עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pav3l,

מה עדיף? שניהם בערך אותו המחיר...

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by nushi,

שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. שלום.. כמה לדעתכם שווה המפלצת כפולת הליבה של אסוס שיצאה אז במהדורה מוגבלת... (7800GT כפול ליבה) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 חוות דעת שלי על הכרטיס בתור אחד שיש לו אותו 3 חודשים: אז ככה.. לדעתי כרטיס באמת באמת מוצלח שבא במהדורה מוגבלת, הבעיה שלו היא שהוא פשוט יותר מידי יקר.. זה פשוט חיה ענקית שלא תאמינו שתראו את הגודל שלה (לא מתאימה לכל מארז), באה עם באנדל ענקי של אסוס... הדבר הזה יוצר במהדורה מוגבלת של אסוס של 2000 יח'. (שלי היא מס' 1920 מתוך 2000 אם זה מעניין...) טוב מבחינת ביצועים אין מה לדבר, יותר טוב בהרבה מ7800GT SLI.. תעשו תחישוב לבד עם התוצאות שהגעתי איתו הם : 12177 - 3DMARK05 …

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by DDgeva,

ואני 99% קונה את הGeForce 6800 GS.. 1. זה כרטיס טוב? הוא צריך להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו עד עוד איזה שנה וחצי דיי טוב.. 2. אמרו לי שהוא טוב לאובר-קלוקינג.. זה נכון? אם כן, לעשות אוברקלוקינג זה מסובך? ועד כמה זה ישפיע?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by DXT,

שלום רב. אני מחפש מסך "19 שטוח שיתאים לצרכי (1280x1024@85Hz אני חושב שיספיק). התקציב שלי לא מי יודע מה לכן מסכים בשווי 1700 ויותר לא באים בחשבון. נקלתי במסך הזה: LG 19 FLATRON T910BU. הנה ה- Spec Sheet שלו: לחץ כאן. כפי שאתם רואים הוא תומך ב- 1280x1024@85Hz. בנתונים הטכניים שלו אני פחות מבין ולכן עצתכם נדרשת. באופן כללי, מה ההבדל בינו לבין ה F900B וה- F900P לדוגמא? במה מסכים אלה יותר טובים ממנו? אני מניח שלא סתם הם עולים כמה מאות שקלים יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by zuk666,

היי, הכרטיס הוא 128MB/128bit והוא דיי חזק. הבעיה היא שאף משחק לא מזהה את הכרטיס הזה... ב BF2 למשל כתוב device unknown .. ב CRYSIS כתוב UNSUPPORTED ניסיתי כלמיני דרייברים ישנים וחדשים וכלום.. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?? תודה.

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  7. אני צריך את היעדכון לכרטיס מסך יש לי REDON 9800 PRO של TUL אני צריך דרייבר דחוף כי נדבר לי הדיסק :'(

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by lobengula,

התקנתי על מחשב של חבר שלי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עכשיו אני לא יודע מה הבעיה אבל זה לפעמים פתאום עושה ריסט או נתקע ואז אי אפשר לעשות כלום. ולפעמים זה מביא לי את הודעת השגיאה הבאה: VPU Revocer VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינ ע הגרפי. חשוב לי לציין כי הכרטיס עובד בבית שלי מצויין בלי שום בעיות. הנה הנושא הקודם שכתבתי יש פה את המפרט של המחשב שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259791.0 בסוף הצלחתי לחבר את הכרטיס מסך והמחשב עובד אבל יש את הבעיה שהוא נתקע ועושה ריסטים ושגיאות. אולי זה הספק? למרות שזה מוזר כי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך אבל בבית שלי הוא עובד מצויין תודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by idan182,

איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ומה עדיף ati או geforce מבחינת משחקים של directx9

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by david9b,

יש לי כרטיס מסך ATI REDON ושאני מחבר לן את TY OUT ועשה הפעלה מחדש הוא מראה לי תצוגה רק בטלויזיה ובמסך של המחשב הוא רושם לי באדום OUT OF RANE ורק אחרי שהמסך מגיע לוינדוס מסך ברוך הבא הוא נידלק לי מה לעשות האם יש דרך לסדר זאת אודה מאוד לכול התומכים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפייה בסרטים והרצת משחקים בינוניים כגון Need For Speed Most Wanted על מסך 22" ספק כוח: HEC 300W וכמה איכות הצפייה תשתנה בהגדלת מסך ל24"?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. אבקש להבין כמה דברים שלא הצלחתי לקבל תשובה מספקת בחיפוש. 1.האם בכל הכרטיסים שתומכים באופצית הtv out לא ניתן לראות טוב בטלווזיה אינטרנט ועבודה משרדית ? אלא זה ישמש רק לסרטים ומשחקים ? האם בכרטיסים הבינונים דוגמת 9600 יראו כבר יותר טוב ? 2.כנ"ל עד כמה רואים גרוע משחקים אם בכלל דרך הtv out ? 3.קראתי תר'ד שכביכול ספרו שבכרטיסים חלשים למרות שקיים TV OUT דוגמאת GF4 בכלל לא רצוי להשתמש שהכרטיס עצמו מתחמם וכתוצאה מכך ישרף ,האמנם ? אם כן מאיזה כרטיס ניתן להשתמש בtv out ללא חשש של התחממות ? 4.האם זה נכון שATI יותר טובים בקטע הזה ? 5.יש לי חיבור בטלווזיה של DVI .בהנחה שקיים חוט שיחבר את המחשב שלי לטלווזיה בבית.האם אני יוכל לראות הכול כמו באיכות של הצג של המחשב ? התמיכה בvga יש ל…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. הטמפ' 45-47 במנוחה זה נורמלי לכרטיס 6600GT אם קירור אקטיבי? ללא OC. טוב הרצתי גם ATI TOOL בבדיקת ארטיקפטים ולמשך 5 דקות והגיע ל75. רציתי לדעת אם זה נורמלי בחום הזה של הקיץ הטמפרטורות האלה?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום הזמנתי מחשב מזיגזג שהוא כולל את הכרטיס מסך: Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP אבל הבעיה שהכרטיס הנ"ל עוד לא הגיע אליהם וכל פעם הם אומרים עוד יומיים שלושה ואני ממש מחכה למחשב הזה... אז השאלה שלי ככה האם כדאי לי להשקיע עוד 305 שקלים בשביל הכרטיס מסך הזה: Pointofview- Geforce 6800 128MB DDR - DVI/TvOut - RETAIL (אני מקוה שיש להם אותו במלאי בכלל) אבל מה אתם אומרים ? ויש אולי כרטיס מסך שמגיע לרמה של 6600gt והוא בערך באותו סכום ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by adirze,

אני קונה מחשב מבוסס קונרו ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עבורו המטרה כמובן משחקים , אני צריך המלצה לכרטיס הטוב ביותר שניתן לקנות בכסף הזה שיספק לי הנאה עד שיצאו כרטיסי ה-DX10 וכנראה גם חצי שנה אחריהם גם בכל מקרה אני לא מתכנן כרגע אוברקלוק אז אני מעדיף את הכרטיס המתאים מבחינת ביצועים נטו תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שלום, אני זקוק לכרטיס טלויזיה שיאפשר לצפות בשידורי הכבלים על צג המחשב, ובנוסף שיאפשר להקליט את שידורי הכבלים ולשמור בפורמט מקובל כלשהו (dvix). מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות. האם כל כרטיסי הטלויזיה מאפשרים את זה? האם כרטיסי טלויזיה יודעים לקבל גם כניסות של ה-3 בננות האלה (אם אני זוכר נכון קוראים לזה RCA), וגם כניסה רגילה של אנטנה (RF)? אשמח לקבל המלצה לכרטיס סביר שעושה את זה. אין לי מושג כמה עולים הדברים האלה, אז אין הגדרה מיוחדת לתקציב. שמעתי את השם Hauppauge MCE WIN-PVR 150 בתור כרטיס שמסוגל להקליט, אז רציתי לדעת איך הוא ביחס לאחרים (אין לי סיבה להעדיף אותו, אז תמליצו על מה שנראה לכם כדאי ורק תגידו איך זה ביחס אליו). תודה מראש לכל העוזרים, ליאור.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש על מה אתם ממליצים ?? יש לי לוח אם Pתומך PCIe אני מקצב עד כ 1000 שקל

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by mazam,

שלום חבר שלי רוצה לקנות היום כרטיס מסך חדש עכשיו יש לו גיפורס 5200 והוא רוצה לקנות חדש עכשיו הוא לא יודע אם יש לו AGP8 או PCI אקספרס איך בודקים את זה? נ.ב יש לו את התוכנה EVEREST אבל הוא לא יודע איך לבדוק דרך התוכנה אז אם אפשר הסבר או משהו תודה מאור.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  20. לא היה עדיף לשחרר כרטיס חלש יותר תחילה?. איזה אינטרס כלכלי יש לnvidia להתחיל את הסדרה הטרייה דווקא עם החזק ביותר?...

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. Started by Pika007,

שלום אנשי פורום גרפיקה, בו לא דרכתי כבר שנה X: נתחיל בהצהרה: הדרייברים של nVidia הם הדבר הכי גרוע שהעולם הזה ראה, במיוחד בכל הנוגע לריבוי מסכים ולעניין: לפני יומיים עברתי מ X800GTO ל 7800GT. ומאז, אין לי יותר את הרזולוציה 1360X768 Power strip לא עזרה. אז, מה אני עושה, ואיך אני עושה את זה? O: תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. התשובה חשובה לצורך החלטה על רכישת כרטיס מסך חדש. החלטתי לא ללכת על הכרטיסים היקרים ביותר של הדור הנוכחי מפני שממילא הם לא מסוגלים להריץ dx10 במצב high וברזולוציה הגבוהה הנדרשת לצורך משחק על מסכי lcd גדולים.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by mskladman,

הורדתי את הדרייבר המעודכן. הבעיה היא שהרזולוציה של הטלוויזה היא 1366X768 ואין בדרייבר את הרזולוציה הזאת. ככה שאו שרואים טוב אבל לא על כל המסך, גם שעושים סטרץ' או שרואים מעולה אבל מעבר לגבולות מסך. מה לעשות ? איזו רזולוציה הכי מתאימה בערך ל1366X768?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by mazoneli,

האם ישנה אופצייה לשייך דרך הכרטיס סרט ל S video שיעבוד במסך מלא ובמקביל ביציאת VGA למזער את הסרט ולעבוד רגיל על המחשב בלי שזה יפריע למי שצופה בסרט ב TV בסלון ? אולי צריך אפליקצייה מיוחדת ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים