כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
האם שלושת הנ"ל הם כרטיסים נפרדים ? האם יש כרטיסים שמאחדים חלק מהם, או את כולם לכרטיס אחד ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מעבד-P4 2.66 לוח- MSI 865PE S(תומך עד 256MBלכרטיס מסך) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-S&class=mb זיכרון- 400 KINGSTON 512X2 DDR מעונין בכרטיס מסך הכי טוב ל AGP ,בלי שיגרם צוואר בקבוק. Radeon X1950PRO 512MB(256BIT Radeon X1950PRO 256MB(128BIT ATI RADEON X1950GT 256 mb האם 256BIT ינוצל במחשב שלי ,או שאני צריך להסתכל רק לכיוון 128 BIT) אין לי בעיה לקנות מ יד 2 את הכרטיסים שהצגתי כך שהמתקציב של 700 אפשרי בהחלט. או ללכת בכיוון כרטיס אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 6800GT של GIGABYTE עם יציאת DVI ממנו יוצא כבל DVI שבקצהו מתאם DVI2HDMI שניכנס למסך טושיבה 37" SL66 הכרטיס מזהה את המסך ומכיר אותו בתור מסך HD 720P עם רצולוציה 1280x720 הבעיה,שהתמונה של ה windows תופסת קצת יותר מקום מהמסך ובעצם התמונה נחתכחת בצדדים שינוי רזולוציה ולא משנה לאיזה,לא פוטר את הבעיה משחק עם ה DRIVER מציג אופציה של UNDERSCAN והיא מקטינה את התמונה הניראית ככה שבאמת אין חיתוך אבל התמונה קטנה מגודל המסך ב NATIVE SCAN הבעיה חוזרת משחק ב DRIVER באופציית KEYSTONE גם היא אינה פותרת את הבעיה מחכה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין בימים הקרובים לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים השאלה שלי מה יותר טוב Radoen or Geforce למשחקים בעיקר מבחינת ביצועים וכל זה אל מה כדאי לי ללכת ?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן אחים שלי כמו שכולם יודעים לכרטיסי ה6X00 וה7X00 של NV יש בליבה חלק האחראי על קידוד ווידאו כלומר בזמן צפייה בDVD או סרט MPEG אז בימקום להישתמש במעבד בישביל הוא מישתמש בכרטיס המסך יש לי כבר את הקודקים של NV אבל רציתי לדעת עם יש תוכנה לקידוד (כמו VIRTUALDUB למשל) שמנצלת את כוח העיבוד של הכרטיס מסך בימקום המעבד? כדי שזה לא יקח כל כך הרבה זמן לקודד סרט לפורמט אחר למשל אודה מראש לכל מי שיעזור!!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
חברה חשבתי יש לי ראדון 9200 se ושאלתי את עצמי האם כדי לסיים את חייו או לחיות איתו אם האפשרות היא השנייה אז איך אני היתי רוצה שזה יראה כמו מוות מעומס יתר או משהוא כזה תוכלו לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס gigabyte nvidia 8800gtx 320mb. במחשב ה"ישן" יש לי ati x850xt. חשבתי לייבא את הכרטיס הישן למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם זה ישפר ביצועים משמעותית. מה אומרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] לוח אם של אינ…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס לטובת עריכת וידאו חובבנית (כרגע אני עם וגאס, אולי פרמייר אלמנטס בהמשך) ספק: Antec EA-500 זכרון: 2G לוח: G33M מעבד: QX9650 תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אחותי הולכת לקנות מחשב חדש: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX Abit NF7 Nforce 2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 WD 80GB 7200RPM 8MB Club3D Radeon 9600Pro 128MB 128bit TV/DVI Video Card LITE ON CDROM X 52 Retail Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6A19 אני לא מבין במסכים, אז לא יכולתי לבחור אחד לבד. אז אתם מוכנים בבקשה להמליץ לי על מסך 17" (CRT כי יותר זול, לא חייב שטוח) טוב? הוא מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט. התקציב של אחותי מאוד מאוד מוגבל, היא יכולה להוציא עד 900 ש"ח על מסך, ואפילו עדיף הרבה פחות אם אפשר. ועוד משהו: מה דעתכם על הכרטיס מסך שבחרתי? הוא טוב? אפשר להשיג כרטיס מסך שמיועד למשחקים, טוב יותר בתקציב הזה? עד 870 ש"ח. http://www.pandas.co…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנתיים (קצת יותר) ורציתי לשאול איך הוא- המסך הוא CRT של LG והדגם הוא- E700B... אם אפשר קצת מידע עליו אני אשמח... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם אגב אני חדש פה... תלחצו על הקישורhttp://www.pointofview-online.com/products/6800gt.php אגב שווה לקנות GEFORCE 6800-GT???....
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מזה זה פילטרים?? מה זה AH ? מה זה AA??? והאם הם משפרים את איכות התצוגה. תודה לעונים , סליחה על חוסר הדעת.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אולי רומזת, אני שוקל לקנות בקרוב מקרן, והידע שלי לגבי מקרנים חדשים הוא קצת מוגבל. קיוויתי שכבוד חברי הפורום יוכלו לסייע לי אני זוכר שלפני כמה שנים, מקרנים לא היו מושכים במיוחד לשימוש ביתי ממושך בגלל כמה סיבות: 1. הבהירות לא היתה גבוהה מספיק כדי לאפשר צפייה באור יום (או באור כלשהו) 2. הניגודיות לא היתה טובה במיוחד (בהשוואה לטלוויזיות רגילות, במיוחד CRT) 3. משך חיי המנורה ועלות החלפתה מנעו שימוש ממושך אני מניח שכיום המקרנים באופן כללי השתפרו - השאלה היא, עד כמה? האם מקרן הוא עדיין מכשיר ייחודי שמדליקים פעם בשבוע בחושך כדי לראות סרט טוב במיוחד, או שמא אפשר להשתמש במקרן כל לילה או אפילו כל יום, כתחליף לטלוויזיה? אם התשובה לשאלה הקודמת היא "תלוי בתקציב" - כמ…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כרטיס גרפי N6800 EXTREME 256MB Asus (Chipset )מעבדים: nVidia Geforce FX6800 , יצרן: Asus , יציאות: DVI , TV Out , (PCI-X/AGP) חיבור: PCI express , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 256 Bit
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe יש לי עכשיו כרטיס מסך MSI nVIDIA GeForce 5200FX 128MB אם אני יקנה את הכרטיס המסךGigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe הוא יתאים לי למחשב? הינה זה הלוח אם שלי עם פרטים אולי יש שם אני לא מבין http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=147145 תודה לעוזרים. ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
-
ככה ניראה המחשב, כרטיס מסך נורמלי לא ניכנס במחשב, בגלל שהמארז לא מספיק גדול מישהו מכיר כרטיסים שמיוצרים למחשב מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי באותו מחיר את הכרטיסים הבאים של אסוס באותו מחיר: 8600GT 512 MB 8600GTS 256MB מי עדיף? והשאלה השניה - היא שהם לא באים עם מאורר אלא SILENT PIPE עד כמה זה חיסרון למחשב סטנדרטי ללא עזרי קירור מיוחדים ספק כוח של טרמל- 470W מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב מפרט חדש מבוסס AMD, ומתלבט בין לוחות האם GA-MA74GM-S2H לבין GA-MA78GM-S2H. אחד השיקולים בהשוואה בין השניים הם הכרטיסים הגרפיים המובנים. הראשון מבוסס על Radeon 2100, ואילו השני על Radeon HD3200. השאלה שלי היא לאילו ביצועים גרפיים אני יכול לצפות מ-2100? הדרישות אינן גבוהות מדי: דפדדן אינטרנט, אפליקציות משרדיות, סרטים, משחקים ללא גרפיקה מתקדמת. האם 2100 יוכל להפעיל את הממשק אארו של ויסטה? בתודה, ilil
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לקבל עזרה אז ככה השימוש שלי למחשב החדש הוא שימוש כללי ומשחקים משחקים בסגנון ה GTA IV FIFA 2009 וכאלה והכרטיסים הם GEFORCE 9800GTX+ 512MB DDR3 ATI RADEON HD4850 512 MB המחיר שקיבלתי מהחנות לגבי הGTX הוא 750 שלדעתי זה מחיר ממש זול ובכל זאת רציתי לדעת אם שווה יהיה לקחת את ה RADEON ולהתעקש איתו קצת כי הוא עובד רק עם GFORCE תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVOעם 16 צינורות עיבוד עובדים. צרבתי לו ביוס של x800xt pe VIVO ואני צריך לעשות underclock כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך. מחפש את הביוס הטוב ביותר לכרטיס שיתמוך בVIVO - אםשר x800xt pe או x800xt.... על הכרטיס זיכרונות samsung 1.6+קירור ATI SILENCER/ תודות לעוזרים נדב
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עם יציאה לשתי מסכים[אך שלא יראו אותה תמונה] .. הכוונה כאילו לשני מסכים נפרדים איפה אני יוכל להשיג ובכמה כסף ? תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-