עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Black Knight,

שלום, יש לי מסך של AOC מדגם: Monitor Name: AOC Spectrum 7Klr A Monitor ID: AOCB800 הוא שווה משהו היום? אתם צריכים עוד מידע? נקנה לפני כשנתיים וחצי. איך הוא למשחקים?

2. : פעם חשבתי שזה בגלל הכוח של מעבדים אבל היום נראה כאילו אפשר שדברים יראו אמיתיים יותר (דום 3 הוא מין חצי הוכחה הכל נראה אמיתי אבל אפשר לראות שזה מחשב...) גם הדורות הבאים הולכים בכיוון הזה -סקרין שוטס של אנריל 3 נראים ממש טוב אבל עדיין אף אחד לא יטעה לחשוב שזה אמיתי האם זה עדיין עניין של כוח עיבוד?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by HellBoY,

שלום, הורדתי את 3DMARK05 ושאני אני מנסה להריץ אותו מתקבלת לי ההודעת שגיאה הבאה: idirect3ddevice9::createpixelshader failed:invalid call(d3derr_invalidcall מזה אומר ואיך אפשר לתקן את זה??? בתודה HellBoY

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קניתי כרטיס מסך gigabyte ardeon 9550 128mb עם 64bit ככה רשום על הקופסה קניתי מksp עכשיו אני רוצה לדעת עם לשנות משהו במאפיניים ואין לי מושג מה לעשות ואיך כשקניתי את הכרטיס התקנתי את הדרברים והתחלתי לשחק

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by HellBoY,

מחפש 3DMark2005 אם למישו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד שיביא לפה לינק בתודה HellBoY

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by sn388,

שלום לכולם! קראתי את הדיון על מסכי CRT לכל תקציב ושימוש, אך עדיין יש לי התלבטות קלה. אני מעוניין לקנות מסך חדש ומתקשה להחליט בין מסכי ה- ''17 הבאים: MAG 796FD2 LG F700P Viewsonic G75F אני מבין ששלושת המסכים שווים פחות או יותר ברמתם, אך אשמח לקבל חוות דעת והמלצות שונות. האם מישהו מכיר אתר שביצע השוואה בין המסכים הנ"ל או פירסם ביקורת עליהם? היכן יש חנות שבה נמצאים שלושת המסכים בתצוגה כך שאפשר יהיה להחליט על סמך העדפה אישית? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  7. הכותרת אמרה את שלה אני מקוה לתשובות זה מאוד חשוב לי אבל אני לא אפרט למה.

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by Nick_Less,

Leadtek / Gainward "Golden Sample" v ההבדל מחירים פשוט זניח,60 שקלים יותר לטובת GAINWARD איזה חברה עדיפה? מבחינת קירור בעיקר

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. למשל עכשיו יש לי GF2MX200 אם אני אחליף אותו לכ. מסך נורמאלי. אז מהירות העבודה של המחשב תשתפר? בלי קשר למשחקים.

10. Started by wow,

יש לי מסך מסוג LG די חדש (חצי שנה בערך) וזה מה שאני מקבל לאחרונה: מה זה בדיוק? האם "הלך" המסך או שזה קשור לאיזשהם הפרעות (מגנטיות?),אגב אין לי ליד המסך שום מכשיר חשמלי אחר.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1823 זאת גרסת בטא, כרגע אני משתמש ב R9600XT עם 256M זיכרון. האם זה משפר משהו?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by g-idan,

מה צריך לעשות בבקשה? יש לו אפקט ירוק כזה תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by Idan-h,

חשבתי על הLG L1710B, יש לו DVI, יחס ניגודיות של 1:450, וזמן תגובה של 16MS. פה ניתן להשיג אותו במחיר מעולה של 2599. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1722,normal_sales שני שחשבתי עליו הוא היונדאי Q17, גם לו DVI, ופנאל סמסונג 12MS. יחס ניגודיות של 1:500.השאלה אם באמת הפסיקו לייבא אותו לארץ. מחירו בערך 2800 שקל. שלישי שיכול להיות הוא ה- IIyama 17 E-431S, שמחירו הוא 2800 גם, יחס של 1:450, 16MS. כולם כמובן עם DVI. 2800 שקל זה הגג שאני יכול להוציא, אז הViewsonic כנראה לא בא בחשבון. *עוד שאלה שיש לי היא עד כמה הDVI משפיע? כי יש לי כרטיס GF4MX, אין בו DVI, האם כדאי לי להחליף אפילו לכרטיס כמו FX5200 עם DVI? או לחכות עד שנרכוש כרטיס חדש? אנשים בבקשה תע…

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  14. שלום לכולם! לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית. קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) . כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים. כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי. את שני הכבלים קניתי אבל התברר…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by NIVTOL,

אם אני יקנה תכרטיס מסך שהמלצתם לי שתומך ברזלוציה של 2056-1800 בערך והמסך שאני מעונין לקנות זה סמסונג 710V LCD שהוא תומך ב1024-1280 האם זה מצדיק לקנות תכרטיס שהמלצתם - האם אני אוכל לנצל את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי על מסך הLCD כי אחד החברים שלי אמר לי שגרפיקה עדיף מסך CRT שתומך ברזולוציות הרבה יותר גבוהות ומתאים לגרפיקה הרבה יותר מLCD ,תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by xgamer,

שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי אל הTV ואני רואה את המסך של המחשב בטלויזיקה הבעיה שלי שאני שם סרט אני לא רואה אותו במסך של ה TV אך במסך של המחשב אני רואה מה יכולה להיות הבעיה? ומהם ההגדרות המומלצות לכוון את הגדרות המסך כדי שיראו הכי טוב שניתן... נ.ב יש לי כרטיס 9700NP

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by DOGMA,

http://service.futuremark.com/counter/counter.jsp לפי חישוב גס יקחו כ10000 שנ' לאפס את הקאונטר הזה שקופץ בתור popup בעליית האתר של פיוט'רמארק.

• 73 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by X1000P,

מאיפה אני מוריד את הדריבר 4.9 החדש... הורדה ישירה אבל בלי קונטרול סנטר הזה.. ושאני מוריד בלי הקונטרול סנטר הזה אז אני צריך למחוק את הדריבר הקודם?ואז להתקין את החדש?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by 111111,

אוקיעד היום הייתי בטוח שאני הולך על המסך הזה (שעלותו היא 1200 שח) אבל בזמן האחרון אני רואה שמקניטים אותו די הרבה (גם בגגל היחס שבין רזולוציה לרענון שלו וגם בגלל מהירות העברת הוידאו שלו (203mhz אני חושב) האם זה נכון? ואם כן האם תוכלו להמליץ לי על מסך 17 אינץ בטווח המחיר שלי תודה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by pooowa,

היי הייתי אמור לקנות בכלל את ה-Q17 הדק של יונדאי, אבל אילוצים הורידו את המחיר ל 1800+- ככה שאני רוצה CRT הכי איכותי שיש. עכשיו רציתי ללכת על הP95+ (או טעיתי באות ) אבל הוא כבר לא בארץ :-\ האופציה האחרת היא ה-959NF של סמסונג, אבל אני די סולד ממנו בגלל מה שאומרים על פסים (למרות הטכנולוגיה היותר מתקדמת), בעיות עם המסך והיבואן ה"לא בשיא"... אחרי שהראשון ירד בגלל אי יבוא והשני אני די מפחד ממנו , נשארתי עם G90F של ויוסוניק שעולה 1600 שקל, אומנם הוא לא דיימנוטרון אבל אין לו 2 פסים והוא די מומלץ מביקורות שקראתי (ואין דיווחים לפי מה שאני יודע על בעיות עם המסך כמו שיש ב-959NF). למישהו יש עוד הצעה למסך עד גג 2000 שקל? האם ה-G90F הוא הבחירה הנכונה למרות שלא תהיה לי אפשרות לראות …

• 220 תגובות
    • 20.3k צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20040928/index.html זאת הביקורת החדשה מהיום!!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by gili222,

שלום שמי גילי וקניתי לא מזמן מצלמה וידאו ואני מעוניין להוריד את הסרטים למחשב אך אני זקוק לכרטיס firewire האם כדאי להחליף את הכרטיס המסך כך שהוא יבוא ביחד עם כל היציאות או לקנות בנפרד כרטיס firewire איזה כרטיס כדאי לקנות, מה נחשב הכי טוב בשוק בתודה גילי

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. אהלן אנשים, אני מחפש כרטיס טלויזיה להמרת סרטי וידאו לפורמט שכמו MPEG II / IV או אחר שיתאים ל DVD PLAYER נתקלתי בפינקל שנראים לי ייקרים מדי בארץ באופן מוגזם בAVER שלא ברור לי אם הם קומפטיביליים ל כרטסי VGA LEADTECK הבנתי שיש איתם קושי בעבודה והתקנה וASUS שיש לו טיונר פיליפס שנחשב לטוב אבל לא ברור אם הוא סטריאו ומה רמת האיכות שלו. אז אני אשמח לשמוע על כל המלצה שהיא. אם אתם משתמשים בכרטיס למטרה דומה מבסוטים ממנו או להיפך , תספרו.... תודה

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by qpalzm,

1) שמתי לב שאצל חלק מהיצרנים גירסת ה-GT מגיעה עם אותו קירור כמו גירסת ה-Ultra. האם זה אומר שבמהירויות סטוק ה-GT יותר קר? והאם זה אומר שלשני הכרטיסים יש פוטנציאל אוברקלוק דומה? 2) איזה סט דרייברים יוציא את מקסימום הביצועים מהכרטיס שלי?

25. חוץ מהוספה של 32 מגהרץ לליבה ו25 לזכרונות (הרי שיפור הזה לא מרגישים בביצועים ואפשר להגיע בקלות עם אוברקלוקינג) אז בעצם מה הסיפור של ה FIREBLADE ?! תודה (:

• 2 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים