כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הכתבה עושה סדר בכל הקשור לתוספות של שמות הכרטיסים (SE,XT וכו') וגם מספקת דירוג. http://www.nordichardware.com/article/2003/Names/ אני מקווה שזה יעזור....
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי http://img362.imageshack.us/my.php?image=12en0.jpg יש לי כרטיס 2600HD עפי מבדק של התוכנה למעלה הכרטיס בעל ביצועים חלשים בעת ראיית סרט עם קצב מהיר יש פסים שקופים במרכז במסך DVDR או משחקים עם FPS החלפתי דרייבר מספר פעמים ולא עזר התקנתי VISTA מספר פעמים ולא עזר איך אפשר להחליט באם זאת בעיה טכנית ? חומרה ? תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת איזה כרטיס כדי לי לקנות מי מהם יותר חזק ובכמה אחוזים יותר?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, אני זוכר שהיה מדריך פעם ליציאת טלויזיה אבל אני לא מוצא אותו. אני משתמש ביציאת טלויזיה אבל אני לא רואה שלום כי רזולוציה של טלויזיה לא תואמת של כרטיסי מסך אז אני צריך עזרה בהתאמה הזאת, יש תוכנה כל שהיא שאני יכול לשנות את הרזולוציה לרזולוציה המדוייקת של טלויזיה? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מישהו יודע איך יראה הR600 ועוד שאלה.. למה אי אפשר לקצץ טיפטיפה במתח זה לא טיפה מוגזם...250W?<
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
צריך כרטיס למשחקים. המפרט של המחשב: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) לוח אם: Asus P5VDC-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:448 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה פה משבחים את המסך הזה.. החלטתי לראות מה יוצא מהמכירות הפומביות באולסייל..ולקחתי אותו ב1740 (1780 כולל משלוח) עכשיו נשאר לי רק להזין את מספר הישראכארט וזהו כדי לאשר סופית.. האם לקחת או לא? משתלם? כן? לא? החלטה מהירה אני צריך
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את הבעיה, אני מצליח לקבל תמונה בטלוויזיה אבל היא חסרת צבע. הצבע ממש כמו שחור לבן אבל יש מן גוון ממש קטן של צבע. אני מבין שזה קשור אולי לשיטות שידור שניסיתי את כולם וזה לא עזר אבל לבסוף השארתי על PAL-B. ניתקתי גם את הממיר של הכבלים זה לא עזר, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בדרייברים גם כלום לא הולך. עכשיו הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הכבל, אני מחבר כבל SVIDEO (עם 4 פינים) ל RCA, שהRCA מתחבר לAV של הטלוויזיה. עכשיו אני לא מבין את ההבדל בין הכבלים אבל הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך(R9600) הוא SVIDEO עם 7 פינים, עכשיו אני לא יודע אם יש הבדל בין הכבלים שבגללו אולי אני לא רואה צבעים? כי יש לי 2 כבלים כאלה SVIDEO עם 7 פינים לRCA אבל שניהם לא עובדים לי משום מה אז אני לא יו…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי עכשיו Asus FX 5200 כרטיס חלש במיוחד , ואני רוצה לקנות כרטיס סביר , זול , כי גם המחשב שלי לא הכי חזק ... אז אני גם ככה הולך לקנות מחשב חדש עוד שנה בערך אז אני לא רוצה להשקיע כסף על כרטיס חדש . בקיצור ראיתי בKSP במציאון את ה9600Pro ב-250 שקל ורציתי לדעת עד כמה שווה לקנות אותו ועד כמה גדול הפער בין ה FX5200 לבין ה9600PRO
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף החלפתי את Radeon 9800PRO הגוסס בHD3650. לפני ההחלפה היסרתי את הדרייברים הישנים וכיביתי תמחשב לצורך ההחלפה. הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של (ATI (3600 Series ובעת ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שההתקנה לא מזהה את החומרה המתאימה וההתקנה מתבטלת נאלצתי להתקין דרייברים יחסית ישנים מדיסק ההתקנה. למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים המעודכנים מהאתר של ATI ? תודה.. עריכה אני גם לא בטוח שהדרייברים מהדיסק הותקנו כמו שצריך. האם יש דרך לוודא תקינות הכרטיס? (חוץ מלנסות להפעיל משחק)
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
הנני פונה אליכם בבקשה למצוא לי כרטיס מסך - לגיימינג(משחקים כבדים) + ספק כוח במחיר כולל של עד 1000 ש''ח חנויות : אזור גבעתיים-רמת גן-ת''א חריגה : עד 100 שקל מערכת : Q6600 4gbזיכרון לוח אם G35 מעדיף nvidia בגלל חוסר ניסיון עם ATI ..
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד ואני רוצה שיריץ משחקים לא בגרפיקה מטורפת אלה רק שיהיה אפשר לשחק כמו בן אדם איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600 GO או 1600 באיזה רמה הם לאומת 1600 וה 7600 השולחניים ואם הם יכלו להריצ משחקים כמו C&C TW ו oblivion
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם כרטיס כמו 4850 או 9800GTX+ מתאים למסך SAMSUNG T240 ?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
גירסה חדשה של דריברים הגיעו! 7.1! להורדה : http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html הנה רק חלק מהשיפורים: עוד 2 דקות הם אצלי!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה מסך CRT 17 או 19 אינטצ' של LG למשחקים המסך הכי טוב שיש מהו?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איזה מסך קצת יותר זול מהF700P אבל מסספק (ומראה) תמורה מצויינת ? אני מדבר על מסך אמין וטוב; שנמצא בין 763MB לבין F700P... תודה!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום..אני מתכנן על ה2408WFP...יש לי כבר פלזמה אז לא נראה לי הגיוני להחליף לLCD גדולה עכשיו השאלה שלי זה - מה הכרטיס מסך הכי זול שיריץ לי משחקים בצורה טובה על הרזוולוציה הזאת? המקסימום שאני יכול לחרוג עליו זה 8800GT..יספיק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הכרטיס GeForce 6600GT AGP X8 שנסקר כאן: http://hwzone.co.il/reviews.php?file=alb6600agp יתאים ללוח אם ASUS P4S533-VM שתומך בAGP X4: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01 ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מלא - כולל מסך. נשארו לי 1500 ש"ח עבור כרטיס מסך ומסך 17 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות מתמטיות כבדות אבל גם למשחקים (בקטנה). אני אשמח לקבל עצות .... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג 730B פנטיום 4, 3 ג"יגה הרץ ג"יגה זיכרון פנימי (512*2)DDR2 אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חדשים בצורה חזקה סגנון ג"יפורס GTX+ בבקשה תמליצו לי על כרטיס שירוץ אצלי חזק. יש לי היום ג"יפורס 7300GT תקציב 500-800 ש"ח. אני מודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל ווידאו על שני המסכים בHorizontal span, וזה לא עובד. המסך שבו נמצא רוב החלון הוא המסך שבוא הסרט עובד (אם אני עושה Full screen אני פשוט רואה חצי מהווידאו...). זה לא קשור לנגן, ניסיתי איזה חמישה. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. אבא שלי יכול להדפיס לי בעבודה שלו פוסטר גדול, הוא עובד בבית דפוס ואני רוצה שהוא ידפיס לי פוסטר בגודל של קיר שלם! משהו בסביבות 3X5 מטר. עכשיו אני מחפש איפה שהוא תמונות, גרפיקות, ובכלל קבצים של גרפיקה כל שהיא באיכות מאד גבוהה. איפה אני יכול למצוא דבר כזה? אני לא סגור לגמרי על האיכות, כאשר הרעיון הוא שכמה שיותר הרי זה משובח! הכוונה היא לתמונות נוף למיניהן, פרסומות, כרזות כל דבר תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע במה לבחור : א. 8800GT ב. HD3850 / HD3870 ג. 9600GT כל הדגמים הם 512MB זיכרון (לא מוכן לקחת 256). יש לי מסך - Acer AL1916W רזולוציה מקסימלית - 1440x900. הכרטיס הוא בשביל משחקים כמו Unreal 3, Crysis, COD4, וכו' .. רוצה לשחק חלק ב - 1024x768. מה אתם ממליצים לי ?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://www.abtouch.com/1911.asp
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-