כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כבר חצי שנה ישלי בעיה שמטרידה אותי והיא תקיעות כל כמה שניות במשחקי 3D=DirectX יש לי כרטיס Gigabyte 8600GT Silent Pipe 512MB DDRII דרייבר: 169.04beta מגדיר הגדרות דרך NHANCR. לדוגמא במשחק Flight Simulator 2004 אני מגביל את ה- FPS ל-32 מפעיל VSYNC ואני מקבל תקיעות כל כמה שניות.. זה קורה במשחקים גם במשחקים אחרים. מישהו מכיר את הבעיה, ויודע איך לפתור אותה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם אממ היום נרשמתי לפורום אני מקוה שאני אהנה בו , אמממ אני רציתי לבקש ממך שאולי תמליצו לי על כרטיס מסך ההכי טוב שאני יכול להשיג עד 400 שקל בעיקרון אני רוצה את הכרטיס מסך שיתאים למשחקים תודה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי כרטיס מסך RADEON X850 XT ולאחרונה החלטתי לשדרג אותו בעיקר בגלל שהוא אינו תומך בSHADER 3.0. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית כרטיס מסך, לא כרטיס רציני אבל שיריץ אצלי משחקים בסבירות. התקציב הוא עד 500-600 ש"ח. הנה נתונים על המחשב שיעזרו לכם: 1 גיגה RAM PENTIUM 4 CPU 3.0 לגבי הלוח אם, איפה אני מוצא מידע עליו? חח על איזה כרטיס תוכלו להמליץ לי? תודה מראש=]
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני לא ממש משחק וזה לא כל כך התחום שלי, פעם האחרונה שבדקתי בשביל חבר המליצו לי על RADEON 1950PRO משהו כזה, האם זהו עדיין הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה? ואם לא אז איזה כן? אשמח לקבל המלצות תודה עריכה: בנוסף אני רוצה שיהיה בכרטיס יציאת HDMI, לצורך סרטים וחיבור אל LCD, האם זה קיים בכרטיסים החזקים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי. יש לי מסך Samsung 710T, ואני רוצה להשתמש בPivot שלו. הבעיה היא שניסיתי להתקין את תוכנת הPivot Pro שמגיעה איתו ואחרי ההתקנה כשאני עושה ריסטרט, בזמן שעולה הוינדואוס, קופץ מסך שגיאה כחול כזה ואני חייב לחזור להגדרות הקודמות כדי שהוינדואוס יעבוד יש לכם מושג למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מה עדיף? מכיוון שיש לי 512MB במחשב אני רוצה לקנות X800XL אבל גם אני יכול X800GT+1GB אז מה עדיף? מחשב עם X800XL+512MB או X800GT+1GB? שימו לב שאם אני קונה X800XL אני לא יכול לקנות זיכרון נוסף! מקווה שתענו.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה המסך הדק הכי משתלם או טוב בשביל טווח המחיר הזה 1800 שקל !!!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
שלום יש לי איזה בעייה מוזרה בנוסף לשלל הבעיות שאני חייב לפתור אותה מיידית ואין לי פיתרון זה תמיד קורה - כשאני מכבה את המסך ומדליק שוב, הקבצים שעל שולחן העבודה מסתדרים באופן שונה לדו' - המסך שלי ברזולוציית 1920X1080 פול HD עם שורה אחת של 11 קבצים בצד, כשאני מכבה ומדליק, נפער חור קבוע בין 5 קבצים למעלה לבין 5 קבצים למטה והקובץ ה-11 עובר לשורה חדשה יש לכם מושג מהי הסיבה לתופעה המוזרה הזאת? תודה וביי!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לא מצליח להבין את ההבדלים מלבד זמן תגובה (2 ו-4 לטובת 931) האם 931 הוא מבריק GLOSSY? מה לגבי 940? מי חדש יותר? שניהם אותו מחיר פחות או יותר. ביקשתי מהמוכר 940 אמר לי שאין במלאי והמלית על 931 לקחתי אבל אני חושש לפתוח הקופסה... הבעיה: 931 לא נמכר (עדיין?) בארה"ב אז אין הרבה ביקורת תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בפורום פה אומרים שהX600 XT מתאים רק לPCI - E. אם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI - E, הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן... ;D
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם איך המסך הזה באופן כללי? קניתי אותו (לא חדש) במצב מעולה ובקושי היה בשימוש הוא שפורפרת טריניטרון איך הוא לעומת אחיו הבכירים יותר 786FD ו 796FD
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי GFORCE FX5600 דריברים 56.72 (האחרון ניראה לי ..) אני משתמש הרבה ב nviwe profiles ומידי פעם ... בלי שום הסבר ה nview disply mode נעלם !!! אני ממש לא יודע למה והדרך היחידה שאני מצליך להחזיר אותו זה להתקין מחדש את הדריברים ... (כל פעם !!) אני ממש צריך עזרה כיי זה כבר ממש ממש מעצבן אותי ...!!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
זה לכל אלה בינינו שאוהבים לשמוע רקע טכני והסברים על מאחורי הקלעים של המנועים של המשחקים : לפי הסדר http://www.gametrailers.com/player/23184.html http://www.gametrailers.com/player/23183.html http://www.gametrailers.com/player/23275.html באיכות 720P אגב.. תנו בתגובות ובדעות..
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עזרו לי להחליט מה לקנות אני צריך AGP
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים הבאים כדאי לקחת: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL או XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL לפי מה שראיתי הXFX יותר זול ומהירות הזיכרון שלו יותר גבוהה, אך איזו חברה יותר טובה מבין השתיים ואיזה כרטיס יותר כדאי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כ.מסך SAPPHIRE RADEON 6870, חדש דנדש. כאשר התחלתי להריץ משחקים, זיהיתי איטיות וקצב פריימים נמוך במיוחד, לצד גרפיקה ואפקטים מאוד מרשימים. העלתי את ה-DXDIAG ולמרבה הפתעתי, גיליתי שעל פיו יש לי רק 240.5 ראם.. הרצתי עוד כמה תוכנות ובכולן התוצאה היתה זהה. הורדתי ועידכנתי את כל הדרייבים הרלוונטיים אבל הבעיה נשארה! אשמח לעזרה תודה מראש. עריכה: צירפתי תמונה להמחשה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך והמליצו לי על LCD עד עכשיו היה לי בתכנון לקנות את הLG F900P שהוא CRT אני יודע שלLCD יש כל מיני בעיות כמו הנקודות המתות וכל מיני דברים כאלה ואני קצת חושש מהקטע הזה גם המסכים של הLCD רגישים לפגיעות ... אז רציתי שתמליצו על מסך טוב עד 1700 שקל גג לא משנה LCD או CRT ואם זה LCD עדיף 8ms זמן תגובה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה...אין עוד כרטיסים אחרים....זה האפשרויות.... מה יותר טוב?? ה85GT או 76GT... ואם יש איזהשהי השוואה אז תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום , יש לי ממיר יס בבית ואני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה , אפשר לייעץ לי מה אני צריך ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי, יש לי 9600 וחיברתי שני מסכים באופן פנורמי, אחד יש עליו חלון אינטרנט ולצורך העיניין בשני יש חלון של וורקרפט, אני רוצה "להקפיץ את העכבר" בין המסכיך ככה שמתי שאני רוצה העכבר יעבור למסך השני בלי לבטל את מה שיש על המסך של וורקרפט. איך עושים את זה?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-