עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by liav12,

דוד שלי קנה משם את המחשב שלו עם הכרטיס הנ"ל, מה הסיכויים שהוא קיבל את ה 9800 עם ליבת r360?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by tryf,

שלום, אני מחפש מסך התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אני רוצה 17'' שטוח (לא LCD) אני אודה לכם מאוד על העזרה TRYF

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. היי לכולם אני עומד לסגור קניית כ.מסך יד שניה. לטענת המוכר (נשמע לי מאוד אמין ונחמד) לא בוצע שום OC או MOD אך אין לי מושג גדול באפשריות הבדיקה. אנא עזרו לי באפשריות הבדיקה שאני יכול לבצע. קימות אולי בדיקות שאפשר לראות פיזית על הכרטיס ? שכחתי לציין שמדובר בכרטיס ATI9800 Pro תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by overload,

:-\ R9800 PRO 128MB 256BIT מהאתר של MSI.מה הם רוצים?.. שאני ינתק את הכרטיס מהחשמל כל פעם שאני מכבה את המחשב ??? :-\

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  5. לממיר של YES יש יציאות VIDEO ו S-VIDEO האם קיים כבל ממיר? או האם חייבים LCD עם כניסת S-VIDEO מקורית תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. Started by modgod,

אני פתחתי תרד קודם, ובו הציעו לי אחד משני המסכים האלה. לצערי התרד עבר לעמ' השני, מבלי שמישהו יסביר לי את ההבדל בין שני המסכים האלה. ולא רציתי לקפיץ את התרד ההוא (אני הגבתי אחרון), אז אני פותח תרד חדש. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים האלה? בזיגזג ההפרש בין השניים הוא 50 ש"ח (793DF עולה 50 ש"ח יותר מ753DFX), ו-50 ש"ח הם די הרבה בשבילי. אז שאני אלך על ה-753DFX, או שלדגם 793DF יש טכנ' יותר מתקדמת או משהו כזה? ההבדל בין שני המסכים ה וא ענק מבחינת איכות וכו'? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  7. בתחילה חשבתי ללכת על ה -LG F700P אבל אמרו לי שהיחס רזולוציה\רענון שלו לא טוב ובנוסף קצב העברת הוידאו לא משהו אם מישהו יכול לשלול שורות אלו או לתת הצעה למסך טוב יותר אודה לו מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  8. Started by CoolOne,

אני יכול להשיג לעצמי כרטיסים של היצרן Club3D במחירים טובים מאד, אבל כיוון שלא שמעתי עליו עד היום, הייתי שמח לדעת, קצת על היצרן, האם הוא נחשב טוב, וכו'.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by black god,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי מחשב חדש אבל בכל פעם שאני מנסה לשחק בו יש לי "פריזים" ז"א שאם אני משחק לדוגמא ב- FAR CRY אז אני לא מצליח לעקוב אחרי הדמויות כי הוא איטי בטירוף!!! ניסיתי כל מיני תוכנות גרפיקה וכלום לא עוזר מה לעשות? המפרט של המחשב הוא: לוח אם- asus kv8 delux 64bit כ. מסך- nvidia fx5200 מעבד- amd athlon 3000xp 64bit זיכרון- kingstone 512 ddr 400

• 16 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by generalA,

ברצוני לדעת אם ניתן לחבר ליציאת tv out בעלת חיבור s-video של 7 פין נקבה כבל s-video בעל 4 פין ולראות תמונה בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by generalA,

מישהו יודע אולי מיהם הספקים הרשמיים לארץ של שתי החברות הנ"ל??

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by Pitzinyelo,

אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הזה בגלל המחיר: 2500 שקל. האם הקירור עליו טוב? בלי OC הכל יהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  13. Started by jhonnyquan,

אני רוצה לקנות כרטיס של הרקולס רדאון 9600 פרו עם 128 DDR כמה הייתם משלמים? איך אני יכול לבדוק שהכרטיס סבבה ולא קרעו אותו באובר קלוקינג? בתודה מראש

14. כעיקרון ,אני מבין שה- SE מוחלש,אבל מצד שני,ה- 9200 הנ"ל יותר זול מה- SE(ב- KSP ה- 9200 עולה 250 לעומת ה- SE ,שבנועה עולה 320 ושניהם של sapphire). מצד שלישי יש את עניין הזכרון הכפול שב- SE. בקיצור מה יותר טוב מביניהם,למשחקים כמו harry potter ודומיו. תודה.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by aviad1989,

היי!!! אני חדש!!! רציתי לשאול דבר אחד! הכרטיס מסך שלי עושה בעיות ואני רוצה להחליף אותו לא משהו יקר מדי ולא משהו זול מדי! איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by RadeonXt,

אהלן, ברשותי 9600SE , של PowerColor. האם לאומגה יש דריברים אשר יקפיצו את ביצועיו?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. טוב אני מחפש מסך אל סי די של 20 אינץ או 19 אינץ בתקציב של בערך 6000 שקל פלוס מינוס. ומצאתי את זה: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=20.1inch&model=45# מה אתם אומרים עליו והאם יש יותר טוב בתחום התקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. Started by CoolOne,

עד כמה משפיעה כמות הזכרון על ביצועי הכרטיס? - או - האם 128MB יספיקו?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by CoolOne,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, וראיתי שיש הבדלי מחירים עצומים על אותו סוג כרטיס, אצל יצרנים שונים. במידה ואני לא מתכוון לעשות OC, איזו חשיבות יש ליצרנים? האם GigaByte נחשבים טובים?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by f_b_i,

איך אפשר לסרוק פילים ולראות אותם כתמונה ולא כנגטיב? אני יודע שיש סורקים שבאים עם איזו תוספת שנותנת לסרוק פילים מה בדיוק התוספת הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mrraz,

אני רוצה לחבר מחשב לטלביזיה בצורה הכי זולה שיש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by generalA,

מישהו יודע אולי איפה אני משיג כבל S-video עם 7 פינים שבצידו השני מתפצל לחיבור בננה צהובה ול- S-video עם 4 פינים חשוב מאוד !!!! ובאיזו חנות...

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by andav,

אני יודע שזה לא משהו אבל אני גם לא צריך משהו מדהים. אני צריך כרטיס שיכול להפעיל מישחקים בנוסח harry potter ודומיו. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by amirfefer,

מעבד: AXP 2500+ Barton GPU: FX5900XT תוצאות באקוואמארק: 33800 (ממוצע) 3Dmark03: 4680 איך התוצאות? (אני ללא שום OC)

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.