עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 54321,

לפני שבועיים קניתי את ה9600xt של sapphire לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להיות ככה http://www.pc-shop-waf.de/pc-shop-waf/ebay/Grafikkarte/9600xt256.jpg אבל מה שיש לי נראה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20030416/radeon_9600-01.html כמו ה 9600pro יכול להיות שעבדו עליי?

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  2. צינורות עיבוד פיקסל וורטקס? ועשיתי חיפוש לא מצאתי

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by polaris_,

שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. Started by pink_eye,

אני מתכוון לקנות מסך חדש ובינתיים שני המסכים האלה עושים עליי רושם טוב מבחינת המחיר שלהם והביצועים שלהם. אודה לכם אם תאמרו לי מה דעתכם, איזה מסך עדיף? .FLATRON 17 795 FT או 17'' VIEWSONIC G75F המחיר של שניהם הוא בסביבות ה 1250 ש"ח. אם אתם חושבים שיש מסך יותר טוב במחיר דומה, אל תתביישו לציין אותו. תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  5. Started by rtr,

http://www.pcisig.com/news_room/news/press_releases/2004_12_15/ למה ??

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by TARON,

מזה VIVO ואיך אני יודע עם הכרטיס שלי תומך בזה ישלי X550 של סאפירי רשום שהוא תומך ומה אני יוכל לעשות עם ה VIVO הזה מזה נותן עכשיו מזה "אול אין וונדר" של ATI מזה ?ואיך אני יודע עם הכרטיס שלי תומך בזה?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  7. אמצע השוק מקבל כרטיס מסך חדש - Radeon RX 7600 של AMD. עם תג מחיר שקיבל שינוי בהול רק יממה לפני הביקורת - האם הגיע הזמן לשדרג מהחומרה הקיימת? בדקנולכתבה

8. Started by Ido.K,

משתלם לי לקנות את המסך הזה מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by shloosh,

איזה יותר טוב ואם למישהו יש ביקורת שיכתוב פה לינק ,תודה!!!

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  10. המפרט נמצא במפרט שלי.. אני רוצה כרטיס מסך חדש AGP שיהיה הכי מתאים למערכת וינצל אותה במלואה... רציתי 9800 PRO אבל אני רואה שה6600GT פשוט טוב יותר... מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by alex28,

שלום חברים מישהו רוצה למכור לי את כרטיס מסך 6770 של ‏Sapphire ב450 ש"ח 1. כרטיס שווה את מחיר? 2. אך כרטיס עצמו הוא טוב? הוא יריץ את משחקים חדשים באיכות טוב?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by game kILLer,

איפה בארץ אפשר לקנות את הכרטיס(לא משנה החברה ATI HERC GIGA) בפחות מ 1300ש"ח תודה צרפו לינקים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by leav,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שתומך בAGP 2X וגם שיש לו יכולת להציג דסקטופ נוסף (כלומר עוד שטח מסך - לא העתק של המסך המקורי). אין צורך ב- DVI - לשניהם יש רק VGA. רצוי גם יכולת משחקיות בסיסית אבל לא חובה בכלל. (זה פנטיום 3) תודה רבה! -ליאב

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  14. אני מצרף תמונה של דרייבר NVIDIA הגדרות תמונת וידאו 1. מה זה שיפור קצוות ? שאני מפעיל את זה באינטרנט או סרטים לא רואה שום שינוי , למה זה טוב ? 2. ביטול סריקה לסירוגין גם לא רואה שום שינוי או מבין מה זה ? 3. שיפור וידאו RTX כתוב לא פעיל - למה לא פעיל ? איך מפעילים את זה ? למטה הבאתי את התיאור של זה בעברית

15. Started by SnirCha,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ב800 שקל גג. המחשב שלו הוא כזה... ספק: Hex 500TD-TF לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: intel Q9550 זכרונות: 2GBx2 OCZ Reaper Edition DDR II 1066 הארד דיסק: 500GB SEAGATE ברקודה... בעיקר למשחקים, מישו יכול לעזור? :]

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  16. בביקורת ביצועים זאת לקחנו את GeForce RTX 5060 Ti 16GB של MSI ובדקנו אותו מול ביצועי הדורות הקודמים - האם זאת האופציה הטובה לאלו שמחפשים את האמצע ההגיוני?לכתבה

17. Started by ween1,

הי, יש לי כרטיס ASUS RADEON 9600XT VIVO שלא לוכד וידאו (ב DEVICE MANAGER יש סימן קריאה צהוב לי ATI WDM RAGE THEATER VIDEO) והודעת שגיאה: This device cannot start. (Code 10). הכרטיס עבד כשנתיים ללא בעיות עם הדרייברים המקוריים שלו. דברים שניסית לעשות: 1) הסרת הדרייברים והתקנתם מחדש 2) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר מ ATI 3) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר של OMEGA בכל שלב התקנתי גם את ה WDM המתאים לגירסת הדרייבר. כמו כן, להסרת דרייבר ישן השתמשתי ב REG CLEANER מ SAFE MODE וב HP SYSTEM DIAGNOSTICS להסרת "שאריות". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP2. לוח אם: GIGABYTE 81K1100 REV. 2 זכרון: 1.5GB מעבד: INTEL PENTIUM 2.8GHZ הכרטיס נבדק במח…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. אני רואה שבזמן האחרון באתרי ביטורנטים הפרטיים לסרטים נכנסה המדיה החדשה להורדות ה"BLUERAY" הקטע שכל סרט בבלו ריי מתחיל רק מ 15 ג'יגה לסרט ואולם ה HDTV 720P או ה 1080I זה 4-10 ג'יגה השאלה שלי היא מה ההבדל בין האיכות הכי גבוה של HDTV (1080I ל סרט BLUERAY ? נ.ב לכל אילה שעדיין מתלהבים מהאיכות של DVDRIP !!! ממליץ לכם בחום לעבור לסרטי HDTV ! עולם אחר ! אי אפשר לחזור אחורה !!! אתמול יצא לי לראות את אייס אייג' 2 ב 1080I (רזולוצייה של 1900) ונפלתי מהכסא מהאיכות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by X-nOize,

שלום לכולם התחדשתי בכרטיס מסך חדש asus gtx 970 strix יש לי בעיה במשחקים יש מין תקיעות קטנות כאלה ואין לי מושג למה... בכרטיס הקודם הכל רץ חלק. asus gtx 670

20. Started by lmlm,

כמו שזה נראה המחליף של 800GTO לא מאכזב ונותן לנו אפשרות להפוך אותו ל 1800XL כמו ש X800GTO הופך ל 800XTPE. 90% שיצליח עוד מידע ומקורות פה : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95269 מה כדאי עכשיו 7600GT או 1800GTO? ;D

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by miki03,

שלום לכם להמון כאן יש כרטיסי מסך מפוצצים, אז מעניין אם איזה מסך אתם עובדים, אז יאללה תצביעו לי אישית יש 17" של מאג דגם 770PF

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום, עד כמה שאני הבנתי, 7950 עדיין לא יצא בכלל... איך הגיוני שהוא כבר נמכר בארץ ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8941

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם צירפתי תמונה של המפרט של המחשב יש לי העדפה לNvidia, יש לי חבר עם כרטיס יחסית חדש 5970 של AMD והוא אומר שיש לו מלא בעיות עם דרייברים. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  24. 256 או 512 זכרון... שימושים: סרטים + מעט משחקים. שאלה נוספת - האם 512 זכרון בכ. חיצוני משתווה ל512 בכרטיס מובנה על לוח אם? תודההההההה

• 5 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.