עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by STRENGTH,

אני רואה ש את SHDOW MASK יש במסכים כמו וויסוניק וסאמסונג. ו APERTE GRILL יש ל סוני ולעוד כמה. אבל איזה מהם יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בטלויזיה למשל של סרט DVD היא גרועה ובלתי אפשרית מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב PCI-E לא יקר במיוחד ורצוי שקט שיאפשר צפיה בסרטים באיכות טובה בטלויזיה + עבודה (במקביל- ברזולוציה שונה) על גבי צג המחשב. אשמח לקבל המלצות, העדפה שלי ATI בגלל הממשק. ל=אציין שאיני משחק בכלל תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. Started by kakolokia,

תגידו מי יביא לי ביצועים יותר טובים ברוב המשחקים ?? זה PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe או זה BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe (לשניהם מחיר דומה מאוד, הבדל של כמה שקלים) תודה 8)

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. להורים שלי יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מבוסס על nvidia. אחרי התקנת הדרייבר כשאני עומד על אייקון של הכרטיס כל התפריטים מופיעים עם סימני שאלה... האם למישהו יש הסבר למה ואיך פותרים את הבעיה? התקנה של הדרייבר הייתה באנגלית ולא בעברית. תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. אני רוצה לעשות UPGRADE לכרטיס מסך שלי לכרטיס שתומך ב PUREVIDEO לצורך ניגון X264, אבל הבורד שלי תומך עד AGP 4X האם כרטיס AGP 8X יעבוד? או שזה יגרום בעיות (מתח שונה? חיבור לא מתאים וכו') [חשבתי על GF 6600] * לא משנה לי אם תהייה האטה קלה בביצועים, זה לא מיועד למשחקים *

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  6. מחפש כרטיס מסך כי כבר יצאתי מטורף מהמבחר שיש, אני יכול להשקיע בסביבות ה 1000 ש"ח אך אני חוזר ושואל את עצמי האם כדאי להשקיע סכום כזה עבור כרטיס מסך או ניתן להשקיע במשהו קצת פחות יקר ועדיין להנות מחויית המשחק? אני לא גיימר אבל בפעמים שאני משחק אני רוצה להנות ממשחק חלק ורזולוציה יפה,כמו כן אני חושב גם קצת קדימה ובמידה ובשנה, שנה וחצי הבאות ארצה להחליפו ארצה לקנות כרטיס שאוכל למכורו בלי בעיות מיוחדות. כמובן שהכרטיס אמור לתמוך ב DX10 ו להיות PCI-E

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shahar2k7,

שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע, אבל קודם כל המערכת. QUAD Q8400 Gigabyte GA-EG41MF-US2H 4GB DDR2 SEASONIC 620W GIGABYTE 8500GT 512MB DDR2 LCD 22" LCD 37" אני רוצה לשדרג כרטיס מסך לטובת גיימינג בינוני עד כבד בסכום של עד 550 ש"ח. OC לא חשוב לי. 37" יחובר ב HDMI ו 22" ב DVI. האם צריך 1GB בשביל תצוגה כזאת (37") כדי לראות ב720p בצורה טובה(בלשון המעטה)? ההתלבטות היא בין Sapphire ו GIGABYTE. 4670 GT240 וכו'. הייתי שמח לקבל המלצות גם לכרטיסים אחרים, עם הסברים הגיוניים. תודה לעונים ושבוע טוב. שחר

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ORLY9992,

אני בבעיה. מבחינת תקציב למחשב שאני מתכננת לקנות, אני יכולה כרטיס מסך רק ב- 1200-1300 . לכן אני לא יכולה את ה- GTX970 או 980 שהם הכי טובים. אני מעוניינת רק - NVIDIA חדשששששששש ולא יד שנייה או משומש ( כי על פי הבנתי NVIDIA הם יותר טובים לגרפיקה בתוכנות מסוימות מ- ADM ) 1. האם Gigabyte GTX770 ( ידוע לי ש780 טוב יותר אך לצערי גם לא בתקציב) , יותר טוב מ- GTX960 ??? ואם כן פי כמה באחוזים בערך ??? מבחינת של מחיר- תועלת , שווה לי יותר לקחת את - GTX 770 יותר מ- 960 , כי יש ב- START PC את ה- 770 במחיר מבצע של 1240 , וה-960 עולה כמעט 1200 . אז אלה אותם מחירים. את המחשב אני יכולה ומעוניינת לקנות רק מ- KSP, כי זה קרוב למקום מגוריי , ואת הכרטיס מסך אצטרך להזמין עם שליח מ- STA…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. לא כל החנויות מופיעות בזאפ, אני לא רוצה לפספס משהו. תודה!

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

אני רוצה להתקין את הDRIVER החדש של NVIDIA ואני רוצה לדעת בבקשה את כל השלבים כדי שלא יהיו תקלות ולהסביר כל שלב תודה .

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  12. אהלן, קרובי משפחה שלי שוהים בניו יורק עד יום שישי. מכיוון ועד עכשיו הייתי נעול על קניית PS3, לא חשבתי על קניית כ. מסך חדש. בכל אופן, את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. כרגע מותקן על המחשב 250GTS, שלצערי, עם המסך שיש לי, ברזולוציה 1680X1050 מתחיל לחרוק קצת. אומנם הכרטיס לא רע, אבל תהיתי האם יהיה משתלם לקנות בניו יורק. בכל אופן, מה שננעלתי עליו היה הHD5770, לפי מה שידוע לכם, כמה הכרטיס אמור לעלות בחנויות בחו"ל? והאם הוא מומלץ? כדאי להחליף? יתרה על כך, מכיוון ואני חובב של Nvidia [ומעדיף גם כרטיס של אנבידיה בכל אופן], תהיתי האם יש מקבילי DX11 במחירים הגיוניים של אנבידיאה בשוק? אודה לכל מי שיכיוון, ימליץ, יסביר. מדובר במקרה די דחוף. יש לי להחליט עד מחר! התקציב לא מ…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  13. חבר'ה, רציתי לדעת מה הייתם מעדיפים לקנות. מסך LCD איכותי בגודל של 15" ? או אולי מסך CRT שטוח בגודל 17" ? אני מאוד מאוד מאוד רוצה לקנות מסך LCD (בגלל המקום המועט שהוא תופס, בהשוואה ל-CRT) אך אין לי תקציב למסך "LCD 17 :'( אז חשבתי אולי לקנות מסך LCD ולהתפשר על הגודל. כלומר לקנות מסך בגודל 15" . מה אתם מציעים? ותכלס, ההבדלים בין 17" ל-15" כ"כ גדולים? (הרבה זמן לא עבדתי עם 15" אז אנ'לא זוכר) האם תהיה אי נוחות רצינית או שאני יוכל להסתדר עם זה? (הרוב למשחקים ואינטרנט) תודה רבה לעוזרים... ...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם ולרסטרט את המחשב כאשר אני משחק בדיאבלו 3. ראיתי שהוא מגיע גם ל110 מעלות (כשהחדר לא ממוזג). ניקיתי את כל המארז עם פן והטמפרטורות אכן ירדו (לפי speed fan), אבל עכשיו המאוורר של כרטיס המסך משמיע רעשים. בדקתי שאין אף כבל שמתחכך בו, וגם שימנתי אותו עם WD40, אבל עדיין יש רעשים. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לפרק את המאוורר מכרטיס המסך אבל הברגים לא הצלחתי להוציא את הברגים ולא רציתי להפעיל יותר מדי כוח. יש עוד משהו שאפשר לעשות? אגב, הבנתי שהכרטיס הזה חם מטבעו אבל לא הצלחתי להבין אם 110 תחת מאמץ זה יותר מדי או לא. האם זה באמת מזיק?המארז מכיל עוד 2 מאווררים רגילים ואת המאוורר של המעבד. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. אוקי, אני לא יודע כמה אני אמור לקבל עם המחשב שלי מפרט: Intel Core Duo 2 1.86ghz E6300 ASUS MotherBoard P5B PCIE 512x2 667 Memory Leadtek PX8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W קבלתי ב 3DMARK06 לא 05! תוצאה: 7856 משהו כזה, קבלתי בשניים הראשונים מעל 3000, וב CPU(מעבד) קבלתי מעל 1000 תגובות..

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. שלום לפני מס ימים הלך לי קרטיס המסך ואני צריך להחליפו! אני לא יודע איזה כרטיס מתאים למחשב שלי (מחשב לא כל כך חדש 3 שנים בערך) . אני צריך כרטיס פחות או יותר ברמה של הכרטיס שיש לי עכשיו (8600gt) אני מעוניין שהכרטיס החדש יוכל להריץ את המשחקים הבאים כמו הכרטיס הקיים שלי המשחקים הם:age of empiers 3 and call of duty 4 מפרט המחשב שלי: מעבד amd4800 1 ram ספק ג'נרי (לא איכותי)500w גודל מסך 19 אינץ רזולוציה 1024x768 -רזולוציה בה אני עובד איזור ירושלים חנות pc תקציב מקס 450 (רצוי כמה שפחות כסף-רק שיספק את הצרכים הנ"ל) תודה מרוש!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. עם השלט???????? התוכנה msi media center עובדת כמו שצריך? כל הפונקציות????

18. Started by BoJlk,

יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  19. אז ככה, כרגע אני מחובר ב VGA... קניתי כבל HDMI אל DVI כשיש מתאם בHDMI ל-DVI... הבעיה היא כשאני מחבר את כבל, המסך מציג NO signal ומעביר בדיקה בין אנלוג לדיגיטל... המסך Samsung T190P כרטיס מסך Nvidia gtx 260 אין לי שמץ מה לעשות... אשמח לקבל את עזרתכם תודה חן

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי HD6870 של SAPPHIRE על לוח H67 ומעבד I3 2120 עם 4GB זכרון כבר חודשיים בהתחלה הכל היה תקין בכל המשחקים עכשיו פתאום הכל רץ לאט מאד ונתקע FPS נראה נמוך מאד גם ברזולוציות נמוכות מה עושים מאיפה להתחיל? שאלה נוספת בPREFORMENS בCONROL CENTER של הכרטיס יש אופציה לשחק עם היכולות של הכרטיס א.זה מיועד לכל משתמש ב.זה לא אמור להיות אוטומטי? ג.מה הרעיון של האוברקלוק מהמפעל אם כרגע הכרטיס על 750-800 והוא יכול להיות על אלף ? אז צריך מאוורר בפול? בקיצור אשמח ללמוד כמה דברים חדשים תודה.!

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by zolder,

Hercules 3D Prophet 9800 128MB OEM 2000 ש"ח,שווה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by idan3072,

זה לא פרו שימו לב..מה ההבדל? לא מצאתי באתר של ג'יגה קיוב

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by Chura,

שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה למחשב שלי, ע"מ שאוכל לחבר את הממיר למחשב ולראות בצד המסך... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב ? אין לי טעם בכרטיס יקר או משו, רק אחד איכותי שיעשה את העבודה :-) תודה מראש, חן.

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by Or05230,

היי ,יש לי מחשב דיי ישן , E8400,2GB,SEASONIC 400W הלוח אם של ASROCK גם לא חדש במיוחד. עד עכשיו היה לי HD4850 נשבר אחד ה "פרופלורים" במאוורר שלו והוא עושה גם רעשים אז החלטתי להחליף... אני מעדיף משהו שעולה פחות מ 400, יתפקד קצת יותר טוב מ 4850 אבל לא חייב בהרבה, אבל הכי חשוב שיתאים להכל. לכן רציתי לדעת אם PCI EXPRESS 2 יושב לדוגמא על PCI EXPRESS 1 ? מעדיף AMD המתמודדים: 5450 R5 230 ואם ממש שווה לשדרג אז R7 250 אין לי מושג מה ההבדלים אני סתם הולך לפי המחירים (KSP) אשמח להכוונה שוב, הכי חשוב שיתאים לעוצמת הספק וללוח האם...

25. Started by ORrrr,

מה דעתכם על המסך הזה? אמא שלי הלכה וקנתה אצל חנות קברית שהיא מכירה ועלה לה 1500 ש"ח שווה את זה? המסך הזה בכלל טוב? http://www.proview.com/product/index.htm

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.