עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למחוק.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. כמה אני אמור לקבל בבדיקה של המשחקים ( game tast ) שיש שם תשלושת משחקים..

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by tulip42,

אני מעוניין להפעיל את המחשב עם מסך "42 האם הכרטיס מסך יחזיק, או שלא תהיה תמונה מפני שהוא לא תומך בגודל כזה ? אם לא, אז איך אפשר להתחבר למסך כזה עם מחשב כך שיהיה אפשר לשחק לראות סרטים וכדומה?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  4. תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  5. בבעלותי כרטיס מסך ASUS 9600XT. אני מתעדכן בדרייברים של כרטיס זה דרך האתר הרשמי של ASUS. אם זאת, ATI מוציאה דרייברים מעודכנים יותר עם CONTROL PANEL שונה כדוגמת CATALYST 4.5 . איזה דרייבר עדיף להתקין ? האם יש לזה השלכות בביצועים או שמא זהו תרגיל שיווקי שבו ATI מוציאה דרייבר חדש כל חודש ?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by TalEliasi,

אהלן אנשים, אני בקרוב הולך לקנות כ.מ Sapphire HD4870 512MB ומשהו שקצת מפחיד אותי זה ה-2 חיבורי 6 פין שהוא דורש. האם מגיעים 2 מתאמי מולקס ל-6 פין יחד עם הכרטיס? שאלה נוספת, האם ספק ג'נרי 600W יחזיק את הכרטיס? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  7. שלום יש לי 3DMARK 05 גרסת PRO 1.00 עכשיו המפרט שלי בצד ימין אני פעם ראשונה משתמש בתוכנה ואני רוצה לבדוק את כל ביצועי המפרט שלי בבת אחת לא לרק לכרטיס מסך אלא כל המחשב עכשיו תסבירו לי על איזה הגדרות אני צריך לשים אותה כי יש שם מלא דברים לסמן ב- V מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. Started by oor,

יש לי GFORCE FX5600 דריברים 56.72 (האחרון ניראה לי ..) אני משתמש הרבה ב nviwe profiles ומידי פעם ... בלי שום הסבר ה nview disply mode נעלם !!! אני ממש לא יודע למה והדרך היחידה שאני מצליך להחזיר אותו זה להתקין מחדש את הדריברים ... (כל פעם !!) אני ממש צריך עזרה כיי זה כבר ממש ממש מעצבן אותי ...!!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by Aqualiz3r,

מישהו שמע משהו בקשר לכרטיס הזה? מתי הוא יגיע לישראל? לפי מה שאני יודע אפשר להשוות אותו ל 6800 GT מישהו יודע מתי הוא ימכר בארץ אני מת לקנות אותו...

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. Started by yos11,

איזה יותר טוב? MSI READON X600 או MSI 6600GT שניהם PCI EXPRESS

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by xena,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 (אני נותן אותו, ומעוניין בחדש). מה שווה לו ברמה היום, או אפילו מעט טוב יותר, כדי שיהיה קצת שדרוג...? אני עובד עם מסך 24" ברזולוציה של 1920X1200 ולא משחק משחקים כבדים מידי.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by WarSoul,

שלום , יש לי ממיר יס בבית ואני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה , אפשר לייעץ לי מה אני צריך ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. שלום לכם. אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקחת הכי חשוב שיהיה חיבור לטלויזיה אני לא גיימר אני לא צריך כרטיס מסך ב1000 ש"ח אלא בסביבות ה 400 ש"ח הציעו לי לקחת את ה HD2400XT בסקייפיסי שעולה 430 מה אתם אומרים? בקשר לכרטיס טלויזיה אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט ערוצים באיכות טובה המליצו לי על hauppauge win-tv-pvr 150 mce בסקייפיסי שעולה 384 מה אתם אומרים עליו? תודה רבה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by kobi122,

צריך כרטיס למשחקים. המפרט של המחשב: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) לוח אם: Asus P5VDC-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:448 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה לעוזרים

15. עוד דגמים בדרך אל החנויות - שיתרמו למגמת הפחתת המחיר הממוצע מהחודשיים האחרונים?לכתבה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by nore0,

פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. האם הגיע הזמן להחליף את המסך? (17" מודל 770V של מאג, בן 4.5 שנים)

18. משהו טוב .. תודה

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by shai2009,

שלום! בקרוב עומדים לצאת הכרטיסים החדשים של ATI ה-HD4850 וה-HD4870.. אני כנראה קונה את ה-HD4850.. עפ" בנצים שראיתי ה-HD4870 יותר חזק בערך ב-60% מה-9800GX2, ככה שאני משאר שה-HD4850 בקצת יותר חזק מה-9800GX2.. יש לי מעבד AMD ATHLON 4000X2 2.0GHZ, האם יהיה לי צוואר בקבוק?? OC למעבד ל-2.5GHZ יעזור לי?? תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. מעוניין לקנות מסך 19lcd בתקציב נמוך של 2500 שח ראיתי את ה913N אצל הדובים במחיר של 2490 רציתי לדעת אם זה המסך הכי טוב מבחינת מפרט שאני יכול להביא במחיר הזה.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Game5,

שלום , יש לי כרטיס מסך geforce 6600 128mb שלא מתפקד יותר מדיי טוב... אם יש לי אפשרות לבצע sli אז הייתי רוצה ללמוד איך , יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9. על המארז של הלוח אם לא כתוב / לא מצאתי שום sli , אך כל פעם שאני פותח את המחשב יש לי הודעה משהו sli... האם אני יכול לשים שני כרטיסי מסך? אם כן , זה באמת משפר ביצועים או סתם מעמיס? תודה , אבי

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. יש לי Crossfire HD4850, ויש לי בשני הכרטיסים כאילו בכל אחד 2 חיבורי DVI, ובאמצע חיבור שנראה כמו PS2, אפשר לדעת מזה החיבור הזה ולמה הוא משמש? תודה.

23. Started by Kirma,

למישהו יש מושג איך שולטים במאווררים של ה TwinFrozr III אני לא מדבר דרך AfterBurner של MSI אלא דרך הפרופילים שמגיעים עם הכרטים לטענת MSI מקור: http://www.msi.com/product/vga/R6950-Twin-Frozr-III-Power-Edition-OC.html#/?div=Overview

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by EnerGy,

שלום! יש לי מסך של BENQ דגם T201W, כשאני מחבר אותו ביציאה האנלוגית הכל עובד כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI אני מקבל NO SIGNAL אחרי הפוסט. מחקתי והחלפתי דרייברים וזה לא עזר. החיבור הDVI-D והכרטיס מסך הוא 8800GTS. תודה לעוזרים ! עריכה : בשביל להבהיר, החיבור האנלוגי פועל דרך מתאם ( לכרטיס יש רק DVI)

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים