עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Gefore 260/ Gefore 9800 GTX כעקרון אני מתעניין בגיימינג, ככה שמה שהכי חשוב לי זה שיפעלו אצלי משחקים ברמה גבוהה... כולל המשחקים שעוד לא יצאו. המעבד שלי הוא 3 Ghz אחרי אובר קלוק, והלוח אם שלי זה MSI P965... אז מה כדאי לי לקנות? נ.ב: הלוח אם שלי עם חיבור pci-e *16

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  2. שלום... אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה2000 שקל... תהיה לי בחדר גם טלויזיה 32 אינץ' FULL HD שאני אחבר אותה לכרטיס מסך... זאת הטלויזיה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717922 אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקחת כדי שאני אוכל לראות סרטים ולשחק על המסך טלויזיה באיכות הכי טובה שאפשר... וגם הייתי רוצה לדעת מה חשוב שיהיה בכרטיס מסך בשביל שיראו טוב בטלויזיה כשהיא מחוברת לכרטיס... את המחשב אני קונה מהחנות KSP... תודה

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  3. טוב אז אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי תקציב של 1000 ואין לי בעיה להזמין מחו"ל... אני רוצה את הכרטיס הכי טוב שאני יכול להביא במחיר הזה ואני אשמח אם מישהו ממכם יוכל להמליץ לי על כרטיס וחנות או אתר של חנות... ד"א הסתכלתי באייבורי מחשבים ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1215&CatCode=400 מה אתם אומרים עליו?איזה משחקים הוא יוכל להריץ?(על Medium) תודה מראש סתיו!

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  4. שלום לכולם ! קניתי לפני יומיים כרטיס GeForce FX 5500 256MB 128bit, עכשיו זה היה לפני שגיליתי על הפורום הזה שממליץ בחום לוותר על הכרטיס שקניתי ולהחליפו ב-ATI RADEON 9550, יש לי 2 שאלות: 1. האם אני בד"כ יכול להחזיר את הכרטיס לחנות אחרי שפתחתי את הקופסא והרכבתי אותו ? כי עברו רק יומיים.. ואז אני אנסה להחליף לכרטיס שאתם המלצתם עליו, בשאיפה... 2. איך אני יכול לוודא שהכרטיס באמת 128Bit ולא עבדו עליי ? והוא פועל במהירות הנכונה שלו ? יש תוכנה לבדיקה ? בתודה מראש, pixelim

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  5. אני מתלבט בין כרטיס מסך SAPPHIRE דגם RADEON X1950PRO עם זיכרון 256 מגה DDR3 בממשק PCI-E 675 ש"ח. לבין GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL 818 ש"ח. לבין BFG NVIDIA GEFORCE 8600 GTS OC2 256MB PCIE WITH THERMOINTELLIGENCE 600 ש"ח. אני מוכן לחרוג קצת מה700 שח תקציב בהנחה שאכן אני לא צריך ספק חדש. יש לי אסוס M2A-VM HDMI עם AMD 5200 הנמצאים במדיה סנטר שמחובר לסמסונג LA32R81B, ואני מעוניין לשחק במשחקים מPES08 ועד לAC וCOD4. זה הספק שיש לי http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=83&artikel=355&detail= אבל גם יש לי את הספק הזה על מחשב קודם http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/…

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  6. דברתי עם משהו שאמור להבין בנושא והוא אמר שאולי בעתיד תצא תוכנת סימולציה כלשהי שתאפשר לכרטיסים ישנים יותר(DX9) לתמוך ב-DX10 במידה והם חזקים דיים?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by slassaf,

קניתי כרטיס חדש של GIGABYTE 4870 512 MB וקראתי בספר הוראות וראיתי שהוא תומך רק ב-1080i ולא 1080p. הסתכלתי גם בתוכנת ניהול של ATI וגם שם רשום אותו הדבר. מה דעתכם? ספציפית של גיגהבייט לא תומך?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. טוב שלום לכם, יש לי בעיה קצת מוזרה, לאחרונה החל המסך , Iiyama 703UT, שלי להשמיע ציפצופים בעת שאני מריץ משחקי תלת מימד "כבדים" יחסית (הכוונה בעיקר ל NBA LIVE 2005). ז"א אם אני מעלה את המשחק אני שומע ציפצוף/זימזום מכיוון המסך, אני חושב אולי מהספק שלו, ואם אני חוזר לשניה ל WINDOWS הכל מסתדר. אני משחק ב 1024X768 וקבעתי REFRESH RATE 85HZ ל 3D דרך הכרטיס מסך, אבל לא תמיד הוא עולה ב 85 לפעמים ב 60 או 75 לפי השגעונות של ה CC או כשאני מעלה אותו רגיל לא דרך ה CC. אם אני מזיז קצת את המסך זה מסתדר... לפעמים. אם יש רעיונות אשמח.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by maccabeast,

דבר ראשון, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה ,אז סליחה. אז ככה, יש לי לוח אם D850GB וכרטיס מסך GEFORCE2 64MB אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. מה אתם ממליצים לי ? לא משהויקר מדי ואיך אני ידע מה מתאים לי למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by zuq,

שלום, החלטתי להחליף את מסכי המאג העתיקים שלי(786FD) למסכי LCD. רק באחד משני המחשבים יש לי חיבור DVI, כך שנראה לי שאפשר להסתפק במסך אחד עם חיבור אנלוגי והשני דיגטלי. מרבית השימוש במסכים הוא לעבודה משרדית( בעיקר עיבוד תמלילים ואינטרנט) וקצת משחקים. ההתקציב לשני המסכים ביחד כרגע הוא 3600 ש"ח, על אף שאני אשמח מאוד לקבל עודף. תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by amigamerlin,

שלום, יש לי Sapphire atlantis radeon 9800 pro ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה דרך ה s-video. לטלוויזיה יש רק כניסת Composite (RCA) ולרדאון שלי יש יציאת s-video בעלת ארבעה פינים בלבד. ברשותי כבל (שלא בא עם הרדאון) המחבר בין החיבור הספציפי הזה לטלוויזיה, אבל התמונה המתקבלת היא שחור לבן. כאשר השתמשתי בכבל עם ה mx440 שלי, קיבלתי תמונה תקינה. קראתי שהרדאונים של אז באו עם כבל מיוחד לחיבור ארבעה פינים, ששונה מכבל ארבעה פינים רגיל. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הסיבה שאני מקבל תמונה שחור-לבן כאשר אני משתמש בכבל הזה וברדאון 9800 שלי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by שמואלל,

מחפש כרטיס טלוויזיה עד 300 מקווה שפחות טוב ואיכותי למסך cmv 22 אינץ, המטרה לראות הרבה טלוויזיה במסך והאם יראו טוב? ואפשר לעבוד עם העסק הזה הרבה תודה

13. Started by thegodx,

איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסל שלי? (128\256) ???? (יש לי רדיון 9800 פרו)

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתכנן אולי בעתיד לקנות מסך רחב 22 אינטץ' כרגע יש לי מסך 19 אינטץ' משחקים כמו Red Alert 3, Mirrors Edge רצים לי על הגדרות גבוהות (או אני חושב לפחות הגבוהות ביותר...) ברזולוציה של 1280X1024 כרטיס המסך שיש ברשותי הוא Leadtek Nvidia 8800 GTS 640MB, השאלה שלי האם הביצועים שלי יפגעו במשחקים, האם המשחקים ירוצו יותר לאט בגלל הרזולוציה הגבוהה יותר? אני לא מבין המון בכרטיסי מסך אבל השאלה היא, האם המשחקים רצים יותר לאט בד"כ בגלל בעיות זיכרון או שזה תלוי בגורמים אחרים? האם אני אצטרך לדאוג בקשר לירידה בביצועים? המשך המפרט של המחשב שלי הוא בצד. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  15. האתר הרשמי של GIGABYTE חושף תיעוד לגרסאות של דגם הביניים המתקרב עם נפחי זכרון גראפי של 10GB, 12GB או 16GBלכתבה

16. השאלה שלי היא מה זה oc בכרטיסי מסך ואיך עושים את זה ולאיזה סוגים של כרטיסי מסך כל הפרטים אם אפשר ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. יש לי מחשב AMD Athlon xp 2600+ 1.9 GH ו512 ראם (שני סטיקים). זה די כל מה שאני יודע... עכשיו, אני רוצה לקנות את ה 6600GT... אני בדוק קונה את זה אז אל תנסו להמליץ לי מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכו... רק רציתי לדעת אם זה בטוח יעבוד לי כמו שצריך על המחשב... זה די חשוב כי אני מזמין היום... תודה... אגב, יש איזו תוכנה או דרך לבדוק אם יש לי agp או pce i?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by brk2k,

צריך עזרה בקניית מסך טוב במחיר עד - 750 שקל. נ.ב. יש לי כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. למשל ה 4850 או 4870 תומכים?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  20. איך זה עובד? זה כאילו לשניהם יש זכרון כמו לנמוך יותר? או שיש מה להרוויח מזה? אני מדבר על זוג 9800GTX+, אחד עם 512 מ"ב ואחד עם גיגה, אם זה משנה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. Started by guysevi,

אח שלי קנה מחשב חדש לצורכי לימודים אינטרנט וקצת משחקים ,לא דברים כבדים ע"פ המפרט של המחשב הוא היה צריך לקבל עם המחשב כ.מסך GeForce 6200 ובמקומו שמו לו כרטיס של ATI X1050 ושאלתי היא כזו איזה כרטיס עדיף יותר זה או ה-6200 מבחינת ביצועים ? ובבקשה בלי תגובות דביליות של לך תתבע אותם וכדומה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. לחבר שלי יש 6600GT, יש לו ארטיפקטים מטורפים בכל משחקי התלת מימד,כמו מין קרעים מטורפים ומודלים חצויים.. בדסקטופ ומחוץ למשחקים הכל בסדר...ניסיתי לעדכון לו את הדרייברים ואת הDX..כלום לא עוזר,מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by wwekingwwe,

טוב אז ה 8400GS המעפן שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך... אני צריך כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 330 ש"ח שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, שיחזיק מעמד להרבה זמן ויריץ משחקים כמו Counter Strike ודברים בסגנון על 100FPS כמעט קבוע. מפרט: זיכרון 2GB DDR-2 667MHZ מעבד E2160 D.CORE לוח אם MSI P4M900M-L DDR2 VGA ספק ג'נרי לא יודע איזה תודה מראש, רועי נ.ב: אני גר ברעננה אז אני צריך חנות שקרובה אליי כי אני לא יודע איך לשים את הכרטיס מסך בתוך המחשב אז אני צריך שמישהו יעשה את זה בשבילי בחנות..

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by crazydiamond,

יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? הלוח מבוסס via apollo pro 133A chipset ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הכרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. אני מצרף תמונה של דרייבר NVIDIA הגדרות תמונת וידאו 1. מה זה שיפור קצוות ? שאני מפעיל את זה באינטרנט או סרטים לא רואה שום שינוי , למה זה טוב ? 2. ביטול סריקה לסירוגין גם לא רואה שום שינוי או מבין מה זה ? 3. שיפור וידאו RTX כתוב לא פעיל - למה לא פעיל ? איך מפעילים את זה ? למטה הבאתי את התיאור של זה בעברית

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים