כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום..רציתי להתייעץ בקניית כרטיס מסך יש לי מחשב פנטיום 4 3.00 1 GB רדאון 9600 פרו לוח אם : p4i65G asrock רציתי לקנות מקיי אס פי כרטיס מסך sapphire 3650 512 mb AGP אמרו לי אבל שצריך בשבילו ספק חזק מאוד של 500W ומה שיש לי זה ספק מאוד פשוט..רשום עליו ATX-480W עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי ללכת עליו או לא?רק מי שמבין שיענה תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני פיתחתי לפני כמה שבועות אצל איש עסק במצלמה דיגיטלית . הוא צרב לי כמה תמונות על דיסק והתמונות בדיסק הם על קובץ DOC ואם אני משנה את הפורמט של הקובץ אז עדיין לא רואים את התמונה . אשמח לפתרון ...
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
של כרטיסי מסך לי יש 7600גי טי קיבלתי 3300 האם זה טוב? בתוכנה 3dmark2006 כמובן
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המפרט שלי [מלפני שתיים וחצי] Intel core 2 duo e8400 3ghz לוח אם gygabite x48 DS5 כרטיס Saphire ATI HD4850 512mb זכרון 4GB DDR2 800mhz מערכת ווינדוס 7 64 ביט ultimate בעיקרון מערכת משחקים והיא עבדה יופי במשך הזמן לאחרונה אני שוקל האם להחליף בחדש? שיהיה מוכן לקראת המשחקים החדשים השאלה איזה כרטיס יתאים ברמה למערכת הזאת בהנחה שאני מעוניין בכרטיס שהרמה שלו די דומה [או קצת גבוהה] מהרמה שהכרטיס הנוכחי היה בה לפני שנתיים וחצי [כשהיה חדש יחסית]. לגבי תקציב אני לא יודע כמה צריך לעלות כרטיס כזה אז רק אחרי שאדע כמה יעלה אני אחשוב אם כדאי תודה!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם ATI מייצרת היום בעצמה את הכרטיסים שלה? אמרו לי שלא, אבל משום מה כרטיסים כאלה מופיעים בפנדה(לינק מצורף) ובאתר של ATI. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_97
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האים 2כרטיסי 6600 GT בתוצרת SLIנותנים ביצועים טובים יותר מ 7800GT מישהו מכיר ביקורות בנושא וקישורים מתאימים תודה :jump:
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי קראתי כמה פעמים שברזולוציות נמוכות יש יותר עומס על המעבד , אפשר בבקשה הסבר לזה ? ככל שאני מגדיל את הרזולוציה אני בעצם מגדיל את "איכות התצוגה" אז איך זה שיש פחות עומס על המעבד ברזולוציות גבוהות ?! ואם זה אכן כך , המשחק יפעל יותר חלק ברזולוציות גבוהות כמו של מסכי 22 אינג' לדוגמה והfps יהיה יותר גבוהה מאשר על רזולוציה נמוכה כמו 1024x768 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מכר שלי מעונין לקנות מסך למחשב חדש שברשותו. הוא מעוניין לקנות מסך LCD 17" לסרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. אני כנראה הולך לקנות את המסך מאוופיס דיפו או מ- KSP. המסך צריך להיות בתווך המחירים בין 1500-2000 ש"ח. אם תוכלו אולי גם להסביר לי על הניגודיות וה- Contrast הרצוי, ואיך זה משפיע על התמונה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... יש כרטיס מסך שהוא AGP בסגנון 8600GT?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות סרט בפורמט רחב על 2 מסכים כאילו הם מסך אחד? שבמסך השמאלי יראו את החצי השמאלי של הוידאו, ובמסך הימני את החצי הימני של הוידאו יש לי כרטיס מסך 6600GT בעיקרון אני מצליח לעבוד בתצורה שתיארתי - האקספלורר גולש ככה.. הכל פועל ככה בווינדוס - חוץ מוידאו! ברגע שאני מפעיל סרט אז הוא מראה לי רק חצי מהסרט (אני מדגיש שלא יהיה בילבול - חצי! לא את הכל) על מסך אחד במסך השני רואים ריבוע שחור במקום שאמור להופיע החצי השני של הסרט מה עושים? יש דרך לסדר את זה? הכרטיס הוא לא DUAL DVI חיברתי מסך אחד על דיגיטל ומסך שני על אנלוג
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
בוקר טוב ראיתי בחוברת של החנות Bug שני מסכים שונים וההבדל ביניהם הוא 9 שקל בלבד ורציתי לדעת איזה מהם יותר טוב ? LG 17" F700B Flatron : Strip 0.24 66HZ 1024X1280 תקן בטיחות - TC009 Smasung syncMaster 17" 763MB : Dpl 1024X1280 0.20 שפורפרת DynaFlat X Magic Bright איזה מהם יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להתאים כרטיס מסך, בתקציב של עד 700 שקלים, ללוח אם של אפוקס EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939. הכרטיס ייקנה בLamir ולכן צריך לבחור אך ורק מהמחבר הקיים אצלם כיום.. האם ללכת על כרטיס PCI-E? AGP? אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של leadtek geforce 6800 128mb והוא על AGP אם יש דרך שאני יכול להחליף אותו לPCI-Express אם זה יעלה לי כסף כמה ? ומה ההבדלים בין AGP לPCI-Express אני רק יודע שזה מעביר נתונים בצורה מהירה יותר והאם זה כדי?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל היום את ה-R9500Pro, אבל לצערי, בגלל טעות של המחסנאי, קיבלתי R9500 Non-pro :-\. כמובן שהכרטיס יוחזר לחנות בצורה קולנית ועכשיו לשאלה - שמתי לב שלכרטיס אין יציאת RCA, אלא יש לו יציאת S-Video, והוא מגיע עם כבל S-Video ל-RCA. יש גרסאות של R9500Pro שמגיעות עם יציאת RCA ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה קורה חברה!!! (שנים שלא ביקרתי פה ;D) כמו שהבנתם מהכותרת.....אני צריך עזרה ברכישת כרטיס מסך. ההתלבטות כרגע עומדת בין: 1) Asus Geforce FX 5900 V9950 128MB DDR 2) ATI Radeon 9800 PRO 128MB ??? ??? ??? כל עזרה/הצעה/הארה/הערה......וכו יתקבלו בברכה. מה שכן... הייתי מאוד רוצה שלא ינתנו פה תשובות כמו : " תקנה את ה Asus כי שמעתי שהוא יותר טוב" מאוד יעזור לי לדוגמא קישורים מהסוג הזה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=r9800256&page=4 רק עם הכרטיסים הרלוונטיים (בקישורית הזו מופיע רק ה-9800).
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , פשוט אני יכול לקבל 1 ב150 שקל , שווה? אני צריך אותו רק בשביל הtvout אבל אני גם רוצה לדעת בקשר לביצועים תודה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס קול http://img84.imageshack.us/img84/4740/97225822.jpg מה שמסומן שם זה הכרטיס קול? מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס קול הזה? תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כרגע אני מריץ את המפרט שיש בחתימה עם כרטיס מסך 7900GS וללא חיבור מתח נוסף, הבעיה היא שלא הבנתי כיצד לחבר אותו - את חיבור ה-6pin לכרטיס מסך (זה ברור), אבל מהצד השני יש לי 2 מולקסים נקבה - האם יש לחבר לשניהם את המתח או רק לאחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח P5Q-E וכרטיס מסך HD4870 . כמריצים משחקים הכרטטיס מתחמם וזה ידוע. ניסיתי את המדריכים באתר וקישורים שונים וגם את התוכנה ASUS SmartDoctor שקיבלתי עם הדיסק של הלוח וכלום לא עובד. מה לעשות ? :yelclap:תודה לכל מי שיעזור!!!!! :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן אנשים , הזמנתי את המחשב שרציתי אבל נגמר לו במלאי את הכרטיס מסך של גיגהבייט 8800GT ואני לא רוצה סתם לקנות GTX אז אני צריך לקנות במקום אחר את הכרטיס ולהביא לו והוא ירכיב לי . אתם מכירים מקום שאפשר או אתר (החנות בדרום) שאפשר לקנות ממנו ?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1600 שקל אפשר להתגמש קצת אם יש ממש הבדלים אני רוצה להפעיל משחקים כמו קרייסיס חלק על מה אתם ממליצים ? אני קונה מKSP דרך אגב
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לא באותה רמת מחיר כמובן. הכרטיס לא במלאי בהרבה חנויות. בכלל לא מצאתי אותו במחיר הגיוני במלאי. אז התקציב עלה ל350, אפילו ל400. מה הכי כדאי? [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 17:31:30 מי שיודע מי היבואנית של ג'יקיוב בארץ הקודם בבקשה שירשום. אני רוצה עדיין את הכרטיס הזה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום זוכרים אותי שקניתי את ה-X700 PRO 256MB טוב אז קניתי גם מסך דק LCD של LG דגם:FLATRON L1730S אחלה של מסך אני מרוצה ממני 12MS מסך ממש חזק! טוב אז ככה דבר ראשון למה שכשאני מנסה לחבר אותו אל החיבור הלבן שבכרטיס מסך לא יודע את שמו... יש מן ממיר שכזה שמשנה את זה מ-15 פינים רגילים כחול שכזה ללבן אני שם את הממיר הזה וזה לא משדר לי כלום למסך דבר שני אני רואה את המשחק דום ממש חשוך אפילו שהלכתי לאגדרות של המשחק ועשיתי ברייט הכי גבוהה זה מאיר לי את התפריט אבל המשחק נישאר חשוך מאוד מה לעשות? ???
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש מסך crt. אני צריך את זה בשביל מישהו שמבלה הרבה זמן מול המחשב וכל הזמן כואבות לו העיניים. התקציב הוא כ-1500 ש"ח. תעזרו לי בבקשה לקנות משהו טוב, עם refresh rate גבוה ואיכות טובה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת בקשר למסך הבא אני צריך כניסת vga . למשחקים וסרטים. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=185519&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-