עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך 600 עד 700 שקל

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, והייתי מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 1500 ש"ח פלוס מינוס 10%. הייתי מעוניין שזה יהיה כרטיס מסך שכבר יש לו דרייבר לויסטה. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. (מפרט המחשב שלי בסה"כ טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי את גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by natan805,

קראתי את מה שרשם raul וזה מאד יפה ומסודר איך שהוא רשם את זה אבל לא מובן לי מה שהוא רשם על ה7600gs הנה> ------------------------------------------------------------------------- NVIDIA GeForce 7600GS כרטיס לגיימר הממוצע הרוצה להנות ממשחק חלק על הגדרות גראפיות גבוהות, הכרטיס המשתלם והמומלץ ביותר בקטגוריה! למי שיכול להוסיף עוד קצת לתקציב, מומלץ מאוד לקחת GF6800 ------------------------------------------------------------------------ 6800.. לאיזה כרטיס הוא מתכון שהוא יותר טוב מה 7600 gs אני למשל יש לי כרגע 6800 xt הנקרא xt . מזה הכרטיס מסך הזה 6800 ללא שם שהוא כזה חזק?

4. Started by lion03,

1) מה אתם אומרים על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_96&products_id=4477 2) זה יכנס לסלוט של AGP 4?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. אני הולך לקטוגריה של הדריברים וזה מה שאני מקבל http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 ???!?!?

6. אהלן אנשים , הזמנתי את המחשב שרציתי אבל נגמר לו במלאי את הכרטיס מסך של גיגהבייט 8800GT ואני לא רוצה סתם לקנות GTX אז אני צריך לקנות במקום אחר את הכרטיס ולהביא לו והוא ירכיב לי . אתם מכירים מקום שאפשר או אתר (החנות בדרום) שאפשר לקנות ממנו ?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by u_o,

התקציב שלי הוא 1600 שקל אפשר להתגמש קצת אם יש ממש הבדלים אני רוצה להפעיל משחקים כמו קרייסיס חלק על מה אתם ממליצים ? אני קונה מKSP דרך אגב

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by tulz,

מה עדיף? מכיוון שיש לי 512MB במחשב אני רוצה לקנות X800XL אבל גם אני יכול X800GT+1GB אז מה עדיף? מחשב עם X800XL+512MB או X800GT+1GB? שימו לב שאם אני קונה X800XL אני לא יכול לקנות זיכרון נוסף! מקווה שתענו.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by First Squad,

כרגע המערכת שיש לי היא : A64 3000+ 1GB DDR 400 R9800P (יותר מזה אתם לא צריכים ניראה לי) אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך כי מבחר המישחקים שאני יכול להריץ מצתמצם לו. התקציב : 1000 - 1250 ש"ח גג. חשבתי ללכת על X1950PRO האם כדי באמת? או שאולי עדיף לחכות לDX10 ?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by victor17,

מה המסך הדק הכי משתלם או טוב בשביל טווח המחיר הזה 1800 שקל !!!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by Impreza,

חבר שלי הזמין מחשב ובזיגזג אין את ה 9800 פרו או ה 5900XT והוא כבר הזמין את ה 5900XT ונאמר לו עכשיו שיש רק של INNOVISION והם לא ממליצים עליו והוא לקח את ה 9600XT 256M כמו שלי יש הוא לא ישחק ממש בדום 3 אבל הוא רוצה שלא יתקעו לו משחקים כמו NFSU2 וכאלה מה אתם אומרים? להשאר עם זה או ללכת על ה INNOVISION?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by TheWave,

אני לא ממש מבין בכרטיסי טלויזיה אז: איזה כרטיס טלויזיה עדיף: 1. ASUS TVFM http://usa.asus.com/products/vga/tvfm/overview.htm 2. Leadtek WinFast2000 DV http://www.leadtek.com.tw/multimedia/winfast_dv2000_1.shtml ויש לי עוד שאלה אני יכול לחבר לכרטיס טלויזיה ממיר של HOT או של YES? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by omer_hatchek,

כותרת

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by madror,

הייתי מעוניין לדעת על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים ברמת הכניסה , עד 400-450 שקל ? GeForce 8500GT 512MB VS Radeon HD3650 . הראדון חדש יותר לעומת ה גיפורס שותיק ובעל קבלות. מתכנן על משחקים ברמת רזולציה בסיסית , מחשב AMD 4200 . אשמח להמצלה לכאן או לכאן , או כל דבר אחר. תודה מראש, דרור.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  15. ומדוע לעזאזל עדיין אין את הרגילים בארץ?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  16. אחרי חיבור של הטלווזית LCD במקביל למסך LCD הרגיל (המסך בDVI, הטלוויזיה בVGA) במצב Clone, כשאני פותח ווידאו הוא מוצג רק במסך אחד (המסך של המחשב), ולא בטלוויזיה. איך אפשר לסדר את זה, ולראות ווידאו בשניהם במקביל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. כ webcam, אני צריך כרטיס שיקליט באיכות טובה מאד ולא שתיהיה בעיה עם הקלטת קול. (לא מחפש כרטיס עריכה רק כרטיס הקלטה [לכידה]). בבקשה המליצו לי על כרטיס טוב מחברה טובה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by idoleff,

דגם: XFX PV-T43A-NDVideo Card, GeForce 6600GT, 128MB DDR3, Dual DVI, AGP קישור לאתר: http://www.directron.com/pvt43and.html

19. שלום, יש לי כרטיס ATi Radeon 9600Xt חיברתי אותו לTV OUT למסך. פירמטתי את המחשב התקנתי תדריבר והכל, ורואים שחור לבן! אני משתמש בתוכנה iuVCR שיחקתי עם הPAL וNTSC וזה לא הבעיה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. החלטתי שאני לא רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אלא רק קצת להשתדרג. במקרה גם מצאתי מישהו שמוכר Asus V8460 Ultra Deluxe Geforce 4600 TI ב-500 ש"ח, הבנתי שזה הכרטיס החזק ביותר בסדרה. אין לי בעיה לקנות את הכרטיס, אבל השאלה שלי היא האם אני אקבל ביצועים טובים יותר במשחקים? כרגע יש לי TNT2 וכשניסיתי להריץ NFS:U1, המשחק לא זז בכלל (פחות מ-2FPS כנראה) וכם היו רק 3 צבעים (ירוק, לבן ושחור) - כלומר, אי אפשר לשחק. האם הכרטיס החדש יתן לי ביצועים טובים יותר? האם אוכל להריץ משחקים חזקים כמו NFS:MW? אשמח לקבל תשובה, המפרט למטה בחתימה.

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by רן.ט,

אני לא מבין ממש במחשבים ואבא שלי יכול להשיג לי כמעט בחינם מבין שני כרטיסי מסך: Sapphire ATI Radeon X700Pro או Sapphire ATI Radeon X800GTO איזה מבניהם כדאי לי לקחת???

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by yotam.m,

1) שאלה ראשונה בקשר לbit ראיתי כמה פעמים 128bit ו 64bit האם זה הרוחב פס בין הליבה לזיכרון של הכרטיס מסך או שאני טועה? 2)מישהו יודע מה ההבדלים בין 6600GT לבין 6600 הרגיל בסלוט AGP? והאם זה רציני?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. יש לי 8800GTS בClub3D אם אני יקנה עוד אחד של Leadtek אמור להיות בעיות? (אותו כרטיס אותו קירור לא גרסאת OC או משהו) ואיך זה ישפיע אם ישפיע על OC?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by zobb,

פירמטתי את המחשב ולאחר הפרמוט והתקנת הדריבירים של כ.המסך , בתחילה של הפעלת הווינדוס המסך נכבה ונדלק לי 200 פעם. רק אחרי הפתיחות והסגירות של המסך הווינדוס רץ טוב. מה עלי לעשות. קיבלתי המלצה להחליף את הדריברים, אך לא מצאתי דריברים אחרים חוץ מהאתר. ובאתר יש דרברים שעושים לי את הבעיה הנ"ל בבקשה עזרו לי כ.מסך שלי : Hercules 9700 non-pro תודה לעוזרים : :

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. Started by חובב,

איזה כרטיס הכי משתלם לקנות לAGP עם מעבד 2.8.... 1GB RAM ....???כדי שריץ משחקים טוב????

דיונים חדשים בפורומים