כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך שלי רדאון 9600 xt 2.4 512 בקיצור באמצע משחק כמו סוואט 4 או משחק אחר שיש אפשקטים וכל זה נתקע המשחק ואין לי אפשרות לצאת ממנו רק כיבוי מחשב זה מאה אחוז בכרטיס מסך שלי כי אין בכלל בעיות במעבד או בזיכרון כי לפני כן היה לי כרטיס מסך אחר ולא נתקע לי בכלל עבד די טוב וגם הכרטיס מסך עושה עוד כמה בעיות עם דרייבירם וכל זה... יש לי עכשיו תדרייבר הכי חדש של ati קונטרול פאנל הזה ... לי נראה שהכרטיס מסך פגום.....כי מאז שקניתי אותו לפני 5 חודשים ככה הוא לא הפסיק לעשות לי בעיות אתם ממליצים דרייבר אחר כמו אומדה? תביאו קישור של הכי חדש באומגה היסטוריה היסטורית הנאחס 1. שקניתי תמחשב לפני שנתיים וחצי הטכנאי הביא לי כרטיס מסך עם 64 מגה(חשב שלא ראיתי) ואז אמרתי לו את זה והוא אמר …
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב אותו אני מעוניין לדעת יש הבדל בין ה Connecte3D או Sappihre ? בקשר לפתיחת צינוריות עיבוד + יש הצדקה לקנות לא לקנות BULK ? האם הקרור שלו שקט? והאם הוא יותר מושלם מה 7900GT תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
geforce 8800 640mb או 320 מגה? אני משחק במשחקים כמו נייד פור ספייד קאנטר ומשחקים חדשים שיוצאים שיצא נגיד GTA חדש או נייד פור ספייד חדש גם command and conquer 3 sims 2 rollercoaster tycoon 3 משחקים כאלה בערך... אני אוהב לשחק על הגדרות טובות מאוד שרואים ממש טוב יש לי מסך 19 LCD מה יותר עדיף בשבילי? קונה מחשב ב5500 עדיף 5200 עדיף כמה שפחות... אני סגור על מעבד AMD [כניראה 5600] עם לוח m2n-e תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה, אני מכיר מישהו שאומר שקנה כרטיס 6600GT ושהוא מקבל 3500 נקודות ב-3DMARK05 בסטוק, זה הגיוני? כי אני עם כרטיס 6800NU מקבל 3700 בסטוק? או שיכול להיות שהוא קיבל את הכרטיס עם אובר קלוק(כרטיס של לידטק), הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עזרה בבקשה בנושא כרטיס מסך מה כדיי לי לקנות 6800 רגיל או 9800 XT 256 אני לא יודע מה כדיי לקנות בגלל שה6800 שאני רוצה לקנות הוא 128 זיכרון וה9800 XT 256 והם עולים אותו מחיר וזה רק התקציב שיש לי מה יותר משתלם שווה לקנות היום כרטיס חזק עם רק 128 זיכרון ???? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי מגיע ב FULL LOAD ל 76 מעלות בערך, 59 IDLE האם הטמפרטורה הזאת בסדר? או שעדיף להוריד את האוברקלוק? תודה רבה לעוזרים מהי הטמפרטורה המכסימלית ש"בריאה לכרטיס"? תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מחוץ לעולם כרטיסי המסך לכשנה וחצי, ואני רוצה לסגור פערים בידע שלי בעניין הבדלי הביצועים. אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות הראשונה - האם ההבדל הביצועים בין HD4850 לHD5850 מצדיק כרגע את הבדל המחירים? השנייה - האם התמיכה בDX11 תהיה באמת חשובה עוד שנה בערך? הבנתי שכבר מתחילים לצאת משחקים אשר תומכים בפלטפורמה הזו, ואני לא בטוח אם תהיה תמיכה לאחור בDX10 הצולע או בDX9 המיושן משהו. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם לקנות אחד מהנ"ל או לחכות ל HD5770, שאמור לעלות פחות, ולספק ביצועים סבירים ויותר למסך 19". השלישית - אתם יכולים בבקשה לשים פה קישור למבחני ביצועים עדכניים לכרטיסים החדשים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
איך מחברים את ה4870 לספק כוח כי יש שם חיבור של 8 ו6 פינים
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס x1550 שנקנה השבוע קיבלתי עם הדיסק דרייבר (גירסא 7.4 (ההכי חדש הוא 7.9)) באנגלית אם יש בבקשה תשאירו לינק לדרייבר בעברית תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום אנשים לפני כמה ימים אחרי החלפה של משחה טרמית למעבד הראשי, פעולה שחייבה הסרה של כרטיס המסך, החל הנ"ל לעשות בעיות. אחרי RESET המחשב מבצע BOOT בצורה תקינה עד למסך הפתיחה של ה וינדוס ששם המסך יצא לסטנד ביי (כאילו המחשב כבוי או שהרזולוציה לא מתאימה), ה LCD בסלון שהיה מחובר למחבר ה DVI השני המשיך לעבוד. החלפתי בין החיבורים הפיזים של המסכים (ה LCD בסלון וה LCD בעמדת מחשב) ביציאה מכרטיס המסך וכרגע אני במצב כזה שמסך המחשב עובד בצורה תקינה אבל את ה LCD בסלון כרטיס המסך לא מזהה. ניסיתי התקנה של הגירסה האחורנה של הדרייברים ללא הצלחה. האם יכול להיות שבמהלך הפירוק\הרכבה גרמתי לנזק כזה שדפק את אחד מערוצי המסך כרטיס המסך?. האם משהוא נתקל בכרטיס "חצי דפוק" שרק DVI אחד מתוך שניים עוב…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס הזה בטוח - לאחר גישוש רב באינטרנט מצאתי מספר כרטיסים סופי שמהם אני רוצה לבחור אחד... XFX - מהירות סטוק מהירה ביותר של 1000MHZ בזיכרון לעומת 900 בעל השאר... Leadtek - שקט ומוביל ברוב המבחנים והמפתה אך לא ברור - Gigabyte - המגיע באותו מחיר של ה Leadtek אבל עם VIVO - השאלה אם שווה לקחת את זה בגלל זה ? (אני צריך את זה בכלל? - לא יודע מה המשמעות...) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה לפני מחר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס המסך הקודם ATi HD4850 היצרן הביא לי כרטיס מסך חדש (כי יש לי עדיין אחריות) ATi HD4870 וראיתי שיש שם שתי חיבורי חשמל ... לאיזה מהם מחברים ?.. או שצריך לשתיהם ?.. אגב הספק שכתוב במפרט מחשב שיש לי בצד שרשום תחת System 1 יחזיק את כל המערכת כולל oc למעבד ל - 2.93 ?..
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מכיוון שאני לפני קניה של מחשב לצורכי תלת מימד בעיקר אני שואל האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיסי קואדרו חדשים מבוססי 8800 ,כרגע יצאו רק כרטיסים מאד יקרים ,האם משהוא יודע מתי יצאו הסדרות הזולות יותר
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לממיר של YES יש יציאות VIDEO ו S-VIDEO האם קיים כבל ממיר? או האם חייבים LCD עם כניסת S-VIDEO מקורית תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לינק למוצר ומפרט טכני מלא שלה(גלול למטה): http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229 אני מאוד צריך עזרתכם וקניתי את הכרטיס מסך חדש הזה ממש לפני כמה ימים וגם היא מגיעה בקופסא עם דיסק של תוכנה וכנראה שהתקנתי אותה בתור הדרייבר ואני לא כל כל מבין טכני בעניין שאם צריך DX10 להתקין כי אין לי מושג אם היא כבר מותקנת. אגב,מערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולייטמט. ראיתי שיש הרבה פונקציות במפרט המוצר הזה ואני לא יודע מה צריך להוריד את התכונות חסרות או באות בנפרד מיוחדת לכרטיס הזה. מטרה הכרטיס הזה מיועד לעבודות גרפיות אינמציות וידאו. אשמח לקבל תמיכה אם אתם יכולים. (ואני מקווה שלא עברתי חוקים וזה די מבאס שנועלים לי ואם צריך לערוך משהו רק תגידו ואני יערוך …
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בוקר אור ושנה טובה לכל חברי הפורום בשעה טובה רכשתי את כרטיס ה PINNACLE 510 USB : מסדרה STUDIO MOVIE BOX http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/Studio+MovieBox.htm הכרטיס מגיב מצויין ועובד יפה שאלתי היא - עם התוכנות הפנימיות הלכידה של ה AUDIO וה VIDEO מצוינות אבל כשאני מנסה ללכוד עם תוכנה חיצונית שמבקשת את כניסת ה AUDIO היא מחפשת דרך הכרטיס קול אבל כל אופציה שאני שם לא נותנת את אות ה AUDIO (שוב עם התוכנות הפנימיות שהגיעו כמו DVD AUTUHOR הכל תקין) אודה לכם על תשובתכם המערכת שברשותי : PD820 עם 1.5 גיגה RAM XP64 XP32 לוח אינטל : INTEL :http://www.intel.com/products/motherboard/D945GNT/index.htm כרטיס קול …
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מדוע לא מייצרים את 6600gt בגרסת 256mb אלא רק 128mb השמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי לפני 3 ימים את GIGABYTE 9800 PRO 128MB ,יש לי מחשב עם 2.4 מעבד,זכרון 256DDR ולוח ASUS P4S533VM למי שמכיר שתומך בAGPX4. השאלה שלי היא מה אני צריך לשנות במחשב כדי לנצל את הכרטיס מסך שלי בצורה הכי מקסימילית?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 32 ויש לו כניסת HDMI אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותי ויש לי חיבור AGP במחשב השאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMI גם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק CS 1.6 על המחשב הכל טוב ויפה אבל ה FPS קופץ.. לפני המחשב הזה היה לי כרטיס 6600 רגיל לא גרסת ה GT אפילו ולא זז מ-100 ה FPS למה זה ? האם אפשר לתקן ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל ווידאו על שני המסכים בHorizontal span, וזה לא עובד. המסך שבו נמצא רוב החלון הוא המסך שבוא הסרט עובד (אם אני עושה Full screen אני פשוט רואה חצי מהווידאו...). זה לא קשור לנגן, ניסיתי איזה חמישה. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין כרטיס מסך HD 4670 על ויסטה והוא נותן לי ERROR 43 הלוח שלי הוא של גיגהבייט עם NVIDIA מובנה NFORCE 6 אני לא מצליח להעלות את המחשב מהכרטיס בכלל ומה-OB כשאני מתקין דרייברים אז הוא נותן לי את הERROR 43 ומבטל לי את הכרטיס! יש למישהו מושג!?!?!
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon X1800GTO PCIe 256MB VS EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card מה יותר חזק מבחינת משחקים? מה כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,חבר שלי קנה את הPowerColor X800GT 256MB 256BIT (ד''א הוא כרטיס סבבה) ושמתי לב שהוא מקבל בתוכנה 3DMARK05 4,500 נקודות ואילו הX800GTO2 מקבל רק 4,356 ואילו הX800GT מקבל יותר בסטוק (מה שלא הגיוני),לכן,אני מחכה שהכרטיס קצת יקרטע ואז עשה אוברקלוק+צינורות עיבוד לרמה של X850XTPE וזה לפחות יקח שנה עד שהוא יתחיל לקרטע. בקיצור האם שווה לקחת X800GT (שהX800GTO2 אמור להיות חזק ממנו בסטוק,אבל הוא לא) של PowerColor?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-