כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
תודה ...זה דיי מוזר לא ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים....... המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר..... אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל). נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כש…
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אשמח לקבל אסבר מפורט ככל הניתן. (הוא הזכיר - שינוי בסופטמוד - מה זה ? ואיך צריך לעשות עם זה?) תודה
-
- 71 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אם כן, אני מאד זקוק לטובה: תתקין את תוכנת המידע על המחשב EVEREST(לשעבר AIDA32) ותגיד לי אם מהירויות השעון של הכרטיס נכונות והגיוניות. אצלי זה מראה 5(!!!) MHZ מהירות ליבה ולגבי הזכרונות זה לא מראה כלום חוץ מהנתון הלא נכון של DDR3....זה הרי DDR רגיל. מוזר ביותר...... בכל אופן יש כאן למישהו מושג מה זה יכול להיות? מותקנים אצלי דרייברים אחרונים מהאתר של נבידיה. http://www.lavalys.hu/downloads/everesthome110.exe לינק להורדת התוכנה עוד שאלה: האם זה נורמלי שבזמן אתחול המחשב המאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום(רועש כמו מאוורר למעבד שלTT) וברגע שווינדוס עולה זה יורד למהירות נורמלית?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
ואם זה עיניין של מזל לאיזה חברה יש את הכי הרבה סיכוי שזה יצא ככה ולאיזה חברה הכרטיס הממומלץ ביותר לOC? ועוד שאלה מה יותר חזק OC של 6800GT או OC של X800 PRO? *עכשיו עם נגיד כרטיס Y לוקח אבל בקצת אז מבחינת המחיר כמה עדיף להשקיע נגיד בY יותר?
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
על איזה יצרן אתם הכי ממליצים ? אני מתכוון לאחד שישאר בטווח המחירים לא כמו asus ... תציעו לי לפי הבאנדל לפי הקירור והביצועים, בבקשה. תודה רבה !
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשאול אבל אני אוהב את האנשים פה ואני מאמין שפה אני ימצא פתרון...אז בבקשה אל תעבירו...) שלום לכולם..! יש לי כרטיס מסך NVIDIA FX5200 128MB רגיל כמו שיש להרבה אנשים ... חיברתי את הטלויזיה למחשב והתחלתי לראות סרט... עכשיו לבעיה במהלך הסרט אני לא יודע מה קרה או על מה לחצתי פתאום אי אפשר לצפות בסרטים בטלויזיה הכל כרגיל שולחן העבודה וכו' רק במקום לראות את הסרט אני רואה כזה מסך שחור עם הכתוביות שלו... (לא הסרט דפוק...ניסיתי סרט אחר...במסך המחשב רואים את הסרט והכל כרגיל...) מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
למה לא ללהוריד את הרגיל עם הControl Panel?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אין לי מושג במה הוא תומח יש לי רק נתונים אתם תדעו במה הוא תומח ואם הוא מתאים לי תיראו זה הנתונים הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא gigabyte radeon 9550 128mb הלוח אם שלי הוא: לוח של אינטל דגם D845EBG2 בדקתי בתוכנה cpu-z וכתוב שם בקטגוריה של הלוח אם בסוף כתוב AGP REVISION : 2.0 DATA TRANSFER RATE : 4X אין לי מושג מזה אומר ומה לעשות אני לא מבין כלום בכרטיסים מסך וכל זה תעזרו לי בקשה הכרטיס שיש לי עכשיו הוא nvidia g-force mx440 64mb תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה מKSP (משם אני בונה את המפרט) ושהמחיר לא יהיה מוגזם (מחיר סביר למסך איכותי) תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים יקרים... אני עומד בפני קניית מוניטור חדש. קיבלתי הצעת מחיר מאוד מפתה למסך של פיליפס 170B5CS http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fhquery=fh_secondid%3D170b5cs_27_us_consumer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fen_US%2Fcategories%3Ccatalog_us_consumer%2Fcategories%3Cmonitors_pc_peripherals_gr_us_consumer%2Fcategories%3Clcd_monitors_ca_us_consumer%26&productId=170B5CS_27_US_CONSUMER&activeCategory=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR_US_CONSUMER&fredhopperpage=detail.jsp&language=en&country=US&catalogType=CONSUMER&proxybuster=BPY22BTEZGHB3J0RMRESHQFHKFSEKI5P (קישור לפרטים נוספים על המסך.. ) אני לא מבין גדול במסכי LCD אבל …
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חברים רציתי לשתף אתכם עם קניתי החדשה (יגיע תוך מספר ימים) ולשמוע את דעתכם. המסך בגודל 19' ובעל מהירות מדהימה של 12MS (יחסית גבוהה לגודלו של המסך. טוב מה אני מבלבל לכם את המוח, הנה הלינק. http://www.sony.co.uk/ShowProduct.do?site=odw_en_GB&category=Flatpanel+LCD&product=SDM-HS94P תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מסך 17 אינץ' PHILIPS דק LCD דגם 170B5CS כסוף כולל רמקולים רזולוציה: 1280X1024 גודל נקודה: 0.264 זמן תגובה: 16ms קונטרסט: 1:450 כניסה DVI דיגיטלית וכניסה אנלוגית 3 שנים אחריות עזבו מחיר איך המסך טוב?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שאני כבר איזה שלושה ימים מנסה לתקן אותה. לפני פחות מחצי שנה קניתי R 9600 XT 128MB במיטב כספי. הבעייה היא שהכרטיס מסך לא מריץ לי כמעט שום דבר כמו שצריך, ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות כרטיס מסך טוב. לדוגמא, אני מנסה להריץ את UT2004, שמכיל מנוע שיצא לפני שנתיים, עם הגדרות בינוניות ובלי אפקטים מיוחדים ועם מפה קטנה, והמשחק פשוט קופץ! לפני זה היה לי GFORCE 4 MX, ובאמת שאני בקושי מרגיש את ההבדל ביניהם. המחשב שיש לי הוא PENTIUM 4 2.0, עם 256 MB זיכרון, לא מחשב על אבל מחשב סביר. לוח האם תומך ב- 4 AGP. מה יכולה להיות הבעייה? ניסיתי להוריד דרייברים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה לא עזר. עוד משהו מוזר הוא שכשאני משנה את ה- AGP בלוח השליטה של ATI ועושה ריסט אני לא ר…
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתמשתי בחדש שממש האר לי את המחשב וקיבלתי באקווה מארק 31000 בערך. הורדתי את 4.8 (הגירסא הקודמת) והתקנתי חלק חלק קודם את הקטליסט אח"כ את הטאו ואח"כ את הקונטרול סנטר וקיבלתי 36500 באקווה מארק ואני מרגיש את ההבדלים .למרות שיש לי 9800 פרו 256 ביט 128 מגה ואני אמור בטח לקבל תוצאות יותר טובות. תגידו הAGP של כפול 4 זה משפיע על המהירות במידה משמעותית? יכול להיות שזה גורם למשחקים לא לעבוד אצלי חלק על 1024*768? (יש לי פנטיום 4 2.4B )
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברה אני ממש לא מנסה לגנוב את התרד אבל בחיית תעזור אני מנסה לקבל תשובה כבר איזה כמה ימים . אני לא יודע אם המסכים האלו טובים למשחקים ולסרטים הם היחדים שזמינים בארץ שבגודל 19 ו 16MS או 12 MS ואני לא מצליח למצוא שום ביקורת אליהם. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. אני חושב אל הדגם של ה DVI.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ATI הוציאו את תשובתה לסדרת ה6600 של NVIDIA. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040921/index.html
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לאפטופ ללא יציאת SVIDEO ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה. האם יש כבל מ RGB (יציאה למסך מחשב) ל SVIDEO? יש אולי ממיר שושה את העבודה? מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
משהו הצליח לפתוח את הצינורות עיבוד של Leadtek 6800NU ? ושיעבדו כראוי ללא ארטיפקטים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
לאחר בדיקות רבות כאורך הגלות וחיטוט באתרים באנגלית ושפות אחרות החלטתי שחבל להוציא 4000 או 5000 ש"ח על מסך "19 LCD כשבמחיר הרבה יותר נמוך אפשר לקבל לא הרבה פחות אם בכלל. אז מהמלצות אתרים לא מעטים {בחו"ל} החלטתי לקחת את הAOC "19 שנמכר ב2900 ש"ח וב10 תשלומים ללא ריבית {שווה ביותר} כל האתרים שראיתי אומרים שהביצועים והמראה שלו לא נופלים ממסכים יקרים בהרבה כגון סמסונג וLG ואף לוידאו הוא טוב . מי שמחפש מסך למשחקים זה לא המסך בשבילו כיוון שזמן התגובה שלו הוא 25MS אך מאחר ואני ממש לא משחק אז לא ממש איכפת לי העניין . המסך עושה שימוש בפאנל MVA שנחשב לפאנל טוב מאד. בשבוע הבא אני אמור לקבל אותו ואעדכן אתכם האם באמת שווה לא שהוא חוזר אחר כבוד לחנות.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
איך אתם קובעים שג'יגהביט יותר טוב מספיר? ובכלל מה הקטע של החברות שכמה חברות מייצרות כרטיס אחד? הרי זה אותו כרטיס לא?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי 2 מסכים, אחד מחובר בVGA וזה המסך הראשי השני מחובר דרך מתאם DVI-VGA וזה המסך המשני תמיד יכלתי "לנעול" את המסך השני על 85HZ ולא משנה באיזה רזולוציה אני הוא תמיד היה על הקצב רענון הזה מאז התקנת הדרייבר החדש עם הקונרטול סנטר אני כל הזמן על 60HZ, יש אופציית "force" שזה אמור לנעול, אבל שם אני יכול רק עד 60 הרץ
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב פנטיום 3 733Mhz בבקשה האם מישהו יכול לכוון אותי? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי P3 1000MHZ, עם 256 MB ראם וכרטיס מסך TNT2. היא רוצה לקנות סימס 2 והמחשב עומד בכל דרישות המשחק חוץ מכרטיס המסך. בכל אופן אין לי תקציב לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כסף לקנות כרטיס מסך (שבתקווה) יוכל לגרום למשחק לרוץ בצורה סבירה (ואח"כ אולי יעבור למחשב חדש, אבל משרדי). בכל אופן התקציב כפי שניתן להבין הוא לא גבוה, חשבתי לקנות GEFORCE 5200, מישהו יודע איך המשחק הספציפי הזה (ברור לי שלא מדובר בכרטיס HIGHEND) ירוץ על מערכת כזו (אפילו בהגדרות הכי נמוכות, זה לא קריטי לה) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD חדש , ורציתי לדעת אם שומר מסך חייב להזיז את כל התמונה או מספיק שחלק קטן זז ... זאת אומרת שאם למשל על חצי מסך יש תמונה סטטית ועל החצי השני יש שומר מסך אקטיבי האם עדיין זה יכול ליצור בעיות או שמספיק שחלק אחד זז ? העיניין הוא שלפעמים אני משאיר את המחשב על אתר אינטרנט שיש בו כל מיני אנימציות אבל גם חלקים סטטים של טקסט ורציתי לדעת אם זה גם יכול להיות טוב או לא למשך הרבה זמן יעני סוג של שומר מסך * עד כמה זמן זה יכול להיות קריטי להשאיר את המסך על תמונה סטטית ? חצי שעה\שעה\3 שעות... כדי שאני ידע מתי לדאוג שיהיה אחד ומתי לא חייב שיהיה * האם כיבוי והדלקה לעיתים תכופות יכול לגרום לאיזה נזק ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-