כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני הולך ליקנות היום מחשב מסך 22" מעבד Q9300 אני צריך לוח אם שיתמוך CF של 4850 עכשיו לפי מה שראיתי X48 עדיף על P45 תמליצו לי פה מה כדאי ועוד התלבטות זה לקחת כרטיס אחד בנתיים של 4870 (תלוי בהצעה של החנות) ולחכות עוד קצת וליקנות תשני או שעדיף לא לחכות לעתיד וליקנות 9800GX2 של leadtek שעכשיו הורידו מחירים. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מהו הכרטיס הכי משתלם בתחום ה1000שח. של אנוידיה זה GTX 260 SP216 האגדי (כ950שח) לאייטיאיי יש שניים את ה 4870 1GIG(כ1000שח) ואת ה 4890 1GIG החדש(כ1050שח) ואני לא מדבר על 275GTX שעובר את ה1100. אשמח לשמוע לשמוע את הדעות שלכם. בקרוב מחשב חדש. E8400
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
איזה עדיף?? ati radeon x1600pro 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express או nvidia geforce fx7600gs 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express והאם הביצועים שלהם טובים??
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני ישמח אם תעשה מדריך לקניית 17 אינצ כמו שפעם היה את המדריך לקניית מסך 19 אינצ
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס חזק כמו 1900 או 7800 וכשיצא משחקים שתומכים ב DX10 אני עדיין אוכל לשחק בהם ברזולוציות גבוהות? אם לא אז באיזה רזולוציה? ואפקטים אני אוכל?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי!!! אני חדש!!! רציתי לשאול דבר אחד! הכרטיס מסך שלי עושה בעיות ואני רוצה להחליף אותו לא משהו יקר מדי ולא משהו זול מדי! איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הכרטיס מסך שלי לפני חצי שנה. ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך טוב יותר מאותה חנות. הבעיה שהכרטיס שלי פועל בסדר ואין לו בעיות מיוחדות. רציתי לדעת אם אני יכול להחזיר אותו סתם ככה ופשוט מהסכום שעלה הכרטיס מסך יירד הסכום של הכרטיס המסך שאני רוצה לקנות? למשל הכרטיס שלי עלה 1500 והכרטיס שאני רוצה לקנות עולה 2000 אז אני יוכל לקנות את הכרטיס החדש ב-500 שקל? והאם אני יכול "לקלקל" את הכרטיס ולהגיד שהוא סתם ככה התקלקל ואז אני לקנות את הכרטיס המסך החדש ב-500 שקל? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB עכשיו כשבודקים אצלו את המעלות ה-AMBIENT TEMPERATURE עומד אצלו על -0 איך זה יכול להיות
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות לגביי לוח G31 או P43 בחיבור שלPCI E , האם בכרטיס הספציפי הזה יש תמיכה מלאה בחיבור המהיר של PCI E -2 אני אקבל יותר ביצועים מאשר כרטיס עם חיבור PCI E -1 ? רוני
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בניתי אתר באיימייג' רדי ויש לשוניות למעלה שאין בעיה איתם אני מקשר את הלשוניות לדפים למשל לשונית "מסזיקה" לדף "מוזיקה". עכשיו בתוך הדף מוזיקה יש עוד לשוניות כמו "מזרחית" וכמו "לועזי" עכשיו כשאני עושה סלייסים על הלשוניות שבתוך הדף "מוזיקה" (שהוא אחד מהלשוניות הראשיים) אז הסלייסים הראשיים מתחילים להידפק לי לא פועלים יותר... אני נואש אני מחפש משהו שיעזור לי להבין יותר לומר איך זה עובד ד"א אני משתמש בImageReade cs אז אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור לי שידבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר... ICQ:800097 Mess:kobitomi20@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ועל מנת לפרט יותר LEADTEK A400 TD/FX6800 128MB DDR3/TV/DVI מישהו ממליץ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שמעתי שלא ממש משתלם לקנות כרגע מחשב לפני יציאת DX10, בגלל שעוד מעט יצא DX10 וכרטיסים תומכים. אז השאלה היא.. עד כמה לא משתלם לקנות מחשב חדש כרגע? אפשר להסתדר ללא DX10 שנתיים-שלוש?
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום ראיתי באיזה מפרט של מחבר שלי כרטיס מסך MX6600 אז רציתי לדעת אם הוא פחות או יותר טוב מ-6600 רגיל
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך חדש של הסדרה 8800 gts ,האם ספק של (2 מסילות)hec 500watt יספיק?? או שעדיך ללכת על enermax liberty 500 watt שעולה פי2 ממנו...??
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את הכרטיס והמאוורר עובד בצורה מטורפת גם במצב מנוחה (עד כדי שאני יושב בסלון והמחשב בקומה שנייה ואני שומע אותו), האם ישנה איזו דרך לתקן זאת מבלי חשש לפגיעה בכרטיס? תודה לעונים... לירון.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר כרטיס טלויזיה איכותי וטוב שיתאים לויסטה?, אני מחפש כרטיס שתיהיה בו אפשרות הקלטה, רדיו וכו' תקציב: עד 400 ש''ח. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
לידידי המלומדים שלום ! אני מבקש סיוע בבחירת כרטיס מסך עבור מחשב חדש, שנושא המשחקים אינו רלוונטי. המחשב מיועד בעיקר ליישומיי וידיאו, אינטרנט, המרת וידיאו בין פורמטים והצגת מופעי מוסיקה וכדומה. לכרטיס אני זקוק ליציאות TV ו-DVI . כמו כן אני מעוניין בכרטיס אמין לאורך זמן, במידה ונדרש קירור נוסף, אשמח לקבל המלצות. בתודה מראש מאיר
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
Connect3D vs. PowerColor HD4870 - מה עדיף מבין השניים? שחשוב מאוד זה שליטה במהירות המאוורר דרך CCC (הבנתי שה-Connect3D לא היתן לשליטה במאוורר, האם זה נכון?)
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים או אולי עדיף 8600GT 512MB אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המסך בן 8 חודשים וכבר התחיל לרצד... יש מצב שזה מכוסה באחריות???
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לשכן שלי יש מחשב קטן HTPC MICRO ATX שמחברים לקולנוע ביתי וכו' הוא קנה מותר ACER ושם רשמו " מיוחד למשחקים " עם מעבד Q8200 או ו G210 השאלה היא כזאת , הוא קנה לבן שלו משחק התקין GTA חדש והמחשב לא זז פשוט היה תקוע ברמות שקשה לתאר זז ממש לאט נכנסתי להגדרות של המשחק וראיתי שהוא על רזולוציה מטורפת והורדתי אותו ל 800X600 והפלא ופלא המשחק עבר מהר השאלה שלי כזאת א. למה צריך לעבוד ברזולוציה גבוהה ? ב. למה צריך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם אפשר לעבוד בהגדרות נמוכות ? ג. שהוא עבד בהגדרות גבוהות לא ראיתי הבדל בתמונה למה ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש בסביבות ה-900ש"ח, שיהיה חזק ושיתמוך ב-DX9.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד לנובו g550 מערכת הפעלה ווינדוס 7 home premium ו 64 ביט כרטיס המסך שלי הינו lp156wh2-tlaa כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה האיכות יורדת פלאים שאלתי היא האם ישנה אפשרות להחליף כרטיס והאם זה יעזור בכלל,האם לאיכות הכבל שמחבר את המחשב לטלויזיה ישנה משמעות ואולי הוא הגורם הבעייתי,או שיש רעיון אחר,כל תשובה תתקבל בחיבוק... תודה מראש איתי שנהר
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. +עוד שאלה אם אפשר:מה זה OPEN GL?,ומהו ההבדל בין גירסאת 4.0 ל4.1? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-