כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb התקנתי תדרייורים שלו והכול אבל בכל זאת שאני עושה מאפיינים - הגדות - מתקדם יש לי לשונית של הכרטיס מסך אבל אין לי אפשרות להגדרות של open gl יש לי רק של direct 3d חשוב לי שזהי ותקן ותהיה לי האפשרות במיוחד בשביל משחקי רשת. ניסיתי להתקין תעידכון של nvidia לא עזר וכמו כן גם ניסתי תדרייור של הדיסק ואני אל מצליח אני אל זוכר איזה דרייור שלהם מסדר תבעיה הזאת אני פשוט צריך דריוו שיתקין לי ת open gl במחשב תודה D :
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://download.9down.com/freeware/RivaTuner20RC152.rar זה הגרסא החדשה של RT, מישהו מתנדב לניסוי? ;D New NVStrap v1.6 driver brings you more nice exclusive features: * Now the NVStrap driver configuration tab contains "Allow enabling masked units" option, allowing the driver to force the graphics processor to activate all pixel / vertex units, even if they are hardware strapped as damaged. Please be extremely careful and use this option at your own risk. Enabling hardware masked units, which have not passed hardware quality testing, may cause unpredictable results and even permanently damage your graphics hardware. אם הלינק פה לא עובד, נסו פה: http://downloads.guru3d.c…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Update: Oh guess what. If you look at the .inf file of the drivers you''ll notice a new series of cards. This time the low-budget series 6, the GeForce 6200 NVIDIA_NV43.DEV_0141.1 = 'NVIDIA GeForce 6600' NVIDIA_NV43.DEV_014F.1 = 'NVIDIA GeForce 6200' NVIDIA_NV43.DEV_014E.1 = 'NVIDIA Quadro FX 540' http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1941
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך רידאון 9800pro של ספיר עכשיו העברתי כבל sves בשביל ליראות עכשיו פעם אני רואה פעם לא מה יכול ליהות הבעיה?? אולי רוזולציה ? או איזה הגדרות שאני אמור לסמן?? בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב בביצועים ואני מתכוון בכללי-אל תגידו לי זה טוב באפליקציה הזו וההוא באחר אני מתכוון בגדול מה יותר טוב ולא מבחינת הכסף. Gainward Geforce FX 5700LE /880 TV-Out/DVI 256MB DDR Video Card שעולה 724 או ATI Radeon 9600PRO 128MB TVOUT שעולה 700 ??? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להגיע איתו לרמות של ההאולטרה בנה זה מתבטא כאילו רק מהיריות השעון משתנות או עוד דברים
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בוקר טוב, אחרי שיש לי כבר צורב DVD אני חושב שהגיע הזמן שאני אהפוך ל DVD את הסרטים שלי ושל אח שלי כשהיינו קטנים ועוד כלמני דברים יקרים שנמצאים עכשיו על קסטות. אז כדי שהם לא יעלמו לנו עוד איזה כמה שנים ושהקלטות ימותו אז אני רוצה להפוך אותם לDVD. עכשיו השאלה שלי היא על איזה כרטיס עריכה או טלויזיה אתם ממליצים לי עד 500 גג. משהו טוב ונחמד שייתן לי איכות טובה או כמה שיותר טובה. וכמובן שלא יהיה יקר מדי. CAPTURE אני עושה דרך ה PRIMIERE עצמה או PINNACLE STUDIO 9 אם זה משהו סתם פשוט שלא דורש הרבה עריכה. ד"א את הקול אני מכניס דרך הכרטיס קול לא? או שזה תלוי באיזה כרטיס מדובר? אשמח לקבל המלצות ועזרה
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מישקפי 3D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332541&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 עכשיו הפעלתי אותם עם הדרייברים 61.77 והם עבדו בסדר חוץ מדום 3 ופאר קריי (יש לי GEFORCE 6800GT) ואין להם דרייברים יותר חדשים מישהו יודע אולי מתי יוצא להם דרייברים חדשים יש להם דרייברים משלהם שנקראים STEREO DRIVERS והגירסה של הSTREREO צריכה להיות בידיוק אותו גירסה כמו של הכרטיס מסך ויש לי עכשיו דרייברים לכרטיס מסך 66.81 ואני צריך דרייברים תואמים מישהו יודע מתי יוצאים דרייברים חדשים למישקפיים
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בין שנתיים בערך, ולאחרונה התקלקל לו הכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם כל כרטיס מסך חדש יתאים למחשב ? ואם לא, איך ניתן לדעת איזה כרטיס יתאים ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רכשתי אתמול דיוידי וחיברתי אותו לטלויזיה בכבל scart (כי כרגע אין לי מערכת קולנוע ביתי... בקרוב...) העניין הוא שהכבל הזה נועל לי הטלויזיה על התחנה של הדיוידי ברגע שהוא דולק, עכשיו אני יודע שניתן לבטל את הפונקציה הזאת על ידי הסרת פין מסויים בכבל... מישהו יודע איזה פין צריך להסיר ?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי בעיה בבנצ'מארק לכרטיס מסך FX5900XTV. הבעיה נפתרה, הרבה בזכות עזרתכם האדיבה ! על כך תודה לכל מי שעזר ! נתראה בפורום אוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
נכנסתי לחנות ברשת וראיתי את הכותרת הבאה: Gainward Geforce FX 5900 / Ultra1100 XT Gold Sample Video Card מה זה אומר?? Ultra 1100 XT Gold Sample? במה זה שונה מהכרטיס הזה: MSI Geforce FX 5900XTV 128MB DDR VIVO DVI Retail ? ואיזה מהם עדיף?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו הנה המסך: http://www.pc2go.co.il/emall/product.asp?pc=45853&af=10 השאלה שלי אם הוא מסך טוב? אני רוצה שיהיה לי נוח להסתכל עליו. ושבמשחקים למשל.. אני לא אצטרך להסתכל מזווית מסויימת כדי לראות ברור.. אז המסך הזה טוב..?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
9800PRO 256BIT 256 MB DDR 2 @ מהירויות של XT (ליבה R350) או XT רגיל עם DDR 1
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום כשאני מכבה את המחשב המסך לא נכבה הוא נכנס למצב stand by . במצב הזה הוא עושה רעש מעצבן מן צליל דק כזה , ביחוד כששקט בחדר אז שומעים את זה. כנראה שזה בא מהשנאי שלו. זה נפסק רק אם אני מכבה את המסך עם כפתור ה off שלו. האם מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אצלי? ???
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה עם 64M לאיזה כרטיס הוא משתווה? אמרו לי פעם שהוא כמו ג'יפורס 2 זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש ויחד איתו את המסך F700P של LG. לאחר מכן ראיתי אותו בחנות אחרת (שקם אלקטריק) ולידו עמד מסך EZ T710BH גם של LG. הצבעים ניראו לי במסך השני טובים יותר. שאלתי את המוכר למה יש הבדל אז הוא אמר לי שלF700P יש ציפוי מיוחד , ושהמסך הזה מתאים רק למשרד ולא לבית. הציפוי הזה לא עושה CONTRAST ובגלל זה הצבעים בו לא טבעים. זהו אינו מסך למשחקים או לשימוש ביתי. ואילו המסך השני טוב יותר ומתאים לשימוש ביתי. לי זה נישמע מאוד מוזר , האם זה כך בכלל?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה וקראתי את הביקורות בFAQ ועשיתי חיפוש אבל זה לא ענה באופן מלא על שאלתי יש לי תקציב של 500 ש"ח איזה כרטיס טלוויזיה יהיה הכי טוב לשימושים הבאים: 1.צפייה בטלוויזיה במחשב 2.הקלטת תוכניות טלוויזיה למחשב מאיכות טובה עד כמה שניתן 3.העברת קלטות VHS למחשב וצריבתם על VCD ואולי אף על DVD עכשיו חשבתי על LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail ועל ה PINNACLE PCTV STEREO RETAIL רציתי לדעת גם איך כל אחד מהם ומה ההבדלים ביניהם? תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני אולי קונה 6800 NU מהחברה הזאת ואני רוצה לדעת איך היא ?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני הולך לקבל אותו מארצות הברית מה אתם אומרים עליו הוא שווה הוא יוכל להריץ לי את כל המשחקים זה גירסת הפיסי אקספרס Platinum Edition
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה ערכתי מספר שינויים במחשב למטרת אוברקלוקינג, השינויים כללו: קרור למעבד -THERMLRIGHT SP-94 +מאוורר 80 מ"מ קרור לכטיס מסך - ARCTIC COOLING SILENCER (GIGABYTE ATI RADEON 9600 PRO 128 MB? ספק - ANTEC TRUE POWER 480 WATT כבלים עגולים - VANTEC מאווררים למארז -4 י"ח 80 מ"מ לאחר התקנת הרכיבים, גילתי תקלה שאיני מצליח להתגבר עליה-ה AGP אינו פועל,אינו ניתן לשינויים (כל הערכים מוצללים). ניסיתי כל דרך אפשרית לתקן את הבעיה, החל מהתקנת דרייבר חדש לכרטיס המסך (CATALYST 4.8),התקנת דרייבר חדש ללוח האם (ASUS P4C 800 E-DELUXE?, ןעדיין איני מצליח להתגבר על הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם לפתרון הבעיה. בברכה go_go
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי. אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!! לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף. השאלות שלי: במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות? במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות? האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות? תודה L.A
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה-6600 GT או X700 ה-6800GT או X800 זה לא חייב להיות אחד מאלה , (שאלה כללית ) ראיתי למשל ש-X800 PRO עולה יותר מ-6800GT !!!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי MAG 786FD ששירת אותי נאמנה במשך ה5 שנים האחרונות... פחות או יותר. למרות שMAG הם לא הכי הכי המסך הזה דווקא לא רע בכלל, שטוח, 100 HZ על 1024x768... והוא גם דיי חד, ז"א היה חד אתמול בלילה פתאום המסך התחיל להיות מתושתש ברגע, המרכז עוד בסדר אכשהו אבל בצדדים זה ממש לא חד. כבנאדם שיושב הרבה על המחשב ועובד בגרפיקה אין מצב שאני יכול להמשיך עם המסך הזה, אני חייב מסך חדש. דבר ראשון לפני שאני קונה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לשחק עם השפורפרת ולנסות לשנות פוקוס (כמו בטלויזיות, אם מישהו פעם פירק אחת) ? אם לא אז יהיה זכרו ברוך יורש העצר יהיה לא אחר מאשר CRT 17 INCH ובקטע הזה אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא עד 1600 שקל ואני רוצה מסך רק רק רק 17' לא פחות ולא יותר ואין ג…
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-