כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO שהוא לא VIVO (video in video out) יש לי מסך DELL 2007WFP (מצויין!). חיברתי כבל מהממיר למסך ואני יכול לראות במסך שלי כבלים. השאלה שלי אם אני יכול להקליט את הסרט/סדרה שאני רואה? ואם כן אז איך ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H וכרטיס מסך: HD3450 ואני מנסה לעשות קרוספייר כפי שמתואר פה: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-7.html הבעיה היא שאני רואה רק את כרטיס המסך בהגדרות, אין לי בכלל את הטבלטורה של ה Crossfire אולי לשנות משהו ב BIOS ? אולי קשור לגירסת דרייבר? (אני משתמש ב 8.6) תודה * אני משתלט על המחשב ב - Remote איטי לכן אני מעדיף לא לעשות נסיונות מיותרים כמו להתקין ולהסיר וכו'
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום כולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה: X1650 Pro 256MB, DDRIII .. האם הוא טוב האם הוא יכול להתמודד עם המשחקים החדשים?! האם הוא יותר טוב או פחות טוב מה geforce 7600gt?? צריך שתגידו בדיוק מה אתם חושבים עליו לא תגובות כמו "הוא טוב" בבקשה תפרטו קצת.. תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לציין כי קניתי את המסך מתצוגה מ KSP החנות הידועה לשמצה. אבל יצא דיל טוב אז ככה שהם יצאו בסדר... אז הבעיה היא כזאת: יש למסך תמונה דהויה כזאת, נניח ומסתכלים על ICON כלשהו על השולחן עבודה, אז רואים ממש טיפה מימינו בצורה שקופה חלקית את אותו האיקון.. וזה בולט מאד בטקסט, אם הייתה לי מצלמה הייתי מצלם את זה ומראה לכם אבל אין לי כרגע... בכל מקרה אני גם לא ממש מרוצה מהתמונה שלו, הצבעים די מוזרים לי ובכלליות חשבתי שהוא יהיה יותר WOW. אני משאר שהבעיה הזאת מורידה מהיכולות של המסך. בכל מקרה דיברתי עם KSP והם אמרו שאני צריך להביא את המסך אליהם ושהם יבדקו (מזלי שי לי 3 שנים אחריות אז ככה שאם קורה משהו אני מכוסה L:-)), אבל הבעיה זה שאני לא בבית כל כך (חייל קרבי אתם יודעים) אז רק עוד אי…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקי אם לא אהבתם את הנוסח אז עריכה: אפשר בבקשה תשובה? ???
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך הכרטיס של החברה הזאת ? האם כדאי לקחת של חברה אחרת כמו ספרקל או פאליט ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. קודם כל הייתי מעוניין לדעת מהו המסך עם קצב הרענון (ms) הטוב ביותר שקיים כיום בשוק. שנית, רציתי לדעת מה בדיוק נותנת לי הטכנולגיה החדשה של NVIDIA ששמה SLI. ידוע לי שניתן לחבר שני כרטיסי מסך ביחד ובעתיד אפילו יותר (עד 4) אבל השאלה שלי היא: מה בעצם יתנו לי שני כרטיסי מסך ביחד על אותו לוח אם? תשובות יתקבלו בשמחה. תודה גדולה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
אם אתם מוכרים, או מכירים איפה אפשר לקבל הצעה טובה ל-x850 xtpe אנא כתבו פה או כתבו ל-kolsky@yahoo.com . אני מעוניין לקנות את הכרטיס בהקדם האפשרי... תודה - עמיר
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם GIGABYTE GeForce 6600 256MB 128bit מדגם: NX66256D Gigabyte בא עם כאבל מולקס שמצריך חיבור חובה לספק?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לדעת אם הזיכרון של הכרטיס בתמונה הוא בצורת L(מה שמאפשר לו להפוך ל9700)? זהו כרטיס ראדון 9500 נון פרו. בתודה מראש שי.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כרטיס להכנסת דגימות לפרמייר וצפיה ישירה בטלוזיה והקלטה בוידאו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TVOUT נלווה (raedon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את יציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
המחשב צריך להגיע בשבוע הזה, ועדיין יש התלבטות בין 8800gts 320 xfx לבין ה8800gts 640 leadtek. המסך המתוכנן הוא dell 2007wfp כך שאני מתלבט בין ה640 ל320.(כמו כולם. ;D) מספר שאלות: האם אני יכול להגיע לתדרי שעון ב640 כמו של גרסת הxxx של xfx ה320? האם הגרסא של leadtek 640 טובה לאוברקלוקינג ואיתה אוכל להגיע לתדרים שהזכרתי? האם במידה ואני לוקח 640 הלידטק באמת הכי מומלץ? גם מבחינת האוברקלוקינג. (חשוב לי מאוד שאוכל להגיע לתדרים כמו הxfx 320 כדי שאוכל להנות מביצועים כמו שלו במצבים שבהם הזכרון לא ישפיע.) אשמח לתשובות וגם ללינקים לביקורות שממחישות את הדברים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כדי לי להוסיף 200 שקל בשביל Fx 5200 מ gf 4mx 440 ?????????// חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!1 תודה מה יותר טוב אבל Gf 4 mx 440 or fx5200 ??????
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה עדיף מבין כרטיסי מסך הבאים? האם הפרשי המחירים כדאיים? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4388 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4386 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3540 רצוי שיעזרו גם למעבד בסרטי HD בבקשה לא להציע לי 1950 PRO אלא רק אחד מהם אני קונה מTMS כי זה החנות הכי קרובה אליי הביתה... מפרט נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe BOX E4400B ¤ 673 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II W…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הרדאון 9600xt שלי מתחיל לעשות בעיות ולעצבן אותי, למרות שהמחשב די חדש, בן שנה וחצי (מחר יומולדת ) , הוא אינו תומך ב PCI-e ומכיוון שאני מתגייס בקרוב אני לא חושב שיש צורך להחליף לוח אם. אז פשוט לשאלה אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 900 ש"ח בתצורת agp. תודה רבה מראש רועי
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כרטיס חדש קיבלתי אתמול התקנתי אותו על הלוח חיברתי גם לחשמל (PCIE). אני מפעיל הכל עובד בסדר התקנתי דריבר אני נכנס למשחק CRYSIS (הורדתי עליו פאצ'ים) עובד על HIGH ב XP רזולוציה 1280*1024 וAA4 רץ על 30 FPS כעבור איזה חצי דקה אניע משחק נתקע אני לא יכול לעשות כלום. לפעמים אני יכול להכנס למנהל משימות ולצאת . אותו דבר גם ב FAR CRY 2. הכרטיס: TWINTECH 9800GT OC EDITION 512MB נקנה מ FOXPC
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי 9600GT (כל המפרט בצד) אך הוא מוציא בסביבות ה7000-8000 ב3DMark 06 במקום 10000+. אינ לא יודע למה, יכול להיות שיש צוואר בקבוק בגלל ה E6300? ניסיתי לעשות לו OC (למעבד, בתקווה שזה יפתח את צוואר הבקבוק) אבל לא ממש הצלחתי... אולי בגלל הספק? אני אשמח למעט עזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה, אני לא יודע עם הבעיה במסך או בכרטיס מסך יש לי Dell u2311h ו Asus GTX 560i ברגע שיש תנועה מהירה בתוכן נוצרים מעיין "קווי שבירה אופקיים" שמציגים כנראה את התמונה בהבדל של כמה פריימים. קצת קשה לי להסביר את זה במילים לכן אני מצרף תמונה שעשיתי בפוטושופ בשביל להמחיש פחות או יותר מה קורה לתמונה בעת שהתופעה קורה. http://img189.imageshack.us/img189/9593/screenqf.jpg
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק CS 1.6 על המחשב הכל טוב ויפה אבל ה FPS קופץ.. לפני המחשב הזה היה לי כרטיס 6600 רגיל לא גרסת ה GT אפילו ולא זז מ-100 ה FPS למה זה ? האם אפשר לתקן ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הוא ממש זול כ 570 ש"ח . 1.איך הוא מול GE FORCE 4 MX?מה ההבדלים בניהם? 2.איך האיכות שלו באופן כללי? 3.האם יש כרטיס מתחרה זול יותר וטוב יותר? 4.האם בסופו של דבר הוא שווה קנייה? תודה מראש שרון
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-