עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by benhouli,

שלום קניתי LCD חדש עם HDMI ורציתי לחבר עכשיו את המחשב ל LCD דרך ה HDMI הכרטיס שיש לי כרגע ככל הנראה לא תומך ב HDMI ATI Sapphire x600 pro 256 MB וכרגע המחשב שלי מחובר למסך מחשב הרגיל דרך כבל VGA ולא DVI השאלות הן: 1.אם אני אביא כבל של DVI לHDMI - ואחבר את המחשב לטלוזיית LCD עם הכרטיס הנוכחי - אני אראה איזושהי תמונה ? או שבגלל שהכרטיס לא תומך ב HDMI אני בכלל לא אראה תמונה ? 2.האם בכלל מבחינה טכנית ניתן לחבר בו זמנית את כרטיס מסך גם לכניסת ה VGA למסך מחשב הרגיל וגם לכניסת ה DVI לכניסת הHDMI או הVGA לטלויזית הLCD 3.אם אני אחבר את כניסת הDVI שבכרטיס מסך לכניסת הVGA שבטלויזיית LCD איך תהיה האיכות בכללי ? ואיך ביחס לHDMI ? תודה לעוזרים בן

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  2. אחים שלי יש לי תקציב של 1000 שקל בערך 1200ד אולי קצת יותר ואני רוצה כרטיס מסך שכל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו יפעלו לי באיכות יפה.. אז אם תוכלו להמליץ לי אני אשמח תודה אחים!

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  3. אני כבר לא מעודכן כמו פעם בקשר לכרטיסי מסך... ה-R9800 שלי שבק חיים (יש אחריות) ואני מחפש כרטיס אחר (לשדרג קלות). (סיפור המאבק להחייאת הכרטיס: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=150309.0) בהתחלה חשבתי על ה-6600GT ואח"כ ראיתי ש-X800 מתחרה בו. מי מהם יותר טוב? ואיך שניהם יחסית ל-R9800? חיפשתי מבחני ביצועים עם כל הכרטיסים הנ"ל ולא מצאתי (גוגל). אשמח ללינקים בנושא. האם יש X800 בגרסת AGP בסביבות 1000 ש"ח? ואם 6600GT של איזו חברה נחשב לכרטיס טוב? הדרישת סף היא סלוט AGP !

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by IsreaLI_ElitE,

אני קונה מחשב חדש,את המחשב כבר הזמנתי...אבל מסך אני צריך לבחור מסך שמיועד למשחקים כבדים. זה המסך: זה ונמצא בסניפים. מסכים? MAG כמות 17'' 796 FD 1 הבעיה היא שכרגע נגמר לKSP המלאי... ואני יכול לקבל מוקדם יותר את המסך הזה: SAMSUNG 17'' 753 DFX FLAT 800 אבל לפי מה שהבנתי הוא אלא כול כך טוב למשחקים...מה דעתכם?

5. שלום יש לי כרטיס מסך gforce 6600 והבעיה שלי היא שרואים ממש גרוע במסך, בעיקר הכתב הוא כמעט בליתי קריא כאילו זה בקצב רענון נמוך רק יותר גרוע. ניסיתי לחבר מסך אחר וזה לא עוזר. וכאשר אני מוריד רזולוציה ל-800X600 זה משתפר. מה דעתכם? והכרטיס עדיין באחריות, איך ניתן לממש אחריות? כי יכולים להגיד לי שהוא עובד. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב די ישן כיום המעבד נדמה לי 6850 c2d על 3.4 ג'יגהרץ 4 ג'יגה ראם הבעייה היא (בין השאר) שהלוח אם ממש מעאפן ואני מעוניין להשתמש בתקציב שלי לקנות מחשב נייד ולא נייח חדש, הלוח אם הוא מסדרת G31 ומתוצרת ג'יגהבייט וכעת יושב עליו כרטיס מסך 8400 של NVIDIA. המפרט מוזר כי המחשב הוא אלתור מחלקים שהיו לי בבית אחרי שהמחשב הקודם שלי טבע בהצפה הספק שלי הוא 500W של TT השימושים שלי הם סרטים, משחקים (לא אכפת לי כבר באיזה איכות הם ירוצו העיקר שירוצו, זה פחות קריטי), ושהמחשב ירוץ חלק מהבחינה הזו. אני מריץ (נוח בתכנות) 3 מסכים עם 1920*1080 ככה שאני חייב כרטיס עם 2 יציאות DVI (אפילו שהיום זה בטח ברור) (השלישי מחובר לבילט אין), אני מעדיף NVIDIA כי הדרייברים שלהם יותר נוחי…

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  7. אני חושב הגיע הזמן לחדש מחשב הישן שלי משנת 2005,בייחוד שיוצא עכשיו BF4. איזה כרטיס מסך כדי לי לקחת?הבנתי שתי דברים: 1.BF4 עבר אופטימזיציה לAMD 2.בשביל שהמשחק יפעל בשיא גדולתו,אצטרך 3 ג'יגה זכרון לפחות. עכשיו זה נראה דיי ברור,שאני צריך לקחת כרטיס מבוסס AMD,אבל. יש לי כרגע,HD 4650 כרטיס שיצא כמה שנים אחרי ה6600GT,יצא לי קצת לשחק משחקים ישנים כמו BF2,מלא ארטיפקטים,הפילטרים על הפנים. הדרייברים,גם על הפנים,להגדיר את המסך טלוויזיה צריך להיות מהנדס אלקטרוניקה. אז מה אתם אומרים? לקנות כרטיס של nvidia מהדור הזה?או לחכות לדור הבא של AMD שעומד להיכנס? התקציב שלי למחשב עומד על 6000 שקל.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by CMuf,

שלום ברשותי מחשב עם חלונות 7 32 ביט. כידוע סה"כ הזכרון שניתן לפנות אליו זה 4 גיגהבייט בגלל זה. אני כרגע לא הולך לשדרג ל64 ביט. ברצוני לדעת - האם כמות זכרון שיש על כרטיס מסך מיועד (לא אוןבורד על הלוח אם) משפיעה על החישוב? מהבחינה של למשל אם אני קונה כרטיס מסך שיש עליו 2 גיגה זכרון, המחשב יוכל לגשת רק לשני גיגה מהסטיקים של הראם בשביל התוכניות הרגילות שלו? (כרטיס מסך X זיכרון, מערכת הפעלה תוכל לגשת רק לכמות הראם של הסטיקים פחות הX?) או שבכלל אין שום קשר בין השניים? כלומר, עד 4 גיגה מתוך הסטיקים של הראם, וזיכרון של כרטיס המסך לא קשור בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MasterGal,

אלהן פורום נכבד נגיד וקניתי היום כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה - מה לעזאזל זה אומר, שאני אוכל לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב ואז יחסוך במסך מחשב או שחייב מסך בשביל זה, מה החסרון בלחבר את המחשב לטלוויזיה (רזולוציה, משחקים וכו...) ועם כבר גסרתי על כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב היום בשוק במחיר של עד 1400 שח"??? תודה חבר'ה...

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by punylich,

אני רוצה אופציה לשחק בכל משחק חדש אבל אין לי צורך ברזולוציות האיומות האלה 1900 וכו מספיק לי 1024, אני על מסך 19 אינץ. השאלה שלי האם מספיק לי 8600 GTS אפילו נומר 8600 gts oc או להוסיף איזה 500 שח בשביל 8800 GTS של 320 מגה??

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  11. שלום לכולם! אני מעוניין לעשות מערך SLI של 460GTX 1GB. אני לא קבלתי עם הלוח אם או עם הכרטיס את הגשר איפה אני יכול למצוא בארץ? האם זה גשר מתאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=16054 יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P55 UD3 תומך ב SLI. רציתי לשאול איך אני מחבר את המערך בעצם? אני שם את שני הכרטיסים כל אחד בסלוט מחבר את הגשר למעלה והשאלה שלי היא הספק יש לי אנימרקס 620 עכשיו יש לכרטיס את החיבורים האלה של הספק כוח יש להם 2 כאלה כל אחד השאלה שלי אם יש לספק 4 חיבורים ואז אני מחר 2 לפה 2 לשם או שיש לו 2 ואני מחבר אחד ואחד? כי אני זוכר שאצלי כרגע עם כרטיס אחד מחוברים שניהם לכרטיס. תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by ozba77,

שלום, יש לי מחשב P4 2.4GHZ עם כ. מסך FX5200 הייתי רוצה להחליף את הכ. מסך למשהו נורמלי כדי שיוכל להריץ משחקים כמו שצריך המליצו לי על 2 כרטיסים 7600GT או X1950PRO מה דעתכם ? האם ספק גנרי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by מאיה גרינברג,

לקחתי כרטיס מסך פשוט כדי לא לעבוד עם ההלחמה שעל הלוח באופן זמני עד שאני אקנה משהו חזק יותר . שאלה ? 8400GS הוא ברמה של X3100 ? או X4500 ? למשחקים אין מצב ? CALL OF DUTY

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by vursv,

היי רציתי לדעת האם יש צפי הגעה לכרטיס מסך r9-280 (בלי הX)? דבר שני, האם כבר יודעים עד כמה גירסת עם X תהיה יותר טובה מהגירסה בלי ה X. ובהנחה שאני לא לחוץ לקנות מחר כרטיס, האם הפער בביצעים בינהם שווה את הפער בכסף? (בעיקרון תיכננתי לקנות את ה 7950, והבנתי שהיגרסה בלי ה X אמורה להיות מקבילה אליו, ואני מתלבט האם שווה לחכות?, האם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל הגירסה עם ה X?) תודה.

15. Started by IDan2013,

שלום! מחר התכוונתי להזמין מחשב חדש מTMS רק שהיום הם החליטו להוריד מחירים לכרטיסים הישנים והכניסו אותי לדילמה מטורפת שאין לי כח להכנס אליה ולהתעכב בה בכלל. אשמח אם תבהירו לי מה ההבדלים בידיוק בין שני הכרטיסים (Gigabite vs shappire) ותגידו לי גם שורה תחתונה אם עדיף להשקיע או דווקא ללכת על הזול מבינהם. איזה יהיה עדיף לי לOC מבחינת קירור?יכולות גבוהות יותר?שקט יותר?צריכת חשמל?וכו' במידה ובמקרה "הכי גרוע" אחליט לעשות CFX וזה יהיה CFX7970 מה יהיה עדיף המערך הנ"ל או HD7990? ואיזה ספק צריך בשביל דבר כזה+I7 3770K שיעבור OC. יש לציין שהלוח תומך בCFX/SLI. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by u-re,

שלום לכולם, אני צריך להעביר קטע וידיאו שנמצא על קלטת וידיאו רגילה,למחשב...איך אני מבצע את זה? יש לי וידיאו וכרטיס טלויזיה,הבנתי שהשניים אמורים להתחבר ביניהם-איך?

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by johny,

אני קונה מחשב, אני הולך לשחק משחקים אבל לצערי הרב התקציב שלי לכרטיס מסך הוא רק 400-450 שקל. על איזה כרטיס מסך הייתם הולכים? חשבתי על ATI RADEON 9550 128MB... מה דעתכם עליו?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by Guyp,

אהלן! היום החלטתי שברצוני לרכוש מאיץ גרפי מסוג Geforce4 Ti4400, אך לפני הרכישה עלו לי בעיות שאינני מצליח לפותרן, ולכן אבקש את עזרתכם. הבעיות הן כדקלמן: א. יש הרבה יצרנים לכרטיסי Geforce4 ואינני מוצא Benchmarks של סוגים שונים של Geforce 4, האם יש הבדל ביניהם? כי לפי המחיר אין הבדל. ב. לדאבוני, מחירו של הכרטיס בארץ גדול בעשרות מונים ממחירו בחו"ל. באיזה אתר מומלץ להזמין On-Line מחו"ל? לפי אמינות, ומחיר המשלוח לארצנו. ג. האם זה באמת נכון שאפשר לעשות Overclocking לכרטיס ובכך להעלות את מהירותו למהירותם של כרטיסי ה Geforce 4 Ti4600? ואם כן האם כרטיסי ה 4600 מקוררים באופן יותר טוב המאפשר להם לגיע למהירויות גבוהות יותר בלי לפגוע בכרטיס? בבקשה תענו על מה שאתם יכולים. בתודה מראש! Gu…

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by Boes,

מצאתי את הכרטיס במחיר טוב בחנות הזו: http://www.1pc.co.il/product-3986-MSI_NVIDIA_GeForce_GeForce_GTX_770_2GB_Twin_Frozr.aspx אני לא מתכנן המהרות (לא של המסך או המעבד), בעקרון אני רוצה לגיימינג בינוני +, כלומר אין צורך בהגדרות הכי טובות בעולם, אבל יש לי תקציב של כ 2000 שח והכרטיס הזה נראה מושך ביותר.... המפרט שלי: core-7i-2600 עם 16gb ddr3 1333, מסך dell u2313hm, אני הולך להוסיף גם ספק כוח אחרי בירורים שאני מבצע עכשיו. אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך במהלך השבוע הקרוב ואשמח לשמוע אם יש למישהו הסתייגויות או המלצות טובות לכרטיס שיכול להתאים יותר. נב, שמתי לב שיש כל מיני גרסאות שונות כמו של msi, אני מניח שלא אצטרך מעל 2gb עבור מסך אחד ברזולוציה של 1080x1920. בגלל זה אני חוש…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. היום מושק באופן רשמי ה-Radeon RX 5600 XT - כרטיס המסך החדש של AMD שרוצה לעשות בלאגן אל מול מתמודדי NVIDIA בשוק הביניים. האם הוא מצליח במשימה? יצאנו לבדיקה מקיפה לכתבה

21. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

ראיתי כאן בעבר הרבה אנשים שהמליצו על הכרטיס אך עכשיו אני רואה הרבה אנשים שלא ממליצים לקנות אותו (HERCULES FDX 8500LE ) מישהו אולי מוכן להסביר לי למה? ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by aldema,

יש לי כרטיס מסך של ATI - X800GT עם VIVO ואני רוצה לחבר את הוידאו שלי למחשב למטרות עריכה.. אז יש לי את הכבלים הבאים ואני אשמח אם תגידו לאן לחבר כל דבר: כבל שחור ומשני צדדיו פינים צהובים כבל שחור ופינים בצבעים כחול ירוק אדום כבל שחור נראה לי שהוא S-VIDEO מתאם כסוף פין דו צדדי צהוב יכול להיות שבוידאו שלי אין חיבור S-VIDEO?? יש לי מכשיר די ישן של JVC.. צריך עזרה דחוף...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by E-R-P,

לא ידעתי אם זה מתאים לפורופ הנוכחי הזה (אם לא אני אשנה לפורופ המתאים) ברשותי המחשב הבא מעבד: AMD ATHLON 64 4800e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 256MB GDDR3 HDMI O/C EDITION : GC-XHD3850PG3-E3 - RETAIL זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 667 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ספק כוח: FSP 450W : ATX450-PNR )אלו הרכיבים שראיתי לנכון לכתוב ישלי את המשחק CRYSIS WARHEAD הסתכלתי בדרישות המערכת הם: Windows XP: · CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2 Duo 2.0 GHz or higher · RAM: 1.0 GB · Hard Drive: 12 GB or more o…

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by Pc_freak,

אחרי הרבה מחשבות על שדרוג הHD5850 בהתחלה חשבתי שאין כרטיס שיהווה שדרג משמעתי עד 1000שקל החלטתי בסוף לקנות R9 270X אחרי כמה משחקים ממש הופתעתי לגלות שהכרטיס הזה חזק משני hd5850 בקרוספייר קניתי את הגרסה של SAPPHIE DUAL X בגלל הקרור המצויין 26 במנוחה HD5850 850 MHz @ r9 270x 1170mhz בקצור מי שמחפש כרטיס במחיר זול יחסית הכרטיס הזה מצויין

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shuy,

איזה כרטיס הייתם ממליצים עד 450 ש"ח רק לשימושי פוטושופ. (לא מטרוקס כי החנות שאני מזמין מהם[יש לי הנחה] לא עובדת עם מטרוקס). תודה!

• 6 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.