כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, קניתי מחשב חדש לפני כשבוע וחצי והתקנתי עליו כל מיני משחקים חדשים. המחשב יחסית טוב ואין לו בעיה לסחוב משחקים על איכות מאוד גבוהה באופן חלק. מה שכן .. בכל משחק שאני משחק מספר דקות, המשחק נתקע ואז אני עובר לוינדוס אני מקבל הודעה: "VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands" הורדתי את הדרייורים הכי חדשים לכרטיס מסך, יש לי palit radon hd 4850 והורדתי דרייורים ל hd 4800 series. עכשיו זה קורה לי בכל משחק, המשחק נתקע יוצאת ההודעה ואז אני חוזר למשחק וכעבור זמן מה זה קורה שוב. איך אני מסדר את זה? תודה מראש ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש p4 3000 2x1mb dualcore 512x2 667sumsung אני צריך כרטיס א מה אתם אומרים על ה 6800gs אני לא מתכוון לעשות oc אבל אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כמו שצריך מה אתם אומרים ... הוא יעשה את העבודה... נ.ב בהתחלה הזמנתי gto ואז החלפתי לזה...
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD שיחליף את הCRT 19 שיש לו עכשיו. יש שוק קטן יחסית למסכים כאלה בארץ, אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות כזה, ואיזה דגמים נמכרים כאן. סתם לזרוק מהראש משהו שנראה לי מעניין: הCinema HD 23 inch של אפל נראה מעניין, הוא עולה $1800 מהאתר שלהם, שזה בהחלט בטווח, אם היה אפשר למצוא כזה בארץ. מה גם, שאפל בקביעות, כבר שנים, שודדים לקוחות על מוצרים, אז לא נראה לי כל כך הגיוני לקנות מהם (עיצוב, עיצוב... אבל יקר!). רזולוציה חשוב שתהיה גבוהה, ושזה לא סתם יהיה מסך גדול (ראיתי 30" עם 1280 על 768, וזה נראה לי מצחיק), אז באיזור ה1920 על 1200. לא שנראה לי שהכרטיס מסך און בורד יחזיק את זה (ג'י פורס 4 MX שבא עם הNF7-M). אז אם אפשר המלצות על מסכים בגדלים האלה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם הכרטיס 8800GT אבל במלאי כרגע יש להם רק את ספרקל או BFG. הספרקל יותר זול מה BFG ומהג'יגבייט. בפורום מפרטים הציעו לי ללכת על BFG כי הוא אמור להיות יותר טוב. אבל קראתי ב FAQ שהם כולם זהים. אז יש הבדל בין הכרטיסים? כי אני מעדיף ללכת על הזול אם אין הבדל.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני קונה GeForce PX8800GTS כדי שהוא יעבוד טוב צריך 2G DDR2 של זיכרון.. האם זה נכון ? האם 1G DDR2 667 יספיק? או שהכרטיס מסך בכלל לא קשור לזכרון?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני לא מצליח לימצו איפה מגדירים את האפשרויות האלה זה די חשוב אני אשמח אם תוכלו לתת הוראות מדויקות איך להגיע לשם ואולי המלצות לשינוי ההגדרות...
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 6800GT של GIGABYTE עם יציאת DVI ממנו יוצא כבל DVI שבקצהו מתאם DVI2HDMI שניכנס למסך טושיבה 37" SL66 הכרטיס מזהה את המסך ומכיר אותו בתור מסך HD 720P עם רצולוציה 1280x720 הבעיה,שהתמונה של ה windows תופסת קצת יותר מקום מהמסך ובעצם התמונה נחתכחת בצדדים שינוי רזולוציה ולא משנה לאיזה,לא פוטר את הבעיה משחק עם ה DRIVER מציג אופציה של UNDERSCAN והיא מקטינה את התמונה הניראית ככה שבאמת אין חיתוך אבל התמונה קטנה מגודל המסך ב NATIVE SCAN הבעיה חוזרת משחק ב DRIVER באופציית KEYSTONE גם היא אינה פותרת את הבעיה מחכה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, שתי שאלות לגבי חוסר התאמה בין הכרטיסים: 1. במקרה ומדובר באותו כרטיס רק יצרניות שונות, עד כמה יש סיכוי לבעיות? 2. אם מדובר גם על יצרניות שונות וגם הזכרון לא שווה בין הכרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס x800pro של Sapphire (לא vivo) והחלטתי שאני רוצה לפתוח לו את הצינורת....השאלה היא איך אני עושה את זה ומהו הסיכון? ואם אני אעשה את זה הוא יהיה יותר טוב מה6800 ג'י טי..?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הכרטיס שכרגע יש לי הוא X800GTO2 שלא הומהר, חדש! אבל לא תומך SM3, ורוב המשחקים החדשים דורשים SM3. קרוב משפחה טס לארה''ב, איך זה הולך, אם אני מזמין מNewegg זה מגיע אליו שם? איך זה הולך. אז איזה כרטיס מסך כדאי לי, לא יקר מאוד! שיהיה כרטיס טוב למשחקים חדשים. אפשרות שנייה, מעבד או כרטיס RAM נוסף, אז מה כדאי!? או שבכלל מסך? המפרט שלי נמצא בצד. תודה רבה, זה די דחוף.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לברר אם במחשב מסוים המעבד יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך. איך בודקים כזה דבר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
תודה.. אולי התמונה תעזור... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ואני מקווה שיענו לי פה על השאלה יש לי כרטיס מסך שקיימת בו יציאת S-VIDEO. קניתי את כל הכבלים הדרושים כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ובאמת וידאתי שהכל מחובר היטב והכל מוגדר טוב אבל עדיין לא מופיע לי כלום על הטלוויזיה. לאחר שוידאתי שבאמת הכל מוגדר טוב, לקחתי את המחשב לטלוויזיה אחרת, מתקדמת יותר, וחיברתי אותו אליה ושם זה עובד! והכל פועל מצויין. אבל למה בטלוויזיה שבחדר שלי זה לא עובד? בטלוויזיה שבחדר שלי יש רק ערוץ AV אחד. לעומת הטלוויזיה שבסלון יש 3 ערוצי AV. וכבר הצלחתי להפעיל הרבה דברים על הטלוויזיה שיש לי בחדר כמו דיוידי וכד' והכל עבד מצויין. עכשיו ברור שהבעיה היא לא בכרטיס כי זה עובד בטלוויזיה אחרת, מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה לא עוב…
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ליפני כמה ימים כרטיס מסך 8500GT רציתי לדעת כמה דברים על הכרטיס הוא יסחוב את המישחק CRYSIS? האים הוא שווה בביצועים ל 7600? והיאם הוא שווה בכלל משהו?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
קניתי חודש שעבר מחשב חדש מעבד E8400 וספק 400 WATT של HEC לבינתיים יש לי כרטיס און בורד INTEL GMA 3100 שהוא ממש גרוע......... יש לי מסך 19 אינץ ואני לא גיימר מטורף אבל....חשובה לי האיכות ויותר מזה חשוב לי להשקיע את הכסף פעם אחת כדי שעד שאני יחליף את המחשב עוד הפעם (עוד 3-4 שנים)כל המשחקים ירוצו לי על MED לפחות וחלק ב High(משחקים כמו קריסיס לא מענינים אותי מעניין אותי DIABLO3 שאמור לצאת ו STARCRAFT2 ומשחקי פיפא ו GTA) עכשיו התקציב הוא 900 אבל אם מספיק לי משהו בפחות בגלל שיש לי מסך 19 ולא 32 אז עדיף בגלל שאני מתחיל עוד חודשיים תואר של 4 שנים ולא יהיה כסף להשקיע בכרטיס מסך חדש עוד הפעם....תודה.
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם ההבדל בין ה- SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB ל- SAPPHIRE RADEON X1950XT 256MB שווה 245 ש"ח? והאם SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB תומך HDCP?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi אודה לתשובה מהירה.. למרות שזה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 )
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי gf3 ti200 עם דרייברים ישנים. אני לא יודע מאיפה להוריד את העדכניים. חיפשתי באתר בהורדות ולא ידעתי מה צריך להוריד. קישור ישיר יעזור...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ומה עדיף ati או geforce מבחינת משחקים של directx9
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האיאמה 454PRO בשום מקום בארץ.. אז החלטתי לקנות את המיטובישי הזה שדיברתם עליו הרבה עם האיכות תמונה כמו של האיאמה ואפילו יותר טוב ונתונים יבשים מכובדים יותר. הבנתי שיש רק אחד כזה שעולה על האיאמה, אם כן, אז מה הוא שמו? ד"א המסך הוא מסך 19"
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי gt7800 של לידטק עד עכשו השתמשתי בדריברים של אנוידיה ושמתי לב שגם לידטק מוציאים דריברים משלהם השאלה שלי מה עדיף מבין שתיהם מישהו ניסה להשוות אם יש הבדל בביצועים ויכול לשפוך קצת אור על הענין בבקשה רק תשובות עניניות תודה לכולכם
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
זה ל AGP X8 תקציב עד 1000 שקל אני יודע שכולם טובים אבל לא נראה לי שהאחרון ( 6600GT) הוא משתווה לאלה שלמעלה וגם האם המחיר טוב בשביל הכרטיסים האלה? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5550#detailed http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5819 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9023
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-