כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ???? טוב, מחוסר ענין לציבור העברתי את ההודעה לפורום תוכנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189625.msg1648344#msg1648344
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600 512M ואני רוצה לקנות טלויזיה 27 אינץ'..וגם יהיה בא כבל DVI .. הכרטיס מסך יתמוך בכזאת רזולוציה ?? או ש- 512M זה עד 24 אינץ'? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כל אחת מגרסאות ה150 האלה? http://www.plonter.com/stores/main.tmpl?store=Hauppauge〈=heb&cart=1173668397481128
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1) למה אני לא מוצא שום דבר (בשום מקום) בנוגע לביוס בכרטיס שלי?.... 2) האם יש איזו תוכנה ל-OC לכרטיס? 3) ראיתי באתר של 3DMARK שהגיעו ל-9K+ עם אותו כרטיס! איך זה יכול להיות?? :s05: ** הכרטיס כמובן בחתימה..
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לפורום יש לי מחשב חדש עם כרטיס חלש יחסית (x550). החריץ הוא PCI-E לצערי אין לי מושג לגבי ספק הכוח (יש מצב לבדוק ללא פתיחת המארז ?) יש לי תקציב של בערך 700-1000 ש"ח למרות שעד עכשיו היו לי רק כרטיסי ATI, אני פתוח לרעיונות לגבי כרטיסים של nVidia למי שמתעניין - אני משחק במחשב הרבה יחסית ולכן הצורך בכרטיס חזק (x550 די מקרטע עם Oblivion) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום..רציתי להתייעץ בקניית כרטיס מסך יש לי מחשב פנטיום 4 3.00 1 GB רדאון 9600 פרו לוח אם : p4i65G asrock רציתי לקנות מקיי אס פי כרטיס מסך sapphire 3650 512 mb AGP אמרו לי אבל שצריך בשבילו ספק חזק מאוד של 500W ומה שיש לי זה ספק מאוד פשוט..רשום עליו ATX-480W עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי ללכת עליו או לא?רק מי שמבין שיענה תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הי מסיבה כלשהי, זמות האיקונים מופיעים עם רקע כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. אודה על עזרה בהנחיות כיצד לבטל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5176 מסך 19 רק עכשיו שמתי לב לכרטיס הזה האם הוא שווה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: Intel DH55PJ PCIE2 4GB DDR3 ואני מעוניין להתקין עליו אחד מכרטיסי המסך הבאים: GTX 5XX (צרפתי קובץ טבלת השוואה). המחשב ישמש למשחקים כבדים עם כל הפילטרים , לא יבוצע OC. איזה מהכרטיסים הבאים כדאי להתקין, ללא קשר למחיר אלא רק לביצועים מיטבים. איזה ספק זול (עם 2 חיבורי 6 פינים לטובת המאווררים) מומלץ להתקין? באיזה מחיר אוכל למצוא והיכן? תודה רבה שאול [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות סרט בפורמט רחב על 2 מסכים כאילו הם מסך אחד? שבמסך השמאלי יראו את החצי השמאלי של הוידאו, ובמסך הימני את החצי הימני של הוידאו יש לי כרטיס מסך 6600GT בעיקרון אני מצליח לעבוד בתצורה שתיארתי - האקספלורר גולש ככה.. הכל פועל ככה בווינדוס - חוץ מוידאו! ברגע שאני מפעיל סרט אז הוא מראה לי רק חצי מהסרט (אני מדגיש שלא יהיה בילבול - חצי! לא את הכל) על מסך אחד במסך השני רואים ריבוע שחור במקום שאמור להופיע החצי השני של הסרט מה עושים? יש דרך לסדר את זה? הכרטיס הוא לא DUAL DVI חיברתי מסך אחד על דיגיטל ומסך שני על אנלוג
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל היום את ה-R9500Pro, אבל לצערי, בגלל טעות של המחסנאי, קיבלתי R9500 Non-pro :-\. כמובן שהכרטיס יוחזר לחנות בצורה קולנית ועכשיו לשאלה - שמתי לב שלכרטיס אין יציאת RCA, אלא יש לו יציאת S-Video, והוא מגיע עם כבל S-Video ל-RCA. יש גרסאות של R9500Pro שמגיעות עם יציאת RCA ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לא חושב שיש עוד מה להוסיף, מי לדעתכם לוקח ביניהם? (הם נבחרו בגלל חיבור ה-DVI והביקורות הטובות)
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מה הכי חשוב לאיכות התמונה במסך? הניגודיות? הרזולוציה? או ה - ms?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי כרטיס מסך 6600 GT של פרולינק עכשיו כל דרייבר NVIDIA שאני מתקין עושה לי טקטורות שבורות כשניסיתי דרייברים של OMEGA לא היו הבעיות האלה אבל דרייברים של OMEGA נותנים ביצועים נחותים יש לי לוח של MSI 645 COMBO אני לא יכול להינות ממשחקים בגלל זה יש משחק שזה כמעט לא נראה בהם וי שכאלה שזה נמצא בצורה מוגזמת ויש (הרוב ) שיש בהם טקטסטורות שבורות מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
אני רוכש עכשיו מערכת חדשה על בסיס הבורד של גיגהבייט ex58-ud4 , עם 3G זיכרון. המחשב אינו מיועד לגיימר, את הכח העיקרי אני צריך בשביל להריץ מכונות ווירטואליות על ה XP. אבל סביר להניח שכדאי להשקיע קצת כהכנה לוויסטה או דברים אחרים, וכדי להוריד עומס מהמעבד הראשי. בדעתי לעבוד עם שני מסכים יחדיו: 24" ו 19" אני מבקש המלצה על כרטיס ATI במחיר סביר לצרכים שלי, רצוי ללא מאוורר. יש לי צורך שהכרטיס יתמוך בשני מסכים בו זמנית. תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני ישמח אם תעשה מדריך לקניית 17 אינצ כמו שפעם היה את המדריך לקניית מסך 19 אינצ
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
תקציב : 2000+ מישהו יודע על כרטיס מסך טוב שיש בו או את World of Warcraft או את Half Life 2?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ישנה יש לי גם טלוויזיה דיי חדשה שאלייה אני מצליח לחבר ורואים הכל טוב ואין שום בעיה אבל עם הטלוויזיה היותר ישנה יש בעיה כי חיבור הrca שלה לא טוב יש שם בעיה ואז נשאר רק החיבור הרגיל של הטלוויזיה הזה העגול שמתחבר לקיר רציתי לדעת אם יש מתאם בין s-video לחיבור הזה כי זה הפתרון האחרון שלי לדבר הזה לא יודע אם יש לי עוד פתרון תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז AeroCool M-40 והוא תואם Micro ATX. הלוח אם שלי זה Asus m3a78-emh HDMI. הלוח אם מגיע עם כרטיס מסך עם הצ'יפ של 780g החדש של ATI. אך משחק אחד ב C&C החדש הוכיח לי שזה לא מספיק... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט לעיל.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
משהו משכיר לי את הכרטיס מסך ל30 יום ב200 ש"ח .מדובר בכרטיס 8800gtx oc 2 עכשיו אני צריך לדעת אם הספק שלי יחזיק לי אותו לפחות נורמלי או לפחות שלא ישרוף אותו ואת שאר מחלקי המחשב מדובר בספק 400W של hec שקיבלתי ביחד עם המארז 6a19 מחשב amd 5600 89w x2 2 גיגה זיכרון לוח albetrone 5619 series שתי דיסקים קשיחים של 320g צורב lg x18
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
איך נחשב הכרטיס מסך הזה GIGABYTE ATI RADEON HD 3850 של גיגבייט ראיתי שלרוב ממליצים על SAPHIRE מאותו הדגם? מה ההבדל ביניהם? האם בכלל יש הבדל חוץ מהמחיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בגלל שאוטוטו עומדת לצאת הגירסה החדשה של אדובי - CS4 - אז החלטתי קצת לחכות עם שדרוג המחשב כדי לראות מה הדרישות והיכולות החדשות של פרמייר ואפטר, אבל במקביל זה גם גרם לי לתהות מה בעצם עליי לחפש בשדרוג, במיוחד מכרטיס המסך. בלי קשר לחברה או סוג מסויים, אני פשוט מתלבט מה יותר נכון לגבי עריכה בתוכנות כגון פרמייר או אביד? זיכרון או עוצמה? אני לא מתכוון לתכנן מודלים תלת-ממדיים או אנימציות מורכבות, אבל לעתים אפקטים של פרמייר שמתבססים על OPENGL רצים לי לאט על המחשב הנוכחי. אני לא בטוח אם זה בגלל שכרטיס המסך (7600gs 512MB DDR2) הוא ישן, או שבגלל הזיכרון שלו איטי. עכשיו אני מתלבט בין 9800GT (עם ג'יגה זיכרון DDR3) או 9800GTX+ (שאמנם יש לו "רק" 512MB DDR3, אבל הוא מהיר משמעותית מהדגם הש…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-