עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס הזערורי והיעיל של מפתחת השבבים מסאניוייל זוכה לקיצוץ משמעותי במחיר, שהופך אותו למתאים מאוד עבור כל מערכת גיימינג קומפקטית עדיף מאוחר מאשר אף פעם? כחודשיים אחרי שהושק רשמית, ב-AMD עשו סוף סוף את מה שציפינו וקיווינו שיעשו כבר מההתחלה – והכריזו כי מחירו של כרטיס ה-Radeon R9 Nano הזעיר שמבוסס על ליבת ה-Fiji יעמוד מעכשיו על 500 דולר, במקום 650 דולר עד כה. המחיר החדש הופך את הכרטיס שאורכו כ-17 סנטימטרים בלבד ממתחרה ישירה של ה-Radeon Fury X וה-GeForce GTX 980 Ti שעדיפים עליו כמעט בכל פרמטר, למתחרה ישיר ושקול הרבה יותר של ה-GeForce GTX 980 – במיוחד לכל מי שמעוניינים ליצור מערכת גיימינג עוצמתית ככל הניתן במארז Mini-ITX, ועד כה התרכזו בעיקר ב-GeForce GTX 970 המשתלם…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by trxman,

שלום לכולם אני מרכיב מפרט כרגע, תחילה היה כלול בו 7600GT אך אמרתי שבגלל ה DX10 אולי אולי כדאי להשקיע קצת פחות ואז לשדרג, אז הכיוון עכשיו הוא יותר האח הקטן שלו. ממה שאני ראיתי, יש יותר מ20 גירסאות של הכרטיס הזה (טוב הגזמתי...אבל זה +-)... ראיתי ביקורות מאנשים בפורום שגירסת האקסטרים של לידטק טובה מאוד.. אז השאלה שלי מה היא הגירסה הטובה ביותר לכרטיס הזה כרגע? ואם אפשר לציין באיזו חנות. ואם היא עולה 850-900 אני כבר אלך על GT כי אין הבדל ממש במחירים כבר..:\ תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by yanivrsi,

מדוע לא מייצרים את 6600gt בגרסת 256mb אלא רק 128mb השמח לקבל תשובה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by amit1242,

שלום..אני מתכנן על ה2408WFP...יש לי כבר פלזמה אז לא נראה לי הגיוני להחליף לLCD גדולה עכשיו השאלה שלי זה - מה הכרטיס מסך הכי זול שיריץ לי משחקים בצורה טובה על הרזוולוציה הזאת? המקסימום שאני יכול לחרוג עליו זה 8800GT..יספיק? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by uzi4u2,

אני פשוט לא מצליח למצוא הבדלים בין השניים חוץ מהעובדה שהASUS עולה ב-70$ יותר ...על מה ולמה ???? עוד משהו קטן : x1950xtx למכירה עם משלוח עד הבית ב-472$ http://www.etech4sale.com/products/partinfo-id-254538.html לא יודע למה אבל זה ממש זול :\

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש מלא - כולל מסך. נשארו לי 1500 ש"ח עבור כרטיס מסך ומסך 17 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות מתמטיות כבדות אבל גם למשחקים (בקטנה). אני אשמח לקבל עצות .... תודה מראש.

7. Started by NIRG13,

שלום חברים אני מרכיב מפרט מחשב לצרכי אנימציה (בעיקר פלאש, דו מימד) ועריכה (פרמייר) וגם קצת אפטר אפקטס. כמו שכתבתי אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו, האם ההפרש במחיר (יכול להגיע לכ400-500 שח) שווה את ההשקעה? (אני מניח שאצטרך גם להשקיע בספק כוח חזק יותר אם אלך על הTI). כמו כן לא ככ מובן לי ההפרש במחיר בין אותו כרטיס - לצורך העניין הGTX560 לדוגמא - [table][tr][td]כרטיס גרפי Gainward GeForce GTX 560 1GB DDR5 PCIe[/r][/t][table][tr][td]959 ש"ח[/td][/tr][/table] [table][tr][td]כרטיס גרפי Palit GeForce GTX 560 1GB DDR5 SMART EDITION PCIe[/r][/t][table][tr][td]769 ש"ח [/td][/tr][/table]רק עניין של יצרנים? ההפרש יכול להיות די משמעותי לעיתים.. תודה מראש![/td][/tr][/table][/td][/tr…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by fog,

התקנתי VISTA ולאחר מכן את הדרייברים העדכניים ביותר עבור ויסטה מהאתר (אלו של חודש יוני...) הבעייה עכשיו היא שהוא נשאר תקוע על הגדרות 3D כלומר 500MHZ במקום 621MHZ למעבד ולזכרון 594MHZ במקום 900MHZ ניסיתי להתקין AtiTool שזה מה שפתר לי את הבעייה ב-XP אבל זה לא עוזר (גם שם הוא לא מצליח לעלות) חשבתי שאולי אני אריץ משחק וזה יעלה מעצמו בעקבות הפעלת המשחק. לא ניסיתי את זה אבל זה גם נראה לי קצת לא סביר. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by tovtov,

שלום, ברשותי מחשב (נא לא לצחוק!) סלרון 400 עם כרטיס מסך RIVA TNT 2 אתמול השתמשתי בפעם הראשונה ב 3D MARK 2001 ויצא לי תוצאה של 380. זה לא נמוך מאוד?? משום מה הוא עשה את הבדיקה ב software ולא hardware. הוא רשם 1024X768 32 BIT, Software האם זה בסדר?? אולי לא עשיתי את הבדיקה כמו שצריך?? תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by CrashZone,

השאלה בכותרת, התקציב הוא עד 400 שקל בערך, ושניהם עולים 350 שקל בKSP.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. סליחה!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. דברתי עם משהו שאמור להבין בנושא והוא אמר שאולי בעתיד תצא תוכנת סימולציה כלשהי שתאפשר לכרטיסים ישנים יותר(DX9) לתמוך ב-DX10 במידה והם חזקים דיים?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  13. אוקיי,אז לפני איזה 4 ימים התחלתי לראות כל מיני קווים ועיוותים קטנים על המסך,שהופיעו ונעלמו,התדירות של ה-"הפרעות" האלה התגברה ביומיים האחרונים,אתמול כיביתי את המחשב והיום הדלקתי אותו,הגעתי למסך של הלוג-אין ,פתאום הופיע איזה מסך,והודיע על בעייה עם הכרטיס מסך,ובנוסף היה כתוב שהוא מבצע דאמפ לפיסיקל ממורי,עשיתי שוב ריסטרט,ומאז הכרטיס מסך לא עובד,אי אפשר לראות כלום {המסך שחור}..אציין שעם כרטיס מסך אחר הכל עובד. מה אתם אומרים הלך לי הכרטיס מסך..הוא די חדש בן שנה וחצי בערך.. דרך אגב הוא של ספייר 128 מ"ב זיכרון...בנוסף ראיתי גם שהמאוורר שלו לא פועל. אני ממש מודאג,עזרה תתקבל בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by baby123,

שלום, ברשותי מסך MAG AI937W (דגם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=590766) ממה שראיתי הרזולוציה הכי טובה למסך היא 1680x1050. איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי עבור מסך זה ועומד ב: - רזולוציה מתאימה למסך שהיא: 1680x1050. - בסכום הנמוך ביותר (עד 200-300 ש"ח) - מערכת הפעלה Microsoft Win Server 2003, standart edition, SP2 - מחשב: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz (כולל 2 גיגה זיכרון - לא חושב שרלוונטי) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by Ran Ventura,

האם הכרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לא יעשה בעיות עם הספק HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ? תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ פיפא 09 ופרו 09 על ההגדרות הכי גבוהות. ואני מוסיף לו גם ARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2. תקציב לכרטיס 500 שקל. זה המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי ‏GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. Started by MATANEL,

האם ה 3850 מצריך חיבור מספק הכח??

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by שמואלל,

מחפש כרטיס טלוויזיה עד 300 מקווה שפחות טוב ואיכותי למסך cmv 22 אינץ, המטרה לראות הרבה טלוויזיה במסך והאם יראו טוב? ואפשר לעבוד עם העסק הזה הרבה תודה

19. Started by pc student,

חברה יש לי כרטיס מסך gainward fx 5200 le אל תחשבו שהאותיות le מסמנות ביצועים גרועים זה הפיסיבי מהסוג הזה אז לנושא בדקתי וגיליתי שלליבה יש סטפינג b1 מה זה אומר ומה זה משפר? הינה תמונה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by nore0,

זו הגירסה שיש לי כרגע 78.01, 08/02/2005 יש משהו יותר חדש מזה ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by dkrjvi,

שלום אנשים, כן, ידוע לי ששאלות על מסכי CTR זה לא כזה שוס היום כשכולם כבר מדברים על LCD, אבל היות ונוכחתי כי מסכי LCD עדיין לא בשלים מספיק לצפייה בסרטים ומשחקים כבדים לפי דעתי, החלטתי להמשיך עם טכנולוגיית ה-CTR לעוד כמה שנים מחוסר ברירה (עד שטכנולוגיית CTR דק תהיה בשלה מספיק ) אז אולי בכל זאת אם אפשר עזרה ... יש לי כיום מסך LG 995E "19 המראה סימני גסיסה סופיים בהחלט (אחרי תיקון כושל במעבדות LG) והיות והמסך שירת אותי נאמנה במשך 4.5 שנים ברצוני לדעת אם יש מסך דומה בסדר גודל של עד 2000 ש"ח היכול להחליף את המסך העכשווי. השימוש במסך בעיקר למשחקי מחשב, סרטים ,עיבוד גראפי חובבני, גלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנת אופיס. תודה מראש dkrjvi

22. מה דומה ל-HD4850 בביצועים בסידרה החדשה 5XXX ATI ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by guyfaran,

אני מעוניין לקנות כרטיס טיוי והציעו לי בPANDAS את הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 כן התקציב שלי לא בשמיים ככה עד 300 שקל אז אם מישהו מבין אשמח לתגובות?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. טוב אז אני לא גיימר ולא עשיר... אני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק מדי פעם משחקים...שמשעמם לי ככה.. העיקר שזה יעבוד חלק..!! לא איכפת לי איך רואים וכל זה... משהו זול...חמוד כזה... הרבה תודה עריכה: עד 400 שקל...

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by mazoneli,

האם הדגם הזה פסיבי ? http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 מצאתי אותו ב 365 ש"ח כדאי ? המשחק הכי כבד זה שלי WC3. ה [מפרט] בצד

• 7 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.