כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_letdh_1.html ;D
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני לא עושה OC, הכרטיס טוב? החברה אמינה? וכמה אחריות יש עליו?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שלא קרתה לי בחיים... יום אחד אני מפעיל תמחשב בא לשחק במשהו ופתאום מופיעים לי קווים מקווקוים צבעוניים על המסך שלא קשורים למשחק עצמו, יצאתי מאותו משחק ונכנסתי למשחק אחר וגם בו הבעיה הייתה דומה. גם כשאני נמצא בשולחן עבודה אפשר לראות קוים ונקודות צבעוניות. בסרטים שאני מפעיל יש ממש טישטוש כחול ואדום שמפריע לראות. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ניסיתי לעדכן כרטיס מסך (radeon 9550 256MB) אבל שום דבר לא עזר.. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? הוספתי כמה תמונות כדי להסביר יותר טוב זאת תמונה מתוך האקספורר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי כמה שאלות, ברשותכם: 1. אני מתכוון ואני מדגיש מתכוון כי עדיין אין לי לקנות לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl שאמרו יל שהוא מצוין מעבד AMD 64 לא חשוב עכשיו בכוונה שלי לקנות ראדון 9800 פרו והכל טוב ויפה עכשיו שמעתי פה שיש כמה כרטיסי מסך שעומדים לצאת כגון: 6600 GT עכשיו אינ שמעתי שברגע שהם יצאו הם יתמכו אך ורק בחיבור PCI משהו כזה בהתחלה רק ואז רק ייצאו עם חיבור AGP אוקיי. אז אני שואל אם הלוח אם שלי יתמוך בכזה כרטיס מסך 6600GT..או במילים אחרות האם הלוח אם שלי תומך בחיבור כזה(PCI) תאמת שזה שאלה שקשורה יותר לפורום אחר אבל בגלל שאני רוצה לשאול שאלות נוספות שקשורות יותר לכרטיס מסך אז יסלחו לי.. 2. כמו שכבר אמרתי אני מתכוון לקנות ראדון 9800 פרו עכשיו האם כדאי במידה שהלוח אם שלי ת…
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קיבלתי רק אלפייה עם הכרטיס 5900XT ועוד לחשוב שבביקורת שפורסם באתר על התוכנה קיבלו בסביבות ה-1600 עם 9600XT! המערכת שלי: AXP 2500 512 PC2700 GEIL ABIT KV7 - KT600 ALBATRON GF 5900XT אני משתמש בדרייבר גירסת 61.77
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן, חג שמח אוקיי, אז ככה, רכשתי radeon 9100 לא מזמן, אחלה כרטיס, ובמחיר מציאה של 150 ש"ח. (לפני כשלושה חודשים). המשחק העיקרי שלי הוא sof2 והוא פועל נהדר. בזמן האחרון התחלתי לשחק גם command and conquer - Generals אני משחק על רזולוציה של 1024*768 באיכות הגבוהה ביותר. המשחק באיזשהו שלב של מאמץ ממושך של הכרטיס מסך, כביכול... אולי זה משהו אחר.. נתקע. ואז אני חייב לעשות restart למחשב. הבעיה אף החמירה שהתקנתי דרייברים של אומגה... אני חושב. מה שרציתי לדעת.. זה האם זו בעיה של הכרטיס מסך, כפי שאני משער.. או שזו יכולה להיות בעיה אחרת. אודה לכם על כל תגובה. חג שמח, דן שכחתי לציין בנוסף שהוא נתקע לי גם מספר פעמים מאוד מאוד אחדות …
-
- 16 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מסך חדש... אז התקציב הוא גג 850 שקל, הוא חייב להיות CRT, והוא חייב להיות בגודל "17.... תנו הערות/הארות על המסך הזה... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מסך דק למחשב אחד שיחזיק לו לכמה שנים ושיהיה טוב אז איזה חברה הכי טובה LG , MAG , proview, samsung , philips אלה נראה לי החברות החזקות יותר. אם יש המלצות זה יהיה מעולה התקציב כרגע הוא - אין תקציב (כלומר מה שיהיה טוב הוא יקח, אבל חבר'ה בכול זאת לא מחירים בשמיים ) תודה לכולם...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש כרטיס מסך למשחקים כבדים. בחנות המליצו לי על XFX 6800 128MB, DVI שמחירו מאוד גבוה. מכר שלי אמר לי שעדיף לי לרכוש XFX GF4 MX4000 128MB מכיוון שההבדל במחיר משמעותי וההבדל בביצועים מזערי. מה אתם אומרים? מה עדיף?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי P4 2.0 GHZ DDR 512 266mhz לוח אם תואם של Elite Group (לא משו אבל ה-FSB סביר ויש את הפי'צרים שצריך) וכל שאר השטויות שלא משפיעות ממש על ביצועים. ברצוני לקנות את הכרטיס שציינתי בכותרת אבל אני לא יודע אם המחשב באמת יוכל לנצל כמו שצריך את הפוטנציאל של הכרטיס (עקב זה שהמחשב שלי יחסית איטי, לפי מה שהבנתי זה יכול לגרוע מאוד מהביצועיים). לוח האם שלי ישן ולכן אני בספק אם הוא יתמוך בזכרונות מהירים יותר ממה שיש לי, וגם במעבד אני לא חושב שאני אוכל לשים 2.8 לכן השאלה שלי האם לקנות את הכרטיס, או שאני אקנה מחשב AMD 3000 k7 burton עם זיכרונות במהירות 400 ולוח אם של גיגה בייט וראדיאון 9800 PRO. מבחינת תקציב המחירים די אותו הדבר.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בעקרון חשבתי ללכת על ה FX5200 האם יש לכם המלצות בקשר לכרטיסים מחברות אחרות ? בעקרון אני לא צריך OC אני רק צריך שיעבוד טוב עם האפקטים של הוינדוס ותמיכה מלאה ב DX9 תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אבל זה לא טלוויזיה. אוכל לחבר למסך YES או PS2 או מכשיר DVD. משהו כזה. קצת קשה להסביר במילים. מסך שיכול לעבוד כמו טלוויזיה, אבל זה לא טלוויזיה.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי תקציב שבין 800 ל 900 שח לקניית כרטיס מסך!לא אגורה יותר מטרת הכרטיס כמו כל כרטיס טוב להריץ משחקים כמו דום 3 סיילט היל 4 גרפיקה טובה באיכות!בקיצור כרטיס שאני יהנה ממנו ולא יתקעו לי משחקים כתוצאה מאי יכולת! הוא הולך להיות במחשב שהרכבתי שהוא חזק אינטל 3ג+512 דדר(היה טוב אם היה 1024 :) רק אומר שיש לי כרגע ר 8500 128 והוא אחלה כרטיס אבל הגיע הזמן להתקדם אשמח אם תגידו לי מה מומלץ ועדיף רדאון גם נווידה בא בחשבון אבל יצטרך הסבר משכנע לעבור אליהים בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כ. מסך בסביבות ה-1000-1200 שקל . יש לי כמה שאלות: 1. מתי מגיע 6600 או X700 לארץ (על שלל סוגיהם) 2. האם הם יגיעו גם בממשק AGP 3. מהו הסכום המשוער בשקלים של כל אחד 6600/6600gt ו- X700/X700pro/X700xt 4. האם כדאי לחכות לכרטיסים אלו או עדיף לרכוש עכשיו כרטיס מסך ועל איזה אתם ממליצים? (ד"א הכרטיס מסך אמור להיות כחלק ממחשב חדש שאני אקנה...) תודה לכול העוזרים!!!
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהו מושג? או לפחות לראות אותם בתצוגה? אני מדבר על מסכים של סוני...S73\S74 או VIEWSONIC VP171 מישהו ראה אותם בתצוגה איפהשהוא?? אני פשוט רוצה לקנות ואני חייב לראות אותם בסרטים וכאלו לפני שאני קונה...
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ATI באמת הריהמ את עצמה מאז היות החברה קטנה שלא ממש היוותה תחרות לNVIDIA... יש מצב שATI תהיה גדולה יורת מNVIDIA? http://www.ati.com/companyinfo/ir/2004/atiq404.pdf
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
דגם מלא: Gainward nVIDIA GeForce 6800 Video Card, 128MB DDR, 256-Bit, TV-Out/DVI, 8X AGP, Model"Gainward Power Pack Ultra/2100 TV-DVI Golden Sample (GS), One Slot design" -RETAIL אני מתכוון לקנות אותו מNewegg ב295$, עכשיו בקשר לאחריות אתם חושבים שאני יוכל לקבל אחריות דרך Gainward העולמי ? או בדרך אחרת? אני רוצה את הGainward כי יכולות הOC שלו הם גבוהות וזה די חשוב.. לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-128-197&depa=1
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך כזה במחיר טוב, חשבתי לאתר את היבואן ולבדוק מה המחיר שם, וגם לוודא שאני קונה ישירות מהיבואן ולא מאיזה מייבא שוק אפור למישהו יש מושג מי היבואן של VIEWSONIC ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MX4000 128MB ,RADEON 8500 128MB ,TI 500 128MB ,TI4200 128MB ???? מי ראשון ,שני וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלום חברים - זקוק לעזרתכם יש לי כרטיס מסך gforce2 mx200 32mb w/t היצרן לא ידוע - לא מסומן על הכרטיס התקנתי אותו עם driver שהורדתי מהאתר של nvidia אבל זה לא עובד. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא דרייבר מתאים - אנא הודיעו לי ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה.... יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ ולוח אם GA-8IEML-T זיכרון 256MB PC2100 אותו אני הולך להגדיל ל 512MB עם כרטיס מסך GEFORCE 4 MX420 64MB עכשיו אני רוצה להחליף אותו למשהו שיחזיק לי לשנה שנה וחצי הקרובים. השימוש הוא למשחקים כמובן... מה אתם אומרים על איזה כרטיס כדאי לי ללכת?? אני חשבתי לכיוון של ה-R9800 PRO 128MB שהבנתי שהוא אחלה של כרטיס. השאלה היא האם עם המפרט הנ'ל הוא ינוצל כראוי ויביא לי ביצועים טובים?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קניתי כבר כרטיס מסך של RADEON 9600 XT האם זה משנה של מי הכרטיס? הכוונה האם זה משנה מי מיצר את הכרטיס עצמו ??? דרך אגב קניתי קרטיס של ג'יגבייט, האם הוא טוב והאם יש טובים ממנו? תודה מראש על העזרה. נ.ב. אני עדיין יכול להחזיר אותו ולהחליף אותו באחר....
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-