כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
האם יש חברות שהפסיקו לייצר כרטיסי ראדיון 9800 פרו עם 256bit (אני לא מדבר על MB אלא על bit)? וגם מה דעתכם על: Sapphire 9600 XT 256MB 256 bit DVI ועל: MSI 9800 Pro 128 MB DVI
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך - Radeon 9600 במחשב שלי למשהו יותר טוב. הנה המערכת שלי: Intel Pentium 4, 3000 MHz Motherboard Name ASRock P4S55FX2 (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) windows xp אני מעוניין כי הכרטיס מסך יריץ לי משחקים חדשים כמו UT3, FrontLines - Fuel Of War וTF2 על מדיום ורזולוציה של 1280x1024 אני מעוניין להוציא 400-600. איזה כרטיסים מתאימים לי? יש אפשרות בכלל לדבר כזה בלי לשדרג את כל המערכת? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ???? טוב, מחוסר ענין לציבור העברתי את ההודעה לפורום תוכנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189625.msg1648344#msg1648344
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לבחור. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1500 שקל,אפשר לחרוג קצת... אני חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte FX7900GS PCI-e 256Mb Retail Video Card Sapphire Radeon X1900GT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB עכשיו אני לא בטוח לגבי החברות של הכרטיסים אם הם בסדר אם לא תמליצו לי על אחרות. דבר שני אני לא יודע איזה מבניהם עדיף יותר. דבר שלישי אם אתם ממליצים על משהו שלא רשמתי פה והוא בערך בתקציב שלי אז תרשמו בבקשה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני לא כל כך מעודכן בזמן האחרון בכל הנוגע לחומרה וכל זה (בלשון המעטה) ובמיוחד בקטע של כרטיסי מסך, אבל ממבט קצר על הת'רדים באזור אני משום מה רואה מן תופעה שכזו שמחייבת התאמה של כרטיסי מסך מסויימים לסוג המסך שישנו. למה בעצם? אם יש לי מסך 17" CRT למה שלא אוכל להשתמש באיזה כרטיס מסך מהשוק הגבוהה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני רואה את המחשב על הטלוויזה ואת כל הפעולות וגם סאונד אבל שאני שם סרט אני רק שומע ולא רואה את הסרט במחשב הכל עובד רואים ושומעים והכל בסדר רק לא רואים את הסרט בטלוויזה הכרטיס ATI רדיון 9550 תודה לעוזרים (ואם אני לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותי תודה )
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תראו בקרוב אני הולך לקנות מחב חדש והחלטתי שאני רוצה לשים כרטיס מסך 8800 GT או GTS.אני לא יודע מה עדיף לי.אני רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של קרייסיס.יש לי כמה התלבטויות:או 8800GT GTB 512 של לידטק,או 8800 GTS של GIGABYTE או שאחד מהרגילים של 8800 יש עם קירור זלמן ויש עוד אחד רגיל האם עדיף GTS של GIGABYTE?הוא טוב למשחקים כמו קרייסיס?או שעדיף ה8800GT GTB 512(שהבנתי שהוא מגיע עם OC). תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קודם כול הסרתי את הדרייברים הישנים של הכרטיס,כי אמרו לי להחליף דרייבר, אז הסרתי את הדרייבר של ATI ואח"כ השתמשתי ב DRIVER SWEEPER ומחקתי את הדרייבר בכלל....התקנתי עכשיו הכל הלך חלק,ואז הור דרש ריבוט,הויסטה נתקע על המסך של "SUTTING DOWN" אז ראיתי שלא זז כבר 10 דקות,אז עשיתי ריסט ידני...המחשב עלה ואז נתן לי את ההודעה הזו: Imageshack - 30620129.jpg לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין את הדרייבר, הוא נתן לי באמצע ההתקנה את השגיאה הזו: Imageshack - 96538277.jpg מה לעשות???? זה דחוף ניסיתי סתם להפעיל סרט HD פתאום המחשב קרס....עזרה ! :s05: בסוף ההתקנה הוא גם נתן לי דו"ח,הנה: Catalyst™ Install Manager Installation Report 02/05/10 16:15:32 Hardware information NameATI Radeon Graphics Proc…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
נתחיל מהתחלה.. שהיה לי xp הכל היה בסדר.. במשחקים המשחק היה על מסך מלא נימתח לרוחב המסך.. לאחר מעבר לויסטה שניכנסים למשחק לדוגמה nfsu2.. המשחק ניראה כיאלו הוא במסך מרובע ויש שתי פסים שחורים בצד.. למישהו יש פיתרון לזה שגם בויסטה המשחקים יעבודו על מסך מתוך..?? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מספר דברים? מהיא טמפרטורת העבודה המקסימלית המותרת ל- HD4870X2? האם יש דרכים לקרר את הכרטיס מסך? האם עדיף לעבוד עם המארז פתוח לגמרי? האם יש WINDOW GADGET שמודד טמפרטורה ונמצא כל הזמן על ה- DESKTOP? הכרטיס שלי מתחמם ומתקלקל לעיתים קרובות (פעמיים ב- 4 חודשים האחרונות).. למזלי יש לי עוד חצי שנה אחריות (מתוך 3 שנים)...
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קראתי את מה שרשם raul וזה מאד יפה ומסודר איך שהוא רשם את זה אבל לא מובן לי מה שהוא רשם על ה7600gs הנה> ------------------------------------------------------------------------- NVIDIA GeForce 7600GS כרטיס לגיימר הממוצע הרוצה להנות ממשחק חלק על הגדרות גראפיות גבוהות, הכרטיס המשתלם והמומלץ ביותר בקטגוריה! למי שיכול להוסיף עוד קצת לתקציב, מומלץ מאוד לקחת GF6800 ------------------------------------------------------------------------ 6800.. לאיזה כרטיס הוא מתכון שהוא יותר טוב מה 7600 gs אני למשל יש לי כרגע 6800 xt הנקרא xt . מזה הכרטיס מסך הזה 6800 ללא שם שהוא כזה חזק?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום ברשותי יש את המסך הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378204 ורציתי לשאול מה הכרטיס המקסימלי שהמסך הזה יכול ינצל? אני עוד מעט קונה מחשב חדש ולא רוצה סתם לזרוק כסף על כרטיס מסך שהמסך לא ינצל אותו.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חיברתי את הטלווזיה למחשב הלכתי לכרטיס מסך באפשרויות ועשיתי לו Extention mode הכל טוב ויפה...אני סוגר עכשיו אני בא לכבות את זה ואני רואה שהלשונית שאיפה בוחרים איזה מצב זה יהיה לא שם יותר. למי יש מושג מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני ישמח אם תעשה מדריך לקניית 17 אינצ כמו שפעם היה את המדריך לקניית מסך 19 אינצ
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
הוא של POWERCOLOR מה אתם חושבים עליו.. הוא בסדר? אני רוצה לשחק ב BIOSHOCK הוא יריץ אותו טוב? ואיזה כרטיס יותר טוב: זה או 8600GT תודה
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט:
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיות ממש חמורות של התחממות עם ה- Connect3D Radeon X1800XT שלי. אפילו בעבודה בווינדוס הוא על 90 מעלות לפי הקונטרול-פאנל. במשחקים (Assassin Creed וגם RainbowSix החדש) המעלות מגיעות ל- 110 במצבים לא עמוסים בסתם מקומות ואני מאמין שהטמפ' מגיעה ל 120+ בקטעים עמוסים. לרוב קופצת לי הודעה http://img361.imageshack.us/img361/335/dasgf1.jpg ניקיתי את המארז די יסודי שבוע שעבר והשתמשתי גם בספריי אוויר. המארז הוא sunbeam transformer. איך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי ש 100+ מעלות זה כבר מסוכן לכרטיס לא? -המאוורר עובד -ניקיתי את המארז ממש שבוע שעבר די יסודי...
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כמה אני אמור לקבל בבדיקה של המשחקים ( game tast ) שיש שם תשלושת משחקים..
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום ראיתי באיזה מפרט של מחבר שלי כרטיס מסך MX6600 אז רציתי לדעת אם הוא פחות או יותר טוב מ-6600 רגיל
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה מכם, רגע לפני שאני רוכש כרטיס מסך למחשב שלי מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם - ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון - DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value היעד שלי הוא בעיקר צפיה בסרטי HD ומעט מאוד משחקים (אולי FIFA 2010) יעבוד על סמסונג T220P 22 ועל LG LCD 32 מתלבט בין שלושת הדגמים הללו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7724 http://www.skypc.co.il/sg_product~GVN210D3~8~0.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2805_3321&products_id=26180 חוץ מזה אני לא מעוניין בדגמים אחרים, אשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מאלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים ברמת הכניסה , עד 400-450 שקל ? GeForce 8500GT 512MB VS Radeon HD3650 . הראדון חדש יותר לעומת ה גיפורס שותיק ובעל קבלות. מתכנן על משחקים ברמת רזולציה בסיסית , מחשב AMD 4200 . אשמח להמצלה לכאן או לכאן , או כל דבר אחר. תודה מראש, דרור.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מדובר בדרייבר חצי-רשמי ששימש את הדוכן של נוידיה בתערוכת קומפיוטקס האחרונה, וכנראה ילווה את השקת ה-G70 בעוד שבועיים. הביקורות משבחות ברובן. 77.13 נמצא יציב יותר מכל דרייבר בטא נכון להיום, הוריד טמפ' בשיעור של עד 5 מעלות, שיפר את איכות התמונה בכל יישום גרפי ואת קצב הפריימים ברוב המשחקים. אצלי, נכון לעכשיו, מדובר בשיפור של 101 נק' ב3Dmark05 קישור להורדת הדרייבר: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1087 קישור לת'רד בGuru3d: http://forums.guru3d.com/showthread.php?&threadid=139769&perpage=10&highlight=&pagenumber=1
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-