עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כפי שהכותרת אולי רומזת, אני שוקל לקנות בקרוב מקרן, והידע שלי לגבי מקרנים חדשים הוא קצת מוגבל. קיוויתי שכבוד חברי הפורום יוכלו לסייע לי אני זוכר שלפני כמה שנים, מקרנים לא היו מושכים במיוחד לשימוש ביתי ממושך בגלל כמה סיבות: 1. הבהירות לא היתה גבוהה מספיק כדי לאפשר צפייה באור יום (או באור כלשהו) 2. הניגודיות לא היתה טובה במיוחד (בהשוואה לטלוויזיות רגילות, במיוחד CRT) 3. משך חיי המנורה ועלות החלפתה מנעו שימוש ממושך אני מניח שכיום המקרנים באופן כללי השתפרו - השאלה היא, עד כמה? האם מקרן הוא עדיין מכשיר ייחודי שמדליקים פעם בשבוע בחושך כדי לראות סרט טוב במיוחד, או שמא אפשר להשתמש במקרן כל לילה או אפילו כל יום, כתחליף לטלוויזיה? אם התשובה לשאלה הקודמת היא "תלוי בתקציב" - כמ…

2. שלום לחברי הפורום יש לי gt7800 של לידטק עד עכשו השתמשתי בדריברים של אנוידיה ושמתי לב שגם לידטק מוציאים דריברים משלהם השאלה שלי מה עדיף מבין שתיהם מישהו ניסה להשוות אם יש הבדל בביצועים ויכול לשפוך קצת אור על הענין בבקשה רק תשובות עניניות תודה לכולכם

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by yotep,

השאלה בכותרת.. ללא חריגה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  4. זה ל AGP X8 תקציב עד 1000 שקל אני יודע שכולם טובים אבל לא נראה לי שהאחרון ( 6600GT) הוא משתווה לאלה שלמעלה וגם האם המחיר טוב בשביל הכרטיסים האלה? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5550#detailed http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5819 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9023

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by nVIDIA70,

שלום, אפשר לינק ישיר לדרייבר הכי חדש ל7600GS שלי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. השאלה מופנעת לכל מי שיש לו כרטיס ati ..... על כמה באמת דרייבר משפיע ? השאלה שלי אם מה מותקן אצלכם ? הדרייבר הרגיל שמוצאים אותו בה www.ati.com או משהו אחר כמו אומגה ...? על כמה באמת זה יכל להשפיע על המשחקים הרי הכל תלוי בכרטיס מסך עצמו .

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by כריש 3,

גדולים?..הבנתי שיש הבדל בכמה אחוזים בודדים האם זה נכון?...

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by אמנון,

המחשב יושב בחדר השינה וחשוב לי שהכרטיס מסך יהיה כמה יותר שקט אני מתלבט בן שני כרטיסי מסך :עם מאוורר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2633&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& או: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=470&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& איזה מהם הוא השקט ביותר? ולמה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by Silver Dragon,

באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכרטיס שלי ? 8800GT מדבר פחות על מאמץ וכו', מה שחשוב לי זה לבדוק אם הרכיב תקין. תודה!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. אני מקווה שזה הפורום הנכון ??? מה הdriver שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר ? תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפייה בסרטים והרצת משחקים בינוניים כגון Need For Speed Most Wanted על מסך 22" ספק כוח: HEC 300W וכמה איכות הצפייה תשתנה בהגדלת מסך ל24"?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by Fhilin,

דוד שלי שטס מחר לאמריקה שאל אותי מה אני רוצה שהוא יביא לי משם, כמובן שעניתי לו כרטיס מסך חדש :] עכשיו אני משער שהמחירים בארה"ב נמוכים מהמחירים בארץ אז חשבתי על תקציב בכיוון של 700-600 שקל ובגלל שאני לא מבין כלום בהארד , הייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי לבחור כרטיס שיתאים לי המחשב הוא לעבודות הגרפיות שלי ולמוזיקה אבל בעיקר אני קונה כרטיס חדש בגלל משחקים אין לי מושג אם יש צורך במפרט לדבר כזה אבל הנה: Motherboard: ABIT AS8-V CPU:INTEL 3.0GHz 1M 800FSB VID card:SAPPHIRE radeon 9250 Ram: TWINMOS 256 mb 400mh X 4 (1024ms in total) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by rolerfix,

אני קונה את הכרטיס מסך גי פורס 6600gt זיכרון 1024 ומעבד ghz3.0 האם משחקים כמו gta sa ו-hl2 יעבדו כמו שצריך(אני רוצה שהמשחק יעבוד ברזולוציה הכי גבוהה... ובקיצור, הכי טוב..)? או שכדאי להחליף את הכטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by ofekd23,

שלום יש לי כרטיס מסך HD4890 ושאני מרייץ מישחקים ישנים תקעות מציקות קראתי טיפה והבנתי שזה יוכל להיות משלושה גורמים מרכזים תוכנה (המישחק מערכת העפלה ) RAM כ. מסך RAM בדקתי אותו בתוכנה ואמרו לי שהכול בסדר! איך אני יכול לבדות שזה לא הכ.מסך ? תודה לכולם ואם זה לא המקום איםו לרשום זות? בתמיכה תכנית חומרה או תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by EagleX2,

שלום. אני צריך להחליט (ומהר) איזה כרטיס לקחת: Albatron geforce 6600GT DDRIII AGP Leadtek Winfast 6600GT AGP Retial MSI NX6600GT AGP Point Of View 6600GT AGP ProLink PixelView 6600GT AGP אני גם מתכנן אוברקלוק. תודה על העזרה, נעם.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. Started by motiyair,

שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי את המחשב הנ"ל לפי המלצתכם (המלצת הפורום) כיום אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לשחק ברזולוציות גבוהות יותר (לדוגמא במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 אני משחק ברזולוציה בינונית ואני רוצה לשחק ברזולוציה הגבוהה ביותר). מפרט המחשב שלי הינו: מעבד: intel pentium D 805 dual core 2.66GHZ 533MHZ 2X1MB LGA775 לוח אם: ASROCK ConeRoeXFire-eSATA2 (775, 945P, DDR2 667, 2XPCI-E CROSSFIRE, HDAudio SATA2,1394, GBL) זכרון: TWINMOS DDR2 533 MHZ 512 MB X2 כרטיס מסך: Asus EN7600GT 256MB HDTV DVI PCI-E retail והשאר - זה השאר. בכל אופן כרטיס המסך עלה בזמנו 1030 ש"ח (בKSP), ואני מחפש משהו טוב בהרבה בתקציב דומה (אם אפשר בפחות אז מה טוב), אני מחפש משהו שא…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. NVIDIAGeForce 9500GT 1G O.C HDMI MSI האים כרטיס זה מתאים גם לגיימר בינוני שכמותי בעיקר ל-COD ? בבקשה אל תהיו ציניים ותנו תשובות עינייניות

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  18. אני צריך המלצה למסך דק לחבר שקונה מארה"ב התקציב בלתי מוגבל(אבל בכול זאת על תגזימו הוא סתם עשיר דפוק) שיהיה לפחות 17 אינצ'

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  19. קניתי כרגע מהאתר ebay את הכרטיס ati radeon 9800 pro 256mb 256 bit ולא הגיעו איתו כבלים איזה כבלים עליי לקנות מאיפה ומה המחיר בערך?!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. הורדתי את זה שיש באתר של ATI אבל שאני מדליק את המחשב הוא זורק לי שגיא אז עכשיו אני מנסה את הגירסה בלי ה CCC תציאו מה הכי טוב..

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. שוב שלום אני רוצה לקנות אחד מבין השניים: TZ04LIZ/IM או TY0BLIZ/IM שנהם של לנובו. אחד מהם מגיע עם nVidia GeForce Go 7300 64MB ושני עם Intel GMA 950 (שהוא כנראה של הלוח אם) השאלה היא האם יש הבדל באיכות התמונה (כולל חיבור לטלוויזיה) למי שאינו משחק בכלל. שוב תודה רן

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by ofekd23,

"8.3 האם יש סיכון בהתקנת הדרייברים הללו? הדרייברים הללו מפותחים כבר הרבה זמן והם אמינים. אבל חשוב מאוד לזכור כי הדרייברים האלה אינם נתמכים ומאושרים לא ע"י מייקרוסופט ולא ע"י חברות כרטיסי המסך. כאשר מתקינים את הדרייבר ומשהו כן יקרה, לא תוכלו לממש את האחריות להם אתם זכאים." איך הם יכולים לגלות את זה ? ואם מדובר בבעיית חומרה אם לא אמורים ליכנס למחשב שלי הכי הרבה מכליפים כרטיס ובמיקרה אם זה בעייה במרכת אני יוכל לפושט לימחק את הדריבירים נכון?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by smoke_man,

איזה כרטיס מומלץ לדגם של DELL 2408wfp כרגע יש לי 9800gt תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. Started by mazoneli,

האם ישנה אופצייה לשייך דרך הכרטיס סרט ל S video שיעבוד במסך מלא ובמקביל ביציאת VGA למזער את הסרט ולעבוד רגיל על המחשב בלי שזה יפריע למי שצופה בסרט ב TV בסלון ? אולי צריך אפליקצייה מיוחדת ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. האם שימוש בכרטיס מסך high end עם זיכרון מהיר במיוחד עליו --512mb ddr3 יכול להאיץ משמעותית טעינת שלבים במישחקים ולפצות על כמות זיכרון נמוכה יחסית של 1giga בלבד ? (אני מדבר ספיציפית על x1800xt או x1900xt עם 512mb ddr 3 )

• 4 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים