עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נכון, תקציב נמוך ביחס לבקשה. חייב שתהיה תמיכה SM 3.0 צריך המצלצות.... מערכת win xp sp2 intel dou core 2.8 1 giga ram ספק ג'נרי כלשהו 350 או 400 ואט מסך LCD LG 19'' האם שווה לחכות לירידת מחירים (מתי זה קורה בד"כ?) ומה כרגע הכי מומלץ בתקציב כזה? משהו שיכול לשמש לפחות לשנה שנתיים הבאות למשחקים... תודה.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by tiestoboy,

היי, לאחר שהתחלתי את התתקנה של הדרייבר נעצרה לי ההתקנה וקפץ לי הודעה שאני צריך להתקין קודם דרייבר VGA סטנדרטי ישן ואז לאחר מכן להתקין את הדרייבר הזה, אך אני לא מצליח לעשות זאת...מה עושים?..זה באג של 4.8?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H וכרטיס מסך: HD3450 ואני מנסה לעשות קרוספייר כפי שמתואר פה: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-7.html הבעיה היא שאני רואה רק את כרטיס המסך בהגדרות, אין לי בכלל את הטבלטורה של ה Crossfire אולי לשנות משהו ב BIOS ? אולי קשור לגירסת דרייבר? (אני משתמש ב 8.6) תודה * אני משתלט על המחשב ב - Remote איטי לכן אני מעדיף לא לעשות נסיונות מיותרים כמו להתקין ולהסיר וכו'

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by nanadav,

האם אני יוכל לשדר דרך המחשב שלי שידור חי לאנשים אחרים? כמו רדיו...

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by t0x87,

שלום לכולם! ברשותי כ.מסך SAPPHIRE RADEON 6870, חדש דנדש. כאשר התחלתי להריץ משחקים, זיהיתי איטיות וקצב פריימים נמוך במיוחד, לצד גרפיקה ואפקטים מאוד מרשימים. העלתי את ה-DXDIAG ולמרבה הפתעתי, גיליתי שעל פיו יש לי רק 240.5 ראם.. הרצתי עוד כמה תוכנות ובכולן התוצאה היתה זהה. הורדתי ועידכנתי את כל הדרייבים הרלוונטיים אבל הבעיה נשארה! אשמח לעזרה תודה מראש. עריכה: צירפתי תמונה להמחשה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. יש לי AGP אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בשביל משחקים די חדשים שיוצאים וקשה לי להשקיע יותר וזה בדולרים כי עכשיו אני בארה"ב ואני יכול לקנות באיבי ובעוד מקומות

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by lolo,

יש לי מצלמת וידאו (לא דיגיטלית!!) של חברת סוני וכרטיס מסך ג'יפורס 4 יש לי במצלמה חיבור של s-video כמו בכרטיס מסך ורציתי לדעת אם אני אוכל לראות את מה שמצולם במחשב או להיפך....????

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by Black_Devil,

שלום לכולם. נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש. יש לי עד 700 שקל להשקיע. אני לא משחק במשחקים עם גראפיקה מטורפת אז אני לא צריך כרטיס שיכול להחזיק משחקים כאלה. אני צריך כרטיס טוב, מהיר, עם VIVO/S-Video או כל דבר אחר שיכול להוציא וידאו מהמחשב לטלויזיה... אני צריך שיהיה בו גם DVI וגם חיבור רגיל למסך(הכחול הקטן הזה) תודה למי שיכול לעזור. גיא.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by RazStyle,

שלום לכולם. יש לי מחשב חדש ואני צריך לקנות כרטיס מסך. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: MSI GF7050 AMD מעבד: ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD אני משחק במשחקים כמו CRYSIS DRIT GRID אז אני צריך כרטיס מסך טוב שיעבוד לי במשחקים כבדים פחות או יותר והתקציב הוא עד 500 או 700 תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by kobi122,

צריך כרטיס למשחקים. המפרט של המחשב: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) לוח אם: Asus P5VDC-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:448 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה לעוזרים

11. Started by thebenjamin,

יש הבדל בין הגרסא של palit - dual sonic לזו של sapphire - vapor X ? אני מתכנן לקנות בTMSFOX את הגרסא של ה1GB ויש הבדל של 120 שקל בערך

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by CoolOne,

אני יכול להשיג לעצמי כרטיסים של היצרן Club3D במחירים טובים מאד, אבל כיוון שלא שמעתי עליו עד היום, הייתי שמח לדעת, קצת על היצרן, האם הוא נחשב טוב, וכו'.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by IdolAdmin,

אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למען צפיה והקלטה כרגע יש לי רק כבלים אנלוגי אבל בעתיד יהיה לי גם ממיר דיגיטלי אז אני רוצה שהוא יתמוך בדיגיטלי שזה בכלל יתן לי את האפשרויות של להקליט סדרות תוכניות לפי תוכנית השידורים.. שיהיה איכותי וחזק המערכת שלי עכשיו זה Intel E6600 Abit IN9 32x MAX EVGA 8800GTS KO Edition 1GBX2 g.SKill 800MHz ומסך DELL 2007WFP רחב על איזה כרטיס ספציפי אתם מציעים ואיזה עוד כרטיסים כדאי לי להסתכל ושל איזה חברות? תקציב גמיש אבל הבנתי שהמחירים הם בסביבות 400-500

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. ברשותי מחשב שעליו התקנתי כרטיס מסך של ATI עם יציאת טלוויזיה היציאה בכרטיס מסך הוא חיבור שנראה כמו S-VIDEO עם הכרטיס בא מתאם מהמחבר שנראה כמו S-VIDEO ל RGB אל כרטיס זה חיברתי טלוויזיה ישנה שיש לה רק חיבור TV כלומר בננה בצבע צהוב עבור התמונה ושני חיבורים נוספים עבור רמקול ימין ורמקול שמאל בחוברת הוראות רשום שהתמונה עבור טלוויזיות עם סוג חיבור כזה אמור לצאת מיציאה אחת מתוך ה RGB של המתאם חיברתי את הטלוויזיה למתאם אך רואים תמונה רק שאני מחבר ליציאה שונה לחלוטין במתאם RGB לעומת המתואר בחוברת הוראות אני רואה תמונה ושומע קול אבל!! התמונה בשחור לבן אין צבע למה!!! ניסיתי מתאם של חבר אותה בעיה התמונה יוצאת מחיבור שונה במתאם של החבר ועדיין רואים תמונה בשחור לבן ניסיתי לשחק עם הצבעי…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  15. שאלתי בכותרת אני מצליח רק או 2 מסכים או מסך + TV

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. 1.יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג geforce fx5200 אני רוצה לשחק בדום 3,swat 4 ובמשחקים עם גרפיקה ברמה הזו איזה כרטיס מהרשימה החדשה שיש בפורום אני צריך לקנות כדי שהמשחקים האלה יעבדו חלק וטוב?, התקציב שלי הוא 400-800 ש"ח 2.האם יש אפשרות לשחק בפלייסטיישן 2 על המסך מחשב? תודה לעונים ולעוזרים !

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. הנני פונה אליכם בבקשה למצוא לי כרטיס מסך - לגיימינג(משחקים כבדים) + ספק כוח במחיר כולל של עד 1000 ש''ח חנויות : אזור גבעתיים-רמת גן-ת''א חריגה : עד 100 שקל מערכת : Q6600 4gbזיכרון לוח אם G35 מעדיף nvidia בגלל חוסר ניסיון עם ATI ..

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. Started by zilkanir,

שלום, מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7600gs עייף שמתחיל לקרטע, בכרטיס מסך בניים בסביבות 700-800ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב (בעיקרון משמש לסרטים ולמשחקי ספורט fifa/pro 08, nba 08. virtua tennis 3) אולי גם למשחקים קצת יותר דורשים בעתיד.. בכל אופן צד את עייני הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 נראה משתלם, ללכת על זה? או שמצד שני אפשר לעגל ל800 ולקחת כרטיס 3850 גרסת ה256 מגה.. תודה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by bad-sector,

אני קונה את הכרטיס הזה בטוח - לאחר גישוש רב באינטרנט מצאתי מספר כרטיסים סופי שמהם אני רוצה לבחור אחד... XFX - מהירות סטוק מהירה ביותר של 1000MHZ בזיכרון לעומת 900 בעל השאר... Leadtek - שקט ומוביל ברוב המבחנים והמפתה אך לא ברור - Gigabyte - המגיע באותו מחיר של ה Leadtek אבל עם VIVO - השאלה אם שווה לקחת את זה בגלל זה ? (אני צריך את זה בכלל? - לא יודע מה המשמעות...) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה לפני מחר... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. שלום,הרבה זמן רציתי לראות טלויזיה במחשב ושאני גם אוכל להקליט תוכניות טלויזיה על המחשב. ולא יצא לי לבדוק איך עושים את זה כמה זה עולה וכו'. היום הסתכלתי באריג'נט (arigent.co.il) אם מישהו מכיר וראיתי במבצעים שלהם כרטיס טלויזיה שמאפשר לחבר את הממיר למחשב ומגיע עם כל הכבלים התוכנה הדרושה לשם ראיה והקלטה של תוכניות טלויזיה. עכשיו התיאור של המוצר לא מדויק לגמרי ואני לא בטוח שזה באמת מה שאני צריך כדי לראות והקליט מהממיר תוכניות טלויזיה אז רציתי שתגידו לי אם הכרטיס יעשה את מה שאני צריך. וגם בלוח אם שלי אין יציאת פי סי אי אקספרס ורשום שהכרטיס צריך יציאת פי סי אי אבל אני לא בטוח לגמרי אם הם לא מתכוונים לפי סי איי אקספרס. בכל מקרה אני צריך שמי שמכיר את הכרטיס או מבין בדברים האלה יגיד…

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  21. או קאיי, אצלי בבית ישנם ארבעה מצלמות במעגל סגור, המצלמות כולן מחוברות לממיר שמחובר לוידאו וטלוויזיה שמקליט נוןסטופ - הבעיה היא שהאיכות חרא ומס' הפריימים לשניה מאוד נמוך מה שמוריד מערכו של הצילום לצילום של תמונות של ממש. בקיצור המלצתי לאבא שלי להשקיע קצת כסף ולקנות מחשב, לחבר (בעזרת כרטיס) את המצלמות אל המחשב, ובעזרת תוכנה שאני בטוח שבאה עם הכרטיס המחשב יקליט נוןסטופ את הפלט של המצלמות וככה יהיה לנו הרבה יותר נוח, יותר קל והכי חשוב יותר איכותי. לכן בניתי מפרט מסויים למחשב שיהיה, מפרט לא הכי הכי - משהו בסביבות ה- 3700 - 4000 כולל מסך וספק אל פסק. בניתי את המחשב בהתאם לדרישות של הכרטיס שראיתי ועכשיו מתעוררות שאלות: זה הוא הכרטיס אשר ברצוני לקנות: http://www.zigzag2000.co.il/…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. מה קורה אחים שלי שמעו היה לי מקודם ג'יפורס 2 והוא כנראה נשרף כי הוא לא עובד חחח אז עכשיו אני משחק על המובנה שהוא 32 מ"ב אבל הוא מספק אותי טוב במשחקים, ויש לי כרטיס ג'יפורס 4 שלא הצלחתי להיכנס איתו לווינדוס יענו אני מכניס ת'כרטיס לחריץ-חיבור מסך לחיבור מסך שבכרטיס מסך(מסובך אהה חח)ומה זה עובד לי הכל סבבה אבל זה מגיע לטעינת הווינדוס ואז זה לא ממשיך יותר למה זה ככה?? וכאילו בחיים שלי לא השתמשתי כי חבר שלי השיג את זה ממישהו... בקיצור הנה תמונות... http://www.2send.us/picture.php?file=63180fe669.bmp http://www.2send.us/picture.php?file=9362bc0587.bmp

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  23. שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס הנ"ל ובאתר החברה בין יתר דרישות המערכת רשום: An available hard disk drive power dongle אשמח אם מישהו יוכל להסביר באופן מפורט למה הכוונה? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. Started by eliil1,

האם כרטיס כמו 4850 או 9800GTX+ מתאים למסך SAMSUNG T240 ?? תודה.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by yariv1234,

היי, אני קונה מחשב חדש לצורך אינטרנט ותוכנות בלבד. אני מתקין עליו VISTA HOME PREMIUM מישהו יודע מה הדרישה המינימלית לכרטיס מסך לצורך הרצת VISTA ?? אם יש המלצות לכרטיס כזה - הן יתקבלו בברכה!!! תודה!!!!!

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים