כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה 40" עם כבל DVI-HDMI באורך 3 מטר במטרה להנות ממשחקי ספורט כגון :פיפא ופרו אני מקבל איכות,חדות וצבעים מאוד טובים , אבל יש בעיה מעצבנת, כל כמה זמן במשחק אני רואה רגעית סוג של קרע /חיתוך בצורה אופקית במסך באמצע המשחק ועוד כל מיני תופעות של לפעמיים קוראות , ניסיתי לפתור את הבעיה בהגדרות של הטלוייזיה וכיביתי את מנגנון החלקת התמונה ,ניסיתי גם לשים על מצב PC בטלוייזיה ,יש אולי הרבה של שיפור אבל בעקרון לא פותר לי את התופעות המוזרות בגרפיקה מה שבמסך המחשב זה לא קורה. מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך אפשר לפתור או לפחות לצמצם את התופעה ? האם זה עניין של הגדרות מסויימות בכרטיס הגרפי במחשב? *חומרה של המחשב מוצג למטה.(משחק ללא SLI)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מעבד במחשבי: Phenom II X4 840 3.2GHz האם מעבד זה מהווה צוואר בקבוק בעת משחקים? מדוע אני שואל? במחשב שלי הותקן GTS 250 512MB. המסך שלי בעל רזלוציה 1920x1200. המשחק: Need for Speed בעת אירועים דרמטיים [ ] במשחק, ה Frame Rates ירדו ל 40. לכן - החלפתי את כרטיס המסך ל GTX 460 SE ועדיין - אותה תוצאה!!! לכן - נותר לי רק לשאול - האם זהו המעבד בעצם שמגביל את הביצועים??? בכלל - איך אפשר לדעת? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על הכטיס הזה :http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 האם יש משהו בסיבות המחיר הזה שהוא יותר משתלם? המקס' שאני מוכן לשלם זה 1200ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. לוח אם ASUS - M4N68T-M V2 כאשר הגרפיקה מגיעה מ: NVIDIA Geforce 7025/nForce 630a מובנה. המחשב מחובר באמצעות כבל VGA [אין יציאת HDMI מלוח האם. רק VGA]. הבעיה: המסך שלי הוא 1920x1200, ומשום מה - למרות התקנת הדרייברים המקוריים, ולאחר מכן העדכניים ביותר - אין זיהוי של רזלוציית המסך! הרזלוציה המקסימלית שניתנת לי היא 1600x1200. אני אובד עצות אשמח לשמוע את דעתכם תודה!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכירו את הדגמים הראשונים בדור ה-Navi שלא יתבססו על עיצוב הקירור הבסיסי מבית AMD - וינסו להקפיץ את הביצועים קדימה באמצעות הנדסה משופרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
אז אני די סגור על הכרטיס אבל לצערי עדיין לא על המותג, פתחתי כבר דיון שבו התלבטתי בין הGB ל ספיר אבל בסוף החלטתי לחכות קצת ולראות איזה עוד דגמים יצוצו, עכשיו יצא לי לראות את הדגם הבא של אסוס שעולה 1895 ש''ח (יקר) בKSP http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=20674 וגם יש עכשיו MSI ב 300 שקל פחות אז השאלה אם בשביל כרטיס שקט יותר שווה להוסיף לאסוס כי אם כן אני יכול להרשות... http://ksp.co.il/?store=holon&uin=20668# אחד הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה שקט וכמובן ביצועים שלא יבואו על חשבון השקט הזה לכן כרגע אסוס נראה כמי שעונה לדרישה הזאת לא? ה TOXIC של ספיר לא מעניין כי שמעתי שהוא רועש כמו טרקטור במאמץ וזה לא מתאים לי לא משנה כמה חזק...ויתר הדגמים של ספיר עדיין גם אופציה אני…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות , ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 9800PRO 128mb ואני עובד עם WindowsXP SP1 . אני מריץ את דרייבר Catalyst 4.8 משום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הRefresh Rate מתאפס ל60 הרץ. איך אני מתקן את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי! אבקש סיוע אחר חיפוש דרייבר כרטיס מסך למערכת 98SE מסוג nVIDIA GeForce2 MX 100/200 יש פה אולי משהו מתאים,אני בכל אופן לא ראיתי: http://www.video-drivers.com/companies/744.htm תודה!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי במחשב FX5200 AGP X8 עכשיו רציתי להכניס כרטיס מסך אחר אמנם יותר חלש נכון אבל זה לא משנה כרגע איזשהו 3DFX משהו כזה לא משנה בכל מקרה הכרטיס עצמו לא ברור... עכשיו אני יסביר... בכרטיס שלי שנמצא במחשב ה FX יש לו שתי חריצים עליו ב3DFX יש חריץ אחד...אבל שאני מנסה להכניס אותו למחשב נדלקת מנורה אדומה(מודיעה שמשהו לא בסדר) ואי אפשר להפעיל את המחשב כמובן הבנתי שמשהו עם הכרטיס מסך לא טוב עכשיו השאלה אם זה נכנס וזה לא עובד והכרטיס עצמו AGP למה זה לא עובד? האם בין ה4X ל 8X יש הבדלים בתושבות? (שלא תחשבו שזהו כרטיס מסך PCI רגיל מכיוון שהחריץ שלו בדיוק הפוך מזה של הPCI הוא נכנס ללוח אבל לא עובד...) למישהו יש פיתרון או הסבר?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש הוצע לי הכרטיס מסך הזה השאלה שלי האם הכרטיס הזה טוב? אני לא מחשיב את עצמי כגיימר פה ושם אני משחק אבל לא משהו רציני השאלה שלי האם הכרטיס הזה חזק וטוב מספיק בשבילי? התקציב בשביל המחשב כולו הוא 6500 אין לי תקציב ספציפי לכ.מסך
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לפני מספר דקות החלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (AMD CCC) מגרסה 13.1 ל 13.9 והופתעתי לגלות שמשום מה ההרטז המקסימלי ברצולציה הזאת הוא 60 לעומת זאת בדרייבר הקודם הייתה האפשרות של 75hz ב- 1280x960. מה לדעתכם הפתרון ?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני משחק במשחקי GBA יש אפשרות לשים DDRAW ואני לא מבין מה זה עושה מישהו יודע? ???
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס אבל אני לא רוצה כל כך את ה 9800 פרו וה6800 יקר לי טיפה אז... האם צפוייה ירידת מחירים בקרוב של ה 6800? של 6800 NU או של כל סידרת ה 6800?
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מאיפה להוריד דריבר 3.7 של ATI? הדריבר החדש 3.9 הזה עשה לי הרבה בעיות בET תמיד זה יורד ל40-50FPS תמיד!! בבקשה תנו לי קישור! עשיתי חיפוש בפורם לא מצאתי כלום:< אבל תתנו לי קישור ישיר יש לי WIN XP PRO בעברית R9800P
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מחפש כרטיס ללכידת וידאו וקול, לשם העברת מדיה על קלטות וידאו למדיה דיגיטלית ובדרך גם הוספת כתוביות. איכות ההעברה צריכה להיות מספיקה כדי להקרין אותה בסופו של דבר על מסך ענק. אשמח לשמוע מה כדאי לחפש בכרטיס מבחינת מפרט - מה מולץ ומה לא? ומה השטיקים הקטנים שעושים את ההבדל. המלצה על תוכנה ללכידת וידאו וקול (חינמית?) תהיה יותר מנחמדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הציעו לי ככה: הכרטיס HD5850 חברה: Club - ב 1250 ש"ח XLI או משהו כזה - ב 1325 ש"ח GigaByte - ב 1595 ש"ח זה באמת משתלם ?? חשבתי על ה Club. מה אתם אומרים ?? זה דחוף !! עריכה: למה זה כזה זול ? יכול להיות שיש בזה משהוא לא טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשת מספרים לנו על ליבות GA103 ו-GA104 מארכיטקטורת ה-Ampere - בתהליך ייצור של 7 ננומטר מבית סמסונג ועם זינוק אפשרי גדול בביצועים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לרכוש בימים אלו כרטיס מסך 4850 512MB (לא נכנס אם הוא מתאים למחשב שלי או לא, כבר בדקתי את זה) יש לי מסך 22" רחב 1. מצאתי את הכרטיס במחיר כמעט זהה וההבדל הוא רק שם החברה. אני מתלבט באיזה לבחור, אם יש בכלל הבדל. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=266 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4887 *אני צריך את הכרטיס לאיכות גרפיקה במשחקים 2. אני קונה את הכרטיס בשביל המשחקים החדשים שיצאו בשבועות הקרובים(קוד6 ואססין קריד3), האם יש צ'אנס שהמחיר של הכרטיס בזמן הזה ירד וכדי לחכות את השבועיים האלו? 3. יש לי מאבד 6000 AM2 AMD אמרו לי שהוא יגביל את הכרטס מסך קצת, האם זה קריטי או אין לי מה לדאוג? אשמח לשמוע המלצות אחרונות לפני הקניה תודה לעוזרים …
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. כל ראדון 8500LE יותר טוב מכל ג'י פורס 3 טיטאניום 200, והוא יהיה מומלץ על פניו. 2. כל כרטיס ג'י פורס 4 MX440 לא יהיה מומלץ על ידינו, ורק במקרים מיוחדים יקבל המלצה, למה ? כי ברוב המקרים ג'י פורס 2 טיטאניום יהיה טוב ממנו. 3. כרטיס מומלץ מאד בטווח מחירים של עד 520 שקל יהיה הג'יגה בייט ראדון 7500. 4. ג'י פורס 4 טיטאניום כלשהו יהיה תמיד חזק יותר מכל ראדון 8500, אם כי לא תמיד המשוואה עובדת לטובת הטיטאניום, כלומר תוספת המחיר גדולה הרבה יותר מתוספת הביצועים המתקבלת... כלומר יחס ביצועים למחיר, כפי שניתן לראות מהטבלה הבאה... 5. חברות כרטיסי מסך מומלצות ל-nVIDIA יהיו : Hercules, Leadtek, Asus, GAINWARD, חברות אילו מומלצות בעיקר בשל איכות כרטיסיהן, ה…
-
- 41 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מפרט בצד. הלך הכרטיס מסך ואני מחפש כרטיס מסך אחר למשחקים בעיקר. ירוץ על מסך 1680X1050, אולי בעתיד ישודרג המסך לFHD בנוסף אני מתעסק עם וידאו מדי פעם אז יהיה נחמד עם הרינדור לא יקח שעות. אבל זה משני תקציב:700 +- *ראיתי את הכרטיסים 5850 ו6850. ההבדל בינהם הוא 100 שקל.. האם ההפרש מצדיק קנייה של 5850 על 6850? או שאולי יש בכלל כרטיס אחר עדיף? בעיקרון היה לי עד עכשיו 8800GT אז אני מניח שכל כרטיס שיהיה שווה לו או טוב ממנו יספיק תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הבנתי שבסדרת 7000 של NVIDIA זה לא עובד ביחד, הבעיה קיימת גם בX1950 ?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כמה שווה בימנו כרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce FX 5700 שנקנה בערך לפני 4 שנים. מצבו של הכרטיס טוב.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מחשב נוכחי מעבד: core i5 2500 3.3ghz,s1155 6mb gpu core tray לוח אם: asus p8h61-m le b3 כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte GTX460 OC 1GB מארז: sharkoon vaya eco black atx case (no psu) ספק כוח: antec basiq 550w 12cm המסך שיש לי זה view sonic 1920X108024 אינטש תקציב: 1300 ש"חחריגה 200 ש"ח אני רוצה שהמשחקים יעבדו על 1920X1080 על high ultra ברוב המשחקים אני מעדיף מהחנויות של ksp או Ivory רציתי ללכת על http://ksp.co.il/?uin=20015 אבל בטוח שיש יותר טובים תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם ומתאים עד 700 ש"ח. המעבד כנראה I3 2.9 ספק כוח 500W זכרון ראם 2G. דרך אגב המוכר באיבורי המליץ על Gforce 450GTS, זה אכן הכרטיס הממולץ למחיר ולמפרט? תודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-