עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בתחילה חשבתי ללכת על ה -LG F700P אבל אמרו לי שהיחס רזולוציה\רענון שלו לא טוב ובנוסף קצב העברת הוידאו לא משהו אם מישהו יכול לשלול שורות אלו או לתת הצעה למסך טוב יותר אודה לו מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  2. Started by CoolOne,

אני יכול להשיג לעצמי כרטיסים של היצרן Club3D במחירים טובים מאד, אבל כיוון שלא שמעתי עליו עד היום, הייתי שמח לדעת, קצת על היצרן, האם הוא נחשב טוב, וכו'.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by black god,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי מחשב חדש אבל בכל פעם שאני מנסה לשחק בו יש לי "פריזים" ז"א שאם אני משחק לדוגמא ב- FAR CRY אז אני לא מצליח לעקוב אחרי הדמויות כי הוא איטי בטירוף!!! ניסיתי כל מיני תוכנות גרפיקה וכלום לא עוזר מה לעשות? המפרט של המחשב הוא: לוח אם- asus kv8 delux 64bit כ. מסך- nvidia fx5200 מעבד- amd athlon 3000xp 64bit זיכרון- kingstone 512 ddr 400

• 16 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by generalA,

ברצוני לדעת אם ניתן לחבר ליציאת tv out בעלת חיבור s-video של 7 פין נקבה כבל s-video בעל 4 פין ולראות תמונה בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by generalA,

מישהו יודע אולי מיהם הספקים הרשמיים לארץ של שתי החברות הנ"ל??

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by Pitzinyelo,

אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הזה בגלל המחיר: 2500 שקל. האם הקירור עליו טוב? בלי OC הכל יהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  7. Started by jhonnyquan,

אני רוצה לקנות כרטיס של הרקולס רדאון 9600 פרו עם 128 DDR כמה הייתם משלמים? איך אני יכול לבדוק שהכרטיס סבבה ולא קרעו אותו באובר קלוקינג? בתודה מראש

8. כעיקרון ,אני מבין שה- SE מוחלש,אבל מצד שני,ה- 9200 הנ"ל יותר זול מה- SE(ב- KSP ה- 9200 עולה 250 לעומת ה- SE ,שבנועה עולה 320 ושניהם של sapphire). מצד שלישי יש את עניין הזכרון הכפול שב- SE. בקיצור מה יותר טוב מביניהם,למשחקים כמו harry potter ודומיו. תודה.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by aviad1989,

היי!!! אני חדש!!! רציתי לשאול דבר אחד! הכרטיס מסך שלי עושה בעיות ואני רוצה להחליף אותו לא משהו יקר מדי ולא משהו זול מדי! איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by RadeonXt,

אהלן, ברשותי 9600SE , של PowerColor. האם לאומגה יש דריברים אשר יקפיצו את ביצועיו?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. טוב אני מחפש מסך אל סי די של 20 אינץ או 19 אינץ בתקציב של בערך 6000 שקל פלוס מינוס. ומצאתי את זה: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=20.1inch&model=45# מה אתם אומרים עליו והאם יש יותר טוב בתחום התקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  12. Started by CoolOne,

עד כמה משפיעה כמות הזכרון על ביצועי הכרטיס? - או - האם 128MB יספיקו?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by CoolOne,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, וראיתי שיש הבדלי מחירים עצומים על אותו סוג כרטיס, אצל יצרנים שונים. במידה ואני לא מתכוון לעשות OC, איזו חשיבות יש ליצרנים? האם GigaByte נחשבים טובים?

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by f_b_i,

איך אפשר לסרוק פילים ולראות אותם כתמונה ולא כנגטיב? אני יודע שיש סורקים שבאים עם איזו תוספת שנותנת לסרוק פילים מה בדיוק התוספת הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mrraz,

אני רוצה לחבר מחשב לטלביזיה בצורה הכי זולה שיש

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by generalA,

מישהו יודע אולי איפה אני משיג כבל S-video עם 7 פינים שבצידו השני מתפצל לחיבור בננה צהובה ול- S-video עם 4 פינים חשוב מאוד !!!! ובאיזו חנות...

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by andav,

אני יודע שזה לא משהו אבל אני גם לא צריך משהו מדהים. אני צריך כרטיס שיכול להפעיל מישחקים בנוסח harry potter ודומיו. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by amirfefer,

מעבד: AXP 2500+ Barton GPU: FX5900XT תוצאות באקוואמארק: 33800 (ממוצע) 3Dmark03: 4680 איך התוצאות? (אני ללא שום OC)

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by nesber,

אני רוצה לרכוש את ה6800 הרגיל. הבעיה היא שכמו תמיד בארץ יש בעיות עם סחורות והדבר היחיד שתמיד זמין בכל מקום זה ג'יגה בייט. אין לי בעיה עם החברה הזאת, רק שהכרטיס הספציפי הזה בא עם קירור פאסיבי ללא מאוורר- ואני ממש לא אוהב גימיקים למיניהם ולא סומך על הקירור הזה כשמדובר בכרטיס שפולט כל כך הרבה חום. חוץ מזה יש לי מארז עם שני מאווררים בלבד, ככה שאין מצב שאני קונה את זה. ראיתי שפנדה יש לידטק(אפילו במלאי לשם שינוי...) אבל אני גר באזור המרכז ולא רוצה לנסוע לקיסריה במקרה של תקלה. בKSP יש של PINE ב1800 שקל בלבד אבל זה רק שנה אחריות(אחרי שנה אני גם ככה מוכר את הכרטיס אבל יהיה לי קשה למכור בלי אחריות) כמו כן של MSI אני לא קונה כי KSP אומרים שהם מצאו בו פגם והזהירו אותי לא לקנות אותו..…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by amirfefer,

GPU: FX5900XT albatron + CPU: AMD ALTHON XP 2500 איך התוצאה?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by STRENGTH,

מה הזמן תגובה שיש ל CRT? וכמה CONTRAST ו בהירות יש לו? :-\

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by CoolOne,

שלום, רציתי לדעת מהו VIVO? תודה

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by 111111,

בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  25. Started by Satlan,

הכותרת אומרת הכול... אם אפשר לקבל השוואות בין כרטיסים ברמות דומות, השוואות במחירים אני אשמח מאוד... בנוסף יהיה נחמד לדעת איזה חברה מציעה את ה-GT הטוב ביותר. בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים