כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לא כל החנויות מופיעות בזאפ, אני לא רוצה לפספס משהו. תודה!
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הDRIVER החדש של NVIDIA ואני רוצה לדעת בבקשה את כל השלבים כדי שלא יהיו תקלות ולהסביר כל שלב תודה .
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן, קרובי משפחה שלי שוהים בניו יורק עד יום שישי. מכיוון ועד עכשיו הייתי נעול על קניית PS3, לא חשבתי על קניית כ. מסך חדש. בכל אופן, את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. כרגע מותקן על המחשב 250GTS, שלצערי, עם המסך שיש לי, ברזולוציה 1680X1050 מתחיל לחרוק קצת. אומנם הכרטיס לא רע, אבל תהיתי האם יהיה משתלם לקנות בניו יורק. בכל אופן, מה שננעלתי עליו היה הHD5770, לפי מה שידוע לכם, כמה הכרטיס אמור לעלות בחנויות בחו"ל? והאם הוא מומלץ? כדאי להחליף? יתרה על כך, מכיוון ואני חובב של Nvidia [ומעדיף גם כרטיס של אנבידיה בכל אופן], תהיתי האם יש מקבילי DX11 במחירים הגיוניים של אנבידיאה בשוק? אודה לכל מי שיכיוון, ימליץ, יסביר. מדובר במקרה די דחוף. יש לי להחליט עד מחר! התקציב לא מ…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חבר'ה, רציתי לדעת מה הייתם מעדיפים לקנות. מסך LCD איכותי בגודל של 15" ? או אולי מסך CRT שטוח בגודל 17" ? אני מאוד מאוד מאוד רוצה לקנות מסך LCD (בגלל המקום המועט שהוא תופס, בהשוואה ל-CRT) אך אין לי תקציב למסך "LCD 17 :'( אז חשבתי אולי לקנות מסך LCD ולהתפשר על הגודל. כלומר לקנות מסך בגודל 15" . מה אתם מציעים? ותכלס, ההבדלים בין 17" ל-15" כ"כ גדולים? (הרבה זמן לא עבדתי עם 15" אז אנ'לא זוכר) האם תהיה אי נוחות רצינית או שאני יוכל להסתדר עם זה? (הרוב למשחקים ואינטרנט) תודה רבה לעוזרים... ...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם ולרסטרט את המחשב כאשר אני משחק בדיאבלו 3. ראיתי שהוא מגיע גם ל110 מעלות (כשהחדר לא ממוזג). ניקיתי את כל המארז עם פן והטמפרטורות אכן ירדו (לפי speed fan), אבל עכשיו המאוורר של כרטיס המסך משמיע רעשים. בדקתי שאין אף כבל שמתחכך בו, וגם שימנתי אותו עם WD40, אבל עדיין יש רעשים. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לפרק את המאוורר מכרטיס המסך אבל הברגים לא הצלחתי להוציא את הברגים ולא רציתי להפעיל יותר מדי כוח. יש עוד משהו שאפשר לעשות? אגב, הבנתי שהכרטיס הזה חם מטבעו אבל לא הצלחתי להבין אם 110 תחת מאמץ זה יותר מדי או לא. האם זה באמת מזיק?המארז מכיל עוד 2 מאווררים רגילים ואת המאוורר של המעבד. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אוקי, אני לא יודע כמה אני אמור לקבל עם המחשב שלי מפרט: Intel Core Duo 2 1.86ghz E6300 ASUS MotherBoard P5B PCIE 512x2 667 Memory Leadtek PX8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W קבלתי ב 3DMARK06 לא 05! תוצאה: 7856 משהו כזה, קבלתי בשניים הראשונים מעל 3000, וב CPU(מעבד) קבלתי מעל 1000 תגובות..
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לפני מס ימים הלך לי קרטיס המסך ואני צריך להחליפו! אני לא יודע איזה כרטיס מתאים למחשב שלי (מחשב לא כל כך חדש 3 שנים בערך) . אני צריך כרטיס פחות או יותר ברמה של הכרטיס שיש לי עכשיו (8600gt) אני מעוניין שהכרטיס החדש יוכל להריץ את המשחקים הבאים כמו הכרטיס הקיים שלי המשחקים הם:age of empiers 3 and call of duty 4 מפרט המחשב שלי: מעבד amd4800 1 ram ספק ג'נרי (לא איכותי)500w גודל מסך 19 אינץ רזולוציה 1024x768 -רזולוציה בה אני עובד איזור ירושלים חנות pc תקציב מקס 450 (רצוי כמה שפחות כסף-רק שיספק את הצרכים הנ"ל) תודה מרוש!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עם השלט???????? התוכנה msi media center עובדת כמו שצריך? כל הפונקציות????
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז ככה, כרגע אני מחובר ב VGA... קניתי כבל HDMI אל DVI כשיש מתאם בHDMI ל-DVI... הבעיה היא כשאני מחבר את כבל, המסך מציג NO signal ומעביר בדיקה בין אנלוג לדיגיטל... המסך Samsung T190P כרטיס מסך Nvidia gtx 260 אין לי שמץ מה לעשות... אשמח לקבל את עזרתכם תודה חן
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD6870 של SAPPHIRE על לוח H67 ומעבד I3 2120 עם 4GB זכרון כבר חודשיים בהתחלה הכל היה תקין בכל המשחקים עכשיו פתאום הכל רץ לאט מאד ונתקע FPS נראה נמוך מאד גם ברזולוציות נמוכות מה עושים מאיפה להתחיל? שאלה נוספת בPREFORMENS בCONROL CENTER של הכרטיס יש אופציה לשחק עם היכולות של הכרטיס א.זה מיועד לכל משתמש ב.זה לא אמור להיות אוטומטי? ג.מה הרעיון של האוברקלוק מהמפעל אם כרגע הכרטיס על 750-800 והוא יכול להיות על אלף ? אז צריך מאוורר בפול? בקיצור אשמח ללמוד כמה דברים חדשים תודה.!
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
Hercules 3D Prophet 9800 128MB OEM 2000 ש"ח,שווה?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זה לא פרו שימו לב..מה ההבדל? לא מצאתי באתר של ג'יגה קיוב
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה למחשב שלי, ע"מ שאוכל לחבר את הממיר למחשב ולראות בצד המסך... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב ? אין לי טעם בכרטיס יקר או משו, רק אחד איכותי שיעשה את העבודה :-) תודה מראש, חן.
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי ,יש לי מחשב דיי ישן , E8400,2GB,SEASONIC 400W הלוח אם של ASROCK גם לא חדש במיוחד. עד עכשיו היה לי HD4850 נשבר אחד ה "פרופלורים" במאוורר שלו והוא עושה גם רעשים אז החלטתי להחליף... אני מעדיף משהו שעולה פחות מ 400, יתפקד קצת יותר טוב מ 4850 אבל לא חייב בהרבה, אבל הכי חשוב שיתאים להכל. לכן רציתי לדעת אם PCI EXPRESS 2 יושב לדוגמא על PCI EXPRESS 1 ? מעדיף AMD המתמודדים: 5450 R5 230 ואם ממש שווה לשדרג אז R7 250 אין לי מושג מה ההבדלים אני סתם הולך לפי המחירים (KSP) אשמח להכוונה שוב, הכי חשוב שיתאים לעוצמת הספק וללוח האם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? אמא שלי הלכה וקנתה אצל חנות קברית שהיא מכירה ועלה לה 1500 ש"ח שווה את זה? המסך הזה בכלל טוב? http://www.proview.com/product/index.htm
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
GeCube ATI Radeon X1900GTD 256MB DDR3 256-bit, Vivo-Avivo, GC-X1900GTD-VID3 PCI-Express עולה 1750.. השאלה שלי אם הוא שווה את הכסף או שיש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תןדה מראש! לינק: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3473
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן את הdriver, אני מאתחל את המחשב והוא עולה עד לפס הירוק הזה של הloading של vista ואז המסך נהיה שחור ונכנס לpower saving mode. כלומר הוא לא מקבל input. אז אני צריך להיכנס ל windows safe mode ולעשות system restore. ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם יש את אותה הבעיה. למה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON 9700 של POWERCOLOR עם הדרייבר CATALYST האחרון 3.7 וכשאני משתמש ב TVOUT הכל עובד מצויין למשך זמן מסויים אבל אחרי שעה לפעמים שעתיים-שלוש מופיע בעיה מוזרה ישנם תקיעות בסרט ובקול ואני חייב לכבות את ה TVOUT ולהפעילו שוב כדי שהבעיה תעלם. מה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משהו חדש כדי לדחות את הקץ על המחשב העגלה שלי. צריך כרטיס מסך לAGP עד 700 שקל
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן אני שואל את עצמי שאלות לגבי כרטיסי מסך... אני גיימר חובב. משחק משחקים כמו COD, BF3, Crysis ובעיקר משחקי FPS... אני משתמש כבר 3 שנים ב-GTX260 הוא די עושה את העבודה מבחינתי, ברור שיש מקום גדול לשיפור. העניין הוא שאני לא מבין למה נועדו הכרטיסים במחירים הגבוהים מאוד (3000 ומעלה). האם זה קשור לריבוי מסכים? האם זה קשור לרזולוציה גבוהה של מסכי מחשב בגודל 30 אינץ'? איך אני יודע איזה כרטיס להתאים לכל צורך? מאיפה מתחילים? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של dell Latitude d820 הוא בא עם שני כרטיסי מסך עיקריים: NVIDIA® Quadro® FX 350M graphics card 256MB עם הכרטיס הזה - המחשב מגיע עם 2GB RAM NVIDIA® Quadro NVS 120M 512MB DDR - ועם הכרטיס הזה המחשב מגיע עם 1GB RAM ההבדל בין המחירים בין הראשון לשני עם ההבגדלים בזיכרון הוא 100 ש"ח - הבדל לא משמעותי. השאלה היא מה ההבדל בין הכרטיסים ומי עדיף? וכמובן שאלת השאלות איך ירוצו במחשב הזה VISTA עם AERO ועם משחקים חדשים שיצאו/ייצאו תודה! אבירם
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המסך מחשב שלי הוא 19 אינץ עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 ולמחשב מחוברת טלווזיה 26 אינץ' 720P HD READY בחיבור של HDMI ל DVI מה אני צריך לעשות כדי לשחק משחק כלשהו דרך הטלוויזיה ולראות את זה ברזולוציה שהטלוויזיה מאפשרת? כשאני עושה DUPLICATEת אני רואה את מה שבמחשב על המסך של הטלוויזיה, אבל אני רואה את זה ברזולוציה של 1280X1024 ביחס של 5:4. אני מניח שזאת לא השיטה נכון?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום, אני בהתלבטות קשה בין LG F900P לבין LG F900B לבין Philips 109B6. השימושים העיקריים: הילדות (קטנטנות) רואות בזה את הסרטים שלהן שעה (מקסימום) ביום ואנוכי גולש באינטרנט+קצת משחקים - שעה~שעתיים ביום וקצת יותר בסופי שבוע. שיקולים בעד ונגד: פיליפס: הפיליפס מעט קטן יותר (הכוונה היא למידות חיצוניות) מה-LG, צורך פחות חשמל (משמע פחות מחמם), האמינות הידועה של פיליפס(?) ומפרט טכני טוב במעט מה-LG. מאידך - הספק חומרה שלי לא ממש בקשרים עם היבואן ונותן השירות של פיליפס (מה שאומר שהשירות, במידה ואזדקק לו, יהיה בהתאם...) ואין לו נסיון עם מסכים חדשים (מ-3 השנים האחרונות) של פיליפס. LG: יקרים במעט (150 ש"ח) מהפיליפס, ב-ZAP יש הרבה תלונות על עיוותים בתצוגה שלא ניתן לתקן (מאידך-ה…
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-