כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מבקש עזרה בתרגום הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש הבדל בין הגרסא של palit - dual sonic לזו של sapphire - vapor X ? אני מתכנן לקנות בTMSFOX את הגרסא של ה1GB ויש הבדל של 120 שקל בערך
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ל 4850HD ביחד עם זה לקנות גם ספק חדש כי שלי לא יכול להחזיק את הכרטיס,לקנות RAM שיהיה 4GB ולקנות קירור למעבד בשביל OC תציאו לי את כל אלה ואני יגיד עם זה בהתאם לתקציב שלי כי אני לא יודע כמה אני רוצה להוציא על כל זה עדיף שתציאו כמה שיותר זול בנתיים חשבתי לקנות את הכרטיס הזה:HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP ב 630
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין פה מחשב לחבר, המעלות במנוחה בכרטיס מעט מפחידות אותי, מצד שני אמרו לי שזה נורמלי. המעלות שלו (לפי אברסט) במנוחה הן: DispIO - 52 MemIO - 64 (!!!, לא מוגזם?!) Shader - 58 האם אילו מעלות נורמליות במנוחה? הכרטיס שלי למשל (285 GTX) היה יותר קר עם הקירור סטוק שלו. אגב, לפי ה"אוברדרייב" של ATI, הכרטיס על 55 מעלות והמאורר עובד על 52 אחוז, הם זה תקין כל זה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצות לכ.מסך ב-300 ש"ח לקרובי משפחה. הוא ישמש מעט למשחקים פשוטים [sPORE או SIMS 3 מקסימום] ולעוד כל מיני פעולות פשוטות. בתודה מראש. עריכה: חשבתי על HD4650: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5061 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2374
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי 4850 וחיברתי אליו שני מסכים אחד רגיל ואחד lcd.. אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד.. וגם כשאני מעביר את התצוגה למסך הרגיל אני לא מצליח להחזיר את התצוגה לLCD
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ברור לי שהמעבד הוא צוואר בקבוק, אבל השאלה היא, ואני מקווה שאני שואל נכון בכלל, האם במשחקים של היום כוח העיבוד לא הולך ברובו לכ"מ? או שזה בכלל קשור בויסטה? בכל אופן, כדאי לשדרג? הכרטיס נמכר ב KSP עבור 690 ש"ח. משחקים מיועדים: gears of war, rainbow six vegas 2 תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לקנות לוח עם אופציה ל-SLI, פשוט בגלל שנדפק לי לוח NF4 ישן ויש את זה בשוק - במחיר לא רע - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22785&aff=bazman אני שוקל להריץ כרטיס אחד של 6600GT וכרטיס אחד של HD4670. השאלה שלי, שאלה של מי שבאמת לא מבין - האם יש אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך שונים וששניהם יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך על איזה אתם הכי ממליצים ? הרבה ממליצים לי על ה 6600 gt אבל הוא עולה 1300 אולי יש יותר טוב ב 2000 ???? כל זה מצטרף למחשב שאני קונה amd 64 3100 ולוח אם לא זוכר בדיוק איזה ....
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 כי ה…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס הנ"ל ובאתר החברה בין יתר דרישות המערכת רשום: An available hard disk drive power dongle אשמח אם מישהו יוכל להסביר באופן מפורט למה הכוונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך 600 עד 700 שקל
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB עכשיו כשבודקים אצלו את המעלות ה-AMBIENT TEMPERATURE עומד אצלו על -0 איך זה יכול להיות
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כמה לדעתכם (אולי אתם בכלל יודעים) עולה Ge-Force 6600GT AGP באוסטרליה? האם המחירים שם זולים?, וגם בכלל רוב הכריבים של המחשבים שם זולים?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בקשר לכרטיסי מסך אני כבר מזמן לא מעודכן, אז בבקשה תמליצו לי על משהו בסביבות ה 500 שקל גג.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך "17 LCD לעבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) עד מחיר של 2300 ש"ח. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני הולך לקטוגריה של הדריברים וזה מה שאני מקבל http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 ???!?!?
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! המסך הוא לא בשבילי, אבל הוא ישומש לעיצוב, ציור ובעיקר פוטושופ. איך הוא לשימושים האלו? ומה מבחינת ביצועים? הוא גם מתאים בול מבחינת מראה גודל ומחיר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה זה קורה רק במשחקים מסוימים שמעו יש לי 6800 gt של giga byte אחלה כרטיס אבל יש משחקים משוימים שאני מפעיל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש אין לי שמץ אם זה מהכרטיס כמעט כל המשחקים האחרים עובדים חוץ מאיזה 3 שלא עובדים לי כחו דוגמה doom תודה לעוזרים המיפרט שלי הוא:p4 2800 ht גיגה זיכרונות 120 גיגה hard disk . בבקשה תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
דוגמה,אתה נכנס חזק כאן לתמונה.................. מה החידוש ההו כה מדהים בסדרה ה"חדשה"???? 3dc בPE שלי גם יש,16 צינורות ו6 מנועים גם לPE שלי יש,מה הוסיפו vivo?..כמה טרנזיסטורים?קירור מוזר? בבקשה פרטו מה הולך כאן!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם אגב אני חדש פה... תלחצו על הקישורhttp://www.pointofview-online.com/products/6800gt.php אגב שווה לקנות GEFORCE 6800-GT???....
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב (רזולוציה 1280X800 לפחות) ושלא יעלה יותר מ1600 וכמובן לפחות 16MS. על איזה מסך יש לכם להמליץ לי? ואם אפשר גם את דף הדגם באתר היצרן, תודה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס טלוזיה טוב במחיר של כ400 שקל..יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-