עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Le0n,

יש לי X800 PRO POWERCOLOR המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי.. מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה?? יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by poltergeits,

היי לכולם ..... יש לי 9600xt ורציתי לדעת עד כמה באמת חשובים הדרייברים שאני מתקין בשבילו לפי אחת הכתבות של האתר מצאתי לנכון להתקין את העדכון האחרון מבית ATI שהוא ה CATALYST ואשמח מאוד לקבל עצות וטיפים בנושא *אפרסם את תוצאות בדיקת ה 3DMARK05 בהמשך .....

• 13 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by ronin,

היי קודם כל, מסך 15" LCD שקול מבחינת גודל המסך ל 17" ? אני לא הכי מבין יכול להיות למסך מסויים בעיה עם הצגת עברית? חשבתי לקנות את המסך הבא (מחו"ל) http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Monitors_316684/LCD+_Q1_Flat+Panel_Q1_+Monitors_316694/15_D1_17+inch+LCD_381953/7005270_proddetail.htm?ref=merch מה אתם אומרים?

4. Started by omrihacli,

איך אני מתקין דרייברים ל msi 9800pro???????

5. שלום כולם אני מתכנן כבר זמן רב לקנןת LCD הבעיה שכבר תקופה ארוכה אין דגם שממש שוה לקחת(כמן ההרקולס בזמנו) כבר ננעלתי על ה Q17 אבל הוא עולה כמעט 2800 ש"ח אז אני לא ממש סגור עליו, כל מקרה ראיתי בפומביות מסכים נחמדים ואם נביא אחד ב 2000+ אז אולי כן יהיה משתלם . עכשיו הדגמים מוגבלים אז אני צריך המלצות וחוות דעת. 1)LG L1710S 2)SONY S73 3)PHILIPS 170X

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  6. אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  7. Started by omrihacli,

מה דעתכם על המסך LG FLATRON L1710S

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. Started by pitango,

האם( RESPONSE TIME- 25MS(16+9 של מסך זה טוב באופן יחסי ולמשחקים בפרט?

9. Started by X1000P,

רשום שכרטיס שלי זה RADEON 9800 Pro x86/MMX/3DNow!/SSE זה R9800PRO או SE?

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  10. יש לי שאלה .. מה יותר טוב גיפורס 5200 או iti 9200 .. שמעו אני צריך לקנות כרטיס מסך במחיר שלהם .. אז רק תגידו לי מה יותר עדיף אני יודע שיש כיום יותר טובים אבל אני רוצה משהו ברמה שלהם.. מה אתם מי יותר טוב יותר מהיר ויותר חזק.. תודה רבה !!

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by asihiz,

יש לי AMD1700,זכרון 512 על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב הזה והאם המעבד האיטי יחסית יגביל אותי במשחקים?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by Pitzinyelo,

אני עובד תמיד ברזולוציה של 800 על 600 והתמונות שבהם אני משתמש לרקע הן באותה רזולוציה. אם אני אשתמש ברקעים של רזולוציה גבוהה יותר- אבל אשאר עם ה 800*600 שלי- האם משמעות הדבר היא שאיכות התמונה תהיה טובה יותר, או שזה פשוט יגלוש מהמסך ולא ייכנס?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by michael1987,

אהלן.... יש לי Sapphire Radeon 9600 XT 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 1493 ! ראיתי בפורום שיש מישהו שיש לו Radeon 9600 Pro עם מעבד פחות טוב משלי ופחות זיכרון והוא קיבל 1650 בערך (!) אני לא מבין איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי? וגם בתוכנה רשום לי - Radeon 9600 SERIES ולא Radeon 9600 XT אני כבר מתחיל לפחד שאולי יש לי Radeon 9600 רגיל ולא XT ואז אני בבעיה גדולה!!!!! בבקשה תגיבו.. תודה!!!!!!

14. Started by Konchi,

היי, ברשותי הכרטיס Radeon 9600XT של 256MB, השאלה היא כזאת- ההבדל משמעותי בין אותו כרטיס רק של ה128MB?

15. חבר שלי קונה מחשב והוא רוצה לקחת גיפרוס ואני צרייך להראות שגיפורס יותר חלש משיהו יכול לתת כמה השוואות בניהם בבקשה זה דחוף כמו מבחני ביצועים ועוד תודה

16. Started by rino,

שלום לכולם מבקש המלצותייכם לכרטיס מסך בעל יציאת DVI ופונקציית VIVIO למשתמש רגיל בעיקר השימוש הוא וידאו ועריכת תמונות. משחקים אני משחק פעם בכמה חודשים כך שאין טעם שיהיה כרטיס חזק. רצוי שיהיה זול אך טוב.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by giloman,

אני רוצה לצרוב לMSI RADEON 9800 PRO R360 ביוס של XT אני רק מפחד שאם זה לא יצליח אז איך אני אצרוב בחזרה (יש לי כרטיס PCI ) כאילו איך אני אדע שהו לא צורב על הכרטיס PCI ? בבקשה אל תגידו לי לא לצרוב ביוס טוב ... תודה ...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by Bose,

אז במה אתם בוחרים?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  19. יש לי gigabyte radeon 9550 128mb הגירסה של ה64 ביט שקניתי מksp עכשיו רציתי לדעת עם כדי לשנות משהו במאפיניים שיתן לי יותר ביצועיים

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by Raul,

אני מקבל בסביבות ה4300 גג... ואני חושב שזה נמוך יחסית למפרט שיש לי (בחתימה) כי ראיתי אנשים עם מפרט דומה לשלי שעברו את ה5K... אז ככה... מותקן אצלי direct X 9.0C עם דריברים 61.77... מה אתם מציעים לעשות על מנת לשפר את התוצאה? :

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by GAL SHAMIS,

מה דרייברים יותר טובים ? [למרות שאומגה מבוססת על קטלייסט] אבל איזה דרייברים אתם מעדיפים ומשתמשים? כמובן לכרטיסי רדאון של ATI

22. Started by STRENGTH,

MAG 796FD2 או LG F700P?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Pac Pac Chick,

Hey all. I have a little question, which should be obvious from the title Sorry for writing in English and not Hebrew if this confuses someone, it's just that I'm on a foreign computer and they have no Hebrew here :-\ Which company makes the best Geforce 6800? Taking into account everything (cooling, power, whatever) in the world? Not just in Israel? It's just that I'm in Japan right now and if something isn't here, it prodably doesn't exist (I've seen a department store with an entire floor dedicated to video cards). BTW, along my voyages through the stores around here I've encountered this little thing: http://www.inno3d.com/products/geforce6/systems_6800gt.html I…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by napster15,

שלום. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb התקנתי תדרייורים שלו והכול אבל בכל זאת שאני עושה מאפיינים - הגדות - מתקדם יש לי לשונית של הכרטיס מסך אבל אין לי אפשרות להגדרות של open gl יש לי רק של direct 3d חשוב לי שזהי ותקן ותהיה לי האפשרות במיוחד בשביל משחקי רשת. ניסיתי להתקין תעידכון של nvidia לא עזר וכמו כן גם ניסתי תדרייור של הדיסק ואני אל מצליח אני אל זוכר איזה דרייור שלהם מסדר תבעיה הזאת אני פשוט צריך דריוו שיתקין לי ת open gl במחשב תודה D :

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  25. http://download.9down.com/freeware/RivaTuner20RC152.rar זה הגרסא החדשה של RT, מישהו מתנדב לניסוי? ;D New NVStrap v1.6 driver brings you more nice exclusive features: * Now the NVStrap driver configuration tab contains "Allow enabling masked units" option, allowing the driver to force the graphics processor to activate all pixel / vertex units, even if they are hardware strapped as damaged. Please be extremely careful and use this option at your own risk. Enabling hardware masked units, which have not passed hardware quality testing, may cause unpredictable results and even permanently damage your graphics hardware. אם הלינק פה לא עובד, נסו פה: http://downloads.guru3d.c…

דיונים חדשים בפורומים