עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by רן.ט,

אני לא מבין ממש במחשבים ואבא שלי יכול להשיג לי כמעט בחינם מבין שני כרטיסי מסך: Sapphire ATI Radeon X700Pro או Sapphire ATI Radeon X800GTO איזה מבניהם כדאי לי לקחת???

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by aquarius,

האם יש כאלה בארץ???

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by Street-Fighter,

יש לי שאלה קטנה, אני מכיר מישהו שאומר שקנה כרטיס 6600GT ושהוא מקבל 3500 נקודות ב-3DMARK05 בסטוק, זה הגיוני? כי אני עם כרטיס 6800NU מקבל 3700 בסטוק? או שיכול להיות שהוא קיבל את הכרטיס עם אובר קלוק(כרטיס של לידטק), הגיוני?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by free fraek,

מישהו יודע איך יראה הR600 ועוד שאלה.. למה אי אפשר לקצץ טיפטיפה במתח זה לא טיפה מוגזם...250W?<

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. שלום קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRA, כאשר אני מעביר את הסרט לטלוויזיה הוא מעביר לי גם את האודיו. איך אני יכול לבטל את העברת האודיו - אני רוצה שהקול ישמע לי דרך הרמקולים של המחשב... תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. Started by Monstalicious,

הכרטיס שברשותי מגיע ב FULL LOAD ל 76 מעלות בערך, 59 IDLE האם הטמפרטורה הזאת בסדר? או שעדיף להוריד את האוברקלוק? תודה רבה לעוזרים מהי הטמפרטורה המכסימלית ש"בריאה לכרטיס"? תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. יש לי 8800GTS בClub3D אם אני יקנה עוד אחד של Leadtek אמור להיות בעיות? (אותו כרטיס אותו קירור לא גרסאת OC או משהו) ואיך זה ישפיע אם ישפיע על OC?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. אני לא מצליח להבין את הבעיה, אני מצליח לקבל תמונה בטלוויזיה אבל היא חסרת צבע. הצבע ממש כמו שחור לבן אבל יש מן גוון ממש קטן של צבע. אני מבין שזה קשור אולי לשיטות שידור שניסיתי את כולם וזה לא עזר אבל לבסוף השארתי על PAL-B. ניתקתי גם את הממיר של הכבלים זה לא עזר, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בדרייברים גם כלום לא הולך. עכשיו הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הכבל, אני מחבר כבל SVIDEO (עם 4 פינים) ל RCA, שהRCA מתחבר לAV של הטלוויזיה. עכשיו אני לא מבין את ההבדל בין הכבלים אבל הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך(R9600) הוא SVIDEO עם 7 פינים, עכשיו אני לא יודע אם יש הבדל בין הכבלים שבגללו אולי אני לא רואה צבעים? כי יש לי 2 כבלים כאלה SVIDEO עם 7 פינים לRCA אבל שניהם לא עובדים לי משום מה אז אני לא יו…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by zobb,

פירמטתי את המחשב ולאחר הפרמוט והתקנת הדריבירים של כ.המסך , בתחילה של הפעלת הווינדוס המסך נכבה ונדלק לי 200 פעם. רק אחרי הפתיחות והסגירות של המסך הווינדוס רץ טוב. מה עלי לעשות. קיבלתי המלצה להחליף את הדריברים, אך לא מצאתי דריברים אחרים חוץ מהאתר. ובאתר יש דרברים שעושים לי את הבעיה הנ"ל בבקשה עזרו לי כ.מסך שלי : Hercules 9700 non-pro תודה לעוזרים : :

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. האם הגיע הזמן להחליף את המסך? (17" מודל 770V של מאג, בן 4.5 שנים)

11. Started by __MIKO__,

בעקבות התלבטות בין בחירה בין השניים, השאלה היא מהו גודל המסך הנראה לעין בשני מסכים אלו? מהו ההפרש מעשית בין השניים?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. Started by King omri,

שלום אנשים לפני כמה ימים אחרי החלפה של משחה טרמית למעבד הראשי, פעולה שחייבה הסרה של כרטיס המסך, החל הנ"ל לעשות בעיות. אחרי RESET המחשב מבצע BOOT בצורה תקינה עד למסך הפתיחה של ה וינדוס ששם המסך יצא לסטנד ביי (כאילו המחשב כבוי או שהרזולוציה לא מתאימה), ה LCD בסלון שהיה מחובר למחבר ה DVI השני המשיך לעבוד. החלפתי בין החיבורים הפיזים של המסכים (ה LCD בסלון וה LCD בעמדת מחשב) ביציאה מכרטיס המסך וכרגע אני במצב כזה שמסך המחשב עובד בצורה תקינה אבל את ה LCD בסלון כרטיס המסך לא מזהה. ניסיתי התקנה של הגירסה האחורנה של הדרייברים ללא הצלחה. האם יכול להיות שבמהלך הפירוק\הרכבה גרמתי לנזק כזה שדפק את אחד מערוצי המסך כרטיס המסך?. האם משהוא נתקל בכרטיס "חצי דפוק" שרק DVI אחד מתוך שניים עוב…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by Game5,

שלום , יש לי כרטיס מסך geforce 6600 128mb שלא מתפקד יותר מדיי טוב... אם יש לי אפשרות לבצע sli אז הייתי רוצה ללמוד איך , יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9. על המארז של הלוח אם לא כתוב / לא מצאתי שום sli , אך כל פעם שאני פותח את המחשב יש לי הודעה משהו sli... האם אני יכול לשים שני כרטיסי מסך? אם כן , זה באמת משפר ביצועים או סתם מעמיס? תודה , אבי

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ‏?‏..‏‏ לאחר שנשרף לי הכרטיס המסך הקודם ATi HD4850 היצרן הביא לי כרטיס מסך חדש ‏(כי יש לי עדיין אחריות)‏ ATi HD4870 וראיתי שיש שם שתי חיבורי חשמל ... לאיזה מהם מחברים ‏?‏.. או שצריך לשתיהם ‏?‏.. אגב הספק שכתוב במפרט מחשב שיש לי בצד שרשום תחת System 1 יחזיק את כל המערכת כולל oc למעבד ל - 2.93 ‏?‏..

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by shai56,

שלום לכולם . יש לי כרטיס מסך 8600GT 512MB ולא מזמן קניתי את המסך DELL 2407WFP הדורש כרטיס מסך חזק. אני ישמח אם תמליצו לי על כרטיס שהיה לאורך טווח ושיתמוך בטכנולוגים FULL HD במחיר נוח [אין הגבלת ממחיר] תודה רבה והמשך יום טוב!!

16. כן שלום אני חושב על לקנות כ-מסך טוב למחשב שלי ואני רוצה את העצה שלכם ........... אני חשבתי בכיוון של FX כגון: FX5700 ULTRA DDR3 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html או...... FX5900XT 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_2.html יש פה שוני........ וגם זה סך הכל 100 שקל הפרש בין אחד לשני ...אז תגידו לי מה כדי מכל בחינות.......

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by ori24,

קניתי לפני 3 ימים את GIGABYTE 9800 PRO 128MB ,יש לי מחשב עם 2.4 מעבד,זכרון 256DDR ולוח ASUS P4S533VM למי שמכיר שתומך בAGPX4. השאלה שלי היא מה אני צריך לשנות במחשב כדי לנצל את הכרטיס מסך שלי בצורה הכי מקסימילית?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  18. לטלוויזה מישהו יכול להסביר לי ? יש שם יציאה אחת וקיבלתי גם כבל

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by enter,

זה: http://bfgtech.com/7800GS_256.html או זה : http://bfgtech.com/7600GT_256_PCIX.html תודה

20. Started by no nick,

הכרטיס GeForce 6600GT AGP X8 שנסקר כאן: http://hwzone.co.il/reviews.php?file=alb6600agp יתאים ללוח אם ASUS P4S533-VM שתומך בAGP X4: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01 ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by torrentspy,

יש לי מסך סמסונג 730B פנטיום 4, 3 ג"יגה הרץ ג"יגה זיכרון פנימי (512*2)DDR2 אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חדשים בצורה חזקה סגנון ג"יפורס GTX+ בבקשה תמליצו לי על כרטיס שירוץ אצלי חזק. יש לי היום ג"יפורס 7300GT תקציב 500-800 ש"ח. אני מודה לכם.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by ytoledano,

אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD שיחליף את הCRT 19 שיש לו עכשיו. יש שוק קטן יחסית למסכים כאלה בארץ, אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות כזה, ואיזה דגמים נמכרים כאן. סתם לזרוק מהראש משהו שנראה לי מעניין: הCinema HD 23 inch של אפל נראה מעניין, הוא עולה $1800 מהאתר שלהם, שזה בהחלט בטווח, אם היה אפשר למצוא כזה בארץ. מה גם, שאפל בקביעות, כבר שנים, שודדים לקוחות על מוצרים, אז לא נראה לי כל כך הגיוני לקנות מהם (עיצוב, עיצוב... אבל יקר!). רזולוציה חשוב שתהיה גבוהה, ושזה לא סתם יהיה מסך גדול (ראיתי 30" עם 1280 על 768, וזה נראה לי מצחיק), אז באיזור ה1920 על 1200. לא שנראה לי שהכרטיס מסך און בורד יחזיק את זה (ג'י פורס 4 MX שבא עם הNF7-M). אז אם אפשר המלצות על מסכים בגדלים האלה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by somebody,

שלום אני מעוניין במסך טוב במחיר עד 2000 שח. לפי מה שקראתי בפורומים שונים חשבתי על samsung 959NF או LG F900P. מה אתם ממליצים? אני מעוניין גם שיהיה ניתן לחבר את המסך ל 2 מחשבים, האם צריך לקנות חלק בנפרד או מסך מיוחד לזה? מה ידוע לגבי זה? (מחירים, סוגים, ...) תודה somebody

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. Started by Mithras,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה ולראות במחשב את הערוצים של YES האנלוגים והדיגיטליים במחיר בסביבות ה 300-500. אין לי שום מושג בדברים האלה, וזאת הפעם הראשונה שלי שאני. כמו כן אם אפשר גם להסביר על הכבלים השונים שאני יצטרך בשביל לחבר את הממיר לכרטיס הטלויזיה, תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by danielhasan,

התקנתי את המשחק CS 1.6 על המחשב הכל טוב ויפה אבל ה FPS קופץ.. לפני המחשב הזה היה לי כרטיס 6600 רגיל לא גרסת ה GT אפילו ולא זז מ-100 ה FPS למה זה ? האם אפשר לתקן ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים