כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדרייבר המעודכן. הבעיה היא שהרזולוציה של הטלוויזה היא 1366X768 ואין בדרייבר את הרזולוציה הזאת. ככה שאו שרואים טוב אבל לא על כל המסך, גם שעושים סטרץ' או שרואים מעולה אבל מעבר לגבולות מסך. מה לעשות ? איזו רזולוציה הכי מתאימה בערך ל1366X768?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ראיתי X1900XT ב 2100 של ספייר , אבל כבר אין אותו במלאי מה הכרטיס המקביל לו מצד NVIDIA ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת עם הפיצר של power saving בוינדוס כל פעם שהמחשב מעביר את המסך למצב של חיסכון בחשמל המסך נכבה ונדלקת נורה כתומה (עד פה הכל טוב) הבעיה היא שאחרי 2 שניות הוא נדלק שוב ומראה תצוגה שחורה עם הכיתוב DVI באמצע (מה שמראה שהוא מנסה להציג את ה-DVI) ושוב נכבה יש משהו לעשות שזה יהיה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום! רוב השאלה היא בנושא ההודעה, אז אני יפרט עוד. הכרטיס הוא Voodoo3 3000 וברצוני לחבר אותו כדי להשתמש בחיבור ה-video out שלו לצפייה בסרטים מן המחשב הנייד. המחשב הוא IBM P3.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לגרמניה ומבדיקה שערכתי באינטרנט ראיתי שהמחירים שם יותר זולים, כך שאני שוקל לקנות שם כרטיס מסך. השאלה היא האם הכרטיס שאני אקנה שם מתאים ב100 אחוז מכל הבחינות הטכניות למחשב שלי כאן בארץ?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל עבור המחשב הישן שלי (מלפני כ- 3-4 שנים, כרגע עם כרטיס מסך on-board). המחשב הוא עם Core 2 Duo E4600. כרגע יש בו ספק של 300W. דבר ראשון - האם יש לי סיכוי כלשהו להשתמש בכרטיס המסך הנ"ל יחד עם הספק הנוכחי שלי? אם לא - איזה ספק אני יכול לקנות (כך שיהיה הכי זול). תודה!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מבתלבט בין שני הכרטיסים, מה דעתכם? הכרטיסים לAGP. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם ATI מייצרת היום בעצמה את הכרטיסים שלה? אמרו לי שלא, אבל משום מה כרטיסים כאלה מופיעים בפנדה(לינק מצורף) ובאתר של ATI. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_97
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אוקיי בשעה טובה הגיע אליי הכרטיס ועכשיו אני רוצה להבין משהו לפני שאני מתקין אותו אז כמובן שצריך לתקוע אותו בסלוט של ה PCI EXPRESS- אבל ממה שאני מבין צריך לחבר אותו גם לספק כוח - האם זה נכון? ואם כן - אז איך בדיוק? ראיתי שיש שם כבל לחבר אותו להארד דיסק ומשם לכרטיס ולספק - האם זו הדרך הנכונה? תודה
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה היום התקנתי קירור חדש למעבד כי הטמפ' שלו הייתה גבוה מדי הטמפ' עכשיו מעולה בכל אופן, הרצתי כמה בדיקות 3dmark06 בחנות מחשבים וב-3 בדיקו רצוף קיבלתי תוצאה מעולה של 4700+- חשבתי שהתוצאה הייתה כי הטמפ' של המעבד קודם הייתה על הפנים ולכן קיבלת פעם תוצאה יותר נמוכה של 3900 בערך. חזרתי עכשיו הביתה והרצתי את הבדיקה שוב והנה עוד פעם אני מקבל 3900 נקודות!!! לא נגעתי בכלום במחשב!! במה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום נאמר לי כי בשאטלים אם שמים כרטיס מסך מסוג דור חדש תוך 20 דקות האוויר יותר מדי מתחמם בפנים והכרטיס נשרף האם זה נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
היי, תגידו איזה טמפ' מומלצת לעבודה עם HD 4850 אם אני עושה פרופיל ידני ב CATALYST, ז"א על כמה אחוזים מומלץ לשים את המאורר , אני לא רוצה לשחק עם הפרופילים ולשנות כשאני מתחיל לשחק ואח"כ לשנות שוב כמו שראיתי שחלק מהאנשים כאן עושים, לכן אני שואל על איזה מהירות קבועה מומלץ לקבוע ?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB. אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45. הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מ…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם בדשותי כרטיס מסוג ATI 9550 הבעיה שלי היא שפירמטתי את המחשב ומאז הפירמוט האפשרות לריבוי צגים נעלמה התקנתי את הדריברים הרשמיים וגם של אומגה ובכל זואת האפשרות לא קיימת!! אני פשוט לא יכול לראות שני צגים ביחד רק לחוד האפשרות של ריבוי צגים לא נמצאת אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום,לדוד שלי יש את המחשב הבא: AMD Athlon FX-57 939 DFI LanParty UT RDX200 CF-DR Sapphire Radeon X1900XTX CF Edition X2 Maxtor 300GB S-ata 16MB OCZ EL Gold GX XTC 2048MBX2 500MHZ=4Giga Sunbeam Transformer BLACK OCZ PS 520W Modsream והוא רוצה להשלים את המערכת עם איזה מסך 40'' אינץ' למחשב. התקציב שלו הוא 12,000 ש''ח. הוא רוצה שהוא יהיה כסוף. יש העדפה לחברות הבאות: SONY LG Samsung NEC Sharp
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני הולך לקנות לאחותי הקטנה מחשב ואחד הדברים שהיא אוהבת זה כמובן לשחק,חשבתי על כרטיס מסך רדאון 9200 או FX 5200 איזה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
Daewoo 725BF או LG FLATRON F700B? אני יודע ששניהם לא משהו, אבל איזה יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839 יש לי כרגע FX5200 כשיו הבעיה היא בספק שהוא חלש ואני מחפש כרטיס הכי חזק שהספק יריץ (240וואט) וראיתי שהכרטיס הזה יעבוד טוב עם הספק שלי יש משהו יותר טוב מהכרטיס הזה? אין בעיית תקציב.. הבעייה העיקרית היא הספק ואין לי כסף לקנות ספק+מארז חדש אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך שלא צורך הרבה חשמל..
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש gforce 7600 gt ,ואני מעוניין להתקין לו את הדרייברים החדשים. יש צורך להסיר את הקודמים לשם כך? ואם כן יש איזושהי תוכנה להסרה מוחלטת של הדרייברים ?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לא באותה רמת מחיר כמובן. הכרטיס לא במלאי בהרבה חנויות. בכלל לא מצאתי אותו במחיר הגיוני במלאי. אז התקציב עלה ל350, אפילו ל400. מה הכי כדאי? [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 17:31:30 מי שיודע מי היבואנית של ג'יקיוב בארץ הקודם בבקשה שירשום. אני רוצה עדיין את הכרטיס הזה.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מבצע שידרוג קטנטן למדיה סנטר שלי...(הקודם פנטיום 3 ו80 גיגה 512SDRAM geforce 2mx --הנוכחי CELRON D 512DDR2 533MHZ 160GB) עכשיו הכרטיס מסך הקודם היה geforce 2 עכשיו עדיין בסנטר החדש פועל על AGP אז הייתי רוצה לדעת מה עדיף לקנות כרטיס מסך עם 128 מגה או 256....כי הבנתי שכמות הזיכרון משפיעה על הרולוציה...והמדיה שלי מחובר לטלויזית LCD 32 ...אז היתי רוצה לדעת מה לקנות...כי ההבדל ביניהם הוא 100 שקל...ואני רוצה שיצא כמה שיותר זול!!!...
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-