עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Anonymous1,

שלום, ברשותי כרטיס מסך GV-R925128T (Radeon 9250). מידי כמה זמן מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. VPU Recover לא הצליח לשקם במלואו את קיפאון החומרה ומיתג לצלימת תוכנה. לשחזור צלימת החומרה יש לאתחל את המחשב." לאחר אתחול המחשב התצוגה מופיע גרוע ולאחר כמה פעמים וכיבוי התצוגה בסוף חוזרת. יש לציין שגם הופיע מסך ברקע כחול שמעיד כי קובץ תוכנת הכרטיס מסך גרם בעיה. האם הכרטיס מסך מקולקל?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by TARON,

http://service.futuremark.com/orb/index.jsp

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

רציתי לשאול עם יש לי לוח עם שתומך בAGPX2 ואני קונה GF4 הכרטיס יפעל בסדר גמור או איכותו בביצועים תרד קצת? תודה,

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. מחפש מדריכים או סיקורים על הטכנולוגיות השונות של כרטיסי המסך... כלומר סיקורים מעמיקים על ה APIיים השונים... טכנולוגיות בכרטיסי המסך...כמו HDR...SM2 SM3... וכל מיני דברים כאלו... :xyxthumbs: רק אל תגידו לי GOOGLE...

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  5. אני לא מוצא את האיאמה 454PRO בשום מקום בארץ.. אז החלטתי לקנות את המיטובישי הזה שדיברתם עליו הרבה עם האיכות תמונה כמו של האיאמה ואפילו יותר טוב ונתונים יבשים מכובדים יותר. הבנתי שיש רק אחד כזה שעולה על האיאמה, אם כן, אז מה הוא שמו? ד"א המסך הוא מסך 19"

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  6. Started by XeNo4,

טוב אני חושב לקנות x1950xt 256mb PCIe ואני רוצה לדעת קודם מאיזה חברה טוב לקנות אותו תודה

7. Started by BEN903,

:o

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by d1a1n0,

אני קונה מחשב חדש, הכול מוכן רק הכרטיס מסך חסר. חשבתי על הכרטיס מסך X1950PRO שעולה 1300 ש"ח, יש כרטיס מסך שבערך אותו תקציב שיכול לספק אותי בערך חצי-שנה, שנה עד שאני יחליף לכרטיס מסך אחר?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by avivlevy,

האם יש לה יצאה מיוחדת? אם יש לי מסך LCD אני צריך מתאת או משהו מיוחד הוא שזה ישר מתחבר /מתאים?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by Splashy,

שלום, קניתי לפני מספר חודשים מסך 19" של DAEWOO באופיס דיפו מדגם L950D. יש לי בעיה מוזרה במסך, רואים פסים כאלה בחלק מהמסך, מבחינים בזה בעיקר כשהרקע אפור אבל גם ברקע של שולחן העבודה רואים את זה. בזמנו אופיס דיפו נתנו לי דף עם הטלפון של היבואן, הם כתבו שהיבואן הוא רונלייט מערכות. האם זה אכן היבואן? לא ראיתי שום אזכור ל-DAEWOO באתר שלהם. אם זה לא היבואן, מי היבואן? אודה לתשובה.

11. Started by Mazumotte,

א)האם הגרסה המוחלשת של POWER COLOR היא בגדר הבדל כ"כ גדול מה-1950 PRO המקורי ב) האם הבדלים במפרטים יגרמו לאדם אחד שההבדל זניח בעוד אחר יגיד שההבדל ענק?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by NJorl,

מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ? האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ? מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ? ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  13. שאלה : עוד כמה זמן יהיה משחקים שיתמכו ב DirectX®10 . ועם נגיד קניתי כרטיס מסך ב 1000 ש"ח (שתומך כמובן ב DirectX®9)אז זה אומר שהכרטיס שלי לא יעבוד במשחקים?? , וכרטיס מסך שתומך DirectX®10 עולה מ3000 ש"ח . זה נכון?? . ככה מישהו אמר לי .

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. הנה הכרטיס http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT512DDA-R&cart=1174542646874380〈=heb יש לי ספק HEC 425W

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. אחרי שגיליתי שיש לי בעיות במשחקי 3D בדקתי לעומק וראיתי שהמאוורר שעל הכרטיס הפסיק לפעול פירקתי אותו אבל אין לו שום פתח לשימון בקיצור כנראה הלך מישהו יודע איפה אפשר להחליף אותו ? איזה חנות נותנת שירות לכזה דבר ?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by scylla,

אני מחפש CRT 17" במחיר כמה שיותר נמוך- אבל שיהיה סביר, עד עכשיו הייתי עם MAG 786PF והוא היה לי סבבה למרות שהוא לא איכותי במיוחד, אין לי צורך במשהו יותר טוב- הולכים לצבא בקרוב- למי יש זמן למשחקים. כמו כן שיהיה משהו אמין שלא יתקלקל אחרי יומיים. לגבי חיפוש או קריאת הת'רד CRT לכל תקציב - אני מצטער זמני קצר אני על מחשב של אבא נכון לעכשיו שאני בעקרון לא אמור להשתמש בו. תודה מראש, אופיר.

17. יש לי כרטיס מסך ati radeon x1950pro וקניתי היום ati radeon hd4850 זה אפשרי לחבר אותם ביחד? (SLI) תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  18. קניתי כרגע מהאתר ebay את הכרטיס ati radeon 9800 pro 256mb 256 bit ולא הגיעו איתו כבלים איזה כבלים עליי לקנות מאיפה ומה המחיר בערך?!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by chinchi,

שלום, למחשב של אח שלי הלך הכרטיס המעפן הישן וקניתי לו gigabyte 6600GT AGP 128 הכרטיס הוא בערך לציפיות... אין תלונות, רק שעפ"י אוורסט הוא לוהט במנוחה הוא לא יורד מ52-54 ובעבודה הוא עובד ב 60-62, הטמפ בחדר היא בערך 19 מעלות, ואני חושב מה יהיה בקיץ, המארז הוא ג'נרי עם מאוורר אחד מקדימה מכניס אוויר, מאחורה אין לו, ופתחתי בנוסף חריץ pci לאוורור טוב, מה ניתן לעשות עם הנתון הלוהט הזה? ואם זה קשור- המעבד (P3.0) לא מגיע ל34 אפילו גם בעבודה, כך שלא ממש חם בפנים.. תודה על התשובות

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by yaniv_c,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג כרטיס מסך למחשב amd athlon 2000+ ddr pc2100 512mb, 266mhz כרגע יש לי geforce4 mx440 ויש לי התלבטות אם לשהקיע בכרטיס מסך כמו gf 6600gt 256mb או ללכת על משהו פשוט יותר כמו fx5600 השאלה היא האם המחשב יוכל לנצל את ה 6600gt במלואו במשחקים ואם בכלל כדאי להשקיע בו ? או ללכת על כרטיס מסך אפילו פשוט יותר כמו ה fx5500 או אפילו fx5200 ? תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  21. צריך עזרה למצוא דריבר לכרטיס טלויזיה מסוג philips עם מעבד bt878khf בבקשה דחוף מאוד

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by tom123,

האם רואים בו מכל הצדדים? כי יש מסכים דקים שרואים רק מי שיושב מול...

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  23. שלום לפורום.... מצאתי שני מסכים ואני מתלבט איזה אחד עדיף לבחור: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1694 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1426 המטרה של המסך היא לא מסך לגיימרים כבדים אלה מסך דק לקצת משחקים, קצת עבודה בפוטושופ וקצת גלישה. עם ניגודיות סבירה (1:600~1:700) ונתונים טובים... האם שני המסכים באלו ישמשו אותי טוב? אולי יש לכם מסכים יותר טובים להציע? באותו מחיר? ואולי יותר נמוך תודה רבה. :coolman:

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. Started by f_b_i,

על כל כרטיס מסך שניתקלתי בו יש בדרך כלל בחלקו העליון חיבור פינים למה החיבור נועד? (אני לא מדבר על החיבורים כלפי חוץ )

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. Started by B_rabbit,

אני צריך קצת מידה עליו (בעברית עם אפשר).

• 7 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים