כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
-
קודם כל תודה על העזרה. רציתי לשאול - זה אכן מסך ה- CRT 19" הטוב ביותר המוצע בישראל כמו שכולם אומרים? זה המסך שנועד להתחרות בסמסונג 959NF כביכול, נכון? כמה הרצים המסך שאני מדבר עליו מציג ב- 1024x768? כמה הוא מציג ב- 1280x1024, וכמה ב- 1600x1200? תודה. מה הרוחב פס שלו? 290HZ? וכמה של הסמסונג 959NF? מה בנוגע לאיכות תמונה וצבעים? הם אמורים להיות יותר טובים מהסמסונג בגלל של- 959NF יש את הבעיה של הפסים השחורים הללו לא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
העם הוא נחשב כבר ככרטיס לא מיוחד וחזק ? כדי לי לקנות בה 1300 1400 ראידון 9800 ולהיפטר ממנו ? :-\
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי וכבר קיבלתי ViewSonic VE710s והוא יפהיפה אז נכון שזה מאוחר מדיי אבל רציתי לשאול אם הוא טוב למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ובכמה צינורות עיבוד הוא משתמש?
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לכבות את הפלטרים אבל אני לא יודע איפה הפלטרים!! מה השם של פלטרים בעברית?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תקראו את הכתבה הבאה ותבינו כמה דברים על מסכי LCD. בין היתר תלמדו שבעולם רק 2 או 3 יצרני מסכים כאלה ולכן אין הבדל משמעותי בין הפירמות השונות. ניתן ללמוד מה חשיבות חיבור DVI וכיצד היצרניות מודדות את ביצועי המסכים שלהם. בבקשה http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=1855&p=1
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
היי לכולם סוף כל סוף קניתי אתמול את הכרטיס שלי 9800Pro של ATI וחשבתי אולי יש למישהו לינק לאתרים של אנשים עם תוצאות. ודבר נוסף מה דעתכם על התוצאה שלי 3DMark03 -5877 3Dmark01 -18264 AquaMark3 - 44285
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מסך חדש יחסית של ViewSonic מדגם VG712s. הוא נותן 12ms, ניגודיות של 1:500 ובהירות 300. מוכרים אותו בכל מני חנויות ברשת ב-2900~ שקל. אבל, אני לא מצליח למצוא עליו בכלל ביקורות ברשת. מישהו כאן משתמש במסך כזה? מכירים מישהו שמשתמש? למישהו יש מסך אחר של ViewSonic ורוצה לספר איך המסכים שלהם? הבנתי שהם נחשבים מאד טובים, אבל אני לא מוצא ביקורות למסף המסויים הזה, וחשובות לי ביקורות של משתמשים לפני שאני קונה. האתר האירופאי של ViewSonic
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך טוב שיתן גם תוצאות מעולות על מסך LCD , האמת שיש לי טלויזית LCD WIDE SCREEN 17 INCH עם יציאת לכרטיס מסך ( http://www.plasmatvs.com/plasmatvs/ph1717hdlcdt.html ) ואני צריך כרטיס תותח! כרגע יש לי FX5200 רואים טוב מאוד אבל אני רוצה תוצאות מעולות! כסף לא בעייה....
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה שבטח אפשר לפתור תוך שניה ואני פשוט לא מוצא ההפשרות... חיברתי את הטלוויזיה למחשב אבל רואים בטלוויזיה בשחור לבן... :-[ ניסיתי לעביר את המצב של הטלוויזיה ל PAL ONLY אבל זה נישאר ללא שינוי... מישהו יודע אוליי מה אני צריך לעשות ???
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף אז איזה כרטיס לקנות שיהיה משתלם מבחינת ביצועים\מחיר וחשוב לציין שברצוני לשחק את half life 2 כשיצא ולהפיק עד כמה שאני אוכל ממנו !
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
זה המסך http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1810631 בעבר כבר ביררו לגבי המסך הזה, אבל כנראה שלאנשים אין ניסיון איתו. אולי יש כאן מישהו שבדק את המסך הזה או ראה אותו, כי הנתונים שלו על הניר מעולים וגם המחיר.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אילו הבדלים יש בין שני הכרטיסים שהזכרתי למעלה, והאם יש אתר מומלץ שאפשר למצוא טבלאות נוחות של ביצועי כרטיסים? תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל הודעת שגיאה: "Unable render capture graph for current settings. Check videostream settings and capture coec and try again " כאשר אני מנסה להפעיל Capture מהכרטיס טלויזיה. אני מנסה לקלוט טלויזיה מכרטיס המסך בעזרת RCA, ומשם S-Video ו-RCA שמחוברים במקביל לכ. הטלויזיה. התקנתי קודק שנקרא Morgan Multi-media m-pjeg אך ללא הועיל. האם יש לכם מושג איך לתקן או מדוע התקלה הזו מופיע? תודה מראש. נ.ב. אם אתם חושבים שהתוכנה iuVCR היא לא משהו, אז תציעו ואני אחליף. תודה, ReDeOn.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם. נראה לי עשיתי טעות וזכיתי במסך LG F700B. ואני לא מבין מה קורה חלק מהביקורות שנויות במחלוקות. הרבה אנשים אומרים כשמגדילים חלונות ב- WINDOWS, מקטינים וכו רואים כל מיני בעיות בתצוגה וגם הקצוות מעוגלים או משהו כזה. קיצור ללכת על זה או לבטל דחוף? תודה.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ב-HIGH רזולוציה 1024X768 (עם הכרטיס FX5900XT וAMD 2500 ללא OC) תוצאה טובה? אני גם סובל מקירטועים קלים אחרי הטעינה, בתחילת המשחק... סביר?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שניי 6800 של LEADTEK אחד GT ואחד ULTRA... אני רוצה לצרוב ל GT ביוס של ULTRA אבל התוכנה המקורית של LEADTEK לא מביאה לי לעשות את זה... רשום שהכרטיס אינו תואם לביוס... עכשיו אני רוצה תוכנה שצורבת ביוסים לכרטיסי מסך ולא שואלת יותר מידיי שאלות... אני יודע שיש תוכנה כזאת אפילו הביאו לי את השם שלה היום !! אבל שחכתי אותו :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1781&catcode=226 שלום אנשים. ראיתי בנועה שהגיע סופסוף כרטיס 6800GT מיוחד מסידרת הגולדן סאמפל האגדית ולפני שאזמין אותו רציתי לשאול מה דעתכם עליו. לפי מה שידוע לי בעבר גיינוורד השקיע בזיכרונות איכותיים יותר בסידרה זו, האם זה כך גם בכרטיס הזה? האם חוץ מהקירור המסיבי והייחודי שונו דברים נוספים? בנוסף - מה דעתכם על נועה? שמעתי עליהם דברים טובים והייתי שמח לשמוע עוד דיעות לכאן או לכאן לפני הרכישה. תודה אנשים...
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה עשיתי מספר בדיקות עם 3dmark2003 ורציתי לקבל את חוות הדעת שלכם ולראות עם הכל תקין ( אפשר לראות את המפרט שלי בחתימה ! ) כל הבדיקות נערכו בDEFAULT של ה3dmark2003 + כל המבחנים האפשרים חוץ מאחד של הסאונד ( האחרון ). 1) עשיתי בדיקה ללא OC התוצאה הייתה 10762 תוצאה 2) אחרי זה עשיתי בדיקה עם OC, ופעלתי באופן הבא: יש לי שני אפשריות לעשות OC בדרייבר אחת היא ב 2D והשנייה היא ב 3D אז נסיתי לעשות לשניהם OC של כ 400 \ 1.10 וקיבלתי את זה התוצאה הזאת 7883. 3) לאחר מכן הורדתי את הOC ב 3D והשארתי אותו רק ב 2D וקיבלתי את התוצאה הזאת 10887 והשאלות שלי הם: א) העם התוצאות האלה סיבירות והגיוניות למערכת כמו שלי .. ב) ועד כמה אתה חושבים שאני יצליח לעשות OC עם האלבטרון ( מעל מהיר…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דבר ראשון: הגיע כרטיס מסך GEFORCE FX 6800 GT 256 MB של GIGABYTE ליבואן של העיקרי של חלקי המחשב בארץ אך עדיין לא נקבע מחירו ולכן עדיין לא יכול לדווח על מחיר אך יש סיכוי שיכנס מהר לשוק... דבר שני: כל סידרת ה-X300 , X600 , X800 שקיימץ בארץ של חברת GIGABYE היא רק PCI-EX אז כנראה התקן הזה הולך לפרוץ חזק ולר להשאיר יותר כרטיסי APG X8!!! והכי חשוב אני מאחל שנה טובה עם הרבה אוברקלוקים מוצלחים!!!
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי , הכותרת אומרת דיי הכל.... חיברתי באמצעות כבל בננה רגיל , מהכרטיס לטלויזיה... מממ , זה לא משהו בהגדרות בטלויזיה. ניסיתי את כל סוגי ה Pal \ ntcs למינהם. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין הMSI 6800 לAlbatron 6800GT אני חושב שכבר חודש אני שובר תראש ולא מצליח לבחור... יש לי כסף לשניהם, אבל אני רוצה לדעת מה יותר משתלם 2500 ש"ח זה לא הוצאה קטנה ואני לא רוצה סתם לזרוק את הכסף ובסוף אני לא יקבל תמורה מתאימה אז יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן יחזיק לי כל כרטיס? 2. שווה להשקיע בGT? 3. עדיף להשקיע ולקנות GT בשביל 4 שנים או לקנות את הרגיל ובמשך ה4 שנים האלה לשדרג לכרטיס חדש? 4. יצאו בכלל כרטיסים לAGP בעתיד?! תודה רבה רבה לכל העוזרים זה ממש חשוב לי
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-