עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amirw6,

שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס של MSI ובוא הוא שונה מאחרים האם הוא מומלץ והאם יש הבדל גדול בינו לבין אותו כרטיס מחברה שונה ואם כן כמה זה ישפיע? תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by sky1sky10,

מדובר בכרטיס מסך geforce GT425M למחשב נייד עם מעבד I3 וזיכרון 4GB 1. האם כרטיס המסך יכול להריץ משחקים למשל GTA 4 ברזולוציה בינונית? 2. האם יהיה אפשרי להריץ ללא בעיות תוכנות רינדור כגון פינקל סטודיו? תודה

3. שלום. קניתי כרטיס מסך Gainward GF4 Ti4600 750 XP, והסתבר לי שהוא לא Golden Sample (להלן- "המוזהב") כמו שחשבתי. הסתכלתי באתר של Gainward, וראיתי שבעצם לשני הכרטיסים מפרטים טכניים זהים. ההבדל היחיד הוא שבמוזהב הם מקפידים לבחור מעבד גרפי מובחר וזכרונות הכי טובים, או איזה קשקוש כזה. בתכלס, אין הבדל בביצועים, נכון ? אני לא מתכוון להמהיר אותו, אז אין צורך לומר שהמוזהב יהיה יותר יציב ב-o/c. הקירור שיש בכרטיס הרגיל יספיק. אז יש הבדלים בין הכרטיסים ? מה אתם אומרים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  4. כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. Started by FresH-MeaT,

שלום כרגע יש לי את המערכת שצירפתי בתמונה עם ספק שגם אותו צירפתי בתמונה מערכת בת יותר מ3 שנים כמה שאלות: 1- כרטיס מסך טוב שיריץ מושלם את BF3 על מקסימום עד מחיר של 1000 שקל 2- האם יהיה אפשר לשדרג רק כרטיס מסך ללא צורך בשידרוגים אחרים למערכת כדי להפעיל את המשחק כמו שצריך בשביל שלא יווצר צוואר בקבוק? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by tomerco,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לתושבת agp עד 800 שקל שיריץ משחקים סבבה יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.50 ואני לא הולך לשדרג אותו כעת אז תתחשבו גם בזה תודה מראש tomerco

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת מה עדיף לעשות במחשב שלי SLI עם כרטיס שיש ברשותי כבר GTX 470 O.C לבין כרטיס חדש לגמרי כמו GTX 580 שימוש: גרפיקה,משחקים,סרטים דגש על גרפיקה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  8. היי, שמתי לב שכשאני גולש בכרום, הטמפ' של הכרטיס עולה בצורה די מפתיעה מ42~43 מעלות ל50 (ושם הוא נתקע) בעלייה די חדה יש לומר. גם אצלכם זה ככה?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  9. שלום רב. יש לי כרטיס מסך של חברת CLUB3D, 9600GT OC - http://www.club3d.nl/index.php/download/pdf/CGNX_G962DDO.pdf ויש לי כרגע מסך 20" LCD ברזולוציה 1600X1200 טבעית שמחובר לאחד מחיבורי ה-DVI. האם אוכל לחבר מסך שני 24" LCD ברזולוציה 1920X1200 לחיבור DVI השני, או שהכרטיס לא יעמוד בזה? יש לי ספק כוח של 620W של קרוסייר. המסכים לא לשימוש למשחקים עתירי גרפיקה, אלא לחיבור לעבודה שוטפת באינטרנט, בתוכנות האופיס, ופוטושופ ומשחקים קטנים שאפשר להוריד מאתרים כמו REFLEXIVE ו-BIGFISH או פאזלים.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by 54321,

לפני שבועיים קניתי את ה9600xt של sapphire לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להיות ככה http://www.pc-shop-waf.de/pc-shop-waf/ebay/Grafikkarte/9600xt256.jpg אבל מה שיש לי נראה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20030416/radeon_9600-01.html כמו ה 9600pro יכול להיות שעבדו עליי?

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  11. צינורות עיבוד פיקסל וורטקס? ועשיתי חיפוש לא מצאתי

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by polaris_,

שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. Started by pink_eye,

אני מתכוון לקנות מסך חדש ובינתיים שני המסכים האלה עושים עליי רושם טוב מבחינת המחיר שלהם והביצועים שלהם. אודה לכם אם תאמרו לי מה דעתכם, איזה מסך עדיף? .FLATRON 17 795 FT או 17'' VIEWSONIC G75F המחיר של שניהם הוא בסביבות ה 1250 ש"ח. אם אתם חושבים שיש מסך יותר טוב במחיר דומה, אל תתביישו לציין אותו. תודה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  14. Started by rtr,

http://www.pcisig.com/news_room/news/press_releases/2004_12_15/ למה ??

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. Started by TARON,

מזה VIVO ואיך אני יודע עם הכרטיס שלי תומך בזה ישלי X550 של סאפירי רשום שהוא תומך ומה אני יוכל לעשות עם ה VIVO הזה מזה נותן עכשיו מזה "אול אין וונדר" של ATI מזה ?ואיך אני יודע עם הכרטיס שלי תומך בזה?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  16. אמצע השוק מקבל כרטיס מסך חדש - Radeon RX 7600 של AMD. עם תג מחיר שקיבל שינוי בהול רק יממה לפני הביקורת - האם הגיע הזמן לשדרג מהחומרה הקיימת? בדקנולכתבה

17. Started by Ido.K,

משתלם לי לקנות את המסך הזה מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by shloosh,

איזה יותר טוב ואם למישהו יש ביקורת שיכתוב פה לינק ,תודה!!!

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  19. המפרט נמצא במפרט שלי.. אני רוצה כרטיס מסך חדש AGP שיהיה הכי מתאים למערכת וינצל אותה במלואה... רציתי 9800 PRO אבל אני רואה שה6600GT פשוט טוב יותר... מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by alex28,

שלום חברים מישהו רוצה למכור לי את כרטיס מסך 6770 של ‏Sapphire ב450 ש"ח 1. כרטיס שווה את מחיר? 2. אך כרטיס עצמו הוא טוב? הוא יריץ את משחקים חדשים באיכות טוב?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by game kILLer,

איפה בארץ אפשר לקנות את הכרטיס(לא משנה החברה ATI HERC GIGA) בפחות מ 1300ש"ח תודה צרפו לינקים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by leav,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שתומך בAGP 2X וגם שיש לו יכולת להציג דסקטופ נוסף (כלומר עוד שטח מסך - לא העתק של המסך המקורי). אין צורך ב- DVI - לשניהם יש רק VGA. רצוי גם יכולת משחקיות בסיסית אבל לא חובה בכלל. (זה פנטיום 3) תודה רבה! -ליאב

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  23. אני מצרף תמונה של דרייבר NVIDIA הגדרות תמונת וידאו 1. מה זה שיפור קצוות ? שאני מפעיל את זה באינטרנט או סרטים לא רואה שום שינוי , למה זה טוב ? 2. ביטול סריקה לסירוגין גם לא רואה שום שינוי או מבין מה זה ? 3. שיפור וידאו RTX כתוב לא פעיל - למה לא פעיל ? איך מפעילים את זה ? למטה הבאתי את התיאור של זה בעברית

24. Started by SnirCha,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ב800 שקל גג. המחשב שלו הוא כזה... ספק: Hex 500TD-TF לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: intel Q9550 זכרונות: 2GBx2 OCZ Reaper Edition DDR II 1066 הארד דיסק: 500GB SEAGATE ברקודה... בעיקר למשחקים, מישו יכול לעזור? :]

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  25. בביקורת ביצועים זאת לקחנו את GeForce RTX 5060 Ti 16GB של MSI ובדקנו אותו מול ביצועי הדורות הקודמים - האם זאת האופציה הטובה לאלו שמחפשים את האמצע ההגיוני?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.