כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מסך והמליצו לי על LCD עד עכשיו היה לי בתכנון לקנות את הLG F900P שהוא CRT אני יודע שלLCD יש כל מיני בעיות כמו הנקודות המתות וכל מיני דברים כאלה ואני קצת חושש מהקטע הזה גם המסכים של הLCD רגישים לפגיעות ... אז רציתי שתמליצו על מסך טוב עד 1700 שקל גג לא משנה LCD או CRT ואם זה LCD עדיף 8ms זמן תגובה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
GTX260 896MBvsHD4870 1GB.. מה עדיף ל"22 1920X1080? עד 1300 ש"ח, איזה מבין הכרטיסים לוקח בגיימינג כבד במסך הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קטנה, יש לי לוח שתומך ב AGP X4 - כרגע אני עובד עם כרטיס מסך 6200 256MB - ואני רוצה לשדרג אותו, האם כרטיס מסך שתומך ב AGPX8 תומך גם ב AGPX4 ואם לא, היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך כאלה? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, יש לי 9600 וחיברתי שני מסכים באופן פנורמי, אחד יש עליו חלון אינטרנט ולצורך העיניין בשני יש חלון של וורקרפט, אני רוצה "להקפיץ את העכבר" בין המסכיך ככה שמתי שאני רוצה העכבר יעבור למסך השני בלי לבטל את מה שיש על המסך של וורקרפט. איך עושים את זה?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש הבדל בין הגרסא של palit - dual sonic לזו של sapphire - vapor X ? אני מתכנן לקנות בTMSFOX את הגרסא של ה1GB ויש הבדל של 120 שקל בערך
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קונה מחשב חדש. הוא מתעסק בעיקר עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ וכו'. הוא לא מתעסק במשחקים אבל כן רוצה כרטיס מסך סביר בסביבות 80-100$ הציעו לו את : ATI SAPPHIRE PCI-E X600PRO 256MB DVI 128BIT OEM 85$ ATI SAPPHIRE PCI-E X550 256MB VIVO+DVI 128BIT 95$ האם כדאי לקחת את אחד מהם? ואם כן איזה יותר טוב? אם לא אחד מהם, אז איזה כן כדאי? באיזה מחיר? ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ר8500 מ128 sp2 xp הבעיה היא שיש לי את המשחק ריצארד בארנס החדש ההתקנה עברה ללא תקלות וגם המשחק עולה תקין העניין הוא שבמשחק עצמו נעלמים כל הגדרות של המסלול העצים מסביב ניסיתי בכל רמות פירוט אך ללא הצלחה וגם התקנת דרייבר 4.8 וגם 7 לא עוזר!!!!!כולל חיפוש עדכונים לדירקט x רק לשם השוואה אני משחק דום 3 ברמה בינונית ללא תקלות ועצירות! המשחק כשלעצמו כלומר המכונית והמסלול נראים ברמה טובה אני מריץ אותו על פ4 512דדר מעבד 3ג מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזה דגם??????????? מכיוון שאני רואה שיש פה הרבה דגמים עם כל מיני סיומות..... ואשמח מאוד אם תגידו לי איפה לקנות-על איזו חנות אתם ממליצים?! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT בגודל "17 שתומך ברזולוציה מקסימלית של 1600X1200, אבל עובד ברזולוציה מיטבית של 1024X768 ב-Desktop ותוכנות Office. אני רוצה לדעת האם יש אפשרות ליצור על המסך שלי אמולציה (אולי באמצעות תוכנה) של רזולוציה של 1400X1050 המתאימה למסכים של מחשבים נישאים עם מסך בגודל של "15 (SXVGA+), רזולוציה של 1200X800 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WXGA), ורזולוציה של 1920X1200 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WUXGA). בעיקרון, מסכי LCD אמורים לעבוד ברזולוציה הטבעית שלהם (לא כמו מסכי CRT), כך שאני רוצה לדעת האם רזולוציות כאלה במחשבים ניידים מתאימות לעבודה על ה-Desktop (שמות של קבצים ב-Explorer), ולעבודה במסמכי Office, או שהפונטים נראים קטנים מהרגיל ("15.4 מתאים בעיקר לצפייה בסרטי DVD …
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעלה את הווינדוס אז אני רואה את הרקע של השולחן עבודה, אבל המסך כאילו ממשיך שמאלה ואני לא יכול לראות כלום. אני לא יכול להכנס לקאטאליסט כי זה מציג אותו בצד שמאל שאני לא יכול לגשת אליו וכך גם כל התיקיות והדברים שאני מנסה להכנס אליהן מה עושים?1
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שאלתי בכותרת אני מצליח רק או 2 מסכים או מסך + TV
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה רכשתי כרטיס מסך הבא: GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E ןהשאלה שלי האיפה הכרטיס מקבל חשמל/כוח לעבוד, האם זה ישירות מהלוח? או ישירות מהספק? או מאיזשהו מקור אחר? ושאלה נוספת היא האם בכלל יש לכרטיס זה חיבור ישיר בין הספק והכרטיס כלומר האם יש בכרטיס מקום/חיבור לחוטי חשמל שבאים ישירות המספק? תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס הזה בטוח - לאחר גישוש רב באינטרנט מצאתי מספר כרטיסים סופי שמהם אני רוצה לבחור אחד... XFX - מהירות סטוק מהירה ביותר של 1000MHZ בזיכרון לעומת 900 בעל השאר... Leadtek - שקט ומוביל ברוב המבחנים והמפתה אך לא ברור - Gigabyte - המגיע באותו מחיר של ה Leadtek אבל עם VIVO - השאלה אם שווה לקחת את זה בגלל זה ? (אני צריך את זה בכלל? - לא יודע מה המשמעות...) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה לפני מחר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיב מסך בכ-550 ש"ח. הכרטיס צריך להיות PCI. המחשב משמש גם למשחקים חדשים ורציניים אבל אני לא לחוץ על רזולוציה גבוהה. אם אפשר גם לתת הסבר לבחירה. תודה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
תראו בדקתי באתר היצרן כמה הוא אמור לקבל אותו כרטיס והוא מקבל 2951 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_gttdh_1.html זה הגיוני ?.. הוא לא אמור לקבל 3400-3500 ? אני פשוט לא יכול לבדוק ב3DMARK05 (יש לי בעיה כלשהי) ואמרו לי שהוא אמור לקבל בסביבות ה 3300-3500 ... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
או קאיי, אצלי בבית ישנם ארבעה מצלמות במעגל סגור, המצלמות כולן מחוברות לממיר שמחובר לוידאו וטלוויזיה שמקליט נוןסטופ - הבעיה היא שהאיכות חרא ומס' הפריימים לשניה מאוד נמוך מה שמוריד מערכו של הצילום לצילום של תמונות של ממש. בקיצור המלצתי לאבא שלי להשקיע קצת כסף ולקנות מחשב, לחבר (בעזרת כרטיס) את המצלמות אל המחשב, ובעזרת תוכנה שאני בטוח שבאה עם הכרטיס המחשב יקליט נוןסטופ את הפלט של המצלמות וככה יהיה לנו הרבה יותר נוח, יותר קל והכי חשוב יותר איכותי. לכן בניתי מפרט מסויים למחשב שיהיה, מפרט לא הכי הכי - משהו בסביבות ה- 3700 - 4000 כולל מסך וספק אל פסק. בניתי את המחשב בהתאם לדרישות של הכרטיס שראיתי ועכשיו מתעוררות שאלות: זה הוא הכרטיס אשר ברצוני לקנות: http://www.zigzag2000.co.il/…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי לוח אם אינטל מסוג 815EEA בעל תושבת AGP2.0 X2 X4 האם מישהו הצליח לנתקין על לוח אם זה, או אחר עם צי'פ דומה כרטיס מסך מסוג Nvidia fx6200 128MB או Ati 9600xt 256MB והכרטיס עובד לו תדוה מראש לכל המגיבים.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חוץ מזה שלדעתי הOC של המעבד מגביל את התוצאה, הSM2.0 שלי יחסית נמוך. למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
?? אני מתכון לכרטיסים מסדרת ה 2400 6800 gpu`s
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
האם כרטיס כמו 4850 או 9800GTX+ מתאים למסך SAMSUNG T240 ?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי נייד אם 1.66Ghz ליבה כפולה t5500 זכרון של 1GB וכרטיס מסך x1400 וקבלתי 1060 איך זה הגיוני ציפיתי לפחות 1500... מאוד מוזר...
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ואל תגידו לי שכל הנתונים חשובים. ואם אפשר לדרג את החשיבות בסדר יורד מה התפקיד של הזיכרון בכרטיס? ובאיזה מצב אני ארגיש בהבדל בין 256mb ל- 512mb
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-