כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, ניסיתי לחבר השבוע את מסך ה32" שלי למחשב בחדר. (טלויזיה 32A3500 של טושיבה, כרטיס מסך 8800 ניוידיה, כאבל DVI ל HDMI) בהתחלה ניסיתי לחבר רק את הLCD כצג בודד. זה לא הלך. אח"כ הלכתי על האופציה של 2 המסכים היחד (מסך CRT שמתחבר עם כאבל רגיל של 15 פינים ומתאם לDVI). וברוב טיפשותי בחרתי באופציה של 2 מסכים שעובדים כמסך רחב אחד. עכשיו אני תקוע במצב שאין לי תצוגה באף אחד מהצגים, ואני לא יכול לסדר את ההגדרות של הכרטיס מסך כי אני פשוט לא רואה ??? מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לחזור לברירת מחדל של מערכת ההפעלה? לראות שוב בCRT... אני חייב לציין שבLCD אני רואה תצוגה של המחשב בהתחלה (BIOS והכל) עד שמגיע השלב של הלוג און לויינדווס. אני עובד עם XP. תודה מראש, מקווה שתבינו ותוכלו לעזור…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך מסוג ATI X1800 במהלך השנה ישודרג גם המחשב, ומסך טלויזיה 32" (או אולי 37 אם המחירים יירדו קצת) ישמש גם כמסך מחשב. המחשב כרגע: לוח אם Asus CU-SL2 מעבד AMD 3200 Plus זכרון 1GB מערכת הפעלה XP מחפש כרטיס שיריץ משחקי פעולה כמו: Diablo II, Ground Control, Red Alert 3, Act Of War - וכדומה, וברזולוציה סבירה על מסך 32 או 37 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסים המומלצים, מתלבט בין ה-5750 ATI בקטגוריה Pro-Gamer (כרטיס של Sapphire עולה כ-600 ש"ח) לבין כרטיס ברמה אחת יותר נמוכה Mid-Gamer בקטגוריה זו מומלץ כרטיס ATI 4730 בכ-360 ש"ח. (שאלה: האם ATI 5670 הוא לא כרטיס חדש יותר, ועדיף, ב-440 ש"ח??) האם להסתפק בכרטיס 4730 (או 5670) או להשקיע טיפה יותר לאור שימוש …
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום למומחים. כמו רבים לפני, גם אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש. אין לי מושג בכל המבחר שקיים מי נגד מי ולמה. המסך שאני מחפש הוא בעל התכונות הבאות: - 17" - ניתן לצפייה מאונכת (PIVOT) - גודל נקודה נמוך ככל האפשר - זמן תגובה נמוך (12MS?) - קונטרסט גבוה (1:700?) - DVI - ממש לא חייב רמקולים (כולם תמיד מתלוננים שהרמקולים במסכי LCD הם זבל, זה נכון?) - בהירות טובה - איכותי ואמין המחיר משחק תפקיד משני... העיקר שיהיה killer screen למשחקים, סרטים וכו' תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר שווה גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר ואם למישהו יש אשמח לקבל חוות דעת!!! אסוס - TURBO-GTX970-OC-4GD5 https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/TURBOGTX970OC4GD5/overview/ ג'יגה בייט - GV-N970G1 GAMING-4GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם המפרט הבא ( רכשתי בעבר בעזרת חברי הפורם ) i5-4590 Quad Core Gigabyte H81M-HD3 8GB PC3-12800 Cougar Spike + RAIDER 550 80 Plus וכרטיס מסך - Radeon 6950 2GB GDDR5 אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך הנוכחי ( שכרגע מבחינת ביצועים נותן לי ביצועים מספקים ) למחשב אחר שלי ולקנות במקומו כרטיס מסך אחר הדילמה היא - האם בתקציב שאני רוצה לקנות בו ( עד 800 ש"ח בלי חריגה בכלל ולא יד 2 ) אני יוכל להשיג כרטיס מסך שיתן שיפור בביצועים ? או אם לא - אני אשאיר את הכרטיס מסך במחשב הנוכחי ואקנה כרטיס מסך זול יותר למחשב השני שלי שבו אני לא משחק בכלל ( עד 300 - 400 ש"ח - בלוח אם שלו אין כרטיס מסך מובנה ) המשחקים כרגע שמשחקים בהם הם - TitanFall \ The Elder Scrolls Online \…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . חשבתי על כרטיס מסך עם ציפסט\מעבד 8600GT 512 MB של GEFORCE . האם מתאים לישומים שלי ? של איזה חברה אתם ממליצים לקנות רכיב זה - גיגבייט , אסוס או אחרים בברכה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום חברים, את הכרטיס שלי GTX460 1GB מכרתי אתמול (הייתי מאוד מאוד מרוצה ממנו, מריץ משחקים כמו חמאה) החלטתי להשתדרג ולקחת כרטיס חדש (או אפילו יד שניה) מה שעומד מבחינתי זה אחד מהכרטיסים האלו: GTX470 או GTX480 או GTX570 או GTX580 הדרישות שלי הם כאלה, כמובן משחקים אבל בנוסף אני עורך וידאו FullHD בתוכנת פרמייר CS5.5 פרמייר דורשת תמיכה באחד מהכרטיסים האלו ואני חשבת לרכוש את אחד מהם בלינק הנ"ל מראים במדוייק איזה כרטיסים נתמכים בתוכנה: http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm שיקול נוסף הוא אולי להביא את ה-GTX580 דרך eBay בדר גודל של מחיר 400$~ בקיצור חשוב לי לשמוע את דתעתכם ועזרתכם להחליט מה לקחת. תודה רבה. Kastro.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT ללוח אם יש OC ל 3.40Ghz. עכשיו אח שלי הולך לקנות מחשב חדש וזול לשימוש בסיסי. הוא קנה את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode= מאייבורי. כמו שאתם רואים יש שם בקטגוריה של הכרטיס מסך את האופציה לשדרוג כרטיס מסך. עכשיו בעיקרון אפשר גם לשדרג לכרטיסי מסך גם אחרים למה שבא לי. הנקודה היא שמה ש…
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קניתי מפנדה כרטיס לידטק GF4 TI 46000 הכרטיס יצא דפוק והפסיק לתפקד לאחר מספר שעות החזרתי להם אותו הם חזרו אליי ואמרו שאם אני רוצה את אותו כרטיס זה יקח שבועיים כי אין במלאי ואם אני רוצה כרטיס מידיי הם יכולים לתת לי 4600 של MSI שעולה כמעט 500 יותר ללא תוספת תשלום מצידי האם כדאי? הMSI עדיף? עצתכם המהירה תודה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי חברים הסיבה שאני לא רושם מחיר למעלה תיכף תדעו אני קניתי לפני שנה מחשב קומפלט + כרטיס מסך של 8800GT 512 לצערי אחרי שנה הוא התקלקל ודפק לי מסכים כחולים, שלחתי למעבדה והם אמרו שהוא לא תקין והם לא יכולים להחליף לי אותו בתמורה הם הציעו לשדרג לי ל- 9800GT 1024MB בתמורה ל- 300 ש"ח השאלה האם זה משתלם ? חשוב לציין שיש לי את המפרט הבא ספק כוח CROSAIR 450 מעבד Q6600 זכרונות 4 גיגה של ADATA לוח אם ASUS P5kC מסך 24 אינץ של SAMSUNG T240 השאלה האם שווה לשדרג ל- 9800 ? או לקחת מהם כרטיס יותר חזק כמו למשל ה- GTX260 ? השאלה האם הוא ירוץ לי טוב עם המפרט שיש לי.. ואם אפשר לדעת בכללי האם ה9800GT 1024MB טוב מבחינת ביצועים ? עידכנתי את הכותרת בכדי לא לפגוע בחוקי הפורום אך הנושא נשאר אותו דב…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כןלל עיבאית! בתודה מראש אלעד
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
:-\ שלום לכולם מדובר בכרטיס מסך של SAPPHIRE רדיאון 9000 עם VIVO.. לא משהו אולי מבחינת ביצועי תלת מימד אבל אני לא צריך את זה.. שיחקתי איתו קצת ועשיתי עידכון ביוס (ממש סתם.. לא יודע למה). משהו לא הצליח ומאז הכרטיס מת.. המסך לא נדלק בכלל ונדמה לי שהמחשב בכלל לא עולה כשהכרטיס הזה מותקן בו. כשכרטיס אחר (תקין) מותקן אין בעיות יש רעיונות ? יש סיכוי להציל את הכרטיס ? אין עליו אחריות :'( תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני צריך קישור מדוייק לעידכון הדרייברים של GFORCE 6600 GT יש לי PCI EXPRESS X-16 פליז מישו
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מישהו יודע איך זה נעשה מהרגע שיש לי את הביוס עצמו??? תודה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן את גרסת הביוס של הכרטיס מסך שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול לאחר שמעדכנים כרטיס מסך בויסטה צריך לעדכן את מדד דירוג ויסטה,כי הוא אמר לי זוהתה חומרה חדשה,למרות שעדכנתי רק את הכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
החלטתי לעדכן את הכרטיס מסך בעקבות המלצות חוזרות למשחק שלא עובד טוב, נכנסתי לאתר של AMD, אבל אני בשום אופן לא מצליח להתקין את הCATALYST כמו שצריך הורדתי את הגירסה 10.2 שלהם, בחרתי 64 WINDOWS 7, אבל הוא אוטמטית שינה WINDOWS VISTA וגם ראיתי למטה שכתוב: בתצוגה של הDXDIAG כתוב לי WDDM 1.1 הכרטיס מסך HD 4800 Series 1024MB בשום מצב, לא משנה איך ניסיתי, גם אחרי שהוא כתב שהוא מתקין את הCATALYST, חיפשתי ידנית ולא הצלחתי להפעיל אותו. הוא לא קיים. אני מבין כאילו שאין תמיכה ממש... עשיתי התחל, הפעלה, dxdiag ובגירסת directx כתוב DirecX 11 ??? יכול להיות זה משהו שקשור למשחק(COD BLACK OPS) והכרטיס מסך? ז''א הוא רוצה תוכנה של directx יותר חדישה שיש רק בכרטיסים יותר חדשים משלי? אנ…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני אוהב לעבוד עליו יש שם HD 5770 ויש לו דרייבר עדכני באתר יצרן רק עד 2015 נכנסתי לאתר amernimezone והורדתי דרייבר חדש 2022 לאותו כרטיס מה שמוזר שבמנהל התקנים במקום 5770 כתוב HD 6750 עשיתי בדיקה ב 3DMARK לראות אם יש הבדל בביצועים אין הבדל 1 ל 1 אותו דבר אותו ציון , מה שכן אולי זה רק הרגשה הכול נתפח מהר יותר תיקיות וכו' הכול רץ יותר אפילו בהקלדה , רשום לי במנהל התקנים דרייבר 2022 מה זה עושה בעצם ? זה סתם שטויות ? הדרייבר של 2015 ו 2022 צד שלישי הם אותו הדבר ? ביוטיוב אומרים שהדרייבר עוזר פלאים במשחקים נותן יותר פרמים אני אישית מרגיש את זה בעבודה בשולחן העבודה , מישהו יודע מה הדרייבר הזה עושה ? בניגוד למקור ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה ! הבעיה נפתרה !
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי היום התקנתי משחק מסויים והוא כתב לי שבלה בלה בלה הוא צריך כרטיס מסך עם לפחות 32 MB והכרטיס שלי 64MB (GFORCE MX440+8X אז נכנסתי לאתר של MSI כי זה כרטיס של MSI והורדתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי , התקנתי ,עשיתי איתחול למחשב ואז כאשר הוינדאוס אמור לעלות המסך מתכבה ואני לא יכול לעשות כלום , אז חזרתי לדרייברים הישנים והכל בסדר רק שאני רוצה לעדכן את הדרייברים ואני זקוק להסבר או אולי הכון כי אני לא יודע האם מה שאני עושה הוא נכון .
-
- 14 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את כרטיס המסך שלי רדון 9800 128 מגה ביט לא פרופשיונל אלא הרגיל כמה שזכור לי מהגיפורס 4 שהיה לי הייתי מוריד עידכון בלי בעיה דרך האתר איוודיה היה כל למצוא עידכונים אבל אני מסתבך באתר של ati אז אולי מישהו יכול להביא לי לינק ישירות להורדה שאני צריך? יש לי וינדוס אקס פי אשמח אם מישהו יביא ליי...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע יש עידכונים שיוצאים ל-OPEN GL מישהו יכול בבקשה לינק ישיר לעידכון כזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/?24832 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en&Hash=UPPtyORnXDcfZXqx405R3Gii2DPEUacLjQbz1A0bJUe%2bv5ieXyV7pnNsLV8canaG%2bLmqhNyhloTX1DnIGiWdgQ%3d%3d רק רציתי לעדכן אתכם שיצא עידכון
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כרטיס X1950GT, היו לי דריברים גירסא 8.3 היום עדכנתי ל8.6 וCCC לא נפתח יותר.. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב אבל לא עזר ואין לי רעיונות יותר.. מישו יכול לעזור לי? תודה..
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שילוב של כמה גורמים בו זמנית, מביא את מחירי המאיצים הגראפיים ביד שניה, לנירוונה אחת הטובות שלא היתה כדוגמתה בהסטוריה: מדובר על מחד השקת דור 20 של נוידיאה, הגורמת לבעלי כרטיסים לא מעטים מסדרות 900/1000 - במיוחד אלו שחייבים תמיד להיות עם הצעצוע הכי חדש בשכונה אצלם ביד, לדחוף את כרטיסם ללוחות היד השניה, ומאידך בשילוב התרסקות מוחלטת וגמורה של שוק כריית המטבעות הוירטואליים, שמביאה חוות שלמות במאמץ לנסות ולהחזיר ולו חלק מן השקעת ההון שלהם עבור כרטיסי מסך (שאותם רכשו במחיר מנופח במיוחד), זאת באמצעות שחרור כל הסחורה גם היא ללוחות. זהו שילוב קטלני אשר יצר מצב של הצפה בכרטיסי מסך, שלא נראה כמותו מעולם והיה למעשה צפוי על ידי הקהילה בתחום. כך שאין…
-
- 83 תגובות
- 18k צפיות
- 3 followers
-