עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by .:עופר:.,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. קבלתי כרטיס טלוויזיה מדגם hauppauge WinTV MiniStick usb 2.0 לקליטת השידורים החדשים. במדריך כתוב שלאחר ההתקנה, בפעם הראשונה שאפעיל את התוכנה, יופיע אשף להגדרת הכרטיס. הבעיה שאין שום אשף. ישר עולה התוכנה לצפיה, החלון שחור, וזהו... אין מה לעשות... ניסיתי את זה בשני מחשבים, הסרתי והתקנתי מחדש, הורדתי דרייברים מאתר היצרן, נאדה. אשמח לפיתרון בהקדם, תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. יש לי התלבטות קשה בין כרטיסי מסך שונים כאשר הכרטיס נועד בעיקר למשחקים קלים... ההתלבטות היא בין כרטיסי הסמך הבאים: ( כאשר אין במטרתי לעבור את ה1.3K במחיר לכרטיס) 1. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL 2. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL .3 4. GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL 5. SPARKLE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL המפרט הוא--- מעבד: INTEL CORE 2 DUO …

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by djelectric,

טעות* לנעול ולהתעם לשכוח שנכנסתם

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by Crown,

הורדתי את התוכנה ATITOOLS והיא לא שומרת את ה OC שאני עושה! זה כל פעם חוזר אחורה! האם יש תוכנה נורמלית שמשאיר את ה OC גם אחרי שסוגרים את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. ^^^^^^^^

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by Check_Point,

שלום. לאחרונה רכשתי geforce 7600gs של אסוס, בגרסת ה- 512 MB. כשאני נכנס לסנדרה הוא רושם לי בחלק של המאיצים הגרפים רשום לי: SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA GeForce 7600 GS Chipset : GeForce 7600 GS RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 5.73.22.20.00 VGA Compatible : No Total Memory : 512MB (506MB Video) (248MB System) Texture Memory : 754MB Supports DIME Texturing : Yes למה הוא רושם בסוגריים 248 סיסטם? הרי הכרטיס מסך צריך להיות 512 על הכרטיס, או שאולי אני פשוט לא מבין נכון... תודה על ההסבר

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי (פנטיום 3 - 1 ג'יגה הרץ, זכרון פנימי של 512 מגהבייט). התקציב העומד לרשותי הינו כ 400 שקל ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר זה שיתאים לי: הצורך שלי בכרטיס מסך הינו לטובת צפייה בסרטים במחשב בעיקר, ולטובת משחקים מהדור הישן יותר. כמו כן, אני מעוניין שלכרטיס מסך יהיו מספר יציאות בדגש על דיויאיי.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by Bug,

היי, אני מעוניין לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בסלון, דרך המחשב. הבעיה שהמחשב די רחוק מהסלון כך שחיבור ישיר ל tv out לא בא בחשבון. גם שידור וידאו וסאונד באמצעות משדר מרחוק גם כן לא נראה הפיתרון האידיאלי, מפני שצריך לרוץ כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה. הפיתרון הטוב ביותר עבורי הוא כנראה מעין media center פשוט, מחשב שישב בסלון, יחובר לטלוויזיה, לרמקולים ולרשת הביתית. כלומר, זה צריך להיות דבר מאוד פשוט, ביחוד כשיש לי מחשב ישן חסר שימוש בבית. השאלה הראשונה שלי היא- איזו תוכנת מדיה סנטר חינמית תתאים לשני הצרכים הפשוטים האלה- הצגת וידאו וניגון סאונד, דרך ההארדיסק הפנימי של המחשב או דרך הרשת הביתית? יהיו לי כנראה עוד שאלות בהמשך אבל זהו בנתיים. תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by guysfa,

אני רוצה לקנות מחשב עם: זכרון פנימי: X2 1GB KINGSTON 667 כרטיס מסך: (Geforce 8800 GTS 320 MB(ASUS מסך:(LG) "‏L1970HR 19 לוח אם: (P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E (ASUS ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף לקנות ‏Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ או ‏Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB‎ שההפרש בניהם זה 300 ש"ח בערך איזה עוצמת ספק אני צריך ואם יש לי איזה פריט שמאט לי את הכרטיס מסך תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך 600 עד 700 שקל

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by motion,
    • 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by factor,

מי יכול לעזור :s05:

13. Started by extra-g,

מחשבים חדשים נתחיל עם שלי 8400GS של GIGABYTE יציאות: VGA, DVI וTVOUT (מתחבר לקופסה קטנה עם יציאות SVIDEO וRGB שיכול לשמש גם כRCA) המסך מחובר בVGA, מסך דק - 786LS של LG. הוא לא חדש. 1. התמונה שלו לא חלקה. כל קו (שחור בעיקר) שיש על המסך משאיר מימינו "שובל" - שכפול שלו 3 פעמים בערך - לא בשחור אלא פשוט פסים שמכהים את האזור. זה לא תלוי תוכנה וזה לא תלוי מיקום של המסך. עם המחשב הקודם זה לא היה ככה (הכל היה ממוקדם בדיוק באותו מקום) ככה שכנראה זה רק הכרטיס מסך. 2. חיברתי טלוויזיה ושיניתי קונפיגורציה בלוח הבקרה של NVIDIA ככה שיהיה מסך כפול (אולתו דבר גם במסך וגם בטלוויזיה) ואז עשיתי ריסטרט. קיבלתי תמונה בטלוויזיה רק בשניות של העלאת המחשב מהדוס אבל ברגע שהמחשב הגיע למסך הפתיחה של ו…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by eli_t,

היי, תגידו איזה טמפ' מומלצת לעבודה עם HD 4850 אם אני עושה פרופיל ידני ב CATALYST, ז"א על כמה אחוזים מומלץ לשים את המאורר , אני לא רוצה לשחק עם הפרופילים ולשנות כשאני מתחיל לשחק ואח"כ לשנות שוב כמו שראיתי שחלק מהאנשים כאן עושים, לכן אני שואל על איזה מהירות קבועה מומלץ לקבוע ?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  15. שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. ל 6600GT יש צינורות נעולים חוץ מה 8 שיש לו? תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by nadaw,

איך אני מחבר את הממיר יס לכ. TV? יש לי בין השאר חיבורים בכרטיס: audio out audio in s-video in video in tv antena בין מה לחבר למי ולאיפה? בין הממיר לכרטיס? מה האופציה הכי איכותית? ס-וידאו או וידאו אין? קיצר.. מה לעשות??? תודה מקרב לב לכל העוזרים!!!

18. Started by avi_meshogaa,

אני די סגור על 7900GS אבל יש לי לוח.. asus p5rd1-vm שיש עליו כבר כרטיס מובנה של ATI ורציתי לדעת אם הלוח שלי יוכל לתמוך בכרטיס.. תודה ד.א. לא יודע אם זה קשור אבל המעבד שלי אינטל 2.8

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB. אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45. הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מ…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by aiw,

בעקבות הודעה בפורום שוטטתי ב- comp-il וראיתי ש-R9800pro oem (של ספיר) יותר יקר מה-retail של GEXCUBE. אתם חושבים שזה הגיוני? אולי זו טעות? הנה ה-oem: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?PID=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ה-retail: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR9800C32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עוד שאלה בפנדה יש גם R9800 retail אבל של ATI: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 מה ההבדל בין שני ה-retail?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by Make_Party,

יש לי כרטיס מסך 6600LE וחיברתי אותו לטלויזיה דרך TV OUT ואני לא רואה צבעים בטלויזיה רק שחור לבן. ניסיתי הכל שיחקתי בהגדרות שיניתי drivers כלום לא עוזר. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  22. היצרנית הסינית מציגה דגמי Mi Notebook Pro X חדשים עם כרטיסי מסך מ-NVIDIA ומסכים שעשויים לגרום להרבה יצרניות מבוססות יותר לקנאלכתבה

23. Started by jenia11,

שלום רב.אתמול קניתי מסך חדש וניסיתי לחבר אותו דרך חיבור DVI ולא הצלחתי.המחשב מזהה את המסך רק דרך חיבור אנלוגי.האם מישהו נתקל עם הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. שלום לכולם בקשר ל8800 GTS של GIGABYTE מסך סמסונג 22 על הרזולוציה הכי גבוהה אקספי SP2 אז בעבודה שוטפת_(קומפיילר, אופיס, שיעורי בית, גלישה, מוזיקה ועוד וכל מה שלא קשור למשחקים) היתי רוצה לשלוח את הכרטיס מסך לישון, זתומרת לא לישון אבל שלא יתאמץ סתם שלא יהיה יותר מדי בלאי בשימוש קומפיילר אני לא צריך את הכרטיס, יש משהו בהגדרות או כל דבר שדורש מהכרטיס מינימום התאמצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by BoRiS.K,

יש לבן דוד שלי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB עכשיו כשבודקים אצלו את המעלות ה-AMBIENT TEMPERATURE עומד אצלו על -0 איך זה יכול להיות

• 2 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים