עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fffSSS,

אני רוצה לכבות את הפלטרים אבל אני לא יודע איפה הפלטרים!! מה השם של פלטרים בעברית?

2. היי לכולם סוף כל סוף קניתי אתמול את הכרטיס שלי 9800Pro של ATI וחשבתי אולי יש למישהו לינק לאתרים של אנשים עם תוצאות. ודבר נוסף מה דעתכם על התוצאה שלי 3DMark03 -5877 3Dmark01 -18264 AquaMark3 - 44285

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by cheapwine,

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by RealTime,

שלום לכולם. נראה לי עשיתי טעות וזכיתי במסך LG F700B. ואני לא מבין מה קורה חלק מהביקורות שנויות במחלוקות. הרבה אנשים אומרים כשמגדילים חלונות ב- WINDOWS, מקטינים וכו רואים כל מיני בעיות בתצוגה וגם הקצוות מעוגלים או משהו כזה. קיצור ללכת על זה או לבטל דחוף? תודה.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by rino,

תקראו את הכתבה הבאה ותבינו כמה דברים על מסכי LCD. בין היתר תלמדו שבעולם רק 2 או 3 יצרני מסכים כאלה ולכן אין הבדל משמעותי בין הפירמות השונות. ניתן ללמוד מה חשיבות חיבור DVI וכיצד היצרניות מודדות את ביצועי המסכים שלהם. בבקשה http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=1855&p=1

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  6. אני צריך כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף אז איזה כרטיס לקנות שיהיה משתלם מבחינת ביצועים\מחיר וחשוב לציין שברצוני לשחק את half life 2 כשיצא ולהפיק עד כמה שאני אוכל ממנו !

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה שבטח אפשר לפתור תוך שניה ואני פשוט לא מוצא ההפשרות... חיברתי את הטלוויזיה למחשב אבל רואים בטלוויזיה בשחור לבן... :-[ ניסיתי לעביר את המצב של הטלוויזיה ל PAL ONLY אבל זה נישאר ללא שינוי... מישהו יודע אוליי מה אני צריך לעשות ???

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. ברשותי מצלמה של SONY שהיא לא דיגיטאלית, היא מתחברת לוידאו ולטלויזיה ואפשר לראות בה בטלויזיה בלי להעביר לקלטות. כיוון שהמצלמה מכילה רגעים שכיף להזכר בהם, הייתי מעוניין להעיבר אותם למחשב, לערוך אותם לקטעים מסודרים והכל. הבעיה היא שאין לי מושג וחצי מושג בתחום הזה, דבר ראשון האם זה אפשרי? (לדעתי מאה אחוז כן) דבר שני איך? וכמה זה יעלה? חיבורים בין המצלמה לוידאו/טלוויזיה בכוונה לא ציינתי כי אני לא כל כך יודע, אני חושב משהו סטנדרטי

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  9. שלום כולם אני צריך המלצה למסך crt הרגיל כלומר כמה דברים אני צריך מסך 17 אינץ של חברה טובה ומסך איכותי עד 900 שקל לינק לחניות שממהן ניתן לקנות אותו המסך אמור להתחבר ל9800pro אז צריך שהוא היה תאום וגם שלמסך היה חיבור נפרד לחשמל ולא כמו אצל אח שלי שהוא מתחבר לספק תודה

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by CoolOne,

שלום, רציתי לדעת אילו הבדלים יש בין שני הכרטיסים שהזכרתי למעלה, והאם יש אתר מומלץ שאפשר למצוא טבלאות נוחות של ביצועי כרטיסים? תודה

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  11. שלום, אני מקבל הודעת שגיאה: "Unable render capture graph for current settings. Check videostream settings and capture coec and try again " כאשר אני מנסה להפעיל Capture מהכרטיס טלויזיה. אני מנסה לקלוט טלויזיה מכרטיס המסך בעזרת RCA, ומשם S-Video ו-RCA שמחוברים במקביל לכ. הטלויזיה. התקנתי קודק שנקרא Morgan Multi-media m-pjeg אך ללא הועיל. האם יש לכם מושג איך לתקן או מדוע התקלה הזו מופיע? תודה מראש. נ.ב. אם אתם חושבים שהתוכנה iuVCR היא לא משהו, אז תציעו ואני אחליף. תודה, ReDeOn.

12. Started by tom123,

של איזה חברה ( רצוי שתיוצר בסין) אני מביא משם איזה הכי טוב?

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שלום אני מתלבט בין הMSI 6800 לAlbatron 6800GT אני חושב שכבר חודש אני שובר תראש ולא מצליח לבחור... יש לי כסף לשניהם, אבל אני רוצה לדעת מה יותר משתלם 2500 ש"ח זה לא הוצאה קטנה ואני לא רוצה סתם לזרוק את הכסף ובסוף אני לא יקבל תמורה מתאימה אז יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן יחזיק לי כל כרטיס? 2. שווה להשקיע בGT? 3. עדיף להשקיע ולקנות GT בשביל 4 שנים או לקנות את הרגיל ובמשך ה4 שנים האלה לשדרג לכרטיס חדש? 4. יצאו בכלל כרטיסים לAGP בעתיד?! תודה רבה רבה לכל העוזרים זה ממש חשוב לי

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by nim901,

דודה שלי צריכה כרטיס מסך עם TV OUT שיתמוך ב AGP 2X ו 4X ו 8X כי אני לא יודע מה יש לה היא מוכנה להשקיע 200 - 300 שקל אני קונה מירדן פי סי אז לתת לי דגם שיש שם ובמלאי ואם אפשר עד 5 כי הם סוגרים תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by amirfefer,

ב-HIGH רזולוציה 1024X768 (עם הכרטיס FX5900XT וAMD 2500 ללא OC) תוצאה טובה? אני גם סובל מקירטועים קלים אחרי הטעינה, בתחילת המשחק... סביר?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי שניי 6800 של LEADTEK אחד GT ואחד ULTRA... אני רוצה לצרוב ל GT ביוס של ULTRA אבל התוכנה המקורית של LEADTEK לא מביאה לי לעשות את זה... רשום שהכרטיס אינו תואם לביוס... עכשיו אני רוצה תוכנה שצורבת ביוסים לכרטיסי מסך ולא שואלת יותר מידיי שאלות... אני יודע שיש תוכנה כזאת אפילו הביאו לי את השם שלה היום !! אבל שחכתי אותו :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1781&catcode=226 שלום אנשים. ראיתי בנועה שהגיע סופסוף כרטיס 6800GT מיוחד מסידרת הגולדן סאמפל האגדית ולפני שאזמין אותו רציתי לשאול מה דעתכם עליו. לפי מה שידוע לי בעבר גיינוורד השקיע בזיכרונות איכותיים יותר בסידרה זו, האם זה כך גם בכרטיס הזה? האם חוץ מהקירור המסיבי והייחודי שונו דברים נוספים? בנוסף - מה דעתכם על נועה? שמעתי עליהם דברים טובים והייתי שמח לשמוע עוד דיעות לכאן או לכאן לפני הרכישה. תודה אנשים...

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by RadeonXt,

ערב טוב, הורדתי דריבר 4.8 של אומגה. לאחר ההתקנה המחשב בקושי זז..מחקתי אותו. הורדתי דרייבר 3.8 (כמו שהיה במקור) מהפורום והוא עושה בעיות. הוא מודיע שהאדפטר של ה-AGP לא מחובר ולכן , הוא לא מסוגל להמשיך בהתקנה. אחי (איש מחשבים..) , לא יודע מה הבעיה - בדקנו והכל מחובר.. מה עושים? (את הדרייבר המקורי אין לי - כי שכחו לתת לי אותו! אם לא תיהיה ברירה , אסע לקחת את הדיסק).

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  19. היי , הכותרת אומרת דיי הכל.... חיברתי באמצעות כבל בננה רגיל , מהכרטיס לטלויזיה... מממ , זה לא משהו בהגדרות בטלויזיה. ניסיתי את כל סוגי ה Pal \ ntcs למינהם. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by orlupo,

דבר ראשון: הגיע כרטיס מסך GEFORCE FX 6800 GT 256 MB של GIGABYTE ליבואן של העיקרי של חלקי המחשב בארץ אך עדיין לא נקבע מחירו ולכן עדיין לא יכול לדווח על מחיר אך יש סיכוי שיכנס מהר לשוק... דבר שני: כל סידרת ה-X300 , X600 , X800 שקיימץ בארץ של חברת GIGABYE היא רק PCI-EX אז כנראה התקן הזה הולך לפרוץ חזק ולר להשאיר יותר כרטיסי APG X8!!! והכי חשוב אני מאחל שנה טובה עם הרבה אוברקלוקים מוצלחים!!!

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by TZ,

בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by liav12,

דוד שלי קנה משם את המחשב שלו עם הכרטיס הנ"ל, מה הסיכויים שהוא קיבל את ה 9800 עם ליבת r360?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by tryf,

שלום, אני מחפש מסך התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אני רוצה 17'' שטוח (לא LCD) אני אודה לכם מאוד על העזרה TRYF

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. היי לכולם אני עומד לסגור קניית כ.מסך יד שניה. לטענת המוכר (נשמע לי מאוד אמין ונחמד) לא בוצע שום OC או MOD אך אין לי מושג גדול באפשריות הבדיקה. אנא עזרו לי באפשריות הבדיקה שאני יכול לבצע. קימות אולי בדיקות שאפשר לראות פיזית על הכרטיס ? שכחתי לציין שמדובר בכרטיס ATI9800 Pro תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by overload,

:-\ R9800 PRO 128MB 256BIT מהאתר של MSI.מה הם רוצים?.. שאני ינתק את הכרטיס מהחשמל כל פעם שאני מכבה את המחשב ??? :-\

• 7 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים