עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asichen,

היי אחים יש לי תקציב עד 700 שח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מצויין שיתמוך לי טוב מאוד במשחקים לעןד הרבה זמן.... לא כמו ה mx.... אם תוכלו לתת לי לינק לראות את המחיר.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  2. בפורום פה אומרים שהX600 XT מתאים רק לPCI - E. אם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI - E, הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן... ;D

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום . המפרט שלי נמצא בצד . אני לא כזה גיימר ומשחק בדרך כלל רק בכמה משחקי רשת . שיחקתי עם המחשב הזה הזה בCOD4 בהגדרות נמוכות-בינוניות די חלק אבל COD5 בקושי זחל עליו . אז אני בכלל לא מצפה שהCOD החדש יעבוד על המחשב . יש טעם לשדרג כרטיס מסך ? אם אני ישדר לאיזה כרטיס אז המחשב יצליח להריץ את המשחקים החדשים במדיום ? ואני יוכל לשחק נורמלי בCOD החדש ובBF החדש שאמור לצאת ? תודה מראש.

4. Started by madror,

הייתי מעוניין לדעת על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים ברמת הכניסה , עד 400-450 שקל ? GeForce 8500GT 512MB VS Radeon HD3650 . הראדון חדש יותר לעומת ה גיפורס שותיק ובעל קבלות. מתכנן על משחקים ברמת רזולציה בסיסית , מחשב AMD 4200 . אשמח להמצלה לכאן או לכאן , או כל דבר אחר. תודה מראש, דרור.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. Started by neshro,

שלום לכולם, יש לי מארז AeroCool M-40 והוא תואם Micro ATX. הלוח אם שלי זה Asus m3a78-emh HDMI. הלוח אם מגיע עם כרטיס מסך עם הצ'יפ של 780g החדש של ATI. אך משחק אחד ב C&C החדש הוכיח לי שזה לא מספיק... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט לעיל.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. אחרי חיבור של הטלווזית LCD במקביל למסך LCD הרגיל (המסך בDVI, הטלוויזיה בVGA) במצב Clone, כשאני פותח ווידאו הוא מוצג רק במסך אחד (המסך של המחשב), ולא בטלוויזיה. איך אפשר לסדר את זה, ולראות ווידאו בשניהם במקביל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by smulikon,

יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by idan1836,

שלום .. קניתי כ. מסך (BULK) וקיבלתי אותו ללא קופסא! הכרטיס הוא רדאון 9600 פרו. איך אני ידע שבאמת קיבלתי אותו??? בהגדרות רשום 9600 SERIES. עזרה בבקשה!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by Mr_Kevin,

לאחרונה קניתי HD4550 לאחר שהGeforce 8500 הישן נשרף. מפרט:Intel Core 2 Duo E8400 3GHz מסך 22 KDF ספק אין לי מושג. לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 אם יש צוור בקבוק OC למעבד יעזור?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. דיברתי קצת וראיתי ב ORB שהכרטיס יכול להוציא 6K 7K בסטוק ב 3DMARK06 אני מצליח לגרד רק את ה 4700 בקושי, השאלה אם אתם נתקלתם בבעיה כזאת או שיש לכם כבר ביצועים כאלה..? (מצד ימין שלכם המפרט עם הבנצ'ים)

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by bora8,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב G210 או G9500GT מה יותר טוב למשחקים וסרטים?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אין עוד כרטיסים אחרים....זה האפשרויות.... מה יותר טוב?? ה85GT או 76GT... ואם יש איזהשהי השוואה אז תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by Adirz0,

שלום חברי הפורום . יש לי את הכרטיס מסך הבא: C3D Radeon X1800XT 512MB עכשיו רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים מהמחשב לטלוזיה . סבבה , קניתי כבל RCA ל- RCA כמו שאמרו לי , וכבל של סאונד , חיברתי הכל עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך , ומצאתי את הערוץ בטלוזיה . הבעיה היא , ששומעים , אבל לא רואים . אני מתכוון , שאם אני שם שיר במחשב , אני שומע אותו בטלויזיה , אבל לא רואה כלום (כי לא הגדרתי כלום!) ואני לא יודע איך להגיר את זה . הלכתי ל- CATALYST Control Center , ושם הלכתי ל- Displays Manager . ואני רואה שזה מזהה טלויזיה , אבל הבעיה היא , כשאני רוצה "להזיז" את האייקון של הטלויזיה , אי אפשר! וכשאני עושה Enable למסך 2 , זה עושה מן ריענון למסך , אבל זה בעצם לא עושה כלום! הנה תמ…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by segevgabay,

אני לא יודע מזה אבל זה התחיל לפני כמה ימים! פתאום אני עובד על המחשב והמסך ניהיה שחור לכמה שניות ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=zljm2djzqkyf.jpg זה קורה פעם בכמה דקות.. מה זה יכול להיות? דרך אגב, ניסתי לעדכן דרייברים ואפילו עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר.. מה עושים?

15. אני רוצה לקנות כרטיס מסך כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות ( שרוב הסיכויים יתמוך ב- PCI Express ), ראיתי באתר זיגזג 2000 את Gigabyte 6600 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Bulk במחיר 722.... בעוד שכרטיסים של 6600GT עם 128 מגה עולים בסביבות האלף. השאלה היא אם עדיף דגם חדש יותר עם פחות זכרון או דגם ישן עם פי 2 זכרון... ובנוסף לתשובתכם אשמח לדעת איזה יצרן כרטיס אתם ממליצים... תודה...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שלום יש לי כרטיס מסך 7950 gt וטלויזיה סמסונג a 451 32 אינטש הבעייה שלי היא אני מחבר את הלוטיזיה עם כבל dvi- hdmi ואני רואה את המסך מחשב אבל לא את כולו לומר ההתחל קצת למעלה והחלון למעלה קצת עולה,כאילו לא כל התמונה נכנסת לפריים של הטלויזיה,שיחקתי עם כל הרזולוציות זה לא עוזר....איך מסדרים את זה שאני אראה את כל המסך???

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by g1zey,

יש לי עכשיו Asus FX 5200 כרטיס חלש במיוחד , ואני רוצה לקנות כרטיס סביר , זול , כי גם המחשב שלי לא הכי חזק ... אז אני גם ככה הולך לקנות מחשב חדש עוד שנה בערך אז אני לא רוצה להשקיע כסף על כרטיס חדש . בקיצור ראיתי בKSP במציאון את ה9600Pro ב-250 שקל ורציתי לדעת עד כמה שווה לקנות אותו ועד כמה גדול הפער בין ה FX5200 לבין ה9600PRO

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by yud alaf 6,

האם הכרטיס fx 7300 512 mb tc עונה על הצריכם של גיימר מתחיל (בלי שאיפות...) והאם הוא שווה 350 שקל??

19. שאלה בכותרת...תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by Kirma,

למישהו יש מושג איך שולטים במאווררים של ה TwinFrozr III אני לא מדבר דרך AfterBurner של MSI אלא דרך הפרופילים שמגיעים עם הכרטים לטענת MSI מקור: http://www.msi.com/product/vga/R6950-Twin-Frozr-III-Power-Edition-OC.html#/?div=Overview

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by adamginz,

התוצאת שלי היית 1500 נקודות... איך זה? האם יש דרך להשיג serial טוב כי זה לא נותן לי לפעול באינטרנט!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. יש לי אחת שהגיע עם הכרטיס טלויזיה אבל לא ממש נוחה למשל אי אפשר להשתיק רק את הטלויזיה ולשמוע משהו אחר , דברים קטנים אבל זה לא נוח... תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. קניתי לפני כמה חודשים נייד של hp מחו"ל וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה חיצוני שמתחבר לנייד דרך כניסה מיוחדת. קוראים לכרטיס HP Expresscard Hybrid ATSC/NTSC TV Tuner w/Remote & Receiver for Windows Vista וברצוני לדעת אם ניתן לחבר אותו ל"יס" ולצפות בטלויזיה דרך המחשב סוף סוף. אני חושד שצריך אולי כמה כבלים שלא קיבלתי אותם עם המחשב. זהו מפרט המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00892544&lc=en&cc=il&dlc=he&product=3370377&os=2093&rule=35785〈=he ולבסוף אני רוצה להגיד תודה לכל מי שיעזור לי לשפוך אור על העיניין הזה.

24. Started by CyberGod,

שלום , בגלל אופציה שיש לי עכשיו למכור את הכרטיס מסך הקיים שלי במחיר טוב החלטתי לשדרג , הייתה לי הזדמנות היום להביא הביתה כרטיס gecube 9800pro 128mb , התקנתי אותו בזריזות ורצתי להפעיל את FARCRY ,חיכתה לי אכזבה גדולה. כשהעלתי את הגרפיקה למקסימות המשחק לא זז עד כדי כך שאי אפשר היה לשחק , ניסיתי בעוד כמה משחקים בהבעיה חזרה על עצמה . אחרי שקראתי פה בפורום איזה ת'רד שאנשים דיברו על התוצאות שלהם עם כרטיסים שונים ב3DMARK החלטתי לנסות ולראות לאיזה תוצאות אני מגיע . התוצאות הם נוראיות לפחות בהשוואה לתוצאות של אנשים מהפורום פה , המפרט שלי הוא כזה : לוח - asus p4p800 deluxe זיכרון - kingston 256X2 400MHz מעבד - pentium 4 3.0GHzc fsb 800MHz HT HD - seagate 120GB SATA 7200 8mb כרטיס…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים