כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת , פשוט אני יכול לקבל 1 ב150 שקל , שווה? אני צריך אותו רק בשביל הtvout אבל אני גם רוצה לדעת בקשר לביצועים תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני ישמח אם תעשה מדריך לקניית 17 אינצ כמו שפעם היה את המדריך לקניית מסך 19 אינצ
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש בסביבות ה-900ש"ח, שיהיה חזק ושיתמוך ב-DX9.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? הלוח מבוסס via apollo pro 133A chipset ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הכרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני קצת מבולבל מכל הדרייברים שיוצאים, ForceWare, רשמי לא רשמי - בקיצור אני צריך את הדרייברים הכי חדשים שיצאו לכרטיס הנ''ל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות prophetview 920 dvi אבל, גם בגלל שרק לפנדה יש והשירות שם גרוע וה"delay" עצום בדרך כלל וגם בגלל שעד עכשיו עבדתי עם 19" חשבתי ללכת על 18" LCD. אני מחפש מסך באיכות גבוהה, שאפשר יהיה לשחק משחקים, יציאת DVI וכמובן שמהחיר לא יהיה אסטרונומי. תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
משהו מכיר את המסך הזה? האם הוא שווה קניה? אם לא, אני אשמח להמלצות למסך 17-18 אינץ LCD/TFT. בסכום של עד 2500-300 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום אני פיתחתי לפני כמה שבועות אצל איש עסק במצלמה דיגיטלית . הוא צרב לי כמה תמונות על דיסק והתמונות בדיסק הם על קובץ DOC ואם אני משנה את הפורמט של הקובץ אז עדיין לא רואים את התמונה . אשמח לפתרון ...
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש למישהו הצעות ? בנתיים ה 17" LG T710BH EZ Flat Monitor נראה לי די נחמד
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי על הלפטופ כרטיס מסך של radeon עכשיו שאני נכנס לתוכנה אני לא רואה על ה-Gaming משחק שהתקני, FM20 מישהו יכול להאיר את עיני? ראו בתמונות שהמשחק לא מופיע בכלל שתפריט. אגב, שאני נכנס למשחק אני רואה כאילו המשחק לא נתמך במשחק, באיכות בסיסית וירודה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז ככה - אני מריץ מחשב ישן למשחקים בעיקר ולאחרונה אני בבעיה עם הביצועים. חומרה בקטנה : Processor Intel P4 2.4GHZ (Single core) Motherboard Jetway 848PDC(P) Video card RAEDON 9200 PRO אולי שווה לציין שיש לי 1.2GB RAM וספק כוח חזק מספיק (500W?). לפי מה שהבנתי, מה שמאט את הפריימרייט שלי זה בעיקר הכרטיס. האם קניית כרטיס חדש תעלה לי את ה FPS מ-2 במשחקים ממוצעים (WoW) ל-10 פחות או יותר, ככה שאני אוכל לזוז בלי לדבר אל עצמי כמו מכשיר קשר מקולקל? (לפעמים זה ניתקע גם ב-Serious Sam!) עד כמה אני מוגבל על ידי המעבד שלי? איזה כרטיס אתם ממליצים למשחקים, בתקציב נמוך - עד 250?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה אתם בכלל חושבים על הכרטיסים של GECUBE ובפרט הכרטיס הזה: http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=214&prod_id=69097 או שאתם יכולים להמליץ לי על כרטיס אחר על בסיס 3870 ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם כדאי לי לקנות SLI של 9600 ואם לא יספיק הביצועים אני יוכל להוסיף עוד אחד אני עובד על מסך די גדול 24" וכנראה שאני קונה מסך בכלל גדול סביבות ה 50" לסלון שאני ישתמש בו הרבה גם למחשב יש לי לוח של NVIDIA ככה שאני יכול לעשות SLI רגיל וגם 3WAY SLI וכמובן גם QUAD SLI מה כדאי לי לעשות :s05: :s05: אני ישתגע אם אני יקנה מסך ענק ולא יוכל להשתמש בו
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1100 להריץ את המשחקים של היום וגם בעתיד בהתחלה רציתי סדרה 9800 אבל יותר יקר וכמעט אותם ביצועים התלבטתי אם לקנות את הכרטיס הזה XFX GeForce 8800 GT Zalman OC 512 MB DDR3 XXX 670mhz\1950mhz במחיר של 1085 ורציתי לדעת אם זה הכי כדאי... יש לי את המסך DELL2007WFP
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש יש לי בערך תקציב של 800 ש"ח פלוס מינוס בשביל הכרטיס, אני רוצה כרטיס שיריץ את המשחקים טוב ושיחזיק לי משחקים מאוד כבדים וחדישים באיכות טובה(למשל Fallout 3 COD 5 וכו') - לא צריך להיות האיכות הכי טובה בעולם רק שיחזיק לאורך זמן ויעלה לי כמה שפחות ושלא יהיה לי גם בעיות להכניס אותו למחשב בעצמי ושהוא יפעל כמו שצריך.... אני חשבתי על לקנות את ה8800GT שעולה בערך 800 ש"ח (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597788) אבל אני לא יודע אם אני יצטרך לשדרג את הספק שלי בשביל שהוא יעבוד יש לי ספק Spire SP-ATX-400W הנתונים הכללים של המחשב שלי הם אלה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800 2.01 GHz (Performance Rated at 5.70 GHz) + 3.0 GB RAM NVIDIA GeForce …
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא נותן לי במשחקים להעלות מעל רזולוציה 1024*768 וכשאני מחבר את הטלויזיה שלי דרך DVI TO HDMI ואני עושה רזולוציה של 720P אז המסך מראה לי ירוק ומלא מריחות ואילו במחשב של אחי עם אותו כבל ואותה טלויזיה אין שום מריחות ולא כלום יש לו 9800GTX. אהה ועוד משהו אצלי בדריבר זה מראה כאילו יש יציאה של HDMI ואצל אחי זה מראה כאילו זה מחובר דרך DVI אי אפשר לשנות את ההגדרה הזאת. ניסיתי למחוק דריברים ולהתקין ידני וגם דרך דריבר קלינר. כל הקטע עם הרזולוציות קרה מאז שפירמטתי פעם אחרונה אם אני לא טועה וזה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו עם הטלויזיה זה מפריע רצח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך 9600GT של PALIT ואחרי שחיברתי אותו למחשב קיבלתי הודעה שהוא לא מקבל מספיק כח ולכן הוא יפחית מעוצמתו יש לי ספק 400W האם זה לא מספיק לכרטיס הזה? והאם אפשר להמשיך לעבוד ככה ללא סיכון?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600 512M ואני רוצה לקנות טלויזיה 27 אינץ'..וגם יהיה בא כבל DVI .. הכרטיס מסך יתמוך בכזאת רזולוציה ?? או ש- 512M זה עד 24 אינץ'? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD4870X2 ובתוכנה GPU-Z הוא מראה לי שיש לי 1GB זיכרון ו 115GB/S bandwidth ולמעטה מסומן שיש לי בCF: enable 2gpus וכתוב לי גם SIDEPORT OFF רציתי לברר 2 דברים : 1) מה זה SIDEPORT? 2)למה הוא מראה לי הכל בחצי (הכוונה ל1GB וBANDWIDTH 115GB/S ) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
פרסמתי כבר בלוח יד2 שבאתר פה אבל לא תגובות ולא נעליים חשבתי אולי מישהו פה יהיה מוכן להחליף איתי כרטיס חדש נקנה לפני חודש בTMS מגיע עם כל הכבלים, דרייברים, חוברת הכל. מעוניין להחליף את שלי בHD3650 DDR3 512/256MB אם למישהו/י יש מה שאני מחפש נא לפנות אליי, פה או בפרטי תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, גיל
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש הבדל בין Asus ל- Gigabyte האם מישהי מספקת תוכנות עזר יותר טוב עם בכרטיס האם יש משו שכדאי ביגללו ליבחור באחד מהם . אני צריך תשובה בהקדם האפשרי . תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כן כן, כרטיס מתקופת האבן אבל אין מה לעשות, המחשב ישן ואין שדרוג באופק, אז אני חפש משהו שיכל להחזיק את מעט המשחקים הישנים שלי שעדיין יוצא לי לשחק בהם. אני מחפש ל"משחקים" שיתן את התמורה הטובה ביותר. ( להזכירכם AGP ). יש למישהוא הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ה PHYSX החדש של אנוידיאה, מה שנתנו בלינק הרשמי, אבל זה מחק לי את הפרופיל של NTUNE שדרכו גם הייתי משתמש לאוברקלוק (RIVATUNER עושה לי קצת בעיות), רציתי לדעת אם אפשר להתקין שוב את האנ -טיון ללא גרימת תקלות לדרייבר של PHYSX. תודה. עריכה: כמו כן אני דרך התוכנה עושה אוברקלוק, מה שלא הולך לי כרגע וכל פעם שאני מנסה דרך הריוה טיונר עושה לי מסך שחור ונתקע..
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-