כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת, והיא מציקה לי המון זמן... תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בשעה טובה אני משדרג את המסך מ21" CRT ל24" LCD של DELL. כיום אני משחק ברזולוציות 1280X1024 או 1600X1200 ומשתמש בGTS320. האם הרזולוציה הגבוהה 1920X1200 של ה24" מצריכה כרטיס חדש? האם עדיף להוסיף כרטיס GTS320 נוסף בSLI או שעדיף ללכת על יחיד בתצורה של GTX? או אולי שני GT? ההנחה שלי היא שאוכל למכור את ה320GTS בסביבות 1000 ש"ח ולקנות GTX בסביבות 2300 ש"ח יד שניה, אולי עדיף משהו אחר? המעבד שלי Q6600, וספק כוח של Enermax 535w
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
דברים כמו : ADAPTIVE ANTI ALIASING, הם טוענים שזה לא משפיע על הביצועים, ולא ברור גם באיזה מצב הם נכנסים למשחק עצמו-לדוגמא ב NWN2, על 1024X768 אני רואה AA מעולה, אבל על 1280X960 הוא לא קיים..לא יודע אם זה קשור. HIGH QUALITY AF- האם הוא מופעל כאשר התוכנה מפעילה את ה AF? או רק כאשר אני מפעיל אותו שיעבוד תמיד? מה הוא עושה בכלל..? מישהו ראה הבדל? ב MIPMAP - האם במשחקים השליטה על ביצועים-איכות מתקמבנת עם האופציה של ה CENTER , או שצריך לשים בביצועים ואז בנפרד להעלות את ההגדרות הגרפיות של המשחק? או ההיפך בכלל...?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה לקנות SAPPHIRE X1600PRO 512MB AGP או x800GT 256 ?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב כבר פתחתי נושא לגבי זה שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על זה עכשיו זה אפשרי לשמים 2 כרטיסיס מסך במחשב 1? כאילו יש לי HD 2400 ואני הולך לקנות HD 4500 זה אפשרי לשים את שתיהם ביחד ואז זה יעבוד כאילו יותר טוב? או שאי אפשר לעשות דבר כזה? סליחה על הטימטום
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לממיר של YES יש יציאות VIDEO ו S-VIDEO האם קיים כבל ממיר? או האם חייבים LCD עם כניסת S-VIDEO מקורית תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הורדתי דרייברים של DNA גירסה 3.6.5.1 קראתי כתבה בGAMESPOT שהם ממש טובים מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חוץ מזה שלדעתי הOC של המעבד מגביל את התוצאה, הSM2.0 שלי יחסית נמוך. למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
איזה ומה התנאים שצריך עלמנת לחבר 2 מסכים לכרטיס מסך אחד? תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הכרטיס מסך 9600GT, חיברתי אותו כמו שצריך גם לספק גם ללוח, התקנתי את הדרייברים החדשים \הישנים כמה פעמים, פירמטתי את המחשב ועדיין לא עוזר. הבעיה היא במשחקים כל משחק שאני נכנס יש מן תקיעה כזאת \ פסים כאלה והמשחק קורס. יש משחקים בודדים שעובדים אבל השאר לא. הלוח תומך PCIEX16(אין לי דגם מדויק אני אביא בהמשך) זכרונות 2G 667 מעבד E6750 ספק כוח FSB bluestorm II אם צריך עוד משהו תגידו לי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם הכרטיס הזה 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 הוא כמו 9800gx2 יש לו שני כרטיס מסך או שזה כרטיס כמו 9800 gtx הרגיל
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה חיכו לה אז הנה היא: http://xbitlabs.com/articles/video/display/leadtek-8800gt-extreme_2.html#sect0
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי נייד אם 1.66Ghz ליבה כפולה t5500 זכרון של 1GB וכרטיס מסך x1400 וקבלתי 1060 איך זה הגיוני ציפיתי לפחות 1500... מאוד מוזר...
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איזה מסך קצת יותר זול מהF700P אבל מסספק (ומראה) תמורה מצויינת ? אני מדבר על מסך אמין וטוב; שנמצא בין 763MB לבין F700P... תודה!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חבר שלי שואל אם כדאי לשדר לכרטיס מסך HD2900XT המפרט הנוכחי שלו הוא.. am2 5600+ 2gb ram s3(mother board) gforce 7800gt 256mb בתודה אור
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מותקן וויסטה 32 ביט SP1 והוא לא נותן לי לזהות בRIVATUNER או בSPEEDFAN או בATITOOL מהירות מאוורר של כרטיס מסך או טמ' שלו לא מצליח לכוון את המהירות מאוורר שלו (שהיא איטית מאוד והוא מתחמם בטירוף) הכרטיס של טווינטק הלוח של ABIT (IP35) nTune לא נותן לי להתקין כי אומר שאין לי לוח NFORCE
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק וכרטיס מסך QUADRO 1500 אחד מהמסכים היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד כאשר בסייף מוד הוא במצב קלון בשני המסכים אך לא מזהה 2 מסכים בהגדרות התצוגה מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך לpci-e עד 550 ש''ח (תוסיפו גם קישור לחנות). המטרה היא משחקים.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 19 אינטצ' של LG מדגם F900B הוא נמצא אצלי קרוב לשנתיים ואני מאוד מרוצה ממנו. יש לי אפשרות למכור אותו (כלומר כבר יש לי קונה שמעוניין) ב 850 שקלים. אני רוצה לקנות מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP930B שעולה בערך 3700 שקלים זה אומר שלהחליף מסך יעלה ל קצת פחות מ 3000 שקלים. הסיבות שאני רוצה להחליף מסך הן די פשוטות : - אני רוצה LCD (כי זה חדש ונוצץ ודק ויפה וסקסי) - בכללי צריכת החשמל נמוכה יותר ב LCD אז יהיה פה חסכון שנתי של כמה שקלים בחשמל אני חושב שכמה שאני אתמהמה עם מכירת ה CRT, המחיר שאקבל עבורו בעתיד (אם בכלל) יהיה נמוך משמעותית. אני אשמח אם תגידו לי מה הייתם עושים אתם במצב כזה, וגם, מה אורך החיים הממוצע של מסכי LCD מהסוג שאני רוצה לקנות ? ומה …
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
את ה9800P יש לי על המחשב (בן שנה וחצי בערך) והX1600 נקנה לפני כשבוע לאחותי, רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב. ועוד משהו על הדרך, יש לי XP SP2 ויש לי בעיות עם ה ATI CATALYST CONTROL CENTER, הוא ממש בעייתי לא תמיד עוד עם הוינדוס ואי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לפחות 7-8 גרסאות שונות שלו ורק הישנות 4.X עובדות (הגרסא האחרונה היא 6.5). הבעיות האלה היו מאז ומתמיד פעם איכשהו זה הסתדר ולא מזמן התקנתי וינדוס מחדש ושוב אותה הבעיה. יש לי את ה NET. בגרסא הכי חדשה שלו ככה שזה לא בגלל זה. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי radeon 1900xt של sapphire מורכב עליו קירור zalman vf900 ועל הצ'יפים של הזיכרונות יש סינקים שבאו איתו הם כחולים כאלה עם דבק טרמי מתחת היום סידרתי את העיניין של המשחה טרמית ועכשיו הליבה על 50 מעלות וגם הוצאתי ומיקמתי יותר טוב את הסינקים של הזיכרונות והטמפרטורה במנוחה צנחה מ70 ומשהו ל68 68 לזכרונות של הכרטיס מסך זה גרוע? זה מה שזה מציג לי באוורסט האחרון בsensor תחת gpu vram אז מי שיש לו רדאון מ1XXX ומעלה יכול אולי להגיד לי כמה הזיכרונות של הכרטיס שלו מראים במנוחה? תודה לכולם, זה מאוד חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש צ'אלה ;] איך אני יודע עם יש לי כרטיס מסך משולב? ואם יש לי כרטיס מסך משולב אני יכול להלחליף אותו? [כמה שנישמע אידיוטי אולי יש?] והממ איזה כרטיס מסך כדאי לי ליקנות ב300-500 שקל תודה רבה ^.^
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחפש אל.סי.די למשחקים בעיקר עד 2000 ש"ח חשבתי על ?Philips 190S5FS?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך gainward fx 5200 le אל תחשבו שהאותיות le מסמנות ביצועים גרועים זה הפיסיבי מהסוג הזה אז לנושא בדקתי וגיליתי שלליבה יש סטפינג b1 מה זה אומר ומה זה משפר? הינה תמונה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כמה לדעתכם (אולי אתם בכלל יודעים) עולה Ge-Force 6600GT AGP באוסטרליה? האם המחירים שם זולים?, וגם בכלל רוב הכריבים של המחשבים שם זולים?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-