עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by שלמה הדג,

שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  2. הורדתי את זה שיש באתר של ATI אבל שאני מדליק את המחשב הוא זורק לי שגיא אז עכשיו אני מנסה את הגירסה בלי ה CCC תציאו מה הכי טוב..

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by בטיטi,

למען הפשטות, נטשתי את רעיון חיבור הלפטופ, חיברתי את המחשב הנייח שלי ל LCD, בעזרת כבל SVIDEO רגיל, ללא מתאמים. הגדרתי את הדרוש (למיטב ידיעתי), העברתי ב LCD ל SVIDEO - אבל לא רואים את שולחן העבודה. להלן 3 תמונות המסכמות את כל המידע וההגדרות שבמחשב, מישהו יודע במה חטאתי ? :-) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. חשבתי על 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E של point of view מה דעתכם? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by smoke_man,

איזה כרטיס מומלץ לדגם של DELL 2408wfp כרגע יש לי 9800gt תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by דני א,

אהלן, ה-7600GT שלי, כמו גם של כולם עושה רעש של מנוע סילון כשהוא מתחיל קצת להתאמץ. אני יכול לקבל את זה שזה קורה במשחקי תלת מימד, אז גם ככה כל הסביבה כבר לא כל כך שקטה (מוסיקה, פיצוצים וכו'). מה שיותר מפריע לי, זה שכשאני עושה פעולות יחסית "פשוטות", למשל אם יש לי איזה תוכנה בחלון command שמריצה הרבה מאוד טקסט, או אפילו כשאני עושה scroll רציף (לחיצה על כפתור ה-scroll והזזה של העכבר למעלה/למטה) הכרטיס מתחיל להשתולל. מעניין שכשאני בודק את הטמפ' שלו, היא בכלל לא גבוהה. ז"א הוא לא מפעיל את המאורר בגלל שהוא מתחמם, אלא לפי כמה פעילות הוא צריך לעשות או משהו כזה. יש למישהו מושג איך אפשר להשתיק אותו? הייתי קונה לו קירור נורמאלי, אבל אני קצת מפחד מהקטע של להתעלל ברכיבים שעלו לי בכל …

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by shlomom,

שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ???? טוב, מחוסר ענין לציבור העברתי את ההודעה לפורום תוכנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189625.msg1648344#msg1648344

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by saar3,

שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by יניב קופר,

7600 agp האם הכרטיס צריך חיבור חשמל בניפרד

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  10. נניח שיש מצב שלמישהו יש 6800ULTRA וX800XTPE עם זכרונת 1.5 NS (האולטרה בא עם 2NS, אם אני לא טועה?) האם זה אפשרי להלחים את הזכרנות מהXT ולהחליף אותם בזכורנות של האולטרה? הדבר יביא לשיפורי יכולת OC לא?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  11. שלום! רוב השאלה היא בנושא ההודעה, אז אני יפרט עוד. הכרטיס הוא Voodoo3 3000 וברצוני לחבר אותו כדי להשתמש בחיבור ה-video out שלו לצפייה בסרטים מן המחשב הנייד. המחשב הוא IBM P3.. תודה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by boris86,

אני מבתלבט בין שני הכרטיסים, מה דעתכם? הכרטיסים לAGP. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. אז ככה את המפרט ניתן לראות... השאלה היא האם אפשר לשים על המחשב שלי 4850 או שכדאי לשים 9800GT..?? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by rtr,

כדי ? כמה לשים ומה זה נותן ? http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...4744&user=rsrs6 10X

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by A-L-o-n,

האם כדאי לקנות hd 4850 שהוא מעל 900? כאילו יש אנשים יקרנים שמוכרים אותו דיי יקר אבל תלוי גם איזה דגם... הדגם הזה היה כתוב באתר של המוכר... שווה לקנות את הכרטיס הזה!!! http://www.gal-comp.co.il/Product.asp?ProID=328 הוא טוב יותר מהרגיל או שזה אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by אור כהן,

שלום לכולם וערב טוב כרטיסי הAGP לDX10 יצאו, ואיתם יחד הPCI, כן כן, מסתבר שSparkle החליטה לשווק את כרטיס ה8500GT גם בPCI, דבר זה יכול להועיל למחשבים ללא חריץ AGP\PCI EXPRESS, ומי יודע, אולי אפילו כרטיס פיזיקה בעתיד. לכרטיס יש 900MHz בShader Clock, עם 256MB זיכרון מסוג GDDR2, ו128Bit. מהירות הליבה שלו היא 450MHz, ומהירות הRAMDAC שלו היא 400MHz. הכרטיס בעל קירור פאסיבי שתופס סולט אחד, ומקור הכח שלו פנימי (הישר מחריץ הPCI). לכרטיס המסך יש יציאת VGA אחת, יציאת DVI אחת, ויציאת HDTV/S-Video/Composite. כרטיס המסך תומך בOpenGL® 2.0, DirectX® 10, וברזולוציה של עד 2048x1536 בקצב ריענון של 85Hz. ביצועי הכרטיס משתווים לכל כרטיס 8500GT אחר בשוק, ומחירו בארץ עומד על כ622 ש"ח. …

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by eli_t,

היי, תגידו איזה טמפ' מומלצת לעבודה עם HD 4850 אם אני עושה פרופיל ידני ב CATALYST, ז"א על כמה אחוזים מומלץ לשים את המאורר , אני לא רוצה לשחק עם הפרופילים ולשנות כשאני מתחיל לשחק ואח"כ לשנות שוב כמו שראיתי שחלק מהאנשים כאן עושים, לכן אני שואל על איזה מהירות קבועה מומלץ לקבוע ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by Hr44,

כל מסכי הLCD מגיעים עם חיבור DVI וגם VGA או שרק DVI עם מתאם לVGA?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by avi_meshogaa,

אני די סגור על 7900GS אבל יש לי לוח.. asus p5rd1-vm שיש עליו כבר כרטיס מובנה של ATI ורציתי לדעת אם הלוח שלי יוכל לתמוך בכרטיס.. תודה ד.א. לא יודע אם זה קשור אבל המעבד שלי אינטל 2.8

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB. אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45. הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מ…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך gforce 4mx ואני כבר ביקשתי פה המלצה אבל בסוף לא קניתי... אז אני מבקש שתמליצו לי עוד פעם. המחשב שלי: לוח אם Asus P4PE Intel Pentium 4 CPU 2.53GHz Gforce 4 mx 512mb RAM maxtron 250 GB ועוד אחד של 80 GB תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by Asaf472,

יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס קול http://img84.imageshack.us/img84/4740/97225822.jpg מה שמסומן שם זה הכרטיס קול? מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס קול הזה? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. Started by nrg man,

חיברתי את הטלווזיה למחשב הלכתי לכרטיס מסך באפשרויות ועשיתי לו Extention mode הכל טוב ויפה...אני סוגר עכשיו אני בא לכבות את זה ואני רואה שהלשונית שאיפה בוחרים איזה מצב זה יהיה לא שם יותר. למי יש מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by nine,

יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט:

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.