כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי תלת מימד מתקדמים כמו WC3, DOOM, CARBON וכו'. אני לא מבקש עכשיו ביקורת על כל המחשב - לכן אני מפרסם כאן את הודעתי. המחשב יכלול את המעבד Core 2 Duo, זיכרון 1GB, ועוד הרבה חלקים מתקדמים, אך אני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור מבין השתיים הבאים: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II או ATI X550 PCI-E 512MB DDR II שימו לב - שניהם כרטיסי 512MB, ושניהם PCI-E. מה עדיף להרצת משחקים מתקדמים? ה-ATI או דווקא ה-GForce? תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין דבר חשוב! אני קונה אותם מחנות שאני משער שאף אחד מפה לא מכיר, חנות של החברה אריקום, לכן יש לי שם הנחה גדולה על כרטיסי המסך ובגלל זה לקחתי 512MB - כרטיסי 256MB יעלו אותו ה…
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קודם כול הסרתי את הדרייברים הישנים של הכרטיס,כי אמרו לי להחליף דרייבר, אז הסרתי את הדרייבר של ATI ואח"כ השתמשתי ב DRIVER SWEEPER ומחקתי את הדרייבר בכלל....התקנתי עכשיו הכל הלך חלק,ואז הור דרש ריבוט,הויסטה נתקע על המסך של "SUTTING DOWN" אז ראיתי שלא זז כבר 10 דקות,אז עשיתי ריסט ידני...המחשב עלה ואז נתן לי את ההודעה הזו: Imageshack - 30620129.jpg לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין את הדרייבר, הוא נתן לי באמצע ההתקנה את השגיאה הזו: Imageshack - 96538277.jpg מה לעשות???? זה דחוף ניסיתי סתם להפעיל סרט HD פתאום המחשב קרס....עזרה ! :s05: בסוף ההתקנה הוא גם נתן לי דו"ח,הנה: Catalyst™ Install Manager Installation Report 02/05/10 16:15:32 Hardware information NameATI Radeon Graphics Proc…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני פיתחתי לפני כמה שבועות אצל איש עסק במצלמה דיגיטלית . הוא צרב לי כמה תמונות על דיסק והתמונות בדיסק הם על קובץ DOC ואם אני משנה את הפורמט של הקובץ אז עדיין לא רואים את התמונה . אשמח לפתרון ...
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים ובטלוויזיה דרך מקרן או מסך גדול. האם אני ארגיש הבדל גדול אם אני אקנה לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (ערכת שבבים intel G965) לעומת כרטיס מסך ממוצע נפרד? תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
מחשבים חדשים נתחיל עם שלי 8400GS של GIGABYTE יציאות: VGA, DVI וTVOUT (מתחבר לקופסה קטנה עם יציאות SVIDEO וRGB שיכול לשמש גם כRCA) המסך מחובר בVGA, מסך דק - 786LS של LG. הוא לא חדש. 1. התמונה שלו לא חלקה. כל קו (שחור בעיקר) שיש על המסך משאיר מימינו "שובל" - שכפול שלו 3 פעמים בערך - לא בשחור אלא פשוט פסים שמכהים את האזור. זה לא תלוי תוכנה וזה לא תלוי מיקום של המסך. עם המחשב הקודם זה לא היה ככה (הכל היה ממוקדם בדיוק באותו מקום) ככה שכנראה זה רק הכרטיס מסך. 2. חיברתי טלוויזיה ושיניתי קונפיגורציה בלוח הבקרה של NVIDIA ככה שיהיה מסך כפול (אולתו דבר גם במסך וגם בטלוויזיה) ואז עשיתי ריסטרט. קיבלתי תמונה בטלוויזיה רק בשניות של העלאת המחשב מהדוס אבל ברגע שהמחשב הגיע למסך הפתיחה של ו…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הייתי רוצה בבקשה המלצה למסך CRT לא LCD כי זה לא אותו דבר שמדובר למשחקים ולסרטים. הגודל 19 תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 200ש"ח הייתי מעדיף לא MAG אבל אם אין הרבה אופציות אז אקח גם MAG רק בצבע שחור . או אפור מעורב עם שחור. העיצוב שלו מאוד חשוב לי גם. תודה נתי.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הממיר יס לכ. TV? יש לי בין השאר חיבורים בכרטיס: audio out audio in s-video in video in tv antena בין מה לחבר למי ולאיפה? בין הממיר לכרטיס? מה האופציה הכי איכותית? ס-וידאו או וידאו אין? קיצר.. מה לעשות??? תודה מקרב לב לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
כמובן שאני מדבר על 8800GTS... איפה בא לידי ביטוי כמות גדולה יותר של זיכרון והאם ההשפעה במשחקים היא גדולה? כיום יש לי מסך עם רזולוציה של 768*1366, על איזה כרטיס אתם ממליצים ללכת? תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
Daewoo 725BF או LG FLATRON F700B? אני יודע ששניהם לא משהו, אבל איזה יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב.אתמול קניתי מסך חדש וניסיתי לחבר אותו דרך חיבור DVI ולא הצלחתי.המחשב מזהה את המסך רק דרך חיבור אנלוגי.האם מישהו נתקל עם הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם בקשר ל8800 GTS של GIGABYTE מסך סמסונג 22 על הרזולוציה הכי גבוהה אקספי SP2 אז בעבודה שוטפת_(קומפיילר, אופיס, שיעורי בית, גלישה, מוזיקה ועוד וכל מה שלא קשור למשחקים) היתי רוצה לשלוח את הכרטיס מסך לישון, זתומרת לא לישון אבל שלא יתאמץ סתם שלא יהיה יותר מדי בלאי בשימוש קומפיילר אני לא צריך את הכרטיס, יש משהו בהגדרות או כל דבר שדורש מהכרטיס מינימום התאמצות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בהמשך להודעה לגבי המחירים הזולים של כרטיסי המסך- הזול ביותר שראיתי הוא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214. א. הבנתי שiqpc היא חנות מוכרת כבר ואין איתה בעיות, נכון? ב. מה לגבי Albatron- חברה מוכרת? היא בסדר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן, לאחר חושבין רבים,החלטתי ללכת על כרטיס AGP חדש... אומנם זה מיושן, אבל אלה החיים.. אני משרת בצבא, לא רואה יותר מדי בית, אין לי כסף למחשב חדש ואני גם לא חושב שלהוציא עכשיו 4000 ש"ח על מחשב חדש זה משהו סביר.. לכן אני מחפש קנייה ב-1000 ש"ח פלוס מינוס של כרטיס מסך לאפיק AGP [אלא אם כן יש לכם אלטרנטיבה של PCI-E ביחד עם מתאם AGP שיעלה במחיר סביר] אני כנראה אלך על R1950PRO 512MB שעולה משהו כמו 800-1100 ש"ח... ואני מחפש חנות מחשבים באזור ירושלים שמוכרת אותו במחיר נורמאלי [ולא, KSP זה לא אופציה, הם מוכרים אותו ב-1200, שזה מחיר מוגזם] תודה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום מישהו שמע על הכרטיס מסך GeForce 9800GT Super+1GB ? איך הביצועים שלו לעומת 9800GTX? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
או לחקות ל-6600 GT (שזה יכול להיות הרבה זמן )?
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
נכון, תקציב נמוך ביחס לבקשה. חייב שתהיה תמיכה SM 3.0 צריך המצלצות.... מערכת win xp sp2 intel dou core 2.8 1 giga ram ספק ג'נרי כלשהו 350 או 400 ואט מסך LCD LG 19'' האם שווה לחכות לירידת מחירים (מתי זה קורה בד"כ?) ומה כרגע הכי מומלץ בתקציב כזה? משהו שיכול לשמש לפחות לשנה שנתיים הבאות למשחקים... תודה.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H וכרטיס מסך: HD3450 ואני מנסה לעשות קרוספייר כפי שמתואר פה: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-7.html הבעיה היא שאני רואה רק את כרטיס המסך בהגדרות, אין לי בכלל את הטבלטורה של ה Crossfire אולי לשנות משהו ב BIOS ? אולי קשור לגירסת דרייבר? (אני משתמש ב 8.6) תודה * אני משתלט על המחשב ב - Remote איטי לכן אני מעדיף לא לעשות נסיונות מיותרים כמו להתקין ולהסיר וכו'
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
זה הכבלים האלו קיבלתי.. http://www.bit-tech.net/content_images/sapphire_radeon_x1950_pro/cabless.jpg אני לא מבין בדיוק מה אני צריך לחבר כדי להשתמש בVIVO... אני רוצה לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי שזה אומר SVIDEO.. תודה מראש לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקיי נכון הכרטיס כבר לא כ"כ באופנה יש לי אותו כבר חצי שנה אבל בכל זאת החלטתי לעשות סקירה קטנה ולראות את הביצועים שלו על גבי call of duty 4 המערכת היא: AMD 5200(2700Mhz) HD3850 256Mb GeCube GPU:669 ,Memory Clock: 829 OCZ 2*1024Mb 800Mhz בהתחלה התוצאות הן על המשחק עצמו ללא כל בoc התוצאה השניה היא כולל oc לכרטיס מסך והתוצאה השלישית היא הoc כולל oc למעבד . מחכה לתגובות..
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי AGP אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בשביל משחקים די חדשים שיוצאים וקשה לי להשקיע יותר וזה בדולרים כי עכשיו אני בארה"ב ואני יכול לקנות באיבי ובעוד מקומות
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המותג הזה ? ARKTEK , מצאתי כרטיס שלהם ב 763 שקל ממש נמוך 1660 TI .
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד דיי ישן - gateway solo 9550 המסך שלו שבור אבל אני משתמש בו שהוא מחובר לטלויזיה יש לו יציאת S-Video והכל עובד טוב אבל כל פעם כדי לעבור למצב שייראו בטלויזיה אני צריך לעשות לחיצה על Function + F3 כדי שהמחשב יעבור לשידור ביציאה הזאת.. או שיש עוד דרך - דרך ההגדרות של הכרטיס מסך. הבעיה היא שאני משתמש רק בטלויזיה וכל הפעלה צריך לפתוח את המחשב ולעשות את הפעולה... יש דרך כלשהי לעשות שהוינדווס יעבור אוטומטית אחרי ההפעלה למצב טלויזיה? לא ציינתי שאחרי ריסט היציאה חוזרת להיות כבויה.. יש למישהו רעיון לתוכנה שתעשה את הפעולה אוטומטית? או מקש שיישמש כמו FUNCTION (אני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - לא של הנייד..) תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי רדאון 9600 xt 2.4 512 בקיצור באמצע משחק כמו סוואט 4 או משחק אחר שיש אפשקטים וכל זה נתקע המשחק ואין לי אפשרות לצאת ממנו רק כיבוי מחשב זה מאה אחוז בכרטיס מסך שלי כי אין בכלל בעיות במעבד או בזיכרון כי לפני כן היה לי כרטיס מסך אחר ולא נתקע לי בכלל עבד די טוב וגם הכרטיס מסך עושה עוד כמה בעיות עם דרייבירם וכל זה... יש לי עכשיו תדרייבר הכי חדש של ati קונטרול פאנל הזה ... לי נראה שהכרטיס מסך פגום.....כי מאז שקניתי אותו לפני 5 חודשים ככה הוא לא הפסיק לעשות לי בעיות אתם ממליצים דרייבר אחר כמו אומדה? תביאו קישור של הכי חדש באומגה היסטוריה היסטורית הנאחס 1. שקניתי תמחשב לפני שנתיים וחצי הטכנאי הביא לי כרטיס מסך עם 64 מגה(חשב שלא ראיתי) ואז אמרתי לו את זה והוא אמר …
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-