עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Samnet,

האם כבל של RCA RCA שמכל צד שלו אני מחבר מתאם של SVIDEO הוא כמו כבל של SVIDEO SVIDEO ? יאני svideo-RCA-----------RCA-Svideo שווה ל : svideo-----------svideo ? כי יש לי RCA ואני רואה ממש גרוע בטלויזיה ורציתי לדעת אם חיבור של SVIDEO יעזור כאן. ד"א הכבלים זה שני כבלים של אחד 5 מטר והשני 2 מטר מחוברים במתאם (זהב) שנהם RCA בצדדים (RCA RCA) איכותיים וזהובים .

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by Mr Dj,

איזו חברת מסך, בגודל 19 אינץ' הכי הולכת היום? במחיר של 2000-4000 ש"ח. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  3. שלום! רוב השאלה היא בנושא ההודעה, אז אני יפרט עוד. הכרטיס הוא Voodoo3 3000 וברצוני לחבר אותו כדי להשתמש בחיבור ה-video out שלו לצפייה בסרטים מן המחשב הנייד. המחשב הוא IBM P3.. תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. Started by idan1836,

שלום .. קניתי כ. מסך (BULK) וקיבלתי אותו ללא קופסא! הכרטיס הוא רדאון 9600 פרו. איך אני ידע שבאמת קיבלתי אותו??? בהגדרות רשום 9600 SERIES. עזרה בבקשה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by nesber,

האם ATI מייצרת היום בעצמה את הכרטיסים שלה? אמרו לי שלא, אבל משום מה כרטיסים כאלה מופיעים בפנדה(לינק מצורף) ובאתר של ATI. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_97

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by lipa,

או לחקות ל-6600 GT (שזה יכול להיות הרבה זמן )?

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  7. מה הדרך ה-כ-י טובה לחבר ממיר יס לכ. TV ? שתהיה האיכות הכי טובה... ומה הכי מתאים? הממיר מהדור הקודם או החדשים הסקסיים ? צודההה

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by The-Fox,

יש לציין כי קניתי את המסך מתצוגה מ KSP החנות הידועה לשמצה. אבל יצא דיל טוב אז ככה שהם יצאו בסדר... אז הבעיה היא כזאת: יש למסך תמונה דהויה כזאת, נניח ומסתכלים על ICON כלשהו על השולחן עבודה, אז רואים ממש טיפה מימינו בצורה שקופה חלקית את אותו האיקון.. וזה בולט מאד בטקסט, אם הייתה לי מצלמה הייתי מצלם את זה ומראה לכם אבל אין לי כרגע... בכל מקרה אני גם לא ממש מרוצה מהתמונה שלו, הצבעים די מוזרים לי ובכלליות חשבתי שהוא יהיה יותר WOW. אני משאר שהבעיה הזאת מורידה מהיכולות של המסך. בכל מקרה דיברתי עם KSP והם אמרו שאני צריך להביא את המסך אליהם ושהם יבדקו (מזלי שי לי 3 שנים אחריות אז ככה שאם קורה משהו אני מכוסה L:-)), אבל הבעיה זה שאני לא בבית כל כך (חייל קרבי אתם יודעים) אז רק עוד אי…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by dvido,

אני מחפש מסך crt. אני צריך את זה בשביל מישהו שמבלה הרבה זמן מול המחשב וכל הזמן כואבות לו העיניים. התקציב הוא כ-1500 ש"ח. תעזרו לי בבקשה לקנות משהו טוב, עם refresh rate גבוה ואיכות טובה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  10. עכישו רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך , יש לי TI 4200 של PALIT ומאחורה יש TV OUT ואין לי את הכבל , איזה כבל אני בדיוק צריך וכמה הוא עולה בערך?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  11. היי האם תהיה בעיה מסויימת בשילוב שהזכרתי למעלה? אני קראתי על CF אבל לא הצלחתי להבין, אם אני לוקח את השילוב הנ"ל, האם אני צריך להתקין גם דרייברים של ATI וגם את אלה של Nvidia? לא תהיינה התנגשויות בין הדרייברים?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by HitmanX,

מקווה שקיימים כאלה בארץ, חיפשתי ב-froogle ובקושי מצא לי משהו. זה כנראה הפתרון היחיד שלי ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237445.0 :'( תודה מראש על הכל

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by A1eX,

העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by CrashZone,

השאלה בכותרת, התקציב הוא עד 400 שקל בערך, ושניהם עולים 350 שקל בKSP.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by amitgv1,

האם יש הבדלי ביצועי משמעותיים בין הכרטיס הזה ל- 512M ? האם שווה עוד כמאתיים ש"ח ?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by x-amin,

עדיפות לATI מיועד למשחקים בשביל חבר תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by aml,

חדש בתחום... בואו נגיד שהבנתי שהסדרה לא תמיד קובעת (לדוגמא 6600GT יותר טוב מ6800SE - אם יש כאלו דברים) אבל התבלבלתי כשATI התחילו עם כל הXים שלהם... אז איך ה9800PRO ביחס לX1300? (במחשב נייד יש לי X1150 זיכרון משותף שהבנתי שזה ממש לא משהו) או, איפה נכנסים הכרטיסים החדשים ביחס לישנים (אני מנחש שככל שאשלם יותר, אקבל ביצועים טובים יותר / פיצ'רים שאני לא זקוק להם)?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by NoamHa,

שלום. ישנה חברה לכרטיסי מסך בשם HIS. משום מה הכרטיסים שלה זולים בצורה מיוחדת ביותר. משהו שמע עליה? האם היא חברה טובה? בעיקרון יש עליה 2 שנים אחריות. תודה, להתראות.[br]פורסם בתאריך: 14.03.2007 בשעה 11:03:24 הכרטיס הזה:http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10202 הוא לא טיפה זול מידי? האם יש פה משהו לא תקין? או שזה באמת XTX מלא?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by omripel,

8800GT של ZOTAC שווה את הביצועים או שכדאי לחכות לגירסאות של LEADTEK ושאר החברות? יש לי תקציב של 1600 לכרטיס מסך. הכל מתאים כגון חיבור, ספק והכל. עכשיו אני צריך שתענו לי על השאלה בבקשה. עוד משו, 8800GT יעשה צוואר בקבוק ל - AMD 3800X2 DUAL CORE ?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by mskladman,

הורדתי את הדרייבר המעודכן. הבעיה היא שהרזולוציה של הטלוויזה היא 1366X768 ואין בדרייבר את הרזולוציה הזאת. ככה שאו שרואים טוב אבל לא על כל המסך, גם שעושים סטרץ' או שרואים מעולה אבל מעבר לגבולות מסך. מה לעשות ? איזו רזולוציה הכי מתאימה בערך ל1366X768?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by lavi_aviv,

שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?

23. אהלן, לאחר חושבין רבים,החלטתי ללכת על כרטיס AGP חדש... אומנם זה מיושן, אבל אלה החיים.. אני משרת בצבא, לא רואה יותר מדי בית, אין לי כסף למחשב חדש ואני גם לא חושב שלהוציא עכשיו 4000 ש"ח על מחשב חדש זה משהו סביר.. לכן אני מחפש קנייה ב-1000 ש"ח פלוס מינוס של כרטיס מסך לאפיק AGP [אלא אם כן יש לכם אלטרנטיבה של PCI-E ביחד עם מתאם AGP שיעלה במחיר סביר] אני כנראה אלך על R1950PRO 512MB שעולה משהו כמו 800-1100 ש"ח... ואני מחפש חנות מחשבים באזור ירושלים שמוכרת אותו במחיר נורמאלי [ולא, KSP זה לא אופציה, הם מוכרים אותו ב-1200, שזה מחיר מוגזם] תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  24. מה קורה אחים שלי שמעו היה לי מקודם ג'יפורס 2 והוא כנראה נשרף כי הוא לא עובד חחח אז עכשיו אני משחק על המובנה שהוא 32 מ"ב אבל הוא מספק אותי טוב במשחקים, ויש לי כרטיס ג'יפורס 4 שלא הצלחתי להיכנס איתו לווינדוס יענו אני מכניס ת'כרטיס לחריץ-חיבור מסך לחיבור מסך שבכרטיס מסך(מסובך אהה חח)ומה זה עובד לי הכל סבבה אבל זה מגיע לטעינת הווינדוס ואז זה לא ממשיך יותר למה זה ככה?? וכאילו בחיים שלי לא השתמשתי כי חבר שלי השיג את זה ממישהו... בקיצור הנה תמונות... http://www.2send.us/picture.php?file=63180fe669.bmp http://www.2send.us/picture.php?file=9362bc0587.bmp

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של dell Latitude d820 הוא בא עם שני כרטיסי מסך עיקריים: NVIDIA® Quadro® FX 350M graphics card 256MB עם הכרטיס הזה - המחשב מגיע עם 2GB RAM NVIDIA® Quadro NVS 120M 512MB DDR - ועם הכרטיס הזה המחשב מגיע עם 1GB RAM ההבדל בין המחירים בין הראשון לשני עם ההבגדלים בזיכרון הוא 100 ש"ח - הבדל לא משמעותי. השאלה היא מה ההבדל בין הכרטיסים ומי עדיף? וכמובן שאלת השאלות איך ירוצו במחשב הזה VISTA עם AERO ועם משחקים חדשים שיצאו/ייצאו תודה! אבירם

• 5 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים