כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בCCC אין לי את ה overdrive, ואני לא יכול לראות טמפ. ניסיתי ATI tools וגם שם ברשימת גרפים לא קיימת טמפ. של הכרטיס מסך ניסיתי את EVEREST וגם הוא לא מראה (מראה אפילו של הארד-דיסקים, ולא כ.מסך...) אני חושב שהוא מתחמם יותר מדי, ואני לא מוצא דרך לבדוק את זה, חוץ מלפתוח את המחשב...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני הולך ליקנות היום מחשב מסך 22" מעבד Q9300 אני צריך לוח אם שיתמוך CF של 4850 עכשיו לפי מה שראיתי X48 עדיף על P45 תמליצו לי פה מה כדאי ועוד התלבטות זה לקחת כרטיס אחד בנתיים של 4870 (תלוי בהצעה של החנות) ולחכות עוד קצת וליקנות תשני או שעדיף לא לחכות לעתיד וליקנות 9800GX2 של leadtek שעכשיו הורידו מחירים. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני יביא לכם את המפרט של המחשב שלי ותגידו איזה כרטיס מסך טוב וזול יעבוד לי. CPU Speed-2.41 GHz System RAM-511 MB Video Card-RADEON 9200 PRO Family Video Card Driver Version (DirectX-6.14.10.6462 DirectX Version-9.0c Sound Card-C-Media Wave Device וד"א אני רוצה לשדרג את הram שלי לאיזה 2 ג'יגה ככה כמה יעלה ואיזה מתאים? לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
9800GTX של TwinTech יכנס לפה? http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1171 תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
או 280$. לאור נפילת שער הדולר חשבתי לעצמי שאולי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכי טוב במגבלות המחיר יועיל. מה אני עושה איתו: * רואה סרטים. * משחק במחשב (בעיקר אסטרטגיה אבל גם גוף ראשון) * קצת גרפיקה. כרטיס נוכחי: ATI Radeon X1950 לוח אם: GA-m55s-s3 שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מכיוון שהכרטיס שלי חלש מידי בישביל משחקים מסויימים, אבל עדיין אני לא רוצה לקבל מריחה, רציתי לדעת איך אני מכריח משחקים לעבוד ב LB, אני מתכוון כמו למשל במשחק AC, שיש פסים שחורים למעלה ולמטה. עריכה : הצלחתי ! לפרוטוקול : בדרייברים של ATI לכו : DIGITAL PANEL DVI, אחרי זה ל ATTRIBUTES ואז ב IMAGE SCALING תסמנו "USE CNTERED TIMINIG". אל תחשבו שסתם שאלתי בלי לנסות, סתם במקרה דווקא עכשיו הצלחתי...
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג 730B פנטיום 4, 3 ג"יגה הרץ ג"יגה זיכרון פנימי (512*2)DDR2 אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חדשים בצורה חזקה סגנון ג"יפורס GTX+ בבקשה תמליצו לי על כרטיס שירוץ אצלי חזק. יש לי היום ג"יפורס 7300GT תקציב 500-800 ש"ח. אני מודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות על כרטיס מסך תומך FULL HD שלא יעשה בעיות בעיקר לסרטים המפרט של המחשב שלי: מעבד-E6750 INTEL זכרון-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ לוח אם-MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN כרטיס מסך-MSINX8800GTST2D320EOC מערכת הפעלה ויסטה אני רוצה שהכרטיס יתאים למסך הזה שאני מתכוון לקנות ביחד עם הכרטיס מסך http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch=w2261v
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הכרטיס בן שנה. ללא OC. לא עבר שימוש כבד. בחודש האחרון חיברתי אליו חוץ מהממסך מחשב גם טלוויזה (גם DUEL VIEW) מאז, כשאני מנסה משחק, אחרי כמה זמן מופיעים מלא מלא פסים קטנים אופקיים וצבעוניים על המסך, הכרטיס עולה לכ 66 מעלות (מ 60). עכישו אני מנסה את הדרייברים האחרונים ניסיתי לנקות, חשבתי זה נעלם, עבר כמה ימים וזה חזר מה עוד יכול ליצור את התקלה תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
אני לא כל כך מעודכן בזמן האחרון בכל הנוגע לחומרה וכל זה (בלשון המעטה) ובמיוחד בקטע של כרטיסי מסך, אבל ממבט קצר על הת'רדים באזור אני משום מה רואה מן תופעה שכזו שמחייבת התאמה של כרטיסי מסך מסויימים לסוג המסך שישנו. למה בעצם? אם יש לי מסך 17" CRT למה שלא אוכל להשתמש באיזה כרטיס מסך מהשוק הגבוהה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הסבר על כרטיסי מסך 1. מהו Mhz בכרטיסי המסך? 2. מה הזיכרון שעל הכרטיס עושה 3. מה יגרום צימצום ה- Mhz,MB בביוס?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אז ככה היה לי GF9600GT שכימעט ולא עשה לי בעיות רק בהעלאת ההגדרות במשחקים לכן רכשתי תHD4850,ועכשיו הוא עושה לי קצת בעיות כאילו בעיות דומות ורציתי לדעת עם אני רוכש כרטיס נוסף לביצוע CROSSFIRE מה אני מקבל ? כאילו למה אפשר להשוות 2 כאלו ? ואם זה שווה לי כי אני יכול לימכור את שלי להוסיף כסף וליקנות למשל תGTX260 האם זה יצא לי מישתלם יותר ? כרגע אני משתמש ב WIN7 נכון שהוא מהיר והכל אבל במשחקים הHD4850 שלי עושה בעיות לכן אני צריך פיתרון מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איך זה עובד? זה כאילו לשניהם יש זכרון כמו לנמוך יותר? או שיש מה להרוויח מזה? אני מדבר על זוג 9800GTX+, אחד עם 512 מ"ב ואחד עם גיגה, אם זה משנה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם בקשר ל8800 GTS של GIGABYTE מסך סמסונג 22 על הרזולוציה הכי גבוהה אקספי SP2 אז בעבודה שוטפת_(קומפיילר, אופיס, שיעורי בית, גלישה, מוזיקה ועוד וכל מה שלא קשור למשחקים) היתי רוצה לשלוח את הכרטיס מסך לישון, זתומרת לא לישון אבל שלא יתאמץ סתם שלא יהיה יותר מדי בלאי בשימוש קומפיילר אני לא צריך את הכרטיס, יש משהו בהגדרות או כל דבר שדורש מהכרטיס מינימום התאמצות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב אז אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי תקציב של 1000 ואין לי בעיה להזמין מחו"ל... אני רוצה את הכרטיס הכי טוב שאני יכול להביא במחיר הזה ואני אשמח אם מישהו ממכם יוכל להמליץ לי על כרטיס וחנות או אתר של חנות... ד"א הסתכלתי באייבורי מחשבים ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1215&CatCode=400 מה אתם אומרים עליו?איזה משחקים הוא יוכל להריץ?(על Medium) תודה מראש סתיו!
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
כרטיס 8800GTS 512 G92 של EVGA יש ביוס מעודכן מוכן מהחברה שלהם אבל קצת קשה להשיג אותו כרגע כי הם מחקו אותו מהאתר שלהם (אם אני לא טועה), אני חושב שאפשר לבצע עדכון ביוס לכרטיס גם דרך ביוסים מעודכנים של "מותגים" אחרים, השאלה אם כן ואיך אני מתחיל?, הכרטיס שלי בסטוק מבחינת מאוורר, גם אין OC. אני רוצה לעשות עדכון כי שמעתי ואני גם מרגיש שיש המון בעיות תאימות עם הכרטיס, תודה מראש!.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כותרת^^ Geforce 9600 GT 1GB או Geforce 8800 GT 512MB תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תגידו איך אני בודק את ה fps שלי במשחק מסויים כמו cod 4 crysis בודקים בתוך המישחק או שצריך להפעיל את המישחק עם תוכנה או משהוא?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי, תגידו איזה טמפ' מומלצת לעבודה עם HD 4850 אם אני עושה פרופיל ידני ב CATALYST, ז"א על כמה אחוזים מומלץ לשים את המאורר , אני לא רוצה לשחק עם הפרופילים ולשנות כשאני מתחיל לשחק ואח"כ לשנות שוב כמו שראיתי שחלק מהאנשים כאן עושים, לכן אני שואל על איזה מהירות קבועה מומלץ לקבוע ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-