עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shlomo1441,

היי יש לי 5850 SAPHIRRE אני רוצה לעשות אוברקלוק עם התוכנה של MSI AFTERBURNER האם אני צריך לצרוב ביוס של MSI??

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  2. ^^^^^^^^

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by iyehuda,

והאם זה לא עושה נזקים

4. Started by boris86,

אני מבתלבט בין שני הכרטיסים, מה דעתכם? הכרטיסים לAGP. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by matan-b,

היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by UnkownK,

אלהן חברה=] אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין ה 9800se שהוא 256ביט לבין ה 9600xt. בגדול 9600xt אני יודע שהוא יותר טוב אבל זה די בקצת והם עולים אותו מחיר, אז רציתי להתייעץ איתכם מה לדעתכם כדאי לי? ה9800se הוא 256ביט ככה שהבנתי שיש מצב שאפשר לעשות לו סופטמוד אבל זה רק ב1 לכל כמה כרטיסים. אפשר בבקשה שמי שכותב איזה עדיף, שגם יפרט שאני ידע שיש ביסוס לטענה. הכרטיס מסך של ה ה9800se הוא של חברת yuan www.yuan.com.tw למי שרוצה עוד פרטים, ושל ה9600xt לא משנה לי החברה אז זה לא משנה כרגע. אם צריך עוד פרטים תודיעו לי (בנוגע למפרט , המערכת שלי תנצל את שני הכרטיסים אז אין טעם לכתוב בכל מקרה..) תודה מראש לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  7. האם כדאי להחליף לגיפורס 4 ובכך התמונה בטלויזה תהיה יותר טובה או שאין כל קשר?

8. Started by Bug,

היי, אני מעוניין לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בסלון, דרך המחשב. הבעיה שהמחשב די רחוק מהסלון כך שחיבור ישיר ל tv out לא בא בחשבון. גם שידור וידאו וסאונד באמצעות משדר מרחוק גם כן לא נראה הפיתרון האידיאלי, מפני שצריך לרוץ כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה. הפיתרון הטוב ביותר עבורי הוא כנראה מעין media center פשוט, מחשב שישב בסלון, יחובר לטלוויזיה, לרמקולים ולרשת הביתית. כלומר, זה צריך להיות דבר מאוד פשוט, ביחוד כשיש לי מחשב ישן חסר שימוש בבית. השאלה הראשונה שלי היא- איזו תוכנת מדיה סנטר חינמית תתאים לשני הצרכים הפשוטים האלה- הצגת וידאו וניגון סאונד, דרך ההארדיסק הפנימי של המחשב או דרך הרשת הביתית? יהיו לי כנראה עוד שאלות בהמשך אבל זהו בנתיים. תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by guysfa,

אני רוצה לקנות מחשב עם: זכרון פנימי: X2 1GB KINGSTON 667 כרטיס מסך: (Geforce 8800 GTS 320 MB(ASUS מסך:(LG) "‏L1970HR 19 לוח אם: (P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E (ASUS ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף לקנות ‏Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ או ‏Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB‎ שההפרש בניהם זה 300 ש"ח בערך איזה עוצמת ספק אני צריך ואם יש לי איזה פריט שמאט לי את הכרטיס מסך תודה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by A-L-o-n,

האם כדאי לקנות hd 4850 שהוא מעל 900? כאילו יש אנשים יקרנים שמוכרים אותו דיי יקר אבל תלוי גם איזה דגם... הדגם הזה היה כתוב באתר של המוכר... שווה לקנות את הכרטיס הזה!!! http://www.gal-comp.co.il/Product.asp?ProID=328 הוא טוב יותר מהרגיל או שזה אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by nadaw,

איך אני מחבר את הממיר יס לכ. TV? יש לי בין השאר חיבורים בכרטיס: audio out audio in s-video in video in tv antena בין מה לחבר למי ולאיפה? בין הממיר לכרטיס? מה האופציה הכי איכותית? ס-וידאו או וידאו אין? קיצר.. מה לעשות??? תודה מקרב לב לכל העוזרים!!!

12. Started by ofershap,

אני צריך מסך 17 אינץ' שיעבוד טוב במשחקים. הוא לא צריך להיות LCD. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח,אם אפשר תרשמו לי גם איפה אפשר להשיג אותו תודה מראש.

13. יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB. אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45. הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מ…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. הוא של POWERCOLOR מה אתם חושבים עליו.. הוא בסדר? אני רוצה לשחק ב BIOSHOCK הוא יריץ אותו טוב? ואיזה כרטיס יותר טוב: זה או 8600GT תודה

15. Started by Spring,

Daewoo 725BF או LG FLATRON F700B? אני יודע ששניהם לא משהו, אבל איזה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  16. ASRock, אחת משותפות הייצור והשיווק המרכזיות של אינטל בדור כרטיסי המסך הראשון שלה, מציגה מחירים נמוכים יותר עבור שלושה מהדגמים במשפחה - אחרי שכבר ראינו קיצוץ רשמי עבור חלק מהם לא מזמןלכתבה

17. אני לא ממש משחק וזה לא כל כך התחום שלי, פעם האחרונה שבדקתי בשביל חבר המליצו לי על RADEON 1950PRO משהו כזה, האם זהו עדיין הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה? ואם לא אז איזה כן? אשמח לקבל המלצות תודה עריכה: בנוסף אני רוצה שיהיה בכרטיס יציאת HDMI, לצורך סרטים וחיבור אל LCD, האם זה קיים בכרטיסים החזקים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by wow,

יש לי מסך מסוג LG די חדש (חצי שנה בערך) וזה מה שאני מקבל לאחרונה: מה זה בדיוק? האם "הלך" המסך או שזה קשור לאיזשהם הפרעות (מגנטיות?),אגב אין לי ליד המסך שום מכשיר חשמלי אחר.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  19. בניתי אתר באיימייג' רדי ויש לשוניות למעלה שאין בעיה איתם אני מקשר את הלשוניות לדפים למשל לשונית "מסזיקה" לדף "מוזיקה". עכשיו בתוך הדף מוזיקה יש עוד לשוניות כמו "מזרחית" וכמו "לועזי" עכשיו כשאני עושה סלייסים על הלשוניות שבתוך הדף "מוזיקה" (שהוא אחד מהלשוניות הראשיים) אז הסלייסים הראשיים מתחילים להידפק לי לא פועלים יותר... אני נואש אני מחפש משהו שיעזור לי להבין יותר לומר איך זה עובד ד"א אני משתמש בImageReade cs אז אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור לי שידבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר... ICQ:800097 Mess:kobitomi20@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. Started by J S Bach,

היי, אני אשמח לקבל המלצות לכ.מסך ב-300 ש"ח לקרובי משפחה. הוא ישמש מעט למשחקים פשוטים [sPORE או SIMS 3 מקסימום] ולעוד כל מיני פעולות פשוטות. בתודה מראש. עריכה: חשבתי על HD4650: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5061 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2374

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  21. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. יש לי בעיות ממש חמורות של התחממות עם ה- Connect3D Radeon X1800XT שלי. אפילו בעבודה בווינדוס הוא על 90 מעלות לפי הקונטרול-פאנל. במשחקים (Assassin Creed וגם RainbowSix החדש) המעלות מגיעות ל- 110 במצבים לא עמוסים בסתם מקומות ואני מאמין שהטמפ' מגיעה ל 120+ בקטעים עמוסים. לרוב קופצת לי הודעה http://img361.imageshack.us/img361/335/dasgf1.jpg ניקיתי את המארז די יסודי שבוע שעבר והשתמשתי גם בספריי אוויר. המארז הוא sunbeam transformer. איך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי ש 100+ מעלות זה כבר מסוכן לכרטיס לא? -המאוורר עובד -ניקיתי את המארז ממש שבוע שעבר די יסודי...

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by esaher,

לא מצליח להבין את ההבדלים מלבד זמן תגובה (2 ו-4 לטובת 931) האם 931 הוא מבריק GLOSSY? מה לגבי 940? מי חדש יותר? שניהם אותו מחיר פחות או יותר. ביקשתי מהמוכר 940 אמר לי שאין במלאי והמלית על 931 לקחתי אבל אני חושש לפתוח הקופסה... הבעיה: 931 לא נמכר (עדיין?) בארה"ב אז אין הרבה ביקורת תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום ראיתי באיזה מפרט של מחבר שלי כרטיס מסך MX6600 אז רציתי לדעת אם הוא פחות או יותר טוב מ-6600 רגיל

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים