כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
הוודוו שלוש עם TV-OUT תודה לכול העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, סוני הכריזו על מסך חדש, HS94P. הוא הגיע רק עכשיו לארץ והבנתי משיחה עם כמה חנויות שבשום מקום אי אפשר אפילו לראות אותו מחוץ לקופסא (שלא לדבר על להפעיל ולצפות בו בפעולה). קראתי כמה חוו"ד עליו וחלק טוענים שהוא ממש כמו מראה.. מאוד רפלקטיבי. מישהו יודע לעזור לי? איפה אפשר למצוא REVIEW מסודר, סטייל TOMS HARDWARE ? מלבד זה, האם מישהו יודע להמליץ על מסך טוב (!!) 19" LCD? חשוב לי איכות הטקסט והצבעים, פחות המריחות וה-MS כי אני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים על המחשב.. תודה! מוטי
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום לכם ! אני מתעניין בנושא.ואבקש לדעת.עשיתי חיפוש גדול באינטרנט כולל.וראיתי שיש סוגים שונים של כרטיסי עריכה לקליטת חומר אנלוגי.(לא FIREWIRE ) 1.מה לדעתכם יותר יעיל נגיד USB2 או כרטיס PCI ? 2.מה הקטע של לכידת הרזולציה בכרטיס.שהבנתי בשיטוט שיש קליטה שונה בין הכרטיסים לנושא זה.כרטיס יותר יקר יתן בהכרח לכידה טובה יותר ? וכרטיס זול יתן איכות פחות טובה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מסך דק למחשב אחד שיחזיק לו לכמה שנים ושיהיה טוב אז איזה חברה הכי טובה LG , MAG , proview, samsung , philips אלה נראה לי החברות החזקות יותר. אם יש המלצות זה יהיה מעולה התקציב כרגע הוא - אין תקציב (כלומר מה שיהיה טוב הוא יקח, אבל חבר'ה בכול זאת לא מחירים בשמיים ) תודה לכולם...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מסך 17 אינץ בסביבות 800 ש"ח השימושים העיקריים שלו הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט,ומדי פעם גם צפייה בסרטים הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שישמור על העיניים ולא יעייף אותם אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: SAMSUNG 753DFX 763MB 793DF/MB מה ההבדל בין הדגמים DF ו - MB ? מי מהם מומלץ לדרישותי והאם יש לכם המלצות לדגמים אחרים שיענו על הדרישות שלי?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce nvidia 5500 fx מעודכן אני רואה בטלויזיה דרכו ולא דרך TVTOOL כאשר אני רוצה לצפות בטלויזיה בסרט אז אני חייב לשים את הטלויזיה כ"התקן ראשי", אחרת לא אראה את הסרט. (אם לא היה סרט אז רואים בטלויזיה מה שאני רואה בצג המחשב). כאשר ה-TV זה ה"ראשי" אינני רואה כלום על צג המחשב חוץ מאת הסרט עצמו פרוש על כל המסך. ואילו המחשב "באמת" הוא רק על צג הטלויזיה (ושמה לא תמיד יש סרט, ולא תמיד הוא פרוש). איך אני פותר את הבעייה? אני רוצה לראות משהו, לפחות את העכבר, גם על צג המחשב.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ויש לי בסביבות ה2000 ש"ח לקנות כרטיס מסך בטכנו' הPCIE איזה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
תראו, בפנדה הQ17 - עולה 2800 שקל. הL70S - עולה 2170 שקל. פה: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=20&manufactory=1927&DEPA=1&sortby=14&order=1 הQ17 - עולה 299$!! ממש ממש זול אפילו יותר מה731PF של בנקיו שעולה 2000 בישראל.309 דולר שם. הL70S - עולה 289$ הבדל של 10 דולר בחול, הבדל של 600 שקל בישראל (אני יודע שהL70S עולה 2500 בממוצע אבל בכל זאת משו מוזר בפנדה..). מישהו יודע איך אפשר לקנות משם את הQ17? כי 300$*4.5 = 1350, וגם אולי המכס גג 2000 לא? אין בישראל שוחטים במחירים :[ עריכה: התבלבלתי בפורום, נא להעביר לתצוגה וגרפיקה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אז נכון הגיע הזמן לעלות ליגה ואני מתכוון להשקיע במסך דק מסך LCD איכותי ברמה ואני מבקש מכם לתת לי המלצות למסך כזה. עד כה קיבלתי 2 המלצות שנראות די טובות: 1. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1868,normal_sales 2.https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=2370 השני טיפה חורג מהתקציב אבל אני מעוניין במסך איכותי לפחות ל-5-6 שנים ככה שאני מוכן להשקיע אפילו טיפה יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעונים ואני מודע לעובדה שיש המון נושאים בעניין אך אני מבקש חוות דעת והמלצה ספציפית לגבי המסכים האלה או אם אתם יודעים על מסך מדגם אחר שעדיף לבדוק אותו, אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצותיכם, בתודה רבה, דודי הסטלן.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? $ 159 TV, 128BIT, DVI, PCI EXPRES X16 X600PRO 128MB DDR לא כולל מע"מ
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי זה p4 2.4 ghz asus motherbord // not somthing good 512ddr / /kingston fx5200 128mb יש לי כרגע בהשג יד 900 שקל, וחשבתי לקנות את הכרטיס ATi Readon 9600XT 128mb עכשיו השאלה עד כמה הוא טוב, אני רוצה להשיג את הכרטיס הכי טוב במחיר הזה, אני יודע אמרו לי לחסוך עוד 300-200 שקל בשביל 9800pro אבל אין לי , ויקח לי איזה חצי שנה לגייס את זה, עכשיו השאלה אם זה באמת כ"כ משנה. סתם לדוגמה, הכרטיס הזה יוכל להריץ לי HL-2 על מדיום בכיף? או שילגלג כמו חור? תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטים הזה? או 5700U שווה קניה? ומה יותר טוב באותו טווח מחירים?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו מכיר את ה-LCD של LG דגם L1730S הנתונים הטכניים של המסך הם : response time :12MS contrast : 1:550 brightness: 250 cd/m^2 viewing angle: H:160,V:140 resolution: 1280X1024 רציתי לדעת האם המסך מתאים למשחקים ולסרטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כזכור בהודעות קודמות, התלבטתי עד שהחלטתי ומחר אני יזמין את המסך VP171. (שחור או כסף נחליט מחר). לרגע נכנסתי לזאפ, וראיתי שיש אותו דגם,עם אותם תכונות בערך, רק שהוא 19 אינץ, ומשום מה נכנס לי גו'ק לראש... המחיר של ה 17 - 3000, והמחיר של ה 19 - 3850. להלן לינק ל17- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=696&lead_id=&look= לינק ל 19- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=590&lead_id=&look= ישנם הבדלים בסוג המסך,שאין לי מושג מה נחשב טוב יותר,ובזמן רענון (מה שלא כ"כ חשוב לי, אבל השאלה אם יש הבדל רציני תכלס) שימושים-גלישה,עריכת וידאו, וקצת גרפיקה. לא משחק משחקים ולא רואה סרטים. 1. שווה להוסיף עוד 850-900 שקל ולקנות 19 אינץ ? 2. האם ההפרש מוצדק? 3. בכ…
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקי א אני רוצה לדעת פרטים על הX700 החדש.. 1. כמה גרסאות? אני מתכוון (pro,xt וכאלה) 2. מתי יוצא בארץ? 3. כמה יעלה בש"ח בערך וזהו תודה רבה?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי win98 ויום אחד החליף רזולוציה ל480*640 ללא יכולת לשנות זאת ובנוסף מאפשר רק שני צבעים ו16 צבעים, בדקתי את המתאם הגרפי בלוח הבקרה וכתוב שהוא vga pci גרסה 4. מה עושים..נואשת לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע יש לי לוח אם ASUS P4S533 והוא עובד על 4x AGP GRAPHIC יש לי כרטיס מסך GeForce MX 440 128 MB אני רוצה להחליף אותו לכרטיס טוב .. הכי טוב שיש ב 4X אל מה אתה ממליצים לי לקחת ? :
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה שעדיין לא נפתרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb ושאני עושה מאפיינים - הגדרות - מתקדם אין לי open gl יש רק direct 3d פעם איזה דריוור של nvidia סידר לי ועכשיו ואני אל מצליח לסדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא חוסר תאימות בין מהירות הוידאו בסרטונים שאני יוצר בתוכנת ACARecord ( הקלטת מסכים בפעולה) לבין הסאונד שאני מקליט... הבנתי שהפתרון קשור בהתאמת bit rate בכרטיסי מסך/קול... הורדתי תוכנה שמסייעת לי למצוא את ערכי ה-bit rate המתאימים...אך איני יודע היכן לשנות אותם...נכנסתי למנהל ההתקנים במערכת בלוח הבקרה והשדות האלה לא קיימים בבקרי הקול והוידאו...השינוי צריך להתבצע בנגנים מסויימים? ??? אנא עזרו נא! צריך להציג את הסרטון ביום ראשון!!! :'(
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-