עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yarindav,

שלום לכולם :] רכשתי מסך חדש בו יש יציאת חיבור לכבל HD כמו כן לכרטיס המסך שרכשתי, 9800gtx+ 1gb, קיבלתי מתאם בין יציאת DVI ליציאת HD, מכיוון שלכרטיס עצמו אין יציאה של HD. השאלה שלי היא אם כדאי לשים כבל HD במקום ה DVI. והאם זה משנה שבכרטיס מסך שלי אין חיבור לHD, רק מתאם. האם זה ישאיר את זה באיכות DVI? תודה רבה =]

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by shimi 1,

שלום לכולם, קניתי שלשום כרטיס מסך חדש : 560 GTX Super overclocked וההתלבטות שלי היא כזו: כדי לי לעשות לו אוברקלוק? , לפי מה שהבנתי GIGABYTE כבר סחטו לו את המיץ השאלה היא האם אני יכול לסחוט ממנו עוד קצת.? עוד שאלה: איך הכרטיס שלי (הגרסא שלי) אל מול 570 GTX ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by t d,

טוב אני מפרסם פה ממש הרבה הודעות עזרה ביומיים האחרונים... (זה מה שקורה כשעוברים מnvidia geforce mx 440 ל- radeon 9800pro) בכל מקרה, עוד בעייה שנאי לא מצליח לסדר אותה: התקנתי את הcatalyst האחרון 4.6, כל הdesktop ניראה בסדר, אך מסיבה מסויימת שורת הtask bar של ווינדוס למטה, האייקונים שבה לא נראים טוב, כאילו הם ברזולוצייה לא טובה (נראה כאילו מישהו עבר עליהם עם סכין גילוח ) זה ככה כם כשעושים start>shutdown אז שלושת הכפתורים standby loggoff ו shutdown נראים לא טוב... די מוזר, ממה זה יכול להיות? תודה!

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  4. ביקורת של GB על גרסת GT 1030 DDR4. לאחרונה יצאה גרסה עם זיכרונות DDR4 סטנדרטיים במקום שימוש בשבבי GDDR5 מתקדמים כתוצאה מכך, נפח תעבורת הזיכרון הגרפי ירדה מכ-48GB לשניה לכ-16GB לשניה בלבד (!). הביצועים - ירדו לחצי. השמרו עם נפשותיכם, הכרטיס הזה עולה בדומה לגרסת GDDR5 או רק מעט פחות, אך ביצועיו מזכירים כרטיסים של 2 דורות אחורה. גרסת ה-GDDR5 עדיין מיוצרת למיטב ידיעתי, רק שצריך לשים לב כשרוכשים.

5. Started by ATk,

בחול אפשר לקנות ב250 דולר, בערך ב 900 שקל, אני יודע שיש מיסים ו...., אבל מ-900 שקל ל-1790 בKSP לא הגזמנו? זה כמעט פי 2 גם כן שהמחיר זהה ל 670 GTX שקצת חזק ממנו בביצועים למרות שבחו'ל ה 670 GTX נמכר ב 340 -360 דולר, הבדל של 100 דולר!!!!!. משהו פהו לא מסתדר.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Xane,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.85.html

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by alextomin,

אני כבר הרבה זמן מחפש איזה כרטיס עריכה/טלוויזיה לקנות. כבר פתחתי פה כמה תרדים לגבי זה-אבל כנראה בנושא הזה מעט מאוד אנשים מבינים.(אנסה עוד פעם) הייתי אצל אנשים שעושים את העריכות של הוידיו-הם המליצו לי על חברה לכרטיסי עריכה-פינקל (PINNACLE). 1.זה חברה טובה, איך הכרטיסים שלהם? 2.תמלחצו לי על כרטיס מהחברה-עד 1000שח-רצוי פחות. תודה רבה לעונים ;D

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by Interl-Conore,

איך זה ש כל הכרטיסים המובנים הם חלשים גם בקונסולות יש כרטיסים מובנים אז איך זה שהם חזקים יותר?

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by x-dude,

או רק לחלק מהם? אני מתכוון אולי לקנות 9800PRO ואני צריך עזרה,אני לא מוצא כרטיס כזה שרשום בפרוש שיש לו TV-IN רק TV-OUT מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב עד 1400 ש"ח? (חריגה של עד 100 שקל-בסדר).

• 12 תגובות
    • 700 צפיות
  10. השאלה בכותרת- תודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by Kolshamen,

מי שיודע טמפ מומלץ ל4850 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  12. היורש של ה-Vega 10 וגם ה-Radeon RX 590 מפגינים את שיפורי הביצועים הפוטנציאליים שלהם באופן הברור ביותר עד היום לכתבה

13. ההפרשי בכסף לא כאלה רציניים אז לא מפריע לי מה עדיף לי לגיימינג בינוני יצא עכשיו ה- 550Ti ואני לא יודע אם כדאי אותו כי יש לו 192BIT רק והאחרים יותר טובים או פחות השתגעתי כבר תנו לי את הדעות האובייקטיביות שלכם כל הכרטיסים הם בגרסת ה- 1GB בעיקרון לא כזה קריטי אבל התקציב עד 950 ש"ח עדיף מ- KSP רק משם אני קונה תודה ~

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by Black Knight,

מה עדיף? XFX PVT40AUA GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB או Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB ? תודה.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by F430,

אך הכרטיס הזה בכללי :http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969 בהתחלה חשבתי על ה7300GT אבל בסוף קניתי את ה7600GS עשיתי נכון שקניתי את ה7600GS?

16. היום יש לי מסך של דל שעומד לשבוק חיים כך ניראה. המסך שלי כיום; 2209wa בעל רזולוציה 1680 על 1050. ראוי לציין (לא יודע אם זה חשוב או לא אבל למקרה שכן:) גם המעבד שלי עתיק (e6600 שתי ליבות במהירות של 2.4 GHZ). ראיתי היכנשהו (אולי כאן) באחד החיפושים שלי שיותר פיקסלים דורשים יותר כח עיבוד. אז השאלה היא בדיוק זו שבכותרת. האם המסך הזה יעבוד היטב עם המחשב העתיק שלי? אני לא אמור לראות בעיות (שיהוי) בתצוגה כשאני עובד בו כשולחן עבודה? מה לגבי סרטים ביוטיוב או נטפליקס? האם אוכל לסחוב פה 1080p בקלות? כמו כן שמתי לב שזמן התגובה של המסך הזה נמוך ב- 2 ms מאשר המסך שיש לי כיום (8 לעומת 6). זה משמעותי?

17. אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by israelnba,

חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ATI X1900GT או ATI X1950PRO מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by spider272,

שלום לכולם..אני רוצה לבדוק בשביל השקט הנפשי שאכן ההגדרות האלה במצב הנכון..מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני קיבלתי מחו"ל כרטיס מסוג: HD 6970 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP העם יש איזה שהוא משחק שהוא לא יתמודד יתו יפה (רצולוציות נכון להיום 1900X1200, וגם HD) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by tdavidi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. שדרגתי את המשחב יש לי עכשיו כרטיס HD2600XT 512MB GDDR3 וויסטה מותקנת מאיפה אני מוריד DirectX10? שיחררו את הגירסה הזאת כבר?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Reze,

יש לי מחשב שתומך בלחבר שני כרטיסים... עכשיו הכרטיס שיש לי זה 6600GT 128 MB אם אני יחבר עוד אחד אז יהיה לי 256MB או רק 128MB??

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by moshel7,

הורדתי את הדמו למישחק הנ"ל והפריימים נמוכים מאוד 12-20 הכל מוגדר ל -HIGH +AAX4 אני משחק ברזולוציה של 1680X1050 ב GRID למשל בכל על HIGH ואני מקבל 80-90 FPS מה לא בסדר כאן?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. קרתה טעות קטנה בהסבר! אני מחפש כרטיס מסך בלבד באזור 3-4 אלף שקלים. הדרישות: שיעבוד כמה שיותר טוב ב3DS MAX וגם למשחקים. המפרט שלי: לוח Z77 לוח אם לא זוכר בדיוק את הדגם I7 3770 3.4GHZ 16GB RAM מסך 23 אינצ' רזלויה FHD יכול להיות בעתיד יעבור ליותר גדולה. בכל אופן עדיפות גרפיקה, פחות חשוב משחקיות.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.