לעדכון לו את הדרייברים ואת הDX..כלום לא עוזר,מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כותרת עדיף פחות כסף, שיריץ סרטים של 1080p בקלות בלי תקיעות... תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לאחרונה רציתי להוריד דרייבר של נווידיה לכרטיס 6800GT אבל שמתי לב שיש 2 סוגים. 9X.XX ויש את ה 16X.XX.... מה ההבדל ביניהם ולמה פתאום יש קפיצה כזאת? כמו כן אני מחפש דירייברים נוחים לשימוש שלא משתלטים שאפשר לשחק עם צבעים
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת באתר וראיתי שהציון של הכרטיסים שם גבוה משלי גם כשהוא נמצא ב|OC, האם הבעיה במעבד? מפרט בצד, תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם בדשותי כרטיס מסוג ATI 9550 הבעיה שלי היא שפירמטתי את המחשב ומאז הפירמוט האפשרות לריבוי צגים נעלמה התקנתי את הדריברים הרשמיים וגם של אומגה ובכל זואת האפשרות לא קיימת!! אני פשוט לא יכול לראות שני צגים ביחד רק לחוד האפשרות של ריבוי צגים לא נמצאת אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב (רזולוציה 1280X800 לפחות) ושלא יעלה יותר מ1600 וכמובן לפחות 16MS. על איזה מסך יש לכם להמליץ לי? ואם אפשר גם את דף הדגם באתר היצרן, תודה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס טלוזיה טוב במחיר של כ400 שקל..יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו GTA:SA וכד'. יש לי כרגע Geforce 2. התקציב שלי עומד על כ- 600 שקל. אני יודע שזה תקציב נמוך, פשוט אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך כי אני לא משחק הרבה. לכן לא אכפת לי אם המשחקים לא יעבדו על ההגדרות הכי גבוהות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך על איזה אתם הכי ממליצים ? הרבה ממליצים לי על ה 6600 gt אבל הוא עולה 1300 אולי יש יותר טוב ב 2000 ???? כל זה מצטרף למחשב שאני קונה amd 64 3100 ולוח אם לא זוכר בדיוק איזה ....
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-