כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הטמפרטורה 56 מעלות במנוחה... סביר? דגם: Point of view 7600gt 256mb 600/1.55
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הרבה פעמים הביאו פה את האתר הזה של ההשוואות של ה fps בין הרבה כרטיסי מסך עכשיו חיפשתי חצי פורום ואני לא מוצא אותו... אז אם למישו יש את האתר הזה.... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם בכלל יש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים ועם כדי לשים עוד 200 שקל יותר ולקבל את הרדון 9800 256 ביט במקום ה128 ביט?? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בשביל ליישם את כל הפוטנציאל שלו - איזה גודל מסך צריך? 19" לא יספיק, נכון?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את עזרתכם בנושא הנ"ל כי אני כבר לא יודע מה להחליט. אני כבר חורש 4 חודשים באינטרנט לגבי מסכי LCD איכותיים בעלי "מהירות תגובה" של 16ms. ומצאתי שישנם שני מסכים שעומדים בקריטריון של 16 וגם מומלצים מאוד ע"י אחרים. אבל הבעיה היא שאני לא יודע במה לבחור ?!?!?! אנא עזרו לי ??? אני רק יציין שחשוב לי איזה מסך יותר טוב למשחקים (אם למישהו יש התנסות עם אחד המסכים הנ"ל) במשחקים. אני יודע ששניהם 16. בקיצקץ אני מחכה לעזרה שלכם תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
תראו אני כנראה קונה מחשב ב-foxpc עכשיו אני חשבתי ללכת על 8800gt xfx שהוא ממש חייתי אבל קצת יקר יותר מהרגילים...ובמפרטים כולם ממליצים לי ללכת על אסוס אבל יש 2 בעיות : ראיתי באתר הזה http://www.tweaktown.com/reviews/1255/palit_geforce_8800gt_sonic_graphics_card/index.html שהכרטיס palit יותר חזק במחשקים מביא ביצועים יותר טובים איך זה??..וב-foxpc אין לא palit ולא asus יש רק twintech ואישית אני לא מכיר את החברה ואני לא חושב לקנות אותם..יש גם bfg אבל הוא עולה 1500 שזה לא בין הזולים..אני ממש תקוע עכשיו כי אני לא רוצה ללכת על בחרה שאני לא מכיר אבל פה לא ממליצים לי על ה-xfx שאני ממש נדלקתי עליו...יש מצב קטן שאני קונה ב-tms אבל לא חושב מה אתם אומרים? ועוד משו כולם ממליצים על ה-asus…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
Gigabyte GT-PTV-AF-RG או Leadtek Winfast TV2000XP GLOBAL או כרטיס חיצוני ב430 שקל (200 שקל יותר מהקודמים) כמה ההבדל רציני? (חשיבות ראשונה לאיכות צפייה בסרטים ונוחות, חשיבות שנייה להקלטה)
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב חדש לצורכי לימודים אינטרנט וקצת משחקים ,לא דברים כבדים ע"פ המפרט של המחשב הוא היה צריך לקבל עם המחשב כ.מסך GeForce 6200 ובמקומו שמו לו כרטיס של ATI X1050 ושאלתי היא כזו איזה כרטיס עדיף יותר זה או ה-6200 מבחינת ביצועים ? ובבקשה בלי תגובות דביליות של לך תתבע אותם וכדומה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי את ה - leadtek geforce 6600gt TDH Extreme edition 128 MB DDR 3... ולאחר התקנה שלו ( כולל ה - forceware שהגיע איתו 75.10 ), הוא זוהה ב- everest כבדיוק הדגם שכתוב למעלה. מאז שהתקנתי את ה - forceware האחרון ( 77.77 ) הוא מזוהה כ - leadtek 6600gt רגיל. האם זה אומר שהוא ירד בביצועיו ? למה הזיהוי שלו נדפק ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
ישלי את הכרטיס X800GTO בAGP שפתחתי אותו ל16 צינורות.. אני קונה בימים הקרובים את המסך- DELL 2407WFP והרזולוציה שלו גבוהה מאוד..- 1900X1200 אז רציתי לדעת אם משחק כמו COMAND AND CONQUER 3 (לא בטוח שככה כותבים) ירוץ טוב ברזולוציה כזאת על הגדרות בינוניות??
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה זה ? אני ביטלתי את זה והרגשתי טיפה תקיעות במשחקים זה בגלל זה ? אפשר הסבר ? תודה רבה. ו SCROLL EFFECT
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ויסטה יש לי בעייה מוזרה במשחקים המסך נכבה ואז נדלק מחדש תוך כמה שניות וממשיך לשחק רגיל עד הכיבוי הבא וחוזר חלילה.השאלה שלי היא האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו.הכרטיס מסך שלי הוא GTS640 8800 לידטק.וכן ניסיתי לעדכן דרייברים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם הכרטים GigaByte 8500gt 512mb DDR3 יכול להריץ משחקים חדשים ובאיכות טובה משחקים כמו 3 Unreal Tournament וקרייסיס
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אמצע השוק מקבל כרטיס מסך חדש - Radeon RX 7600 של AMD. עם תג מחיר שקיבל שינוי בהול רק יממה לפני הביקורת - האם הגיע הזמן לשדרג מהחומרה הקיימת? בדקנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אז ככה היה לי כרטיס 256 9600xt, הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לחנות ששלחו ליבואן, עכשיו הקטע הוא שליבואן נגמרה האספקה של הכרטיס אז הציעו לי במקום 6600 256, רציתי לשאול אם 6600 = 6600 gt? שאלה שנייה האם ההפרשי ביצועים גדולים ומה שוויו בשוק? כמו כן יש לי עוד שאלה אני משחק במשחק americas army אשר בניו על מנוע unreal 2004 ובמנוע הזה למי שיש ati נהנה "מצל" שנותן יתרון רציני בזמן המשחק... עכשיו אם אני אחליט שלא לקבל את ה- 6600 gt יש לי זכות לדרוש כרטיס תוצרת ati?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכלבים לכרטיס מסך כדי לראות את הטלוויזיה על המחשב? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) ובעקבות זה אני התקנתי מחדש עדכונים של הדרייברים, ולמעשה זה דפק לי את הדרייברים לגמרי... עכשיו כל פעם שאני מנסה לקלוט שידור מהטלוויזיה מופיע לי פס מוזר על הקטע העליון של המסך 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר בעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום חברים! למישהו יש מושג מה ההבדל בין הדגמים של הכרטיסי מסך האלה של ג'יגהבייט ?? שניהם 6800GS..... בין זה GV-NX68G256DB-ED - http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256DB-ED.htm לזה GV-NX68G256D-B - http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm אני לא הצלחתי למצוא איזשהו הבדל.... איזה כרטיס 6800GS כדאי לקנות? של איזה חברה? Gigabyte? eVGA? PointOfView? ??? :s05: ??? :s05: תודה !
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ממכם לכרטיס מסך אחר שיכול להתחרות עם X1950 XT 512 GDDR3 בסכום עד 1300 שקל. אני דיי סגור על הכרטיס אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת נוספות.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
או שהוא נדפק או שהוא דפוק מלכתחילה כי כל מה שהוא עושה זה נותן לי תיאור של מה הפןנקציה שבחרתי יכולה לעשות (מה ניתן לשנות) מבלי אפשרות לשנות אותה או בכלל לראות את האופציות, פשוט דף חלק עם הסבר מה הפונקציה עושה. אז או שאני טועה ואשמח לתיקון. או שהתכנה נדפקה/דפוקה. איך מורידים אותה וחוזרים לדרך הישנה-אפשרויות מתקדמות דרך לשונית מראה באופציות של הדסקטופ? תודה רום נ.ב התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר את NTUNE.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אז ככה , א'. קודם כל שלום רב לכל הקהילה ב'. יש לי מחשב של HP דגם Pavilion a6450.is על המחשב הזה יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB משחקים לא רצים עליו טוב , ניקח לדוגמא את GTA IV שזז בצורה מחרידה . ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך , וזה לא בדיוק שינה משהו . השאלה שלי , היא מה אני צריך לעשות כדי שמשחקים יעופו לי כמו שמצופה מהם . ג'. אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה מ-Windows Vista Home Premium ל- Windows XP SP3 , מישהו יכול לתת לי דרייברים ל-Windows XP בבקשה ? ואם אפשר גם CHIPSET אם יש . את הדגם של הלוח אם אין ברשותי , אז אם יש קומבינה כלשהי לדעת דרך ה-Windows עצמו תגידו לי ואני אעשה . תודה רבה רבה רבה רבה לכולם , אני מקווה שתוכלו לעזור לי ,…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזו השוואה גדולה כמו שיש בtom's hardware על מעבדים? http://www23.tomshardware.com/cpu.html
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe ¤1283 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28610 מישהו יכול בבקשה להגיד לי אם הכרטיס הנ"ל שווה את המחיר ?? האם זהו בדיוק אותו כרטיס כמו הגרסה הרגילה של ה 8800GT שפועלת באותם מהירויות כפי שמופיעות באתר NVIDIA רק שיש פי 2 יותר זיכרון פשוט ? : הפרטים מהאתר NVIDIA: GeForce 8800 GT Stream Processors 112 Core Clock (MHz) 600 MHz Shader Clock (MHz) 1500 MHz Memory Clock (MHz) 900 MHz Memory Amount 512MB Memory Interface 256-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 57.6 Texture Fill Rate (billion/sec) 33.6 ****והכי חשוב!!!********האם הזכרון שלו הוא DDR3 ??? (שלא יסבנו אותי עם DDR2) תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-