כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אז ככה בהתחשב במפרט הקיים האם 4850 יספיק לי לרזולוציות מקסימליות והגדרות VERY HIGH ב CRYSIS והאם אפשר להחליף ולהשאיר הספק הקיים ? לגבי ה4870 אין לי ספק שצריך ספק אחר השאלה האם שווה את ההשקעה של גם ספק וגם הכרטיס לעומת השיפור שיציג במישה לא צריך להחליף ספק ב4850 ? אשמח לעזרה זה מעסיק אותי די הרבה לאחרונה (זהו נכנס הג'וק של כרטיס חדש )
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
Radeon 9600 Pro יעבוד עם חיבור של agp x4??
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי. יש לי מסך Samsung 710T, ואני רוצה להשתמש בPivot שלו. הבעיה היא שניסיתי להתקין את תוכנת הPivot Pro שמגיעה איתו ואחרי ההתקנה כשאני עושה ריסטרט, בזמן שעולה הוינדואוס, קופץ מסך שגיאה כחול כזה ואני חייב לחזור להגדרות הקודמות כדי שהוינדואוס יעבוד יש לכם מושג למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח אין לי כטיס מובנה אבל יש לי שאלה האם יהיה לי צבר בקבוק עם אני אקנה את 9800GT והאם כל החבור של הכרטיס מתאיםמות לי . אם אתם נותנים לי שם של כרטיס מסך אחר כמו HD4670 תנו לי שם של חנות ש…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם איך המסך הזה באופן כללי? קניתי אותו (לא חדש) במצב מעולה ובקושי היה בשימוש הוא שפורפרת טריניטרון איך הוא לעומת אחיו הבכירים יותר 786FD ו 796FD
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני משתמש בRIVA TUNER לשליטה על המהירות של המאורר לכרטיס מסך עכשיו.. עכשיו התקנתי את הדרייבר 180.42 ואי אפשר לשלוט על המהירות ב180.43 סידרו את הבעייה הזאת? ועם לא יש דרך אחרת תוכנה אחרת שבעזרת אפשר כן יהיה לשלוט על המהירות שלו?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
במשחק פיפא ובמשחק פרו השחקנים מהבהבים לי, עידכנתי את הכרטיס מסך מהעידכון האחרון שיש באתר של ATI אבל זה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H וכרטיס מסך: HD3450 ואני מנסה לעשות קרוספייר כפי שמתואר פה: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-7.html הבעיה היא שאני רואה רק את כרטיס המסך בהגדרות, אין לי בכלל את הטבלטורה של ה Crossfire אולי לשנות משהו ב BIOS ? אולי קשור לגירסת דרייבר? (אני משתמש ב 8.6) תודה * אני משתלט על המחשב ב - Remote איטי לכן אני מעדיף לא לעשות נסיונות מיותרים כמו להתקין ולהסיר וכו'
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
Hey guys I've got a big problem : My Albatron 6800GT drivers just won't work . Now the story begins when i've tried to change them to a 61.34 since they're faster , so i've d/l them from 3dguru and run setup . that just make all the options from the display pannel to dissapear , so i've tried manually from the device manager , and now it work , BUT everytime i do reset it just have a yellow remark on the device manager saying that : "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) " . So i've thought , ok when did i touch the regedit last , and then i've remembered i've updated the coolb…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה...אין עוד כרטיסים אחרים....זה האפשרויות.... מה יותר טוב?? ה85GT או 76GT... ואם יש איזהשהי השוואה אז תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש. יש לי עד 700 שקל להשקיע. אני לא משחק במשחקים עם גראפיקה מטורפת אז אני לא צריך כרטיס שיכול להחזיק משחקים כאלה. אני צריך כרטיס טוב, מהיר, עם VIVO/S-Video או כל דבר אחר שיכול להוציא וידאו מהמחשב לטלויזיה... אני צריך שיהיה בו גם DVI וגם חיבור רגיל למסך(הכחול הקטן הזה) תודה למי שיכול לעזור. גיא.
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בעקבות השרפות הכרטיס מסך שלי אני חושב על משהוא באיזור ה1000 שקל , עכשיו יש לי שתי הצעות - 9800SE - של גקסקיוב (ג'גיקיוב) עם 256 ביט זכרון FX5900XT של אלברטרון עכשיו ההגיון ב9800SE אומר שאולי אפשר להפוך אותו לפרו והביצועים שלו בHL2 ובכל המשחקים המבוססים על המנוע הזה יהיו הרבה יותר טובים משל הFX5900XT , ושני המשחקים שמעוד מעניינים אותי (HL2 וVampireBL) מבוססים על המנוע הזה. ההגיון בFX5900XT הוא שבטוח יהיה לי כרטיס די חזק אבל הוא מבצע גרוע בHL2. עכשיו מה לדעתםכם יותר משתלם ? האם יש לכם הצעות אחרות ? (לא 6600GT , אני רוצה כרטיס מסך עכשיו לא עוד חודשיים) אני מבקש בלי לחרוג מתחום ה1100 שקל עקרונית אם אני אצליח להוציא 1400 שקל מההורים שלי אני אקנה את ה6800LE שיש בזיגזג של POV…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אחד: LEADTEK Winfast PVR2000 http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_pvr2000_1.html שני: Leadtek WinFast TV2000 XP Expert http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xp_expert_1.shtml מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? חוץ מהמחיר כמובן... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
או לא יודע איזה מביניהם לקנות ואני דרך אגב משחק על רזולוציה של 1680X1050
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב כרטיס מסך 8800GT עם OVERCLOCK מהמפעל של Inno3D (הדגם המדויק: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm) תוכנות שונות שבדקתי איתן את הביצועים שלו מראות: GPU CLOCK: 650 MEMORY: 950 SHADER: 1500 ובאתר של החברה רשום שה-Memory Frequency הוא 1900 ולא 950! אני באמת לא מבין בזה כלום, אבל יש לזה הסבר?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחסור העולמי בליבות גראפיות לא מרשים את חברת הטכנולוגיה הענקית, שבוחרת במערך אקזוטי כפול בתור השדרוג האולטימטיבי החדש של מוצרי משפחת ה-Mac Pro שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת, והיא מציקה לי המון זמן... תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה חודשים הם יהיו על המדפים?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
דברים כמו : ADAPTIVE ANTI ALIASING, הם טוענים שזה לא משפיע על הביצועים, ולא ברור גם באיזה מצב הם נכנסים למשחק עצמו-לדוגמא ב NWN2, על 1024X768 אני רואה AA מעולה, אבל על 1280X960 הוא לא קיים..לא יודע אם זה קשור. HIGH QUALITY AF- האם הוא מופעל כאשר התוכנה מפעילה את ה AF? או רק כאשר אני מפעיל אותו שיעבוד תמיד? מה הוא עושה בכלל..? מישהו ראה הבדל? ב MIPMAP - האם במשחקים השליטה על ביצועים-איכות מתקמבנת עם האופציה של ה CENTER , או שצריך לשים בביצועים ואז בנפרד להעלות את ההגדרות הגרפיות של המשחק? או ההיפך בכלל...?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה לקנות SAPPHIRE X1600PRO 512MB AGP או x800GT 256 ?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס HD 3850 256MB , התקנתי דרייברים והכול כשורה. רציתי לשאול שאלה- יש לי עוד כרטיס גרפי על הלוח אם שאפשר לחבר אליו מסך, אבל אני מחבר את המסך לכרטיס מסך החדש והגדרתי אותו ככרטיס מסך. קיצור, שמעתי שאפשר לחבר את הכרטיס מסך 3850 ואת הכרטיס מסך שעל הלוח אם שלי בכדי לקבל ביצועים גבוהים יותר. איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-