כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
עזרו לי להחליט מה לקנות אני צריך AGP
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H וכרטיס מסך: HD3450 ואני מנסה לעשות קרוספייר כפי שמתואר פה: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-7.html הבעיה היא שאני רואה רק את כרטיס המסך בהגדרות, אין לי בכלל את הטבלטורה של ה Crossfire אולי לשנות משהו ב BIOS ? אולי קשור לגירסת דרייבר? (אני משתמש ב 8.6) תודה * אני משתלט על המחשב ב - Remote איטי לכן אני מעדיף לא לעשות נסיונות מיותרים כמו להתקין ולהסיר וכו'
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה הכבלים האלו קיבלתי.. http://www.bit-tech.net/content_images/sapphire_radeon_x1950_pro/cabless.jpg אני לא מבין בדיוק מה אני צריך לחבר כדי להשתמש בVIVO... אני רוצה לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי שזה אומר SVIDEO.. תודה מראש לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
נגיד ויש לכם 1000 שקל, מה הייתם עושים: 1) קונים כרטיס מסך ב1000 שקל (לדוגמא X800GT) 2) קונים כרטיס מסך שמחזיק לעת עתה ב500 שקל (נגיד איזה X600) ובעוד איזה שנה עוד כרטיס שיעלה 500 (נגיד RADEON X800GT) הבנתם למה אני מתכוון
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום .. קניתי כ. מסך (BULK) וקיבלתי אותו ללא קופסא! הכרטיס הוא רדאון 9600 פרו. איך אני ידע שבאמת קיבלתי אותו??? בהגדרות רשום 9600 SERIES. עזרה בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לאחר שביררתי טיפה לגבי שני הכרטיסים גיליתי שביעקרון ה9800 שווה את ההפרש במחיר בגלל היותו בעל טכנולוגיות חדישות יותר ובעזרת OC קטן אפשר להביא אותו בקלות ל9800pro, אבל האם אני טועה, האם ה9700 פרו יותר חזק, למרות ההבדל בטכנולגיות? או בכל אופן לא שווה את ההפרש בשביל שאקנה 9800
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 (אני נותן אותו, ומעוניין בחדש). מה שווה לו ברמה היום, או אפילו מעט טוב יותר, כדי שיהיה קצת שדרוג...? אני עובד עם מסך 24" ברזולוציה של 1920X1200 ולא משחק משחקים כבדים מידי.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי רדאון 9600 xt 2.4 512 בקיצור באמצע משחק כמו סוואט 4 או משחק אחר שיש אפשקטים וכל זה נתקע המשחק ואין לי אפשרות לצאת ממנו רק כיבוי מחשב זה מאה אחוז בכרטיס מסך שלי כי אין בכלל בעיות במעבד או בזיכרון כי לפני כן היה לי כרטיס מסך אחר ולא נתקע לי בכלל עבד די טוב וגם הכרטיס מסך עושה עוד כמה בעיות עם דרייבירם וכל זה... יש לי עכשיו תדרייבר הכי חדש של ati קונטרול פאנל הזה ... לי נראה שהכרטיס מסך פגום.....כי מאז שקניתי אותו לפני 5 חודשים ככה הוא לא הפסיק לעשות לי בעיות אתם ממליצים דרייבר אחר כמו אומדה? תביאו קישור של הכי חדש באומגה היסטוריה היסטורית הנאחס 1. שקניתי תמחשב לפני שנתיים וחצי הטכנאי הביא לי כרטיס מסך עם 64 מגה(חשב שלא ראיתי) ואז אמרתי לו את זה והוא אמר …
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כדאי בתקציב כזה לקנות מסך LCD ואיזה דגם? השאלה היא במחירים האלה האיכות תמונה היא טובה ולא עדיף לקנות מסך CRT אחר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני צריך מסך 17 אינטש LCD טוב שמיועד למסמכים, כתיבת קוד ואינטרנט. בלי סרטים, בלי משחקים. עדיפות למסך עם PIVOT. יש משהו מתאים ? תודה, שחר.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני לא יודע מזה אבל זה התחיל לפני כמה ימים! פתאום אני עובד על המחשב והמסך ניהיה שחור לכמה שניות ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=zljm2djzqkyf.jpg זה קורה פעם בכמה דקות.. מה זה יכול להיות? דרך אגב, ניסתי לעדכן דרייברים ואפילו עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב חדש ואני צריך לקנות כרטיס מסך. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: MSI GF7050 AMD מעבד: ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD אני משחק במשחקים כמו CRYSIS DRIT GRID אז אני צריך כרטיס מסך טוב שיעבוד לי במשחקים כבדים פחות או יותר והתקציב הוא עד 500 או 700 תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש הבדל בין הגרסא של palit - dual sonic לזו של sapphire - vapor X ? אני מתכנן לקנות בTMSFOX את הגרסא של ה1GB ויש הבדל של 120 שקל בערך
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת מאוד. אני נכון לעכשיו משתמש בדרייברים 71.89 הבעייה בדרייברים האלה היא שבעת צפיית סרט התצוגה או בהירה מידי או כהה מידי. אז החלפתי לכמה סטים של דרייברים 77.77/ 78.01/81.26 והם אכן סדרו את בעיית הצבע אך הסרטים לא רצו חלק אלא מקוטעים בצורה מעצבנת שכזו. קראתי איפשהו שאפשר לסדר את בעיית הצבע ללא התקנה של דרייברים חדשים. כל המשחקים בצבע ובבהירות לא עזרו עם הדרייברים הנוכחיים משום שהתמונה תמיד או כהה מידי או בהירה מידי. אני משתמש בתוכנה פאוורדיוידי 6. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. אחרי כמה ימים הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח 975X Platinum של MSI, ואני אמור לקבל בקרוב 7950X2. פתאום שמתי לב שמדברים על כך שהכרטיס לא נתמך על ידי כל לוח. אין לי אופציה ל-SLI בלוח (רק קרוספייר), ואני מאד מודאג שהכרטיס לא יעבוד. לפי מה שמפורסם באתר של NVIDIA ערכת שבבים 965 כן נתמכת, מישהו יודע האם צפויה לי בעיה?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שאלתי בכותרת אני מצליח רק או 2 מסכים או מסך + TV
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7600gs עייף שמתחיל לקרטע, בכרטיס מסך בניים בסביבות 700-800ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב (בעיקרון משמש לסרטים ולמשחקי ספורט fifa/pro 08, nba 08. virtua tennis 3) אולי גם למשחקים קצת יותר דורשים בעתיד.. בכל אופן צד את עייני הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 נראה משתלם, ללכת על זה? או שמצד שני אפשר לעגל ל800 ולקחת כרטיס 3850 גרסת ה256 מגה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הבעיה די מוכרת, כשהכבל נפגם, ולא מעביר את כל הצבעים, במקרה שלי את הכחול, ורציתי להחליף את הכבל, יש לי בבית כמה מסכים ישנים הבעיה שהחיבור בצד הפנימי החיבור של כל אחד שונה, איך מתגברים על זה?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC כרטיס מסך שיהיה כי כדאי לקנייה בתקופה הזאת והכי טוב כרגע. אין צורך בצורב DVD ( כבר יש ) אין צורך במסך מעוניין בכרטיס קול טוב עם רמקולים ( העדפה ל5.1 ) עכבר Logitch mx518 ( אני יקנה 130 שקל מנועהקומפ) תודה לכם עריכה : אנשים בטעות פתחתי פה , תעבירו בבקשה לפורום מפרטים... תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את כרטיס המסך הזול ביותר בדור GeForce RTX 40 - האם ה-RTX 4060 עומד בהבטחה להיות המוצר המשתלם ביותר לשוק הביניים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי יחזיק בכלל 4850? (יכנס למארז?/ספק הכח יספיק??) 2. במידה וכן, כמה שאלות לגבי הקירור של הכרטיס הספציפי הזה : http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=395&view=yes הבנתי כבר שהדגם של כרטיס זה מתחמם, אך האם לכרטיס הנ"ל יש קירור טוב יותר? 3. האם שווה לרכוש לכרטיס הזה קירור אחר? אולי כזה : http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139 אודה לכם על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש לצורך אינטרנט ותוכנות בלבד. אני מתקין עליו VISTA HOME PREMIUM מישהו יודע מה הדרישה המינימלית לכרטיס מסך לצורך הרצת VISTA ?? אם יש המלצות לכרטיס כזה - הן יתקבלו בברכה!!! תודה!!!!!
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מסך 15 LCD. מסך שמיועד אך ורק לגלישה באינטרנט (לא למשחקים) במחיד סביר. על איזה חברה ודגם הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-