עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eli20,

איזה כרטיס מסך מציג ביצועים טובים יותר- 5700u או 5900xt? האם הכרטיס 5900 מקביל בביצועים שלו ל9800P? בתודה, אלי

2. Started by Laydeejane,

היום קניתי כרטיס HIS R9600XT במבצע 890 שקל המבצע מדבר על כרטיס 256 מגה. על הקופסא שקיבלתי רשום 128 על הכרטיס עצמו יש מדבקה שרשום עליה 128 לא שמתי לב שלקחתי את הכרטיס. אבל בהתקנה בוינדוס מהאינטרנט Catalyst 4.9 הוא מזהה את הכרטיס בתור 256 מגה . האם יש תוכנה שיכולה לאבחן כמה זכרון יש לכרטיס ? תודה

3. חבר'ה הזמנתי לפני שבועיים כמעט מחשב, והוא עוד לא הגיע בגלל שיש בעיה עם הכרטיס מסך הזמנתי את הRADEON 9800 pro ומסתבר שהוא כבר ירד מפס הייצור ואיפשר להשיג אוות. (רק של ספיר, והבנתי שלא כדאי להתעסק) גם השגתי אותו באחלה מחיר 1100 שקל, והתלהבתי, אבל עכשיו התקשר אלי המוכר בחנות ואמר לי סופית שאיפשר להשיג אותו. לכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך. חשבתי על ה6800 הרגיל, אבל זה עדיין תוספת משמעותית במחיר ואני לא רוצה להתפשר על רדאון 9600 ולהתבאס אחרי חודשיים תודה רבה מראש

4. יש לי ראידון 9700 פרו מה כדי את הדרייברים האורגילנלים או אומגה 4.10 יש לי עכשיו בטא של אומגה ואני חושב בגלל זה ישל י בעיות עם פיפא 2005 ? מה אתם אומרים ללכת על הרגיל וזהוא

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. שמעתי שיצאו בעתיד מסכי אולד(OLED) אין לי מושג מה זה ואין לי מושג אם אייתתי נכון מה ששמעתי. הדבר היחיד שאני יודע זה שהם יהיו מסכים דקים זולים בעלי זווית צפייה רחבה יותר ויוכלו אפילו לקפל אותם כמו עיתון... אנא שפכו אור על מה שאתם יודעים.

6. יש לי שאלה חשובה אם יש לי מסך 17 אינץ ואני משחק על 1240 על 768 ואם אני ישחק באותה רזולוציה במסך 21 אינץ אני אראה "רע"??? למה ובמה יש הבדל ומהו היחס?

7. מחפש לקנות מסך כזה במחיר טוב, חשבתי לאתר את היבואן ולבדוק מה המחיר שם, וגם לוודא שאני קונה ישירות מהיבואן ולא מאיזה מייבא שוק אפור למישהו יש מושג מי היבואן של VIEWSONIC ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eli20,

אני מחפש כרטיס מסך חדש והחלטתי לקנות 9600xt (אין תקציב ליותר... 8) ) הכרטיס שמצא חן בעיני היה 9600xt של החברה club 3d, כי הוא אטרקטיבי במחיר האם זו חברה טובה ואמינה?, אם מישהו ניסה ויש לו חוות דעת שיכתוב, וגם אם מישהו מכיר את החברה בכללי הוא מוזמן לכתוב בתודה מראש, אלי

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  9. כיום אני עובד עם שפורפרת טריניטון אבל המסך כבר עייף (וקטן). קראתי את כל ההודעות והשרשורים אבל לא מצאתי בשום מקום בדיקה מקצועית בנושא. הכוונה בעיקר לאמינות צבעים ואחידותם. הרבה מאוד שעות מחשב ביום מביאות אותי גם לתהייה בנושא עייפות עיינים. האם בקצב רענון גבוה (לעלה מ-100) עדיין יש עדיפות לlcd? המסך לא משמש אצלי לסרטים ומשחקים אלא כפי שציינתי, לעיבוד תמונות מקצועי ואינטרנט. אודה לכולם על תשובות מניסיון ועל לינקים להשוואות המתאימות. אורי

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by eyal_am,

למכירה ATi Radeon 9800 Pro חדש מקורי, ישירות מהחברה בארה"ב. מחיר מבוקש: 1000 ש"ח לפרטים: איל 053-561553 ICQ 1426440

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

http://www.theinquirer.net/?article=18962 200-300 נראה כמו עיסקה מצויינת עכשיו יהיה עוד יותר קשה ומסובך מה לבחור 6600GT או 6700? ומה תיהיה התשובה של ATI? מסבכים לנו את החיים!!! אני כבר מת לקנות איזה כרטיס מסך נורמלי!!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by giloman,

אני יכול להשיג אתד שניהם באותו מחיר אז מי יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by Sai,

תודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  14. כידוע לכולם DOOM 3 פועל טוב יותר על כרטיסי אנווידיה עכשיו השאלה היא האם זה רק בגלל שהוא מבוסס על OPENGL או גם כי הוכנסו בו אופתימיזציות שלא יופיעו במישחקים שמובוססים על המנוע של דום וכך כרטיסי ATI יהיה שווים יותר במשחקים אלו ? תווווודה

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by eli20,

מתי אמורים להגיע לארץ הכרטיסים החדשים ג'יפורס 6600gt ו-6700? האם צריך בשבילהם ספק חזק\מערכת קירור נוספת? בתודה מראש, אלי

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. אל תבנו על 6600GT AGP או 6800LE. הPRO X800 הורד במחיר ונמכר ב329 דולר בלבד! http://shop3.outpost.com/product/4042522?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG

17. Started by KvodHagab,

התקציב הוא 1000 שקל +- והוא לא יכול לקנות 9800 פרו שני הכרטיסים של גיגה בייט והוא טוען שעדיף את ה5900 בגלל זה : http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-05.html ואלה הם שני הכרטיסים המדוייקים TV-OUT, 256BIT, DVI, X8, X9 FX 5900 XT 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, AGP X8, VIVO R9600XT 256MB DDR

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  18. לצוות הפורום שלום רציתי שתעזרו לי בבקשה ותסבירו לי מה זה DVI כי ממה שהבנתי זה עם יש לי מסך דק שתומך בDVI ויש לי כרטיס מסך שיש לו DVI אז אני יקבל תמונה באיכות דיגטלית ולא אנולגית . בתור אחד שצריך את זה לגרפיקה רציתי לדעת עד כמה יש לזה השפעה לביצועים למי שעובד עם גרפיקה האם אני יראה יותר חד או שלא רואים ממש הבדל. אם שווה להוסיף תכסף ולרכוש כרטיס מסך עם DVI . שאלה שנייה תמילצו לי בבקשה יש לי התלבטות בין מסך VIEWSONIC VP171 למסך SAMSUNG172T כמו כן איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1500 שקל שתומך בDVI ויהיה לו שילוב טוב עם המסך הדק

19. תגידו לי בכנות האם ראיתם תוך כדי מישחק ( ולא תוך כדי לחיצה על כפתור ה- pause והתבוננות במסך עם זכוכית מגדלת -- בכול זאת מדובר במשחק ולא תמונה במוזיאון ) הבדל משמעותי בין 1280 על 1024 ללא פילטרים לבין 1600 על 1200 עם פילטרים (הערה:הכוונה אך ורק לפילטרים של full-screen antialiasing and anisotropic filtering) אני אישית לא רואה הבדל משמעותי , וכאן נישאלת השאלה אם יש טעם לקנות 6800gt בהיתחשב בכך שתקן agp יעלם בתוך פחות משנה ואז אתה עלול לימצוא את עצמך תקוע עם כרטיס טוב מאוד ,אבל שאי אפשר להעביר אותו לשום לוח מודרני וצריך ליזכור שמלבד שידרוג לפעמים יש צורך בהעברה ביגלל לוחות ומעבדים שהיתקלקלו . ניראה לי שכול כרטיס שמסוגל להריץ את farcry ברזולוציה של 1280 על 1024 ובקצב של 25 תמ…

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by XTFriends,

יש הבדלים גדולים בינו לבין AGP? כי אני רוצה לקנות לוח והשאלה אם שווה לי עם ה-PCI-E או AGP.. אני רוצה ליקנות את ה-X800XT PE בגירסת PCI-E.. השאלה מה משתלם לי, ומה יהיה טוב לעתיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  21. נכון להיום רק doom דורש 256mb בהגדרות המקסימליות אולם ניסיון העבר מוכיח שבמקרה של id software ,תוך זמן קצר יחסית מפיתוח המנוע הגרפי יוצאים משחקים שמתבססים עליו ולעיתים הם אף כבדים הרבה יותר מהמשחק המקורי מבחינת רמת הפירוט הגרפי ודרישות החומרה ,כמו שקרה עם quake ומשחקים שבאו אחריו והיתבססו על המנוע שלו כמו return to castle wolfstein ו- call of duty . תוספת הביצועים בין 6800 לבין 6800gt לא גדולה יחסית לעומת ההפרש במחיר -- 690 ( ב- ksp אם אתם מכירים מקום יותר זול אנא תציינו זאת כאן) אבל אם לוקחים בחשבון שסידרות 6800 ,x800 הן כרטיסי ה- highend האחרונים שיוצאים במימשק agp , וש-690 זה לא סכום שהולך ברגל אבל מצד שני הוא הרבה פחות מאשר העלות המשולבת של לוח אם חדש תומך p…

22. Started by computer_freak,

יש לי עכשיו leadtek winfast tv2000 expert אבל האיכות שאני מקבל לא ממש איכותית (כמו סרט dvdrip) אני צריך כרטיס שממש יכול לתת איכות תמונה ממש טובה.

23. אני עומד בפני קניית מחשב נייד ואני רואה שלכל אחד יש סוגים שונים של מסכים. מישהו יכול אולי להפנות אותי או לחומר המסביר מה ההבדל בינהם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by GRiM,

אני מעוניין לברר אם כרטיס המסך (PINE) ?XFX MX4000 128MB PCI? יעבוד על המחשב (העתיק) שלי, מפרט המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בכלל לשדרג. כלומר, האם משחקים שעדיין עובדים אצלי עכשיו יעבדו יותר טוב? לדוגמא, המשחק CS:CZ עובד אצלי בסדר, אבל האם הוא יעבוד יותר טוב? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lir@n,

שלום כולם, הגיע הזמן שלי להתחדש במסך חדש, אני פוזל לכיוון LCD אך לא בטוח, מה אתם אומרים על המסך הבא? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1771 ובאופן כללי איזה מסכי LCD מומלצים בתקציב של עד3K והאם בכלל עדיף לקנות איזה CRT מאוד איכותי בתקציב הנ'ל מאשר LCD בינוני+ ? תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים