כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם לקנות LCD עם DVI שיעלה לי בסביבות ה2800, ובנוסף לכך אני צריך לקנות כרטיס עם חיבור DVI, FX5200 עולה 350, כלומר יצא לי 3150 לכל הפחות, או לקנות מסך איכותי LCD בלי DVI, כמו הסוני S73, שעולה 2500 בערך עם 16MS, כי יש לי GF4MX בלי חיבור DVI. ממש השיפור של הDVI משמעותי או שזה לא כזה קריטי? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
זה עוזר לכל הכרטיסים או רק לסידרת ה X ? כי קראתי כמה ביקורות שבהם זה נוסה רק על ה X800 ו X700 תווודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היה לי מסך פקרדבל ישן ממש.........אפילו לא שטוח 15 אינצ' דפוק עכשיו קיבלתי ת700P והוא כמובן יותר טוב.....מה הקטע של השפורפרת? מה היא עושה? יש מצב שהוא פולט פחות קרינה מהפקרדבלל הישן ? ועוד ועוד באמצע בתר'ד ;D
-
- 40 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי כ.מ MSI GF6800NU השאלה שלי היא האם אפשר לפתוח את הצינרות הנעולים הכרטיס? בעזרת תוכנה (רייבר טיונר/ אומגה דרייבר) 10X
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ברשותי כרטיס מסך של חברת GAINWARD - GFORCE 4 הכרטיס תומך ב TV OUT אבל אין לי אפשרות להופוך אותו לTV OUT (או שפשוט אני לא מוצא אותה) מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו ל TV OUT?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB DDR 333MHZ MSI RADEON 9800 PRO אוקיי בעייה ראשונה : לפעמים משחקים נתקעים לי, אבל יש 3 סוגי תקיעות: 1. תקיעה שהמסך נכבה ומדליק נורה כתומה אבל שומעים עוד את הסאונד ברקע. 2. תקיעה שהכל נתקע, אי אפשר להזיז כלום 3. תקיעה שהמשחק קורס לוינדוס ופותח חלון של VPU RECOVER שאומר שהכרטיס מסך סירב לענות לדרישות ציור משהו כזה (עד עכשיו קרה ב COD:UF וב3DMARK05) עכשיו חשבתי שזאת בעייה של דרייברים - ניסיתי 3 דרייברים חדשים שונים (4.9, the new beta, 4.8) ואותה בעייה בעייה שניה : לפעמים במשחקים יש ריבועים קטנים(ולפעמים גדולים)בצבע ירוק וקצת סגול(זה לא בכל המסך, רק בחלק מהמקומות). זה קורה בCOD:UF רק שאני טוען מעל ל2 שלבים... וזה קורה ב3DMARK05 תמיד באותו …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מדובר במסך של חברת NU אין לי מושג מיהי אבל הנתונים נראים לי טובים דיים למחיר שהוא בערך 1800 שקל כולל משלוח http://www.netaction.net.il/multi.phtml?item=1991769 הנתונים היותר מפורטים כאן : http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=24-198-001&ATT=Monitors+LCD+Flat+Pa&CMP=OTC-streetprices בקיצור תגידו לי אם שווה ? אני חושב אישית שכן כי אני מכיר שכל מסך אם יחס בהירות של 1:500 ומעלה הוא מסך טוב ואין להתפשר על פחות מזה... וראיתי את המסך הזה של חברה לא מוכרת מה אתם חושבים ?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום נאמר לי כי בשאטלים אם שמים כרטיס מסך מסוג דור חדש תוך 20 דקות האוויר יותר מדי מתחמם בפנים והכרטיס נשרף האם זה נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רדאון 9800XT אם 256 מגה שאלתי היא כמה הוא שווה מבחינה כספית אני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה יש לי אותי קצת יותר מחצי שנה
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רדאון 9800se בעל 256 ביט ייתן ביצועים גבוהים יותר מכרטיס בעל 128 ביט מאותו הסוג ( כלומר ה רדאון 9800 פרו 128 ביט ) ??? אני מעוניין לדעת אם שווה להשקיע את העוד 300 שקל האלו !??
-
- 15 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
sorry guys, I didnt installed heb yet ok, so this is the story: I bought an FX5600 (I think its Gainward) and I have a strange problem: in games (mostlly) the monitor (I mean what I see) is ruined and I see all the graphics in games like shit and sometimes the monitor is just shuting down and till I do reset nothing works... :\ I tried to put a van to cool the computer it didnt worked and I tried new Power supply, same... In the shop they said that the video card is good and its the comp.. I think its the mother board coz I have an old comp: AMD 1600xp+ 384 DDR MOBO AGP 4x some know what may be the problem btw, I tried all the NVIDIA Drivers and all the AGP d…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז החלטתי להחליף את הגרוטאה שיש לי עכשיו (GF440) במשהו יותר נורמאלי. התקציב שלי הוא 1000+- ש"ח. אז השאלה היא מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה, הכרטיס למטרת משחקים (בעיקר DOOM3) וסרטים (ככה שאני צריך חיבור TV-OUT נורמאלי) אני לא מתכנן OC על הכרטיס הזה. המפרט שלי מתבסס על P4 1.8 בעל 1G זיכרון וספק 530W של אנטק. (וכן, קראתי את הסטיקי אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי על-בסיס זה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 מסך AOC 17 אינץ דק
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9200 ATI RADEON SAPPHIR . שמתי את ה driver במצב clone כך שאני רואה בטלויזיה ובמחשב אותו דבר חוץ מסרטים. סרט אני יכול רק בזה שאני מגדיר כprimary. יש דרך שאני יוכל לראות סרט בשניהם בו זמנית?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אני קולט דרך הלווין טלוויזיה ואני צריך תוכנה ללכידת וידאו מהלווין שתהיה פשוטה ושיהיו בה את כל האפשרויות. אני צריך שהתוכנה תהיה פשוטה ותתאים לכל כרטיס עריכה...
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני ממש לפני רכישת מסך חדש. פשפשטי וטחנתי את הנושא טוב טוב, ועכשיו יש לי התלבטות סופית בין 2 מסכים- 1. ה VP171 2. סמסונג 172T. כל אחד כמובן אומר משהו אחר ומשבח את האחר. המטרות שלי הם -אינטרנט,עריכת וידאו, גרפיקה. אני לא משחק בכלל משחקים,לא רואה סרטים (יש טלויזיה). חשוב לי צבעים איכותיים,ורמת דיוק גבוהה של הכתב. במבחן "ראש בראש" -מה יותר טוב? כסף לא משחק פה תפקיד אם למשהו יש אחד מהנ"ל,אשמח אם יוכל לכתוב את חוות דעתו כולל חסרונות שמצא. תודה
-
- 38 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קורה לי משהו מוזר במחשב, בחלק מהמשחקים המסך נכבה אחרי שאני משחק כמה זמן. למשל כששחקתי בneverwinter nights הוא כן נכבה, באנריל 2004 לא הייתה שום בעיה. אחרי שהוא נכבה ואני עושה ריסט הוא מראה שהטמפ' היא 56 מעלות, בזמן ששיחקתי אנריל הטמפ' היתה 59, מה יכולה להיות הבעיה? (יש לי רדאון 9800 פרו ומסך מאג xj500t)
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הוא נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך ממכם המלצות למסכים טובים עם ביצועים גבוהים עד 2800 ש"ח חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 172T מהירות תגובה 25MS עם יצאית DVI במחיר 2500... אני לא בטוח אבל... אם אתם יכולים אני אני מעדיף עם יצאית DVI לאיכות מקסימלית...
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק, בחוברת הכרטיס המליצו להתקין MSI Live Update 3 שזו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של הכרטיס מסך. בקיצור נכנסתי לתוכנה של MSI לעידכון והיא כותבת לי ככה: Warning!!! Your Display Card does not support MSI Live Update 3TM function. Note: MSI Live Update 3TM support the Display Card of MSI only היא כנראה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי, בקיצור רציתי שתגידו לי מה לעשות, וגם אני יודע שיש איזה דרייברים "קטליסט" אם אפשר לינק והסבר קצר. תודה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הדיון הקודם ננעל כי התרד גלש לשיחות שאינם קשורות לנושא לדעתי נחמד שיש תרד על זה אבל כדי שלא יסגרו אותו שוב להישתדל לא לחרוג מהנושא !! התוצאה הנוכחית שלי ניראה איזה דרייבר NVIDIA מכינה לנו אוליי התוצאה עוד תיגדל :xyxthumbs: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוף אז סידרתי את האינטרנט ואני מבקש לינק לדרייבר של הכרטיס מסך הבא: radeon 9600 SAPPHIRE ממ אם אפשר שזה יכלול את הכל בתוך הדרייבר אני מתכוון גם לדרייבר של הכטיס קול וכו'. עוד דבר אילו עוד דרייברים אני צריך חוץ מכרטיס מסך וקול? תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים יש לי את המפרט בחתימה ה AGP APERTURE SIZE בביוס מוגדר כ 512M האם לשנות? למה לשנות? איזה הבדל יהיה?
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-