עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ran123,

יש לי כרטיס רדאון 9800XT אם 256 מגה שאלתי היא כמה הוא שווה מבחינה כספית אני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה יש לי אותי קצת יותר מחצי שנה

2. Started by omri_ro,

הוא נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by pyaniv,

שלום, הרצתי 3DMark 03 ואני רוצה להשוות תוצאות עם מערכות דומות לשלי. אני לא יכול להירשם כי הקוד הרשמה שלי לא תקף. מה עושים ?

4. Started by Lanzar,

הדיון הקודם ננעל כי התרד גלש לשיחות שאינם קשורות לנושא לדעתי נחמד שיש תרד על זה אבל כדי שלא יסגרו אותו שוב להישתדל לא לחרוג מהנושא !! התוצאה הנוכחית שלי ניראה איזה דרייבר NVIDIA מכינה לנו אוליי התוצאה עוד תיגדל :xyxthumbs: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by chris_u16,

צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by Impreza,

כמו שאתם רואים יש לי את המפרט בחתימה ה AGP APERTURE SIZE בביוס מוגדר כ 512M האם לשנות? למה לשנות? איזה הבדל יהיה?

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by Raul,

יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות את הSM מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by Raul,

אני חייב לקנות מסך חדש מכיוון ששלי עומד לסיים טת חייו (הכבוד יש לומר)... אז ככה, המסך החדש צריך להיות למשחקים אבל התקציב מוגבל.. בסביבות ה 800, 850 בלחץ... אז חשבתי על המסך הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by ReDragon,

sorry guys, I didnt installed heb yet ok, so this is the story: I bought an FX5600 (I think its Gainward) and I have a strange problem: in games (mostlly) the monitor (I mean what I see) is ruined and I see all the graphics in games like shit and sometimes the monitor is just shuting down and till I do reset nothing works... :\ I tried to put a van to cool the computer it didnt worked and I tried new Power supply, same... In the shop they said that the video card is good and its the comp.. I think its the mother board coz I have an old comp: AMD 1600xp+ 384 DDR MOBO AGP 4x some know what may be the problem btw, I tried all the NVIDIA Drivers and all the AGP d…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. רדאון 9800se בעל 256 ביט ייתן ביצועים גבוהים יותר מכרטיס בעל 128 ביט מאותו הסוג ( כלומר ה רדאון 9800 פרו 128 ביט ) ??? אני מעוניין לדעת אם שווה להשקיע את העוד 300 שקל האלו !??

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. טוף אז סידרתי את האינטרנט ואני מבקש לינק לדרייבר של הכרטיס מסך הבא: radeon 9600 SAPPHIRE ממ אם אפשר שזה יכלול את הכל בתוך הדרייבר אני מתכוון גם לדרייבר של הכטיס קול וכו'. עוד דבר אילו עוד דרייברים אני צריך חוץ מכרטיס מסך וקול? תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by 8-Ball,

קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק, בחוברת הכרטיס המליצו להתקין MSI Live Update 3 שזו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של הכרטיס מסך. בקיצור נכנסתי לתוכנה של MSI לעידכון והיא כותבת לי ככה: Warning!!! Your Display Card does not support MSI Live Update 3TM function. Note: MSI Live Update 3TM support the Display Card of MSI only היא כנראה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי, בקיצור רציתי שתגידו לי מה לעשות, וגם אני יודע שיש איזה דרייברים "קטליסט" אם אפשר לינק והסבר קצר. תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  13. שום agp aperature או שום דבר אחר שאפשר לשנות בו כמות של זיכרון הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800 איפה זה נמצא שם? תודה

14. שמעתי שאת הVIVO אפשר להפוך לXTPE... איזה כרטיס כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  15. במצב היום שהמשחקים החדשים שיוצאים , הם משחקים שעברו התאמה לכרטיסי מסך של חברה X או Y . לתוכנות בדיקת ביצועים , יוצאים "דריוורים" שעברו אופטימיזצייה , או פאץ , או אולי CARK לתוכנות בדיקה , בכל האתרים שמשווים ביצועים של כרטיסי-מסך ,משתמשים באותם משחקים שאמורים לעבוד טוב יותר אם חברת X או Y וכמובן "הדריוורים" בקיצור יש משהו אמין פה , או כל אחד לוקח בדיקה X או Y ואומר שלי יותר טוב

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. Started by Qtec,

שלום אני צריך לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 800 שח. חשבתי על Gigabyte GV-R96P128D Radeon 9600 Pro https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=1457 אבל יש גם כרטיסים אחרים שאני מתלבט לגביהם כמו ה5700 לדוגמה. מה אתם ממליצים? *יש לחבר בקשה שHL2 ירוץ עליו יפה. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? Gigabyte Geforce FX5700 128MB DDR (128 bit) Tv Out DVI - Retail https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2350 ועל זה Gigabyte Geforce FX5700LE 256MB DDR (128 bit) Tv Out DVI - Retail https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2351

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by THE-MASTER,

אני קולט דרך הלווין טלוויזיה ואני צריך תוכנה ללכידת וידאו מהלווין שתהיה פשוטה ושיהיו בה את כל האפשרויות. אני צריך שהתוכנה תהיה פשוטה ותתאים לכל כרטיס עריכה...

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  18. איזה פורמט היחס בין האיכות שלו למקום אחסון שלו(גודל של הקובץ) הוא הגדול ביותר....

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by Co[3]LHo,

מהחנות pandas.co.il 2000-2500 שקל.. דק LCD 17" תודה.

20. היה לי מסך פקרדבל ישן ממש.........אפילו לא שטוח 15 אינצ' דפוק עכשיו קיבלתי ת700P והוא כמובן יותר טוב.....מה הקטע של השפורפרת? מה היא עושה? יש מצב שהוא פולט פחות קרינה מהפקרדבלל הישן ? ועוד ועוד באמצע בתר'ד ;D

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

האם קיימת כזו תוכנה לכרטיסים חלשים יותר כמו geforce 2/4mx?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  22. שלום, יש לי לקוח שהלך לו הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות לו חדש אבל הלוח אם שלו תומך במקסימום AGP x4 ולכן אי אפשר לקחת כרטיסים כמו ה- 5200 או 9200. השאלה שלי היא אם אפשר לקחת כרטיס כזה בכל זאת ולצפות ממנו שיעבוד על 4x במקום על 8x? ובמקרה כזה האם הביצועים יהיו סבירים? (הוא עד היום עבד עם MX440 ואמר שלא היתה לו שום בעיה איתו כמעט בנוגע לביצועים). האם כדאי כבר לקנות מראש כרטיס 4x וזהו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by dan_dekel,

אהלן, קיבתי את התוצאות הנ"ל בבנצ'מרקים הבאים: 3dmark2003 - 1389 3dmark 2001 - 9870 pcmark2002: cpu - 5980 memory - 7771 hdd - 1157 המפרט שלי הוא: p4 2.8 800fsb, asus p4p800s, ddr 2x256 pc3200 400mhz and radeon 9100 128mb אני מעוניין לדעת האם התוצאות האלה "בסדר".... המחשב כולו ללא אוברקלוק. אודה לכם על כל תגובה. דן.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. מסך נגמר לו הזיכרון האם כדאי לשנות את כמות הזיכרון ל128 או יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר? או שזה עלול לגרום להורדת ביצועים או חלילה לנזק כלשהוא?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. Started by ori83,

יש לי כרטיס מסך 9200 ATI RADEON SAPPHIR . שמתי את ה driver במצב clone כך שאני רואה בטלויזיה ובמחשב אותו דבר חוץ מסרטים. סרט אני יכול רק בזה שאני מגדיר כprimary. יש דרך שאני יוכל לראות סרט בשניהם בו זמנית?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.