עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lobengula,

התקנתי על מחשב של חבר שלי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עכשיו אני לא יודע מה הבעיה אבל זה לפעמים פתאום עושה ריסט או נתקע ואז אי אפשר לעשות כלום. ולפעמים זה מביא לי את הודעת השגיאה הבאה: VPU Revocer VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינ ע הגרפי. חשוב לי לציין כי הכרטיס עובד בבית שלי מצויין בלי שום בעיות. הנה הנושא הקודם שכתבתי יש פה את המפרט של המחשב שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259791.0 בסוף הצלחתי לחבר את הכרטיס מסך והמחשב עובד אבל יש את הבעיה שהוא נתקע ועושה ריסטים ושגיאות. אולי זה הספק? למרות שזה מוזר כי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך אבל בבית שלי הוא עובד מצויין תודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by gilad267,

?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. בזמן האחרון יש לי בעיות עם מישחקים ישנים (כניראה שהם DX7) ודברים דו מימדים אז ניכנסתי ל DXDIAG עשיתי TEST DIRECT 3D ובבחינה הראשונה הוא ניכל ובשתים האחרות הוא הצליח וזה מה שהוא כתב בבחינה Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) וגם איפה שהוא מראה פרטים על הכרטיס הוא לא מצליח לזהות את כמות הזיכרון אבל בדריבר הוא מצליח לזהות וגם באמת חלק מהתוחנות לא מזהות כמו שצריך וחלק כן ניסיתי להתקין DX9C מחדש התקנתי עד העידכון של יוני ומה לא ניסיתי לא הצלחתי ליפתור את זה חוץ מלפרמט אני חושב שניסיתי הכול אפילו דיברתי עם NVIDIA וגם הם לא הצליחו לזהות את זה בספורט שלהם (שדרך אגב עונים שהם ממש מהר)

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by amirx19,

מאז שהתקנתי ויסטה יש לי בעייה מוזרה במשחקים המסך נכבה ואז נדלק מחדש תוך כמה שניות וממשיך לשחק רגיל עד הכיבוי הבא וחוזר חלילה.השאלה שלי היא האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו.הכרטיס מסך שלי הוא GTS640 8800 לידטק.וכן ניסיתי לעדכן דרייברים וכו'.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. אז ככה, בהתחלה רציתי ללכת על הBFG OC 2 ואז ראיתי שדווקא הULTRA של LEADTEK לא הלויתן כמובן,עולה 100 שקל יותר. אז בשורה התחתונה, האם כדאי ? האם הוא באמת יותר טוב בתור אולטרה ? והאם למישהו יש המלצה אחרת בכלל ? תודה לכולם =]

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש את המסך ה LCD הכי זול שיש כיום בשוק אבל שעדיין בגדר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by tdavidi,

אני לא יודע מה עדיף.. זה: Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR4 PCI-E http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2489&products_id=18130 או זה: Sapphire ATI RADEON HD 2600PRO 512MB PCI-E http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2489&products_id=18129 מצד אחד 512 עם שאר הנתוניפ ]פחות טובים ומצד שני 256 עם נתונים אחרים יותר טובים..מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by levimadman,

סדרה 9800 אמנם לא הוכרזה רשמית ע"י nvidia אבל, האם יש שמועות לתאריך יציאV?

9. Started by benhalaf,

רשום שיש לו זכרון DDR3 512MB... האם אני יכול להפעיל אותו על לוח אם שתומך רק ב DDR2 ???

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. Started by adidasnizgoda,

אני מתבלט בקשר לכרטיס מסך טוב. אני רוצה כרטיס מסך חזק שגם יחזיק זמן עם המשחקים החדשים שיוצאים ויבצע את העבודה הטובה ביותר. אני מתלבט בין הרדאון 3870HD DDR4 512 MB, או בין הג'יפורס 8800GT 512 MB או ה-GTS....את מה הייתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  11. שלום, אני צריך כ.מסך לביצועים במשחקי מחשב כמו קרייסס לדוגמה, שיריצו משחקיים כמה שיותר חלק ושיראה כמה שיותר יפה, אני פשוט קונה מחשב חדש ב3 אלף, וכל פעם שמים לי משו אחר, פעם זה 8800GT או 9600GT או Radeon 3850 ואיזה ספק כח דרוש להפעלת הכרטיס? אז קיצר איזה מהכרטיסים האלה הכי מומלץ (ביצועים\תצוגה) ואם יש כרטיס אחר טוב יותר עד 1,200 ש"ח אז זה מאוד יעזור לי. תודה

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  12. כמה הוא יעלה בשבועות הקרובים שהוא יגיע לארץ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. מבחינת קירור וביצועים?!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. כתבתם על זה בשירשור הארוך בהמשך אבל לא הצלחתי להבין... (אני עדיין מתלבט בין 9600 ל 8800 gt , הבנתי שה8800 מעט חזק יותר אבל זה די זניח) תודה ערן

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by yariv1234,

היי, אני קונה מחשב חדש לצורך אינטרנט ותוכנות בלבד. אני מתקין עליו VISTA HOME PREMIUM מישהו יודע מה הדרישה המינימלית לכרטיס מסך לצורך הרצת VISTA ?? אם יש המלצות לכרטיס כזה - הן יתקבלו בברכה!!! תודה!!!!!

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ל AGP מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? RADEON X1950PRO, 256MB GDDR 3, AGP 8X, HDCP Edition GC-HV195PGA3-D3 (RoHS) VPU RV570 (80nm) Memory 256MB GDDR3 Bus support AGP 8X HDTV Support HDCP compliant High-bandwidth Digital Content Protection Enabled The images is for reference only; actual spec.and PCB color are based on the real product Product Description The Radeon® X1950Pro series is designed to deliver outstanding digital entertainment and 3D graphics through its unique ultra-threaded architecture and Avivo video and display technology. Designed with cost effective native HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) implemen…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by גדי,

ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by HeDesXs,

מישהו יודע מה צריכת החשמל של 8600GTS?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by orkir,

כמובן שאני מדבר על 8800GTS... איפה בא לידי ביטוי כמות גדולה יותר של זיכרון והאם ההשפעה במשחקים היא גדולה? כיום יש לי מסך עם רזולוציה של 768*1366, על איזה כרטיס אתם ממליצים ללכת? תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  20. TV-OUT מהכ.מ לRGB אדום ירוק לבן שנמצא בחיבור 21 פין בטלוויזיה. איפה קונים דבר כזה? הכרטיס מסך הוא X550 ATI תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים. אתם פשוט נהדרים

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by kopler,

אני עומד לקנות מחשב ומחפש את ה 8800 GTS 320MB הכי זול. בהתחלה הלחתי על ה windfast של leadtek אבל אז ראיתי את הכרטיס אוברקלוקד של BFG בתוספת מזערית לסכום. השאלה האם הוא כדאי או שמע ללכת על הכרטיס של leadtek?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by shlomo1441,

היי יש לי 5850 SAPHIRRE אני רוצה לעשות אוברקלוק עם התוכנה של MSI AFTERBURNER האם אני צריך לצרוב ביוס של MSI??

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by xena,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 (אני נותן אותו, ומעוניין בחדש). מה שווה לו ברמה היום, או אפילו מעט טוב יותר, כדי שיהיה קצת שדרוג...? אני עובד עם מסך 24" ברזולוציה של 1920X1200 ולא משחק משחקים כבדים מידי.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. Started by Kirma,

למישהו יש מושג איך שולטים במאווררים של ה TwinFrozr III אני לא מדבר דרך AfterBurner של MSI אלא דרך הפרופילים שמגיעים עם הכרטים לטענת MSI מקור: http://www.msi.com/product/vga/R6950-Twin-Frozr-III-Power-Edition-OC.html#/?div=Overview

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by matan-b,

היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים