עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iakovl,

OK אנשים אני עומד לקבל 9500P של ATI (על פי הידוע של החברה עצמה אורגינל) האם אני יכול לעשות לו את הSOFTMOD ל9700NP או לא ? זאת השאלה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by brk2k,

קראתי בכמה ביקורות שאנשים כתבו שאיזהשהוא ציפוי שאני לא מבין מה הוא מתקלף מהמסך ברגע שאתה מנגב, קראתי בביקורת שמישהו ניגב רק עם מטלית מיוחדת וזה גם התקלף, למישהו פה שיש לו את המסך זה קרה? ומהו הציפוי הזה בעצם? תודה.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by nine tails fox,

היי, הייתי מעוניין לדעת מה צריך לעשות כדי שהפליסטישן 2 שלי יוכל להציג על מסך המחשב שלי

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by קפיצת הדרך,

שלום לכולם, יש לי בעייה שאני כבר איזה שלושה ימים מנסה לתקן אותה. לפני פחות מחצי שנה קניתי R 9600 XT 128MB במיטב כספי. הבעייה היא שהכרטיס מסך לא מריץ לי כמעט שום דבר כמו שצריך, ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות כרטיס מסך טוב. לדוגמא, אני מנסה להריץ את UT2004, שמכיל מנוע שיצא לפני שנתיים, עם הגדרות בינוניות ובלי אפקטים מיוחדים ועם מפה קטנה, והמשחק פשוט קופץ! לפני זה היה לי GFORCE 4 MX, ובאמת שאני בקושי מרגיש את ההבדל ביניהם. המחשב שיש לי הוא PENTIUM 4 2.0, עם 256 MB זיכרון, לא מחשב על אבל מחשב סביר. לוח האם תומך ב- 4 AGP. מה יכולה להיות הבעייה? ניסיתי להוריד דרייברים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה לא עזר. עוד משהו מוזר הוא שכשאני משנה את ה- AGP בלוח השליטה של ATI ועושה ריסט אני לא ר…

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by HoTShoT07,

היייי בטח כולכם פה יודעים את התשובה אבל לא ! רציתי לדעת אם הראדון עם ה128 ביט זיכרון יותר טוב מה9600 XT 256MB ??? ???

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  6. קנה מזיגזג זה לא ראשון, זה נווה אפרים מונסון (ליד אור יהודה) והם אחלה חנות בקשר לשאלה השניה אני לא יודע אבל דיברו על זה תעשה חיפוש

• 10 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by giloman,

ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by gangster007,

אני צריך עזרה יש לחבר שלי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 מתוצרת galaxy ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של nvidia אבל המחשב לא קיבל את הדרייבר :-\ ניסיתי למצוא את האתר של היצרן כדי להוריד ממנו דרייבר עדכני אך ללא הצלחה ניסיתי למצוא את היצרן דרך google ודרך תוכנה בשם aida תעזרו לי למצוא דרייבר. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by giloman,

משומש של ASUS עם DVI ,TV ו VGA הבחור לא יודע מזה OC והוא רק משדרג ל FX 5500 תודה ...

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by idanohh,

טוב אז ככה עקב כך שבארץ כל הכרטיסי מסך נמכרים במחירים מופרזים החלטתי לקנות כץמסך מחו"ל הסתכלתי על שני הסוגים האלו : ATI 9800PRO 128mb 256bit etc... יש לו גם DVI וכ'ו ועל AIW 9800pro 128mb 256bit ... לא יודע אם יש לו DVI או לא ... השאלה שלי היא כזו בקשר לכרטיס הראשון שכתבתי המחיר שלו הוא 180$ ומדובר בכרטיס חדש זה יוצא 800 שקל לכרטיס בקשר לכרטיס השני הוא עם VIDEO IN אבל לא מצויין אם כלול בתוכו DVI למרות שאיני משתמש בזה הייתי רוצה את האפשרות לחבר לו DVI בעתיד ... המחיר שלו גם כ 180$ אבל רק ב EBAY אפשר להשיג אותו במחיר כזה נמוך. רציתי לדעת אם אתם במקרה יודעים אם דגמי AIW יש DVI ובכלל אם המחירים הגיוניים או שאפשר יותר בזול ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by MS-D,

שלום רב ! שני הדגמים עולים בסביבות ה2000 ש"ח ב-KSP, הייתי מעוניין לרכוש אחד מהם. רציתי לדעת איזה יותר נוח .. אני מתכוון יהיה יותר טוב למשחקים ואיזה פחות יכאיב בעיניים. או בכלל עדיף לי לקנות את ה- ?17'' 796 FD? ובכך לחסוך 1000 ש"ח. שתי שאלות נוספות: האם זה הדגם עם השפרפרת המיוחדת של סוני ? ואיזה מ-3 המסכים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר .. (לפי דרוג) סורי על כל הקשות מקווה שתעזרו לי ..

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  12. SPARKLE SP8836-DT FX 5700 128MB AGPX8 TVOUT + DVI --- שקל 800 או InnoVision GEFORCE 4 TI4200 128MB TVOUT+ DVI ----- שקל 710 השימושים, קצת משחקים, גרפיקה, צפיה של סרטים ב- TV . או שבכלל שניהם לא משהו.... תודה מראש למתייחסים

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by harry,

יש לי איזה טלווזית trinitron של סוני ישנה (15 שנה) ויש לי בעיה כי אני רוצה לחבר אותה לדי וי די, ולטלווזיה הזאת יש רק כניסת אנטנה rf ואין כניסת 21 פינים או rca... אז איך בכל זאת אני יוכל לחבר אליה די וי די יש למישהוא מושג? שמעתי שיש ממירים שממירים מrf לrca?? אם יש כאלה כמה הם עולים בערך?? וחוץ מזה, מישהוא ראה פעם די וי די עם יציאת rf ??? בבקשה תעזרו לי :'(

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  14. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. חיפשתי באינטרנט ביקורות על שניי המסכים הנ"ל ולא מצאתי כלום. מה אתם אומרים על המסכים הנ"ל האם הם טובים לסרטים ומשחקים? נ.ב אני מעדיף יותר את הדגם של 16MS מכיוון שיש לו יציאת DVI. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by talisman,

אני רוצה לראות טלוייזיה דרך המחשב. יש לי 2 שאלות: א) האם תהיה בעיה לראות YES דרך כרטיס טלוויזיה ב) אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזיה ואני אשמח להמלצות לכרטיס טוב (בסביבות ה200-400 שקלים) תודה רבה לכל מי שיעזור

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by generalA,

לא עובד לי הסאונד בו.... התקנתי דרייברים והכל ולא עובד לי הסאונד המזו*ין. אגב פעם לא עבד בכלל האות וידאו והטכנאי הטמבל בצ'יפ מחשבים בראשל"צ, קניון ערי החוף, אמר לי כי הכרטיס לא עובד

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by ReDeOn,

אני רוצה לחבר וידאו ולהקליט את מה שאני עושה על המחשב את זה הסבירו לי הכל.. איך אני מעביר לקלטת תוכנות יש לי... השאלה איך אני מחזיר את מה שהקטלתי למחשב עצמו? יענו הכל נמצא בקלטת ואני רוצה לראות את זה במחשב..

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by Idan-h,

אני מתלבט בין שני דגמים: הHyundai Q17 עולה כ-2800 שקל בערך. וה LG L1710S עולה כ-2500 שקל בערך. אני יודע שלQ17 יש DVI ולLG לא, השאלה שלי היא עד כמה זה משנה. חוץ מזה כרגע יש לי כרטיס בלי DVI - ג'יפה 4 אמ.אקס, שאותו אני אחליף בקרוב. א)האם באמת התמונה של הQ17 הרבה יותר טובה? ב)האם באמת הDVI כ"כ חשוב? ג)אם כן, אולי כדאי לקחת את ה-LG 17 LCD 1710B DVI , שעולה בפנדה יותר ב100 שקל מהיונדאי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=5131 ד)מהם הזמני תגובה של כל מסך שציינתי? ושאלה אחרונה היא האם כדאי לחכות לירידת המחירים או שהיא תגיד בעוד הרבה זמן וגם אז לא יהיה הפרש משמעותי? אם למישהו יש המלצה אחרת אז שיגיד. אני מצטער על כל השאלות, אבל זה ממש חשוב לי.…

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  19. אותו מסך נמכר באתרים שונים בהפרש של 1000 ש"ח ע"י אותו ספק http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1269866 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1949892

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by keypod,

אני חשבתי לתומי שככל שסוג הכרטיס (9200, 9600, 9800, X300) וכו גבוה יותר, כך גם הכרטיס חדש יותר וחזק יותר. שמתי לב שכרטיסי X600 עולים בערך כמו 9600XT כלומר גם פחות מ - 9800 מה הקטע?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. כיצד אני מפעיל אותם, ועד לאן כדאי לי למתוח את הגבול? המפרט שלי הוא: amd 3200+ 64bit asus kv8 kingston cl2.5 400mhz 6800GT הכל נמצא בתדרים רגילים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SuB,

שלום לכולם! בשנה האחרונה התחלתי לשים לב שה-MAG 786FD שלי, בן ה-5 כמעט איבד מאוד מבהירותו ומציג תמונות ומשחקים ממש כהה. מה גם שבחדר שלי יש שתי חלונות שיושבים ממש ממול למסך ולצידו ובאור יום כמעט ולא ניתן לשחק בצורה נורמלית במסך, רק אחרי סגירת התריסים.. מעצבן ביותר.. לפני מספר ימים ראיתי אצל חברי כוכב (Carter) את המסך LG L1720B ודי התרשמתי ממנו. דבר ראשון הוא יפיפה. דבר שני הצבעים בו מעולים, ואין את התופעה שאם מסתכלים מהצד רואים כהה אלא ממש רואים טוב גם אם יושבים מהצד. כוכב ניסה להראות לי את תופעת "המריחה" ואני בכוונה שמתי את המילה במרכאות כי לי זה ממש ממש לא הפריעה ובעיני זאת לא מריחה אלא קצת חשמולים שממש לא שמתי לב אליהם, רק אחרי מספר צפיות. לא מזמן התחלתי לחסוך למסך חדש, …

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Hi![glow=red,2,300] I have the MSI 5600 FX,128m"b[/glow]I was working on my PC, playing, watching movies, and installing codecs, programs and such. The problem is that something happened & I don't know what caused it. The Problem is: Everything connected to 3D graphics-games and the ALCHEMY visualisation in the Windows Media Player now show strange grid & diagonal lines. No overclocking is done! What could cause it?. Different drivers installation didn't help, and official MSI driver doesn't boot windosws ! ! ! I'm helpless Please any kind of Idea will b gratefuly appreciated!

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  24. לאחר פרסום התמונה מתוך הגרסא החדשה של סדרת התוכנות הפופולריות 3DMARK, האתר THE INQUIRER פרסם שעפ"י מקורות מוסמכים, התוכנה כמעט גמורה והיא עתידה לראות יום תוך שבועיים: http://www.theinquirer.net/?article=18114 הנה תמונות מתוך התוכנה החדשה: http://www.tweakers.net/images/?Query=3dmark (תסתכלו על 6 התמונות הראשונות. כל זוג זהה - סה"כ: 3 תמונות שונות מהתוכנה החדשה).

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. יש לי את המסך הנ"ל כבר כמה ימים , קניתי אותו לאחר קריאת אין ספור ביקורות מעולות עליו ועל היכולות שלו . אבל לא יודע מה ... אני קצת מאוכזב , אני לא יודע אם זה בגלל שאין לי ניסיון בכלל עם מסכי LCD ואין לי למה להשוות אותו בדיוק אבל כשאני משווה אותו ביחס למסך ה CRT הישן שלי של סמסונג 753DF לסמסונג יש יותר איכות בכללי , וזה מעצבן שהשקעתי קצת יותר מ 3k על מסך כשמסך ישן ב 700 שקל מציג יותר איכות מימנו לא יודע אולי אין כניראה מה להשוות בכלל בינהם ... אבל למה למשל כל קבצי הוידאו שלי נראים הרבה יותר גרוע על ה LCD ? ואני מדבר על דברים שנראו במסך CRT באיכות של DVD וב LCD נראים דיי גרוע שלא נדבר על קבצים שלא באיכות DVD שנראים בכלל גרוע .... :-\ בנוגע לכתב גם יש הבדלים אבל זה בוודאי בגל…

• 12 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.