עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצנ לקנות את הכרטיס אבל אני צריך מידות כדי שלא יקרה מצב שזה יחוסם לי את זרימת האוויר במארז... תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  2. אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס קורס במשחקים איזה תוכנה מאמצת את הכרטיס מסך ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by avi2014,

מופיעה לי שגיאה של opengl שהכרטיס לא תומך בו אן משהו כזה...מאיפה אפשר להוריד את ה OPENGL? עריכה יש לי Vסטה + דרייברים בטה של ati ..מישהו עובד עם ויסטה ופריי?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

האם הכרטיס טוב? אני צריך אותו עד שאני אקנה ריידון9700.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Palit Radeon X1550 SUPER 256MB PCI-E Retail PX155256 בטי אם אס 269 ש"ח Sapphire X1550 256MB PCI-E Retail SX1550256 בטי אם אס 269 ש"ח האם יש הבדל בין הכרטיסים ואם כן אז איזה אחד עדיף? והאם כדאי כבר לקחת את Sapphire X1650 256MB DDR2 PCIX Retail SX1650256 ב305 ש"ח הוא יהווה 'קפיצה' בביצועים? ה7300 GT יותר טוב מכרטיסים אלו? Palit Nvidia Geforce 7300GT 256MB Retail ¤292 Sparkle Geforce 7300GT 256MB Retail SP73GT256P ¤300

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by MosheDo,

יש לי במחשב ASUS 7100 שבתוכו רועם לו nVidia GeForce 2 MX מסכן וממש לא אימתני עם יציאת TV OUT. אני מריץ Windows XP. יציאת ה- TV OUT לא עובדת ומאחר ובאתר של ASUS אין דריברים לכרטיס הזה ל- XP והדריברים של 2000 כמעט דפקו לי את ה- Windows אני בבעיה. אגב, בשום פנים ואופן אני לא אתקין את ה Detonator של nVidia כי ממש כמו שמו בפעם האחרונה שהתקנתי אותו הוא פוצץ לי את ה- Windows. אני פשוט רוצה להפעיל את היציאה הזו. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by AVI.S.T,

פירמטי תמחשב והתקנתי דריברים 81.98 (לפני היא לי 78.01) ושאני מפעיל תמשחק America's Army זה עושה לי כל שניה אורטפקטים או איך שלא קוראים לזה ולפני זה לא היא עושה בכלל אפילו לא אחד זה קשור לדריברים החדשים או משהו נ.ב: יש לי גיפורס 6600LE של גיגה ביט

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  8. יש לי רק 460 שקל ומצאתי את הכרטיס מסך הזה הוא שווה ב460 שקל? http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by ultraircraft,

שלום חברים ברצוני לשדרג את המחשב בזמן הקרוב מכיוון שיצא הDX11 ואני רוצה כרטיס מסך חדש וההטלבטות שלי בין ה HD5850 לבין HD5770 ראיתי את המפרטים שלהם ואת המחירים שלהם ואני לא יודע מי יותר שווה מביניהם אז עם תוכלו לכוון אותי להמליץ לי ולהסביר לי מה ההבדל ביניהם אני אשמח=] תודה רבה לכולם ...

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by yot,

יש לי ELSE Radeon9800SE עם אפיק זיכרון של 256 ביט. התקנתי את הדרייברי אומגה על מנת לפתוח את ארבעת צינורות העיבוד הנוספים, אך אני נתקל בבעיה מוזר. בתוכנה Riva Tuner הכרטיס נפתח, אך בווינדוס אני מקבל טקסטורות שבורות, לא בכל מקום כמו שתראו בתמונות - אבל הן קיימות. אני חושב של-9800SE יש 2 מצבים, נפתח או לא נפתח, עדיין לא שמעתי על כרטיס שנפתח ונתן טקסטורות שבורות - מישהו שמע? למישהו יש פיתרון אולי? תודה. תמונה מה-Riva Tuner: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. ההמתנה שלנו מגיעה לקיצה - NVIDIA מכריזה על צמד נוסף של כרטיסי מסך יוקרתיים וקשים להשגה: ה-GeForce RTX 3080 Ti ו-ה-GeForce RTX 3070 Tiלכתבה

13. Started by B0necrack3R,

אני משתמש בWINDOWS 2000 + SP3 ויש לי GFORCE TI 4200 התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA וכאשר אני מנסה לגשת לעמודה של NVIDIA בהגרות אז הוא כותב לי הודעת שגיאה: An error occured while Windows was working with Control Panel file: C:\WINNT\SYSTEM32\desk.cpl מקווה שמישהו יודע את הפתרון : ??? :( תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  14. קבלו! ניראה טוב אההה?? ;D להזכירכם זה PCI-Express 16x

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Liad_R,

אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן (5 שנים) שעובד עם hd4870 512mb. לאחרונה חשבתי לשדרג את הכרטיס אבל כבר אין לי שמץ של מושג מה קורה בשוק ומה כדאי לקנות (אם בכלל) החיבור שיש לי הוא pci e2 x16. וחשבתי על תקציב באזור המאות שקלים. בעיקרון עלו לי 2 שאלות: 1. האם באמת יש טעם לשדרג או שחבל להשקיע במחשב? (לצורך אומדן נגיד ואני רוצה להריץ את CoD ghosts האם הוא ירוץ ועל איזה הגדרות) אם כן אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 2. המפרט שלי הוא כזה: 8gb ram Q8200 cpu 512GB hard disk מה ההספק שאני אצטרך מהספק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by qpalzm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88830 הכרטיסים האלה פשוט מדהימים.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by amirw6,

שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס של MSI ובוא הוא שונה מאחרים האם הוא מומלץ והאם יש הבדל גדול בינו לבין אותו כרטיס מחברה שונה ואם כן כמה זה ישפיע? תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by sky1sky10,

מדובר בכרטיס מסך geforce GT425M למחשב נייד עם מעבד I3 וזיכרון 4GB 1. האם כרטיס המסך יכול להריץ משחקים למשל GTA 4 ברזולוציה בינונית? 2. האם יהיה אפשרי להריץ ללא בעיות תוכנות רינדור כגון פינקל סטודיו? תודה

19. שלום. קניתי כרטיס מסך Gainward GF4 Ti4600 750 XP, והסתבר לי שהוא לא Golden Sample (להלן- "המוזהב") כמו שחשבתי. הסתכלתי באתר של Gainward, וראיתי שבעצם לשני הכרטיסים מפרטים טכניים זהים. ההבדל היחיד הוא שבמוזהב הם מקפידים לבחור מעבד גרפי מובחר וזכרונות הכי טובים, או איזה קשקוש כזה. בתכלס, אין הבדל בביצועים, נכון ? אני לא מתכוון להמהיר אותו, אז אין צורך לומר שהמוזהב יהיה יותר יציב ב-o/c. הקירור שיש בכרטיס הרגיל יספיק. אז יש הבדלים בין הכרטיסים ? מה אתם אומרים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  20. כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  21. Started by FresH-MeaT,

שלום כרגע יש לי את המערכת שצירפתי בתמונה עם ספק שגם אותו צירפתי בתמונה מערכת בת יותר מ3 שנים כמה שאלות: 1- כרטיס מסך טוב שיריץ מושלם את BF3 על מקסימום עד מחיר של 1000 שקל 2- האם יהיה אפשר לשדרג רק כרטיס מסך ללא צורך בשידרוגים אחרים למערכת כדי להפעיל את המשחק כמו שצריך בשביל שלא יווצר צוואר בקבוק? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by tomerco,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לתושבת agp עד 800 שקל שיריץ משחקים סבבה יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.50 ואני לא הולך לשדרג אותו כעת אז תתחשבו גם בזה תודה מראש tomerco

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת מה עדיף לעשות במחשב שלי SLI עם כרטיס שיש ברשותי כבר GTX 470 O.C לבין כרטיס חדש לגמרי כמו GTX 580 שימוש: גרפיקה,משחקים,סרטים דגש על גרפיקה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  24. היי, שמתי לב שכשאני גולש בכרום, הטמפ' של הכרטיס עולה בצורה די מפתיעה מ42~43 מעלות ל50 (ושם הוא נתקע) בעלייה די חדה יש לומר. גם אצלכם זה ככה?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  25. שלום רב. יש לי כרטיס מסך של חברת CLUB3D, 9600GT OC - http://www.club3d.nl/index.php/download/pdf/CGNX_G962DDO.pdf ויש לי כרגע מסך 20" LCD ברזולוציה 1600X1200 טבעית שמחובר לאחד מחיבורי ה-DVI. האם אוכל לחבר מסך שני 24" LCD ברזולוציה 1920X1200 לחיבור DVI השני, או שהכרטיס לא יעמוד בזה? יש לי ספק כוח של 620W של קרוסייר. המסכים לא לשימוש למשחקים עתירי גרפיקה, אלא לחיבור לעבודה שוטפת באינטרנט, בתוכנות האופיס, ופוטושופ ומשחקים קטנים שאפשר להוריד מאתרים כמו REFLEXIVE ו-BIGFISH או פאזלים.

• 7 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.